Αναθεώρηση One.com – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση One.com

Το One.com προσφέρει πολλές δυνατότητες σε εξαιρετική τιμή, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, μόλις ξεπεράσετε τις ιδιαιτερότητες της διεπαφής, μπορείτε πραγματικά να βρείτε έναν υπέροχο ιστότοπο σε πολύ λίγο χρόνο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του δημιουργού ιστότοπων στη λεπτομερή κριτική μας στο One.com.


Το One.com είναι ένας από τους μικρότερους κατασκευαστές ιστοτόπων στην αγορά, που σήμερα στεγάζει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια πελάτες. Με πολλούς τρόπους, είναι λίγο διαμάντι, με μια εξαιρετική σειρά χαρακτηριστικών και μια φθηνή τιμή που ταιριάζει. Ενώ η υπηρεσία είναι λίγο επισκιασμένη από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω, σίγουρα θα πρέπει να θεωρήσετε το One.com ως τη λύση επιλογής σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής του One.com, θα μιλήσουμε για αυτές τις λειτουργίες και γιατί είναι σημαντικοί για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Επιπλέον, θα συζητήσουμε μερικά από τα αδύνατα σημεία της υπηρεσίας, όπως μια κακή εφαρμογή ιστολογίου και μια περιστασιακή καθυστέρηση διεπαφής.

Στο τέλος, θα δώσουμε μια τελική απόφαση για την υπηρεσία, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πριν από την αναβάθμιση. Αν προτιμάτε να το βγάζετε μόνοι σας, μπορείτε να το κάνετε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών.

Εναλλακτικές λύσεις για το One.com

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Παρά το χαμηλό κόστος του One.com, υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά. Όλα τα σχέδια έρχονται κρυπτογραφημένα με ασφάλεια SSL και υποστήριξη δημιουργίας ιστότοπων, με μεγάλη ποσότητα αποθήκευσης για εκκίνηση. Εκτός αυτού, οι περισσότερες δυνατότητες έρχονται σε προνομιακή τιμή, κάτι που δεν αφορά πολύ το να σκέφτονται πόσο φθηνά σχέδια είναι από μόνα τους.

Ξεκινώντας με δωρεάν λειτουργίες, ωστόσο, κάθε πρόγραμμα διαθέτει απεριόριστες διευθύνσεις email και πίστωση Google AdWords. Το email χρησιμοποιεί οποιονδήποτε τυπικό πελάτη webmail με όρια γραμματοκιβωτίου που καθορίζονται από τον χρήστη. Δεν θα έχετε την καθαρή διεπαφή κάτι σαν το GSuite (μία από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας email) αλλά αντίθετα με οποιονδήποτε πελάτη επιλέγετε.

Κάθε σχέδιο έχει πρόσβαση σε ένα blog επίσης, αλλά όχι σε ένα blog και το πρόγραμμα δημιουργίας. Μπορείτε να έχετε το ένα ή το άλλο, το καθένα ταιριάζει με το δικό του σύνολο προτύπων. Τα πρότυπα ιστολογίου φέρουν την ελάχιστη ημερομηνία, χωρίς κανένα είδος backend για την οργάνωση ή τη δημιουργία αναρτήσεων. Αυτή είναι μια από τις πιο αδύναμες περιοχές του One.com και κάτι που θα συζητήσουμε αργότερα, στην ενότητα “σχεδίαση”.

Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν υποτομέα ο οποίος, ευτυχώς, είναι δωρεάν. Στην εγκατάσταση του ιστολογίου σας, πρέπει να τοποθετήσετε το ιστολόγιο στη διεύθυνση “blog.yourdomain.com” αντί για τον κανονικό τομέα σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε χρήση των αρχαϊκών προτύπων ως κύριο σχέδιο σας.

Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα δωρεάν χαρακτηριστικά μειονεκτήματα. Το One.com παρέχει σε όλους ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία για τον ιστότοπό τους, πρόσβαση FTP / sFTP και προστασία από ιούς. Οι περισσότερες από τις βάσεις καλύπτονται και καλύπτονται συνολικά, καθιστώντας το μειονέκτημα ενός άσχημου blog πληγωμένο πολύ λιγότερο.

Συνολικά, τα χαρακτηριστικά επί πληρωμή είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Για επιπλέον κόστος, μπορείτε να προσθέσετε το SiteLock στον ιστότοπό σας, μια πλήρη σουίτα ασφαλείας για την αντιμετώπιση κακόβουλου λογισμικού και την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Το εργαλείο μπορεί να σαρώσει έως και 500 σελίδες σε έναν ιστότοπο και να δώσει μια πλήρη ματιά σε τυχόν ευπάθειες. Θα κάνει ακόμη και μια αναφορά φήμης και μια μαύρη λίστα καθημερινά, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκεστε στα μάτια των μηχανών αναζήτησης.

Μιλώντας για αυτό, το One.com προσφέρει επίσης υπηρεσίες SEO μέσω του MarketGoo. Το βασικό σχέδιο σάς παρέχει βασικές μετρήσεις SEO, εβδομαδιαίο έλεγχο και έως και πέντε λέξεις-κλειδιά για παρακολούθηση. Το πιο ακριβό πρόγραμμα Evolution επεκτείνεται σε αυτό με μια βελτιωμένη αναφορά με έναν πίνακα ελέγχου, έως και 15 λέξεις-κλειδιά και έναν καθημερινό έλεγχο του ιστότοπού σας.

Για τα χρήματα, είναι δύσκολο να κερδίσετε το σύνολο χαρακτηριστικών του One.com. Το ζήτημα του ιστολογίου έγκειται περισσότερο στο πεδίο των επιλογών σχεδιασμού, οπότε δεν βλάπτει υπερβολικά αυτήν την ενότητα της κριτικής. Αντ ‘αυτού, λειτουργίες όπως πιστοποιητικό SSL, SiteLock και MarketGoo κλειδώνουν αυτήν την ενότητα ως εύκολη νίκη για το One.com.

Τιμολόγηση

Το One.com είναι λίγο ελαφρύ στα σχέδια γενικά. Η υπηρεσία, συνολικά, προσφέρει μόνο τρία, δύο εκ των οποίων μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Παρά την περιορισμένη επιλογή, οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές, με εκπληκτικό αριθμό λειτουργιών για εκκίνηση. Ανεξάρτητα από το σχέδιο στο οποίο προσγειώνεστε, θα έχετε μεγάλη αξία για τα χρήματα.

Η τυπική φιλοξενία είναι αρκετά απλή. Πρόκειται για ένα κοινό σχέδιο που σας παρέχει έναν πυρήνα CPU και 512MB μνήμης RAM. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Περιορίζεται μόνο σε πέντε σελίδες, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό αν αναζητάτε έναν απλό ιστότοπο.

Επιπλέον, αυτό το σχέδιο προσφέρει ευελιξία για απομάκρυνση από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο μέλλον. Έχετε πλήρη πρόσβαση FTP / sFTP στον ιστότοπό σας, καθιστώντας δυνατή την εγκατάσταση του WordPress. Αν θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress. Επιπλέον, το πρόγραμμα συνοδεύεται από απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάποια πίστωση στο Google AdWords.

Αν είστε όλοι στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το ειδικό σχέδιο είναι πολύ πιο κατάλληλο. Το όριο της σελίδας ανυψώνεται, παρέχοντας έως και 200 ​​σελίδες, όλα με μόνο ένα δολάριο περισσότερο το μήνα. Είναι πολύ φθηνότερο από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο χώρο, σε ανταγωνισμό μόνο από οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν ένα πρόσθετο πρόγραμμα δημιουργίας, όπως το GoDaddy (διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral).

Παίρνετε όλες τις ίδιες δυνατότητες με την φιλοξενία ιστοσελίδων μείον την πρόσβαση FTP / sFTP, που σημαίνει ότι το WordPress είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, αυτό κερδίζει premium πρότυπα που αποκρίνονται πλήρως και βελτιστοποιούνται για κινητά. Έχετε δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς και δυνατότητα εισαγωγής εικόνων HD.

Οι τιμές είναι χαμηλές, αλλά το πρόβλημα εδώ είναι η έλλειψη δωρεάν προγράμματος. Οι περισσότεροι αφοσιωμένοι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν έναν, ενώ οι οικοδεσπότες που δεν έχουν κάνει οικογένειες. Δυστυχώς, το One.com βρίσκεται στην τελευταία κατηγορία. Δεν προκαλεί έκπληξη με κανένα τρόπο, αλλά σίγουρα απογοητευτικό.

Σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου του One.com

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα σχέδια για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για ένα κατάστημα ή WordPress, η τελευταία επιλογή έρχεται σε μερικά δολάρια περισσότερα ανά μήνα. Στο τέλος της δημιουργίας ιστότοπων, το σχέδιο είναι ακριβώς το ίδιο με το κανονικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά σας επιτρέπει επίσης να πουλάτε προϊόντα.

Είναι μια απότομη αύξηση της τιμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σχέδιο δεν είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο Wix (διαβάστε την κριτική μας στο Wix) έρχεται σε σχεδόν 5 $ ακριβότερα από την τιμή του One.com.

Σχέδιο & Εργαλεία

Το One.com έχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας παρόμοιο με αυτόν του Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly). Ακόμα κι έτσι, δεν προσγειώνεται αρκετά στο επίπεδο ρευστότητας αυτού του παρόχου, με μια καθυστέρηση διεπαφής και μπερδεμένο διαχωρισμό εργαλείων.

Έχετε πρόσβαση σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα προτύπων και όλα φαίνονται αρκετά καλά. Ορισμένα είναι κλειδωμένα για όσους δεν διαθέτουν premium πακέτο, αλλά αυτό δεν είναι πολύ απογοητευτικό. Το One.com δεν κρύβει τα καλά θέματα πίσω από αυτόν τον τοίχο και δεν αφήνει τα σκουπίδια. Αντ ‘αυτού, υπάρχει ένας καλός συνδυασμός των δύο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μια καλή επιλογή ανεξάρτητα από το σχέδιο που ακολουθείτε.


Το One.com σάς επιτρέπει να αλλάξετε το πρότυπό σας ανά πάσα στιγμή, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε. Για πολλούς, πρόκειται για επιλογή ενός προτύπου και μη αλλαγή καθώς η προσπάθεια αναίρεσης όλων των ρυθμίσεων είναι ακριβώς η διαδικασία. Θα μιλήσουμε περισσότερα για τον τρόπο αλλαγής του προτύπου σας στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω.

Επιλέξτε το πρότυπό σας με σύνεση, επειδή πιθανότατα θα το ακολουθήσετε. Αν θέλετε να διαλύσετε τα πάντα, αυτό είναι δυνατό. Το One.com έχει ένα αρκετά ανοιχτό πρόγραμμα επεξεργασίας, ένα που δεν κρατάει πολύ το χέρι σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Υποθέτει ότι γνωρίζετε λίγα πράγματα για το πώς λειτουργούν οι κατασκευαστές ιστότοπων, παρέχοντας την ευελιξία να αλλάξετε τα πάντα.

Ο ίδιος ο συντάκτης λειτουργεί όπως ο Weebly. Έχετε μια πραγματική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, με το μενού στην αριστερή πλευρά να κρατά τα στοιχεία που μπορείτε να τοποθετήσετε στη σελίδα. Είναι ένας διαισθητικός επεξεργαστής, αλλά αυτός που χάνει μερικά σημεία από την κακή βελτιστοποίηση. Οι μηχανές χαμηλότερης ποιότητας θα καθυστερήσουν τη χρήση τους, χάνοντας μέρος της ρευστότητας που έχει η Weebly. Έχετε λίγη υστέρηση, θυμάστε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο.

Το πραγματικό ζήτημα είναι ο διαχωρισμός των ρυθμίσεων προτύπου και των ρυθμίσεων σελίδας. Μπορείτε να μεταφέρετε οτιδήποτε στη σελίδα στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων, αλλά δεν μπορείτε να αγγίξετε οτιδήποτε εμπλέκεται στην καθολική σχεδίαση του ιστότοπού σας, όπως κεφαλίδες και υποσέλιδα. Το One.com χαρίζει ευχαρίστως αυτές τις περιοχές για να σας ενημερώσει. Ακόμα κι έτσι, είναι ενοχλητικό να μπαίνουμε μπρος-πίσω μεταξύ των δύο για να κάνουμε μερικές απλές εργασίες.

Όπως αναφέρεται στην ενότητα δυνατοτήτων παραπάνω, μπορείτε να κάνετε blog στο One.com, αλλά δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Σε αντίθεση με τους περισσότερους δημιουργούς ιστότοπων, δεν μπορείτε να προσθέσετε μια σελίδα ιστολογίου ή να σύρετε ένα στοιχείο ιστολογίου σε οποιαδήποτε σελίδα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog μόνο στον πίνακα ελέγχου και, ενώ η διαδικασία είναι αρκετά απλή, είναι μια εφαρμογή asinine που οδηγεί μόνο σε απογοήτευση.

Ευκολία στη χρήση

Παρά αυτές τις απογοητεύσεις, η ευκολία χρήσης είναι πραγματικά αρκετά καλή. Το One.com μπορεί να πάρει μερικές περίεργες αποφάσεις με την τοποθέτηση ιστολογίου και την επιλογή θεμάτων, αλλά η ίδια η διαδικασία κατασκευής αισθάνεται ρευστή. Δανείζεται μια σελίδα του βιβλίου του Weebly και αυτό είναι καλό. Εφόσον το θέμα σας ταιριάζει στο σκοπό σας, θα πρέπει να μπορείτε να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο με λίγα έως καθόλου προβλήματα.

Η γραμμή εργαλείων στην αριστερή πλευρά προσφέρει μια πλήρως διαδραστική εμπειρία. Σύρετε τα στοιχεία απευθείας στη σελίδα, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να βρείτε ένα εικονίδιο προσθήκης ή να σκάψετε αυτό που θέλετε. Το One.com περιλαμβάνει και μερικούς δείκτες που μοιάζουν με το Photoshop, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα ευθυγραμμίζονται.

Η προσθήκη νέων σελίδων είναι εξίσου απλή. Ο επεξεργαστής σας βρίσκεται στην κορυφή της γραμμής εργαλείων και μερικά κλικ εκεί θα εμφανίσουν την οθόνη επιλογής σελίδων. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών επιλογών για καταστήματα στο Διαδίκτυο, γκαλερί και σελίδες επαφών, όλες γεμάτες με εικονικό περιεχόμενο. Είναι απλό να προσθέσετε μια νέα σελίδα και να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας.

Όσον αφορά τη συνολική εμφάνιση του ιστότοπού σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε. Πρέπει να μεταβείτε στον επεξεργαστή σελίδων, να προσθέσετε μια νέα σελίδα και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο “εξερεύνηση προτύπων One.com” για να αλλάξετε τη δική σας. Όσον αφορά τις δοκιμές μας, δεν βρήκαμε κανέναν άλλο τρόπο να αλλάξουμε το πρότυπο, κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό.

Εάν η επιλογή ενός νέου προτύπου δεν είναι για εσάς, μπορείτε πάντα να σχεδιάσετε το δικό σας. Το One.com επιτρέπει ένα παράξενο χαρακτηριστικό όπου διαφορετικά πρότυπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές σελίδες. Επιτρέπει μεγάλη ευελιξία, αλλά μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο για τους αρχάριους.

Από άποψη σχεδίασης, η τοποθέτηση επιλογών προτύπου και επιλογών σελίδας σε διαφορετικές περιοχές δεν έχει νόημα. Ωστόσο, από την άποψη της ευκολίας χρήσης, βοηθάει λίγο. Ενώ το μοναδικό σύστημα χρειάζεται να συνηθίσει, σας αναγκάζει να τμηματοποιήσετε αυτό που εργάζεστε, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βλάβη καθολικών στοιχείων του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, η μεταφορά ενός στοιχείου στη σελίδα δεν θα σας κάνει να τραβήξετε κατά λάθος το λογότυπό σας.

Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίζουμε αυτά τα εργαλεία είναι καλό. Βοηθά στην ευκολία χρήσης λίγο, αλλά η μικρή θυσία σε αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να κάνει ένα πολύ πιο ρευστό κατασκευαστή παρά μερικά πιθανά ατυχήματα.

Για την καθαρή κατασκευή του ιστότοπού σας, το One.com είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση λόγω της οικειότητας του. Η εντελώς διαδραστική διεπαφή σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε με το πάτημα ενός ποντικιού. Ωστόσο, οι πιο προηγμένες επιλογές, όπως η εναλλαγή προτύπων, προκαλούν ανησυχία.

Υποστήριξη

Καθώς το One.com είναι ένας πλήρης οικοδεσπότης Ιστού, η υποστήριξη είναι αρκετά καλή. Πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων περιορίζουν την υποστήριξη σε ένα κέντρο βοήθειας και σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν και το ίδιο ισχύει για το One.com, έχετε επίσης ζωντανή συνομιλία, μια 24ωρη λύση για οποιοδήποτε ενοχλητικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Το κέντρο βοήθειας είναι αρκετά απλό. Το One.com έχει εννέα διαφορετικές κατηγορίες με τα πάντα, από την έναρξη έως τη διαχείριση της συνδρομής σας. Η περιοχή έναρξης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς παρέχει μια ωραία επισκόπηση κάθε υπηρεσίας που προσφέρει το One.com. Αυτό θα σας κάνει να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το WordPress, το Microsoft Office 365 και άλλα σε μερικά σύντομα άρθρα.

Τα ίδια τα κομμάτια γράφονται καθαρά με έναν συμπεριλαμβανόμενο πίνακα περιεχομένων για πιο περίπλοκα μαθήματα. Μερικά από τα άρθρα έχουν στιγμιότυπα οθόνης, όπως αυτά που σχετίζονται με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά θα ήταν ωραίο να βλέπουμε στιγμιότυπα οθόνης σε περισσότερα άρθρα, καθώς και σε μερικά συνοδευτικά βίντεο.

Δυστυχώς, το One.com πέφτει στην παγίδα που κάνουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων στο κέντρο βοήθειας. Υπάρχουν πολλά μαθήματα από την ενεργοποίηση μιας συνδρομής έως την έναρξη ενός ιστολογίου, αλλά δεν υπάρχουν οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων. Στις κριτικές μας, το Strikingly (διαβάστε την εντυπωσιακή κριτική μας) είναι ο μόνος δημιουργός που έχει αυτά τα άρθρα, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για μικρά, κοινά προβλήματα.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη εάν έχετε προβλήματα. Ζωντανή συνομιλία και email είναι διαθέσιμα με αρκετά γρήγορους χρόνους απόκρισης. Λάβαμε μια απάντηση μέσω email σε λίγο πάνω από 10 ώρες και ζωντανή συνομιλία μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, για τα μη αγγλικά ομιλητές, η ζωντανή συνομιλία θα είναι πιο αργή. Μόνο αγγλόφωνοι πράκτορες είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, ενώ άλλες γλώσσες έχουν κανονικά οκτώωρα παράθυρα λειτουργίας.

Ωστόσο, οι μορφές υποστήριξης είναι εξαιρετικές στο One.com. Προσθήκες όπως ένα φόρουμ ή τηλεφωνική υποστήριξη θα ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτες, αλλά η εφαρμογή λειτουργεί αρκετά καλά όπως είναι. Τα άρθρα στο κέντρο βοήθειας γράφονται με σαφήνεια με μεγάλο βάθος και η υποστήριξη αποκρίνεται γρήγορα όσο μιλάτε αγγλικά.

Η ετυμηγορία

Εάν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγα χρήματα, τότε το One.com είναι μια εξαιρετική επιλογή. Λαμβάνετε πάρα πολλά για τα χρήματά σας, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικές λειτουργίες όπως ένα πιστοποιητικό SSL γίνονται για τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης. Η ευκολία χρήσης είναι επίσης κορυφαία, με μια οικεία διεπαφή που εστιάζει στους σημαντικούς τομείς του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Ωστόσο, ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ο σχεδιασμός του ίδιου του οικοδόμου. Έγιναν παράξενες επιλογές στο τέλος του One.com, το λιγότερο από τα οποία είναι η φρικτή εφαρμογή ενός ιστολογίου. Αυτό σε συνδυασμό με τη διάσπαση εργαλείων, δυσκολίες εύρεσης επιλογών προτύπου και περιστασιακά καθυστερημένη διεπαφή κάνουν την υπηρεσία να αισθάνεται σαν λίγο πλύσιμο.

Ωστόσο, είναι για μερικούς. Εάν θέλετε έναν φτηνό ιστότοπο μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, τότε το One.com είναι για εσάς. Απλά μην σκοπεύετε να κάνετε πολλά blogging.

Τι πιστεύετε για το One.com; Ενημερώστε μας στα σχόλια και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map