Ucraft Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Ucraft

Το Ucraft είναι ένας ενδιαφέρων δημιουργός ιστοτόπων που κάνει τη δουλειά, αν και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια στίλβωση εδώ και εκεί. Η πραγματική κλήρωση είναι ο κατασκευαστής λογότυπων, ένα ενσωματωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε εντυπωσιακά σχέδια για να ξεχωρίσετε την επιχείρησή σας, ένα πολύ δροσερό χαρακτηριστικό. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση του Ucraft για λεπτομέρειες.


Ξεκίνησε το 2015, το Ucraft κερδίζει αργά τη δημοτικότητα μεταξύ των κατασκευαστών ιστότοπων. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου, του blogging και της συλλογής φορμών. Δεν έχει τη βαθιά προσαρμογή του Wix ή του Weebly, αλλά με τη δουλειά μπορεί να καταλήξει στη λίστα με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων.

Τούτου λεχθέντος, το Ucraft ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στο λογότυπό του. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο, το οποίο καθιστά αυτόν τον οικοδόμο μια καλή επιλογή για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ή τον επιχειρηματία που θέλει τα πάντα να φροντίζονται σε ένα μέρος.

Σε αυτήν την κριτική Ucraft, θα εξετάσουμε εάν η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Ucraft

Χαρακτηριστικά

Το Ucraft δεν προσφέρει επιλογές προσαρμογής σε βάθος, αλλά υπάρχουν αρκετά για να σας βοηθήσουν να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο. Μερικά εργαλεία πέφτουν πίσω σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, οπότε ας δούμε αν το Ucraft έχει αυτό που χρειάζεστε.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Ucraft

Αν και διατίθεται μόνο με πρόγραμμα επί πληρωμή, ο κινητήρας ηλεκτρονικού εμπορίου της Ucraft είναι στρογγυλός. Δεν μπορείτε να κάνετε μαζική επεξεργασία παραγγελιών, αλλά η πλατφόρμα μπορεί να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο κύριος πίνακας ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου λειτουργεί σαν οδηγός που σας καθοδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Αυτό είναι καλό γιατί διευκολύνει τους αρχάριους.

Ένα ωραίο πράγμα για τη μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου της Ucraft είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε εκπτώσεις ή κουπόνια στο κατάστημά σας. Αυτό είναι δυνατό με άλλους κατασκευαστές, αλλά το Ucraft το κάνει εύκολο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις αναδυόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το όνομά τους.

Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης, όπως το eBay ή το Amazon, που σας βοηθούν να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

Ενώ η Ucraft ανταγωνίζεται τους μεγάλους παίκτες στο διαδικτυακό εμπόριο, δεν προσφέρει τον ίδιο έλεγχο που κάνει το Shopify. Εάν η πώληση στο διαδίκτυο είναι το ψωμί και το βούτυρό σας, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το Shopify, αλλά όχι χωρίς να διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους στο Shopify. Είναι μια περίπλοκη πλατφόρμα που είναι σκληρή μάστερ.

Δημιουργός λογότυπων Ucraft

Ο κατασκευαστής λογότυπων της Ucraft είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό που δεν προσφέρουν οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων.

ucraft-λογότυπο-κατασκευαστής

Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο, αλλά το Ucraft Logo Maker είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να προσφέρει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε χρόνο μηδέν. Δεν υπάρχει καμπύλη εκμάθησης, οπότε ο καθένας μπορεί να εισέλθει και να μάθει πώς να φτιάχνει το δικό του λογότυπο καθώς προχωρά.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε γραμματοσειρές, μεγέθη γραμματοσειρών, χρώματα, τίτλους και σχήματα μεταξύ άλλων οπτικών στοιχείων. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη χρήση του Canva, οπότε αν έχετε εμπειρία με αυτό, θα είστε σε θέση να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας.

ucraft-logo-maker-φροντιστήριο

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Canva, μην το τονίζετε. Το Ucraft σάς παρέχει αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του κατασκευαστή λογότυπων, ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να μπουν σε αυτό.

Ucraft Blogging

Η διαχείριση περιεχομένου στο Ucraft δεν είναι περίπλοκη, αλλά κάνει τη δουλειά.

ucraft-blogging

Μπορείτε να προσθέσετε αναρτήσεις ιστολογίου στην ενότητα “άρθρα”. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη βελτιστοποίηση μεμονωμένων αναρτήσεων και πρέπει να πούμε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αισθητικά ευχάριστο.

ucraft-blog-post

Εάν το blogging είναι κάτι στο οποίο θέλετε να εστιάσετε, πρέπει να δοκιμάσετε το WordPress. Αυτή η πλατφόρμα είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου πλήρους απασχόλησης. Είναι δύσκολο να μάθετε, οπότε φροντίστε να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό για αρχάριους για το WordPress.

Συνολικά, το σύστημα της Ucraft δεν είναι τόσο καλό όσο το Voog ή το WordPress, αλλά θα λειτουργήσει αρκετά καλά αν το ιστολόγιό σας είναι δευτερεύον μέλημα για εσάς.

Οι χρήστες μπορούν να σχολιάσουν τις ενημερώσεις σας χρησιμοποιώντας το Disqus αλλά όχι το Facebook (ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων). Αν ψάχνετε για αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως θέλετε να κοιτάξετε αλλού εκτός από το Ucraft.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης Ucraft

Η κατάταξή σας στο Google θα επηρεαστεί αρνητικά από τον κώδικα του ιστότοπου. Επειδή ο κώδικας είναι παρόμοιος με άλλους ιστότοπους που δημιουργήθηκαν με το Ucraft, δεν θα είστε τόσο αυθεντικοί στα μάτια της Google.

Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με ένα καλό εργαλείο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, το οποίο δεν διαθέτει το Ucraft. Έχει ένα μικρό εργαλείο SEO, αλλά απέχει πολύ από αυτό που πρέπει να είναι.

ucraft-seo

Εάν έχετε μια πρώτη επιχείρηση στο διαδίκτυο και βασίζεστε σε οργανική αναζήτηση για να λάβετε επισκεψιμότητα, θα είστε καλύτερα με έναν διαφορετικό κατασκευαστή. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Wix για εναλλακτική λύση.

Εάν θέλετε να το κάνετε παλιό σχολείο, το WordPress θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή επιλογή. Η κατάταξη με το WordPress είναι αποτελεσματική, αλλά δύσκολη, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τον ενδιάμεσο οδηγό μας για τη χρήση του WordPress και τον προηγμένο οδηγό μας για τη χρήση του WordPress.

Επισκόπηση λειτουργιών

Λογότυπο Ucraftwww.ucraft.com

Ξεκινά από 1000 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση
24/7

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το δωρεάν πρόγραμμα της Ucraft θα μπορούσε να είναι μια μακροπρόθεσμη επιλογή για ορισμένους χρήστες, επειδή σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας τομέα. Αυτό είναι σπάνιο μεταξύ των δημιουργών ιστότοπων, καθώς οι περισσότεροι θα σας κάνουν να χρησιμοποιήσετε έναν υποτομέα εάν δεν πληρώνετε.

Το Free διαθέτει επίσης ασφάλεια SSL και σας επιτρέπει να προσθέσετε βασικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Μια τοπική επιχείρηση, όπως ένα εστιατόριο ή ένα κατάστημα επισκευής, θα τα πήγαινε καλά.

Εάν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε χρήματα στο Ucraft, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro Website. Περιλαμβάνει περιορισμένες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, τη δυνατότητα συνεργασίας με συνεργάτες στον ιστότοπό σας και σε μια αγορά εφαρμογών.

Αν σας αρέσει το Ucraft, σας συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση σε Pro Website. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα στο σύνολό της. Τα σχέδια Pro Shop και BigCommerce δεν είναι περίπλοκα. Προσφέρουν αυξημένο εύρος ζώνης και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου, επομένως τους προτείνουμε για άτομα που χρησιμοποιούν ήδη το Ucraft και θέλουν να αναβαθμίσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Αυτό που μας αρέσει στην τιμολόγηση της Ucraft είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα για 14 ημέρες, δωρεάν. Συνολικά, έχει μια από τις καλύτερες διατυπωμένες προσφορές εκεί έξω.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο συντάκτης του Ucraft είναι απρόσκοπτος και εύχρηστος. Το σύστημα μεταφοράς και απόθεσης είναι αυτονόητο και υπάρχουν ισχυρά χαρακτηριστικά που κρύβονται πίσω από τις καρτέλες.

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς λειτουργεί το σύστημα, θα μιλήσουμε για κάθε ενότητα ξεχωριστά.

Το κουμπί “Προεπισκόπηση” είναι αρκετά διαισθητικό και σας δίνει την άποψη του επισκέπτη για τον ιστότοπό σας. Σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, είναι ήπια επειδή δεν μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση στοιχείων σε συγκεκριμένες πλατφόρμες, αλλά δεν είναι τρομερό.

ucraft-προεπισκόπηση-καρτέλα

Η καρτέλα “ταμπλό” μοιάζει με το κέντρο εντολών σας. Θα είναι η καρτέλα που χρησιμοποιείτε περισσότερο, ας δούμε τι μπορεί να κάνει.

ucraft-ταμπλό

Κάντε κλικ σε αυτό και θα σταλεί σε μια οθόνη με υποενότητες επιλογών. Από εκεί, μπορείτε να διαχειριστείτε σελίδες, blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, SEO και άλλες δυνατότητες. Επειδή σας μεταφέρει σε διαφορετική οθόνη, σπάει τη ροή εργασίας. Αν και ενοχλητικό, αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση και θα συνηθίσετε το σύστημα μετά από λίγο.

Επιπλέον, το ταμπλό είναι καλά οργανωμένο. Σας επιτρέπει να επιλύσετε γρήγορα προβλήματα με την πρόσβαση στην αντίστοιχη ενότητα.

Η καρτέλα “μπλοκ” διαθέτει προδιαμορφωμένα τμήματα σελίδας που μπορείτε να εισαγάγετε οπουδήποτε, όπως κεφαλίδες ή ενότητες “σχετικά με εμάς”.

ucraft-blocks-tab

Όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το Ucraft διαθέτει πολλά εργαλεία που βοηθούν τους αρχάριους να δημοσιεύσουν έναν ιστότοπο γρήγορα. Η ενότητα “μπλοκ” δεν αποτελεί εξαίρεση, οπότε το Ucraft θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Η καρτέλα “στοιχεία” είναι γεμάτη με widget, όπως φόρμες, εικόνες, πλαίσια κειμένου και κουμπιά.

ucraft-στοιχεία-καρτέλα

Αν και δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο αυτή του Wix, η συλλογή στοιχείων του Ucraft είναι αξιοπρεπής. Εκτός από την προσθήκη κανονικών στοιχείων, όπως φόρμες, μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με PayPal, Typeform, Instagram και άλλες εφαρμογές από την καρτέλα “στοιχεία”.

Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα μια σελίδα ιστολογίου, επειδή μπορείτε να ενσωματώσετε πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες σας να ενημερώνονται με αυτό που κάνετε.

Η καρτέλα “χρώματα” είναι απλή. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ της σελίδας σας, κυρίως τροποποιώντας το χρώμα του φόντου.

Είναι εύκολο να κάνετε αλλαγές στην καρτέλα “χρώματα”, αλλά οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε εξαρτώνται από το πρότυπο που χρησιμοποιείτε. Το πρόβλημά μας με την ενότητα “χρώματα” είναι ότι οι επιλογές που έχετε είναι περιορισμένες, επομένως δεν απαιτείται υποενότητα επεξεργαστή.

Η καρτέλα “εφέ” περιέχει κινούμενες εικόνες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε στοιχεία της σελίδας σας.

ucraft-effects-tab

Είναι ένα ωραίο πρόσθετο, καθώς πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων διαθέτουν ένα τέτοιο εργαλείο. Μπορείτε να κάνετε τα στοιχεία να ξεθωριάζουν ή να σβήνουν όπως θα κάνατε με μια παρουσίαση του PowerPoint και όλα είναι αυτονόητα.

Η καρτέλα «πρόοδος» είναι μια άλλη καινοτόμος δυνατότητα που σας βοηθά να ξεκινήσετε όταν πηγαίνετε στο διαδίκτυο.

ucraft-progress-tab

Στην ενότητα “πρόοδος”, μπορείτε να παρακολουθήσετε εργασίες που σας βοηθούν να δημοσιεύσετε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο. Διαθέτει ορόσημα για την παρουσία σας στο διαδίκτυο και οδηγίες για το πώς να τα προσεγγίσετε. Συνολικά, η λειτουργία βοηθά τους νεοεισερχόμενους να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους, για την οποία πρέπει να επαινέσουμε το Ucraft.

Εκτός από το ταμπλό, το Ucraft διαθέτει 63 πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας.

ucraft-πρότυπα

Τα πρότυπα του Ucraft ονομάζονται θέματα. Είναι εκπληκτικά και βελτιστοποιημένα για κινητά, αλλά σας συνιστούμε να προσέχετε όταν επιλέγετε ένα. Μόλις ξεκινήσετε την επεξεργασία του ιστότοπου, δεν μπορείτε να αλλάξετε το θέμα.

Αυτό είναι δυσάρεστο γιατί τα πρότυπα μπορούν να επεξεργαστούν. Μπορείτε να τροποποιήσετε το πλάτος μιας σελίδας, τα στυλ κουμπιών, τις γραμματοσειρές και ακόμη και την απόσταση μεταξύ των στοιχείων, αλλά ποτέ δεν θα ξέρετε αν ένα θέμα είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας μετά από αλλαγές μέχρι να είναι πολύ αργά.

Αν θέλετε παρόμοια αισθητικά αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Weebly ή το Squarespace. Και τα δύο προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα και περισσότερο έλεγχο, οπότε φροντίστε να διαβάσετε την κριτική Weebly και την κριτική Squarespace.

Ευκολία στη χρήση

Για να ξεκινήσετε με το Ucraft, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο και να συμπληρώσετε μερικά πεδία. Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη. Μπορείτε να εγγραφείτε με μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή λογαριασμούς Google, δεν ξεκινάτε με έναν κενό καμβά και η πλατφόρμα διαθέτει μια δροσερή λίστα ελέγχου εκκίνησης.

ucraft-λίστα ελέγχου

Ορόσημα στη λίστα ελέγχου είναι πράγματα όπως η προσθήκη λογότυπου, η ρύθμιση μεταδεδομένων ή η χρήση μπλοκ. Για τους λάτρεις της λίστας ελέγχου, η gamified έκδοση ενός σεμιναρίου θα λειτουργήσει καλά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα ορόσημα από την καρτέλα “πρόοδος” στο πρόγραμμα επεξεργασίας, η οποία είναι χρήσιμη, επειδή τα περισσότερα άτομα δεν θα μπορούν να δημοσιεύσουν κάτι σε μία συνεδρίαση.

Μόλις τελειώσετε με αυτό, θα μεταφερθείτε στον συντάκτη. Τα εργαλεία του Ucraft δεν απαιτούν εκμάθηση και μπορείτε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο εφόσον έχετε στη διάθεσή σας πέντε λεπτά. Η ευκολία χρήσης του Ucraft είναι ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια.

Η διεπαφή ανταποκρίνεται και φαίνεται μοντέρνα. Ένα πρόβλημα που έχουμε με αυτό είναι ότι ορισμένες επιλογές προσαρμογής είναι προσβάσιμες από τον επεξεργαστή, ενώ άλλες μπορούν να βρεθούν μόνο στα “εργαλεία σχεδιαστών”. Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά λειτουργεί κατά της γρήγορης επεξεργασίας.

Αν θέλετε κάτι απλούστερο, διαβάστε την κριτική μας στο Site123. Δεν είναι μεταφορά και απόθεση, αλλά απλά κάνετε δυαδικές αλλαγές σε ορισμένες παραμέτρους, γεγονός που καθιστά τα πάντα ευκολότερα στη χρήση.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του Ucraft δεν είναι βραβευμένη, αλλά δεν είναι κακή. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση του λογισμικού, μπορείτε να ελέγξετε τη βάση γνώσεων του.

ucraft-κέντρο γνώσης

Περιλαμβάνει 10 κατηγορίες, οι οποίες περιέχουν άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς τις διαδικασίες και τα εργαλεία για κάθε ενότητα. Αν και δεν είναι αρκετά βαθιά, είστε καλυμμένοι στα περισσότερα μέτωπα. Τα άρθρα που υπάρχουν είναι καλογραμμένα και υποστηρίζουν τα σημεία που γίνονται με ενημερωτικές εικόνες και .gif.

Εάν η βάση γνώσεων δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ucraft. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, θα πρέπει να λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά και να ζητήσετε να υποβληθούν απαντήσεις στις υποβολές σε λίγες ώρες έως μερικές ημέρες.

ucraft-συνομιλία

Οι απαντήσεις που δίνουν οι πράκτορες της Ucraft είναι γρήγορες και χρήσιμες, οπότε δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται. Μερικά άτομα δεν θα ήθελαν να καλέσουν για βοήθεια, αλλά τα περισσότερα άτομα μπορούν να τα περάσουν με τα διαθέσιμα κανάλια.

Εάν η ζωντανή υποστήριξη είναι σημαντική για εσάς, το Voog προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα με το Ucraft, αλλά διαθέτει επίσης ζωντανή συνομιλία και κλήσεις. Αν σας φαίνεται υπέροχο, διαβάστε την κριτική Voog.

Η ετυμηγορία

Το Ucraft είναι ένα λειτουργικό εργαλείο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο γρήγορα και υπάρχει περιθώριο για επανεξέταση και στίλβωση αργότερα.

Τούτου λεχθέντος, οι περιορισμοί SEO, ηλεκτρονικού εμπορίου και σχεδιασμού καθιστούν το λογισμικό δευτερεύουσα επιλογή για άτομα που διευθύνουν μια διαδικτυακή επιχείρηση. Δεν έχετε τον ίδιο έλεγχο όπως θα κάνατε με το Wix ή το Squarespace.

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, διαβάστε το καλύτερο άρθρο των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Συνιστούμε το WordPress, αλλά διαβάστε τον οδηγό μας και δείτε αν κάτι άλλο λειτουργεί για εσάς.

Συμφωνείτε με την κριτική μας για το Ucraft; Εάν όχι, ενημερώστε μας γιατί στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map