Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus με ένα VPN το 2020 Outside The US

Τους τελευταίους μήνες, η Disney ανακοινώνει το νέο της κανάλι συνεχούς ροής, το Disney +, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2019. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τότε να το ελέγξετε μόνοι σας. Κάναμε ένα σκάψιμο και ανακαλύψαμε πώς να παρακολουθήσουμε τη Disney + δωρεάν αυτήν τη στιγμή και θα μοιραστούμε μαζί σας το κόλπο σε αυτό το άρθρο.

Αν θέλετε να φτάσετε κατευθείαν σε αυτό, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε ή χρησιμοποιήστε τον παραπάνω πίνακα περιεχομένων. Αν θέλετε λίγο περισσότερο φόντο πρώτα στο Netflix-buster της Disney, συνεχίστε να διαβάζετε.

Μιλάμε πολύ τελευταία φορά στη μηνιαία στήλη Κατάσταση του Cloud για τους πολέμους ροής. Πιθανότατα γνωρίζετε τον γίγαντα ροής Netflix, ο οποίος αναπτύσσεται σχεδόν ασταμάτητα από την έναρξή του περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μεγαλώσετε τόσο μεγάλα – και να κερδίσετε τόσα πολλά χρήματα – χωρίς άλλοι να θέλουν ένα κομμάτι της πίτας.

Αυτό οδήγησε στην τρέχουσα κατάσταση, όπου – ανάλογα με τον τρόπο που μετράτε – υπάρχουν περισσότερες από 15 σημαντικές υπηρεσίες ροής που σας περιμένουν. Αυτό περιλαμβάνει γίγαντες όπως το Amazon Prime Video, καθώς και μικρότερες, αλλά εξίσου καλές, υπηρεσίες όπως το CW. Αν και τα κομμάτια πολλαπλασιάζονται, η πίτα στο σύνολό της εξακολουθεί να αυξάνεται, κάτι που είναι καλή είδηση ​​για αυτές τις τεράστιες εταιρείες.

Η άνοδος της ροής της Disney +

Ωστόσο, αυτή η ισορροπία μπορεί να αναστατωθεί σύντομα, χάρη στη μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας του κόσμου που ασχολείται με τη δράση. Η Disney, όχι μόνο ικανοποιημένη με τον ιστότοπο ροής Hulu και το αθλητικό κανάλι ESPN, αποφάσισε να επιτεθεί στο θρόνο, εγκαινιάζοντας τον δικό της ιστότοπο, τη Disney +, η οποία θα έχει όλα τα πνευματικά της δικαιώματα.

Disney + -Αρχική σελίδα

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ στην αρχή, αλλά υπάρχει ένας λόγος που οι εκτελεστές του Netflix δεν κοιμούνται καλά τη νύχτα. Τα πνευματικά δικαιώματα της Disney δεν επεκτείνονται μόνο στα πράγματα που εσείς και σχεδόν κάθε άτομο που το διαβάζει μεγάλωσε παρακολουθώντας, όπως το Snow White, The Lion King και όλα τα άλλα σακχαρίνη. Η Disney βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία σε τεράστια αγορά και έχει τα δικαιώματα για μεγάλο περιεχόμενο.

Μια κυριαρχία Ducky

Αυτή τη στιγμή, η Disney κατέχει το 20th Century Fox και τις θυγατρικές της (το κινηματογραφικό στούντιο, όχι το κανάλι ψυχαγωγίας Fox News), τα Marvel Studios (σκεφτείτε The Avengers, Black Panther) και Lucasfilm (Star Wars, μερικά πράγματα Ewok), μεταξύ πολλών, πολλών άλλων.

Εκτός από το διασκεδαστικό γεγονός ότι η Leia και η Black Widow είναι τώρα πριγκίπισσες της Disney, αυτό σημαίνει επίσης ότι η Disney κοιτάζει δισεκατομμύρια δολάρια σε εισόδημα ψυχαγωγίας, ακόμη και χωρίς να έχει το δικό της κανάλι ροής. 

Η Disney + θα είναι μια τεράστια κλήρωση για πολλούς ανθρώπους, χάρη σε όλα αυτά τα δημοφιλή franchise, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το Netflix δεν θα εμφανίζει κανένα από αυτά τα πράγματα. Ο γίγαντας ροής χάνει σε δύο μέτωπα και από τότε που η Disney απέσυρε όλο το περιεχόμενό της πριν από περίπου ένα χρόνο.

Disney + Τιμή

Εάν τα παραπάνω δεν είναι αρκετοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι η Disney είναι έτοιμη να αποκτήσει το Netflix, υπάρχει επίσης το θέμα της τιμολόγησης. Η Disney + θα υποτιμήσει το Netflix με σημαντικό περιθώριο, ζητώντας μόνο 7 $ για το βασικό της πρόγραμμα και 13 $ για το πρόγραμμα που περιλαμβάνει Disney +, Hulu και ESPN. 

Αντιπαραβάλλετε αυτό με το βασικό σχέδιο του Netflix 9 $ και τα 13 $ ή 16 $ για τα πιο προηγμένα, και μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς.

Το Hulu από μόνο του είναι μια ισχυρή εναλλακτική λύση για το Netflix και το να συνδυάζεται με τη Disney + μπορεί να είναι πολύ ισχυρό δέλεαρ για πολλούς χρήστες του Netflix να αντισταθούν. Επιπλέον, τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν χρήματα για μία μόνο, ίσως δύο συνδρομές συνεχούς ροής, οπότε θα μπορούσε πολύ το Netflix να δει τη βάση χρηστών του να συρρικνώνεται. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Disney +

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Disney + έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου 2019. Ωστόσο, η Disney ξεκίνησε μια δοκιμή της υπηρεσίας σε, από όλα τα μέρη, στην Ολλανδία. Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, οι κάτοικοι της γης και της δόξας μπορούν να παρακολουθήσουν τη Disney + για το συνολικό συνολικό ποσό ενός σεντ ευρώ, με την πλήρη τιμή των 7 ευρώ να ξεκινά την επίσημη ημερομηνία έναρξης..

Υποθέτουμε ότι οι Ολλανδοί επιλέχθηκαν ως ινδικά χοιρίδια επειδή θα είναι μια καλή αγορά για τη Disney + μόλις κυκλοφορήσει επίσημα, ενώ θα είναι επίσης αρκετά μεγάλη αγορά, ώστε τυχόν σφάλματα να μπορούν να αποκατασταθούν εγκαίρως.

Πρώτες εντυπώσεις Disney + Trial

Φυσικά, αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε τα καλύτερα στη ροή, πήγαμε και ελέγξαμε τη Disney +. Αυτό ήταν στην πραγματικότητα πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε, λόγω του ότι οι διακομιστές του ιστότοπου δεν μπόρεσαν να χειριστούν το φορτίο για τις πρώτες εβδομάδες και δεν μας επέτρεπαν να συνδεθούμε. Ήδη ένα καλό σημάδι για τη Disney και ένα κακό για το Netflix.

Μόλις μπήκαμε, το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν ότι η Disney + μοιάζει πολύ με το Netflix. Όπως και στο, ο σχεδιασμός είναι σχεδόν ο ίδιος.

Netflix-vs-Disney +

Ωστόσο, αυτό είναι καλό, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι θέλετε. Ωστόσο, δεν υπάρχει η ίδια επιλογή με το Netflix. Και πάλι, αν είστε πραγματικά στην Disney ή τη Marvel, τότε υπάρχουν περισσότερα από αρκετά για να διαλέξετε.

Disney + -marvel

Η ροή πήγε πολύ ομαλά, όπως και με το Netflix και μπορούμε σίγουρα να δούμε πού βρίσκεται το αξιοθέατο. Το Netflix έχει το δικαίωμα να ανησυχεί.

Πώς μπορώ να δω το Disney Plus δωρεάν με ένα VPN?

Οι έξυπνοι αναγνώστες θα έχουν ήδη καταλάβει από τα παραπάνω πώς μπορούν να πάρουν το Disney + νωρίς και δωρεάν. Απλώς αποκτήστε μια ολλανδική διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, συνδεθείτε στο Disney +, πληρώστε την δεκάρα και πηγαίνετε στο podraces.

Για τους άγνωστους, ένα VPN είναι ένα πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας οπουδήποτε ενώ παραμένετε ασφαλείς. Είναι εξαιρετικά βολικά και τα προτείνουμε για όλους, όλη την ώρα. Το καλύτερο VPN, κατά την εκτίμησή μας, είναι το ExpressVPN και αυτό ήταν που χρησιμοποιήσαμε για την πρόσβαση στη Disney+.

Λειτούργησε άψογα, όπως θα περιμένατε από την υπηρεσία VPN, θεωρούμε το καλύτερο VPN για ροή, αν και περιμένουμε ότι η Disney + θα λάβει απαγόρευση VPN, όχι σε αντίθεση με την Netflix στο εγγύς μέλλον. Τούτου λεχθέντος, αυτή τη στιγμή λειτουργεί καλά, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε για να πάρετε τις τελευταίες στο Star Wars.

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus με ένα VPN

  1. Μεταβείτε στο ExpressVPN και εγγραφείτε
  2. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος-πελάτη ExpressVPN στη συσκευή σας
  3. Σύνδεση σε διακομιστή στην Ολλανδία (οποιοσδήποτε θα κάνει)
  4. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στη διεύθυνση disneyplus.com
  5. Εγγραφείτε και πληρώστε την δεκάρα
  6. Απολαύστε, αν και θυμηθείτε να διατηρήσετε το ExpressVPN

Τελικές σκέψεις

Η Disney προετοιμάζεται να αναλάβει το Netflix και από αυτό που έχουμε δει, διαμορφώνεται για να γίνει πραγματικός υποψήφιος. Αν και η Disney + από μόνη της δεν πρόκειται να κάνει κανέναν ανταγωνιστή να ξεσπάσει σε έναν κρύο ιδρώτα, το σύνολο των Hulu και ESPN θα το θέσει σταθερά στην αγορά ως υπηρεσία που πρέπει να προσέξετε.

Τι πιστεύετε για όλα αυτά; Θα εγκαταλείψετε το Netflix για να πάρετε συνδρομή Disney +; Ή θα κρατήσετε και τα δύο; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me