Επισκόπηση Sitebuilder – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση Sitebuilder

Υπάρχουν πολλά να μου αρέσει το Sitebuilder, αλλά έχει πάρα πολλά αρνητικά για να αξίζει μια πρόταση. Ενώ η διεπαφή και το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εξαιρετικά και εύχρηστα, ο σχεδιασμός και τα πρότυπα είναι πολύ άσχημα παλιά. Διαβάστε την πλήρη κριτική Sitebuilder για τις λεπτομέρειες.


Το SiteBuilder είναι ένα ισχυρό εργαλείο που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε έναν βασικό ιστότοπο σε χρόνο μηδέν. Προσθέστε τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μίξη και θα αποκτήσετε έναν αξιοπρεπή οικοδόμο.

Δυστυχώς, το SiteBuilder δεν είναι εκεί με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων. Επειδή η υπηρεσία σπάνια λαμβάνει ενημερώσεις, τα πρότυπα είναι ξεπερασμένα και η απόδοση λείπει σε σύγκριση με το Wix ή το Weebly, φαίνεται ότι κάποιος εγκατέλειψε την πλατφόρμα το 2016 και την άφησε να κυλήσει.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο και να λειτουργήσει, αλλά είναι δύσκολο να κάνετε εκλεκτές αλλαγές στη συνέχεια. Ακόμα κι αν η υπηρεσία ταιριάζει σε ορισμένα είδη κοινού, όπως μικρές επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης που θέλουν να έχουν μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο, μπορείτε να πάρετε το ίδιο πράγμα από άλλους, καλύτερους κατασκευαστές.

Εναλλακτικές λύσεις για το Sitebuilder

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το SiteBuilder διαθέτει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε, όπως blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, φόρμες και μια αγορά εφαρμογών.

Μοιάζει έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι οι λειτουργίες δεν έχουν ολοκληρωθεί. Όλα έρχονται με περιορισμούς, οπότε ας μιλήσουμε για τα πιο σημαντικά.

Ιστολόγιο SiteBuilder

Για να προσθέσετε ένα ιστολόγιο στον ιστότοπό σας, πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα πρότυπο. Υπάρχουν αρκετά, και είναι όμορφα σχεδιασμένα.

sitebuilder-πρότυπο

Η προσθήκη και η διαχείριση αναρτήσεων από το μενού ιστολογίου στο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εύκολη. Είναι μια απλή διαδικασία που σας επιτρέπει να αλλάζετε γραμματοσειρές, μεγέθη, κεφαλίδες και ακόμη και ετικέτες για καλύτερη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Θα μπορούσε όμως να βελτιωθεί για αρχάριους.

sitebuilder-blog-post

Για παράδειγμα, το Voog σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε μια σελίδα ανάρτησης ιστολογίου όπως θα κάνατε μια κανονική σελίδα, κάτι που είναι αδύνατο στο SiteBuilder. Αν θέλετε μια πιο φιλική προς το χρήστη προσέγγιση στο blogging, ανατρέξτε στην κριτική Voog.

Σε διαφορετική σημείωση, εάν το blogging είναι θεμελιώδες για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε το WordPress. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που έχει δημιουργηθεί για blogging. Είναι πολύπλοκο, ωστόσο, φροντίστε να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό για αρχάριους για το WordPress.

Ηλεκτρονικό εμπόριο SiteBuilder

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Αφού το κάνετε, είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια σελίδα καταστήματος, να προσθέσετε προϊόντα και να ενσωματώσετε το PayPal με τα πάντα (καλάθι, κουμπιά αγοράς κ.λπ.).

sitebuilder-paypal

Το σύστημα είναι άκαμπτο επειδή πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των μενού καταστήματος και στοιχείων κατά την επεξεργασία, αλλά θα λάβετε το επίκεντρο του μετά την προσθήκη ενός ή δύο προϊόντων.

Ωστόσο, η διαδικασία δεν είναι ολοκληρωμένη. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε μια σελίδα προϊόντος επειδή έχετε κολλήσει με την προεπιλογή του προτύπου σας. Άλλοι περιορισμοί περιλαμβάνουν τον ιστότοπο που δεν αποθηκεύει εγκαταλελειμμένα αντικείμενα στα καλάθια των πελατών σας και την έλλειψη μαζικής επεξεργασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να δέχεστε πληρωμές μόνο μέσω PayPal και απευθείας μεταφοράς. Θα μπορούσε να είναι αρκετό, αλλά ορισμένοι προτιμούν άλλες μεθόδους, όπως το MakeCommerce ή το Stripe.

Το Wix είναι πολύ πιο κατάλληλο για την υποστήριξη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα αναλυτικά στοιχεία, η προσαρμογή και η υποστήριξή του ξεπερνούν εκείνα του SiteBuilder, οπότε διαβάστε την κριτική μας Wix πριν αποφασίσετε.

Το SiteBuilder θα μπορούσε ακόμη να λειτουργήσει εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι δευτερεύον για εσάς, αλλά εάν η πώληση στο διαδίκτυο είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το Shopify. Είναι ένα οικοδόμο που δημιουργήθηκε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά είναι περίπλοκο, οπότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για αρχάριους στο Shopify προτού μπείτε.

MarketBuilder App Market

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγορά εφαρμογών του SiteBuilder από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

sitebuilder-app-market

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο όταν ανοίγετε το εργαλείο. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης και μια καρτέλα κατηγοριών, αλλά δεν θα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε. Στο πρόγραμμα Pro, μπορείτε να επιλέξετε μόνο από επτά πρόσθετα. Είναι δεκάδες πολύ λίγα.

Επειδή η αγορά δεν είναι ανοιχτή σε τρίτα μέρη, περιορίζετε την αναβάθμιση του συνόλου εργαλείων σας. Απλώς δεν συγκρίνεται με την αγορά εφαρμογών της Weebly, για παράδειγμα, για έναν λόγο είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το SiteBuilder αλλά είναι αδύνατο να τον καταστήσετε τέλειο.

Εάν επιθυμείτε να επεξεργαστείτε ξανά τον ιστότοπό σας με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κριτική μας στο Weebly. Αυτός ο οικοδόμος είναι πολύ πιο κατάλληλος για να φιλοξενήσει τελειομανείς.

Επισκόπηση λειτουργιών

Λογότυπο Sitebuilderwww.sitebuilder.com

Ξεκινά από 323 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση
24/7

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Τα σχέδια του SiteBuilder δεν είναι τα καλύτερα εκεί έξω. Δεν λαμβάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός εάν αγοράσετε το πιο ακριβό πακέτο και έχετε μόνο 5 GB αποθηκευτικού χώρου στην χαμηλότερη βαθμίδα.

Στο πρόγραμμα Pro, έχετε τις περισσότερες από τις λειτουργίες του SiteBuilder. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπα και να απαλλαγείτε από διαφημίσεις float. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία ιστού και να αποκτήσετε έναν τομέα δωρεάν. Είναι ένα αξιοπρεπές σχέδιο έως ότου μπείτε στο nitty-gritty.

5 GB αποθηκευτικού χώρου είναι το μόνο που έχετε μαζί του, το οποίο είναι χαμηλό. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν περισσότερα στη χαμηλότερη τιμή τους, επομένως ο χώρος αποθήκευσης του SiteBuilder είναι ένα ζήτημα.

Το πρόγραμμα Premium έχει ακόμη περισσότερα προβλήματα. Για σχεδόν διπλάσια τιμή, η μόνη αναβάθμιση που λαμβάνετε είναι υποστήριξη προτεραιότητας, η οποία δεν αξίζει τον κόπο. Παίρνετε άλλα 5 GB αποθηκευτικού χώρου, επομένως δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Ο μόνος λόγος για αναβάθμιση στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εάν ξεκινήσατε με το SiteBuilder και θέλετε να προσθέσετε ένα κατάστημα στον ιστότοπό σας. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μόνο πλεονέκτημα αυτού του σχεδίου και, όπως είπαμε, η λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου της υπηρεσίας δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το SiteBuilder δωρεάν, αλλά θα λάβετε μόνο έναν υποτομέα και έχετε κολλήσει με τις διαφημίσεις προγραμματιστή. Συνιστούμε αυτήν την επιλογή για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, αλλά όχι για να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο συντάκτης του SiteBuilder είναι περίπλοκος. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορείτε να μεταφέρετε στη σελίδα σας και πολλές επιλογές όσον αφορά τη μορφοποίηση, το στυλ και τον κώδικα.

Το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα δεν είναι αρκετά βαθύ. Ναι, είναι περίπλοκο, αλλά δεν έχει νόημα να έχετε πολλές επιλογές εάν καμία από αυτές δεν είναι αρκετά προσαρμόσιμη για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φανταστείτε τον Ατλαντικό Ωκεανό εάν είχε βάθος ενός ποδιού. Θα φαινόταν όμορφο από την επιφάνεια, αλλά δεν θα μπορούσατε να πλεύσετε πουθενά. Αυτός είναι ο συντάκτης του SiteBuilder.

Εκτός από τους γενικούς περιορισμούς, δεν μπορείτε να αλλάξετε ένα πρότυπο μετά τη δημοσίευσή του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί επιλέγοντας ένα γιατί θα κολλήσετε με αυτό. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το SiteBuilder, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε μερικά πρότυπα προτού πατήσετε τη δημοσίευση.

Αν και όλα αυτά είναι αλήθεια, υπάρχει αξία στο εργαλείο. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο και μπορείτε να πλοηγηθείτε γρήγορα στις επιλογές του. Όσο καλό κι αν ακούγεται, δεν αρκεί. Το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού έχει επίσης αυτό το πλεονέκτημα.

sitebuilder-editor

Η καρτέλα στοιχείων είναι περίπλοκη. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε σχήματα που μπορούν να αλλάξουν μέγεθος και να χρωματιστούν με όποιον τρόπο θέλετε. Αυτό παρέχει μεγάλη ευελιξία, αλλά δεν τελειώνει εκεί. Τα πάντα είναι πιο εύκολο να ρυθμιστούν με πράγματα όπως αγκύρια στη σελίδα που εισάγονται απευθείας ως κουμπιά “κύλιση προς τα κάτω” ή “κύλιση προς τα πάνω”.

sitebuilder-στοιχεία-καρτέλα

Συνολικά, το σύστημα έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κάτι απλό και να λειτουργεί γρήγορα.

Το μενού “σελίδες” σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις σελίδες του ιστότοπού σας. Η προσθήκη ή η κατάργηση σελίδων θα τροποποιήσει το μενού κεφαλίδας, οπότε, για άλλη μια φορά, μπορείτε να δείτε την αφοσίωση του SiteBuilder στο να διευκολύνει τα πάντα.

sitebuilder-pages-tab

Κάτω από το κουμπί “ενότητα”, μπορείτε να τροποποιήσετε τη δομή της σελίδας που επεξεργάζεστε. Αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, διευκολύνεται η οργάνωση όλων, επομένως είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για αρχάριους.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μπορείτε να αποκρύψετε ενότητες για διαφορετικές πλατφόρμες. Εάν κάτι δεν φαίνεται καλό σε κινητά, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά για έναν επισκέπτη επιτραπέζιου υπολογιστή, μπορείτε να το αποκρύψετε στην έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας.

Η ενότητα “σχεδίαση” σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε το στυλ και τις γραμματοσειρές. Όλα είναι απλά, αλλά αυτό το μενού είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για άτομα που θέλουν έναν καλλιτεχνικό ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές υφές που λειτουργούν ως φόντο του ιστότοπού σας.

sitebuilder-υφές

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας υφές, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες αλλάζοντας σχήματα και χρώματα.

Οι ενότητες “blog” και “store” ασχολούνται με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά τους: blogging και ηλεκτρονικό εμπόριο. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις για να ρυθμίσετε τη δυνατότητα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε καθολικές αλλαγές από τις καρτέλες.

sitebuilder-blog-καρτέλα

Αυτά τα μενού είναι καλά οργανωμένα και διευκολύνουν τη διαχείριση ιστολογίου ή καταστήματος, αλλά δεν προσφέρουν πολλές επιλογές προσαρμογής. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε αναρτήσεις ή παραγγελίες μαζικής διαδικασίας.

Η καρτέλα “στατιστικά” σάς επιτρέπει να προβάλλετε εσωτερικά στατιστικά στοιχεία. Είναι χλωμό σε σύγκριση με αυτό που μπορείτε να αναλύσετε με το Google Analytics, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί καλύτερα εάν δεν εκτελείτε διαδικτυακή επιχείρηση.

Τα άτομα που πρέπει απλώς να προωθήσουν την επιχείρησή τους εκτός σύνδεσης θα βρουν την καρτέλα “στατιστικά” του SiteBuilder για ευκολότερη πλοήγηση και ερμηνεία, οπότε, πάλι, μπορείτε να δείτε ένα λογισμικό πιο κατάλληλο για άτομα που ξεκινούν.

Το κουμπί «διαχείριση» αποκαλύπτει δυνατότητες προσαρμογής στο πίσω μέρος. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλογές που σχετίζονται με υποβολές φόρμας, να ενσωματώσετε το Google Analytics και άλλα.

sitebuilder-management-tab

Ένα ωραίο πράγμα για το μενού είναι το ιστορικό αναθεωρήσεων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και να επιστρέψετε σε παλαιότερη έκδοση εάν μια νέα λειτουργία δεν ταιριάζει καλά με το κοινό σας. Βεβαίως, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή για να το κάνετε αυτό, αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμη λειτουργία.

sitebuilder-revision-history

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε στοιχεία στη σελίδα με μερικές αναδυόμενες επιλογές κατά την επιλογή οτιδήποτε από τη σελίδα σας.

sitebuilder-on-page-edit

Αυτό γενικά ασχολείται με το στυλ, αλλά οι επιλογές που παρέχει βοηθούν στη βελτίωση της διαδικασίας δημοσίευσης του ιστότοπού σας.

Τέλος, ορισμένες επιλογές είναι διαθέσιμες από τον πίνακα ελέγχου.

sitebuilder-ταμπλό

Εκεί μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγορά εφαρμογών, να πάρετε μια γρήγορη επισκόπηση των υποβολών φόρμας και να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα τιμολόγησης.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν σημαντικές επιλογές εκεί, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Για παράδειγμα, θα βοηθούσε εάν η αγορά εφαρμογών ήταν προσβάσιμη από το πρόγραμμα επεξεργασίας, επειδή θα έχετε ευκολότερο χρόνο να ενσωματώσετε τις προσθήκες και να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα.

Ευκολία στη χρήση

Το πρόγραμμα επεξεργασίας του SiteBuilder είναι εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν μερικά προηγμένα ζητήματα, όπως τα χρώματα φόντου ή τα εφέ στρώματος, τα οποία θα αποδειχθούν δύσκολα να επιλυθούν χωρίς να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο. Επιπλέον, ορισμένες διαδικασίες, όπως η εγκατάσταση του καταστήματός σας, είναι αντίθετες. Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να δυσκολευτείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας.

sitebuilder-editor

Τα πρότυπα της πλατφόρμας κάνουν επίσης τη ζωή σας ευκολότερη, επειδή απαιτούν λίγη προσαρμογή για να φαίνονται όμορφα.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο του ιστότοπού σας μόλις το δημοσιεύσετε. Αυτό είναι φτωχό γιατί δυσκολεύει το rebranding στο μέλλον. Αυτό είναι πρόβλημα, επειδή, αν και είναι εύκολο να τροποποιήσετε την εμφάνιση ενός προτύπου, τα πρότυπα συνοδεύονται από περιορισμούς δομής.

Εάν έχετε μια επιχείρηση εκτός σύνδεσης και θέλετε έναν γρήγορο ιστότοπο για να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση, το SiteBuilder θα λειτουργήσει καλά, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι άλλο αν η επιχείρησή σας είναι online-πρώτα.

Υποστήριξη

Η βάση γνώσεων του SiteBuilder δεν είναι καλά οργανωμένη. Περιλαμβάνει μόνο 10 κατηγορίες απαντημένων ερωτήσεων, αλλά η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί καλά.

sitebuilder-γνώση-βάση

Οι απαντημένες ερωτήσεις είναι επιτυχημένες. Ορισμένα είναι προσεκτικά, αλλά άλλα δεν προσφέρουν μεγάλη βοήθεια. Ωστόσο, καλύπτονται τα πιο σημαντικά θέματα, οπότε δεν πρέπει να δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

sitebuilder-support-question

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα και πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, η κατάσταση είναι καλύτερη. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να καλέσετε ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες από άλλες τοποθεσίες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μέσω email ή συνομιλίας.

Ο χρόνος απόκρισης και για τις δύο – έως και 48 ώρες για να εξετάσει ένας άνθρωπος την ερώτησή σας – είναι κατάλληλος. Αν και χρήσιμη, η απάντηση που λάβαμε σε ένα από τα εισιτήριά μας δεν ήταν επαγγελματική.

Συνολικά, η υποστήριξη για το SiteBuilder δεν είναι αστρική, αλλά θα κάνει τη δουλειά.

Η ετυμηγορία

Εάν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα μοιάζει ο ιδανικός ιστότοπός σας ή είστε τελειομανής, μπορεί να είστε καλύτερα με έναν διαφορετικό κατασκευαστή.

Τούτου λεχθέντος, αν θέλετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν, δοκιμάστε το SiteBuilder, αρκεί να μην σας αρέσει το Squarespace ή το Weebly, τα οποία προσφέρουν τα ίδια και σας επιτρέπουν να κάνετε αλλαγές μετά.

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, διαβάστε το καλύτερο άρθρο των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Προτείνουμε το WordPress, αλλά ρίξτε μια ματιά και δείτε αν κάτι άλλο σας ενδιαφέρει.

Τι πιστεύετε για το SiteBuilder; Ήταν σωστή η λήψη μας; Εάν δεν συμφωνείτε με εμάς ή εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να προσθέσετε, δώστε μας τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map