Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο iCloud

Το να χάσετε το τηλέφωνό σας είναι ένα σενάριο εφιάλτη για πολλούς ανθρώπους: σε μια ματιά, οι φωτογραφίες σας, τα στοιχεία επικοινωνίας για φίλους και το ιστορικό μηνυμάτων έχουν φύγει. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας εκ των προτέρων είναι επομένως κάτι που σας προτείνουμε πάντα στο Cloudwards.net.

Ευτυχώς, εάν διαθέτετε iPhone, η Apple σας έχει καλύψει: είναι μια εύχρηστη διαδικτυακή εφεδρική υπηρεσία, η οποία είναι εύκολο να εγκατασταθεί στο iCloud και σας δίνει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για εκκίνηση. Σε αυτό το άρθρο, θα ακολουθήσουμε τα τέσσερα βήματα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας. Σημειώστε ότι οι χρήστες iPhone έχουν άλλες επιλογές εκτός από το iCloud, ρίξτε μια ματιά στα πέντε καλύτερα αντίγραφα ασφαλείας για το iPhone.

Το iCloud δεν πρέπει να συγχέεται με την άλλη υπηρεσία της Apple, το iCloud Drive. Το iCloud είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, ενώ το iCloud Drive μοιάζει περισσότερο με το Dropbox και σας επιτρέπει να μοιράζεστε έγγραφα και παρόμοια. Συγκρίναμε το iCloud Drive με έναν από τους αγαπημένους μας παρόχους IDrive σε ένα άλλο άρθρο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το iCloud πριν ξεκινήσουμε, ελέγξτε την επίδειξη του καλύτερου χώρου αποθήκευσης cloud του 2017 ή την αναθεώρηση βίντεο παρακάτω.

Ανασκόπηση βίντεο iCloud

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο iCloud

Τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας. Θα πρέπει να έχετε έτοιμα τρία πράγματα πριν ξεκινήσουμε:

 • Ένα iPhone με τουλάχιστον iOS 5.0
 • Μια σύνδεση Wi-Fi
 • Ο κωδικός πρόσβασης στο Apple ID σας

Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά iPad και iPad mini. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτά που σας προσφέρει η δωρεάν 5 GB, σας προσφέρει επιπλέον 50 GB χώρου μόνο με 0,99 $ το μήνα και δεν είναι πραγματικά κακή επιλογή εάν σκοπεύετε πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε 200 GB για 2,99 $ / μήνα ή 1 TB για 9,99 $ / μήνα.

Βήμα 1: Βγάλτε τα σκουπίδια

Δεν είναι δυνατόν για το μέσο άτομο να κάνει ένα επιτυχημένο αντίγραφο ασφαλείας 5 GB χωρίς να απαλλαγούμε από κάποια πράγματα. Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβετε πόσος αποθηκευτικός χώρος χρειάζεστε είναι κάνοντας κλικ στο “γενικό” στην ενότητα “ρυθμίσεις” και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο “χρήση”.

Το αντίγραφο ασφαλείας σας θα είναι περίπου το μέγεθος του ρολού της κάμερας συν όλες τις εφαρμογές σας, το βραχίονα “συνολικού χώρου αποθήκευσης” μπορεί να αγνοηθεί καθώς περιλαμβάνει πολλά άλλα πράγματα, όπως το ίδιο το λειτουργικό σύστημα, τα οποία δεν υποστηρίζονται. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να συνδεθείτε σε μια σύνδεση Wi-Fi και να ελέγξετε την μπαταρία σας ή να συνδεθείτε σε μια πηγή τροφοδοσίας εάν απαιτείται.

Βήμα 2: Βρείτε το κουμπί αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό το βήμα είναι αρκετά απλό: σε ένα iPhone 4, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων (μοιάζει με γρανάζι) και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το iCloud. επιλέξτε το και, στη συνέχεια, επιλέξτε “αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας”, ακριβώς πάνω από το “διαγραφή του λογαριασμού μου” με κόκκινο χρώμα. Σε ένα iPhone 5 είναι ελαφρώς διαφορετικό και πρέπει πρώτα να πατήσετε “ρυθμίσεις”, έπειτα το αναγνωριστικό χρήστη στην κορυφή και, στη συνέχεια, να πατήσετε “iCloud” και “iCloud backup”.

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ένα μόνο κλικ είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό το βήμα: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στα δεξιά του σημείου “Αντίγραφο ασφαλείας iCloud”. Μόλις το ενεργοποιήσετε, εμφανίζεται ένα μήνυμα που ζητά τον κωδικό πρόσβασης στο Apple ID σας.

Βήμα 4: Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό είναι μακράν το ευκολότερο βήμα και μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από την αρπαγή ενός σνακ μέχρι τη βόλτα του σκύλου. Μόλις ενεργοποιήσετε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας iCloud, θα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας κάθε φορά που είναι κλειδωμένο, συνδέεται σε πηγή τροφοδοσίας και συνδέεται σε Wi-Fi.

Εάν προτιμάτε να μην περιμένετε να πληρούνται όλα αυτά τα κριτήρια, μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε κλικ στο σημείο που λέει “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα” με μπλε χρώμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα δεδομένα σας είναι πλέον ασφαλή από ζημιές στο cloud και μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας χωρίς ανησυχία.

Επιπλέον βήμα: Επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας σας

Φανταστείτε λοιπόν τα χειρότερα που έχουν συμβεί και έχετε χάσει το iPhone σας ή έχει κλαπεί. Δεδομένου ότι διατηρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μόλις ενεργοποιήσετε το νέο σας iPhone, εισαγάγετε το Apple ID σας και θα σας ζητηθεί είτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ως εντελώς νέα συσκευή είτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από το iCloud.

Μόλις επιλέξετε το iCloud, θα σας ζητήσει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας και θα σας δείξει τα δύο τελευταία αντίγραφα ασφαλείας και τον χρόνο που πραγματοποιήθηκαν. Επιλέξτε ό, τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο και το iPhone σας θα μοιάζει με ότι δεν το χάσατε ποτέ, ακόμη και οι ταπετσαρίες σας θα εμφανιστούν όπου σας αρέσουν καλύτερα..

Τελικές σκέψεις

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα που θα κάνετε ποτέ. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα λίγα εύκολα βήματα όπως περιγράφονται παραπάνω και θα πρέπει να πάτε. Τα δεδομένα σας μπορούν να είναι ασφαλή με λίγες βρύσες στο δάχτυλό σας και δεδομένου ότι το iCloud είναι δωρεάν για τα πρώτα 5GB, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Αν και εδώ στο Cloudwards.net όπως το iCloud αρκετά καλά, πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια δουλειά εδώ και εκεί, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο σύγκρισης iCloud vs Dropbox. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το iCloud είναι ο τρόπος που σας ταιριάζει, φροντίστε επίσης να δείτε τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Αυτό είναι για αυτό το πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο iCloud, ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή ερωτήσεις στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map