Πώς να παρακολουθήσετε το Archer Online το 2020: Lana, Lana, LAANAAA

Το Archer μπορεί να είναι το πιο τρελό σόου των τελευταίων δεκαετιών, ωθώντας τα όρια του animation και της καλής γεύσης. Ανεξάρτητα από την ιστορία, οι συγγραφείς ρίχνουν ακατάλληλα αστεία, αναφορές εκτός περιβάλλοντος και παράλογες καταστάσεις. Για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Archer στο διαδίκτυο.


Για τις πρώτες λίγες εποχές, ο Archer πραγματοποιείται στο ISIS, ένα ιδιωτικό πρακτορείο κατασκοπείας, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η χρονική περίοδος είναι ασαφής, επειδή οι υπολογιστές είναι δυσκίνητοι, αλλά οι πράκτορες και το προσωπικό υποστήριξης περπατούν με flip τηλέφωνα. Επίσης, είμαστε βέβαιοι ότι η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ένα πρόγραμμα Android killer (αν τα Android killer είναι δικά σας, διαβάστε τον οδηγό μας για να παρακολουθήσετε το Westworld).

Ο κύριος χαρακτήρας είναι ο άνδρας-παιδί Sterling Archer, ο κορυφαίος πράκτορας του ISIS χάρη στη μητέρα του Mallory που διευθύνει την εταιρεία. Είναι ισότιμα ​​ψυχρόαιμα δολοφόνος, γυναικεία, αλκοολική και μαμά αγόρι, αλλά είναι επίσης ένα τεράστιο κατάστημα σκοτεινών ασήμαντων.

Βοηθώντας τον, ενάντια στην καλύτερη κρίση τους, είναι η Λάνα, ένας πολεμιστής του Αμαζονίου, καθώς και το εκπληκτικό προσωπικό υποστήριξης του ISIS, από τον καλά κρεμασμένο λογιστή Cyril Figgis, τον επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού μαχητή του κλουβιού Pam και την ενοχλημένη, κληρονόμο, κληρονόμος Cheryl.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το γκρουπ μπαίνει σε τρελές καταστάσεις και οι συγγραφείς είναι καλοί να εξισορροπούν τα κουβέντα των χαρακτήρων, το τρομακτικό οπτικό χιούμορ και τις ιστορίες από φθηνά κατασκοπευτικά θρίλερ που τροφοδοτούνται από έναν μαγικό καθρέφτη. Είναι ένα υπέροχο ρολόι αν σας αρέσουν τα σκοτεινά χιούμορ και οι σκανδιναβικοί, επομένως ας δούμε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε το Archer online.

Πώς να παρακολουθήσετε το Archer Online

Το Archer είναι από το σταύλο του δικτύου FX, και όπως το αδελφό του The Shield, είναι διαθέσιμο για ροή στο FX +, το οποίο κοστίζει μόνο 6 $ το μήνα και σας δίνει πρόσβαση σε μερικές καλές εκπομπές. Ωστόσο, διατίθεται μόνο στις Η.Π.Α., οπότε θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, αν σας ενδιαφέρει. 

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια άλλη επιλογή για τους θαυμαστές του Archer με έδρα τις ΗΠΑ: Hulu. Το Going for Hulu έχει το πλεονέκτημα ότι η βιβλιοθήκη των σόου είναι τεράστια, οπότε εκτός από την παρακολούθηση των Sterling και Lana bicker, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το Bleach ή οποιαδήποτε από τις άλλες εκατοντάδες εκπομπές και ταινίες.

τοξότης-χούλου

Το μειονέκτημα του Hulu είναι ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα μπλοκ εικονικού ιδιωτικού δικτύου στην επιχείρηση, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από έξω από τις ΗΠΑ ή ακόμα και απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για απόρρητο, θα δείτε περισσότερο μια κενή οθόνη της εποχής. Το καλύτερο VPN για επιλογές Hulu θα σας βοηθήσει.

Αν δεν είστε οπαδός του Hulu ή του FX + και είστε στην Ευρώπη, είστε τυχεροί. Και οι εννέα σεζόν του Archer προσφέρονται σε χώρες της ΕΕ, καθώς και πολλές εκτός της εμβέλειας των Βρυξελλών. Εάν έχετε συνδρομή στο Netflix και δεν είστε στην Ευρώπη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Netflix για να παρακάμψετε την απαγόρευση του Netflix VPN και να παρακολουθήσετε τη συκοφαντία του Cyril.

Archer-Netflix

Μας αρέσει το ExpressVPN καλύτερο για να φτάσετε στο Netflix και κάνει καλή δουλειά και να φτάσετε στο Hulu. 

Πώς να παρακολουθήσετε το Archer Online δωρεάν

Σε αυτήν την εποχή της ψηφιακής πειρατείας, το να ξοδεύετε τα χρήματα που κερδίσατε για ψυχαγωγία είναι μια συνειδητή απόφαση. Για όσους από εσάς δεν αισθάνεστε σαν να επενδύετε στις τσέπες των καλά τακτικών στελεχών, που είναι σπασμένα ή που απλά αισθάνονται πολύ μηδενικά για να πληρώσουν για οτιδήποτε, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να παρακολουθήσετε το Archer online.

Πρώτα είναι η δωρεάν ροή, η οποία συνήθως γίνεται σε δύσκολους ιστότοπους, όπως οι Couchtuner και Putlocker, και δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το σερφάρισμα εκεί, αποφεύγοντας μερικές δεκάδες αναδυόμενα παράθυρα και κάνοντας κλικ στην εκπομπή που θέλετε. Τη στιγμή της γραφής, ο Putlocker είχε και τις εννέα εποχές του Archer, αλλά ο Couchtuner δεν το έκανε.

Τοξότης

Δεν αστειευόμαστε όταν είπαμε ότι αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα είναι η τιμή που πληρώνετε, επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης και να εγκαταστήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων, εκτός εάν θέλετε ο υπολογιστής σας να έχει μολυνθεί με περισσότερους ιούς από ένα CDC εργαστήριο. 

Εάν συνάψετε κάτι δυσάρεστο, χρησιμοποιήστε μία από τις καλύτερες λύσεις προστασίας από ιούς για να το ξεφορτωθείτε. Ίσως θέλετε να εκτελέσετε σάρωση μετά από μια σύντομη επίσκεψη. Ξέρουμε ότι το κάναμε.

Πώς να παρακολουθήσετε το Archer στο Kodi

Μια άλλη επιλογή ροής, και όχι λιγότερο παράνομη από τη χρήση του Putlocker, είναι το Kodi. Σας επιτρέπει να το εκτελέσετε και να το εγκαταστήσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, αλλά είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε αν δεν το έχετε συνηθίσει. Διαθέτουμε έναν πλήρη οδηγό Kodi για να σας διευκολύνουμε, οπότε ελέγξτε τον εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

τοξότης-kodi

Μια γρήγορη ματιά δείχνει ότι το πρόσθετο Poseidon έχει όλες τις εποχές του Archer. Μπορείτε να το βρείτε κάτω από ένα από τα καλύτερα repos Kodi εκεί έξω, το Kodil και θα πρέπει να αποδειχθεί εύκολο στην εγκατάσταση. Το Kodi δεν είναι απολύτως νόμιμο, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Kodi όταν παρακολουθείτε Archer ή οτιδήποτε άλλο.

Τοξότης Torrents

Η τελευταία διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η κοινή χρήση αρχείων peer-to-peer ή το torrenting καθώς είναι πιο γνωστό. Όσο δημοφιλής είναι και ο Archer, υπάρχουν πολλά torrents για την απόλαυσή σας. Το Torrenting είναι παράνομο, ωστόσο, πριν πάμε και ελέγξαμε, χρησιμοποιήσαμε ένα από τα VPN από το καλύτερο VPN μας για torrenting roundup, στην περίπτωση αυτή NordVPN.  

Τοξότης

Αυτά είναι μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα, οπότε δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. Τούτου λεχθέντος, μια γρήγορη ματιά σε μερικά σχόλια κάτω από ορισμένα από αυτά τα αρχεία δείχνει ότι υπάρχει κακόβουλο λογισμικό μεταξύ των αρχείων βίντεο, επομένως να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ.

Τελικές σκέψεις

Το Archer είναι ένα υπέροχο σόου και, όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών αν θέλετε να το παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο, οπότε αν σας αρέσει να παρακολουθείτε κακοποιούς, πολιτικά λανθασμένους κατασκόπους να σχίζονται ο ένας τον άλλον για να γκρεμιστούν με μερικούς από τους καλύτερους εκπροσώπους σας » Θα το ακούσω ποτέ, το έχω.

Τι πιστεύεις για τον Archer; Είναι ζεστό ή όχι; Τι πιστεύετε για τις επιλογές προβολής μας; Γνωρίζετε ότι είναι καλύτερα; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map