Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video το 2020: Ένας απλός οδηγός

Το Amazon Prime Video αναδύεται ως ακόμη ένας υποψήφιος που αξίζει να παρακολουθείτε τους πολέμους συνεχούς ροής. Μια σταθερή ροή αδειοδοτημένου και πρωτότυπου περιεχομένου, ταινίες προς ενοικίαση a la carte και ομαδοποίηση με τα οφέλη του Amazon Prime το καθιστά έναν αξιόλογο αντίπαλο για τους οπαδούς του Netflix και του Hulu.

Επειδή το Netflix μόλις αύξησε τις τιμές του και έχει αυτήν την άσχημη απαγόρευση VPN, ορισμένοι μπορεί να αναρωτιούνται ποιες άλλες επιλογές ροής είναι εκεί έξω, ειδικά εκείνοι που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό ψυχαγωγίας και δεν θέλουν να πληρώσουν για πολλές συνδρομές. Η Amazon είναι σε καλή θέση για το προσανατολισμένο στην αξία, ιδιαίτερα εκείνους που χρησιμοποιούν ήδη το Amazon Prime για τη διήμερη αποστολή.

Ίσως είστε μακροχρόνιο μέλος του Amazon Prime και απλά δεν έχετε δώσει μεγάλη προσοχή στο Prime Video ή θέλετε να το δοκιμάσετε για να ενοποιήσετε τα έξοδα της υπηρεσίας ροής. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτόν τον γρήγορο οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στα βασικά, όπως πώς να αποκτήσετε το Amazon Prime Video και πώς να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση ή το smartphone σας.

Για ροή όλων των πραγμάτων, θα πρέπει να ελέγξετε το αρχείο ροής για τις προτάσεις μας για τα καλύτερα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα που χρησιμοποιούνται κατά τη ροή, καθώς και άλλα σεμινάρια όπως αυτό.

Πώς να αποκτήσετε το Amazon Prime Video

Amazon Prime

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής του Amazon, πρέπει να είστε πρωταρχικό μέλος. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε 119 $ ετησίως ή 13 $ το μήνα. Εάν είστε μαθητής με έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μαθητές, μπορείτε να εγγραφείτε για 59 $ ετησίως.

Σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως το Netflix και το Hulu, υπάρχουν μερικά σημεία όπου το Amazon έχει ένα πλεονέκτημα. Πρώτον, είναι ο μόνος πάροχος ροής που προσφέρει περιεχόμενο υψηλής δυναμικής εμβέλειας. Δεύτερον, δεν χρεώνεται επιπλέον για βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4K. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ρυθμίσει τηλεόραση προηγμένης τεχνολογίας ή οικιακό θέατρο και θέλετε να κάνετε streaming 4K στην χαμηλότερη τιμή, η Amazon είναι το καλύτερο στοίχημα.

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video στην τηλεόραση

Παρακολουθήστε το Amazon Video Offline

Ακριβώς όπως το Netflix και το Hulu, το Amazon διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή για συνδεδεμένες συσκευές. Εάν διαθέτετε μια έξυπνη τηλεόραση, μια κονσόλα παιχνιδιών ή μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, πρέπει να μεταβείτε μόνο στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας και να κατεβάσετε την εφαρμογή Amazon Prime Video. Οι σελίδες υποστήριξης του Amazon περιγράφουν λεπτομερώς τις υποστηριζόμενες συσκευές και λειτουργίες, οπότε αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση.

Εάν έχετε παλαιότερες συσκευές ή μια τηλεόραση που δεν είναι έτοιμη για Διαδίκτυο, το Amazon εξακολουθεί να έχει μια επιλογή για εσάς. Το Amazon Fire TV Stick σάς επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο Amazon Prime σε παλαιότερες HDTV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εφεδρική θύρα HDMI και μια σύνδεση WiFi. Διατίθεται σε δύο παραλλαγές: μία που υποστηρίζει 1080p και μία που υποστηρίζει 4K.

Φαίνονται ως επί το πλείστον το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά διαφοροποίησης. Έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές και υποστηρίζουν διαφορετικές εκδόσεις Doly audio. Και οι δύο απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία, Wi-Fi και θύρα HDMI.   

Όσον αφορά το HDMI, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τα πιο πρόσφατα καλώδια HDMI. Για ροή 4K, HDR, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο HDMI που υποστηρίζει την έκδοση HDMI 2.0a.

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime βίντεο σε smartphone

Εάν είστε μέλος της Prime, είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video στη συσκευή σας Android ή Apple. Χρειάζεστε μόνο πλοήγηση στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας – App Store για iOS ή Play Store για Android. Εκεί, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Amazon Prime Video, να την ανοίξετε και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Amazon Prime Mobile

Ενώ σας έχουμε εδώ, εξετάστε το ενδεχόμενο να δείτε το καλύτερο VPN για Android ή το καλύτερο VPN για iOS.

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video Online

Έχετε επίσης την επιλογή να παρακολουθείτε το Amazon Prime Video στον υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού που προτιμάτε. Υπάρχουν όμως επιφυλάξεις. Το πρόγραμμα περιήγησης και ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι ικανοποιητικοί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Amazon. Τούτου λεχθέντος, οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι περισσότερο από μέτριες, και εφόσον χρησιμοποιείτε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Τα Chrome, Safari και Firefox είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν είστε χρήστης των Windows, θα πρέπει τουλάχιστον να είστε στα Windows 7. Για το macOS, το 10.7 είναι η παλαιότερη υποστηριζόμενη έκδοση. Αν και υποστηρίζεται το Linux, ο καλύτερος συνδυασμός φαίνεται να χρησιμοποιεί το Google Chrome, καθώς υποστηρίζει το πρόγραμμα αναπαραγωγής HTML5.

Μόλις είστε έτοιμοι, μεταβείτε στον ιστότοπο Prime Video του Amazon, εγγραφείτε ή συνδεθείτε και ξεκινήστε το binging.

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video Offline

Όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες ροής, το Amazon προσφέρει τη δυνατότητα λήψης συγκεκριμένου περιεχομένου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν βρίσκεστε εν κινήσει και αντιμετωπίζετε νεκρές ζώνες WiFi. Ωστόσο, πρέπει να είστε μέλος πληρωμής. Τα μέλη του νοικοκυριού ή οι χρήστες με τους οποίους έχετε μοιραστεί τα προνόμια του Amazon Prime, δεν μπορούν να κατεβάσουν βίντεο. Διαβάστε τη σελίδα υποστήριξης του Amazon για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Θα δείτε μια επιλογή λήψης που σχετίζεται με κατάλληλο περιεχόμενο, αρκεί να χρησιμοποιείτε μια συμβατή συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε το βίντεο σε διαφορετικές ρυθμίσεις ποιότητας – καλύτερα, καλύτερα και καλά – ανάλογα με την κατάσταση αποθήκευσης.

Στη συνέχεια, το ληφθέν περιεχόμενο θα πρέπει να εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη σας. Ωστόσο, θα έχετε περιορισμένο χρόνο για να το παρακολουθήσετε.

Τελικές σκέψεις

Καθώς η ροή πολέμων θερμαίνεται, με τη Disney, AT&T και Apple που μπαίνουν στο παιχνίδι, θα γίνει όλο και πιο σημαντικό να είναι επιλεκτικοί. Αν και ο ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος, θα σπάσει τις βιβλιοθήκες βίντεο, διότι μεγάλο περιεχόμενο θα είναι αποκλειστικό. Για παράδειγμα, μόλις η Disney ξεκινήσει την υπηρεσία Disney +, θα είναι το αποκλειστικό σπίτι για τις ταινίες Marvel και Star Wars, οι οποίες ήταν δημοφιλείς τίτλοι για το Netflix.

Επειδή οι περισσότεροι καταναλωτές δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά – ή δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν – κάθε υπηρεσία ροής, θα είναι πιο σημαντικό για τους παρόχους να προσφέρουν αξία και είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την αξία που προσφέρει η Amazon. Με 13 $ ανά μήνα, δεν έχετε μόνο αποστολή δύο ημερών, αλλά πρόσβαση σε Prime Video και στην υποτιμημένη Prime Music, η οποία προορίζεται να ανταγωνιστεί το Spotify και το Apple Music.

Καθώς η ροή στρατόσφαιρα γίνεται πιο γεμάτη, πολλοί από εμάς θα προσπαθήσουμε να σβήσουμε και να ενοποιήσουμε τις επιλογές μας. Το Amazon Prime Video έχει νόημα αν είστε ήδη μέλος του Amazon Prime και ψωνίζετε συχνά.

Αν και δεν έχουμε προτάσεις VPN για το Amazon Prime Video, έχουμε τον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix. Όπως συμβαίνει με όλη τη ροή, η χρήση ενός VPN για Prime Video θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με αποκλεισμό από γεωγραφική περιοχή.

Εάν έχετε σχόλια σχετικά με το Amazon Prime Video και πώς συσσωρεύεται μέχρι το Netflix και το Hulu, ενημερώστε μας σε ένα σχόλιο ή tweet. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me