Πώς να παρακολουθήσετε το Game of Thrones το 2020: Ο χειμώνας έχει έρθει

Η αρχή του τέλους είναι εδώ. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που οι Starks και οι Lannisters ευλόγησαν για τελευταία φορά τις τηλεοπτικές οθόνες μας, και τώρα μπορείτε να πάρετε μια άλλη λύση για το δράμα φαντασίας που αναπνέει τη φωτιά με την οκτώ σεζόν. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, ώστε να μάθετε ποιος καταλήγει στο Iron Throne.


Αν και η σκέψη ότι είναι η τελευταία σεζόν μπορεί να σας αφήσει να κλαίνε στις γούνες σας, τουλάχιστον η Κυριακή το βράδυ σας θα γεμίσει για τους επόμενους δύο μήνες. Το Game of Thrones έχει δημιουργήσει συγκλονιστικές ιστορίες, όπως ο Κόκκινος Γάμος. Τώρα, ο στρατός του Night King βρίσκεται στο δρόμο και διακυβεύεται το μέλλον του Westeros.

Δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε που θέλετε να παρακολουθήσετε το συμπέρασμα αυτής της εκπληκτικής ιστορίας με γάντζο ή απατεώνα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν των επιτυχημένων σειρών του HBO, χωρίς να χρειάζεται να τραγουδήσετε ένα τραγούδι από πάγο και φωτιά. Έχουμε συμπεριλάβει έναν συνδυασμό μεθόδων επί πληρωμή και δωρεάν, αν και ορισμένες συμβουλές είναι οι νόμιμες κλίμακες και πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή.

Παρακολουθήστε το Game of Thrones online

Game of Thrones HBO

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones. Το πιο προφανές είναι η εγγραφή στο HBO. Εάν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου, θα έχετε πρόσβαση στο HBO Go, τη λειτουργία του εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αυτόνομη υπηρεσία ροής του HBO, το HBO Now, το οποίο συχνά διαθέτει μια δωρεάν δοκιμή κατά την εγγραφή σας.

Εάν είστε μέλος του Amazon Prime, μπορείτε να προσθέσετε μια συνδρομή καναλιού HBO στην υπηρεσία σας. Διατίθεται επίσης δωρεάν δοκιμή επτά ημερών. Για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία εκτός ΗΠΑ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές του Amazon Prime Video. Συνολικά, είναι μια πολύ καλή υπηρεσία και αξίζει την επένδυση.

Η Hulu προσφέρει μια παρόμοια υπηρεσία και, όπως με το HBO, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή. Ωστόσο, χάρη στα γεωγραφικά μπλοκ, το HBO και το Hulu διατίθενται μόνο στις ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία και να αποκτήσετε πρόσβαση. Το καλύτερο VPN για το HBO Now και το καλύτερο VPN για άρθρα Hulu έχουν καλές προτάσεις.

Εάν προτιμάτε να μην περάσετε από την ταλαιπωρία της επιλογής ενός, προτείνουμε το ExpressVPN. Με αυτό, θα μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας, καθώς και να επωφεληθείτε από το απεριόριστο εύρος ζώνης και την εξαιρετική ασφάλεια. Είναι επίσης το ταχύτερο VPN στην αγορά. Αυτές οι λειτουργίες συνδυάζονται γιατί είναι το καλύτερο VPN για ροή. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για καλύτερη εμφάνιση.

Παρακολουθήστε το Game of Thrones δωρεάν

Το παιχνίδι του Thrones Torrent

Εάν οι τσέπες σας είναι γεμάτες χνούδι, θα χαρείτε να ακούσετε ότι υπάρχουν τρόποι για να μεταδώσετε δωρεάν το Game of Thrones. Μια γρήγορη ματιά στο Putlocker ήταν πολλά υποσχόμενη. Άλλοι ιστότοποι δωρεάν ροής υπάρχουν, αλλά προσέξτε γιατί ο κίνδυνος μόλυνσης από ιό είναι υψηλός. Είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε και έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων.

Θα μπορούσατε επίσης να ακολουθήσετε τη διαδρομή torrenting. Μια γρήγορη αναζήτηση στο The Pirate Bay έδειξε ότι ήταν διαθέσιμα επεισόδια από τις προηγούμενες σεζόν, καθώς και στη σεζόν οκτώ. Ακριβώς όπως και οι ιστότοποι δωρεάν ροής, υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με το torrent.

Είτε πρόκειται για ιστότοπο ροής ή torrent, η παρακολούθηση ή η λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα παραβαίνει τον νόμο. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, θέλουμε απλώς να σας ενημερώσουμε για τους κινδύνους. Εκτός αυτού, τα αρχεία και οι ροές συχνά συνδέονται με κακόβουλο λογισμικό, οπότε η προστασία του εαυτού σας προτού επιδοθείτε είναι απαραίτητη.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, θα κρατήσετε τη διεύθυνση IP σας κρυφή από τους κατασκοπευτές και θα προστατευτείτε από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή από αυτή την άποψη. Έχει εξαιρετική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου ενός killswitch και προσαρμοσμένων διακομιστών peer-to-peer. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το καλύτερο VPN μας για torrent. Διαβάστε την κριτική μας NordVPN για να μάθετε περισσότερα.

Είναι επίσης καλή ιδέα να οπλιστείτε με το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς. Συνιστούμε το Bitdefender επειδή λειτουργεί καλά σε πραγματικό χρόνο. Εάν ένας ιός προσκλήθηκε στο πάρτι μέσω της ροής σας, το Bitdefender θα προστατεύσει τη συσκευή σας. Διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender για περισσότερες πληροφορίες.

Παρακολουθήστε το Game of Thrones στο Kodi

Game of Thrones Kodi

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, είναι βασικά ένα home theater ανοιχτού κώδικα. Μπορείτε να κάνετε ροή από αυτό, καθώς και να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε μέσα σε αυτό. Μπορεί να εγκατασταθεί στις περισσότερες πλατφόρμες και μπορείτε να το προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Kodi για να ξεκινήσετε.

Όπως το torrenting, το ίδιο το Kodi δεν είναι παράνομο (το νομικό μας κομμάτι είναι το Kodi μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες). Εγκαθιστάτε αποθετήρια με πρόσθετα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο. Ορισμένα είναι επίσημα και νόμιμα, ενώ άλλα, όπως το Σύμφωνο, δεν είναι. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο, όπως το Game of Thrones, μέσω του τελευταίου στρατοπέδου. Η καλύτερη λίστα πρόσθετων Kodi έχει προτάσεις.

Απλώς θυμηθείτε ότι αν χρησιμοποιείτε το Kodi για ροή του Game of Thrones, το κάνετε μέσω ενός χείμαρρου. Η χρήση ενός VPN για την προστασία της ταυτότητάς σας είναι απαραίτητη. Δεν μπορείτε να νικήσετε το ExpressVPN, αλλά το CyberGhost προσφέρει επίσης μια σταθερή υπηρεσία, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο CyberGhost. Μπορείτε επίσης να δείτε το καλύτερο VPN για τη συλλογή Kodi για περισσότερες επιλογές.

Τελικές σκέψεις

Μετά από όλες τις προσδοκίες, ελπίζουμε να έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τους δράκους και το δράμα τώρα που γνωρίζετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επιλέξετε τον ευκολότερο αλλά πιο ακριβό τρόπο και να εγγραφείτε σε μια γνωστή υπηρεσία ροής ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ιστότοπους ροής, torrenting ή Kodi.

Εάν επιλέξετε το τελευταίο, βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ασφαλείς με ένα από τα καλύτερα VPN μας και ένα καλό antivirus. Το ExpressVPN δεν είναι απλώς ένας κορυφαίος πάροχος για την ασφάλεια, αλλά διαθέτει και χαρακτηριστικά. Επιπλέον, προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα.

Ενημερώστε μας εάν μπορείτε να συστήσετε έναν άλλο τρόπο για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map