Mobirise Review – Ενημερώθηκε το 2020

Επανεξέταση Mobirise

Το Mobirise είναι σπάνιο για έναν δημιουργό ιστότοπων στο ότι λειτουργεί καλύτερα όσο περισσότερα χρήματα ρίχνετε σε αυτό. Η βασική του μορφή είναι, λοιπόν, βασική, αλλά μόλις επενδύσετε κάποια χρήματα γίνεται μια αρκετά ελκυστική επιλογή. Δείτε πόσα χρήματα κερδίζετε ακριβώς για το χρήμα σας σε αυτήν την πλήρη κριτική Mobirise.


Το Mobirise Website Builder είναι ένα διαφορετικό είδος δημιουργίας ιστοσελίδων. Δεν βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, επομένως πρέπει να το κατεβάσετε για να δημιουργήσετε κάτι. Διαθέτει καινοτόμες επιλογές επεξεργασίας και σχέδια τιμολόγησης. Είναι εύκολο στη χρήση, αν ίσως είναι δύσκολο να ρυθμιστεί.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να επενδύσετε χρήματα στην αρχή, επειδή οι ισχυρές λειτουργίες του είναι προσβάσιμες μόνο μέσω πρόσθετων επί πληρωμή.

Εάν έχετε καλή κατανόηση του HTML και περίπου 100 $ για να ξοδέψετε, το Mobirise Website Builder είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε κλάδο. Ωστόσο, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αναζητάτε φθηνότερες επιλογές, το Mobirise ενδέχεται να μην λειτουργεί για εσάς. Σε αυτήν την κριτική του Mobirise Website Builder, θα σας βοηθήσουμε να δείτε εάν συμβαίνει αυτό.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Mobirise

Χαρακτηριστικά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε σχετικά με τις δυνατότητες του Mobirise Website Builder είναι η έλλειψη εργαλείου blogging. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για όποιον θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα μέσω οργανικής αναζήτησης και ένα μεγάλο εμπόδιο για να ξεκαθαρίσει η υπηρεσία ώστε να καταστεί η καλύτερη λίστα δημιουργών ιστότοπων. Έχοντας αυτό υπόψη, ας δούμε τι μπορεί να κάνει.

Επεκτάσεις οικοδόμησης ιστότοπων Mobirise

Η σελίδα “επεκτάσεις” είναι η αγορά εφαρμογών του Mobirise Website Builder. Διαθέτει πρόσθετα όπως το καλάθι αγορών PayPal, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο και το εργαλείο SEO, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία robots.txt και χάρτες ιστότοπου.

mobirise-επεκτάσεις

Η αγορά εφαρμογών είναι ο τρόπος με τον οποίο η Mobirise κερδίζει χρήματα. Αγοράζετε επεκτάσεις για να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτά στην ενότητα “τιμολόγηση”. Προς το παρόν, θα εξετάσουμε μερικά πράγματα.

Οι περισσότερες επεκτάσεις είναι φθηνές για αυτό που προσφέρουν. Για παράδειγμα, η επέκταση καλαθιού αγορών PayPal, η οποία σας επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα στο διαδίκτυο, είναι μόνο 39 $ και καλύπτει ένα έτος ενημερώσεων και υποστήριξης.

Τα περισσότερα από τα πρότυπα που μπορείτε να αγοράσετε είναι εκπληκτικά και προσανατολισμένα σε συγκεκριμένα είδη κοινού. Εάν η επιχείρησή σας συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που είχε στο μυαλό η Mobirise, όπως ο προγραμματισμός γάμου ή ένα γυμναστήριο, θα βρείτε χρήσιμο το θέμα για αυτό.

Για παράδειγμα, το εκπαιδευτικό θέμα είναι καλοφτιαγμένο. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα, το Mobirise Website Builder σας καλύπτει με αυτήν την επέκταση, η οποία προσθέτει υποστήριξη για βίντεο, συλλογή φορμών και μια όμορφη διάταξη στο σύνολο εργαλείων σας.

Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος ενσωμάτωσης των τιμών στην αγορά εφαρμογών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο και να τον ανεβάσετε στο GitHub, μέσω του FTP ή της εταιρείας φιλοξενίας της επιλογής σας, αλλά για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα πρέπει να αγοράσετε επεκτάσεις.

Αυτό που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι η ποσότητα των πρόσθετων. Δεν καλύπτονται όλες οι βιομηχανίες από τις επεκτάσεις. Εάν είστε οδοντίατρος ή ελεύθερος επαγγελματίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Mobirise Website Builder, θα παλέψετε με τα πρότυπα.

Αν και αυτό είναι αλήθεια, ο αντίπαλος SiteBuilder της Mobirise Website Builder έχει μόνο επτά πρόσθετα στην αγορά του και δεν έχει σημασία. Ωστόσο, το SiteBuilder διαθέτει προνόμια, οπότε ελέγξτε την αναθεώρηση του SiteBuilder προτού εξαγάγετε συμπεράσματα. Τούτου λεχθέντος, η αγορά εφαρμογών του Mobirise Website Builder απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το SiteBuilder’s.

Mobirise Website Builder SEO

Όσον αφορά το SEO, το Mobirise Website Builder δεν είναι ο καλύτερος κατασκευαστής εκεί έξω. Μπορείτε να προσθέσετε μια επέκταση που θα δημιουργήσει έναν χάρτη ιστότοπου και αρχεία robots.txt, αλλά αυτό είναι.

Ακόμη και χωρίς αυτήν την επέκταση, μπορείτε να επεξεργαστείτε σύντομα αποσπάσματα μεταδεδομένων στον επεξεργαστή βανίλιας. Αν και δεν είναι ένα παιχνίδι αλλαγής, είναι σημαντικό να το καλύψουμε επίσης.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση Code Editor για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καθαρά και διευκολύνουν την εύρεση της Google από εσάς.

Ωστόσο, αυτός είναι πολύς αγώνας για ελάχιστα αποτελέσματα. Εάν θέλετε ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας που βοηθά την κατάταξή σας στο Google, διαβάστε την κριτική Wix.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Mobirise Website Builder

Το Mobirise Website Builder δεν περιλαμβάνει ένα εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου δωρεάν. Για να ξεκινήσετε την πώληση στον ιστότοπό σας, πρέπει να αγοράσετε την επέκταση καλαθιού αγορών PayPal.

mobirise-paypal

Για μια εφάπαξ πληρωμή 39 $, μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακά ή φυσικά προϊόντα. Δεν είναι ένα πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς αποκλεισμούς, επειδή δέχεται μόνο συναλλαγές PayPal, αλλά είναι πολύ φθηνότερο από αυτό που θα κάνατε αλλού.

Αυτό που μας αρέσει για το πρόσθετο είναι ότι συνοδεύεται από έναν εξαντλητικό οδηγό, που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο δημιουργίας του καταστήματός σας και την προσθήκη και διαχείριση προϊόντων. Έχει σαφείς, συνοπτικές εξηγήσεις και βίντεο για να δείξει τα σημεία που έγιναν.

Το Mobirise Website Builder, σε συνδυασμό με την επέκταση PayPal, είναι μια καλή επιλογή εάν δεν εστιάζετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά θέλετε ακόμα ένα μικρό κατάστημα στον ιστότοπό σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε το Shopify. Ωστόσο, μην πηδήσετε απλώς σε αυτό. Είναι μια πολύπλοκη πλατφόρμα, οπότε διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους στο Shopify πρώτα.

Φόρμας επικοινωνίας για την κατασκευή ιστοτόπου Mobirise

Η δημιουργία μιας λίστας email με το Mobirise Website Builder είναι δύσκολη αν δεν αγοράσετε την επέκταση Form Builder $ 39. Εκτός από το όνομα, το τηλέφωνο, το email και ένα πεδίο μηνυμάτων, δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείτε να προσθέσετε ειδικά κουμπιά, να αλλάξετε την τυπογραφία ή να προσαρμόσετε τα πεδία.

Αυτό είναι μεγάλο μείον επειδή θα ήταν καλύτερα να συνδεθείτε σε μια φόρμα Google από τη χρήση του εργαλείου υποβολής φόρμας του Mobirise Website Builder.

mobirise-contact-form

Αν και είναι περιορισμένη, η επέκταση Form Builder μπορεί να λειτουργήσει σε ένα μικρό έργο ή εργασία. Είναι αρκετά καλό, για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μόνο άτομα για να εγγραφείτε για κάτι.

Ωστόσο, μην αποθαρρύνεστε. Αν σας αρέσει το Mobirise Website Builder και πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα email, η αγορά του πρόσθετου Form Builder μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Επισκόπηση λειτουργιών

Λογότυπο Mobirisemobirise.com

Ελεύθερος

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Η έκδοση βανίλιας του Mobirise Website Builder είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το τι μπορείτε να κάνετε αργότερα, αλλά για τώρα, ας δούμε τι προσφέρει η υπηρεσία σε όσους θέλουν να ξοδέψουν χρήματα.

Οι περισσότερες από τις επεκτάσεις είναι μόνο αναβαθμισμένα πρότυπα που απευθύνονται σε συγκεκριμένα είδη κοινού – για παράδειγμα, το WorkshopAMP προορίζεται για επιχειρήσεις επισκευών. Επιπλέον, λαμβάνετε επεκτάσεις για συγκεκριμένες δυνατότητες, όπως Paypal Shopping Cart και Form Builder, οι οποίες προσθέτουν πολλές επιλογές προσαρμογής.

Αυτό που είναι υπέροχο για την αγορά επεκτάσεων είναι να τα αποκτήσετε για πάντα. Πραγματοποιείτε προκαταβολή που σας παρέχει πρόσβαση στο εργαλείο. Επιπλέον, έχετε ένα έτος υποστήριξης προτεραιότητας και ενημερώσεις για το πρόσθετο.

Αν και ανορθόδοξη, αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλύτερη από την προσφορά προγραμμάτων επί πληρωμή.

Εάν θέλετε απλώς το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό και να μην χρειάζεται να αγοράσετε το υψηλότερο επίπεδο προσφοράς όπως θα κάνατε με τους περισσότερους παρόχους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχέδια θα μπορούσαν να είναι ακριβά επειδή έρχονται με επιπλέον γλώσσες, αυξημένο εύρος ζώνης και υποστήριξη προτεραιότητας.

Για παράδειγμα, το Voog είναι ιδανικό για τοπική προσαρμογή, αλλά η απόκτηση της καλύτερης πολυγλωσσικής εμπειρίας σημαίνει ότι ξοδεύετε χρήματα για πιστοποιητικά και λειτουργίες που δεν χρειάζεστε απαραίτητα. Το Mobirise Website Builder το κάνει καλύτερα, αλλά το Voog εξακολουθεί να έχει πλεονεκτήματα, οπότε φροντίστε να δείτε την κριτική Voog.

Για να μην αναφέρουμε ότι πιθανότατα θα βγείτε πιο πλούσιοι στο τέλος του έτους από ό, τι αν αγοράσετε μια συνδρομή ανώτερου επιπέδου από διαφορετικό κατασκευαστή.

Σχέδιο & Εργαλεία

Μιλήσαμε για επεκτάσεις, χαρακτηριστικά βανίλιας και τιμές. Τώρα, ας αντιμετωπίσουμε τον συντάκτη. Ο συντάκτης του Mobirise Website Builder επικεντρώνεται στην απλότητα.

mobirise-editor- (συμπιεσμένο)

Τα πάντα στον πίνακα οργάνων είναι σαφώς οργανωμένα. Αν και τα εργαλεία επεξεργασίας δεν φέρουν την ετικέτα όσο θα έπρεπε, θα πρέπει να το κολλήσετε μέσα σε πέντε λεπτά από το παιχνίδι.

Το “Pages”, αναπάντεχα, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις σελίδες του ιστότοπού σας.

mobirise-σελίδες

Είναι επίσης το σημείο όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL των σελίδων σας και τα μεταδεδομένα για καλύτερο SEO.

Οι “Ιστότοποι” σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε όλα τα έργα ιστότοπου εντός εφαρμογής.

ιστότοπους για κινητοποιήσεις

Είναι επίσης το σημείο όπου προσαρμόζετε τη διαδρομή εξαγωγής ενός ιστότοπου. Επιπλέον, είναι εκεί όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα favicon και να ενεργοποιήσετε τα εφέ για κύλιση σε μια σελίδα. Αν και δεν είναι περίπλοκη, η ενότητα θα είναι σημαντική κατά τη δημοσίευση του ιστότοπού σας.

“Είσοδος” και “Βοήθησέ με!” είναι αυτονόητες. Το πρώτο σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Mobirise Website Builder και το δεύτερο θα σας στείλει σε μια φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σε επαφή με τους προγραμματιστές.

Τέλος, η καρτέλα “επεκτάσεις και θέματα” σας μεταφέρει σε μια οθόνη όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν και επί πληρωμή πρόσθετα για τον ιστότοπό σας.

mobirise-θέματα

Ωστόσο, αυτά δεν είναι το ψωμί και το βούτυρο του Mobirise Website Builder. Το κύριο πράγμα που θα κάνετε αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία περιστρέφεται γύρω από την ενότητα “μπλοκ”.

μπλοκ κινητοποίησης

Η οθόνη “μπλοκ” διαθέτει αρκετές υποκατηγορίες με ενότητες προπαρασκευαστικών σελίδων.

Η κατηγορία “μενού” είναι απλή. Με την έκδοση βανίλιας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μορφές μενού. Μόλις εγκατασταθείτε σε έναν τύπο μενού, είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια κεφαλίδα για τη σελίδα σας.

Η καρτέλα εισαγωγής βανίλιας έχει εννέα κεφαλίδες για να διαλέξετε. Έρχονται με εικόνες, ρυθμιστικά, συνθήματα και τίτλους σε συνδυασμό με διάφορους τρόπους.

Οι άλλες κατηγορίες δεν είναι περίπλοκες, αλλά ας τις περάσουμε έτσι κι αλλιώς.

Το “Sliders” περιλαμβάνει γκαλερί και καρουζέλ με εικόνα. Το “Features” έχει μπλοκ σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να δείξετε τα οφέλη της συνεργασίας με την επιχείρησή σας. Είναι μια έξυπνη προσθήκη, επειδή διευκολύνει τη σύνταξη μιας σελίδας “υπηρεσίες” ή “σχετικά με εμάς”.

Το “Media” σάς επιτρέπει να προσθέτετε κάθε είδους βίντεο και αυτόνομες εικόνες. Αν και λειτουργικό όπως είναι, θα ήταν υπέροχο αν είχατε πρόσβαση σε περιεχόμενο απόθεμα από την καρτέλα.

Το “Άρθρο” περιλαμβάνει πράγματα όπως τίτλους, μπλοκ σώματος και κοινωνικές ενοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση και δημοσίευση άρθρων. Δεν είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, αλλά αρκεί αν θέλετε απλώς να κάνετε blog για αυτό που έχετε κάνει.

Το “Info” διαθέτει μπλοκ που σας βοηθούν να περιγράψετε κομμάτια δεδομένων. Αν και χρήσιμο, το σύστημα θα ήταν καλύτερα απλοποιημένο εάν το περιεχόμενο συγχωνεύτηκε με το μπλοκ “χαρακτηριστικά”. Το “Testimonials” σάς επιτρέπει να εισαγάγετε κριτικές πελατών. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μαρτυρία με καρουσέλ εικόνας στην έκδοση βανίλιας, κάτι που θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα.

Το “Κοινωνικό” έχει κοινόχρηστα και ακολουθεί μπλοκ για δημοφιλείς υπηρεσίες κοινωνικών μέσων. Το “Πίνακες τιμολόγησης” διαθέτει εκπληκτικά μπλοκ σχεδίων τιμολόγησης για χρήση εάν διαφοροποιείτε τις προσφορές σας. Το “Φόρμες” έχει μερικά πρότυπα για τη συλλογή φορμών και το “χάρτες” σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε έναν χάρτη Google στη σελίδα σας.

Τέλος, η καρτέλα “υποσέλιδα” της βανίλιας έχει τέσσερα μπλοκ υποσέλιδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τα υποσέλιδα του Mobirise Website Builder είναι καλοφτιαγμένα και συνοδεύονται από κοινωνικά εικονίδια, χάρτες και μια κομψή σχεδίαση.

mobirise-υποσέλιδα

Εκτός από την προσθήκη μπλοκ, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη σελίδα.

mobirise-on-page-edits

Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε κείμενο, τυπογραφία και χρώματα, τα οποία βελτιστοποιούν τη ροή εργασίας σας. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο μεταξύ των δημιουργών ιστότοπων, αλλά το Mobirise Website Builder το κάνει καλά επειδή τα κουμπιά επεξεργασίας και τα πεδία είναι μικρά, απλά και ανταποκρίνονται.

Ευκολία στη χρήση

Μόλις εξοικειωθείτε με την υπηρεσία, το Mobirise Website Builder είναι εύκολο στη χρήση. Δεν υπάρχουν πολλές ετικέτες στα στοιχεία ελέγχου ή στα τμήματα μεταφοράς και απόθεσης, οπότε χρειάζεται χρόνος για να δείτε τι μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά μπορείτε να το κρατήσετε μέσα σε 15 λεπτά.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από τον ιστότοπο της Mobirise. Μόλις επιλυθεί, πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον συντάκτη. Εγγραφείτε και θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε.

Η διεπαφή χρήστη είναι απλή και αισθητική. Το WYSIWYG είναι η προεπιλεγμένη εμφάνιση του προγράμματος επεξεργασίας, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δομή ενός ιστότοπου σε λιγότερο από μισή ώρα. Με βάση ό, τι χρειάζεστε από τον ιστότοπό σας, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν αγοράσετε επεκτάσεις, αλλά 30 λεπτά είναι το σχήμα του μπάρμπεκιου για την κατασκευή της ραχοκοκαλιάς του.

Όλα τα μπλοκ έρχονται με πλαστό περιεχόμενο, οπότε στη συνέχεια θα πρέπει να εισαγάγετε τις εικόνες και τα τμήματα κειμένου που χρειάζεστε για να προσελκύσετε τους επισκέπτες. Εάν δεν χρειάζεται να κωδικοποιήσετε ή να προσθέσετε δεκάδες προϊόντα, όλα μπορούν να ληφθούν υπόψη σε μία συνεδρίαση.

Όσον αφορά τη δημοσίευση, τα πράγματα δεν είναι τόσο φωτεινά. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας σε μια τοπική μονάδα δίσκου ή σε FTP.

mobirise-δημοσίευση

Δυστυχώς, το Mobirise δεν προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας, επομένως θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για μια πλατφόρμα φιλοξενίας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση ενός, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα της χρήσης του Mobirise Website Builder. Δεν έχετε ένα πακέτο all-inclusive για να καλύψετε τις ανάγκες σας στο διαδίκτυο σε ένα μέρος. Αν είστε λίγο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, η δημοσίευση ενός ιστότοπου με το Mobirise Website Builder θα είναι μια ταλαιπωρία.

Αν προτιμάτε να βάλετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, το Squarespace και το Weebly είναι καλύτερες επιλογές. Προσφέρουν πρότυπα που είναι απλά όμορφα, αλλά έχετε επίσης φιλοξενία και βαθύτερη προσαρμογή. Διαβάστε την κριτική μας Squarespace και Weebly για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη της Mobirise είναι πλήρης. Κάντε κλικ στο “βοήθεια” στο πρόγραμμα επεξεργασίας και θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με συνδέσμους προς ένα κέντρο βοήθειας, ένα φόρουμ και μια φόρμα επικοινωνίας.

Το κέντρο βοήθειας είναι καλά οργανωμένο.

mobirise-help-center

Υπάρχουν έξι κατηγορίες συχνών ερωτήσεων και σεμιναρίων και συνοδεύονται από εξαιρετικές εξηγήσεις και βίντεο εκμάθησης. Αν και έπρεπε να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια κατά τη δοκιμή του Mobirise Website Builder, το κέντρο βοήθειας ήταν αρκετό για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

mobirise-υποστήριξη-ερώτηση

Εάν δεν λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε από τη βάση γνώσεων του Mobirise, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στα φόρουμ.

Mobirise-φόρουμ

Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών Mobirise έτοιμη να βοηθήσει με εξειδικευμένα ζητήματα και ερωτήσεις. Εάν κανείς δεν έχει ρωτήσει ακόμα για το πρόβλημά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νήμα και να λάβετε βοήθεια από άλλους χρήστες του Mobirise Website Builder.

Εάν αυτά τα δύο δεν λειτουργούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προγραμματιστές χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας εντός της εφαρμογής. Τα email απαντώνται άμεσα και επαγγελματικά.

Συνολικά, δεν πρέπει να συναντήσετε κανένα εμπόδιο που διαρκεί περισσότερο από μια ημέρα του χρόνου σας.

Η ετυμηγορία

Το Mobirise Website Builder είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Είναι καινοτόμο, έχει μια καλή προσφορά και μπορείτε να ξεκινήσετε να λειτουργεί κάτι εκπληκτικό μέσα σε λίγες μέρες (ή ακόμα και ώρες).

Δυστυχώς, το λογισμικό χτύπησε επειδή δεν διαθέτει δυνατότητες. Κανένα εργαλείο blogging δεν είναι μεγάλο ζήτημα το 2019, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο σκληρές εργάζονται άλλες εταιρείες για να σπάσουν τον τύπο αλγορίθμου Google. Προσθέστε ένα κακό εργαλείο SEO στο μείγμα και απλά δεν θα βρεθείτε οργανικά.

Αν θέλετε μια καταπληκτική πλατφόρμα blogging, διαβάστε το καλύτερο άρθρο των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Συνιστούμε το WordPress, που είναι ο βασιλιάς CMS, αλλά ίσως κάτι άλλο θα λειτουργήσει και για εσάς. Πριν πάτε με το WordPress, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους για το WordPress.

Ήταν δίκαια η λήψη του Mobirise Website Builder; Είχατε μια διαφορετική εμπειρία με αυτό; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map