Πώς να παρακολουθήσετε το παραμύθι του Handmaid το 2020

Το Handmaid’s Tale πρέπει να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές για να χτυπήσει τις πλατφόρμες ροής στην πρόσφατη μνήμη. Το δυστοπικό δράμα έχει λάβει αμέτρητα βραβεία για τη δράση, τα ειδικά εφέ, την κινηματογραφία και πολλά άλλα. Αν είστε πεινασμένοι για να γεννήσετε δράμα με βαριές θρησκευτικές και πολιτικές αποχρώσεις – το ξέρουμε, δελεάζουμε – είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.


Σε αυτόν τον οδηγό για το πώς να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale, θα σας δώσουμε κάθε τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε ροή της εκπομπής στο διαδίκτυο. Ορισμένες μέθοδοι πληρώνονται και άλλες είναι δωρεάν. Μερικά είναι νόμιμα και άλλα όχι τόσο πολύ. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του βιβλίου τσέπης σας, ωστόσο, έχουμε έναν τρόπο να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale.

Παρακολουθήστε την ιστορία του The Handmaid’s Online

Η προσβασιμότητα δεν είναι δύσκολη όταν πρόκειται για το The Handmaid’s Tale. Η εκπομπή παράγεται από τον Hulu και όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες συνεχούς ροής, κυκλοφορεί όλα τα επεισόδια μιας συγκεκριμένης σεζόν ταυτόχρονα (όπως το Netflix κάνει με το Black Mirror). Το Hulu δεν είναι πολύ ακριβό, τουλάχιστον, αν είστε πρόθυμοι να ανεβάσετε διαφημίσεις.

πώς να παρακολουθήσετε το χούλου παραμύθι της υπηρέτριας

Σε αυτήν την περίπτωση, η μετάβαση στη νόμιμη διαδρομή δεν είναι πολύ κακή. Το Hulu είναι φθηνό και με τη ροή του εκεί, θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε ότι θα έχετε ροή 4K. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό για όλους. Το Hulu είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ χάρη στα αυστηρά γεωγραφικά μπλοκ που δημιουργούνται από δίκτυα όπως το NBC. Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, δεν έχετε τύχη.

Ωστόσο, ο καλύτερος οδηγός VPN για Hulu μπορεί να σας βοηθήσει. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο αποκρύπτει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο για να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία. Όταν χρησιμοποιείτε ένα, μπορείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο και εξακολουθείτε να φαίνεται ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ προς το Hulu.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale, χρειάζεστε δύο πράγματα: μια ενεργή συνδρομή στο Hulu και να βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να αφαιρέσει την τελευταία απαίτηση εάν δεν ζείτε στις Η.Π.Α..

Παρακολουθήστε το The Handmaid’s Tale δωρεάν

Αν και φθηνό, ο Χούλου κοστίζει ακόμα κάτι. Όχι, όμως, γιατί υπάρχουν τρόποι για να το μεταδώσετε δωρεάν. Η πιο άμεση διαδρομή είναι το Couchtuner, το οποίο έχει και τις δύο εποχές του The Handmaid’s Tale. Υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι ροής, αλλά είχαμε την καλύτερη τύχη με τον Couchtuner.

Ωστόσο, μην τρέχετε και ξεκινήστε τη ροή. Η μετάβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε κακόβουλο λογισμικό. Πριν ξεκινήσετε, προστατέψτε τον εαυτό σας από πιθανές απειλές με το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς. Προτείνουμε το Bitdefender επειδή μπορεί να προστατεύσει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο από τυχόν εγκλήματα στον κυβερνοχώρο που οδηγούν στη ροή σας (διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender).

Η χρήση ενός VPN δεν θα ήταν κακό. Το Bitdefender έχει το δικό του, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στην αναθεώρηση του Bitdefender VPN, δεν είναι τόσο υπέροχο. Θα κάνετε καλύτερα με οποιαδήποτε από τις επιλογές από τον καλύτερο οδηγό VPN, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε μερικές χιλιάδες λέξεις σε VPN, μπορείτε να διαβάσετε την κριτική ExpressVPN.

Το VPN θα προστατεύει τη διεύθυνση IP σας από οποιονδήποτε θέλει να παρακολουθεί τη σύνδεσή σας. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN και ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς, δεν προστατεύεστε μόνο από κακόβουλα προγράμματα στον ιστότοπο, αλλά και από όσους θέλουν να μάθουν πού βρίσκεστε. Επιπλέον, αυτοί οι ιστότοποι δεν είναι νόμιμοι, οπότε αν θέλετε να αποφύγετε μια επιστολή από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, πρέπει να αποκρύψετε αυτό που κάνετε.

Παρακολουθήστε το The Handmaid’s Tale στο Kodi

Εάν δεν θέλετε να καθίσετε στο γραφείο σας και να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi. Ωστόσο, η ρύθμιση μπορεί να είναι περίπλοκη, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό Kodi εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα. Εν ολίγοις, είναι ένα κέντρο πολυμέσων front-end που σας επιτρέπει να οργανώνετε πολυμέσα που είναι αποθηκευμένα στο δίκτυό σας.

Πολλά ανεπίσημα πρόσθετα για το Kodi σάς επιτρέπουν να κάνετε ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δωρεάν. Πολλά από αυτά έχουν επεισόδια του The Handmaid’s Tale – μπορείτε να διαβάσετε τον καλύτερο οδηγό πρόσθετων Kodi για να δείτε ποιοι – αλλά προτείνουμε το Exodus. Αν θέλετε να μάθετε πώς να το εγκαταστήσετε, φροντίστε να διαβάσετε τον προαναφερθέντα οδηγό.

Η νομιμότητα του Kodi είναι περίπλοκη. Μπορείτε να διαβάσετε τον νομικό οδηγό μας για το Kodi για λεπτομέρειες, αλλά η ουσία του είναι ότι κάθε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι γενικά όχι-όχι. Νιώθουμε ότι χτυπάμε ένα νεκρό άλογο, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων νομικών μπλοκ είναι ένα VPN.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi και να ξεκινήσετε τη ροή χωρίς VPN, αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Κάθε φορά που ζητάτε τη ροή ενός επεισοδίου, η διεύθυνση IP σας και, ως εκ τούτου, η διαδικτυακή σας ταυτότητα, αποστέλλεται μαζί με αυτό. Όποιος βλέπει αυτές τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ISP και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, θα γνωρίζει τι κάνετε.

Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Kodi για να φτάσετε στην ταχύτητα. Μας αρέσει επίσης το ExpressVPN για το Kodi, αλλά το NordVPN είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση με προϋπολογισμό (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN).

Παρακολουθήστε το Tale Torrent του The Handmaid

Τέλος, μπορείτε να torrent το The Handmaid’s Tale. Μια γρήγορη αναζήτηση σε δημοφιλείς ιστότοπους torrent – είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να μαντέψετε ποιοι – δείχνουν ότι όλα τα επεισόδια από τις εποχές 1 και 2 είναι διαθέσιμα για λήψη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας του torrenting, διαβάστε τον οδηγό torrenting.

πώς να παρακολουθήσετε το χείμαρρο της υπηρέτριας

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν νομικές ανησυχίες με το torrenting. Η προσπάθειά μας να τρέχει παράνομους οδηγούς για να καθαρίσει την γκρίζα περιοχή στην οποία ασχολείται, αλλά ανεξάρτητα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και ένα VPN εδώ. Το καλύτερο VPN για λίστα torrenting είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το ExpressVPN είναι σταθερό για torrent, αλλά μας αρέσει περισσότερο το NordVPN λόγω των αποκλειστικών διακομιστών peer-to-peer. Το CyberGhost έχει επίσης διακομιστές torrenting, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο CyberGhost, οι ταχύτητες είναι απογοητευτικές.

Ακόμα περισσότερο από ό, τι κατά τη ροή στο διαδίκτυο, ένα antivirus είναι απαραίτητο όταν κάνετε torrent. Κατά τη λήψη μέσω μαγνητικού συνδέσμου, δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβετε τι περιέχει το αρχείο torrent, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι τοποθετείτε στο μηχάνημά σας. Ωστόσο, όσο χρησιμοποιείτε το πιο ασφαλές λογισμικό προστασίας από ιούς, είστε εντάξει.

Το Bitdefender παίρνει το στέμμα για αυτό, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές, αν δεν σας ταιριάζει. Το F-Secure είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ασφαλές, αλλά είναι ακριβό όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική F-Secure Antivirus. Το Kaspersky Anti-Virus κατατάσσεται σταθερά στα αποτελέσματα του εργαστηρίου, αλλά υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των χρηστών (διαβάστε την κριτική μας για το Kaspersky Anti-Virus).

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλές διαδρομές για να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale. Ανεξάρτητα από το τι παίρνετε, ωστόσο, ένα VPN θα είναι χρήσιμο. Ανατρέξτε στις κριτικές VPN για να βρείτε έναν πάροχο που να λειτουργεί για εσάς.

Το αρχείο ροής θα πρέπει επίσης να είναι χρήσιμο. Εκεί, μπορείτε να βρείτε άλλα άρθρα όπως αυτό για ροή των πιο πρόσφατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στον ιστό. Πρόσφατα, δημιουργήσαμε πώς να παρακολουθήσουμε το Dragon Ball και πώς να παρακολουθήσουμε το Black Panther, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Πώς παρακολουθείτε το The Handmaid’s Tale; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map