Πώς να παρακολουθήσετε τη θεωρία του Big Bang το 2020

Εάν η λέξη “bazinga” δεν σας μπερδεύει, πιθανότατα έχετε ακούσει για τη θεωρία του Big Bang. Η ανόητη κωμική σειρά για τα σπασίκλα, την επιστήμη και την απελπιστική αναζήτηση των γυναικών έχει τρέξει για 12 σεζόν, δημιούργησε το δικό της spin-off και αποδείχθηκε ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών.


Η εκπομπή επικεντρώνεται στη ζωή τεσσάρων αδέξια επιστημόνων και του γειτονικού κοριτσιού τους, καθώς μάχονται μέσα από άβολες κοινωνικές καταστάσεις και αποτυχημένες σχέσεις για να βγάλουν έξω, να βρουν αγάπη και να μεγαλώσουν ως άνθρωποι. Αν σας αρέσει η επιστήμη ή η επιστήμη, πιθανότατα θα λατρέψετε τη Θεωρία του Big Bang.

Ωστόσο, η κάλυψη περισσότερων από 200 επεισοδίων θα είναι δύσκολη, αν δεν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πούμε πώς να παρακολουθήσετε το The Big Bang Theory στο διαδίκτυο.

Πώς να παρακολουθήσετε τη θεωρία του Big Bang στο Διαδίκτυο

Το Netflix είναι ιδανικό για εκπληκτική παρακολούθηση μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν έχει την εκπομπή που αναζητάτε. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο κάθε περιοχή που εξυπηρετεί. Μόλις μάθετε πώς να ξεπερνάτε την απαγόρευση του Netflix VPN, εγγραφείτε στο σωστό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, όπως το CyberGhost (δείτε την κριτική μας στο CyberGhost), μπορεί να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από οποιαδήποτε περιοχή του Netflix.

BigBang-Netflix-Ηνωμένο Βασίλειο

Η θεωρία του Big Bang δεν είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Netflix στις Η.Π.Α. ή στον Καναδά, αλλά είναι αλλού. Οι περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας και της Γερμανίας Netflix φέρνουν τις πρώτες 11 σεζόν της παράστασης και οι ρουμανικές, ιαπωνικές και ελληνικές εκδόσεις έχουν τις πρώτες οκτώ.

Η εκπομπή δεν είναι ούτε στο Amazon Prime Video ούτε στο Hulu. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε λογαριασμό, μπορείτε να καλύψετε την τελευταία σεζόν της εκπομπής στο CBS All Access.

Η ενοικίαση ή η αγορά επεισοδίων από τις πρώτες 11 σεζόν της παράστασης είναι εύκολη με το iTunes. Αν θέλετε, ωστόσο, να κάνετε αναζήτηση μέσω του The Big Bang Theory, ο συνδυασμός σύνδεσης VPN από το καλύτερο σύντομο κατάλογο VPN για το Netflix με τη συνδρομή σας στο Netflix είναι η καλύτερη μέθοδος.

Πώς να παρακολουθήσετε τη θεωρία του Big Bang δωρεάν

Υπάρχουν τρόποι παρακολούθησης τηλεοπτικών εκπομπών όπως το The Big Bang Theory χωρίς να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία ροής. Υπάρχουν δωρεάν ιστότοποι ροής, αλλά προσέξτε γιατί δεν είναι όλοι ασφαλείς στη χρήση.

Η πειρατεία είναι μια προσωπική επιλογή. Εάν δεν σας ενδιαφέρει πού θα λάβετε το περιεχόμενό σας, απλώς ότι είναι δωρεάν, δεν θα σας κρίνουμε για αυτό. Αυτό το άρθρο είναι αυστηρά πραγματικό. Δεν συνιστούμε να χρησιμοποιείτε δωρεάν ιστότοπους ροής ή άλλες μεθόδους παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η μόνη πρόταση που κάνουμε είναι να προστατεύσουμε το υλικό σας. Εγκαταστήστε το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς και διατηρήστε το ενημερωμένο για προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Η συνδρομή VPN είναι ένα καλό δεύτερο επίπεδο άμυνας, ειδικά αν συνοδεύεται από προστασία από κακόβουλο λογισμικό, όπως το WiTopia personalVPN (διαβάστε την κριτική μας στο WiTopia personalVPN).

Θα βρείτε το The Big Bang Theory στους περισσότερους δωρεάν ιστότοπους ροής. Οι παλιοί χρονοδιακόπτες όπως το Putlocker και το Movies123 είναι ακόμα γύρω, όπως και πολλοί υποκριτές που χρησιμοποιούν τα ίδια ή παρόμοια ονόματα, και όλοι αυτοί είναι πιθανό να έχουν τη λίστα The Big Bang Theory.

Απλώς μην εμπιστεύεσαι αυτό που βλέπεις. Διατηρήστε την άμυνα σας και αν δεν μεταδίδεται σε ροή, δοκιμάστε κάπου αλλού.

Παρακολουθήστε τη θεωρία του Big Bang στο Kodi

Δεν θέλουν όλοι να διακινδυνεύσουν να μολύνουν τον υπολογιστή τους μόνο για να παρακολουθήσουν μια τηλεοπτική εκπομπή. Το Kodi, το λογισμικό του κέντρου πολυμέσων, είναι η τέλεια εναλλακτική λύση, χάρη στα πρόσθετα τρίτων.

BigBang-Kodi-Yoda

Θα χρειαστεί να διαβάσετε τον απόλυτο οδηγό Kodi εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το λογισμικό. Μόλις το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή ή το smartphone σας, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το σωστό πρόσθετο ροής για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση.

Οι Seren, Placenta και 13 Clowns είναι δημοφιλείς στους χρήστες του Kodi, αλλά ίσως χρειαστεί να προσθέσετε μερικά από τα καλύτερα αποθετήρια Kodi για να μπορέσετε να τα βρείτε και να τα εγκαταστήσετε.

Τα πρόσθετα του Kodi αλλάζουν από καιρό σε καιρό, οπότε ανατρέξτε στον καλύτερο οδηγό πρόσθετων Kodi για μερικά από τα καλύτερα. Τα περισσότερα δημιουργήθηκαν από χομπίστες που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την οργή μεγάλων εταιρειών περιεχομένου για να διατηρήσουν τις υπηρεσίες τους ενημερωμένες.

Όχι τόσο Bazinga: The Big Bang Theory and Torrents

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, αν εμπλέκεστε στην πειρατεία πνευματικών δικαιωμάτων εξαρτάται από εσάς. Αν είστε κάτι που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, το torrenting είναι μια εναλλακτική λύση για τη ροή του The Big Bang Theory αλλού.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι νόμιμο, διότι δεν ισχύει σε πολλές χώρες. Μην διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN, όπως το ExpressVPN (δείτε την κριτική μας για το ExpressVPN) ή ρίξτε μια ματιά σε κάποια από τα άλλα από το καλύτερο VPN για οδηγό torrenting.

BigBang-PirateBay

Η θεωρία του Big Bang είναι μια από τις πιο γνωστές κωμικές σειρές των ΗΠΑ, οπότε η εύρεση θα πρέπει να είναι εύκολη. Οι ιστότοποι Torrent, όπως το The Pirate Bay, έχουν επεισόδια και πλήρεις σεζόν για λήψη, συμπεριλαμβανομένων των επεισοδίων που προβλήθηκαν πρόσφατα.

Απλώς να γνωρίζετε ότι οι μεγάλοι παραγωγοί τηλεόρασης και ταινιών θα μοιράζονται το δικό τους περιεχόμενο σε ιστότοπους torrent για να δημιουργήσουν μια λίστα με κοινόχρηστους χρήστες που μπορούν να κυνηγήσουν για ζημιές, χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις IP τους για να τις αναγνωρίσουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση μιας υπηρεσίας VPN που υποστηρίζει torrenting, όπως το TorGuard (δείτε την κριτική μας στο TorGuard), είναι τόσο σημαντική.

Τελικές σκέψεις

Με το The Big Bang Theory να προβάλλεται στην τελική του σεζόν, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να καλύψουμε εκατοντάδες ώρες γεμάτο nerd. Χάρη στο spin-off του Young Sheldon, οι θαυμαστές του The Big Bang Theory θα έχουν ακόμα πολλά να παρακολουθήσουν όταν τελειώσει η σειρά.

Δεδομένων των κινδύνων, το torrenting The Big Bang Theory δεν είναι κάτι που προτείνουμε. Εάν το κάνετε, χρησιμοποιήστε ένα VPN, όπως το VyprVPN (διαβάστε την κριτική VyprVPN), για επιπλέον προστασία. Η ροή χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο Kodi είναι μια καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους και αξίζει να δούμε πώς να χρησιμοποιήσουμε πρώτα τον οδηγό Kodi.

Θα βρείτε τις πρώτες 11 σεζόν του The Big Bang Theory σε μερικές περιφερειακές εκδόσεις του Netflix, οπότε αν είστε συνδρομητής του Netflix, χρησιμοποιώντας έναν πάροχο VPN που υποστηρίζει το Netflix, όπως το ExpressVPN, είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Εάν η Θεωρία του Big Bang δεν είναι η δική σας υπόθεση, δώστε στον εαυτό σας τη νύχτα και μάθετε πώς να παρακολουθείτε δωρεάν ταινίες στο διαδίκτυο.

Έχετε προτάσεις για να παρακολουθήσετε το The Big Bang Theory στο διαδίκτυο; Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στα παρακάτω σχόλια. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map