Κριτική Simvoly – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική Simvoly

Το Simvoly είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που εστιάζει στις κορυφαίες μετατροπές μέσω σελίδων προορισμού και διοχετεύσεων πωλήσεων. Ωστόσο, από κάθε άλλη άποψη, είναι σχετικά ελαφρύ στις δυνατότητες, οπότε δεν θα μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το SEO, για παράδειγμα. Διαβάστε την πλήρη κριτική Simvoly για τις λεπτομέρειες.

Ο Simvoly είναι νέος στη σκηνή δημιουργού ιστότοπων. Έχει μια όμορφη σχεδίαση και είναι βελτιστοποιημένη για κινητά, αλλά το πιο σημαντικό, έχει ως στόχο τη δημιουργία διοχετεύσεων μετατροπών και σελίδων προορισμού.

Το κοινό-στόχος του είναι άτομα που θέλουν να πουλήσουν στο διαδίκτυο. Το σύστημα διοχετεύσεων – το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν χάρτη πορείας για τις σελίδες που θα ακολουθήσουν οι επισκέπτες σας κατά την περιήγηση στον ιστότοπό σας – ο σχεδιασμός της σελίδας προορισμού και οι δοκιμές A / B είναι καινοτόμες και άψογες. Δυστυχώς, η Simvoly δεν θα το κόψει για πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις και προτείνουμε το Instapage αντί για σχεδιασμό σελίδας προορισμού.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός: τα χαρακτηριστικά του δεν είναι εξαντλητικά. Μπορείτε να κάνετε λίγη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και δεν υπάρχει αγορά εφαρμογών για ενσωμάτωση με λογισμικό τρίτων. Ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει αν δεν χρειάζεστε το πακέτο all-inclusive, οπότε διαβάστε σε αυτήν την κριτική Simvoly για να μάθετε αν μπορεί να παραμείνει μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Simvoly

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά του Simvoly δεν είναι εξαντλητικά. Ανεξάρτητα, μπορεί να λειτουργήσει καλά για ένα συγκεκριμένο είδος χρήστη λόγω του καλοφτιαγμένου συστήματος διοχέτευσης.

Κατάστημα Simvoly

Η πώληση στο διαδίκτυο είναι εύκολη με τη Simvoly. Απλώς έχετε πρόσβαση στην καρτέλα “κατάστημα” και δημιουργείτε κατάστημα με βάση το πρότυπό σας. Για παράδειγμα, το θέμα της πώλησης μαθημάτων συνοδεύεται από τρία προϊόντα που έχουν ήδη προστεθεί στο κατάστημά σας, με εικονικό περιεχόμενο, τιμές και μια δομή κατασκευασμένη για μαθήματα πώλησης.

simvoly-κατάστημα

Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα που εμπίπτουν σε τέσσερις κατηγορίες: ψηφιακό προϊόν, φυσικό προϊόν, υπηρεσία και συνδρομή.

Μόλις δημιουργήσετε τη διαδρομή για ένα νέο προϊόν, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα προϊόντος με τα γραφικά στοιχεία που θα χρησιμοποιούσατε για μια κανονική σελίδα. Αυτό παρέχει ευελιξία και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για την εμπορία των μοναδικών σημείων πώλησης.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο διευκολύνεται με τη Simvoly επειδή μπορείτε να παρακολουθείτε παραγγελίες και να προσφέρετε εκπτώσεις ή κουπόνια. Συνολικά, είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικό καταστήματος, αν και για μεγάλες παραγγελίες ή εταιρείες βιομηχανικού επιπέδου, η έλλειψη επεξεργασίας παρτίδας μπορεί να είναι προβληματική.

Αν θέλετε αυτές τις λειτουργίες, δοκιμάστε το Shopify. Το πρόγραμμα επεξεργασίας του είναι πιο δύσκολο στη χρήση, αλλά η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για πώληση στο διαδίκτυο. Εξάλλου, το να ξεκινήσετε είναι εύκολο αν διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους στο Shopify.

Simvoly Funnels

Δεν έχει νόημα να έχετε ένα όμορφο κατάστημα εάν δεν πουλάτε τίποτα. Εκεί μπαίνουν οι χοάνες του Simvoly.

simvoly-funnels

Η δημιουργία διοχέτευσης για να περάσουν οι πελάτες είναι εύκολη. Την πρώτη φορά που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα, θα παρακολουθήσετε ένα επεξηγηματικό βίντεο που θα περιγράφει λεπτομερώς τα σημεία του. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας διοχέτευση από το μηδέν ή μπορείτε να επιλέξετε από πολλές προκατασκευασμένες που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες σας περιηγούνται στον ιστότοπό σας.

Αυτό είναι απαράμιλλο στην αγορά. Για να κατανοήσετε τους πελάτες σας σε αυτό το επίπεδο, συνήθως χρειάζεστε προηγμένες γνώσεις σχετικά με το Google Analytics και το μάρκετινγκ, αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει με τη Simvoly.

Ένα χαρακτηριστικό των διοχετεύσεων είναι η δοκιμή A / B, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δύο εκδόσεις της ίδιας σελίδας και να δείτε ποια αποδίδει καλύτερα. Με αυτό, μπορείτε να πάτε όσο το δυνατόν πιο βαθιά προς τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας ώστε να είναι ελκυστικό για τους πελάτες.

Συνολικά, η λειτουργία βοηθά πολύ στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αν και οι επαγγελματίες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πιο προηγμένα εργαλεία, όπως το Google Analytics, για μικρές επιχειρήσεις και solopreneurs, η Simvoly μπορεί να κάνει θαύματα μάρκετινγκ.

Simvoly Blogging

Μπορείτε να κάνετε blog με τη Simvoly, αλλά το σύστημα δεν ανταγωνίζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο ανοίγοντας την καρτέλα “σελίδες” και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στη σελίδα του ιστολογίου. Η διεπαφή είναι εύκολη στην πλοήγηση και μπορείτε γρήγορα να προσθέσετε, να διαχειριστείτε, να προγραμματίσετε και να συντάξετε νέες αναρτήσεις.

Είναι επίσης χρήσιμο να μπορείτε να επεξεργαστείτε την κεφαλίδα και την πλευρική γραμμή της σελίδας του ιστολογίου σας, η οποία δίνει στον ιστότοπό σας μια συνεκτική εμφάνιση.

Για να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα κάθε σελίδας από την καρτέλα “Ρυθμίσεις”. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον χάρτη ιστοτόπου σας, οπότε το σύνολο του ιστολογίου με το Simvoly είναι εύκολο και αποδίδει ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι πλήρες ούτε.

Εάν θέλετε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, δοκιμάστε το WordPress, το οποίο είναι φτιαγμένο για blogging. Σε αντίθεση με το Simvoly, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει φιλοξενία ιστοσελίδων, οπότε αν θέλετε να το δοκιμάσετε, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για WordPress.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Simvoly

Λογότυπο Simvolysimvoly.com

Ξεκινά από 1200 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το Προσωπικό σχέδιο δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά είναι προσιτό. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε διοχετεύσεις πωλήσεων, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα διοχέτευσης και το εργαλείο δοκιμών A / B. Έχετε έναν προσαρμοσμένο τομέα και μπορείτε να πουλήσετε έως και πέντε προϊόντα, αλλά είναι καλό μόνο για μικρά προσωπικά έργα ή για τη δοκιμή του λογισμικού.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μικρή επιχείρηση που θέλει να συνδεθεί στο διαδίκτυο με τη Simvoly. Διαθέτει όλα τα εργαλεία και μια αξιοπρεπή τιμή. Η ποσότητα είναι περιορισμένη – μπορείτε να προσθέσετε μόνο πέντε διοχετεύσεις, για παράδειγμα – αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σχέδιο για ένα spin-off έργο ή καμπάνια.

Το σχέδιο Growth + είναι ακριβό και το μόνο που φέρνει στο τραπέζι είναι περισσότερες διοχετεύσεις και προϊόντα. Οι τριάντα διοχετεύσεις είναι υπερβολικές για τους περισσότερους χρήστες. Εάν είστε αρκετά κερδοφόροι για να πληρώσετε για το πρόγραμμα Growth +, είστε αρκετά κερδοφόροι για να προσλάβετε μια ομάδα προγραμματιστών ιστού και να ξεχάσετε τους δημιουργούς ιστότοπων, επομένως η τιμή δεν έχει νόημα.

Όσο μιλάμε για παράλογα σχέδια τιμολόγησης, το πακέτο Pro δεν αξίζει τον κόπο. 149 $ το μήνα, με χρέωση ετησίως, είναι πάρα πολύ για απεριόριστες διοχετεύσεις και προϊόντα. Για σχεδόν 2.000 $ υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Για παράδειγμα, το Wix μπορεί να φέρει εξίσου πολλά στο τραπέζι για πολύ χαμηλότερη τιμή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική Wix.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο σχεδιασμός του Simvoly είναι όμορφος και σχεδόν συγκρίσιμος με την αισθητική του Squarespace. Αν αυτό δεν σημαίνει πολλά για εσάς, διαβάστε την κριτική μας στο Squarespace.

Το εργαλείο επεξεργασίας που θα χρησιμοποιείτε περισσότερο στο Simvoly είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας στη σελίδα. Κάθε μπλοκ και στοιχείο μπορούν να επεξεργαστούν καθώς πηγαίνετε αν τοποθετήσετε τον κέρσορα πάνω του, οπότε είναι εύκολο να κάνετε γρήγορες αλλαγές.

simvoly-on-page

Οι περισσότεροι κατασκευαστές διαθέτουν ένα τέτοιο εργαλείο, αλλά το Simvoly είναι απλό στη χρήση, επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη σελίδα.

Η καρτέλα που θα χρησιμοποιείτε περισσότερο είναι “widgets”.

simvoly-widgets

Εκεί θα μεταφέρετε στοιχεία από την προετοιμασία και έχει μια πολύπλοκη συλλογή μπλοκ. Δεν υπάρχουν τόσα, ας πούμε, Ντόντα, αλλά κάνει τη δουλειά. Εάν η ποικιλία στοιχείων είναι σημαντική για εσάς, διαβάστε την κριτική μας στο Duda.

Μπορείτε να προσθέσετε αποσπάσματα κώδικα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Αυτό σας επιτρέπει να πάτε πολύ πιο βαθιά με τις τροποποιήσεις που θέλετε να κάνετε, επειδή μπορείτε να αλλάξετε ό, τι θέλετε.

Βεβαίως, θα χρειαστείτε δεξιότητες κωδικοποίησης για να το κάνετε στο μέγιστο βαθμό, αλλά όχι για να το χρησιμοποιήσετε γενικά. Για παράδειγμα, η αλλαγή μεγέθους ή η προσθήκη εφέ hover απαιτεί τέσσερις έως πέντε γραμμές κώδικα, οπότε μπορείτε απλώς να τις αντιγράψετε και να τις επικολλήσετε και, στη συνέχεια, να αλλάξετε την τιμή των pixel.

Ένα άλλο δροσερό στοιχείο που μπορείτε να επωφεληθείτε είναι η αντίστροφη μέτρηση. Παραμένοντας πιστός στην ευθυγράμμισή του με τις εκπληκτικές διοχετεύσεις και τις σελίδες προορισμού, η Simvoly σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αντίστροφη μέτρηση για να δημιουργήσετε μια αίσθηση επείγοντος για το προϊόν σας.

Οι καρτέλες “styling” και “pages” δεν είναι περίπλοκες. Το πρώτο σας επιτρέπει να κάνετε καθολικές αλλαγές στην παλέτα χρωμάτων ή την τυπογραφία, ενώ η δεύτερη σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε τις σελίδες στον ιστότοπό σας.

Το μόνο συναρπαστικό πράγμα για αυτές τις καρτέλες είναι ότι οι προγραμματιστές εργάζονται για να επιτρέψουν καθολικές επιλογές στυλ σε φόρμες και κουμπιά. Εκτός από αυτό, είναι δουλειά ως συνήθως.

Η ενότητα ρυθμίσεων παρέχει πρόσβαση στον διακομιστή και τον διαχειριστή αρχείων, το εργαλείο SEO και τα εργαλεία προγραμματιστή. Δεν είναι ούτε μια σύνθετη καρτέλα, αλλά έχει ενδιαφέρουσες επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα κεφαλίδες για καλύτερη ευρετηρίαση. Δεν αρκεί να σας στείλουμε στα ύψη στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, αλλά είναι μια καλή αρχή.

Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε ένα κουμπί που θα δημιουργήσει αναδυόμενα παράθυρα για τον ιστότοπό σας, το οποίο θα τηρεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων. Η συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων δεν αποτελεί τεράστια επιβάρυνση για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, αλλά είναι μια επιπλέον ταλαιπωρία που αντιμετωπίζει η Simvoly.

Η ενότητα “Προεπισκόπηση” είναι αυτό που θα δείτε στους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων, με μια μικρή εξαίρεση. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ανοίξετε τον ιστότοπο σε διαφορετική καρτέλα για να τον δείτε χωρίς τον πίνακα ελέγχου ή τον πίνακα ελέγχου στο πλάι.  

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση στοιχείων σε διαφορετικές πλατφόρμες, αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα την πρόοδό σας.

Τέλος, τα πρότυπα με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε είναι υπέροχα. Όλα είναι βελτιστοποιημένα για κινητά, το οποίο είναι σημαντικό στα μάτια της Google και είναι όλα βελτιστοποιημένα για τη θέση που επιλέγετε. Τα πρότυπα διαφημιστικών εταιρειών έχουν προσφορές και σελίδες “χαρτοφυλακίου”, ενώ οι εταιρείες εκτός σύνδεσης λαμβάνουν σελίδες ενσωμάτωσης των Χαρτών Google και “επικοινωνήστε μαζί μας”.

Η εργασία με τα πρότυπα της Simvoly θα είναι εύκολη, αλλά εάν τα εκπληκτικά πρότυπα είναι σημαντικά για εσάς, διαβάστε την κριτική Voog. Αυτό το οικοδόμο δεν είναι το πιο ευκρινές, αλλά έχει και εξαιρετικά πρότυπα.

Ευκολία στη χρήση

Το Simvoly είναι εύκολο στη χρήση. Ο σχεδιασμός του καθιστά απλούστερη την πλοήγηση. Η χρωματική παλέτα του συντάκτη είναι ευχάριστη, γεγονός που διευκολύνει τον εντοπισμό σημαντικών περιοχών στη σελίδα, όπως καρτέλες και κουμπιά. Επιπλέον, όλα είναι καλά και οργανωμένα. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε λειτουργίες όπως τρελός για να μάθετε πού μπορεί να γίνει η διαχείριση σελίδων ή η προσθήκη προγράμματος.

Για παράδειγμα, όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από στοιχεία, θα εμφανιστούν ετικέτες που ονομάζονται “στήλη” ή “spacer” για να σας ενημερώσουν πού πρέπει να κάνετε κλικ για να επεξεργαστείτε το αντίστοιχο στοιχείο.

Όταν ξεκινήσετε με το εργαλείο, θα παίξει ένα σύντομο σεμινάριο. Αυτό μπορεί να μην απαιτείται για τους περισσότερους χρήστες, επειδή όλα είναι ήδη τόσο εύκολο στη χρήση, αλλά είναι ωραίο το Simvoly να καλύπτει τις βάσεις του. Τέλος, ο επεξεργαστής κώδικα είναι επίσης απρόσκοπτος.

simvoly-κωδικός

Απλώς σύρετε το μπλοκ από την καρτέλα “widgets” για να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση στην κύρια οθόνη.

Υποστήριξη

Το κέντρο υποστήριξης της Simvoly είναι κατώτερο από αυτό που θα λάβετε από άλλους κατασκευαστές.

simvoly-υποστήριξη

Έχει μόνο εννέα κατηγορίες Q&Για παράδειγμα, ο χαμηλός αριθμός σε σύγκριση με το κέντρο υποστήριξης του Site123, για παράδειγμα, αλλά μόνο τέσσερις από αυτές είναι διαθέσιμες. Τα άλλα πέντε βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η πλατφόρμα δεν είναι καινούργια, οπότε φαίνεται ότι η υποστήριξη έγινε πρόσφατα προτεραιότητα για τη Simvoly. Παρά τον μικρό αριθμό ενοτήτων βοήθειας, οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι καλοφτιαγμένες. Διαθέτουν εκτενή μαθήματα κειμένου, συνοδευόμενα από ενδεικτικές εικόνες και βίντεο.

Μια καλή πτυχή της υποστήριξης του Simvoly είναι το πλαίσιο συνομιλίας στη σελίδα.

simvoly-συνομιλία

Όπου και αν βρίσκεστε στο πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να ανοίξετε το πλαίσιο συνομιλίας και να έρθετε σε επαφή με τους προγραμματιστές. Οι χρόνοι απόκρισης δεν είναι εξαιρετικοί – ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορεί να χρειαστούν λίγες ώρες – αλλά η βοήθεια που παρέχουν οι πράκτορές της είναι πολύτιμη.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις απαντημένες ερωτήσεις και σεμινάρια του Simvoly από αυτήν την οθόνη. Αυτό βοηθά πολύ γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών εάν κάτι πάει στραβά και πρέπει να ακολουθήσετε μια αναλυτική περιγραφή.

Από την άλλη πλευρά, επειδή ο Simvoly δεν είναι γνωστός, δεν υπάρχει κοινότητα γύρω του για να σας βοηθήσει όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα για συγκεκριμένες συσκευές.

Εάν είστε το είδος του ατόμου που καταλήγει να επικοινωνεί συχνά με την ομάδα υποστήριξης, δοκιμάστε κάτι άλλο. Το Site123 έχει καταπληκτική υποστήριξη, οπότε διαβάστε την κριτική μας για το Site123 πριν κάνετε μια επιλογή.

Η ετυμηγορία

Το Simvoly είναι υπέροχο εάν θέλετε να δημιουργήσετε διοχετεύσεις και σελίδες προορισμού για μια μικρή επιχείρηση ή ένα δευτερεύον έργο. Προσθέστε ένα αξιοπρεπές κατάστημα και όμορφο σχεδιασμό στο μείγμα και θα μπορούσε να είναι μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστοτόπων μας.

Ωστόσο, δεν είναι τέλειο. Δεν διαθέτει τη βαθιά προσαρμογή και την ποικιλία μπλοκ των Wix και Weebly. Επίσης, δεν υπάρχει μια κοινότητα γύρω από το εργαλείο που να βοηθά με widget τρίτων κατασκευαστών ή υποστήριξη φόρουμ Το Blogging είναι εύκολο με το Simvoly, αλλά θα μπορούσε να διαθέτει περισσότερες λειτουργίες. Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού.

Συνιστούμε το WordPress, αλλά ένα άλλο CMS μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Αν όμως επιλέξετε το WordPress, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους για το WordPress γιατί είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Συμφωνείτε με την κριτική μας για το Simvoly; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map