Αναθεώρηση προστασίας κλοπής ταυτότητας ADT – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση προστασίας κλοπής ταυτότητας ADT

Αν και πιθανώς γνωρίζετε το ADT καλύτερα από όλες τις πινακίδες στις αυλές των ανθρώπων, αυτή η μακροχρόνια εταιρεία ασφαλείας προσφέρει επίσης ψηφιακές υπηρεσίες. Το ADT Identity Theft Protection είναι η φθηνότερη προσφορά στην αγορά αυτή τη στιγμή, αλλά παραμένει ολοκληρωμένη, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτήν την κριτική.


adt-slider1

adt-slider2

adt-slider3

adt-slider4

adt-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ADT υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, ιδρύθηκε το 1874 ως σύστημα ειδοποίησης που βασίζεται σε τηλεγραφήματα από τον Edward A. Calahan. Είχε την ιδέα αφού ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της Elisha Andrews, προέδρου της εταιρείας Gold and Stock Telegraph. 

Έκτοτε, η ADT συνέχισε να παρέχει συστήματα ασφαλείας για σπίτια και επιχειρήσεις, αλλά μόλις πρόσφατα μπήκε στον χώρο προστασίας της κλοπής ταυτότητας. Σε αυτήν την αναθεώρηση ADT Identity Theft Protection, θα δούμε αν έχει τις μπριζόλες να το καταφέρει στην καλύτερη λίστα προστασίας κλοπής ταυτότητας. 

Κυκλοφόρησε το 2018, το ADT Identity Theft Protection στοχεύει στην παροχή ουσιαστικής κάλυψης σε λογική τιμή. Μέρος της σειράς “Ψηφιακή ασφάλεια”, το Identity Theft Protection είναι το μόνο προϊόν που διατίθεται επί του παρόντος στη σουίτα, αν και η ADT σκοπεύει να κυκλοφορήσει το οικιακό δίκτυο προστασίας και ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο μέλλον. 

Ως αρχή της γκάμας, το Identity Theft Protection είναι εντυπωσιακό, αν και λείπει κάποια κρίσιμα χαρακτηριστικά. Η παρακολούθηση κοινωνικών μέσων δεν περιλαμβάνεται και ορισμένοι από τους εκπαιδευτικούς πόρους είναι δύσκολο να βρεθούν. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα είναι εύκολο να παραβλεφθούν λαμβάνοντας υπόψη πόσο φθηνή είναι η υπηρεσία.

Χαρακτηριστικά

Για την τιμή, το ADT Identity Theft Protection είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά. Όπως θα αναφερθούμε στην επόμενη ενότητα, το ADT δεν προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας. Αντίθετα, όλα περιλαμβάνονται στη βασική βαθμίδα, και σε καλή τιμή, σε αυτό. Αυτό που διαφορετικά θα ήταν μια λίστα με χαρακτηριστικά μετοχών φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. 

Η βασική προστασία συνίσταται στην παρακολούθηση των πιστωτικών σας καρτών, των τραπεζικών λογαριασμών, του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης, του διαβατηρίου, της άδειας οδήγησης, της ιατρικής ασφάλισης, της διεύθυνσης και άλλων. Εκτός από την παρακολούθηση της χρήσης των πληροφοριών σας, η ADT παρακολουθεί επίσης τον σκοτεινό ιστό για πιθανή απάτη, η οποία αποτελεί έδαφος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. 

Εάν εμφανιστεί κάτι, θα ειδοποιηθείτε μέσω του διαδικτυακού πίνακα ελέγχου, για τον οποίο θα μιλήσουμε περισσότερο στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω. Εκτός από τις ειδοποιήσεις του πίνακα ελέγχου, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις μέσω email και ειδοποιήσεις για κινητά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά, επομένως οι ειδοποιήσεις για κινητές συσκευές είναι μόνο μέσω κειμένου. 

Η παρακολούθηση της ADT υποστηρίζεται από αποζημίωση 1.000.000 $ για τυχόν έξοδα που σχετίζονται με κλοπή ταυτότητας, σε περίπτωση κλοπής της ταυτότητάς σας. Ανεξάρτητα από το αν οι ειδήσεις προειδοποιηθούν, το ADT έχει ειδικούς επίλυσης που περιμένουν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να καλέσετε το ADT όλο το εικοσιτετράωρο για βοήθεια σχετικά με την ανάκτηση του ελέγχου της ταυτότητάς σας. 

Αυτό που ξεχωρίζει την τιμή της ADT είναι ότι περιλαμβάνει μια ετήσια έκθεση πίστωσης από την Experian. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας κάθε μήνα από τον πίνακα ελέγχου. Παρόλο που αυτά είναι τεράστια συμπεράσματα για την τιμή, δεν υπάρχει επιλογή αγοράς πιστωτικής αναφοράς και από τα τρία πιστωτικά γραφεία.  

Λείπουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, δηλαδή η παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων και η διορατικότητα. Ορισμένες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας, όπως η Identity Guard, περιλαμβάνουν μια αναφορά κοινωνικής πληροφόρησης που παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα προσωπικά σας στοιχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εάν αυτή η χρήση σας θέτει σε κίνδυνο. 

Το ADT δεν μιλά πολύ για τα κοινωνικά μέσα, αλλά παρακολουθεί τομείς όπως δικαστικά αρχεία και τη βάση δεδομένων USPS National Change of Address. Αν και αυτοί είναι σημαντικοί τομείς για κάλυψη, η παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων γίνεται όλο και πιο σημαντική. 

Επισκόπηση δυνατοτήτων προστασίας κλοπής ταυτότητας ADT

Τιμολόγηση

Η ADT διαθέτει τη φθηνότερη υπηρεσία προστασίας από κλοπή ταυτότητας που έχουμε δει. Παρόλο που μπορείτε να εξοικονομήσετε δύο δολάρια με το σχέδιο «οικονομίας» της Identity Guard – διαβάστε σχετικά με αυτό στην κριτική Identity Guard – δεν προσφέρει τις δυνατότητες που προσφέρει η ADT. Δηλαδή, το ADT περιλαμβάνει μια ετήσια πιστωτική έκθεση και βαθμολογία από το Experian.

Αυτό είναι τεράστιο σε σύγκριση με υπηρεσίες όπως το LifeLock, το οποίο χρεώνει σχεδόν 25 $ περισσότερο το μήνα από το ADT για μια έκθεση τριών γραφείων (διαβάστε την κριτική μας στο LifeLock). 

Παρόλο που δεν λαμβάνετε αναφορές και σκορ από Equifax και Transunion, εξοικονομείτε πολλά χρήματα με το ADT. Ακόμη και σε σύγκριση με υπηρεσίες σε λογικές τιμές, όπως το IdentityForce, το ADT λάμπει (διαβάστε την κριτική μας στο IdentityForce).

Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα για να διαλέξετε, αλλά μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε μέλη σε αυτό το σχέδιο. Η τιμή δεν μειώνεται καθώς αυξάνεται ο αριθμός χρηστών, αλλά δεδομένου του πόσο φθηνού ADT, αυτό δεν είναι πολύ ανησυχητικό. Το ADT διατηρεί επίσης τον κύκλο χρέωσής σας απλό. Χρεώνεστε μία φορά το μήνα έως ότου ακυρώσετε. 

Εκτιμούμε την απλή προσέγγιση, αν και μπορεί να είναι απογοητευτική όταν έρθει η ώρα να κάνετε check out. Η ADT δεν προσφέρει εκπτώσεις στην προστασία της κλοπής ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα χρόνο εκ των προτέρων για να σώσετε μερικά κόκαλα. Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή που δεν έχει σημασία στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά ένα ετήσιο πρόγραμμα θα ήταν ακόμα ωραίο να το δούμε.

Ωστόσο, το χαμηλό ποσοστό επηρεάζει ορισμένες άλλες πτυχές της τιμολόγησης. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Επικοινωνήσαμε με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης που είπε ότι πρέπει να καλέσουμε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες πληροφορίες. Μετά τον καθαρισμό του ιστότοπου, δεν βρήκαμε καμία αναφορά για επιστροφές χρημάτων. 

Είναι πιθανό η επεξεργασία των επιστροφών να γίνεται κατά περίπτωση, κάτι που, για τους περισσότερους ανθρώπους, σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων. Η απλή προσέγγιση συνεχίζεται ακόμη και εκεί. Παίρνετε αυτό που πληρώνετε, αρκεί να αποφασίσετε να το πληρώσετε. Ωστόσο, έχετε επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία σε λογική τιμή.

Ευκολία στη χρήση

Το ADT, παρά την προσφορά πολλαπλών υπηρεσιών ασφαλείας, διατηρεί τον ιστότοπό του απλοποιημένο. Από την αρχική σελίδα, μπορείτε να βρείτε την υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας στην καρτέλα “προϊόντα και λύσεις”. Από εκεί, δεν υπάρχει πρόβλημα με την επιλογή ενός σχεδίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “αγορά τώρα” για να ξεκινήσετε.

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Η πληρωμή είναι απλή, με μερικές οθόνες να σας ζητούν να εισαγάγετε βασικά στοιχεία χρέωσης και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Η ADT δεν σας ζητά να εισαγάγετε προσωπικά στοιχεία πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας. Στην πραγματικότητα, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου η ADT προετοιμάσει την εγγραφή σας, η οποία, όπως είδαμε στην κριτική ID Watchdog, είναι πιθανώς καλό. 

Χρειάστηκε λίγο ντροπαλός για να φτάσει το email εγγραφής, το οποίο μας είπε να δηλώσουμε έναν λογαριασμό για να λάβουμε προστασία. Η εγγραφή είναι απλή, με το ADT να απαιτεί το όνομα, τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και μερικές ερωτήσεις ασφαλείας. Αυτή η διαδικασία ρύθμισης προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ενός λογαριασμού ADT. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο περισσότερη δουλειά για να ξεκινήσετε την προστασία σας. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-εγγραφή

Μετά την εγγραφή, θα ξεκινήσετε στον πίνακα ελέγχου, ο οποίος εμφανίζει τις διαθέσιμες υπηρεσίες σας. Για προστασία κλοπής ταυτότητας, αυτό περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές: ανάκτηση δαπανών, προστασία ταυτότητας, επίλυση συμβάντων και το κέντρο γνώσης. Για να προστατευτείτε, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “χρήση τώρα” κάτω από το πλαίσιο προστασίας ταυτότητας, το οποίο δεν διευκρινίζεται. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-ταμπλό

Από εκεί, θα μεταφερθείτε σε διαφορετική οθόνη εγγραφής που χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης με τον τυπικό λογαριασμό ADT. Εδώ, θα ρυθμίσετε την προστασία κλοπής ταυτότητάς σας, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης και της ημερομηνίας γέννησης, καθώς και την απάντηση σε ορισμένες ερωτήσεις ασφαλείας. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-ρύθμιση

Η διαδικασία εγγραφής του ADT δεν είναι δύσκολη, αλλά είναι απογοητευτική. Όπου πρέπει να πάτε και αυτό που πρέπει να κάνετε δεν διευκρινίζεται και με ξεχωριστούς πίνακες ελέγχου για τον λογαριασμό ADT και την προστασία κλοπής ταυτότητας, το σύστημα μπορεί γρήγορα να προκαλέσει σύγχυση. Ο διαχωρισμός μεταξύ δύο ταμπλό προκαλεί επίσης ορισμένα προβλήματα μετά τη ρύθμιση.

Είσοδος ADT

Το κύριο ζήτημα προέρχεται από το γεγονός ότι θα πρέπει να συνδέεστε συνεχώς σε δύο περιοχές. Πρώτα θα πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου ADT, όπου μπορείτε να δείτε τις ενεργές υπηρεσίες σας και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου κλοπής ταυτότητας για να δείτε ειδοποιήσεις και να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες. 

Παρόλο που μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου, δεδομένου του αριθμού των υπηρεσιών που προσφέρει η ADT, παρουσιάζει πολλά στεφάνη για να τα χρησιμοποιήσει όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. 

adt ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-ταυτότητα-ταμπλό

Για παράδειγμα, εάν λάβετε μια ειδοποίηση και πρέπει να επικοινωνήσετε με την ADT σχετικά με πιθανή κλοπή ταυτότητας, θα πρέπει να επιστρέψετε στον πίνακα ελέγχου ADT, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου κλοπής ταυτότητας για να δείτε την ειδοποίηση στην πρώτη θέση. 

Θα ήταν ένα πράγμα αν όλα τα σχετικά με την κλοπή ταυτότητας βρίσκονταν σε έναν πίνακα ελέγχου, ενώ ένα άλλο κράτησε τις συνολικές πληροφορίες λογαριασμού ADT σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. 

Ορισμένες λειτουργίες, όπως η ανάκτηση δαπανών και η επίλυση συμβάντων, βρίσκονται στον κύριο πίνακα ελέγχου, ενώ οι ειδοποιήσεις βρίσκονται στην κλοπή ταυτότητας. Με το εμπρός και πίσω, πρέπει να έχετε συνεχώς ανοιχτές δύο καρτέλες για να ολοκληρώσετε κάτι, το οποίο γίνεται όλο και πιο απογοητευτικό, δεδομένου ότι θα αποσυνδεθείτε και από τα δύο μετά από 15 λεπτά αδράνειας. 

Τούτου λεχθέντος, ο πίνακας ελέγχου ταυτότητας είναι εύκολο να μετακινηθείτε. Το ADT εμφανίζει το πιστωτικό σας αποτέλεσμα, τυχόν νέες ειδοποιήσεις, τις τρέχουσες αναφορές σας, ορισμένες συχνές ερωτήσεις και τις μηνιαίες ειδοποιήσεις σας. Είναι εύκολο να περιηγηθείτε και να βρείτε αναφορές για τις διάφορες περιοχές παρακολούθησης ADT, καθώς και να προσθέσετε νέες πληροφορίες στην ενότητα “επεξεργασία προφίλ”. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το ADT, όπως αναφέρεται στην ενότητα “χαρακτηριστικά” παραπάνω, εμφανίζει τις βασικές αρχές κάθε καλής υπηρεσίας προστασίας κλοπής ταυτότητας και σε λογική τιμή. Ωστόσο, λείπουν ορισμένες δυνατότητες προστασίας, κάτι που εξηγεί το χαμηλότερο από το μέσο όρο ποσοστό. Το ADT θα σας προστατεύσει όταν πρόκειται για σκοτεινό ιστό και δημόσια αρχεία, αλλά εκτός αυτού, εξακολουθείτε να είστε ευάλωτοι. 

Η πιο προφανής παράλειψη είναι η προστασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά περισσότερο από αυτό, ένα είδος συστήματος διαχείρισης κινδύνων. Η προστασία του εαυτού σας από κλοπή ταυτότητας έχει να κάνει με τη διαχείριση του κινδύνου, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτική είναι η παρακολούθηση ύποπτης δραστηριότητας. Το ADT δεν παρουσιάζει καμία μέτρηση για τη μέτρηση του κινδύνου σας στον πίνακα ελέγχου, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θέτετε ακούσια την ταυτότητά σας σε κίνδυνο. 

Τα προληπτικά μέτρα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, δύσκολο να βρεθούν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας στοιχείων στον πίνακα ελέγχου. Αντίθετα, το ADT λειτουργεί στο παρασκήνιο, σαρώνοντας ορισμένες σημαντικές περιοχές, αλλά λείπουν άλλες κρίσιμες περιοχές στη διαδικασία. 

Η τιμή είναι καλή και παρόλο που μπορούμε να επαινέσουμε το ADT για το ποσό που προσφέρει με την τρέχουσα τιμή, εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε. 

Το ADT επικεντρώνεται περισσότερο σε κάτι που συμβαίνει, χωρίς να το εμποδίζει πρώτα, και σε αυτό το μέτωπο, το πετυχαίνει. Το σχέδιό σας συνοδεύεται από αποζημίωση 1.000.000 $ και υπηρεσίες αποκατάστασης κλοπής ταυτότητας όλο το εικοσιτετράωρο. Τουλάχιστον, εάν η ταυτότητά σας κλαπεί κατά τη χρήση του ADT, θα έχετε πολλή βοήθεια για την αποκατάστασή της. 

Υπάρχουν προληπτικά εργαλεία, αν και αυτό δεν είναι εμφανές. Μέσω του κέντρου γνώσεων, για το οποίο θα μιλήσουμε περισσότερο στην επόμενη ενότητα, μπορείτε να προβάλετε άρθρα σχετικά με την πρόληψη της κλοπής ταυτότητας. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε τον κίνδυνο με το εργαλείο RiskCompass, το οποίο θα παρουσιάζει βαθμολογία κινδύνου βάσει των απαντήσεών σας σε ορισμένες βασικές ερωτήσεις. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-αναθεώρηση-κίνδυνος-πυξίδα

Είναι πιθανό, αν όχι πιθανό, να χάσετε εντελώς αυτά τα εργαλεία, το οποίο είναι τόσο καλό όσο δεν τα συμπεριλαμβάνετε. Το RiskCompass, για παράδειγμα, προσφέρεται αποκλειστικά μέσω του κέντρου γνώσεων, παρά το γεγονός ότι είναι ένα εργαλείο ειδικά κατασκευασμένο για προστασία κλοπής ταυτότητας. Για αυτόν τον λόγο, θα ήταν λογικό να το συμπεριλάβετε στον πίνακα ελέγχου κλοπής ταυτότητας και όχι στην περιοχή υποστήριξης.

Υποστήριξη

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε υποστήριξη είναι μέσω του πίνακα ελέγχου ADT. Υπάρχει ένας αριθμός τηλεφώνου στον πίνακα ελέγχου κλοπής ταυτότητας, αλλά αυτό είναι. Ωστόσο, μέσω του κανονικού ταμπλό, μπορείτε να ανοίξετε το κέντρο γνώσεων, το οποίο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, περιλαμβάνει υποστήριξη καθώς και εργαλεία για την πρόληψη της κλοπής ταυτότητας. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-κέντρο γνώσης

Όροι όπως η «βάση γνώσεων» και το «κέντρο γνώσεων» είναι συνήθως υπερβολικοί, καθώς αυτοί οι τομείς είναι απλώς πόροι υποστήριξης. Ωστόσο, το ADT κερδίζει το moniker. Το κέντρο γνώσης είναι ένα μέρος για να αποκτήσετε γνώση. Το ADT παρέχει συμβουλές για την προστασία του εαυτού σας, πόρους για επικοινωνία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλα. 

Ωστόσο, το κέντρο γνώσης είναι ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχουν πραγματικοί πόροι υποστήριξης εκεί. Για παράδειγμα, οι Συνήθεις Ερωτήσεις περιλαμβάνουν ερωτήσεις όπως “τι είναι παραβίαση δεδομένων”, αλλά δεν μιλούν για τη διαχείριση του λογαριασμού σας ή για τη ρύθμιση της υπηρεσίας.

Μια παραδοσιακή βάση γνώσεων προσφέρεται μέσω του κέντρου βοήθειας και, δυστυχώς, δεν υπάρχει σύνδεσμος για αυτόν στον πίνακα ελέγχου. Θα πρέπει να επιστρέψετε στον κύριο ιστότοπο, ο οποίος χρησιμοποιεί διαφορετική διεύθυνση URL από τον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο κουμπί “υποστήριξη” στην επάνω γραμμή του ιστότοπου. 

adt-ταυτότητα-κλοπή-προστασία-κριτική-κέντρο βοήθειας

Τα θέματα που καλύπτονται είναι χρήσιμα, αν και βασικά, όπως ο τρόπος προβολής του ιστορικού χρεώσεων ή η αλλαγή της υπηρεσίας σας. Παρόλο που εκτιμούμε την τμηματοποίηση ενός κέντρου γνώσεων για την προστασία κλοπής ταυτότητας, είναι δύσκολο να αναπηδήσετε μεταξύ δύο τομέων για υποστήριξη. Όπως και οι δύο πίνακες ελέγχου για τη διαχείριση του λογαριασμού σας, η εύρεση πόρων αυτοβοήθειας μπορεί να είναι δυσκίνητη. 

Ωστόσο, η επικοινωνία με την ADT είναι κάτι άλλο. Όπου και αν βρίσκεστε στον ιστότοπο, το ADT σας υπενθυμίζει συνεχώς ότι μπορείτε να καλέσετε ανά πάσα στιγμή. Ο αριθμός που εμφανίζεται στον ιστότοπο είναι μια γενική γραμμή υποστήριξης που είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την αποκατάσταση ταυτότητας, υπάρχει ένας ξεχωριστός αριθμός, τον οποίο μπορείτε να δείτε στον πίνακα ελέγχου. 

Εάν έχετε μια απλή ερώτηση, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μέσω ζωντανής συνομιλίας. Το ADT προσφέρει ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο, την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε μέσω του συννεφάκι στην κάτω δεξιά γωνία του κύριου ιστότοπου. Καταλήξαμε σε μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής και πάντα απαντήσαμε σε μια απάντηση σε λιγότερο από ένα λεπτό. 

Η ετυμηγορία

Το ADT Identity Theft Protection είναι μια φθηνή και αποτελεσματική υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας για τους περισσότερους σκοπούς. Εάν θέλετε ασφάλιση που θα σας προστατεύει εάν κλαπεί η ταυτότητά σας και θα παρακολουθεί τα δημόσια αρχεία και τον σκοτεινό ιστό για μια λογική τιμή, η ADT παραδίδει. Ωστόσο, για κοινωνικά χαρακτηριστικά, είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού. 

Αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται σε μεγάλη τιμή, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε στις κριτικές προστασίας κλοπής ταυτότητας. Το ADT παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου εκεί για πολύ λιγότερο, οπότε αν αυτό ακούγεται σαν να είστε παιχνίδι, είναι πιθανώς η σωστή υπηρεσία για εσάς. 

Τι πιστεύετε για το ADT; Πρόκειται να εγγραφείτε για λογαριασμό; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Συνήθεις ερωτήσεις για την προστασία κλοπής ταυτότητας ADT

 • Τι σημαίνει ADT?

  Το ADT σημαίνει American District Telegraph. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1874 ως μία από τις 57 περιφερειακές εταιρείες τηλεγραφίας, που τελικά χρησιμοποίησε το σύστημα παράδοσης τηλεγράφων ως μέσο παροχής αστικής ασφάλειας.

 • Τι είναι το ADT?

  Η ADT είναι μια εταιρεία ασφάλειας που προσφέρει ηλεκτρική ασφάλεια, παρακολούθηση συναγερμών και πυροπροστασία για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, καθώς και διευθύνσεις κατοικιών.

 • Πόσο κοστίζει το ADT;?

  Η ασφάλεια, η πυροπροστασία και η επιτήρηση ADT παρέχονται μόνο με αναφορά Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, το μέγεθος και το εύρος της προστασίας. Η ADT προσφέρει επίσης υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας για 9,99 $ ανά μήνα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map