Πώς να παρακολουθήσετε το CW From Anywhere το 2020

Το CW είναι ένα πολύ δροσερό δίκτυο με έδρα τις ΗΠΑ που έχει κάνει το όνομά του χάρη στο Arrowverse και το Riverdale, αλλά προσφέρει επίσης πολλές άλλες εκπομπές. Στην πραγματικότητα, το δίκτυο έχει βάλει τόσο μεγάλο περιεχόμενο εκεί έξω, υποθέσαμε ότι θα αφιερώσαμε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του CW, ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας, όπου κι αν βρίσκεστε.


Το CW ξεκίνησε τη ζωή του το 2006 ως συγχώνευση μεταξύ δύο υπαρχόντων δικτύων. Αν και δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, τώρα έγινε το στήριγμα του κόσμου της ψυχαγωγίας, παράγοντας παραστάσεις όπως η Jane the Virgin, μια πολύ σύγχρονη λήψη του telenovela και το The 100, μια μετα-αποκαλυπτική σειρά με περισσότερες ανατροπές από έναν ορεινό δρόμο.

Ωστόσο, τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης για το CW είναι το Riverdale, ένα εφηβικό άγχος για τα κόμικ Archie που έχουμε τιμήσει με τον δικό του οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε το Riverdale και το Arrowverse. Αυτός ο τελευταίος όρος είναι ένα catch-all για μια σειρά από συναυλίες στο DC Universe, όπως το Flash, το Supergirl, το Legends of Tomorrow και, φυσικά, αυτό που τα ξεκίνησε όλα, Arrow. 

Εάν αυτό το ενδιαφέρον σας ενδιαφέρει, έχουμε φυσικά έναν πλήρη οδηγό για τον τρόπο παρακολούθησης του Arrow. Εάν είναι το CW στο σύνολό του, ωστόσο, συνεχίστε να διαβάζετε καθώς σας δείχνουμε πώς να το παρακολουθείτε στο διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Παρακολουθήστε το CW Live

Το CW είναι ένα καλωδιακό κανάλι όπως οποιοδήποτε άλλο και έτσι μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε οποιοδήποτε πακέτο έχετε με τον παροχέα καλωδίων σας, αρκεί να βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή σε ορισμένα μέρη του Καναδά. Ωστόσο, καθώς δεν ασχολούμαστε με όλα αυτά τα επίγεια πράγματα εδώ στο Cloudwards.net, θα επικεντρωθούμε σε τρόπους παρακολούθησης του CW στο διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να έχετε όλα όσα έχει να προσφέρει το CW καθώς προβάλλεται, η Hulu το προσφέρει ως μέρος του πακέτου της ζωντανής τηλεόρασης, το οποίο θα σας τρέχει περίπου 45 $ το μήνα και έχει ένα σωρό κανάλια σε αυτό, καθώς και όλη την κανονική ροή Hulu προσφορές. Εάν αυτό σας φαίνεται καλό, σας προτείνουμε να το ελέγξετε, ωστόσο, προειδοποιήστε ότι το Hulu είναι προσβάσιμο μόνο για άτομα με διεύθυνση IP των ΗΠΑ..

Εάν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αλλά θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Hulu για να ξεπεράσετε τη δραματική απαγόρευση VPN της υπηρεσίας.

Ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθήσετε το CW online είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο της CW, κάνοντας κλικ στην καρτέλα “εμφανίσεις” ή μεταβαίνοντας στη γραμμή αναζήτησης και εισάγοντας τον τίτλο αυτού που θέλετε να παρακολουθήσετε. Το CW προσφέρει τα τελευταία επεισόδια κάθε εκπομπής ζωντανά στον ιστότοπο με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, δωρεάν αλλά με διαφημίσεις. Είναι μια πολύ καλή συμφωνία συνολικά και ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε εκπομπές καθώς προβάλλονται ή εάν χάσατε ένα επεισόδιο.

Το CW δείχνει

Ωστόσο, το CW είναι αποκλεισμένο μόνο για επισκέπτες από τις ΗΠΑ, οπότε για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να μπείτε. Ένα VPN θα πλαστογραφήσει την τοποθεσία σας, ώστε να μπορείτε να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μπλοκ που έχει δημιουργηθεί από το CW δεν είναι πολύ τρομερό, έτσι είναι η ασημένια επένδυση σας εκεί.

Για αυτό το άρθρο χρησιμοποιήσαμε το ExpressVPN, το οποίο φαίνεται να λειτουργεί καλά όλη την ώρα, τόσο σε κινητό όσο και σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην κριτική ExpressVPN.

Ωστόσο, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το CW παρά μέσω του ιστότοπου και αυτός είναι με τη χρήση της εφαρμογής του. Ας το ελέγξουμε.

Παρακολουθήστε την εφαρμογή CW

Για να βρείτε την εφαρμογή CW, απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο και μεταβείτε στην καρτέλα “εφαρμογές”. Εκεί θα βρείτε πολλές συσκευές στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε και ξεκινάτε από τους αγώνες. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε επιτραπέζια λειτουργικά συστήματα, κάτι που είναι λίγο πόνο εάν το μόνο που έχετε είναι φορητός υπολογιστής και τηλέφωνο (όπως το δικό σας πραγματικά).

Για αυτό το άρθρο, εγκαταστήσαμε την εφαρμογή CW σε smartphone Android και το χάσαμε. Φαίνεται αρκετά καλό, αν και φαίνεται πιθανότατα καλύτερο στην έξυπνη τηλεόραση ή το tablet σας.

Η εφαρμογή CW

Είναι μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή, συνολικά, και τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα, ειδικά καθώς είναι δωρεάν. Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά δεν είναι τίποτα τόσο κακό όσο, ας πούμε, με ιστότοπους όπως το PutLocker και παρόμοια (διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το The Wire για ένα άλλο πρόγραμμα που βρίσκεται στο PutLocker).

Ωστόσο, όπως και ο ιστότοπος CW, η εφαρμογή είναι κλειδωμένη στην περιοχή, οπότε θα χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση σε αυτό εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η γρήγορη δοκιμή δείχνει ότι οποιαδήποτε από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN θα κάνει το κόλπο, ωστόσο, καθώς το CW δεν φαίνεται να το παίρνει πολύ σοβαρά. 

Η εγκατάσταση της εφαρμογής από χώρες εκτός των Η.Π.Α. είναι ένα διαφορετικό θέμα, ωστόσο, καθώς το Google Play Store δεν θα αφήσει κάποιο VPN να το ξεγελάσει. Καταλήξαμε να κατεβάσουμε ένα APK από αυτόν τον ιστότοπο, αλλά είναι μία από αυτές τις προσφορές «με δική σας ευθύνη». Ωστόσο, μέχρι στιγμής το APK δεν μας έδωσε κανένα πρόβλημα.

Παρακολουθήστε εκπομπές CW στο Netflix

Εάν όλα αυτά τα μηνύματα με ιστότοπους, συνδρομές, εφαρμογές και APK μοιάζουν πολύ προβλήματα, υπάρχει ένας τελευταίος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλούς, αν και όχι όλους, εμφανίσεις CW και μέσω του European Netflix. Η έκδοση της ΕΕ του δημοφιλούς ιστότοπου συνεχούς ροής διαθέτει άδειες για ένα πλήθος περιεχομένου CW, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εάν το Arrowverse.

Arrow-Netflix

Αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον επειδή έχετε ήδη συνδρομή στο Netflix, αλλά δεν είστε στην Ευρώπη, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για επιλογή Netflix για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Τελικές σκέψεις

Το CW είναι ένα υπέροχο δίκτυο με πολλές εκπληκτικές εκπομπές και έχει ως πλεονέκτημα ότι το περιεχόμενό του είναι εντελώς δωρεάν, παρόλο που είναι κλειδωμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας ελπίσουμε ότι, με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Arrowverse καθώς και οτιδήποτε άλλο προσφέρει η CW χωρίς πολύ κόπο.

Τι πιστεύετε για το CW και την εφαρμογή του; Χάσαμε κάποιες καλές συμβουλές; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map