Τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi 2020: Για το βλέμμα σας

Το Kodi είναι ένα δωρεάν κέντρο μέσων ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να εισάγετε και να κατηγοριοποιείτε το ψηφιακό σας περιεχόμενο. Σε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα πρόσθετα Kodi, θα σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του Kodi με τα καλύτερα επίσημα και ανεπίσημα πρόσθετα. Θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, διερευνήστε γιατί μας αρέσει κάθε επιλογή και θα σας δώσουμε μερικές προτάσεις για να παραμείνετε ασφαλείς όταν τα χρησιμοποιείτε.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, τα πρόσθετα σε αυτήν τη λίστα επιβεβαιώνονται ότι λειτουργούν. Τούτου λεχθέντος, το ανεπίσημο πλήθος πρόσθετων είναι μια γρήγορη ομάδα, οπότε υπάρχει πιθανότητα ότι δεν θα είναι όλα διαθέσιμα όταν το διαβάσετε. Τα επίσημα πρόσθετα, από την άλλη πλευρά, προέρχονται από την ομάδα του Kodi και πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα.

Τι είναι το πρόσθετο Kodi και πώς να εγκαταστήσετε ένα

Το Kodi είναι μια διεπαφή διεπαφής για ένα κέντρο πολυμέσων. Αν αυτός είναι πολύ ασαφής ένας ορισμός για εσάς, φροντίστε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό Kodi για έναν πιο λεπτομερή. Η προοριζόμενη χρήση του Kodi είναι να συνδεθεί σε κάποιο είδος αποθήκευσης πολυμέσων και να λειτουργήσει ως διεπαφή χρήστη για να το οργανώσει. Εάν σας ενδιαφέρει αυτός ο τύπος ρύθμισης, ανατρέξτε στον οδηγό μας για την καλύτερη αποθήκευση cloud στο Kodi.

Τούτου λεχθέντος, η πραγματική εμπειρία του Kodi έρχεται μέσω πρόσθετων. Είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, προσθήκες στο Kodi που σας επιτρέπουν να κάνετε ροή νέου περιεχομένου, να αλλάζετε το περιβάλλον εργασίας χρήστη και πολλά άλλα.

Η φύση ανοιχτού κώδικα του Kodi επιτρέπει επίσης κάθε είδους πρόσθετα. Έχει επίσημα πρόσθετα, τα οποία επικεντρώνονται στην οργάνωση συγκεκριμένων τύπων περιεχομένου, αλλά και τρίτα μέρη μπορούν να προσθέσουν και τα δικά τους.

Επίσημα ή ανεπίσημα, τα πρόσθετα Kodi έρχονται μέσω αποθετηρίων (repos εάν θέλετε κάποια πίστωση Reddit). Τα repos είναι σαν διαφορετικά καταστήματα που διαθέτουν πρόσθετα. Κάποιος μπορεί να ειδικεύεται στο anime, ενώ ο άλλος επικεντρώνεται στον αθλητισμό. Μερικοί, όπως οι Walmarts του κόσμου Kodi, έχουν λίγο από τα πάντα.

Αν ψάχνετε κάπου για να ξεκινήσετε, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τα καλύτερα αποθετήρια Kodi.

Η εγκατάσταση πρόσθετων είναι απλή. Αν ψάχνετε μόνο για επίσημα πρόσθετα, μπορείτε να τα βρείτε στην εγκατάσταση του Kodi. Ωστόσο, τα ανεπίσημα πρόσθετα έρχονται μέσω repos τρίτων, επομένως θα πρέπει να συνδέσετε το build Kodi με αυτό το repo για να εγκαταστήσετε πρόσθετα από αυτό.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό: σύνδεση μέσω Kodi ή εγκατάσταση του repo μέσω αρχείου .zip. Το τελευταίο είναι πιο συνεπές και λιγότερο ευάλωτο σε κλείσιμο repo, οπότε σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε, εάν είναι δυνατόν.

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών

Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε και να κοιτάξετε μέσα από ένα repo, πρέπει να επιτρέψετε στο Kodi να έχει πρόσβαση σε αυτό. Από προεπιλογή, δεν επιτρέπει συνδέσεις από άγνωστες πηγές, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε σε αυτήν για να περιηγηθείτε στο repo και να εγκαταστήσετε πρόσθετα. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για επίσημα πρόσθετα, μη διστάσετε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Από την αρχική οθόνη του Kodi, κάντε τα εξής:

 • Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” (το εικονίδιο γραναζιού).
 • Μεταβείτε στις “ρυθμίσεις συστήματος”.
 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα”.
 • Επιλέξτε το ρυθμιστικό “άγνωστες πηγές” προς τα δεξιά.

Ανάλογα με την έκδοση του Kodi που χρησιμοποιείτε, η ρύθμιση ενδέχεται να είναι ήδη ενεργοποιημένη. Ακόμα κι έτσι, είναι καλός έλεγχος όταν ξεκινάτε. Αφού το αλλάξετε μία φορά, δεν θα πρέπει να χρειαστεί ξανά μέχρι την επόμενη ενημέρωση.

Εγκατάσταση από ένα αρχείο .Zip

Η εγκατάσταση από ένα αρχείο .zip είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσθετα από ένα repo, αρκεί να έχετε χώρο αποθήκευσης για να το φιλοξενήσετε ή ένα απεριόριστο πρόγραμμα αποθήκευσης cloud. Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες repo όπου κι αν φιλοξενείται, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στα πρόσθετα στο εσωτερικό, αλλά ενδέχεται να μην λειτουργούν εάν το πρόσθετο έχει γίνει εκτός σύνδεσης.

Αρχικά, πρέπει να βρείτε το αρχείο .zip για το repo. Μεταβείτε στον ιστότοπο όπου φιλοξενείται το repo και κατεβάστε το αρχείο τοπικά. Για παράδειγμα, το One Nation repo βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.onenation.info/Repo/. Κάντε κλικ στο αρχείο εκεί και θα ξεκινήσει η λήψη.

Μόλις ολοκληρωθεί, ανοίξτε το Kodi και κάντε τα εξής:

 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα”.
 • Μεταβείτε στο “Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης” (εικονίδιο ανοιχτού πλαισίου).
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “εγκατάσταση από zip”.
 • Πλοηγηθείτε και επιλέξτε το αποθηκευμένο αρχείο .zip.

Μετά από μια στιγμή, θα λάβετε μια ειδοποίηση με δυνατότητα προσθήκης. Αυτό σημαίνει ότι το repo είναι έτοιμο για χρήση και μπορείτε να περιηγηθείτε στα πρόσθετά του επιλέγοντας την επιλογή «εγκατάσταση από αποθετήριο» στην ίδια οθόνη.

Εγκατάσταση από μια διεύθυνση URL

Δεν έχετε πάντα την πολυτέλεια της εγκατάστασης από ένα αρχείο .zip. Εάν χρησιμοποιείτε το Kodi σε ένα Raspberry Pi, για παράδειγμα, η απόπειρα εγκατάστασης από ένα αρχείο .zip με λίγο έως καθόλου τοπικό χώρο αποθήκευσης μπορεί να είναι προβληματική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε από μια διεύθυνση URL.

Κάνει το ίδιο πράγμα με την εγκατάσταση από ένα αρχείο .zip, αλλά αντί να δείξετε το Kodi στο αρχείο .zip που είναι αποθηκευμένο τοπικά, το δείχνετε προς τη διεύθυνση URL όπου φιλοξενείται το αρχείο .zip. Από την αρχική οθόνη του Kodi, κάντε τα εξής:

 • Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις”.
 • Μεταβείτε στο “διαχειριστής αρχείων”.
 • Επιλέξτε “προσθήκη πηγής” από την αριστερή στήλη.
 • Κάντε κλικ “.”
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL για το αποθετήριο που θέλετε.
 • Δώσε του ένα όνομα.
 • Ολοκληρώστε τα βήματα “Εγκατάσταση από αρχείο .zip”.

Όπως με την εγκατάσταση από ένα .zip, θα λάβετε μια ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου μετά από λίγα λεπτά. Επειδή ουσιαστικά έχετε κάνει το ίδιο πράγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας κλικ στην επιλογή “εγκατάσταση από αποθετήριο” στην οθόνη.

Τα καλύτερα επίσημα πρόσθετα Kodi

Τα “επίσημα” πρόσθετα Kodi προέρχονται από το προεπιλεγμένο αποθετήριο. Δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα νέο repo, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “εγκατάσταση από αποθετήριο” για πρόσβαση στα πρόσθετα.

Υπάρχουν πολλά γνωστά πρόσωπα διαθέσιμα, όπως το YouTube, το SoundCloud και το Spotify. Για αυτόν τον οδηγό, εστιάζουμε στις λιγότερο προφανείς επιλογές, παρόλο που το YouTube και το Spotify είναι χρήσιμα πρόσθετα. Είστε ικανός χρήστης του Διαδικτύου, επομένως δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε το προφανές.

Πρόγραμμα επεξεργασίας κλειδιών

Το Keymap Editor είναι ένα απαραίτητο βοηθητικό πρόσθετο για το Kodi. Παρέχει μια γραφική διεπαφή χρήστη για την αλλαγή αντιστοίχισης εισόδου για τον ελεγκτή που χρησιμοποιείτε, είτε πρόκειται για πληκτρολόγιο, τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης ή κάτι άλλο.

Είναι δελεαστικό να σύρετε ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι στο σαλόνι και να το καλέσετε μια μέρα, αν και πιθανότατα θα περάσετε από καλώδια για τους επόμενους μήνες. Το Keymap Editor καθιστά εύκολο να τραβήξετε ένα τηλεχειριστήριο οποιουδήποτε είδους και να το διαμορφώσετε όπως θέλετε. Ακόμα κι αν το τηλεχειριστήριό σας λειτουργεί καλά από το κουτί, το πρόσθετο θα πρέπει να εξακολουθεί να βρίσκεται στο οπλοστάσιό σας σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε συντομεύσεις ή να αλλάξετε πλοήγηση.

BBC iPlayer

Ο Kodi παλεύει με τη ζωντανή τηλεόραση, επειδή είναι δύσκολο να βρεις αξιόπιστες ροές στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, το BBC iPlayer είναι ένας δωρεάν τρόπος για να παρακολουθείτε τηλεόραση υψηλής ποιότητας. Δεδομένου ότι προέρχεται από την πηγή, είναι επίσης αξιόπιστο.

Best-Kodi-Add-ons-iPlayer

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και ο ιστότοπος στον οποίο συνδέεται. Ακόμα κι αν δεν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να ξεγελάσετε το πρόσθετο να πιστεύετε ότι είστε χρησιμοποιώντας το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer.

FilmRise

Στην επόμενη ενότητα θα βρούμε περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες ροής, αλλά το FilmRise είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε από το επίσημο τέλος των πραγμάτων. Είναι μια δωρεάν, νόμιμη πλατφόρμα ροής που προσφέρει πρόσβαση σε λιγότερο γνωστές ταινίες που είναι απίθανο να εμφανιστούν αλλού.

Best-Kodi-Add-ons-Filmrise

Ένας καλός τρόπος να το σκεφτείτε είναι σαν το «δωρεάν» τμήμα κατ ‘απαίτηση ενός παρόχου καλωδίων. Παρόλο που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε θέλετε, υπάρχει μια καλή ποικιλία ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε ένα ευρύ φάσμα ειδών.

Πλέξ

Η εγκατάσταση του Plex στο Kodi είναι περίεργη επειδή τοποθετείτε μια διεπαφή χρήστη του κέντρου πολυμέσων πάνω από ένα άλλο. Ακόμα, είναι ένα καλό πρόσθετο που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς είναι πολύ πιο έξω από το κουτί από το Kodi και έρχεται με πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων μεταδεδομένων, για εκκίνηση.

Ακόμα κι αν είστε ικανοποιημένοι με τη διεπαφή του Kodi, το Plex έχει αξία. Εάν κάνετε αναβάθμιση στη συνδρομή Plex Pass, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα πολυμέσα του διακομιστή σας σε όλες τις συσκευές σας. Η έκδοση του Kodi μπορεί να είναι σε έναν μικρό υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο και το Plex σάς δίνει έναν τρόπο ροής του περιεχομένου του μεγαλύτερου διακομιστή πολυμέσων σε αυτές τις συσκευές.

Πρόγραμμα περιήγησης PlayOn

Το Kodi περιλαμβάνει μερικά γνωστά πρόσθετα, όπως το YouTube, αλλά όχι όλα. Εάν θέλετε μια εμπειρία σαν Roku στο Kodi, θα χρειαστείτε το πρόγραμμα περιήγησης PlayOn. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στον τρόπο χρήσης του οδηγού Kodi on Roku εάν θέλετε να κάνετε το αντίστροφο.

Το PlayOn ανοίγει τις πύλες πλημμύρας σε εφαρμογές. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα ροής εκεί, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, Amazon Prime Video και πολλά άλλα. Μετατρέπουν το Kodi από ένα απλό κέντρο πολυμέσων σε ένα ειδικό πλαίσιο ροής.

Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε το περιεχόμενο που μεταδίδετε σε ροή. Εάν έχετε βιώσει τα δεινά που προσπαθείτε να βρείτε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που έχει καταργηθεί στο Netflix, θα καταλάβετε πόσο ανεκτίμητη είναι αυτή η λειτουργία. Ακόμη και χωρίς μια βιβλιοθήκη πολυμέσων, το PlayOn σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια από την αρχή.

Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα καλά πράγματα. Το PlayOn κοστίζει χρήματα, κάτι που είναι ασυνήθιστο μεταξύ των πρόσθετων Kodi. Παρόλα αυτά, το τέλος $ 5 ανά μήνα είναι δικαιολογημένο, λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα του πρόσθετου.

Η βάση δεδομένων ταινιών

Εάν δεν θέλετε το Plex, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε πρόσβαση σε μεταδεδομένα για να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες του περιεχομένου σας, φροντίστε να κατεβάσετε τη βάση δεδομένων της ταινίας. Έχει τα πάντα, από ηθοποιούς έως box art για τις ταινίες σας. Υπάρχουν επίσης βάσεις δεδομένων για μουσική και τηλεοπτικές εκπομπές στο επίσημο repo, οπότε αυτή η καταχώρηση θα χρησιμεύσει ως placeholder για αυτούς.

Ενώ καθιστά τη βιβλιοθήκη σας πιο ελκυστική με επίσημα box art, fan art και πολλά άλλα, διευκολύνει επίσης την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας. Η Βάση δεδομένων ταινιών σαρώνει αυτόματα τη βιβλιοθήκη σας για να βρει μεταδεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά έτος, είδος και πολλά άλλα.

Άνοιγμα υπότιτλων

Η βάση δεδομένων ταινιών είναι εξαιρετική, αλλά δεν λαμβάνει υπότιτλους. Εάν είστε λάτρης του torrent, γνωρίζετε ήδη ότι η εύρεση ενός αρχείου με τους κατάλληλους υπότιτλους μπορεί να είναι δύσκολη. Το Open Subtitles λύνει το ζήτημα, με υπότιτλους για πάνω από 4 εκατομμύρια τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε 75 γλώσσες.

Επιπλέον, ενημερώνεται καθημερινά, επομένως θα έχετε πάντα πρόσβαση στους υπότιτλους που χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το πόσο νέο είναι το περιεχόμενο που μεταδίδετε. Για να παρακολουθείτε το περιεχόμενό σας σε χαμηλή ένταση ή απλά να καταλαβαίνετε τι ψιθυρίζουν οι ηθοποιοί, είναι απαραίτητο το Open Subtitles.

LazyTV

Οι σύγχρονες πλατφόρμες συνεχούς ροής προσφέρουν μεγάλη ευκολία που ορισμένες θεωρούν δεδομένες, όπως επιμελημένο περιεχόμενο και αυτόματη αναπαραγωγή. Κατά τη μετάβαση από τις πιο φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες στο Kodi, η εμπειρία μπορεί εύκολα να πέσει. Το LazyTV προσφέρει μια λύση: αυτόματη αναπαραγωγή του περιεχομένου σας, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Το LazyTV είναι σαν ένας έξυπνος δημιουργός λιστών αναπαραγωγής για τον Kodi. Μπορείτε να το παίξετε για να παίξετε το πρώτο ανεπιθύμητο επεισόδιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής, αλλά είναι πιο εξελιγμένο από αυτό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τυχαιοποιήσετε τα επεισόδια για κωμωδίες σκίτσων ή ακόμη και να προσθέσετε ταινίες στη λίστα αναπαραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής σας. Ακριβώς όπως το να ρίχνετε μια λίστα αναπαραγωγής προπόνησης είναι απρόσεκτο, το LazyTV βγάζει την αναποφασιστικότητα από τη ροή.

Τρακ

Το LazyTV σας ζητά να είστε hands-off ενώ το Trakt σας ζητά να είστε hands-on. Παίρνει τις μη αυτόματες πτυχές των σύγχρονων πλατφορμών ροής και τις προσθέτει στο Kodi. Η κύρια λειτουργία της, για την οποία παίρνει το όνομά της, είναι να παρακολουθεί τι έχετε παρακολουθήσει και τι δεν έχετε. Αφού ολοκληρώσετε το περιεχόμενο, μπορείτε να το αξιολογήσετε και να το αφήσετε να ξεκουραστείτε καθώς περνάτε από την υπόλοιπη βιβλιοθήκη σας.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες παρακολούθησης. Το Trakt ενσωματώνεται σε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές που σαρώνει τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας και σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες. Μπορείτε να τις συγχρονίσετε σε όλες τις συσκευές, οπότε αν δημιουργήσετε μια λίστα στην επιφάνεια εργασίας, θα τη βρείτε στο Kodi.

SHOUT εκπομπή 2

Έχουμε επικεντρωθεί κυρίως σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, επειδή τα περισσότερα πρόσθετα επικεντρώνονται και σε αυτές. Το SHOUT, από την άλλη πλευρά, δεν το κάνει. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ροής αφιερωμένη στο ραδιόφωνο διαδικτύου, με περισσότερους από 50.000 σταθμούς για ακρόαση στον κατάλογό του, όλα δωρεάν.

Η γκάμα των σταθμών είναι εξαιρετική. Το SHOUTcast εξυπηρετεί τα πάντα, από το ραδιόφωνο ομιλίας έως το reggae. Η εύρεση αυτού που θέλετε είναι επίσης απλή. Διαθέτει πολλές δυνατότητες φιλτραρίσματος που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε ανά bitrate, αριθμό ακροατών και άλλα.

Μίμος

Το Mimic δεν είναι απαραίτητο πρόσθετο, αλλά οι περισσότεροι αρχάριοι πρέπει να το κατεβάσουν. Είναι το δέρμα για το Kodi που αλλάζει την πλοήγηση, τη διάταξη και πολλά άλλα. Ενώ υπάρχουν πολλά άλλα διαθέσιμα δέρματα, το Mimic είναι βαθιά προσαρμόσιμο, επιδεικνύοντας τη δύναμη του Kodi όταν συνδυάζεται με έξυπνα μέλη της κοινότητας.

Χρειάζεται έμπνευση από δύο δημοφιλή θέματα Kodi: Aeon Nox και reFocus. Ωστόσο, προσφέρει ένα βαθύτερο επίπεδο προσαρμογής. Η αρχική σας σελίδα, για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξει για να εμφανιστεί ένας τοίχος τέχνης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών ή μια συλλογή περιεχομένου που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κύλιση.

Η μίμηση λειτουργεί πολύ καλά με πρόσθετα μεταδεδομένων, όπως η βάση δεδομένων ταινιών. Σας επιτρέπει να επιδεικνύετε φαν της τέχνης, για παράδειγμα, αντί των επίσημων αφισών για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Με το σωστό πρόσθετο μεταδεδομένων, μπορείτε να βρείτε εξώφυλλο θαυμαστών και να το προσθέσετε στην αρχική σας σελίδα χωρίς επιπλέον εργασία.

Τα καλύτερα ανεπίσημα πρόσθετα Kodi

Το Kodi είναι ανοιχτού κώδικα, οπότε ο καθένας μπορεί να κατεβάσει τον πηγαίο κώδικα και να τον αλλάξει. Η ομάδα πίσω από το Kodi υποστηρίζει προγραμματιστές με ένα κιτ ανάπτυξης που επιτρέπει στους προγραμματιστές να πηδούν και να δημιουργούν τα δικά τους πρόσθετα, επίσης.

Ενώ τα skins και τα παρόμοια είναι δίκαιο παιχνίδι, κάθε πρόσθετο ροής, στο οποίο θα επικεντρωθούμε, μπαίνει σε μια νομική γκρίζα περιοχή. Θα μιλήσουμε περισσότερο για τη νομιμότητα του Kodi και τα ανεπίσημα πρόσθετα μετά από αυτήν την ενότητα, αλλά μη διστάσετε να διαβάσετε τον νομικό οδηγό του Kodi αν θέλετε τις λεπτομέρειες.

Εκπαιδευτικά προγράμματα NaN

Το NaN Tutorials είναι το αποκλειστικό κανάλι Kodi που αναζητάτε και διαθέτει αξιοπρεπή καταγραφή οθόνης, καλό ήχο και ικανό αφηγητή. Το Noobs and Nerds είναι ένα από τα καλύτερα repos και το πρόσθετο του Tutorials θα πρέπει να είναι απαραίτητο για όσους χρησιμοποιούν το Kodi.

Περιλαμβάνει τα πάντα, από την εγκατάσταση του Kodi στα Windows έως τη διαμόρφωση του σε ειδικές πλατφόρμες. Μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε βασικές εργασίες, όπως η εγκατάσταση ανεπίσημων πρόσθετων ή η βουτιά στα κότσια του Kodi με τη σειρά “DaButcher Digs Deeper”. Τα μαθήματα NaN δεν φαίνονται απαραίτητα στην αρχή, αλλά όταν εμφανίζονται ερωτήσεις, είναι ωραίο να υπάρχει μία πηγή για απαντήσεις.

Το πρόσθετο προέρχεται από το αποθετήριο Noobs και Nerds, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/.

Εξοδος πλήθους

Η έξοδος είναι το βασικό στήριγμα για το Kodi εδώ και χρόνια, αλλά μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας και η ραδιοφωνική σιωπή στο τέλος του προγραμματιστή, φαινόταν ότι το αγαπημένο των θαυμαστών είχε τελικά τσίμπημα. Έχει ξαναζωντανεύει, ωστόσο, με τη μορφή του Exodus Redux, την επιτομή της ροής στο Kodi.

Best-Kodi-Add-ons-Exodus

Έχει σχεδόν κάθε ταινία και τηλεοπτική εκπομπή που θα θέλατε να μεταδώσετε σε ροή, πολλές από τις οποίες μόλις προβλήθηκαν ή μπήκαν σε θέατρα. Το Exodus επιτυγχάνει μια τόσο τεράστια βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας “scraper”, bots που έχουν σχεδιαστεί για να περιηγούνται στο Διαδίκτυο και να βρουν πηγές βίντεο για το περιεχόμενο που θέλετε να μεταδώσετε σε ροή.

Δεν διαφέρει από τη μετάβαση σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους και την εύρεση της ροής μόνοι σας, αν και μπορεί να έχει λιγότερες διαφημίσεις. Δεδομένου ότι παραβιάζουν κάθε είδους νόμους και το ίδιο ισχύει και κατ ‘επέκταση, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το Exodus μόνο με εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Θα μιλήσουμε περισσότερα για τη σημασία των VPN στο τέλος αυτής της ενότητας, αλλά βεβαιωθείτε ότι περιμένετε να εκκινήσετε το Exodus μέχρι να το διαμορφώσετε. Μπορείτε να βρείτε το Έξοδος στη διεύθυνση https://i-a-c.github.io/repo.

Nemesis AIO

Το Nemesis AIO είναι ένα σεξιστικό, αλλά χρήσιμο, πρόσθετο για το Kodi. Όπως το Exodus, καθαρίζει διαδικτυακές πηγές για περιεχόμενο και σας επιτρέπει να επιλέξετε μια ροή. Τούτου λεχθέντος, αισθάνεται πιο επιμελημένο από την Έξοδο, με συγκεκριμένες ενότητες που ονομάζονται «για αυτόν» και «για αυτήν».

Best-Kodi-Add-ons-Nemesis

Ανάλογα με το τι σας αρέσει, το Nemesis θα είναι μια απάντηση στις ανάγκες της ροής σας ή σε ένα άλλο πρόσθετο ανεπιθύμητης λειτουργίας. Η ενότητα “για αυτόν” έχει θέματα όπως ταινίες bodybuilding και γκάνγκστερ, ενώ η ενότητα “για αυτήν” προσφέρει μαθήματα μακιγιάζ και rom-coms (σας είπαν ότι ήταν σεξιστικό). Υπάρχει επίσης μια ενότητα “για παιδιά”, με ταινίες Disney και εκπαιδευτικές ταινίες.

Ακόμα και με τις κάπως στενές κατηγορίες του, το Nemesis AIO έχει πολύ περιεχόμενο. Έχει ρευστή πλοήγηση, γρήγορη λήψη και ποικιλία περιεχομένου, όπως anime, μουσική και ηχητικά βιβλία. Απλά πρέπει να σκάψετε για να βρείτε αυτό που θέλετε. Με το Nemesis AIO λαμβάνετε επίσης το Nemesis, το οποίο είναι μια πιο παραδοσιακή έκδοση του πρόσθετου.

Μπορείτε να το βρείτε στο αποθετήριο Stream Army, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση http://streamarmy.co.uk/repo/.

Εισβολή

Το Exodus Redux άλλαξε την εμπειρία και, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του είναι ακόμα άθικτο, οι σκληροί θαυμαστές του Exodus μπορεί να λαχταρούν τον παλιό φίλο. Το Incursion είναι ένα πιρούνι Exodus που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το παλιό πρόσθετο.

Best-Kodi-Add-ons-Επιβολή

Συγκεντρώνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές καθαρίζοντας διαδικτυακές πηγές για να βρείτε ροές. Θα βρείτε παρόμοιες κατηγορίες με το Exodus’s και πολλές δυνατότητες φιλτραρίσματος και πλοήγησης. Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων συντήρησης για την ενσωμάτωση υπηρεσιών τρίτων και τη διαχείριση των πηγών ροής.

Η εισβολή προέρχεται από το repo TVAddons, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://fusion.tvaddons.co.

9 Anime

Το 9Anime είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος ροής για anime που έχει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου subbed και μεταγλώττισης. Το 9Anime.tv, ο ιστότοπος για τον οποίο ονομάζεται η προσθήκη, εξακολουθεί να είναι ισχυρός και το πρόσθετο Kodi το χρησιμοποιεί ως πηγή ροής εκπομπών από το Cowboy Bebop στο Evangelion.

Σε αντίθεση με πολλά ανεπίσημα πρόσθετα, προέρχεται από το 9Anime. Υπάρχουν άλλες εκδόσεις, όπως αυτή που προέρχεται από το Cypher’s Locker, που δεν λειτουργούν, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει μόνο το πρόσθετο από την πηγή.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας ως πρόσθετο με το Kodi χωρίς να περάσετε από ένα αποθετήριο. Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου .zip από το https://github.com/DxCx/plugin.video.9anime και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο “εγκατάσταση από .zip” παραπάνω για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση.

XXX-O-DUS

Αν και δεν είναι το καλύτερο ανεπίσημο πρόσθετο για όλους, το XXX-O-DUS είναι το καλύτερο πρόσθετο για ενήλικες για το Kodi. Έχουμε ήδη καλύψει το καλύτερο VPN πορνό, οπότε η χρήση μιας από αυτές τις υπηρεσίες με το XXX-O-DUS μοιάζει με έναν αγώνα που έγινε στον παράδεισο (ο τύπος του παραδείσου).

Best-Kodi-Add-ons-XXX-O-DUS

Είναι εύκολο να έχουμε μια δυτική νοοτροπία ότι το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε με το πορνό είναι να έχει ένας σημαντικός άλλος ή πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου να μάθει για την προτιμώμενη μέθοδο χειροκίνητης ψυχαγωγίας. Ωστόσο, σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της Αφρικής και της Ασίας, η ροή πορνό είναι παράνομη και η εύρεση πρόσβασης σε αυτό είναι δύσκολη, στην καλύτερη περίπτωση.

Ένα πρόσθετο όπως το XXX-O-DUS ανοίγει τις πύλες πλημμύρας. Εάν βρίσκεστε στην Κίνα, όπου η ροή πορνό μπορεί να σας επιβάλει ποινή φυλάκισης, βεβαιωθείτε ότι το μεταδίδετε μόνο με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα.  

Προέρχεται από το αποθετήριο Stream Army, τη στιγμή της σύνταξης, το οποίο συνδέσαμε στην καταχώριση Nemesis AIO παραπάνω.

cCloud TV

Το cCloud TV δεν διαθέτει επιλογές όπως το Exodus, αν και προσπαθεί να επιτύχει μια παρόμοια εργασία. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Exodus, το cCloud TV μπορεί να μεταδώσει ζωντανή τηλεόραση σε ροή, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων. Υπάρχει ένα κανάλι για σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ροών για το NFL.

Ωστόσο, οι δοκιμές μας με το πρόσθετο ήταν ανώμαλες, όπως συμβαίνει συνήθως με τα πρόσθετα Kodi. Ορισμένες ροές θα ανακατευθύνουν σε άλλα κανάλια – το Fox Sports 1 ήταν στην πραγματικότητα ένα Α&Ροή E, για παράδειγμα – αλλά καταφέραμε να βρίσκουμε ροές περιστασιακά.

Καλύτερη τηλεόραση Kodi-Add-ons-cCloud

Εκτός αθλητισμού, το cCloud έχει πολλά να προσφέρει. Υπάρχουν, για παράδειγμα, 24/7 ροές τυχαίων ντοκιμαντέρ, ζωντανές διεθνείς ροές ειδήσεων και άλλα. Ενώ θα πρέπει να αναζητήσετε μια ενεργή ροή, το cCloud ανταποκρίνεται στην υπόσχεση της ζωντανής τηλεόρασης δωρεάν.

Μπορείτε να το βρείτε σε μερικά repos, αλλά είχαμε επιτυχία με το repo Kodi Bae, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://github.com/kodibae?tab=repositories.

SkyNet

Το SkyNet είναι ένα repo που λειτουργεί σαν πρόσθετο. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο, αλλά είναι πραγματικά μια συλλογή από άλλα πρόσθετα. Παρόλα αυτά, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις all-in-one για το Kodi, που καλύπτει ταινίες, αθλητικά, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα.

Best-Kodi-Add-ons-SkyNet

Μία από τις ξεχωριστές προσφορές στο SkyNet είναι το Magic Dragon, ένα πρόσθετο βίντεο που έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες ροής Kodi, καθώς διαθέτει αξιόπιστες πηγές για περιεχόμενο 4K. Καταφέραμε να πάρουμε νεότερες ταινίες, όπως το A Quiet Place και το Annihilation, που τρέχουν χωρίς λόξυγγα.

Το SkyNet χρειάζεται τα εγκατεστημένα αποθετήρια Maverick και Supremacy για να λειτουργήσει, επειδή τραβάει πρόσθετα από αυτά. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το SkyNet σε κανένα από αυτά. Εάν το θέλετε, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Kodil, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στο http://bit.ly/kodilrepo.

Μείνετε ασφαλείς με τον Kodi

Τώρα, θα πρέπει να ξεσπάτε τις ραφές με νέο περιεχόμενο για ροή, αλλά πριν πατήσετε “αναπαραγωγή”, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα VPN. Με λίγα λόγια, ο Kodi είναι νόμιμος, αλλά η πειρατεία δεν είναι.

Ακριβώς όπως θα χρησιμοποιούσατε το καλύτερο VPN για torrenting κατά το torrenting, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN για το Kodi όταν χρησιμοποιείτε το Kodi. Ένα VPN θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία που ρέει έξω από το κουτί σας Kodi, οπότε κανείς, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας, της κυβέρνησης ή του snoopers δικτύου, δεν θα γνωρίζει τι κάνετε, ανεξάρτητα από το εάν παραβαίνει τον Νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων στην ψηφιακή εποχή.

Επιπλέον, μεγάλο μέρος του περιεχομένου που θα συναντήσετε στο Kodi έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, που σημαίνει ότι περιορίζεται στη ροή μόνο σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου. Ένα VPN μπορεί να σας κάνει να εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία, οπότε το BBC iPlayer θα σκεφτεί ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Graham Norton και το Netflix θα πιστεύουν ότι είστε στις ΗΠΑ όταν θέλετε να παρακολουθήσετε το House καρτών.

Το ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή και όχι μόνο για το Kodi. Είναι η επιλογή μας για το καλύτερο VPN για ροή και το καλύτερο VPN συνολικά. Έχει την ικανότητα να παρακάμπτει τη σκληρή λογοκρισία, τις μεγάλες ταχύτητες και τις εντυπωσιακές πρακτικές ασφαλείας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική ExpressVPN.

Τελικές σκέψεις

Ο Kodi, ακόμη και με όλες τις ιδιοτροπίες του, παραμένει θησαυρός των μέσων ενημέρωσης. Τα επίσημα πρόσθετα επικεντρώνονται στην οργάνωση του περιεχομένου σας, στη διαμόρφωση των περιφερειακών σας και στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Τα ανεπίσημα πρόσθετα, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν πληθώρα ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικής και πολλά άλλα που ακόμη και οι κορυφαίες πλατφόρμες ροής δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Ενώ είναι συναρπαστικό, πρέπει να χειριστείτε το τέλος της επιχείρησης πριν από την κατάδυση. Ένα VPN είναι κρίσιμο όταν χρησιμοποιείτε το Kodi επειδή θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο στην περιοχή και να παραμείνετε προστατευμένοι από τη δίωξη. Επιπλέον, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι ό, τι περίεργο πρόσθετο αποφασίζετε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν θα καταγραφεί από ένα ερπυσμό. Το ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή, αλλά μη διστάσετε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές VPN εάν θέλετε να κάνετε αγορές.

Τι πρόσθετα πρόκειται να εγκαταστήσετε; Μήπως έχουμε χάσει; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me