Πώς να παρακολουθήσετε το Flash Online το 2020 και γρήγορα

Το Flash είναι η δεύτερη παράσταση στο Arrowverse, και σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο το πρώτο, Arrow. Ακολουθεί έναν νεαρό επιστήμονα που ονομάζεται Barry Allen, ο οποίος, μετά από ένα επιστημονικό πείραμα που πήγε στραβά, παίρνει την υπεράνθρωπη ταχύτητα και αρχίζει να φορά κόκκινο spandex για να βοηθήσει τους ανθρώπους από τα σφιχτά σημεία. Εάν θεωρείτε ότι αυτή η υπόθεση είναι ελκυστική, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό για τον τρόπο παρακολούθησης του Flash στο διαδίκτυο.


Το Flash είναι λίγο πιο ελαφρύ από το σόου από το οποίο ξεκίνησε (ανατρέξτε στον οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το Arrow για να δείτε τι εννοούμε), αν και μερικές φορές γίνεται πιο σοβαρό καθώς ο Barry και η ομάδα του εντοπίζουν και φυλακίζουν τα άλλα άτομα που επλήγησαν από το ίδιο ατύχημα που τον έπληξαν Ενώ μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν τις νέες τους δυνάμεις για καλό, πολύ περισσότεροι τις χρησιμοποιούν για να διαπράξουν φρικαλεότητες.

Ακολουθεί το παράδειγμα του Arrow, στο ότι το καστ του γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όσο προχωρά οι εποχές, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να ενώνουν τον Barry και τους άλλους για να σταματήσουν τους κακούς τόσο φυσικούς όσο και υπερφυσικούς. Η απλή μετάβαση και η παρακολούθηση της επερχόμενης σεζόν 6 δεν είναι επιλογή, επομένως ίσως θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε από την αρχή.

Η προσθήκη στη σύγχυση είναι το υπόλοιπο του Arrowverse, με χαρακτήρες και υποδιαγράμματα να πηδούν μέσα και έξω από όχι μόνο το Arrow, αλλά και από τους Legends of Tomorrow και Supergirl. Ωστόσο, αν καθίσετε και αφιερώσετε χρόνο για να τα παρακολουθήσετε όλα, σας εγγυάται εκατοντάδες ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας. Έχοντας αυτό υπόψη, ας ξεκινήσουμε με το The Flash.

Πώς να παρακολουθήσετε το Flash online

Το Flash προβάλλεται στο CW, όπως και το υπόλοιπο του Arrowverse, και ως εκ τούτου μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν μέσω του ιστότοπου CW και της εφαρμογής CW. Όπως εξηγούμε στον οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το CW, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τελευταία πέντε επεισόδια περίπου από τον ιστότοπο, ενώ η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν όλο το Flash, αλλά με διαφημίσεις.

Το φλας στην εφαρμογή CW

Συνολικά, μια πολύ καλή συμφωνία, αν και υπάρχει μια σύλληψη: πρέπει να έχετε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε το CW. Όποιος καλεί από το εξωτερικό χτυπιέται από ένα geoblock. Υποθέτουμε ότι αυτό είναι για την αποφυγή ζητημάτων αδειοδότησης μεταξύ του CW και άλλων δικτύων, αλλά για εμάς τους θεατές είναι σωστός πόνος.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης οποιουδήποτε geoblock, και αυτό είναι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Με λίγα λόγια, ένα VPN θα σας επιτρέψει να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού και να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας, για εκκίνηση, οπότε είναι μια πολύ καλή επένδυση στην ασφάλειά σας, καθώς και ένας τρόπος πρόσβασης στην περισσότερη ψυχαγωγία. Ο καλύτερος πάροχος VPN μας, ExpressVPN, φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα πρόσβασης στο CW.

Παρακολουθήστε το Flash στο Netflix

Ωστόσο, ένα από τα καταστήματα με τα οποία έχει συμφωνήσει η CW είναι το Netflix, το οποίο διαθέτει όλα τα Arrowverse, συμπεριλαμβανομένου του The Flash, στην Ευρώπη και επίσης ενημερωμένο. Παρόλο που δεν είναι δωρεάν, όπως η εφαρμογή CW, έχει ως πλεονέκτημα ότι διαθέτει μια ακόμη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εκπομπών για να παρακολουθήσετε μόλις περάσετε όλες τις φανταστικές περιπέτειες των ετερόκλητων υπερήρωών μας. 

Το Flash Netflix

Αν αυτό σας φαίνεται πιο ελκυστικό επειδή έχετε ήδη λογαριασμό Netflix, αλλά δεν είστε στην Ευρώπη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να προσποιηθείτε ότι είστε. Αν και η απαγόρευση του Netflix VPN είναι πολύ πιο σκληρή από αυτήν που χρησιμοποιεί η CW, η επιλογή μας για το καλύτερο VPN για το Netflix θα σας φέρει σε καλή κατάσταση.

Πώς να παρακολουθήσετε το Flash δωρεάν

Εάν όλα τα παραπάνω φαίνονται πολύ ενοχλητικά για εσάς, επειδή είτε δεν βρίσκεστε στις πολιτείες ή επειδή δεν θέλετε να ξεφύγετε από το Netflix ή το κόστος ενός VPN, σας καλύπτουμε. Αν και η ηθική του είναι δική σας υπόθεση, υπάρχουν αρκετοί λιγότερο από τους νόμιμους τρόπους για να πιάσετε το The Flash στο διαδίκτυο.

Η πρώτη είναι η παράνομη ροή, για την οποία συνήθως σας παραπέμπουμε στο PutLocker, απλώς και μόνο επειδή είναι η λιγότερο κακή εμπειρία. Μια γρήγορη ματιά δείχνει ότι όλες οι εποχές των επεισοδίων του The Flash είναι εκεί.

Το Flash PutLocker

Ωστόσο, το πρόβλημα με τους περισσότερους από αυτούς τους ιστότοπους δωρεάν ροής, το PutLocker μεταξύ τους, είναι ο παράλογος αριθμός αναδυόμενων παραθύρων και διαφημίσεων, πολλές από τις οποίες περιέχουν κακόβουλο λογισμικό. Για την καλύτερη εμπειρία προβολής, και πραγματικά το μόνο που δεν θα σας κάνει να τρίψετε τα μαλλιά σας, είναι να χρησιμοποιήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων ή απλά να τρελαίνετε με τις συνεχείς διακοπές.

Πώς να παρακολουθήσετε το Flash στο Kodi

Η επόμενη επιλογή σας είναι να δείτε το Kodi, το οποίο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική ροή. Είναι μια πλατφόρμα πολυμέσων, που αναπτύχθηκε αρχικά για το Xbox, αλλά τώρα θα τρέχει σε σχεδόν οτιδήποτε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό πριν πάρετε τη βουτιά, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό Kodi.

Μια γρήγορη αναζήτηση βρήκε όλες τις εποχές του The Flash στο Poseidon, ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi, το Poseidon, το οποίο μπορείτε να βρείτε κάτω από ένα από τα καλύτερα αποθετήρια Kodi, το Kodil. Η εγκατάσταση και των δύο είναι ένα κομμάτι κέικ, οπότε αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε εκατοντάδες παραστάσεις, ξέρετε πού να πάτε.

Το Flash Torrents

Το τελευταίο είναι μια πιο παλιομοδίτικη πειρατεία με τη μορφή torrenting. Μια γρήγορη ματιά στον αγαπημένο μας καθρέφτη του The Pirate Bay δείχνει ότι κάθε σεζόν του The Flash είναι διαθέσιμη, αν και δεν έχουμε ελέγξει την ποιότητα καθενός από αυτά τα αρχεία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά γνωστά ονόματα μεταξύ των μεταφορτωτών, οπότε θα πρέπει να είστε εντάξει.

Το Flash torrents

Φυσικά, ο χειρισμός οτιδήποτε απαιτεί απλώς προβλήματα, οπότε ό, τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ένα VPN όταν το κάνετε ή αναμένετε ειδοποιήσεις DMCA και τα παρόμοια να έρχονται με συστημένη αλληλογραφία. Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα πέντε καλύτερα VPN για torrenting, οπότε φροντίστε να εγγραφείτε με ένα από αυτά πριν ξεκινήσετε την είσοδο σας σε σκοτεινά νερά.

Τελικές σκέψεις

Το Flash είναι ένα πολύ συναρπαστικό και διασκεδαστικό σόου που θα σας εκπλήξει τόσο με γνήσιο συναίσθημα όσο και με πιο σκοτεινές στιγμές. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδούς θα σας επιτρέψει να την παρακολουθήσετε πλήρως και στον ελεύθερο χρόνο σας, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να πυροβολήσετε μπροστά τώρα.

Τι πιστεύετε για το The Flash; Προτιμάτε το Arrow; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια, ή μη διστάσετε να μοιραστείτε οποιεσδήποτε μεθόδους για να παρακολουθήσετε κάποια από τις εκπομπές που μπορεί να έχουμε χάσει. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map