Ανασκόπηση Voog – Ενημερώθηκε το 2020

Ανασκόπηση Voog

Το Voog είναι ένας εύχρηστος και προσιτός οικοδόμος ιστοτόπων που έχει ακόμη και κάποιες επιλογές κωδικοποίησης για όσους θέλουν να βρώσουν τα χέρια τους. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό, μπορεί να χρειαστεί να γίνουν πιο βρώμικο από ό, τι θα θέλατε. Διαβάστε την πλήρη κριτική Voog για λεπτομέρειες.

Ξεκίνησε και συντηρήθηκε στην Εσθονία, το Voog βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν όμορφους ιστότοπους και να τις μεταφράσουν για να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό.

Εάν χρειάζεστε μια εύκολη ρύθμιση, τοπικότητα και δυνατότητες κωδικοποίησης, το Voog είναι μια καλή επιλογή. Ο συντάκτης και η τιμολόγηση του καθιστούν απλό να αντιγράψετε τον ιστότοπό σας σε διαφορετικές γλώσσες και η ύπαρξη δεξιοτήτων κωδικοποίησης ανοίγει πολλές επιλογές προσαρμογής.

Το Voog, βεβαίως, έχει μια κάπως απότομη καμπύλη μάθησης, αλλά είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, είναι δύσκολο να το αποκτήσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε την κριτική Voog για να δείτε αν είναι σωστή για τις διαδικτυακές σας ανάγκες.

Εναλλακτικές λύσεις για το Voog

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το Voog είναι καλά εξοπλισμένο για να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό ιστότοπο, ειδικά αν εκμεταλλευτείτε την κωδικοποίησή του. Το πρόβλημα με τη σύνθεση των χαρακτηριστικών του είναι ότι δεν είναι καλό να μεταφέρετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, επειδή δεν υπάρχει ειδικό εργαλείο SEO, καθιστώντας δύσκολη την καλή κατάταξη.

Έχοντας αυτό κατά νου, υπάρχουν ισχυρά εργαλεία που περιμένουν να λάμψουν στον επεξεργαστή του, οπότε ας αντιμετωπίσουμε τα πιο σημαντικά.

Voog Blogging

Η προσθήκη μιας νέας ανάρτησης ιστολογίου στο Voog είναι απλή. Δημιουργήστε μια νέα καταχώριση ιστολογίου και το λογισμικό θα δημιουργήσει αυτόματα τη σελίδα για αυτό, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συμπληρώσετε με περιεχόμενο.

Η επεξεργασία της σελίδας είναι επίσης εύκολη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο του σώματος, τον τίτλο της σελίδας και τις ετικέτες και να δείτε το τελικό αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο.

voog-blog-δημοσιεύσεις

Είναι σπάνιο να βλέπει κανείς μια τόσο απλή προσέγγιση στο blogging σε έναν δημιουργό ιστού. Το Wix σάς κάνει να συμπληρώνετε φόρμες για να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση και δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε πλήρως τη σελίδα όπως μπορείτε να κάνετε μια αρχική σελίδα. Το αντισταθμίζει σε άλλους τομείς, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική Wix.

Το Voog είναι ένα πραγματικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πρόχειρα, να ορίζετε ημερομηνίες δημοσίευσης και ακόμη και να προσθέτετε κανονικά στοιχεία σε μια σελίδα, όπως κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης και καρουζέλ εικόνας.

Δυστυχώς, το χαρακτηριστικό δεν είναι χωρίς σφάλμα. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε θέματα ή να ενσωματώσετε στο Facebook για την ενότητα σχολίων, η οποία μειώνει την εμπειρία ενός χρήστη στον ιστότοπό σας.

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχουν πολλά ζητήματα, γεγονός που καθιστά το Voog μια καλή επιλογή για το blogging. Εάν θέλετε ένα πιο ισχυρό CMS, μπορείτε να δοκιμάσετε το WordPress. Είναι κατασκευασμένο για blogging, οπότε αν αυτό σας ενδιαφέρει, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress. Σε αντίθεση με το Voog, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει φιλοξενία ιστού. Αν ακολουθείτε αυτό το μονοπάτι, διαβάστε και τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για WordPress.

Voog και ηλεκτρονικό εμπόριο

Η προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας είναι επίσης εύκολη. Με λίγα λόγια, ξεκινάτε δημιουργώντας το κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» σε μια σελίδα, προσθέτετε πληροφορίες προϊόντος στο στοιχείο και δημιουργείτε τη σελίδα προϊόντος γύρω από αυτήν.

κουμπί-αγορά-voog

Είναι ασυνήθιστο, αλλά κάνει τη δουλειά του. Η διαδικασία έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να αρχίσετε να εργάζεστε στην αρχή και μετά να καθίσετε και να κάνετε ελαφρές αλλαγές μετά.

Πριν προσθέσετε προϊόντα, πρέπει να ρυθμίσετε τις λεπτομέρειες του καταστήματος ιστού και του κουμπιού σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και περιγραφές προϊόντων, η οποία είναι μια τμηματοποίηση που σας προσφέρει μια καλή ροή εργασίας.

Από την άλλη πλευρά, το Voog δεν υποστηρίζει κατηγορίες καταστημάτων. Το σύστημά του θα λειτουργεί μόνο για μικρά διαδικτυακά καταστήματα και πλατφόρμες με αποκλειστικά ή σπάνια είδη.

Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν μόνο μέσω PayPal ή MakeCommerce, επομένως δεν είναι ένα ευέλικτο σύστημα. Στο Πρότυπο πρόγραμμα, λείπουν προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η επεξεργασία παρτίδων, αλλά λειτουργεί για μικρά έργα.

Εάν ενδιαφέρεστε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, θα πρέπει να είστε καλύτερα με έναν κατασκευαστή κατασκευασμένο για αυτό, όπως το Shopify. Εάν αυτή η πλατφόρμα ταιριάζει στις ανάγκες σας, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους στο Shopify.

Εντοπισμός Voog

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Voog είναι ο εύκολος εντοπισμός του. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για το «μιλώντας ξένα» και δείχνει.

Η προσθήκη μιας νέας έκδοσης του ιστότοπού σας σε διαφορετική γλώσσα είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στη σημαία στην επάνω δεξιά γωνία και θα σας σταλούν σε μια διπλή δομή του ιστότοπού σας.

voog-γλώσσες

Μετά από αυτό, απλώς αντικαταστήστε το περιεχόμενο με την επιθυμητή μετάφραση και είστε έτοιμοι. Οι επισκέπτες του ιστότοπου θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ των γλωσσών με τον ίδιο τρόπο που κάνατε.

Όλα τα σχέδια της Voog υποστηρίζουν τον εντοπισμό. Η φθηνότερη έκδοση σάς επιτρέπει να προσθέσετε έως και τρεις γλώσσες, κάτι που είναι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Το Site123 διαθέτει επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα εντοπισμού – είναι πιθανώς το δεύτερο καλύτερο από τους κατασκευαστές ιστότοπων – αλλά το σύστημά του είναι πιο άκαμπτο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας, αλλά η σελίδα θα εμφανίζεται αυτόματα σε διαφορετική γλώσσα μόνο εάν ένα άτομο βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το Voog δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στον επισκέπτη, αλλά αν θέλετε να το κάνετε με τον ιστότοπο123, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική μας στο Site123.

Εργαλεία προγραμματιστή

Με την κωδικοποίηση, το Voog ανοίγει περισσότερες ευκαιρίες. Εάν κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Plus, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στον κωδικό του ιστότοπού σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο κωδικοποίησης, μεταβείτε στις “ρυθμίσεις” και μετά στο “πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων”. Αυτό θα ανοίξει τον επεξεργαστή κώδικα, ο οποίος παραθέτει τα στοιχεία στη σελίδα σας.

Μπορείτε να κωδικοποιήσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού και όλα γίνονται πιο εύκολα από το API του Voog. Η τεκμηρίωση για το εργαλείο είναι εκτεταμένη, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη λειτουργία. Αν αυτό ακούγεται καλό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον οδηγό της πλατφόρμας για να ξεκινήσετε με τον επεξεργαστή κώδικα.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Voog

Λογότυπο Voogwww.voog.com

Ξεκινά από $ 057 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο
0

Ζωντανή συζήτηση
24/7

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7
0

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Ακόμη και η τιμολόγηση της Voog είναι πιο απλή από τις άλλες εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων. Πρέπει μόνο να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία πακέτα: Standard, Plus και Premium.

Πριν από τη διάθεση του καθένα, κάτι που πρέπει να σημειωθεί για το Voog είναι ότι δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε το τυπικό πακέτο για 30 ημέρες δωρεάν, αλλά δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας, επομένως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μακροπρόθεσμα εάν δεν πληρώνετε.

Αυτό αντίκειται στον κανόνα, με τους περισσότερους κατασκευαστές να προσφέρουν έναν υποτομέα χωρίς κόστος, αλλά βοηθά τον πελάτη να αναλάβει δράση. Εάν το Voog είναι κατάλληλο για εσάς, θα πληρώσετε, κάτι που θα σας παρακινήσει να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Το βασικό πρόγραμμα προσφέρει αποθήκευση δεδομένων 2 GB, τρεις γλώσσες, 30 σελίδες και έως τρεις συνεργάτες. Λαμβάνετε κρυπτογράφηση SSL και μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά η πλατφόρμα παίρνει το 3 τοις εκατό κάθε πώλησης και δεν έχετε όλες τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτόν.

Το βασικό είναι καλό εάν ξεκινάτε με το ηλεκτρονικό εμπόριο και θέλετε να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς ή θέλετε απλώς ένα άλλο μέρος για να επεκτείνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε ήδη μικρά αντικείμενα, είναι ένα καλό μέρος για να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Το πρόγραμμα Plus αυξάνει τον χώρο αποθήκευσης δεδομένων στα 10 GB και δεν καλύπτει γλώσσες, σελίδες ή χρήστες. Παίρνετε επίσης έναν δωρεάν τομέα, πλήρη πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας και το πακέτο e-commerce all-inclusive, ακόμη και αν ο ιστότοπος εξακολουθεί να λαμβάνει το 3% κάθε πώλησης.

Τα σχέδια Plus είναι ιδανικά για μια εταιρεία που πωλεί προϊόντα στο διαδίκτυο σε διεθνές κοινό, επειδή μπορείτε να προσθέσετε όσες γλώσσες θέλετε. Τούτου λεχθέντος, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα ή τη χρηματοδότηση αρκετά καλά για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες κωδικοποίησης.

Το πρόγραμμα Premium είναι παρόμοιο. Καταργεί τον περιορισμό στην αποθήκευση δεδομένων και το τέλος συναλλαγής, αλλά ρίχνει επίσης σε προσαρμοσμένο SSL, προσαρμοσμένο CDN και υποστήριξη προτεραιότητας. Ό, τι κι αν κάνετε, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα από τα άλλα σχέδια και, στη συνέχεια, να κάνετε αναβάθμιση σε Premium εάν το Voog λειτουργεί για εσάς.

Δεν είναι πιθανό να αποτύχετε με την πλατφόρμα. Εάν επιθυμείτε τοπική προσαρμογή και όμορφα αποτελέσματα, θα κάνει τη δουλειά του, αλλά τα οφέλη που προστίθενται στο πρόγραμμα Premium δεν είναι τόσο σημαντικά όταν ξεκινάτε.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου έτοιμου για δημοσίευση είναι εύκολος με το Voog. Έχει μια κάτω σειρά με πέντε κύρια κουμπιά που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε τα πάντα και περισσότερες επιλογές στην κάτω δεξιά γωνία για προεπισκόπηση και παρόμοια.

Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε ορισμένες πτυχές των στοιχείων απευθείας στη σελίδα, όπως η τοποθεσία ενός Google Map που έχει εισαχθεί. Δεν είναι δύσκολο να μάθουμε τι κάνει κάθε κουμπί και θα καλύψουμε κάθε πιθανότητα, αλλά υπάρχει μια μεγάλη προειδοποίηση για τον επεξεργαστή Voog.

Μπορείτε να κάνετε μια σελίδα να μοιάζει με οτιδήποτε φαντάζεστε, αλλά θα χρειαστείτε κώδικα για αυτό. Οι λεπτές αλλαγές και οι προσαρμογές στοιχείων είναι δυνατές μόνο μέσω των εργαλείων προγραμματιστών του Voog, κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για αρχάριους ή άτομα που δεν θέλουν να κωδικοποιήσουν.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εμφανίζονται στοιχεία σε στήλες, θα πρέπει να το κωδικοποιήσετε. Η προεπιλεγμένη δομή είναι στοίβαγμα στοιχείων το ένα πάνω στο άλλο. Όσο για τον ίδιο τον συντάκτη, υπάρχουν μόνο μερικές επιλογές.

Διεπαφή Voog

Το κουμπί “προσθήκη” είναι αυτονόητο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε στοιχεία, όπως μπλοκ κειμένου, φόρμες, βίντεο, ήχους ή ακόμη και κουμπί “αγορά”. Αν και δεν είναι επαναστατικό, καθιστά εύκολο να ξεκινήσετε με το Voog. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να προσθέσετε κάτι είναι να το σύρετε από την κάτω γραμμή προς οπουδήποτε το θέλετε στη σελίδα.

voog-drag-item

Η ενότητα “αρχεία” σάς επιτρέπει να ανεβάζετε περιεχόμενο για περαιτέρω χρήση. Σε σύγκριση με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων του Squarespace, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, επειδή μπορείτε να σύρετε στοιχεία απευθείας από τη γραμμή αρχείων, σε αντίθεση με μια διαφορετική καρτέλα.

Τούτου λεχθέντος, το SquareSpace το αντισταθμίζει με τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε την κριτική μας στο SquareSpace πριν αποφασίσετε.

Στην καρτέλα “περιεχόμενο”, μπορείτε να επεξεργαστείτε αναρτήσεις ιστολογίου, καταλόγους, το κατάστημα και τη δομή του ιστότοπού σας. Αυτή η καρτέλα είναι καλά κατηγοριοποιημένη και παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικές ρυθμίσεις και μενού, γεγονός που καθιστά τον επεξεργαστή εύκολο στην πλοήγηση.

περιεχόμενο φωνής

Η καρτέλα “στατιστικά” είναι η πιο απλή. Παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων, όπως επισκέπτες, πηγές και περίπου 0,01 τοις εκατό όσων θα βρείτε στο Google Analytics. Δεν είναι εκτεταμένο, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε πώς κάνετε με μια ματιά.

Μπορείτε να βρείτε το παρασκήνιο του ιστότοπού σας στην καρτέλα “Ρυθμίσεις”. Εδώ, μπορείτε να κάνετε καθολικές αλλαγές ιστότοπου, να διαχειριστείτε χρήστες και τομείς ή να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο αρχείο robots.txt. Όπως και το τελευταίο, η καρτέλα διαθέτει ανορθόδοξες επιλογές, οπότε είναι μια ωραία παιδική χαρά για έμπειρους χρήστες.

ρυθμίσεις φωνής

Τα άλλα κουμπιά περιλαμβάνουν «αποθήκευση», «προεπισκόπηση» και «υποστήριξη». Δεν θα τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά, αλλά είναι καλό να έχετε κοντά.

Συνολικά, ο συντάκτης είναι κομψός και ισχυρός. Μπορείτε να επιτύχετε ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν με αυτό και ακόμη και να δημιουργήσετε πολύπλοκους ιστότοπους με κάποια δουλειά.

Αν θέλετε κάτι εξίσου εύκολο στη χρήση, αλλά πολύ πιο ισχυρό χωρίς κωδικοποίηση, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τον Weebly. Για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς, διαβάστε την κριτική μας στο Weebly.

Ευκολία στη χρήση

Μόλις επιλέξετε μια κατηγορία ιστότοπου και ένα πρότυπο, θα μεταφερθείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Υπάρχουν μερικά πρότυπα για να διαλέξετε, αλλά είναι παρόμοια μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, επειδή είναι όλα όμορφα, αλλά η έλλειψη πολυπλοκότητας θα μπορούσε να αποδειχθεί πρόβλημα για τον χρήστη που έχει σαφή εικόνα στο μυαλό του πώς θα έπρεπε να μοιάζει ο ιστότοπός του.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα προαιρετικό σεμινάριο που επισημαίνει τι κάνει κάθε κουμπί, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό.

φροντιστήριο φωνής

Οι προγραμματιστές πίσω από τον συντάκτη έκαναν μεγάλη προσοχή για να κάνουν τα πάντα διαισθητικά. Η προσθήκη εικόνων, κειμένου, φορμών ή ακόμη και επεκτάσεων Χαρτών Google είναι εύκολη.

Παίξτε με τον συντάκτη για 30 λεπτά και θα αρχίσετε να έχετε ιδέες, ωστόσο. “Τι γίνεται αν έβαλα αυτό το καρουσέλ εικόνας δίπλα σε ένα σύντομο απόσπασμα για μένα;” ή “Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω αυτό το κουμπί να αιωρείται.”

Τότε θα αρχίσετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Η πλατφόρμα είναι ισχυρή και έχει πολλές ανορθόδοξες δυνατότητες, αλλά κρύβεται πίσω από πολλή έρευνα (και συχνότερα από ό, τι όχι, κωδικοποίηση).

Η τοποθέτηση ενός καρουζέλ εικόνας δίπλα σε ένα σύντομο απόσπασμα κειμένου ή η τοποθέτηση ενός κουμπιού αιωρείται από εσάς που πρέπει να μπείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα. Εάν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης, είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο ο ίδιος ο επεξεργαστής. Η τεκμηρίωση είναι άφθονη και η διαδικασία είναι εξορθολογισμένη, αλλά για ένα άτομο χωρίς τεχνολογικές δεξιότητες, είναι ασυναρτησία.

Το λογισμικό είναι εύκολο να παραληφθεί και σας επιτρέπει να παράγετε ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν, αλλά χωρίς κάποια άλεση ή επιπλέον χρήματα, δεν θα μπορούν όλοι να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές του.

Ένα πλεονέκτημα είναι ότι το Voog σάς παρέχει προγραμματιστές για να εργαστείτε. Θα πληρώσετε επιπλέον για αυτό, αλλά είναι καλό επειδή γνωρίζετε ότι είναι σε θέση να χειριστούν το λογισμικό στο σύνολό του.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του Voog δεν ξεχωρίζει, αλλά κάνει τη δουλειά της. Η βάση γνώσεων έχει μερικές συχνές ερωτήσεις που αναφέρονται στην κορυφή της σελίδας και αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα βρείτε 12 ενότητες βοήθειας. Αποτελούνται από σύντομα μαθήματα και το περιστασιακό Q&Α, αλλά δεν είναι εξαντλητικοί.

Δηλαδή, εκτός αν μιλάμε για τεκμηρίωση. Το API και η τεκμηρίωση προγραμματιστή του Voog είναι κορυφαία.

voog-γνώση-βάση

Προκύπτουν προβλήματα, επομένως ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Voog. Η εταιρεία διαθέτει υποστήριξη 24/7, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ώρα Βερολίνου. Εάν δεν βρίσκεστε σε αυτό το διάστημα, θα μείνετε με email ή συνομιλία.

Οι πράκτορές του ανταποκρίνονται στα εισιτήρια επτά ημέρες την εβδομάδα και το σύστημα συνομιλίας είναι αξιοπρεπές, με τους περισσότερους χρόνους απόκρισης να είναι κάτω από μία ώρα. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να περιμένετε περισσότερο για μια απάντηση, αλλά το συνιστούμε εάν το ζήτημά σας δεν είναι επείγον. Η απάντηση που δόθηκε είναι πάντα πιο λεπτομερής.

Η βάση γνώσεων θα μπορούσε να επεκταθεί και κανείς δεν θα πειράζει έναν ταχύτερο χρόνο απόκρισης, αλλά συνολικά η υποστήριξη είναι καλή.

Η ετυμηγορία

Εάν θέλετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν, με λίγη προσπάθεια, ίσως να είστε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό εργαλείο δημιουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για να δείτε ποιος σας ταιριάζει, αλλά συνιστούμε γενικά το Wix. Για να μάθετε γιατί, διαβάστε την κριτική Wix.

Τούτου λεχθέντος, εάν δεν φοβάστε να βρώσετε τα χέρια σας βρώμικα και να οργανώσετε την τεκμηρίωση και θέλετε έναν ιστότοπο που να είναι εύκολο να εντοπιστεί, δοκιμάστε το Voog.

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να διαβάσετε το καλύτερο άρθρο των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το WordPress με αυτούς τους παρόχους, αλλά κοιτάξτε γύρω και δείτε εάν κάτι άλλο σας ενδιαφέρει.

Τι νομίζετε; Ήταν δίκαιη η λήψη μας για το Voog; Εάν διαφωνείτε με εμάς ή εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να προσθέσετε, φροντίστε να ακολουθήσετε την ενότητα σχολίων παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me