Πώς να παρακολουθήσετε Better Call Saul το 2020: Είναι όλα καλά, φίλε

Το Better Call Saul είναι ένα prequel του Breaking Bad και ακολουθεί τον Saul Goodman – έναν από τους πιο πολύχρωμους χαρακτήρες από το έπος του Walter White – καθώς εξελίσσεται από το να είναι ένας αγωνιζόμενος δικηγόρος στον κάτω τροφοδότη που αγαπήσαμε. Καθώς είναι μια μαζικά δημοφιλής εκπομπή, υπολογίσαμε ότι θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους να σας δείξουν πώς να παρακολουθήσετε το Better Call Saul στο διαδίκτυο.


Το πραγματικό όνομα του Σαούλ Γκούντμαν είναι ο Τζίμι ΜακΓίλ και ήταν κάποτε πολύ διαφορετικός από τον ομαλό, ηθικά ευέλικτο ημι-εγκληματία που απεικονίστηκε στο Breaking Bad. Όταν ανοίγει για πρώτη φορά η Better Call Saul, το γραφείο του βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός σαλόνι νυχιών, ουσιαστικά δεν έχει πελάτες και περνά τις περισσότερες μέρες του φροντίζοντας τον άρρωστο αδερφό του, συνεργάτη σε δικηγορικό γραφείο της κορυφαίας πτήσης.

Ο Τζίμι αποφάσισε να βάλει το παρελθόν του ως απατεώνας πίσω του και να κάνει ένα σοβαρό βήμα ως δικηγόρος που υπερασπίζεται τον μικρό άντρα, αλλά οι συνθήκες συνωμοτούν εναντίον του – όπως και ο χαρακτήρας του – και αργά, αλλά σίγουρα, είναι μεταμορφώθηκε σε Saul Goodman.

Το Better Call Saul είναι τόσο μια μελέτη χαρακτήρων όσο το Breaking Bad, και το προτείνουμε σίγουρα για όποιον αρέσει το βαθύ δράμα. Ωστόσο, ό, τι κι αν κάνετε, μην το παρακολουθήσετε πριν το Breaking Bad ή θα το καταστρέψετε – σοβαρά. Έχουμε έναν οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε το Breaking Bad, οπότε ελέγξτε το πρώτα πριν παρακολουθήσετε το Better Call Saul.

Πώς να παρακολουθήσετε Better Call Saul Online

Μέχρι στιγμής, τέσσερις σεζόν του Better Call Saul έχουν προβληθεί στο οικιακό του δίκτυο της AMC, με την Better Call Saul σεζόν 5 να έχει προγραμματιστεί για το 2020. Δεδομένου ότι η AMC δεν έχει δικό της δίκτυο ροής όπως, ας πούμε, το Showtime (δείτε το πώς να παρακολουθήσετε τον οδηγό Billions για μια εξαιρετική εκπομπή σε αυτό το δίκτυο), το Better Call Saul μπορεί να βρεθεί στο σύνολό του στο Netflix.

Better-Call-Saul-Netflix

Όπως και μια άλλη εκπομπή AMC, Mad Men, όσο μπορούμε να πούμε ότι το Netflix κάθε χώρας διαθέτει το Better Call Saul, που σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή Netflix και είστε καλοί να πάτε. 

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, το Netflix μπορεί να κοστίζει μόλις 10 $ το μήνα και ανοίγει έναν τεράστιο κόσμο ψυχαγωγίας. το συνιστούμε σε οποιονδήποτε, ειδικά καθώς παίρνετε τις πρώτες 30 ημέρες δωρεάν.

Ωστόσο, εάν βρίσκεστε σε μια χώρα που δεν ελέγξαμε και δεν έχετε το Better Call Saul στη βιβλιοθήκη σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να προσποιηθείτε ότι είστε κάπου αλλού μεταφέρετε τις περιπέτειες του Τζίμι ΜακΓίλ. Εν ολίγοις, ένα VPN θα κρύψει τη διεύθυνση IP σας και θα σας αφήσει να εμφανιστεί σαν να βρίσκεστε κάπου αλλού, κάτι που είναι πολύ βολικό.

Ωστόσο, δεν μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ol ‘VPN για πρόσβαση στο Netflix σε άλλη χώρα. Εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους αναλύουμε σε βάθος την απαγόρευση του Netflix VPN, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι μόνο μια χούφτα υπηρεσιών VPN μπορεί να περάσει αξιόπιστα στο Netflix. 

Δείτε το καλύτερο VPN για το Netflix κομμάτι για την κρέμα της καλλιέργειας, αν και αν δεν είστε ο τύπος ανάγνωσης, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο του νικητή μας, ExpressVPN.

Πώς να παρακολουθήσετε το Better Call Saul δωρεάν

Όσον αφορά τη νόμιμη ροή, το Netflix είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να παρακολουθήσετε το Better Call Saul σε απόσταση χιλιομέτρων. Ωστόσο, το Διαδίκτυο δεν θα ήταν το Διαδίκτυο αν δεν υπήρχαν τόνοι πιο ηθικά διφορούμενοι τρόποι να πιάσεις τη δημιουργία ενός χαρακτήρα τόσο ηθικά διφορούμενου όσο ο Σαούλ Γκούντμαν. 

Πραγματικά, σκεφτείτε τι θα έκανε ο Σαούλ.

Όσον αφορά τους δύσκολους ιστότοπους συνεχούς ροής, μπορείτε να διαλέξετε, αλλά με την πάροδο των ετών διαπιστώσαμε ότι το PutLocker είναι το πιο αξιόπιστο – ή ίσως το λιγότερο αναξιόπιστο – από το ίδιο. Ένας γρήγορος έλεγχος δείχνει ότι έχει το Better Call Saul σεζόν 1 έως 4 εκεί, και επίσης σε καλή κατάσταση.

Better-Caul-Saul-PutLocker

Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει πραγματικά να βομβαρδίζετε με διαφημίσεις για πορνό, τζόγο και άλλα πράγματα που απολαμβάνουν καλύτερα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων όταν επισκέπτεστε το PutLocker ή οποιονδήποτε ιστότοπο όπως αυτό. Επίσης, ενώ βρίσκεστε σε αυτό, δεν θα βλάψετε ούτε μία από τις καλύτερες λύσεις προστασίας από ιούς στο παρασκήνιο. Μας αρέσει πολύ το Bitdefender, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Πώς να παρακολουθήσετε Better Call Saul στο Kodi

Μια τελική επιλογή ροής είναι το Kodi, το οποίο, αν δεν το έχετε ακούσει ποτέ, είναι μια πλατφόρμα μέσων που κάποτε αναπτύχθηκε για το Xbox, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε συσκευή εκεί έξω. Θα μπορούσατε πιθανώς να το εκτελέσετε στο λειτουργικό σύστημα του αυτοκινήτου σας, αν το θέλατε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Kodi, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό του Kodi, αλλά είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να διαπραγματευτείτε τα καλύτερα αποθετήρια Kodi – και μερικά από τα χειρότερα – για να βρείτε το πρόσθετο σε αυτό έχει την παράσταση που θέλετε. 

Βρήκαμε το Better Call Saul στο πρόσθετο Poseidon, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο repo Kodil. Ωστόσο, η χρήση του Kodi για παρακολούθηση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι τεχνικά παράνομη, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να έχετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές του Kodi όταν ακολουθείτε αυτήν τη διαδρομή.

Καλύτερη κλήση Saul Torrents

Η τελευταία επιλογή για να παρακολουθήσετε το Better Call Saul που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο είναι torrenting. Το πλεονέκτημά του είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε πραγματικά αντίγραφα της εκπομπής στην κατοχή σας, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε αναξιόπιστους ιστότοπους ροής. 

Ωστόσο, το μειονέκτημά του είναι ότι το torrenting είναι ίσως ο πιο ελεγχόμενος τρόπος για να τραβήξετε την αγαπημένη σας διασκέδαση. Το Torrenting χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το VPN ζητά απλώς προβλήματα.

Βρήκαμε όλες τις εποχές του Better Call Saul στο The Pirate Bay, αν και ως συνήθως δεν θα εγγυηθούμε για την ποιότητα. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε μερικές από τις λαβές των μεταφορτωτών, επομένως θα πρέπει να είστε εντάξει.

Better-Call-Saul-Torrents

Προτού καν προχωρήσετε ακόμη και στο The Pirate Bay ή σε εναλλακτικούς ιστότοπους torrent, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με το καλύτερο VPN για torrenting, ώστε να είστε ασφαλείς. Αν θέλετε να παραλείψετε την ανάγνωση ανάγνωσης, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του NordVPN όσον αφορά την κοινή χρήση αρχείων P2P, οπότε μπορείτε να δείτε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας την περίοδο επιστροφής 30 ημερών.

Τελικές σκέψεις

Το Better Call Saul είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σόου εκεί έξω σήμερα, καθώς είναι ένα από τα λίγα που δείχνει πώς μπορεί να διαμορφωθεί ένας χαρακτήρας από τις περιστάσεις τους, ακόμα κι αν δεν σημαίνει να είναι. Με κάποιους τρόπους, είναι ακόμη πιο ισχυρό από το Breaking Bad από αυτή την άποψη, αν και στερείται της εκρηκτικότητας του γονικού του σόου.

Τι πιστεύετε για το Better Call Saul; Άξιος κληρονόμος ή φτωχός προσποιητής; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια, καθώς και για τυχόν τρόπους που μπορεί να χάσαμε για να παρακολουθήσουμε αυτήν την υπέροχη παράσταση. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map