Πώς να παρακολουθήσετε το Doctor Who Online το 2020

Ταξιδεύοντας στο χώρο και το χρόνο είναι εύκολο αν είστε Timelord. Για εμάς τακτικά άτομα, η λήψη των αγαπημένων μας τηλεοπτικών προγραμμάτων απαιτεί να είμαστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή ή τουλάχιστον αρκετά κοντά για να ρυθμίσουμε τη συσκευή εγγραφής. Για τους οπαδούς του Doctor Who χωρίς τη δική τους χρονομηχανή, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στην Αγγλία στις 7 μ.μ. τις Κυριακές νύχτες.


Οι θαυμαστές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να καταφύγουν σε πονηριά αν θέλουν να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του αγαπημένου τους Gallifreyan. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι παρακολούθησης της εκπομπής, όπως υπηρεσίες ροής.

Αλλάζουν τακτικά τις βιβλιοθήκες τους, ωστόσο, καθιστώντας τους πιο δύσκολο να παρακολουθούνται από το σύστημα πλοήγησης Tardis. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε το Doctor Who, για να σας κρατάμε ενήμερους.

Παρακολούθηση των κλασικών

Παρακολουθήστε το Doctor Who στο Διαδίκτυο
© Amazon

Το να ελέγξετε τις πρώτες περιπέτειες του γιατρού είναι σαν να ταξιδεύετε μόνοι σας. Οι πρώτες σεζόν της παράστασης είναι ασπρόμαυρες. Μόνο στον τρίτο γιατρό εμφανίζεται το χρώμα.

Ορισμένα παλαιότερα επεισόδια βρίσκονται σε δίσκο DVD και Blu-ray, οπότε αναζητήστε αυτά στο Amazon. Εάν είστε τόσο μεγάλος όσο ο γιατρός, μπορεί να έχετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής VHS να χτυπάει που να μπορεί να αναπαράγει τις κασέτες βίντεο που πωλούνται στο eBay ή έξω από τους κορμούς των αυτοκινήτων.

Ωστόσο, δεν είναι όλα διαθέσιμα για κλασική σειρά για αγορά. Οι κύριες ταινίες για τις πρώτες σεζόν διαγράφηκαν όταν το BBC σκούπισε ένα πλήθος αρχείων για να εξοικονομήσει χρήματα στην αποθήκευση (εισάγετε το αστείο για το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud εδώ – έκδοση.). Ωστόσο, υπάρχει ήχος για κάθε επεισόδιο και μπορείτε να βρείτε βίντεο που το αναπαράγουν με ακίνητες εικόνες από τις εκπομπές.

Όπως και ο γιατρός, οι χρήστες των Windows θα κατανοήσουν τις δυσκολίες εργασίας με ένα αναξιόπιστο μηχάνημα. Παρόλο που δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο, εάν χάσετε τη δουλειά σας, μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκ των προτέρων. Ρίξτε μια ματιά στον ηλεκτρονικό μας οδηγό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows για το lowdown.

Θα δείτε επίσης τι συνέβη όταν μια εκπομπή χαμηλού προϋπολογισμού προσπάθησε να βάζει τέρατα και εξωγήινους στην οθόνη κάθε εβδομάδα τις ημέρες πριν από το CGI. Δεν είναι πάντα όμορφο. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν απλούστερα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερθέρμανση του πλανήτη ή το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Γιατρός που ροές

Το Amazon Prime Video έχει την τελευταία έκδοση της εκπομπής στις Η.Π.Α. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το Tardis φαίνεται να καταλήγει πάντα, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σύγχρονη ενσάρκωση της σειράς στο Netflix. Εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, διαβάστε το άρθρο του Netflix για παραβιάσεις για να ξεκινήσετε.

Για τους Βρετανούς πληρωτές αδειών χρήσης, το BBC iPlayer σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα σύγχρονα επεισόδια. Είναι αποκλεισμένο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το ξεπεράσετε. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο VPN για iPlayer για συμβουλές.

iplayer

Η εύρεση της κλασικής σειράς σε υπηρεσίες επί πληρωμή είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο Χούλου είχε επιλεγμένα επεισόδια στο παρελθόν. Σας συνιστούμε να αναζητήσετε την τρέχουσα βιβλιοθήκη στην περιοχή σας για να δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη. Το Twitch και το BBC έχουν επίσης μεταδώσει κλασικά επεισόδια, οπότε προσέξτε τα σε περίπτωση που το κάνουν ξανά.

Stream Doctor Who δωρεάν

Ιστότοποι όπως το Couchtuner σάς επιτρέπουν να συντονιστείτε οπουδήποτε και οποτεδήποτε, αλλά οι σύνδεσμοι έχουν τη συνήθεια να αναγεννιούνται κάθε τόσο συχνά. Το Google είναι ο φίλος σας όταν πρόκειται να τα βρει.

Η νομιμότητα τέτοιων ιστότοπων είναι αμφισβητήσιμη. Εάν τα χρησιμοποιείτε για να προβάλετε έργα από πνευματικά δικαιώματα ή για τα οποία έχετε πληρώσει (για παράδειγμα, εάν είστε πληρωτής τελών άδειας), τα νόμιμα νερά γίνονται σκοτεινά.

Είναι χρήσιμο να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων κατά την περιήγηση σε ιστότοπους ροής, καθώς ποτέ δεν γνωρίζετε τι κρύβεται στο παρασκήνιο. Το κακόβουλο JavaScript μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί από το Silence.

Γιατρός Who και Kodi

Ντεμπούτο το 2004, η πλατφόρμα πολυμέσων Kodi ήταν λίγο πιο μακριά από το nu-Who. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος προβολής περιεχομένου πολυμέσων. Εάν σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε, διαβάστε τον οδηγό Kodi για συμβουλές σχετικά με τη ρύθμιση και την αξιοποίηση του.

Διαθέτει μια ευρεία επιλογή πρόσθετων που σας επιτρέπουν να κάνετε streaming πολυμέσων και ενδέχεται να μπορείτε να βρείτε ένα με το Doctor Who. Είναι επίσης ένα μεγάλο κομμάτι λογισμικού για αστερίσκο, γι ‘αυτό πρέπει να ταιριάζει στο wannabe Timelords. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα αποθετήρια Kodi για περισσότερα.

Κρύβοντας πίσω από τον καναπέ

Υπάρχουν επίσης μέρη όπου μπορείτε να torrent επεισόδια Doctor Who. Το Torrenting είναι μια νόμιμη γκρίζα περιοχή, αλλά τα πρώτα επεισόδια από τη δεκαετία του ’60 είναι αναμφισβήτητα εντάξει για κοινή χρήση σε ορισμένες χώρες. Τα πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιήθηκαν για να λήξουν 50 χρόνια μετά τη δημιουργία ενός έργου και εξακολουθούν να ισχύουν σε πολλά μέρη του κόσμου, καθιστώντας τα δημόσια.

Χάρη σε ένα τέρας που θα φοβόταν ακόμη και τον Doctor Who, τον εταιρικό δικηγόρο, πολλά μέρη έχουν επεκτείνει τη διάρκεια των πνευματικών δικαιωμάτων σε 70 χρόνια, οπότε αν είστε κάτοικος μιας από αυτές τις χώρες, θα πρέπει να περιμένετε περισσότερο αν είστε δεν είστε πρόθυμοι να φορέσετε το καπέλο του πειρατή σας.

Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση στις πιο σκοτεινές γωνίες του ιστού, μπορεί να αντιμετωπίσετε μόνοι σας μερικά τέρατα. Οι ιοί, οι trojans και άλλοι gremlins μπορούν να κρυφτούν πίσω από τους πιο αθώους συνδέσμους. Οι ιστοσελίδες ροής και torrent πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά. Συνιστούμε να μην κάνετε κλικ στις διαφημίσεις τους και να ελέγξετε ξανά οτιδήποτε σκοπεύετε να κάνετε κλικ.

Η προστασία της σύνδεσής σας με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί να σας δώσει ηρεμία. Όπως ένα ηχητικό κατσαβίδι, ένα VPN μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε επίσης το άρθρο μας για την ασφάλεια VPN και θα είναι πιο δύσκολο να κάνετε hack από το Dalek Pathweb. Η εγγραφή σε ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting θα σας βοηθήσει επίσης να σας κρατήσει ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια.

Τελικές σκέψεις

Οι περιπέτειες του Doctor’s hopping θεωρήθηκαν ως όχημα για να φέρουν την ιστορία στα παιδιά. Όταν εισήχθησαν εξωγήινοι και τέρατα, ήταν μεγάλες επιτυχίες με τους θεατές και σύντομα η ιστορία χωρίς εστίαση ως το επίκεντρο της παράστασης.

Σήμερα, η τηλεόραση παίρνει πίσω θέση σε άλλες μορφές. Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας παλιές εκπομπές, παρόλο που πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για να το κάνουμε.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν σχεδόν τόσοι τρόποι να παρακολουθείτε τον Γιατρό όσο και οι Γιατροί. Ενημερώστε μας εάν καταφέρατε να διορθώσετε το Who Who χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που έχουμε περιγράψει. Εάν γνωρίζετε κάτι καλύτερο, πείτε μας σχετικά με τα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map