Πώς να παρακολουθήσετε το Brooklyn Nine-Nine το 2020:

Το Brooklyn Nine-Nine είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες στην τηλεόραση, η οποία αποδείχθηκε από τη βαριά υποστήριξη διασημοτήτων που έλαβε αφού ακυρώθηκε από τον Fox. Το NBC το πήρε για την σεζόν έξι, ευτυχώς, και δεν φαίνεται να εκτοξεύεται σύντομα.


Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τι συμβαίνει στον περίεργο περίβολο της Νέας Υόρκης. Σε αυτόν τον οδηγό για το πώς να παρακολουθήσετε το Μπρούκλιν Nine-Nine, θα σας δείξουμε κάθε τρόπο να παρακολουθήσετε την εκπομπή, είτε στο διαδίκτυο είτε στον καναπέ σας. Εκτός από τις πλατφόρμες ροής που τη φιλοξενούν, θα σας δείξουμε επίσης μερικούς τρόπους παρακολούθησης δωρεάν.

Παρακολουθήστε το Brooklyn Nine-Nine Online

Το Brooklyn Nine-Nine είναι διαθέσιμο για ροή στο Hulu και το Netflix, αλλά μόνο σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Στο Hulu, είναι μόνο για τις ΗΠΑ, όπως και όλες οι εκπομπές του Hulu, χάρη στα αυστηρά γεωγραφικά μπλοκ διανομής που δημιουργούνται από δίκτυα όπως το NBC. Το NBC έχει μια ισχυρή παρουσία στο Hulu με εκπομπές όπως το Brooklyn Nine-Nine και το Saturday Night Live σε ροή την επόμενη ημέρα μετά το επεισόδιο.

πώς-να-ρολόι-Μπρούκλιν-εννέα-εννέα-χούλου

Αυτό φέρνει επίσης μεγάλο αριθμό διαφημίσεων. Φαίνεται ότι οι εκπομπές NBC έχουν περισσότερες διαφημίσεις από τις κανονικές, ειδικά όταν μεταδίδετε το επεισόδιο σε ροή κοντά στην ημερομηνία προβολής. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί με την πρόσφατη επανεκκίνηση του The Twilight Zone (διαβάστε τον τρόπο παρακολούθησης του οδηγού The Twilight Zone).

Ευτυχώς, το Netflix δεν διαθέτει διαφημίσεις, αλλά μόνο οι κάτοικοι της ΕΕ θα μπορούν να κάνουν ροή εκεί. Για άλλη μια φορά, λόγω της διανομής που επέλεξε το NBC για την παράσταση, οι κάτοικοι των ΗΠΑ πρέπει να κάνουν ροή στο Hulu, ενώ οι κάτοικοι της ΕΕ κάνουν ροή στο Netflix.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος πρόσβασης σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, μπορείτε να εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε σε άλλη γεωγραφική τοποθεσία σχεδόν. Σας συνδέει με έναν απομακρυσμένο διακομιστή πριν στείλετε την κυκλοφορία σας στο ανοιχτό Διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, το VPN μπορεί να μεταμφιέσει τη διεύθυνση IP σας και να το κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεστε κάπου αλλού.

Δυστυχώς, δεν δημιουργούνται όλα τα VPN ισότιμα ​​και το Netflix και το Hulu έχουν ξεφύγει από το δρόμο τους για να διασφαλίσουν ότι η σύνδεσή σας είναι αποκλεισμένη εάν χρησιμοποιείτε ένα. Αν πρόκειται για τη νόμιμη διαδρομή για ροή του Brooklyn Nine-Nine, διαβάστε το καλύτερο VPN για το Hulu και το καλύτερο VPN για οδηγούς Netflix. Και οι δύο επιλογές μας έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι μπορούν να σπάσουν τα τείχη του Hulu και του Netflix.

Παρακολουθήστε το Brooklyn Nine-Nine δωρεάν

Το Netflix και το Hulu είναι υπέροχα, αλλά κοστίζουν χρήματα. Όχι, όμως, υπάρχουν τρόποι για να παρακολουθήσετε το Brooklyn Nine-Nine δωρεάν. Περιηγητήκαμε, βρήκαμε τις σεζόν τέσσερις και πέντε στο Couchtuner και και τις έξι σεζόν στο Europix.

πώς-να-ρολόι-Μπρούκλιν-εννέα-εννέα-europix

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εδώ. Ιστότοποι όπως το Couchtuner και το Europix δεν είναι νόμιμοι και με τη χρήση τους, ενδέχεται να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι με το πιο ασφαλές VPN πριν μεταβείτε σε ροή. Συνιστούμε το ExpressVPN (διαβάστε την κριτική μας στο ExpressVPN).

Το antivirus δεν είναι κακή ιδέα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ροή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι κάπως ένα έγκλημα στον κυβερνοχώρο, οι πλατφόρμες ροής όπως το Couchtuner και το Europix αποτελούν λόγο αναπαραγωγής κακόβουλου λογισμικού. Εάν δεν σας ενδιαφέρει να μολύνει το μηχάνημά σας με, ας πούμε, ransomware, πιθανότατα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή από τον καλύτερο οδηγό λογισμικού προστασίας από ιούς.

Ο πιο ασφαλής οδηγός λογισμικού προστασίας από ιούς είναι επίσης ένα καλό μέρος για να το κοιτάξετε. Θα το χαλάσουμε και θα σας ενημερώσουμε ότι το Bitdefender Antivirus πήρε το στέμμα και στα δύο (διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender Antivirus).

Τα αναδυόμενα παράθυρα αποτελούν επίσης πρόβλημα με αυτήν την κατηγορία πλατφορμών ροής, οπότε διαβάστε τον καλύτερο οδηγό αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων.

Παρακολουθήστε το Brooklyn Nine-Nine στο Kodi

Αν προτιμάτε να παρακολουθείτε στον καναπέ σας, το Kodi είναι μια καλή επιλογή. Ο οδηγός μας για το Kodi αναφέρεται σε βάθος σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας, αλλά το μικρό είναι ότι το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε streaming σχεδόν οτιδήποτε. Μέσω της χρήσης ανεπίσημων πρόσθετων, το Kodi μπορεί να βρει δωρεάν ροές που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα στον ιστό.

Ο καλύτερος οδηγός πρόσθετων Kodi δείχνει τα αγαπημένα μας, γι ‘αυτό διαβάστε το για προτάσεις. Αυτό που ψάχνετε εδώ είναι ένα πρόσθετο που μπορεί να καθαρίσει πηγές, όπως το Couchtuner και το Europix και να συντάξει μια λίστα ροών. Ο Kodi κάνει τη βαριά ανύψωση, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το παιχνίδι.

Ακριβώς επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi στον καναπέ σας, δεν σημαίνει ότι είστε από το νόμιμο δάσος. Ο νομικός οδηγός μας είναι το Kodi μιλά για τις αποχρώσεις του τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι, αλλά ως επί το πλείστον, η ροή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι όχι-στις περισσότερες χώρες. Όπως με τη ροή στο διαδίκτυο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Ο καλύτερος οδηγός VPN για Kodi δείχνει τα αγαπημένα μας για την πλατφόρμα, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τον καλύτερο οδηγό VPN για ροή. Το CyberGhost κατατάσσεται καλά και στα δύο, σε μεγάλο βαθμό χάρη στη γκάμα των διακομιστών ειδικής ροής (διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost).

Παρακολουθήστε το Brooklyn Nine-Nine Torrent

Αν θέλετε να αποφύγετε τη ροή, μπορείτε να torrent Brooklyn Nine-Nine. Το Torrenting είναι η διαδικασία λήψης ενός αρχείου με σύνδεση σε πολλούς υπολογιστές. Αυτοί οι υπολογιστές μοιράζονται ο καθένας ένα μικρό μέρος του αρχείου, το οποίο συνδυάζεται στον υπολογιστή σας για να σχηματίσει το σύνολο.

πώς-να-παρακολουθήσω-Μπρούκλιν-εννέα-εννέα-χείμαρρος

Επειδή δεν είναι συγκεντρωτικό, ο χείμαρρος γίνεται παράξενος όσον αφορά τη νομιμότητα. Μας αρέσουν οι παράνομες συνομιλίες για οδηγούς σχετικά με τις δόσεις και τα πράγματα που δεν πρέπει, αλλά όπως και με τον Kodi, είναι καλύτερο να παραμείνουμε προστατευμένοι. Οι ανάγκες των torrenters είναι διαφορετικές, οπότε συμβουλευτείτε το καλύτερο VPN μας για οδηγίες torrenting για προτάσεις.

Το NordVPN κατατάσσεται στην κορυφή λόγω του εύρους των διακομιστών που έχουν σχεδιαστεί για torrenting. Οι συνδέσεις που χρησιμοποιούν οι πελάτες torrenting καταναλώνουν πολλά δεδομένα, εκτός από το ότι είναι επικίνδυνα, επομένως είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό VPN όταν κάνετε πειρατεία. Το NordVPN ταιριάζει στο λογαριασμό, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας για το NordVPN.

Τελικές σκέψεις

Το Brooklyn Nine-Nine είναι εύκολο να βρεθεί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή από την πηγή μέσω των Hulu και Netflix, αλλά το Europix και το Couchtuner παρέχουν εναλλακτικές λύσεις εάν θέλετε να σώσετε μερικά κόκαλα. Όπου κι αν κάνετε ροή, βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι με ένα VPN. Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές VPN για να βρείτε τις καλύτερες για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά στο αρχείο ροής για οδηγούς όπως και αυτός. Δημοσιεύσαμε πρόσφατα πώς να παρακολουθήσετε το One-Punch Man και πώς να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale, οπότε διαβάστε αυτά εάν σας ενδιαφέρουν.

Πώς παρακολουθείτε το Μπρούκλιν Nine-Nine; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map