Weebly Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αξιολόγηση Weebly

Το Weebly είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο αξιόπιστους δημιουργούς ιστότοπων εκεί έξω, και με καλό λόγο: είναι εύκολο στη χρήση και έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές σχεδίασης. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Weebly για να μάθετε αν είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς.


Η Weebly εξυπηρετεί πάνω από 40 εκατομμύρια ιστότοπους σε 325 εκατομμύρια κοινό χρηστών κάθε μήνα. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί, είτε με πρότυπα σχεδιαστών στο έτοιμο και με πολλά άριστα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τα δύο στο χέρι, είναι σαφές γιατί η Weebly κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων.

Το 2006, τρεις απόφοιτοι του Penn State δημιούργησαν το Weebly. Εκείνη την εποχή, προοριζόταν ως τρόπος για άλλους μαθητές να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα χαρτοφυλάκιο στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ένα χρόνο και λίγα χρήματα για τους επενδυτές αργότερα, η Weebly ξεκίνησε ένα από τα πρώτα WYSISYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε) διεπαφές δημιουργίας ιστοσελίδων, διεκδικώντας τον ισχυρισμό του ως σοβαρού δημιουργού ιστότοπων.

Έκτοτε, η εταιρεία συνέχισε να αναπτύσσει το οικοδόμο, εφαρμόζοντας νέες δυνατότητες και εισάγοντας νέα πρότυπα. Δοκιμάσαμε το παλιό φαβορί για να δούμε πώς ανταποκρίνεται στα σημερινά πρότυπα σε μια θάλασσα ανταγωνιστών που κλέβουν τακούνια του Weebly. Αν και δεν είναι όλα τέλεια, ένα πράγμα είναι σίγουρο, το Weebly εξακολουθεί να είναι ισχυρός υποψήφιος για την επιχείρησή σας.

διεπαφή weebly

weebly πλευρική γραμμή

επιλογές ιστολογίου weebly

weebly seo επιλογές

weebly app center

Προηγούμενος

Επόμενο

Εναλλακτικές λύσεις για το Weebly

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Η Weebly διατίθεται με εκπληκτικά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία και τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Ενώ οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές μπορούν να εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες, λίγοι διαθέτουν όλα ενσωματωμένα. Με το Weebly, τα εργαλεία που χρειάζεστε βρίσκονται στα χέρια σας, με ένα μεγάλο κατάστημα εφαρμογών για οποιεσδήποτε εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Ας ξεκινήσουμε όμως με όσα περιλαμβάνονται. Η Weebly σάς παρέχει φόρμα και υποστήριξη ιστολογίου από την αρχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται άλλες εφαρμογές. Το εργαλείο δημιουργίας φορμών είναι λιγότερο φανταχτερό, σίγουρο, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Χρησιμοποιεί την ίδια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης με το υπόλοιπο περιβάλλον εργασίας χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε διαισθητικά φόρμες και να συλλέξετε δεδομένα.

συντάκτης φόρμας weebly

Το blogging, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, είναι πιο ενδιαφέρον. Ο Weebly ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση ως προς τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστολογίου. Αντί να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε μια διεπαφή back-end όπως το WordPress, απλώς προσθέτετε μια σελίδα ιστολογίου και σχεδιάζετε αναρτήσεις από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Είναι αντίθετο στην αρχή αλλά βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Όλοι μπορούν να κάνουν blog και να δημιουργούν φόρμες, έτσι το σύνολο δυνατοτήτων του Weebly γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον με εξωτερικές εφαρμογές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτά τα κακά αγόρια απευθείας από το περιβάλλον χρήστη και να σύρετε τα στοιχεία στον ιστότοπό σας όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο. Μερικά αγαπημένα που βρήκαμε ήταν το Printful Fulment, το Easy Magazine και το PinPoll.

weebly app center

Παρόλο που δεν μπορούμε να συνδέσουμε απευθείας τις εφαρμογές (καθώς βρίσκονται εντός του προγράμματος επεξεργασίας), μπορούμε να σας πούμε ότι είναι όλοι τρίτοι. Σε αντίθεση με το Wix, όπου οι περισσότερες εφαρμογές είναι το πρώτο μέρος, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στην αγορά του Weebly (διαβάστε την κριτική Wix για το πώς διαφέρει εδώ).

Αυτό, ωστόσο, είναι λίγο σπαθί διπλής όψης. Ενώ υπάρχουν περισσότερες επιλογές, υπάρχουν και πολλά σκουπίδια εκεί. Εάν έχετε περιηγηθεί ποτέ σε προσθήκες WordPress, σίγουρα θα γνωρίζετε την αίσθηση της κύλισης σε μια λίστα εξειδικευμένων εφαρμογών με χαμηλές βαθμολογίες. Αν και δεν υπάρχει τόσο μεγάλο όγκο όσο το WordPress, θα πρέπει να κάνετε λίγο κοσκίνισμα για να βρείτε τα καλά πράγματα.

Ακόμα και με αυτό το μικρό παράπονο, είναι δύσκολο να βρείτε προβλήματα με τις δυνατότητες. Το Weebly περιλαμβάνει μια σημαντική ποσότητα ενέργειας από την πύλη, με πολλές εφαρμογές για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Παρόλο που ίσως χρειαστεί να ψάξετε για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, είναι σίγουρα εκεί, και λίγη επιπλέον δουλειά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Weebly

Λογότυπο Weeblywww.weebly.com

Δωρεάν για 5 GB

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML
Περιορισμένος

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο
0

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7
0

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Ο Weebly ξεκίνησε τη ζωή του ως δωρεάν δημιουργός ιστότοπων, αλλά έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ωστόσο, η βάση του είναι δωρεάν. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση στη διεπαφή χρήστη, αλλά αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε έναν υποτομέα Weebly και να προβάλλετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα είναι εκπληκτικά καλό. Έχετε πλήρη ασφάλεια SSL στον ιστότοπό σας, υποστήριξη συνομιλίας και email, δωρεάν εργαλεία SEO και πρόσβαση στο φόρουμ της κοινότητας.

Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας τομέα, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο Connect. Είναι το ίδιο ακριβώς σχέδιο με το δωρεάν, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας τομέα αντί για έναν που παρέχεται από τον Weebly. Δεν είναι πολύ συναρπαστικό, όχι, αλλά με 4 $ το μήνα, είναι ακόμα φθηνότερο από το ίδιο πακέτο στο Wix.

Το Starter είναι το πρώτο πραγματικό σχέδιο στο Weebly. Αποκόπτει όλες τις διαφημίσεις και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον δικό σας τομέα (περιλαμβάνεται δωρεάν) με το Weebly builder. Ακόμα καλύτερα, αυτό είναι το πρώτο σχέδιο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Λάβετε μόνο 10 προϊόντα, σίγουρα, αλλά είναι επίσης λιγότερο από το ένα τρίτο του κόστους ενός βασικού καταστήματος με το SquareSpace (διαβάστε την κριτική μας στο SquareSpace για περισσότερα σχετικά με αυτό).

Το όνομα του σχεδίου, Starter, είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για αυτό. Είναι ένα καλό σχέδιο για κάποιον που μόλις ξεκινά. Για λίγο περισσότερη ισχύ, ωστόσο, το σχέδιο Pro είναι πολύ καλύτερο. Ξεκλειδώνετε σχεδόν όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου στο Weebly, με αυξημένο όριο προϊόντων για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το σχέδιο περιλαμβάνει φόντα βίντεο για τον ιστότοπό σας, ενσωματωμένο βίντεο HD και ήχο, έως 100 εγγεγραμμένα μέλη και 25 προϊόντα. Με λίγα μόνο δολάρια περισσότερο ανά μήνα, σας δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το Starter και πρέπει να είναι το κατάλληλο για την επιλογή ενός από τη σύνθεση.

Σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου Weebly

Τα επιχειρηματικά σχέδια είναι πολύ πιο ακριβά και ακολουθούν μια τάση που βλέπουμε πολλά με τους δημιουργούς ιστότοπων. Είναι σχεδόν διπλάσιο από την τιμή του μεσαίου σχεδίου και δείχνει μειωμένες αποδόσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες δυνατότητες που μπορεί να κάνουν αυτό το σχέδιο αξίζει τον κόπο για εσάς.

Αξίζουν ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να διαχειριστείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα όρια προϊόντων ανακαλούνται πλήρως και χρεώνεστε μηδενικά τέλη συναλλαγής. Λαμβάνετε επιπλέον λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως κριτικές προϊόντων, υπολογιστής αποστολής και φόρου και εργαλεία διαχείρισης αποθέματος. Δεν είναι ένα ιδανικό σχέδιο για τους περισσότερους, αλλά απαραίτητο εάν διαχειρίζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από το κατάστημα εφαρμογών. Συμμετοχές όπως το Printful είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, επιτρέποντάς σας να πουλάτε πουκάμισα, τσάντες και άλλα χωρίς να αποθηκεύετε αποθέματα. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή, ανεβάστε το σχέδιό σας και το Printful θα εκπληρώσει κάθε παραγγελία.

Η Weebly ανταλλάσσει καλή επιτυχία με τους δύο άλλους τιτάνες στον χώρο δημιουργίας ιστοσελίδων, το Wix και το SquareSpace. Είναι φθηνότερο και από τα δύο, ενώ εξακολουθεί να παρουσιάζει την επιλογή του Wix. Αν και τα σχέδια δεν είναι τόσο ισορροπημένα σε γενικές γραμμές, είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με το σημείο τιμής του Weebly.

Σχέδιο & Εργαλεία

Το “Drag and drop” είναι λίγο αυθαίρετος όρος όταν πρόκειται για δημιουργούς ιστοσελίδων. Σίγουρα, σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές σάς επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε απευθείας με τον ιστότοπό σας, αλλά λίγοι το χρησιμοποιούν ως την κύρια μηχανή σχεδιασμού. Η Weebly, από την άλλη πλευρά, αγκαλιάζει πλήρως αυτήν την προσέγγιση.

Ό, τι κάνετε στον ιστότοπό σας μπορεί κυριολεκτικά να είναι ναρκωτικά από τη γραμμή εργαλείων στην ιστοσελίδα σας. Τα στοιχεία που προσθέτετε εμφανίζονται σε μια γραμμή εργαλείων στην αριστερή πλευρά της οθόνης, διαιρούμενη κατά κατηγορία. Για παράδειγμα, μπορείτε να σύρετε το πλαίσιο “προβολή διαφανειών” σε ένα σημείο στην οθόνη σας και, βέβαια, θα εμφανιστεί μια παρουσίαση.

συντάκτης weebly

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για συγκεκριμένη σελίδα. Ενώ υπάρχουν καθολικά στοιχεία, πολλές από τις επιλογές εξαρτώνται πλήρως από τη σελίδα που επεξεργάζεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια ανάρτηση ιστολογίου σε μια αποκλειστική σελίδα ιστολογίου. Υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα με το θέμα σας, αλλά ο κανόνας ισχύει στα περισσότερα σενάρια. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το πώς αυτό επηρεάζει την εμπειρία στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω.

πλαϊνή μπάρα ιστολογίου weebly

Μιλώντας όμως για θέματα, αυτό είναι το πρότυπο για τη δημιουργία του ιστότοπού σας με το Weebly. Υπάρχει μια αξιοπρεπής, αν και όχι μεγάλη, επιλογή για να διαλέξετε, κάθε ένα ταιριάζει με στοιχεία πλήρωσης για να σας δείξει πώς ο σχεδιαστής σκόπευε να φαίνεται.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ζήτημα. Η περιορισμένη επιλογή σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο μερικά πρακτικά θέματα για να διαλέξετε. Ενώ οποιοσδήποτε ιστότοπος μπορεί ακόμα να επιτύχει τον σκοπό του με ένα από αυτά τα σχέδια, οι περισσότεροι φαίνονται πιο φανταχτεροί παρά χρήσιμοι. Δεν είναι ότι κανένα από τα θέματα φαίνεται άσχημα, στην πραγματικότητα, φαίνονται αρκετά καλά, αλλά μπορεί να μην βρείτε μια απλή εμφάνιση.

Αν θέλετε περισσότερο για την καθαρή και κομψή προσέγγιση στο σχεδιασμό, πιθανότατα θα βρείτε κάτι που σας αρέσει. Η Weebly είναι σίγουρα ελκυστική σε αυτήν την αγορά, με καθαρά, απλωμένα σχέδια που προορίζονται να κρατήσουν μεγάλες εικόνες και πολλά μοναδικά στοιχεία.

θεματικά θέματα

Μόλις βρείτε ένα θέμα και χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εργαλείων για να το προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επάνω μενού για να αλλάξετε καθολικά στοιχεία του ιστότοπού σας. Η καρτέλα build είναι όπου έχετε πρόσβαση στη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, το κύριο μέρος της διεπαφής χρήστη. Ακολουθούν κουμπιά για σελίδες, θέμα, εφαρμογές και ρυθμίσεις.

γραμμή εργαλείων weebly

Οι σελίδες κάνουν ακριβώς αυτό, διαχειριστείτε τις σελίδες σας. Μπορείτε να προσθέσετε καινούργια, να αλλάξετε την παραγγελία και να μετονομάσετε, αλλά δεν υπάρχουν πολλά άλλα εδώ. Το θέμα είναι λίγο πιο ενδιαφέρον, επιτρέποντας να αλλάξετε τις καθολικές παραμέτρους αυτού που έχετε εγκαταστήσει. Είναι διαφορετικό για το καθένα, αλλά μερικές γενικές δυνατότητες που μπορεί να δείτε είναι η ενεργοποίηση της γραμμής αναζήτησης, η κολλώδης κεφαλίδα και οι επιλογές γραμματοσειράς.

συντάκτης σελίδων weebly

Η ενότητα εφαρμογών είναι το καλύτερο μέρος του κορυφαίου μενού. Εδώ μπορείτε να εγκαταστήσετε νέες προσθήκες στον ιστότοπό σας και να τον μεταφέρετε από μια όμορφη σελίδα σε κάτι χρήσιμο. Όπως αναφέρεται στην ενότητα λειτουργιών παραπάνω, η λίστα είναι αρκετά εκτεταμένη, οπότε η εύρεση κάτι που χρειάζεστε δεν θα είναι πολύ δύσκολη.

κατάστημα εφαρμογών weebly

Τέλος, η σελίδα ρυθμίσεων δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, αλλά εξακολουθεί να είναι γεμάτη με λειτουργίες. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να αλλάξετε το favicon, να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης ιστότοπου και να ενεργοποιήσετε ένα πιστοποιητικό SSL. Εντούτοις, ένα τμήμα που μας άρεσε ήταν το τμήμα SEO. Από τη σελίδα ρυθμίσεων μπορείτε να καθορίσετε τις λέξεις-κλειδιά και την περιγραφή του ιστότοπού σας, ακόμη και να χειριστείτε τις ανακατευθύνσεις.

weebly seo ρυθμίσεις

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν μερικές διαφορετικές επιλογές στο εργαλείο δημιουργίας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής σας, να προσθέσετε βασικά στοιχεία καταστήματος και να ορίσετε και να επιλέξετε τιμές αποστολής. Παραδόξως, όμως, τα πιο ισχυρά εργαλεία εδώ είναι η προσθήκη προϊόντων.

Μπορείτε να παραθέσετε φυσικά αγαθά, ψηφιακές λήψεις και υπηρεσίες, με ενσωματωμένο SEO για κάθε προϊόν. Τα επιχειρηματικά σχέδια έχουν μερικές επιπλέον δυνατότητες για προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης παρακολούθησης αποθέματος, των μη αυτόματων φορολογικών απαλλαγών, των σημάτων χαμηλής και εξαντλήσεως αποθεμάτων και των σημείων πώλησης.

Το Weebly χειρίζεται το σχεδιασμό λίγο διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Θα βρείτε αρκετές επιλογές κάτω από την κουκούλα, κάτι που αποτελεί το επίτευγμα λαμβάνοντας υπόψη το πόσο καθαρό είναι το UI. Παρόλο που θα θέλαμε να δούμε περισσότερη επιλογή σε προκαταρκτικά θέματα, είναι δύσκολο να τιμωρήσουμε τον Weebly πολύ σκληρά, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο υπέροχα είναι όλα τα άλλα.

Ευκολία στη χρήση

Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα, η Weebly ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση στο τυπικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Η διαφημιζόμενη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είναι πραγματικά αυτή, μια καθαρή εμπειρία μεταφοράς και απόθεσης. Ενώ μπορεί να χρειαστεί λίγο να συνηθίσετε, το εντελώς διαδραστικό σύστημα προχωρά πολύ στην απλοποίηση των πολύπλοκων εργασιών.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, μπορείτε απλά να βρείτε το εικονίδιο που θέλετε και να το σύρετε στη σελίδα. Το Weebly καθορίζει διαφορετικές περιοχές κάθε σελίδας μέσα στο θέμα στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν στοιχεία και προσαρμόζει αυτόματα τα γύρω στοιχεία ώστε να ταιριάζουν. Λειτουργεί αρκετά ωραία, ειδικά με λίγη εμπειρία σχεδιασμού, καθώς δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την τέλεια επένδυση των πραγμάτων.

γραμμές πλέγματος weebly

Η ιστοσελίδα είναι λίγο σαν ένα παζλ και επιλέγετε τα κομμάτια που το συνθέτουν. Ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να σπάσουμε τη σελίδα προσθέτοντας έναν τόνο στοιχείων, ήταν δύσκολο να γίνει. Ο συντάκτης μετακίνησε αυτόματα τα πάντα με τον πιο λογικό τρόπο και, ενώ η βομβαρδισμένη εμφάνιση ήταν ακόμα κακή, ο οικοδόμος του Weebly έκανε το καλύτερο που μπορούσε.

weebly σχεδιασμό

Τα σχέδια είναι εξ ολοκλήρου ειδικά για τη σελίδα. Είναι λίγο περιοριστικό, σίγουρα, αλλά προχωρά πολύ στην ευκολία χρήσης. Δεν υπάρχει ποτέ μια κατάσταση όπου η μεταφορά ενός συγκεκριμένου στοιχείου στη σελίδα σπάει το θέμα. Τα εργαλεία ιστολογίου εμφανίζονται μόνο στη σελίδα του ιστολογίου σας και τα εργαλεία κεφαλίδας εμφανίζονται μόνο στην αρχική σας σελίδα.

Μιλώντας για σελίδες, ο Weebly χειρίζεται και αυτές πολύ καλά. Είναι παρόμοιο με τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές ιστού, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε νέες σελίδες, να αλλάξετε μερικές παραμέτρους, όπως η ορατότητα και να τις τακτοποιήσετε σε μια ιεραρχία.

Η εγκατάσταση νέων εφαρμογών στον ιστότοπό σας είναι τόσο εύκολη όσο ποτέ. Στην ίδια επάνω γραμμή για σελίδες, θα βρείτε το κατάστημα εφαρμογών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ανοίξετε, να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε και να κάνετε κλικ στο «προσθήκη» για να την εγκαταστήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για να την τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας.

weebly προσθήκη εφαρμογής

Η προσέγγιση του Weebly είναι λίγο μη συμβατική, που σημαίνει ότι υπάρχει μια καμπύλη εκμάθησης εάν προέρχεστε από άλλο οικοδόμο. Ωστόσο, αφού περάσετε λίγο χρόνο μαζί του, είναι πολύ πιο διαισθητικό. Αλληλεπιδράτε άμεσα με κάθε πτυχή του ιστότοπού σας, καθιστώντας πιο εύκολο από ποτέ να σχεδιάσετε κάτι που φαίνεται υπέροχο.

Υποστήριξη

Όπως και με πολλούς άλλους κατασκευαστές ιστοσελίδων, το Wix ασχολείται με την υποστήριξή του μέσω ενός κέντρου βοήθειας. Αυτή η συλλογή άρθρων θα αντιμετωπίσει σχεδόν οποιοδήποτε ζήτημα που θα συναντήσετε και χρησιμεύει ως βάση υποστήριξης για την οποία έχει δημιουργηθεί η υπόλοιπη υπηρεσία. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές όπως το Wix, το Weebly σας δίνει μια σαφή οδό επαφής για ανθρώπινη υποστήριξη.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το κέντρο βοήθειας. Πρόκειται για μια απλή βιβλιοθήκη θεμάτων, από την έναρξη του ιστότοπού σας έως την αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά τα έξι θέματα χωρίζονται περαιτέρω σε υποθέματα όπου, σε κάθε ένα, θα βρείτε το πραγματικό κρέας και πατάτες. Θα μπορούσατε πάντα να παρακάμψετε την ιεραρχία και απλώς να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης επίσης.

κέντρο βοήθειας weebly

Τα ίδια τα άρθρα είναι αρκετά καλά. Το Weebly σάς παρέχει μεγάλα στιγμιότυπα οθόνης για σχεδόν οποιοδήποτε σεμινάριο, με βήμα προς βήμα οδηγίες και λίγη παρέμβαση σε άλλους τομείς. Υπάρχει, ωστόσο, περιθώριο βελτίωσης.

Ενώ τα άρθρα είναι γραμμένα με ικανοποίηση, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να σαρωθούν. Οι οδηγίες είναι βήμα προς βήμα, αλλά δεν φέρουν ετικέτες με αριθμούς, που σημαίνει ότι κάθε ενέργεια μπορεί να συνδυαστεί με μια άλλη. Επιπλέον, η παροχή βίντεο για πιο περίπλοκα θέματα θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του περιεχομένου κάθε γραπτού έργου.

άρθρο υποστήριξης weebly

Εκτός του κέντρου βοήθειας, υπάρχει μια άλλη λεωφόρος για υποστήριξη DIY. Η Weebly παρέχει ευτυχώς ένα φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας, το σχεδιασμό ή ακόμη και να παράσχετε γενικά σχόλια. Κατά τη διάρκεια της παρατήρησής μας, ένας διαχειριστής απάντησε γενικά σε οποιαδήποτε δεδομένη ανάρτηση εντός μίας ώρας.

φόρουμ weebly

Εάν, ωστόσο, καμία από αυτές τις διαδρομές δεν λειτουργεί για εσάς, η επικοινωνία με την υποστήριξη είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Απευθείας από το κέντρο βοήθειας, μπορείτε να στείλετε email, να καλέσετε ή να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της Weebly. Όπως συμβαίνει με πολλούς κατασκευαστές ιστού και οικοδεσπότες ιστού, η Weebly θα προσπαθήσει να σας οδηγήσει σε ένα άρθρο πριν πάει να υποστηρίξει, αλλά είναι μόνο ένα μικρό εμπόδιο σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό σύστημα.

Το πιο ελκυστικό μέρος σχετικά με την υποστήριξη εδώ είναι οι επιλογές. Η Weebly σας δίνει κάθε δρόμο που θα μπορούσατε να ζητήσετε, καθένα με σταθερά υψηλή ποιότητα. Αισθάνεται λιγότερο σαν ένα τούνελ υποστήριξης και περισσότερο σαν ένα κέντρο υποστήριξης, με πληθώρα εξαιρετικών επιλογών για να διαλέξετε.

Η ετυμηγορία

Η Weebly έχει προχωρήσει πολύ από τις ρίζες της στο Penn State. Ενώ ο πυρήνας παραμένει ο ίδιος, μια σειρά από νέα θέματα και μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη έχει αναβαθμίσει μαζικά την πλατφόρμα. Ο σχεδιαστής σας δίνει αρκετή δύναμη χωρίς να είναι πολύ δύσκολος, και το φθηνό σημείο τιμής σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια όμορφη τοποθεσία με μόνο ένα μικρό νόμισμα.

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις άλλες κριτικές μας για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστού. Εξετάζουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε παρόχου, ώστε να γνωρίζετε τι αντιμετωπίζετε κάθε φορά που εγγραφείτε. Έχουμε επίσης επιλέξει τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Εάν ακολουθήσετε τη διαδρομή φιλοξενίας ιστού, το WordPress είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Φροντίστε να δείτε τους τρεις οδηγούς για τη χρήση του. 

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress

Τι πιστεύετε για τον Weebly; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map