Wix Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Wix

Το Wix είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημιουργούς ιστότοπων εκεί έξω, με μια μακρά ιστορία που βοηθά τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ιστότοπους. Σε αυτήν την κριτική, το Cloudwards.net πηγαίνει στα σκαμπανεβάσματα αυτής της υπηρεσίας.


Το Wix συγκαταλέγεται στους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια χρήστες στις αρχές του 2017. Δοκιμάσαμε το δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας για να δούμε αν είναι ένα σοβαρό εργαλείο σχεδίασης ή απλά διαφημιστική εκστρατεία. Με πολλούς τρόπους, φαίνεται ότι η απάντηση είναι η προηγούμενη κατηγορία, καθιστώντας την σοβαρή υποψήφια μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων.

Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης ξεκίνησε το 2006. Αν και δεν ήταν το πρώτο εργαλείο που χειρίστηκε μια τέτοια εργασία, ήταν μεταξύ της προκαταρκτικής σειράς, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν γρήγορα έναν ιστότοπο χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης.

Ωστόσο, ανταγωνιστές όπως το SquareSpace (διαβάστε την κριτική μας στο SquareSpace) απείλησαν τη θέση της εταιρείας, αναγκάζοντας την Wix να αναθεωρήσει πλήρως την πλατφόρμα της. Με κάποιο μάρκετινγκ επιρροής και πολλά νέα πρότυπα στο χέρι, ο Wix επέστρεψε σε πλήρη ισχύ. Διαβάστε παρακάτω για την πλήρη αναθεώρηση Wix για να δείτε πώς αυτές οι αλλαγές το κάνουν τόσο ξεχωριστό όσο ήταν το 2006.

συντάκτης wix

αγορά εφαρμογών wix

wix ρυθμίσεις ιστολογίου

ταμπλό wix

wix lightbox ρυθμίσεις

Προηγούμενος

Επόμενο

Εναλλακτικές λύσεις για το Wix

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Η διερεύνηση κάθε δυνατότητας του Wix θα απαιτούσε πολλά άρθρα. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας είναι γεμάτο από δωρεάν και επί πληρωμή δυνατότητες για σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο ή ανάγκη. Από βασικές λειτουργίες ιστότοπου, όπως SEO και analytics, έως διαχειριστές κρατήσεων και επαφών, το Wix διαθέτει ένα εργαλείο για σχεδόν οτιδήποτε.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ειδικά για νέους ιστότοπους, είναι το εργαλείο SEO. Το SEO ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης κατά την εισαγωγή ορισμένων λέξεων-κλειδιών. Το Wix διαθέτει εκτεταμένες εγγραφές για βασικό και προηγμένο SEO, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας βρίσκεται στην κορυφή.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τον σχεδιαστή λογότυπων. Αυτή δεν είναι η τυπική σας διεπαφή με μερικές δεκάδες κομμάτια clipart και μερικές διαφορετικές γραμματοσειρές. Αντ ‘αυτού, το Wix σας θέτει μερικές ερωτήσεις και παρουσιάζει αυτόματα πολλά σχέδια με βάση τις απαντήσεις σας. Μπορείτε να δείτε τι φάνηκε για το πλαστό blog blog “Mega Techdome” παρακάτω.

κατασκευαστής λογότυπων wix

Εκτός από τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες δόμησης. Το Wix περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς την αγορά εφαρμογών του εντός του παραθύρου του δημιουργού, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε και να εγκαθιστάτε εύκολα εφαρμογές στον ιστότοπό σας χωρίς να μεταβείτε σε άλλη σελίδα. Μοιάζει πολύ με τις προσθήκες WordPress, εκτός από ότι δεν υπάρχουν προσθήκες τρίτων.

Ωστόσο, είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο από το WordPress. Ενώ ο πραγματικός αριθμός πρόσθετων είναι χαμηλότερος, καθένας είναι υψηλότερης ποιότητας. Για παράδειγμα, υπάρχει το “Wix Hotels” που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να κάνουν κρατήσεις μέσω ενός ιστότοπου Wix. Αυτό μπορεί σίγουρα να επιτευχθεί με το WordPress, αλλά θα σας ζητούσε να κωδικοποιήσετε το δικό σας plugin ή να πάρετε ένα πολύ εξειδικευμένο plugin και να το εγκαταστήσετε για αυτό το σκοπό.

κατάστημα εφαρμογών wix

Δεδομένου ότι οι περισσότερες εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί Wix, υπάρχει σχεδόν πάντα μια δωρεάν, περιορισμένη έκδοση. Η δωρεάν έκδοση του Hotels, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σύστημα κρατήσεων και να ορίσετε τιμές, αλλά μειώνει λειτουργίες όπως κρατήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου και υποστήριξη σε πολλές γλώσσες. Συγκριτικά, το Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly) έχει μια παρόμοια εφαρμογή, “Διορίστηκε”, η οποία διατίθεται μόνο σε έκδοση επί πληρωμή.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο Wix, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας απευθείας μέσω κώδικα. Πολλοί κατασκευαστές αποκλείουν αυτήν την πιο προηγμένη περιοχή με το φόβο ότι κάτι θα βλάψει τον ιστότοπό σας. Αν και αυτό μπορεί να συμβεί σίγουρα, το Wix σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τον ιστότοπό σας και τον τρόπο λειτουργίας του, ακόμη και μέσω γραμμών κώδικα.

Αν όμως όλες οι επιλογές δεν σας αρέσουν, το Wix μπορεί πάντα να αναλάβει την ευθύνη και να σχεδιάσει τον ιστότοπό σας. Πρόκειται για μια σχετικά νέα υπηρεσία, αλλά μπορείτε να αναθέσετε έναν ειδικό σχεδιασμού Wix για να κάνει τον ιστότοπό σας ζωντανό. Δεν είναι μόνο μια ομάδα τυχαίων σχεδιαστών. Επιλέγετε με ποιον σχεδιαστή θέλετε να εργαστείτε, περιηγηθείτε σε κάθε ένα από τα χαρτοφυλάκια τους για να δείτε ποια από τις εκατοντάδες επιλογές είναι κατάλληλη για εσάς.

ειδικοί wix

Το Wix βρίσκεται σαφώς στο μπροστινό μέρος όχι μόνο για τους δημιουργούς ιστότοπων, αλλά γενικά για τους ιστότοπους. Ακόμη και πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress αγωνίζονται να παρακολουθούν τον αριθμό των δυνατοτήτων που προσφέρει το Wix. Μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε και αυτό είναι δύσκολο να το αμφισβητήσετε.

Λογότυπο Wixwww.wix.com

Ξεκινά από $ 500 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Από το ντεμπούτο του το 2006, η Wix έχει προσφέρει δωρεάν ιστότοπους στους χρήστες της. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια τώρα, αλλά ο βασικός στόχος δεν έχει χαθεί. Το δωρεάν πρόγραμμα της Wix εξακολουθεί να λάμπει, δίνοντάς σας πλήρη πρόσβαση στον κατασκευαστή και τις δυνατότητές του με έναν δωρεάν τομέα “.wix.com”.

Το δωρεάν είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε καθώς δημιουργεί ένα θεμέλιο στο οποίο βασίζονται όλες οι άλλες τιμές. Η επόμενη βαθμίδα σάς επιτρέπει να απορρίψετε την επωνυμία Wix και να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας τομέα. Υπάρχουν ακόμα διαφημίσεις Wix στον ιστότοπό σας που, ευτυχώς, δεν είναι ενοχλητικές. Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο που δεν συγκρίνεται καλά με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά εξακολουθεί να σας προσφέρει μια πιο επαγγελματική εμφάνιση χωρίς υπερβολικό κόστος.

Ο συνδυασμός είναι ελαφρώς καλύτερος, αφαιρώντας όλες τις διαφημίσεις Wix, δίνοντάς σας έναν δωρεάν τομέα και αυξάνοντας τον αποθηκευτικό χώρο και το εύρος ζώνης. Και πάλι, είναι λίγο αδίστακτο σχέδιο που δεν ταιριάζει με προσφορές άλλων παρόχων. Ωστόσο, η καλύτερη επιλογή και το σχέδιο που προτείνουμε είναι Απεριόριστο.

Αυτό είναι ένα μεσαίο έδαφος, που σας δίνει απεριόριστο εύρος ζώνης, 10 GB αποθηκευτικού χώρου και δωρεάν τομέα. Εάν πρέπει να αποκτήσετε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο, αυτό το σχέδιο είναι για εσάς. Συγκεντρώνεται καλά με τον πιο τρομερό ανταγωνιστή του, το SquareSpace, επίσης με λίγα δολάρια φθηνότερα ανά μήνα.

Η επόμενη βαθμίδα είναι σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι φτιαγμένα για αυτό, πωλώντας προϊόντα στο διαδίκτυο. Το μικρό άλμα τιμών είναι αμελητέο, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και ένα διαδικτυακό κατάστημα προεγκατεστημένο. Χρησιμοποιεί ADI ή Artificial Design Intelligence για να δημιουργήσει αυτόματα το κατάστημά σας για το οποίο θα μιλήσουμε περισσότερο στην ενότητα ευκολίας χρήσης παρακάτω.

Το Wix υποστηρίζει αρκετά καλά τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου του. Δωρεάν, έχετε υπολογίσει ήδη τις τιμές αποστολής, μια δυνατότητα που το SquareSpace περιλαμβάνει μόνο στο πιο ακριβό πακέτο του. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω email για τους πελάτες σας, να ρυθμίσετε εκπτώσεις ή προσφορές και να χρησιμοποιήσετε το ασφαλές ταμείο της Wix για να λάβετε όλες τις πληρωμές. Ακόμα καλύτερα, όλες αυτές οι λειτουργίες είναι προεγκατεστημένες κατά την εγγραφή σας.

Τα προγράμματα VIP είναι ακριβώς τα ίδια με τα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου όσον αφορά τις προδιαγραφές. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και τον ίδιο χώρο αποθήκευσης 20 GB. Ωστόσο, λαμβάνετε επίσης υποστήριξη VIP με απόκριση προτεραιότητας και μια μοναδική κριτική για επαγγελματικούς ιστότοπους. Είναι λίγο πιο ακριβό από τα προηγούμενα σχέδια και, ειλικρινά, δείχνει μειωμένες αποδόσεις. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μια απευθείας γραμμή, είναι απαραίτητο.

Το Wix ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στην τιμολόγηση του δημιουργού ιστότοπων. Πολλές εταιρείες όπως το iPage και το SquareSpace προσφέρουν μόνο λίγα σχέδια. Το Wix έχει επιλογές για οποιονδήποτε από δωρεάν προς τα πάνω, με σταθερά χαμηλές τιμές σε προγράμματα premium. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσω. Αν ψάχνετε για ένα premium πακέτο, προτείνουμε το Unlimited για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Wix.

Σχέδιο & Εργαλεία

Σε γενικές γραμμές, το Wix διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία του ιστότοπού σας στην αγορά. Τον τελευταίο χρόνο, ο σχεδιαστής έχει βελτιωθεί σημαντικά, με νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται κατά το μήνα. Υπάρχει αρκετή δύναμη για να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο θα μπορούσατε να ονειρευτείτε, με μια σταθερή σειρά προτύπων για να ξεκινήσετε.

Στην πραγματικότητα, η επιλογή προτύπων είναι λίγο συντριπτική στην αρχή. Υπάρχουν κατηγορίες από χαρτοφυλάκια και βιογραφικά σε διαδικτυακά καταστήματα, με υποκατηγορίες σε κάθε μία. Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι τα πρότυπα είναι πραγματικά χρήσιμα.

Αν και υπάρχουν φανταχτερά, δυνητικά επιφανειακά, διαθέσιμα πρότυπα, δεν είναι δύσκολο να βρείτε ούτε ένα απλό. Συχνά τα πρότυπα είναι πολύ άγονα ή υπερβολικά ενθουσιώδη, αλλά το Wix καταφέρνει να σας δώσει μια σειρά από επιλογές που βρίσκονται μεταξύ τους.

πρότυπα wix

Μόλις εγκατασταθείτε σε ένα θέμα, υπάρχει μεγάλη δύναμη για να το προσαρμόσετε. Υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές θέματος που πραγματικά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε τίποτα. Οι απλές τροποποιήσεις στα χρώματα, τις γραμματοσειρές κ.λπ. είναι το μεγαλύτερο μέρος της ανύψωσης που πρέπει να κάνετε. Αν θέλετε να πάτε πιο περίπλοκο, μπορείτε να το κάνετε με εφαρμογές.

Ακριβώς στο πρόγραμμα δημιουργίας Wix, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές στον ιστότοπό σας. Όπως αναφέρεται στην ενότητα λειτουργιών παραπάνω, η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και είναι τα βασικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Αυτές οι προσθήκες μοιάζουν περισσότερο με πακέτα αντί για εξειδικευμένες δυνατότητες, προσφέροντας ένα ολόκληρο τμήμα ενός ιστότοπου αντί για ένα κομμάτι.

αγορά εφαρμογών wix

Για παράδειγμα, το Wix Blogs θα δημιουργήσει μια σελίδα για αναρτήσεις, τη διεπαφή για τη σύνταξη αναρτήσεων, μια ενότητα σχολίων και μια περιοχή χρήστη. Είναι ένας γρήγορος τρόπος για να ξεκινήσετε στον ιστότοπό σας χωρίς να προσθέσετε πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Ωστόσο, υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές. Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πιο ευρεία, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να έχουν μεγάλη ισχύ. Για παράδειγμα, τα Blogs σε συνδυασμό με το Wix Forum, το Wix Chat και το Wix Hit Counter μπορούν να μετατρέψουν ένα blog barebones σε μια κοινωνική εμπειρία.

Το Wix σας δίνει μια μεγάλη λίστα εργαλείων για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Είναι επίσης αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι κανένας δεν αισθάνεται πολύ εξειδικευμένος ή ευρύς. Το εύρος των προτύπων είναι εξίσου αξιοσημείωτο, παρέχοντας σας μια σταθερή βάση για την εφαρμογή όλων αυτών των εργαλείων.

Ευκολία στη χρήση

Δεν υπάρχει φασαρία σε αυτόν τον τομέα. Με απλά λόγια, το Wix είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους δημιουργίας ενός ιστότοπου. Η υπέροχη σειρά προτύπων υψηλής ποιότητας παρέχει ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης, με μια διαισθητική διεπαφή για να προσαρμόσετε την εμφάνιση στις προτιμήσεις σας.

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, θα μεταφερθείτε στον επεξεργαστή που χρησιμοποιεί πέντε έως οκτώ κουμπιά (ανάλογα με το θέμα) για την κατασκευή. Έχετε μενού, φόντο, προσθέστε στοιχεία, προσθέστε εφαρμογές, μεταφορτώσεις και κουμπιά για τυχόν πρόσθετες εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει.

wix προσθήκη ρυθμίσεων ενότητας

Αυτή η προσέγγιση στυλ κουμπιών καθιστά πολύ εύκολο να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας χωρίς να πηγαίνετε πολύ βαθιά στην τρύπα του κουνελιού. Το WordPress, για παράδειγμα, συχνά απαιτεί από εσάς να μεταβείτε στο backend, να κάνετε αλλαγές και, στη συνέχεια, να φορτώσετε ξανά τον ιστότοπό σας για να δείτε πώς φαίνεται. Όλα στο Wix συμβαίνουν στον ίδιο τον επεξεργαστή.

Εκτός από τα κουμπιά, χρησιμοποιείτε τη βασική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Ωστόσο, δεν είναι μόνο κίνηση κειμένου και εικόνων. Το Wix εφαρμόζει δυναμικά στοιχεία, όπως παρουσιάσεις διαφανειών και στη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε απευθείας με αυτό που υπάρχει στον ιστότοπό σας.

ενότητα επεξεργασίας wix

Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την απλή παρακολούθηση της τοποθέτησης. Το Wix περιλαμβάνει δείκτες Photoshop-esque για τη σύνθεση των διαφορετικών στοιχείων στη σελίδα σας. Προσδιορίζει γρήγορα τι προσπαθείτε να μετακινήσετε και κουμπώνει το στοιχείο στη θέση του.

γραμμές πλέγματος wix

Εάν, ωστόσο, θέλετε να παρακάμψετε τη διαδικασία σχεδίασης εντελώς, το Wix έχει και επιλογές για εσάς. Θα μπορούσατε να προσλάβετε έναν σχεδιαστή, αλλά το σύστημα ADI είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Υποδηλώνει το Artificial Design Intelligence και θα δημιουργήσει αυτόματα έναν ιστότοπο μαζί με βάση μια σύντομη έρευνα.

Ο κύριος σκοπός του είναι ο σχεδιασμός ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το ADI θα ρωτήσει τι πουλάτε, μερικές γενικές λέξεις-κλειδιά που ταυτίζονται με την επωνυμία σας και τα χρώματα και τα γραμματοσειρά που προτιμάτε. Συνολικά, η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός πέντε λεπτών και μπορείτε να κάνετε βασικές τροποποιήσεις στον ιστότοπο που εκτοξεύεται μόλις ολοκληρωθεί.

wix adi

Το σημείο δημιουργίας ενός ιστότοπου είναι η ευκολία στη χρήση. Ακόμα κι έτσι, πολλοί κατασκευαστές στην αγορά είναι φραγμένοι με clunky διεπαφές που είναι εξοργισμένοι να μάθουν. Το Wix διαχειρίζεται μια διεπαφή που σας δίνει άφθονη ισχύ χωρίς επιβράδυνση, καθιστώντας το ένα από τα ευκολότερα κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά.

Υποστήριξη

Επειδή η υπηρεσία είναι τόσο απλοποιημένη, η υποστήριξη στο Wix παίρνει ένα πίσω κάθισμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμο, αλλά συνήθως δεν είναι σημαντικό. Ωστόσο, όταν προκύπτουν ερωτήσεις, το κέντρο βοήθειας Wix είναι το μέρος για απαντήσεις.

Υπάρχουν επίσης πολλές απαντήσεις. Μια μεγάλη λίστα άρθρων συνοδεύεται από 34 διαφορετικά θέματα, από γενικές ερωτήσεις σχεδίασης έως εφαρμογές Wix. Εξετάζοντας κάθε ένα, παρατηρήσαμε ότι τα άρθρα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Συχνές ερωτήσεις και σεμινάρια.

Οι συχνές ερωτήσεις καλύπτουν μια εκπληκτική σειρά θεμάτων. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ειδικό άρθρο για την αυτόματη ανανέωση πληρωμής του λογότυπου Wix, δηλώνοντας απλώς ότι το λογότυπο Wix είναι μια εφάπαξ χρέωση. Φαίνεται κάπως περιττό μετά την ανάγνωση, αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα σενάριο στο οποίο παρουσιάζεται αυτή η ερώτηση.

Ωστόσο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερο ποσοστό άρθρων στο κέντρο βοήθειας. Αυτά είναι πολύ χρήσιμα κομμάτια, με οδηγίες βήμα προς βήμα και τίποτα άλλο. Για κοινές περιηγήσεις, όπως η αλλαγή της σχεδίασης της κεφαλίδας, το σεμινάριο συνοδεύεται επίσης από ένα συνοδευτικό βίντεο.

κέντρο βοήθειας wix

Εάν το κέντρο βοήθειας δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, διατίθεται υποστήριξη one-on-one μέσω email και τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτό προορίζεται σαφώς ως δευτερεύουσα μορφή υποστήριξης και, λόγω αυτού, είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

Πρέπει να βρείτε ένα άρθρο στο κέντρο βοήθειας, να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να επιλέξετε “όχι” κάτω από το “απάντησε αυτό στην ερώτησή σας;” Ενότητα. Ακόμα και μετά από αυτό, το Wix θα σας οδηγήσει σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα βοήθειας που θα προσπαθήσει ξανά να βρει ένα άρθρο προτού σας στείλει υποστήριξη.

Αυτό είναι λίγο σπαθί διπλής όψης. Με υπερβολικό αριθμό επιλογών επαφής, το επίπεδο υποστήριξης μειώνεται συχνά, οπότε ξεριζώνουμε τυχόν προβλήματα προτού το γεγονός βοηθήσει πραγματικά την ποιότητα της υποστήριξης που λαμβάνετε. Θεωρητικά, αυτό έχει νόημα και, στην Wix, ισχύει και στην πράξη.

Ενώ η παρακολούθηση της υποστήριξης είναι μια ταλαιπωρία, το επίπεδο υποστήριξης είναι εξαιρετικό. Τα εισιτήρια και οι επιστροφές κλήσεων απαντώνται μέσα σε λίγα λεπτά με την ίδια απλή οδηγία που εμφανίζεται στο κέντρο βοήθειας.

Σε σύγκριση με έναν τυπικό web host, η υποστήριξη στο Wix είναι εκπληκτικά καλή. Δεδομένου ότι είναι ένα ιδιόκτητο σύστημα, υπάρχουν μόνο τόσα πολλά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια λύση βυθίζεται στο κέντρο βοήθειας, καθιστώντας αυτό το μέρος της υπηρεσίας Wix εύκολη νίκη.

Η ετυμηγορία

Το Wix έχει μακρά ιστορία στον χώρο δημιουργίας ιστότοπων και είναι ένα θαύμα που καταφέρνει να είναι σχετικό τόσα χρόνια αργότερα. Το οικοδόμο είναι από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει, συνδυάζοντας καλλιτεχνικά πρότυπα με πρακτικά χαρακτηριστικά. Εάν αναζητάτε μέρος για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, το Wix είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Έχουμε επίσης ένα άρθρο σχετικά με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν εξακολουθείτε να αποφασίζετε για το πώς πρόκειται να στείλετε τον ιστότοπό σας στον αιθέρα.

Για φιλοξενία ιστοσελίδων, προτείνουμε το WordPress. Φροντίστε να ελέγξετε τους τρεις οδηγούς μας στην πλατφόρμα για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε. 

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress

Τι πιστεύεις για το Wix; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map