Πώς να παρακολουθήσετε σπορ με το FuboTV το 2020

Για αθλητικά καρύδια, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τα τελευταία γεγονότα. Ίσως είστε οπαδός του ποδοσφαίρου και θέλετε να παρακολουθήσετε το σκορ του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους, ή ο Λιονέλ Μέσι να σκιστεί στην τελευταία γραμμή άμυνας για να βάλετε την μπάλα στο πίσω μέρος του διχτυού. Ίσως το ποδόσφαιρο δεν είναι η πρώτη σας επιλογή και θέλετε να δείτε τους Yankees να παίρνουν τους Mets. 

Όποια αθλητική εκδήλωση θέλετε να συντονιστείτε, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να το μεταδίδει το fuboTV. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πούμε πώς να παρακολουθείτε σπορ με το fuboTV.

Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 ως “fubo”, ξεκίνησε τη ζωή του ως υπηρεσία ροής ποδοσφαίρου και, από τότε, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί. Το 2017, μετονομάστηκε σε fuboTV και επέκτεινε το φάσμα των ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων ώστε να περιλαμβάνει τα MLS, MLB, NFL και NBA, για να αναφέρουμε μερικά. Παρόλο που το fuboTV είναι μια αθλητική υπηρεσία, μεταδίδει επίσης ταινίες, ειδήσεις και τηλεοπτικές σειρές δικτύου.

πώς να παρακολουθήσετε σπορ-με-fubotv-κανάλια

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α., τον Καναδά και την Ισπανία, και στα τέλη του 2018, η fuboTV ανακοίνωσε ότι η επιχείρησή της αναπτύσσεται, με τον αριθμό των συνδρομητών να φτάνει τα 250.000.

Η FuboTV επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στη δική της τεχνολογία, η οποία φάνηκε να ήταν μια επικίνδυνη κίνηση εκείνη την εποχή, αλλά απέδωσε όταν ήρθε στη ροή μεγάλων εκδηλώσεων. 

Για παράδειγμα, το 2018, ενώ οι Hulu και PlayStation Vue είχαν προβλήματα – όπως σύντομες διακοπές – κατά τη ροή του Super Bowl, το κοινό του fuboTV πέρασε ολόκληρο το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό από μόνο του πρέπει να το κάνει κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις των σπορ.

Παρακολουθήστε Sports με FuboTV

Το FuboTV διαθέτει περισσότερα από 100 κανάλια, με περισσότερα από 30 να είναι αθλητικά κανάλια. Όλα είναι διαθέσιμα και με το τυπικό πακέτο, και περιλαμβάνουν κανάλια όπως το Fox Sports 1 και 2, το beIN Sports και το δίκτυο NFL. Με όλα αυτά τα κανάλια, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι που σας αρέσει.

πώς-να-παρακολουθήσω-σπορ-με-fubotv-σπορ

Οι αγώνες Nascar, οι μικτές πολεμικές τέχνες και η πυγμαχία είναι μόνο μερικά από αυτά που προσφέρονται με το fuboTV. Έχει επίσης πλήρη κάλυψη ειδικών ζωντανών εκδηλώσεων, όπως οι κάρτες Super Bowl και UFC Main Fight. 

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του fuboTV είναι το Cloud DVR. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και παρακολούθηση οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Ο αριθμός των ωρών που θα λάβετε εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, στο Πρότυπο πρόγραμμα, θα σας δοθεί 30 ώρες εγγράψιμου χώρου. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση, όλα τα άλλα πακέτα έχουν 500 ώρες αποθηκευμένου χώρου.

Συμβατές συσκευές για FuboTV

Υπάρχουν πολλές συσκευές στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το fuboTV. Εάν η Apple είναι η πρώτη σας επιλογή, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο iPhone, το iPad και το Apple TV. Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για χρήστες Android, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

πώς-να-παρακολουθήσετε-σπορ-με-fubotv-συσκευές

Ας το παραδεχτούμε, όμως: το μεγαλύτερο είναι καλύτερο και τίποτα δεν συγκρίνεται με τη μεγάλη οθόνη, ειδικά όταν πρόκειται για παρακολούθηση αθλημάτων. Ας πούμε ότι έχετε το γύρο των αγοριών για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι. Λοιπόν, δεν θέλετε όλοι να συσσωρευτείτε σε μια μικρή οθόνη. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Chromecast, το Amazon Fire TV Stick ή το Roku για να το μεταδώσετε απευθείας στην τηλεόρασή σας. 

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να μεταδώσετε ροή fuboTV απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης. Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη, το fuboTV συνιστά τη χρήση του Google Chrome.

Κόστος FuboTV

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, το fuboTV είναι πιο ακριβό. Ωστόσο, προσφέρει περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο από οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή υπηρεσία ροής. Επιπλέον, περιλαμβάνει αποθήκευση Cloud DVR στην τιμή του.

Το FuboTV διαθέτει τέσσερα πακέτα για να διαλέξετε. Το πακέτο Standard είναι 54,99 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει 115 κανάλια, 30 ώρες Cloud DVR και δυνατότητα παρακολούθησης σε δύο οθόνες ταυτόχρονα.

Στη συνέχεια είναι το πακέτο Family, το οποίο προσφέρει και πάλι 115 κανάλια, αν και τα κανάλια διαφέρουν από το πρώτο πακέτο. Επιπλέον, λαμβάνετε 500 ώρες Cloud DVR και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ταυτόχρονα σε τρεις οθόνες. Αυτό το πακέτο διατίθεται στα 59,99 $ ανά μήνα. 

Τρίτον, υπάρχει το πακέτο Family Deluxe. Κοστίζει 64,99 $ ανά μήνα και διαθέτει 151 κανάλια, 500 ώρες Cloud DVR και, πάλι, δυνατότητα παρακολούθησης τριών οθονών ταυτόχρονα. Ως μπόνους, λαμβάνετε το fubo Extra, το οποίο περιλαμβάνει 35 κανάλια ψυχαγωγίας.

Τέλος, υπάρχει το πακέτο Ultra, το οποίο κοστίζει 79,99 $ ανά μήνα, αν και αυτή τη στιγμή προσφέρει μια προσφορά 74,99 $ ανά μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες. Με αυτό το πακέτο, λαμβάνετε 184 κανάλια, 500 ώρες Cloud DVR και τρεις ταυτόχρονες οθόνες. 

Παίρνετε επίσης το 35 κανάλι ψυχαγωγίας και το Showtime του fubo Extra, το οποίο περιλαμβάνει εννέα κανάλια κατ ‘απαίτηση. Επιπλέον, έχετε το Sports Plus με 24 κανάλια υψηλής ενέργειας.

πώς-να-παρακολουθήσετε-σπορ-με-fubotv-πακέτα

Όλα τα τηλεοπτικά πακέτα – από το Standard έως το Ultra – εμφανίζουν περισσότερα από 130 συμβάντα σε 4K. Εάν δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι, το fuboTV προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, οπότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του και να το δοκιμάσετε προτού το αγοράσετε.

FuboTV Geoblocks

Αν και το fuboTV διαθέτει υπηρεσίες διαθέσιμες στον Καναδά και την Ισπανία, ο περισσότερος προγραμματισμός είναι διαθέσιμος μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν βρίσκεστε εκτός των Η.Π.Α., θα χτυπηθείτε με γεωγραφικά μπλοκ, αλλά μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το fuboTV χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. 

Ένα VPN θα σας βοηθήσει να λάβετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, έτσι ώστε, στο fuboTV (και σε άλλες υπηρεσίες ροής), να φαίνεται ότι βρίσκεστε φυσιολογικά στη χώρα. 

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα οφέλη από τη χρήση ενός VPN, και για μια εξαιρετική υπηρεσία, προτείνουμε το ExpressVPN. Θα σας συνδέσει εύκολα με έναν διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι το καλύτερο VPN για ροή λόγω των γρήγορων ταχυτήτων και του απεριόριστου εύρους ζώνης. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες ή δοκιμάστε την με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τελικές σκέψεις

Με τόσους τόπους συνεχούς ροής για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναζητάτε μια υπηρεσία κοπής καλωδίων με αθλητικό πλεονέκτημα, τότε το fuboTV πρέπει να γίνει υποψήφιος.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα στο fuboTV. Πρώτον, είναι πιο ακριβό από τους αντιπάλους του και ενώ λέει ότι προσφέρει περιεχόμενο 4K, περιορίζεται κυρίως στα αθλητικά γεγονότα. Άλλες ροές είναι σε χαμηλότερη ποιότητα, όπως 720p.

Επιπλέον, το fuboTV δεν έχει το δικαίωμα να εμφανίζει αθλητικό περιεχόμενο ESPN. Αν και αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα για ορισμένους, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο Monday Night, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική μέθοδο για να το παρακολουθήσετε.

Αν έχετε εμπειρία με τη χρήση του fuboTV ή έχουμε χάσει κάτι, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ρίξτε μια ματιά και στα άλλα ψυχαγωγικά μας άρθρα. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map