Αναθεώρηση EverSafe – Ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2020

Αναθεώρηση EverSafe

Αν και αφορά περισσότερο την υπηρεσία παρακολούθησης παρά την προστασία, η EverSafe μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για τις συγκεκριμένες ομάδες στις οποίες απευθύνεται: ηλικιωμένοι και οικογένειες. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική της EverSafe για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ενδιαφέρουσα υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας.


eversafe-slider1

eversafe-slider2

eversafe-slider3

eversafe-slider4

eversafe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η EverSafe δεν είναι η συμβατική σας υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. Παρόλο που ταιριάζει σε χαρακτηριστικά με τις καλύτερες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας, επικεντρώνεται σε ηλικιωμένους και οικογένειες, παρά στην αγορά γενικά. Αν και αυτή η εστίαση φέρνει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά, έρχεται επίσης με κάποια κενά στην προστασία. 

Σε αυτήν την κριτική της EverSafe, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας με την υπηρεσία αφού ξεκινήσουμε το σχέδιο «συν» για δοκιμαστική πορεία. Στην πορεία, θα μιλήσουμε για τις λειτουργίες, τις τιμές, την ευκολία χρήσης, την προστασία και την υποστήριξη, προτού δώσουμε την ετυμηγορία μας. 

Ως επί το πλείστον, το EverSafe αρκεί, ακόμα κι αν δεν ξεχωρίζει. Τα οικογενειακά και τα ανώτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι ωραία και για όσους τα χρειάζονται, το EverSafe αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες δεν αξίζουν μόνο την τιμή της εισδοχής και βλέποντας πόσο λείπει η EverSafe σε άλλους τομείς, είναι δύσκολο να το συστήσετε πλήρως. 

Χαρακτηριστικά

Όπως θα αναφερθούμε στην ενότητα “προστασία” παρακάτω, η EverSafe δεν είναι τόσο μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας όσο είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης ταυτότητας. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ των δύο, και η EverSafe προσφέρει κάποια προστασία κλοπής ταυτότητας στα πιο ακριβά σχέδιά της. Ωστόσο, ο πυρήνας της υπηρεσίας είναι απλώς παρακολούθηση. 

Κατά την εγγραφή για λογαριασμό, θα εισαγάγετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού και της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Η EverSafe θα σας ειδοποιήσει επίσης για οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα στην πιστωτική σας έκθεση. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, θα αναλύσει τις δαπάνες σας. Από αυτό, μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα και να σας ειδοποιήσει αμέσως. 

Η EverSafe το αποκαλεί “επιπλέον σύνολο ματιών”, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε απάτες ή απάτες στην πηγή. Εάν υπάρχει, για παράδειγμα, μια ασυνήθιστη ανάληψη ή καθυστερημένη πληρωμή λογαριασμού, θα σας ενημερώσει μέσω email, τηλεφώνου ή κειμένου. Επιπλέον, η EverSafe θα σας στέλνει μια εβδομαδιαία αναφορά με λεπτομέρειες για τυχόν ειδοποιήσεις που ενδέχεται να έχετε λάβει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. 

Ασφάλιση EverSafe

Το φθηνότερο σχέδιο, για το οποίο θα μιλήσουμε στην επόμενη ενότητα, σταματά στην παρακολούθηση. Ωστόσο, αν ανεβείτε σε ένα από τα πιο ακριβά επίπεδα, θα λάβετε επίσης 1.000.000 $ σε ασφάλιση κλοπής ταυτότητας. Η EverSafe θα καλύψει τυχόν έξοδα που χάθηκαν κατά την προσπάθεια ανάκτησης της ταυτότητάς σας, καθώς και την επίλυση τυχόν προβλημάτων. 

Το πακέτο προστασίας της κλοπής ταυτότητας – προσφέρεται στα επίπεδα “συν” και “χρυσό” – προσφέρει περισσότερα από την ασφάλιση. Η EverSafe θα παρακολουθεί επίσης τον σκοτεινό ιστό για τυχόν προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε, καθώς και τη βάση δεδομένων USPS National Change of Address. Έχετε επίσης πρόσβαση σε μια πιστωτική έκθεση, είτε από ένα γραφείο στο σχέδιο “συν” είτε από τρία γραφεία σχετικά με το “χρυσό”.

EverSafe για ηλικιωμένους και οικογένειες

Όλα αυτά είναι ο βασικός ναύλος για μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. Ωστόσο, η EverSafe έχει ένα μοναδικό γύρισμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες και ηλικιωμένους, επιτρέποντας σε όλους να παραμείνουν προστατευμένοι. Ξεκινώντας με οικογένειες, μπορείτε να προσθέσετε όσους χρήστες θέλετε στο λογαριασμό σας και κάθε επιπλέον χρήστης θα λάβει έκπτωση 30 τοις εκατό στη μηνιαία τιμή σας. 

Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε το πρόγραμμα “συν” 14,99 $ για την τετραμελή οικογένειά σας, θα παίζετε 46,47 $ ανά μήνα, αντί 60 $. Όλοι οι οικογενειακοί λογαριασμοί βρίσκονται επίσης σε έναν πίνακα ελέγχου, οπότε ανεξάρτητα από το πόσους λογαριασμούς παρακολουθείτε, μπορείτε εύκολα να τους βρείτε. 

Ωστόσο, το EverSafe είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένο για ηλικιωμένους. Εκτός από το ότι είμαστε πολύ φιλικοί προς το χρήστη – θα το αναφέρουμε στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω – το EverSafe σας επιτρέπει να ορίσετε υποστηρικτές για τον λογαριασμό σας. 

Για παράδειγμα, εάν ένας ηλικιωμένος θέλει προστασία κλοπής ταυτότητας αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει υπολογιστή, ένας συνήγορος μπορεί να έχει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, να διαχειρίζεται λογαριασμούς και να λαμβάνει ειδοποιήσεις για τον χρήστη.  

Παρά όλες τις λειτουργίες για ηλικιωμένους και οικογένειες, το EverSafe λείπει σε άλλους τομείς. Μπορεί να παρακολουθεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές σας κάρτες, αλλά αυτό είναι. Δεν παρακολουθεί άλλες πληροφορίες, όπως ασφαλιστήρια συμβόλαια, διαβατήρια ή ιατρικές πληροφορίες.

Επισκόπηση δυνατοτήτων EverSafe

Τιμολόγηση

Η EverSafe έχει εξαιρετική τιμολόγηση, ειδικά σε σύγκριση με το εξαιρετικά υπερτιμημένο LifeLock (διαβάστε την κριτική μας στο LifeLock). Ωστόσο, η EverSafe υποκύπτει στις ίδιες παγίδες του LifeLock με τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει τα σχέδιά της. Μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα πηγαίνοντας με το πρόγραμμα “βασικών” χαμηλότερης βαθμίδας, αλλά τότε δεν αγοράζετε πραγματικά προστασία κλοπής ταυτότητας. 

Η βασική υπηρεσία των «βασικών» είναι ένα σύστημα εκμάθησης AI που παρακολουθεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές σας κάρτες για πιθανή απάτη. Αν και αυτό το σύστημα μάθησης συμβάλλει στην αποτροπή κλοπής ταυτότητας, δεν προστατεύει από αυτό. Τα σχέδια «συν» και «χρυσός» παρέχονται με πραγματική προστασία, συμπεριλαμβανομένων 1.000.000 δολαρίων σε υπηρεσίες κάλυψης και αποκατάστασης ταυτότητας. 

Το Identity Guard έχει παρόμοια δομή τριών σχεδίων, με σχέδιο προϋπολογισμού περίπου 7,50 $ ανά μήνα. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Identity Guard, εξακολουθεί να προσφέρει κάλυψη 1.000.000 $ στο βασικό της σχέδιο. Τα υψηλότερα επίπεδα περιλαμβάνουν πρόσθετες δυνατότητες παρακολούθησης, αλλά η κάλυψη είναι η ίδια ανεξάρτητα από το τι πληρώνετε. 

Το EverSafe κάνει το αντίθετο, κάνοντας τη σειρά του πιο παρόμοιο με το LifeLock. Παρόλο που τα “βασικά” είναι διαθέσιμα για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, δεν συνοδεύεται από προστασία, αναγκάζοντας τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε υψηλότερο επίπεδο για οποιαδήποτε κάλυψη. Θα προτιμούσαμε ένα σύστημα παρόμοιο με το Identity Guard, όπου θα έχετε την ίδια προστασία σε όλους τους τομείς. 

Ωστόσο, η τιμή δεν είναι κακή. Το EverSafe “plus” είναι μερικά δολάρια φθηνότερα από ένα παρόμοιο πακέτο με το IdentityForce και την ίδια τιμή με το ID Watchdog (διαβάστε την κριτική IdentityForce και την κριτική ID Watchdog). Είμαστε ικανοποιημένοι με το ποσοστό “συν” και “χρυσό”. Το ζήτημα έγκειται στα «βασικά» που θα πρέπει είτε να περιλαμβάνουν κάλυψη είτε να μην υπάρχουν καθόλου. 

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας αγοράζοντας μεγαλύτερη διάρκεια. Η EverSafe παραθέτει τις τιμές της για μηνιαία συνδρομή, αλλά προσφέρει επίσης τριμηνιαία και ετήσια χρέωση, καθένα από τα οποία έρχεται με έκπτωση. Για το “συν”, η τριμηνιαία συνδρομή ανέρχεται σε 13,49 $ το μήνα και η ετήσια συνδρομή είναι 12,74 $ το μήνα.

Δωρεάν δοκιμή EverSafe

Η EverSafe είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή. Έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, ανεξάρτητα από το επίπεδο που θα επιλέξετε. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες δωρεάν δοκιμές, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την αναχώρησή σας, αλλά θα χρεωθείτε μόνο όταν τελειώσει η δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο.. 

Υπάρχουν και άλλα κίνητρα τιμολόγησης. Ως υπηρεσία που εστιάζεται σε οικογένειες και ηλικιωμένους, υπάρχουν εκπτώσεις για κάθε μία. Οι ηλικιωμένοι λαμβάνουν έκπτωση 10 τοις εκατό από οποιαδήποτε συνδρομή και τα μέλη της οικογένειας του αρχικού χρήστη απολαμβάνουν 30 τοις εκατό έκπτωση. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε την ακίνητη περιουσία με επιπλέον 4,99 $ ανά μήνα ανά ακίνητο.

Ευκολία στη χρήση

Το ξεκίνημα με το EverSafe είναι απλό, κάτι που είναι καλό, δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε ηλικιωμένους και οικογένειες. Στην αρχική σελίδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ είναι να “ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας”. 

Θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα που θέτει μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλετε να προστατεύσετε, διευκολύνοντας την εύρεση του σχεδίου που χρειάζεστε. Εάν θέλετε να περιηγηθείτε στις επιλογές σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε πάντα την καρτέλα “τιμολόγηση” στο επάνω μενού. 

eversafe-review-σχέδια

Αφού περάσετε τη διαδικασία, θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Θα πρέπει επίσης να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, τον οποίο προτείνουμε να δημιουργήσετε με έναν από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Εάν θέλετε μια συγκεκριμένη πρόταση, το 1Password είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα (διαβάστε την κριτική μας 1Password). 

Τέλος, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας με μια σύντομη λίστα ερωτήσεων, παρόμοια με την αίτηση για πιστωτική κάρτα. Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Η κορυφαία φόρτωση της διαδικασίας με αυτόν τον τρόπο καθιστά ανώδυνο να εγγραφείτε για λογαριασμό επειδή έχετε εισαγάγει την πλειοψηφία των πληροφοριών σας προτού δεσμεύσετε μια συνδρομή.

eversafe-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Ρύθμιση EverSafe

Παρόλο που η EverSafe συλλέγει πολλές πληροφορίες κατά την εγγραφή, θα πρέπει να εισαγάγετε περισσότερα δεδομένα αφού επιβεβαιώσετε την πληρωμή για την πλήρη προστασία σας. Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να αγοράσετε παρακολούθηση ακινήτων, καθώς και να προσθέσετε μέλη της οικογένειας, έναν δικηγόρο εμπιστοσύνης και λογαριασμούς για παρακολούθηση. 

eversafe-review-setup

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο η EverSafe κάνει απλή. Αντί να απαιτείται ο λογαριασμός σας και οι πληροφορίες δρομολόγησης, η EverSafe σας ζητά να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική σας τραπεζική εφαρμογή. 

Δεν υπήρχε ούτε τράπεζα που δεν μπορούσαμε να βρούμε. Τα μεγάλα ονόματα είναι παρόντα, συμπεριλαμβανομένων των Bank of America και PNC, αλλά βρήκαμε επίσης περιφερειακές τράπεζες των ΗΠΑ, όπως η Great Southern. 

Αφού πατήσετε το “φινίρισμα”, θα ξεκινήσετε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού. Ήταν ωραίο να βλέπουμε το EverSafe σε άμεση δράση, τραβώντας αμέσως κάποιες ειδοποιήσεις από την πιστωτική μας έκθεση. Σε αντίθεση με την ADT Identity Theft Protection, μπορείτε να δείτε αμέσως τι παρακολουθεί η EverSafe (διαβάστε την κριτική ADT Identity Theft Protection).  

ALT = πίνακας ελέγχου αξιοπιστίας eversafe

Πίνακας ελέγχου EverSafe 

Ο πίνακας ελέγχου EverSafe επικεντρώνεται στην απλότητα, αλλά ακόμη και με αυτό, δεν υποτιμά καμία κρίσιμη επιλογή. Μπορείτε να το πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας τις τέσσερις καρτέλες στο επάνω μενού, η πρώτη από τις οποίες παρέχει μια επισκόπηση του λογαριασμού σας. Στην κύρια οθόνη, μπορείτε να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε συνδέσει, την πιστωτική σας έκθεση και τυχόν ειδοποιήσεις. 

Μετά από μια καρτέλα, θα βρείτε τους λογαριασμούς σας. Μπορείτε να συνδέσετε νέους χρησιμοποιώντας τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, αλλά το EverSafe θα χρησιμοποιήσει επίσης την πιστωτική σας αναφορά για να αναζητήσει λογαριασμούς. Εάν εντοπίσει νέους λογαριασμούς – ας πούμε, μια πιστωτική κάρτα για την οποία μόλις εγγραφήκατε – θα εμφανιστεί ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε εύκολα να συνδέσετε αυτόν τον νέο λογαριασμό. 

eversafe-review-add-λογαριασμός

Στα δεξιά αυτού, θα βρείτε την πιστωτική σας αναφορά, εάν αγοράσατε συνδρομή “συν” ή “χρυσό”. Το “Plus” συνοδεύεται από μία αναφορά από την Equifax, όπου εμφανίζονται όλοι οι ανοιχτοί λογαριασμοί σας, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών και ερωτήσεων. Εάν αγοράσατε ένα σχέδιο “χρυσού” με μια αναφορά τριών γραφείων, θα δείτε επίσης πληροφορίες από την TransUnion και την Experian. 

Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στο μενού ρυθμίσεων, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο κουμπί “ρύθμιση” στην επάνω γραμμή. Μπορείτε να προσθέσετε μέλη της οικογένειας και υποστηρικτές, καθώς και να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας στις ρυθμίσεις. Ωστόσο, η πιο σημαντική καρτέλα είναι “πώς λαμβάνω ειδοποιήσεις”. Εκεί, μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις κειμένου και φωνής, καθώς και μια εβδομαδιαία περίληψη. 

eversafe-review-alert-ρυθμίσεις

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όπως αναφέραμε στην ενότητα δυνατοτήτων παραπάνω, το EverSafe είναι εξαιρετικό για την παρακολούθηση των τραπεζικών λογαριασμών, της πιστωτικής έκθεσης και των πιστωτικών καρτών σας. Ωστόσο, πέφτει σε άλλες περιοχές. Χάρη στην υποστήριξη διαβατηρίων, ιατρικών δελτίων ταυτότητας, ασφαλιστικών πληροφοριών και άλλων, η EverSafe δεν προσφέρει πλήρη προστασία. 

Ωστόσο, για τους τομείς στους οποίους επικεντρώνεται η EverSafe, ξεπερνά τις προσδοκίες. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η EverSafe μας ειδοποίησε αμέσως για αλλαγές, προχωρώντας μέχρι πρόσφατα ερωτήματα πίστωσης κατά την πρώτη εγγραφή μας. Εκτός από την παρακολούθηση της πιστωτικής σας έκθεσης, η EverSafe σαρώνει επίσης τον σκοτεινό ιστό και εξετάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας για ύποπτη δραστηριότητα. 

Εάν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να συνεργαστείτε με την EverSafe για να τα επιλύσετε με τη βοήθεια 1.000.000 $ σε κάλυψη απώλειας δαπανών στα σχέδια «συν» και «χρυσό». Όπως θα μπείτε στην επόμενη ενότητα, ωστόσο, το EverSafe δεν παρέχει υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε αν η ταυτότητά σας κλαπεί, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ανοίξει το EverSafe κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες. 

Ωστόσο, το πραγματικό ζήτημα έγκειται στο ότι το EverSafe δεν μπορεί να προστατεύσει άλλες πτυχές της ταυτότητάς σας. Η παρακολούθηση πιστωτικών και τραπεζικών λογαριασμών είναι μόνο δύο μέρη μιας πολύπλευρης διαδικασίας, και όταν πρόκειται για άλλους δρόμους, το EverSafe πέφτει. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει προστασία κοινωνικών μέσων ή οποιοδήποτε είδος κοινωνικής παρακολούθησης. 

Επιπλέον, δεν υπάρχει παρακολούθηση κινδύνου. Άλλες υπηρεσίες, όπως το ID Watchdog και το Identity Guard, προσφέρουν βαθμολογία κινδύνου, η οποία δείχνει πόσο κινδυνεύετε να κλαπεί η ταυτότητά σας. Η EverSafe δεν προσφέρει παρόμοια δυνατότητα.

Υποστήριξη

Η εύρεση υποστήριξης με το EverSafe δεν είναι εύκολη. Από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση στο υποσέλιδο για το κουμπί “επικοινωνήστε μαζί μας”. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα μεταφερθείτε σε μια μικρή φόρμα επικοινωνίας και έναν κατάλογο για τα διάφορα τμήματα της EverSafe. Περιέργως, αυτή η σελίδα φόρμας βρίσκεται μέσα στον κανονικό πίνακα ελέγχου και όχι στην οθόνη υποστήριξης. 

eversafe-κριτική-επαφή-σελίδα

Θα εξακολουθείτε να βλέπετε το επάνω μενού του πίνακα ελέγχου, αλλά δεν υπάρχει επιλογή για επικοινωνία με την υποστήριξη. Βλέποντας ότι η EverSafe έχει δημιουργήσει τη σελίδα επαφών για τον πίνακα ελέγχου, θα ήταν λογικό να υπάρχει μια επιλογή για αυτό στο επάνω μενού. Αντ ‘αυτού, προορίζεται για το υποσέλιδο, καθιστώντας τον σύνδεσμο εύκολο να χάσετε. 

Όσον αφορά τις επιλογές επικοινωνίας, το EverSafe σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε μέσω τηλεφώνου ή email κατά τις εργάσιμες ώρες από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. EST, Δευτέρα έως Παρασκευή. Στον κύριο ιστότοπο, ο αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης συνοδεύει το λογότυπο, καθιστώντας εύκολη την επικοινωνία. Ωστόσο, μόλις φτάσετε στον πίνακα ελέγχου, πέφτει ο αριθμός τηλεφώνου.

Το EverSafe διευκολύνει τους υποψήφιους πελάτες να βρουν υποστήριξη στον κύριο ιστότοπο από ό, τι για τους επιστρέφοντες πελάτες να το βρουν στον πίνακα ελέγχου. Μόλις μάθετε πού πηγαίνετε, δεν είναι δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας πίσω. Ωστόσο, δεδομένου του πόσο απλή είναι η χρήση της EverSafe διαφορετικά, θα ήταν ωραία μια σαφέστερη ένδειξη της φόρμας επικοινωνίας. 

Όσον αφορά τον πίνακα ελέγχου, δεν υπάρχουν επιπλέον πόροι υποστήριξης. Ωστόσο, στον κύριο ιστότοπο υπάρχουν. Μέσω του υποσέλιδου, μπορείτε να βρείτε μια λίστα πόρων που να απαντά σε μερικές συχνές ερωτήσεις, καθώς και ένα ιστολόγιο που λαμβάνει υπόψη τις τρέχουσες απειλές ταυτότητας. Αυτοί οι πόροι είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά είναι πιο κατάλληλοι για τον πίνακα ελέγχου από τον κύριο ιστότοπο. 

Αντί να διατηρεί τους πόρους υποστήριξής της στο υποσέλιδο του κύριου ιστότοπου, η EverSafe θα πρέπει να αναδιοργανώσει αυτό που έχει σε μια εύπεπτη βάση γνώσεων, προσβάσιμη από τον πίνακα ελέγχου. Στην τρέχουσα κατάσταση, οι πόροι υποστήριξης αισθάνονται διάσπαρτοι και ασυνεπείς, στην καλύτερη περίπτωση.

Η ετυμηγορία

Η EverSafe προσφέρει μια μοναδική καμπύλη στη φόρμουλα προστασίας κλοπής ταυτότητας, αλλά στην προσπάθειά της να καλύψει μια εξειδικευμένη αγορά, παρέλειψε σε βασικούς τομείς προστασίας. Παρόλο που σας ενημερώνουμε γρήγορα για πιστωτικές αλλαγές και περίεργη δραστηριότητα στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, δεν μπορεί να παρακολουθεί το διαβατήριό σας, τις πληροφορίες ασφάλισης ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Παρόλο που η κάλυψη για τον τραπεζικό λογαριασμό και την πιστωτική σας έκθεση μπορεί να είναι αρκετή για ηλικιωμένους, δεν αρκεί για τα περισσότερα άτομα, ειδικά επειδή οι περισσότερες απειλές κλοπής ταυτότητας είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. Αν ψάχνετε για ολιστική προστασία, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές προστασίας κλοπής ταυτότητας. 

Τι πιστεύετε για το EverSafe; Θα λάβετε τη δωρεάν δοκιμή για ένα γύρισμα; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map