Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας το 2020

Αν είστε σοβαρός κόπτης καλωδίων αλλά εξακολουθείτε να θέλετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές, η Hulu προσφέρει μια ισχυρή βιβλιοθήκη με κανάλια κατά παραγγελία, καθώς και χιλιάδες εκπομπές και ταινίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή και τις κινητές συσκευές σας, αλλά για να το μεταδώσετε σε ροή από την τηλεόρασή σας, υπάρχει ένα μικρό επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνετε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε Hulu στην τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία του.


Ο Hulu μεταδίδει ροές πρώτης προβολής των αγαπημένων σας εκπομπών από παραδοσιακά δίκτυα όπως τα ABC, Fox και NBC. Έχει επίσης μια αυξανόμενη σειρά αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου – όπως το The Handmaid’s Tale, ένα βραβευμένο δράμα πολλαπλών βραβείων – μεταξύ άλλων αξιοσημείωτων ταινιών και περιεχομένου από άλλα καλωδιακά καταστήματα.

παρακολουθήστε-hulu-tv-εκπομπές

Όχι μόνο αυτό, υπάρχει η ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία της Χούλου που περιλαμβάνει περισσότερα από 50 κανάλια που περιλαμβάνονται στο Sling TV, AT&T Now TV (πρώην DirecTV Now), PlayStation Vue και YouTube TV. Αυτό το καθιστά εύκολα μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας

Το Hulu εδρεύει στις ΗΠΑ, επομένως δεν μπορείτε να αποκτήσετε νόμιμη πρόσβαση σε αυτήν εκτός της χώρας. Από τη βάση γνώσης της, η Hulu καθιστά σαφές ότι δεν σκοπεύει σε κανέναν άλλο εκτός από μέλη ενός νοικοκυριού των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για πρόσβαση στο Hulu εκτός των ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε-hulu-tv-σφάλμα

Τα μπλοκ του Hulu είναι πιο δύσκολο να παρακαμφθούν από την απαγόρευση του Netflix VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρει δημοφιλή επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών μια μέρα μετά την προβολή τους σε μεγάλα δίκτυα ή ακόμα και ζωντανά, εάν έχετε τη σωστή συνδρομή. Οι διανομείς των εκπομπών αφορούν ιδιαίτερα την εμφάνιση του περιεχομένου μόνο σε πελάτες των Η.Π.Α.. 

Με ένα VPN, μπορείτε να συντονιστείτε στις αγαπημένες σας εκπομπές όποτε προβάλλονται, από οπουδήποτε στον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, διασφαλίζει τη σύνδεσή σας και αποκρύπτει αποτελεσματικά την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο.

Τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Hulu σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το VPN σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών, έτσι ώστε όχι μόνο να είστε ασφαλείς κατά τη ροή του Hulu, αλλά και να προστατεύετε τον εαυτό σας ενώ κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Όπως το Netflix, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας από την άνεση του καθιστικού σας. Αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση μιας έξυπνης τηλεόρασης, μιας κονσόλας παιχνιδιών όπως το Xbox, της συσκευής μετάδοσης όπως το Roku ή τη σύνδεση ενός φορητού υπολογιστή στην τηλεόρασή σας μέσω καλωδίου HDMI.

Η σελίδα της λίστας συσκευών του Hulu υποστηρίζει τις υποστηριζόμενες συσκευές και λειτουργίες, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμισή σας. Οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε τουλάχιστον ένα που έχετε ήδη στη λίστα. Ας εξερευνήσουμε αυτές τις μεθόδους ξεχωριστά.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu σε μια έξυπνη τηλεόραση

παρακολουθήστε-hulu-tv-smart-tv

Τα λειτουργικά συστήματα έξυπνης τηλεόρασης συνδέονται αυτόματα στο δίκτυό σας WiFi ή Ethernet, ώστε να έχετε πρόσβαση, διαχείριση και προβολή διαδικτυακού περιεχομένου από την Hulu και άλλες υπηρεσίες. Εάν έχετε ένα, δεν χρειάζεστε τίποτα επιπλέον στο γραφείο σας για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε Hulu στην τηλεόρασή σας.

Ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως η Hulu και άλλες, στον σκληρό τους δίσκο, οπότε μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας κτυπήματα σε χρόνο μηδέν. Εάν η δική σας δεν έχει Hulu, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να την λειτουργήσει, αλλά το Hulu χρησιμοποιείται καλύτερα με την ειδική του εφαρμογή.

Πώς να αποκτήσετε το Hulu στην έξυπνη τηλεόρασή σας

 1. Πατήστε “Home” στο τηλεχειριστήριό σας για πρόσβαση στο διανομέα
 2. Επιλέξτε Εφαρμογές
 3. Αναζητήστε το “Hulu” χρησιμοποιώντας το εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία
 4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στην οθόνη
 5. Εκκινήστε την εφαρμογή Hulu
 6. Επιλέξτε “log in” στην οθόνη υποδοχής και επιλέξτε “log in” σε αυτήν τη συσκευή
 7. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και επιλέξτε “σύνδεση”
 8. Επιλέξτε το προσωπικό σας προφίλ από τη λίστα και ξεκινήστε τη ροή

Σημείωση: Εάν δημιουργήσατε τη συνδρομή σας Hulu στο Apple TV, ολοκληρώστε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας πριν συνδεθείτε στο Hulu ή σε άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν κωδικό ενεργοποίησης αντί να πληκτρολογήσετε μια μεγάλη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Εάν προτιμάτε αυτήν τη διαδρομή, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Ξεκινήστε το Hulu
 2. Επιλέξτε “log in” στην οθόνη υποδοχής
 3. Επιλέξτε “ενεργοποίηση” σε έναν υπολογιστή. Στην επόμενη οθόνη θα εμφανιστεί ένας κωδικός ενεργοποίησης
 4. Μεταβείτε στη διεύθυνση hulu.com/activate και συνδεθείτε
 5. Εισαγάγετε τον μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης και θα συνδεθείτε σύντομα
 6. Επιλέξτε το προσωπικό σας προφίλ από τη λίστα και ξεκινήστε τη ροή

Δεν διαθέτουν όλες οι συσκευές κωδικός ενεργοποίησης, όπως τηλέφωνα ή tablet, οπότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη χρήση της εφαρμογής με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu με μια κονσόλα παιχνιδιών

παρακολουθήστε-hulu-tv-gaming-κονσόλα

Οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ περισσότερα από το να παίζεις παιχνίδια. Μπορούν επίσης να παίξουν Hulu στην τηλεόρασή σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε τα Microsoft Xbox 360 ή Xbox One, Nintendo Switch, Wii U ή Sony PlayStation 3 και 4 και να βρείτε την εφαρμογή Hulu πριν από τη ροή περιεχομένου.

Παρόλο που αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας, είναι χρήσιμο αν είστε κάτοχος και δεν θέλετε να αποκτήσετε ένα Apple TV ή ένα Chromecast. Η μόνη ταλαιπωρία είναι να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε από τον ελεγκτή σας.

Παρακολουθήστε το Hulu με μια κονσόλα παιχνιδιών

 1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Hulu από το παιχνίδι ή το κατάστημα εφαρμογών της κονσόλας σας
 2. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Hulu
 3. Συνδέστε την κονσόλα σας στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI
 4. Ξεκινήστε τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu με συσκευή Casting

Μια συσκευή μετάδοσης ή ένα πλαίσιο πολυμέσων μπορεί να είναι οποιαδήποτε συσκευή συνδέετε στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας. Αυτές περιλαμβάνουν συσκευές όπως το Apple TV, το Google Chromecast, το Roku και το Amazon Fire TV. Αν σας ενδιαφέρει, έχουμε επίσης έναν οδηγό για τον τρόπο παρακολούθησης του Netflix μέσω του Chromecast.

ρολόι-hulu-tv-gaming-chromecast

Όλα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε Hulu στην τηλεόρασή σας επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε βίντεο στην τηλεόρασή σας ή να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη εφαρμογή στην οποία μπορείτε να περιηγηθείτε από την οθόνη σας. Ωστόσο, για αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε στη χρήση του Chromecast και του Roku.

Παρακολουθήστε το Hulu στην τηλεόρασή σας μέσω του Chromecast

Το Google Chromecast είναι μια μικρή συσκευή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα το Hulu με ένα πάτημα ή ένα κλικ σε ένα κουμπί και το βίντεο που παρακολουθείτε θα μεταδοθεί αμέσως στην τηλεόρασή σας.

 1. Συνδέστε το Chromecast σε πρίζα τοίχου ή θύρα USB τηλεόρασης για να το ενεργοποιήσετε
 2. Συνδέστε το σε μια θύρα HDMI της τηλεόρασής σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI
 3. Συνδέστε το smartphone ή το tablet σας στο Chromecast στην εφαρμογή Google Home
 4. Ξεκινήστε να παρακολουθείτε το Hulu από το smartphone ή το tablet σας
 5. Πατήστε το κουμπί ροής στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης της συσκευής σας
 6. Επιλέξτε τη σωστή πηγή HDMI από την τηλεόρασή σας
 7. Απολαύστε την ταινία σας

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας με φορητό υπολογιστή

ρολόι-hulu-tv-laptop

Η τελευταία επιλογή είναι ο παλιομοδίτικος τρόπος, δηλαδή να συνδέσετε έναν φορητό υπολογιστή στην τηλεόρασή σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο Hulu.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας διαθέτουν θύρες HDMI, επομένως θα χρειαστείτε καλώδιο HDMI και θύρα εξόδου στον φορητό υπολογιστή σας για να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας. Ωστόσο, εάν ο φορητός υπολογιστής σας διαθέτει μόνο θύρα VGA ή DVI και η τηλεόρασή σας δέχεται μόνο καλώδια HDMI, θα πρέπει να αγοράσετε έναν μετατροπέα VGA ή DVI που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θύρα HDMI στην τηλεόρασή σας.

Παρακολουθήστε το Hulu στην τηλεόρασή σας με φορητό υπολογιστή

 1. Συνδέστε τον φορητό υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI
 2. Ανοίξτε το μενού πηγής της τηλεόρασής σας
 3. Επιλέξτε το σωστό σήμα HDMI (θα πρέπει να αριθμηθούν πολλές θύρες)
 4. Η τηλεόραση θα μεταδώσει ροή στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή
 5. Συνδεθείτε στο Hulu από το φορητό υπολογιστή σας και ξεκινήστε τη ροή βίντεο

Τελικές σκέψεις

Ο Χούλου έχει πολλές αξιόλογες ταινίες και άλλο περιεχόμενο για να προσφέρει. Δυστυχώς, μόνο οι κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Ωστόσο, με ένα VPN, μπορείτε να είστε οπουδήποτε στον κόσμο και να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε υπέροχες εκπομπές, όπως Difficult People, Saturday Night Live, Marvel’s Runaways και άλλα.

Όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας. Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε σε μια έξυπνη τηλεόραση, επειδή είναι πιο εύκολο να το ρυθμίσετε. Εάν δεν διαθέτετε Smart TV, κονσόλα παιχνιδιών ή συσκευή μετάδοσης, μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργεί με την παλιά παλιά μέθοδο καλωδίου φορητού υπολογιστή και HDMI.

Πριν ξεκινήσετε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το αρχείο ροής μας, όπου θα σας καθοδηγήσουμε ποια είναι η ροή και πώς να το κάνετε με ασφάλεια ενώ παρακολουθείτε περιεχόμενο στον ιστό.

Σας αρέσει να παρακολουθείτε τον Hulu σε μια μεγάλη οθόνη; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map