Αναθεώρηση ID Watchdog – Ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2020

Αναθεώρηση Watchdog ID

Αν και δεν είναι το ευκολότερο στη χρήση, το ID Watchdog είναι μια ισχυρή, σε καλή τιμή εναλλακτική λύση σε αρκετούς κορυφαίους παρόχους προστασίας κλοπής ταυτότητας. Διαβάστε γιατί μας αρέσει σε αυτήν την πλήρη κριτική Watchdog ID.

id-watchdog-slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ID Watchdog, που αποκτήθηκε από την Equifax το 2017, λειτουργεί από το 2005, προσφέροντας υπηρεσίες προστασίας και αποκατάστασης κλοπής ταυτότητας σε λογική τιμή. Αυτή η προσφορά παραμένει άθικτη, με το ID Watchdog να βρίσκεται κάτω από τον ανταγωνισμό από την άποψη της τιμής, ενώ ανταγωνίζεται τις δυνατότητες. 

Η υπηρεσία δεν έχει ενημερωθεί πολύ και αυτό είναι καλό. Ωστόσο, ούτε η χρηστικότητα έχει βελτιωθεί. Παρόλο που το ID Watchdog δεν είναι κατεστραμμένη υπηρεσία, θέτει περισσότερα από ένα προβλήματα κατά τη ρύθμιση. Ωστόσο, η προστασία, ειδικά για την τιμή, αξίζει τον καλύτερο οδηγό προστασίας κλοπής ταυτότητας. 

Σε αυτήν την κριτική ID Watchdog, θα αναλύσουμε λεπτομερώς την εμπειρία μας αφού την πάρουμε για μια δοκιμαστική περίοδο. Στην πορεία, θα μιλήσουμε για τις λειτουργίες, τις τιμές, την ευκολία χρήσης, την προστασία και την υποστήριξη, προτού δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Χαρακτηριστικά

Το ID Watchdog έχει μια τυπική λίστα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων 1.000.000 $ σε ασφαλιστικές υπηρεσίες, παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις. Ειλικρινά, τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν είναι εντυπωσιακά. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή τιμή, η λίστα λάμπει. 

Η κάλυψη είναι απόθεμα, αλλά το ID Watchdog βασίζεται σε αυτό με τη διαχείριση υποθέσεων. Εάν η ταυτότητά σας κλαπεί ενώ έχετε συνδρομή ID Watchdog, θα ανατεθεί διαχειριστής υποθέσεων στην αποκατάσταση, χειρισμός όλων των εγγράφων, ώστε να μην χρειάζεται να.

Το τηλεφωνικό κέντρο όπου λειτουργούν αυτοί οι διαχειριστές περιπτώσεων είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο και είναι ικανό να παρέχει υποστήριξη σε περισσότερες από 100 γλώσσες. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Το ID Watchdog παρέχει «βασική» και «προηγμένη» παρακολούθηση, και οι δύο προσφέρονται στα δύο επίπεδα εξυπηρέτησης. Το “Basic” αποτελείται από την παρακολούθηση δημόσιων αρχείων, αδειών, πιστοποιήσεων και άλλων, για να δείτε εάν κάποιος χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία. 

Η παρακολούθηση για προχωρημένους γίνεται πιο βαθιά, εξετάζοντας το Εθνικό Μητρώο Αλλαγών Διευθύνσεων των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και τα δάνεια subprime. Καλύπτει επίσης τον σκοτεινό ιστό, σάρωση μέσω ιστότοπων, συνομιλιών και φόρουμ που έχουν συνδεθεί με την εμπορία κλεμμένων πληροφοριών. 

Αν και είναι εξειδικευμένη αγορά, το ID Watchdog είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Παρακολουθεί τη βάση δεδομένων του National Provider Identifier. Εάν δεν γνωρίζετε, ένας αριθμός NPI είναι ένα 10-ψήφιο αναγνωριστικό για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης στις Η.Π.Α. Εάν κάποιος κλέψει την ταυτότητα ενός ιατρού, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αριθμό για να αμαυρώσει την πρακτική του γιατρού..

Εάν εμφανιστεί κάτι στις πολλαπλές περιοχές που παρακολουθεί το ID Watchdog, θα ειδοποιηθείτε αμέσως και αυτές οι ειδοποιήσεις μπορούν να προσαρμοστούν. Παρόλο που το ID Watchdog θα στέλνει πάντα μια ειδοποίηση ανεξάρτητα από την προέλευσή της, μπορείτε να επιλέξετε να τη λάβετε μέσω της εφαρμογής για κινητά, του κειμένου, του τηλεφώνου ή ενός συνδυασμού. Ωστόσο, θα λαμβάνετε πάντα ειδοποιήσεις μέσω email.

Επισκόπηση λειτουργιών ID Watchdog

Τιμολόγηση

Το ID Watchdog έχει μια απλή λίστα προϊόντων. Η υπηρεσία είναι η ίδια ανεξάρτητα από το ποιο από τα δύο σχέδια – «συν» ή «πλατίνα» – επιλέγετε. λαμβάνετε κάλυψη 1.000.000 $, παρακολούθηση σκοτεινού ιστού, προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις και πλήρως διαχειριζόμενη αποκατάσταση εάν κλαπεί η ταυτότητά σας. 

Ωστόσο, το πιο ακριβό σχέδιο «πλατίνας» έρχεται επίσης με πιστωτικά αποτελέσματα και αναφορές από Equifax, Experian και TransUnion.

Βλέποντας όσο μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωμένα πιστωτικά αποτελέσματα δωρεάν στο διαδίκτυο, ωστόσο, το “συν” είναι πιο ελκυστικό. Με μόνο 15 $ το μήνα, είναι μια εξαιρετική αξία, ειδικά σε σύγκριση με το LifeLock, το οποίο χρεώνει περίπου 20 $ επιπλέον για ένα παρόμοιο πρόγραμμα (διαβάστε την κριτική μας στο LifeLock).

Ακόμη και οι υπηρεσίες σε λογικές τιμές είναι μερικά δολάρια πιο ακριβά από το ID Watchdog (διαβάστε την κριτική μας για την ταυτότητα). 

Αυτό ισχύει και αν πληρώνετε μηνιαία. Το ID Watchdog σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν ετήσιο κύκλο χρέωσης κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και αν το κάνετε, θα λάβετε δωρεάν δύο μήνες προστασίας. Αυτό φέρνει τη μηνιαία τιμή ενός προγράμματος «συν» σε περίπου 12,50 $.

ID Watchdog Platinum

Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, χάνετε τα πιστωτικά αποτελέσματα και τις αναφορές με το “συν”. Θα πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιο «πλατίνα» αν θέλετε αυτό, το οποίο δεν αξίζει τον κόπο, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των τιμών.

Παρόλο που το “platinum” είναι ακόμα φθηνότερο από τον ανταγωνισμό – ένα παρόμοιο πακέτο στο IdentityForce είναι περίπου 5 $ περισσότερο το μήνα, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο IdentityForce – είναι υπερτιμημένο σε σύγκριση με το “plus”. 

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα εκ των προτέρων με το οποίο θέλετε να τηρήσετε, καθώς το ID Watchdog δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων σε μηνιαία προγράμματα. 

Ωστόσο, υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από τα ετήσια σχέδια. Όσον αφορά τους όρους παροχής υπηρεσιών, η ID Watchdog αναφέρει ότι “θα σας επιστρέψει ένα αναλογικό ποσό” εάν τερματίσετε πριν από το τέλος της ετήσιας περιόδου. Ωστόσο, αναφέρεται επίσης σε ένα τριετές σχέδιο, το οποίο δεν μπορούσαμε να βρούμε. 

Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται σε άμεση αντίφαση με τη σελίδα του προϊόντος, η οποία αναφέρει ότι “μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν παρέχουμε επιστροφές μερικού μήνα. ” Πιθανώς, εάν αγοράσετε ένα ετήσιο πρόγραμμα, το ID Watchdog θα σας επιστρέψει για τους πλήρεις μήνες που δεν έχετε χρησιμοποιήσει, αλλά δεν θα επιστρέψει καμία χρέωση για τον μήνα κατά τον οποίο ακυρώνετε.

Ευκολία στη χρήση

Το ID Watchdog δεν διαθέτει ιδιαίτερα ελκυστικό ιστότοπο, αλλά κάνει τη δουλειά. Είναι περισσότερα από μερικά χρόνια ξεπερασμένα, αλλά δεδομένου του πόσο λίγα υπάρχουν στον ιστότοπο, δεν είναι δύσκολο να βρεις το δρόμο σου. Κατά συνέπεια, ο μικρότερος ιστότοπος οδηγεί επίσης σε περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με το τι αγοράζετε όταν έρθει η ώρα να εγγραφείτε. 

Για παράδειγμα, χρειάστηκαν δύο αναζητήσεις στο Google και περισσότερο από λίγα λεπτά έκαναν αναζήτηση στον ιστότοπο για να ανακαλύψουν ότι το ID Watchdog προσφέρει 1.000.000 δολάρια σε ασφάλεια. Αυτό που θα πρέπει να αναφέρεται στη σελίδα προϊόντος κρύβεται αντ ‘αυτού σε μια ιεραρχία σελίδων, η οποία αναφέρεται ως η τελευταία επιλογή της καρτέλας “κέντρο εξυπηρέτησης πελατών” της σελίδας “Εμπειρία Watchdog ID”. 

id-watchdog-review-website

Ομοίως, η πολιτική επιστροφής χρημάτων, όπως αναφέρεται παραπάνω, δεν διευκρινίζεται στη σελίδα προϊόντος. Αντ ‘αυτού, είναι γραμμένο σε όλα τα όρια στους όρους και τις προϋποθέσεις, τα οποία μπορείτε να βρείτε μόνο μέσω του υποσέλιδου του ιστότοπου. 

Θα ήταν ένα πράγμα αν μικρές διευκρινίσεις ήταν κρυμμένες βαθιά μέσα στον ιστότοπο, αλλά αυτό δεν ισχύει εδώ. Οι βασικές πληροφορίες, όπως η πολιτική επιστροφής χρημάτων και το επίπεδο κάλυψης, δεν διευκρινίζονται στη σελίδα του προϊόντος. Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες αναμιγνύονται με άλλες άσχετες πληροφορίες. 

Για παράδειγμα, το κύριο μενού του ιστότοπου έχει μια ενότητα με την ένδειξη “Παροχές σε εργαζόμενους”. Θα συγχωρεθήκατε επειδή πιστεύετε ότι αφορά τους υπαλλήλους του ID Watchdog, όπως κάναμε για πρώτη φορά, αλλά η σελίδα είναι στην πραγματικότητα για προστασία από κλοπή ταυτότητας επιχείρησης. Σίγουρα μια καρτέλα με αυτό το όνομα θα ήταν πολύ λιγότερο συγκεχυμένη. 

Ωστόσο, η σελίδα του προϊόντος – που αναφέρεται ως “ID Watchdog services” στο κύριο μενού – είναι εντάξει. Παρέχει μια σύγκριση των δύο επιπέδων και παρέχει ακόμη μια σύντομη εξήγηση για κάθε χαρακτηριστικό. Αφού επιλέξετε το σχέδιό σας, η διαδικασία πληρωμής είναι σύντομη. Θα επιλέξετε τον κύκλο χρέωσής σας, θα εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και θα κάνετε κλικ στην επιλογή “υποβολή”. 

id-watchdog-review-product-page

Από εκεί, θα ξεκινήσετε τη ρύθμιση λογαριασμού. Το ID Watchdog ζητά μόνο βασικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και τη διεύθυνση κατοικίας. Σε αυτήν τη σελίδα, το ID Watchdog έχει μια σφραγίδα που αναφέρει “εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: ακυρώστε ανά πάσα στιγμή.” Δεν κρατάμε την ανάσα σε αυτόν τον ισχυρισμό.

Είσοδος Watchdog ID

Αφού ολοκληρώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου ID Watchdog και, φίλε, είναι ένα απογοητευτικό θέαμα. Η ενότητα “επισκόπηση” δεν σας δίνει μια γενική επισκόπηση του τίποτα. Εμφανίζει το όνομά σας, το προϊόν που έχετε αγοράσει και κατά την εγγραφή σας για λογαριασμό.

id-watchdog-review-dashboard-επισκόπηση

Οι άλλες καρτέλες, “λογαριασμός” και “προηγμένα εργαλεία”, ομοίως στερούνται πληροφοριών. Ο “Λογαριασμός” σάς επιτρέπει να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία δεν απαιτούν κωδικό πρόσβασης. Λαμβάνοντας υπόψη το ID Watchdog είναι μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας, η οποία είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί. 

Ακόμα και με αυτό, η σελίδα “προηγμένα εργαλεία” είναι ο χειρότερος παραβάτης. Λέει ότι “το σχέδιό σας περιλαμβάνει πρόσθετα εργαλεία όπως η εφαρμογή για κινητά, το χαμένο πορτοφόλι και η ασφάλιση για να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν τα χρειάζεστε και για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε σε περίπτωση απάτης ή κλοπής ταυτότητας” και αυτό είναι. Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι για τη λήψη αυτών των δυνατοτήτων ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη για τον τρόπο πρόσβασης σε αυτές. 

id-watchdog-review-advanced-εργαλεία

Η μόνη χρήσιμη καρτέλα είναι ο “οδηγός υπηρεσιών”, ο οποίος θα κατεβάσει και θα ανοίξει ένα PDF με λεπτομέρειες για τις δυνατότητες του λογαριασμού σας. Ακόμα και τότε, υπάρχει έλλειψη διευκρίνισης. Για παράδειγμα, το έγγραφο μιλά για την προστασία της παιδικής πίστης, υποστηρίζοντας ότι το “ID Watchdog είναι ο μόνος πάροχος παροχών με δυνατότητες διαδικτυακού κλειδώματος παιδιών”, κάτι που δεν είναι αλήθεια. 

Λέει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε το παιδικό κλείδωμα μέσω του αναγνωριστικού σας λογαριασμού Watchdog, αλλά αφού κοιτάξαμε στον άγονο πίνακα ελέγχου, καταλήξαμε σε τίποτα.

Ενημερώσεις ID Watchdog

Μετά από περίπου 20 λεπτά, παρατηρήσαμε ότι ο πίνακας εργαλείων άρχισε να αλλάζει. Κάθε φορά που μεταβαίναμε σε μια νέα ενότητα, μια νέα καρτέλα θα εμφανίζεται στην επάνω γραμμή ή όταν επιστρέψαμε σε μια σελίδα που είχαμε επισκεφτεί προηγουμένως, θα είχε νέες ενότητες σε αυτήν.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να έρθουν όλα – περίπου μία ώρα περίπου – αλλά μόλις έγινε, το ταμπλό ήταν πολύ πιο χρήσιμο. Το ID Watchdog έδειξε σε κάθε περιοχή που σαρώθηκε, καθώς και την κατάσταση αυτής της σάρωσης. Επιπλέον, προστέθηκε μια ενότητα για ειδοποιήσεις, όπου μπορείτε να δείτε οτιδήποτε κυκλοφόρησε στο όνομά σας. 

Η τελική φόρμα του ταμπλό είναι πολύ καλύτερη από αυτή που συναντήσαμε για πρώτη φορά, αλλά το ID Watchdog δεν είναι εντάξει. Δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι κάποιος προσγειώνεται στον πίνακα ελέγχου – το ID Watchdog σας εκτοξεύει εκεί αμέσως μετά την πληρωμή – κοιτάζει γύρω και αποφασίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτό.

id-watchdog-review-updated-dashboard

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τα πάντα και το ID Watchdog δεν είναι πολύ καλό σε αυτό. Δεν υπάρχει email καλωσορίσματος ή καμία ένδειξη ότι πρέπει να ρυθμιστεί ο πίνακας ελέγχου. 

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν λάβαμε ποτέ email από το ID Watchdog, παρά τις πολλές προσπάθειες επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης αφού ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης απέτυχε να καταγράψει τα στοιχεία σύνδεσης (διαβάστε την κριτική Dashlane για έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που καταγράφει πάντα συνδέσεις). 

Περιμέναμε για ώρες, επιστρέψαμε, περιμέναμε λίγο και ξαναδεχτήκαμε, αλλά τίποτα δεν ήρθε. Τελικά, έπρεπε να καλέσουμε το ID Watchdog για να επαναφέρουμε τον κωδικό πρόσβασης (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εμπειρία στην ενότητα “υποστήριξη” παρακάτω). 

Εφαρμογή ID Watchdog Mobile

Το ID Watchdog προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά, η οποία είναι πολύ πιο ελκυστική από τον επιτραπέζιο πίνακα ελέγχου. Ωστόσο, είναι πιο περιορισμένη στη λειτουργικότητα. Αρχικά, εγκαταστήσαμε την εφαρμογή με την ελπίδα να βρούμε μερικές από τις λειτουργίες που περιγράφονται στον οδηγό υπηρεσιών, όπως ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αλλά δεν τις βρήκαμε. 

Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να κλειδώνετε την πίστωσή σας, να προσθέτετε στοιχεία στο θησαυροφυλάκιο του χαμένου πορτοφολιού σας και να βλέπετε ειδοποιήσεις. Το χαμένο θησαυροφυλάκιο πορτοφολιού είναι το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, καθώς σας επιτρέπει να δείτε διαπιστευτήρια σε περίπτωση που χάσετε το πορτοφόλι σας. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πόσα άτομα περπατούν με μια λίστα πληροφοριών λογαριασμού στο πορτοφόλι τους. 

Εκτός από την προσθήκη νέων πληροφοριών, κάτι που είναι ευκολότερο να γίνει στην επιφάνεια εργασίας, η εφαρμογή για κινητά είναι απλώς ένας κόμβος ειδοποιήσεων. Ωστόσο, κάνει καλή δουλειά. Στην οθόνη ειδοποιήσεων, υπάρχει ένα κουμπί “Call ID Watchdog για διερεύνηση”, το οποίο καλεί αυτόματα τη γραμμή υποστήριξης για εσάς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το ID Watchdog κάνει ό, τι χρειάζεται μια υπηρεσία προστασίας από κλοπή ταυτότητας, παρακολουθώντας συνεχώς τις πιστωτικές, οικονομικές και προσωπικές σας πληροφορίες. Ωστόσο, προχωρά πέρα ​​από αυτό με την παρακολούθηση κοινωνικών δικτύων, την υποβολή προσφορών και τις ειδοποιήσεις σεξουαλικών παραβατών, χρησιμεύοντας ως κόμβος all-in-one για τη διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών ασφαλών. 

Μόλις ο πίνακας ελέγχου ενημερωθεί πλήρως, θα δείτε τις προσφορές υπηρεσιών ID Watchdog και τα αποτελέσματα κάθε σάρωσης. Για παράδειγμα, όταν ξεκινάτε, ο «σκοτεινός ιστός» πρέπει να έχει ένα σαφές αποτέλεσμα, ενώ εξακολουθεί να σαρώνει την εθνική βάση δεδομένων αλλαγής διευθύνσεων. Είναι χρήσιμο να μην βλέπετε μόνο ειδοποιήσεις που εμφανίζονται, αλλά και τα αποτελέσματα των σαρώσεων καθώς συμβαίνουν. 

Από τις δυνατότητες, μας αρέσει περισσότερο η παρακολούθηση του κοινωνικού δικτύου. Μπορείτε να συνδέσετε το Facebook, το Twitter, το Instagram και το LinkedIn σας στο ID Watchdog, αλλά περισσότερο από αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε όταν το ID Watchdog σας ειδοποιεί για αλλαγές. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σοβαρότητα των ειδοποιήσεων σε 14 κατηγορίες, οπότε, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ορίσετε τα γεωδεδομένα σε «ήπια» και «μισαλλοδοξία-ρατσισμό» σε σοβαρές.

id-watchdog-review-social-media-ρυθμίσεις

Όλη αυτή η παρακολούθηση συνδυάζεται για να σχηματίσει την έκθεση έκθεσής σας, η οποία δείχνει ποια δεδομένα στα κοινωνικά μέσα θα μπορούσαν να σας εκθέσουν σε κλοπή ταυτότητας. Αν και δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο η βαθμολογία διαχείρισης κινδύνου της Identity Guard, η έκθεση έκθεσης είναι μια ωραία προσθήκη. 

Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου δεν προορίζεται μόνο για την παρακολούθηση κοινωνικών μέσων ή για τις ειδοποιήσεις σας. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε την πίστωσή σας εάν υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Στην καρτέλα “πίστωση”, η οποία εμφανίζεται μετά τις προαναφερθείσες ενημερώσεις, υπάρχει η επιλογή να κλειδώσετε την πίστωσή σας με καθένα από τα τρία κορυφαία γραφεία. Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα “συν”, εμφανίζεται μόνο το Equifax. 

id-watchdog-review-credit-lock

Υποστήριξη

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποκτήσετε εξυπηρέτηση πελατών με το ID Watchdog: μέσω τηλεφώνου. Η έλλειψη καρτέλας υποστήριξης στον πίνακα ελέγχου δεν αποτελεί παράβλεψη στο σχεδιασμό. Εκτός του οδηγού υπηρεσιών και του ιστολογίου της εταιρείας, δεν υπάρχουν πόροι αυτοβοήθειας. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι η μόνη διαδρομή, αλλά ευτυχώς είναι αποτελεσματική. 

Ενημερωθήκαμε για τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασής μας και χαιρόμασταν που δεν χρειαζόταν να ασχοληθούμε με ένα αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό δέντρο ή κάτι τέτοιο. Αντ ‘αυτού, ένα bot σας καλωσορίζει, σας ζητά να παραμείνετε στη γραμμή για μια έρευνα και σας συνδέει απευθείας με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

Η επίλυση του αιτήματος ήταν πολύ εύκολο. Ο εκπρόσωπος ζήτησε μερικές βασικές πληροφορίες για να επαληθεύσει την κλήση, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων του SSN με το οποίο εγγραφήκαμε και πήραμε αμέσως βοήθεια. Ακόμη και η σύντομη εμπειρία που είχαμε μας δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ικανότητα του ID Watchdog να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά αιτήματα. 

Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γνώσης δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παρόλο που το ID Watchdog προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο – και σε περισσότερες από 100 γλώσσες, για εκκίνηση – δεν αντικαθιστά την υποστήριξη μέσω email και πόρους αυτοβοήθειας. Δεν μπορείτε καν να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας χωρίς να καλέσετε πρώτα το ID Watchdog.

Η ετυμηγορία

Το ID Watchdog παρουσιάζει περισσότερα από λίγους λόξυγκας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά ακόμη και ως μη λιπαντικό μηχάνημα, αξίζει την προσοχή σας. Είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό, ενώ συσκευάζεται στα ίδια χαρακτηριστικά. Ωστόσο, διαπραγματεύεστε επιλογές υποστήριξης και χρηστικότητα για τη μικρή πτώση των τιμών. 

Εάν οι επιλογές ευκολίας και υποστήριξης είναι σημαντικές για εσάς, φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές προστασίας κλοπής ταυτότητας. Ακόμα και με αυτά τα μειονεκτήματα, το ID Watchdog αξίζει να δούμε. 

Τι πιστεύετε για την υπηρεσία; Σκοπεύετε να το δοκιμάσετε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Συνήθεις ερωτήσεις για το ID Watchdog

  • Τι είναι το ID Watchdog?

    Το ID Watchdog είναι μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας που παρακολουθεί τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού, τα ιατρικά αρχεία και πολλά άλλα για πιθανά σημεία απάτης. Εάν η ταυτότητά σας κλαπεί κατά τη χρήση της υπηρεσίας, θα λάβετε έως και 1.000.000 $ σε επιστροφή εξόδων και έναν ειδικό διαχειριστή υπόθεσης αποκατάστασης ταυτότητας.

  • Πόσο είναι το ID Watchdog?

    Το ID Watchdog προσφέρει δύο σχέδια: συν και premium. Το “Plus” είναι 14,99 $ ανά μήνα και το “premium” είναι 19,95 $ ανά μήνα, εάν χρεώνεται κάθε μήνα. Εάν χρεώνεται ετησίως, και τα δύο προγράμματα προσφέρουν δύο μήνες υπηρεσίας δωρεάν, μειώνοντας την τιμή στα 149,99 $ και 199,95 $, αντίστοιχα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me