Κριτική Jimdo – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική Jimdo

Το Jimdo είναι μια σταθερή επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα. Έχει πολλές επιλογές, μια ωραία επιλογή θεμάτων και η τιμή είναι επίσης λογική. Η υποστήριξη, ωστόσο, είναι ένα μικρό κορδόνι σε μέρη. διαβάστε την πλήρη κριτική Jimdo για όλες τις λεπτομέρειες.Ο Jimdo είναι ένας δημιουργός ιστοσελίδων προσαρμοσμένος σε όσους θέλουν έναν υπέροχο ιστότοπο γρήγορα. Ο φιλικός προς τον χρήστη επεξεργαστής κάνει την κατασκευή του ιστότοπού σας από το μηδέν ένα αεράκι, ενώ το έξυπνο Dolphin AI μπορεί να σας συνδυάσει κάτι μέσα σε λίγα λεπτά. Ανεξάρτητα από τη λεωφόρο, είναι σαφές ότι αυτός ο δημιουργός ιστότοπων επικεντρώνεται στην ταχύτητα.

Αυτή η ευκολία χρήσης εξακολουθεί να κερδίζει τον Jimdo μια θέση μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων, αλλά ορισμένα ζητήματα το εμποδίζουν από το να καταστεί το κορυφαίο επίπεδο. Θα ξοδέψετε λίγο περισσότερο κατά μέσο όρο για δυνατότητες που μπορεί να μην χρειάζεστε, καθιστώντας αυτήν μια λύση ελαφρώς υψηλότερου κόστους ανάλογα με το σχέδιό σας.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της κριτικής του Jimdo, θα εξετάσουμε τις καλύτερες στιγμές και τα μειονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας. Θα μιλήσουμε για τις δυνατότητες, τις τιμές, το σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση και την υποστήριξη, καταδύοντας σε βάθος τι γίνεται σωστά και τι θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Αν προτιμάτε να πηδήσετε το όπλο και να δοκιμάσετε τον Jimdo μόνοι σας, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να χτίζετε. Φροντίστε, ωστόσο, να διαβάσετε το τέλος αυτής της κριτικής, για να μάθετε σχετικά με την αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

διεπαφή jimdo

jimdo βίντεο φόντο

jimdo seo ρυθμίσεις

jimdo ρυθμίσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

ρυθμίσεις ιστολογίου jimdo

Προηγούμενος

Επόμενο

Εναλλακτικές λύσεις για τον Jimdo

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Ο Jimdo είναι αρκετά απλός όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Εκτός της λίστας στοιχείων και του ίδιου του δημιουργού, ορισμένοι χρήστες δεν θα γνωρίζουν καν τι άλλο έχει να προσφέρει ο Jimdo. Οι λειτουργίες λειτουργούν ως επί το πλείστον στο παρασκήνιο και, ενώ δεν είναι εντυπωσιακές, εξακολουθούν να προσφέρουν μεγάλη αξία στον ιστότοπό σας.

Όλοι οι ιστότοποι είναι κρυπτογραφημένοι με πιστοποιητικό SSL, ένα τεράστιο πλεονέκτημα ειδικά για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ένα πιστοποιητικό SSL κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς τον ιστότοπό σας, μια αναγκαιότητα εάν σκοπεύετε να συλλέξετε κάτι προσωπικό. Παρέχει στους χρήστες σας ηρεμία, αλλά βοηθούν επίσης την κατάταξη της Google, καθώς πολλές μηχανές αναζήτησης και προγράμματα περιήγησης ιστού προειδοποιούν τους χρήστες που προσγειώνονται σε μη ασφαλείς ιστότοπους.

πιστοποιητικό jimdo ssl

Ακόμα και ιστότοποι που δεν ανήκουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα επωφεληθούν από ένα πιστοποιητικό. Το Jimdo σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φόρμες επικοινωνίας στον ιστότοπό σας απευθείας μέσα από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Ένα πιστοποιητικό θα κρυπτογραφεί πράγματα όπως ονόματα και διευθύνσεις email εκτός από τους αριθμούς πιστωτικών καρτών, που σημαίνει ότι προστατεύεστε από οποιαδήποτε κλοπή πληροφοριών ενώ αυτά τα δεδομένα βρίσκονται σε μεταφορά.

jimdo form builder

Το blogging είναι ένα μεγάλο μέρος κάθε δημιουργού ιστότοπων και ο Jimdo δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες ιστολόγιο ή απλώς να το κολλήσετε σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο. Ωστόσο, το Jimdo σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε περιοχές που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, πράγμα που σημαίνει ότι άλλοι χρήστες μπορούν να μπουν και να κάνουν blog εάν θέλετε να συνεισφέρετε συγγραφείς.

Ο Jimdo δεν προσφέρει κέντρο εφαρμογών, αλλά υπάρχουν τρόποι ενσωμάτωσης εφαρμογών τρίτου μέρους με το πρόγραμμα δημιουργίας. Μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών είναι συμβατές, όπως το Tidio Live Chat, τα εισιτήρια Eventbrite και τα γραφήματα Infogr.am. Αυτό σίγουρα θίγει το χτύπημα του κέντρου εφαρμογών, παρέχοντας μερικά ακόμη εργαλεία για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Αυτές οι ενσωματώσεις είναι το πραγματικό σημείο πώλησης του Jimdo. Το ίδιο το οικοδόμο είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο όταν εναντιωθεί σε άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Ωστόσο, η πρόσβαση σε αυτήν τη λίστα εργαλείων είναι αυτό που ξεχωρίζει τον Jimdo, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ισχυρά κομμάτια λογισμικού στον ιστότοπό σας. Ενώ άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων ενδέχεται να διαθέτουν εργαλεία που εκτελούν παρόμοιες λειτουργίες, λίγοι προσφέρουν τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή του ιστότοπού σας έτσι.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Jimdo

Λογότυπο Jimdowww.jimdo.com

Ξεκινά από 750 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML
Μόνο για επαγγελματικό σχέδιο

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων
Μόνο για επαγγελματικό σχέδιο

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο
1

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7
1

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμή

Η Jimdo προσφέρει φθηνότερες τιμές από ό, τι οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Το πρόγραμμα Pro, για παράδειγμα, έρχεται πολύ κάτω από το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού. Πάνω από αυτό, ωστόσο, το κόστος αυξάνεται σημαντικά. Ενώ η τιμή ενός επιχειρηματικού σχεδίου είναι σίγουρα δικαιολογημένη, ένα σχέδιο μεταξύ των δύο θα έκανε πολύ να κάνει αυτό το lineup να αισθανθεί πιο καλά στρογγυλεμένο.

Ξεκινώντας με το δωρεάν πακέτο, όμως, είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε. Λαμβάνετε έναν δωρεάν υποτομέα από το Jimdo, περιορισμένο χώρο αποθήκευσης και διαφημίσεις Jimdo στον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα, παίρνετε τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές με ένα δωρεάν πακέτο στο Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly). Δεν είναι συναρπαστικό, αλλά αρκετό για να ξεκινήσετε.

Τα επαγγελματικά σχέδια είναι εκεί όπου μπορείτε να έρθετε στο δικό σας με αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων. Οι διαφημίσεις κόβονται και λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο. Για την τιμή, οι προδιαγραφές είναι επίσης εντυπωσιακές, προσφέροντας εύρος ζώνης 10 GB και αποθηκευτικό χώρο 5 GB. Παρόμοια σχέδια με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων γενικά κάθονται 10 $ ή περισσότερα ανά μήνα, οπότε υπάρχουν σίγουρα εξοικονομήσεις.

Μετά από αυτό, τα πράγματα αρχίζουν να καταρρέουν. Τα επιχειρηματικά σχέδια προσφέρουν άφθονη αξία για τα χρήματά σας, αλλά δεν ταιριάζουν καλά με άλλους κατασκευαστές. Για παράδειγμα, το απεριόριστο εύρος ζώνης και 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο Wix (διαβάστε την κριτική Wix) έρχεται με μόλις 14 $ ανά μήνα. Ενώ έχετε λιγότερο χώρο αποθήκευσης, κερδίζετε το πλεονέκτημα των δωρεάν διαφημιστικών πιστώσεων και πρόσθετων εφαρμογών.

Ακόμα κι έτσι, το επιχειρηματικό σχέδιο σας προσφέρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας την τιμή να φαίνεται αρκετά κατάλληλη. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο GoDaddy GoCentral (διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral) είναι στην πραγματικότητα η ίδια τιμή. Το πραγματικό ζήτημα εδώ είναι το δέλτα μεταξύ σχεδίων Pro και Business.

Εάν θέλετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, αναγκάζεστε να πληρώσετε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ακόμη και αν δεν το χρειάζεστε. Η προσθήκη ενός σχεδίου στη μέση που κοστίζει μερικά δολάρια φθηνότερα ανά μήνα θα βοηθούσε στην ολοκλήρωση αυτής της σειράς αρκετά.

Η ολοκλήρωση της λίστας είναι προγράμματα Premium. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Για τα επιπλέον 10 $ ανά μήνα, έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη VIP και μια δωρεάν αξιολόγηση ιστότοπου (αν θα μπορούσατε πραγματικά να το ονομάσετε δωρεάν). Δεν υπάρχει κανένα ή και κανένα κίνητρο για να περάσετε το επιπλέον νόμισμα για τόσο μικρή επιπλέον αξία.

Εκτός από το πρόγραμμα Premium, όλες οι τιμές είναι αρκετά δικαιολογημένες. Τα δωρεάν και επαγγελματικά σχέδια είναι εξαιρετικά και τα επιχειρηματικά σχέδια προσφέρουν πολλές επιπλέον δυνατότητες. Ακόμα κι έτσι, ο Jimdo χάνει σοβαρά έναν τρόπο να συνδέσει αυτούς τους δύο κόσμους μαζί και η προσθήκη ενός πέμπτου σχεδίου θα έκανε πολύ να κάνει το lineup να αισθανθεί πιο συμπαγές.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο Jimdo έχει έναν πολύ διαισθητικό συντάκτη, ο οποίος κερδίζει ένα τέλειο σκορ στην επόμενη ενότητα. Είναι επίσης πολύ ισχυρό, γεμάτο με διαφορετικά στοιχεία για τη δημιουργία της σελίδας σας. Η έλλειψη επιλογών προτύπου σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχετε περισσότερη δουλειά στα πόδια, αλλά αυτό δεν είναι πολύ απογοητευτικό με το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει ο Jimdo.

Ο συντάκτης είναι εντελώς διαδραστικός. Πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων χρησιμοποιούν τον όρο “μεταφορά και απόθεση”, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς εδώ. Αλληλεπιδράτε απευθείας στην ιστοσελίδα, μετακινείτε, αλλάζετε το μέγεθος και προσθέτετε στοιχεία ακριβώς εκεί που τα θέλετε. Μόλις ρυθμίσετε τη σελίδα σας, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε και να αποθέσετε διαφορετικές πτυχές του ιστότοπού σας, αλλά η ίδια η διαδικασία κατασκευής βρίσκεται μέσα στην προσθήκη νέων στοιχείων από μια λίστα.

jimdo add στοιχείο

Ωστόσο, είχαμε μερικά προβλήματα κατά τη χρήση του προγράμματος επεξεργασίας. Για παράδειγμα, φορτώσαμε το θέμα του Barcelona Store για να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα μπλουζών. Το πρότυπο χρησιμοποιεί εικόνες κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας ως μέσο πλοήγησης. Ωστόσο, όταν κάναμε κλικ για να προσθέσουμε έναν σύνδεσμο, δεν συνδέθηκε και λάβαμε ένα μήνυμα σφάλματος.

jimdo σπασμένος σύνδεσμος

Αποδεικνύεται ότι οι σύνδεσμοι είναι νεκροί όταν φορτώνετε το θέμα και πρέπει να επεξεργαστείτε το στοιχείο για να προσθέσετε πραγματικά έναν σύνδεσμο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ευκολίας χρήσης όσο είναι πρόβλημα σχεδιασμού. Τα θέματα φαίνονται υπέροχα, τόσο πολύ ώστε να είναι εύκολο να τα χρησιμοποιήσετε για λειτουργικούς ιστότοπους. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα έχετε πολλή δουλειά για να κάνετε τον ιστότοπο να λειτουργεί όπως θέλετε.

Ίσως γι ‘αυτό υπάρχει περιορισμένη επιλογή από αυτά. Ο Jimdo προσφέρει περίπου 15 περίπου από την πύλη, με την επιλογή να ξεκινήσει και από το μηδέν. Καθώς το πρόγραμμα επεξεργασίας Jimdo είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ξεκινώντας με ένα κενό πρότυπο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Θα αποφύγετε ζητήματα όπως αυτό που περιγράφεται παραπάνω και θα ανατρέξετε στον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

πρότυπα jimdo

Ο Jimdo έχει αρκετά πράγματα στο πρόγραμμα επεξεργασίας που το καθιστούν αρκετά χρήσιμο. Λειτουργίες όπως ένας ενσωματωμένος επεξεργαστής εικόνων, η ενσωμάτωση φόρμας επικοινωνίας και οι στήλες με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους δημιουργούν πολλά εργαλεία για την ανάπτυξη. Παρόλα αυτά, η έλλειψη κέντρου εφαρμογών κλείνει τη χρησιμότητα για περισσότερες εξειδικευμένες ανάγκες.

jimdo image editor

Αυτή είναι μια τάση που έχουμε δει από λίγους κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το SquareSpace (διαβάστε την κριτική μας στο SquareSpace) που αποκλείει μεγάλη ευελιξία. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε και, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι έξω από τα όρια που έθεσε ο Jimdo. Οποιοσδήποτε δημιουργός ιστότοπων έχει περιορισμούς σε κάποιο βαθμό, αλλά το επίπεδο εδώ υπερβαίνει κατά πολύ άλλες επιλογές όπως το WordPress.

Για τους περισσότερους ιστότοπους, θα πρέπει να υπάρχει μικρό πρόβλημα. Προσωπικά χαρτοφυλάκια, μουσικοί, φωτογράφοι και τοπικές επιχειρήσεις θα μπορούν όλοι να δημιουργήσουν έναν λειτουργικό και όμορφο ιστότοπο με τον Jimdo. Ωστόσο, εάν ψάχνετε κάτι πιο εντατικό, ίσως να μην έχετε τα εργαλεία για να το εκτελέσετε σωστά.

Όλες οι εφαρμογές τρίτων μέσω του POWr Plugins, μιας υπηρεσίας που προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με το WordPress. Θα βρείτε πράγματα όπως χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, κουμπί PayPal και αναδυόμενες σελίδες προορισμού που είναι όλες χρήσιμες, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με κάποιους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

Ευκολία στη χρήση

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τον Jimdo με ένα μόνο κλικ. Ακούγεται σαν μια τυριά φράση, αλλά είναι αλήθεια εδώ. Από την αρχική σελίδα, απλώς κάνετε κλικ στο “έναρξη τώρα” και πηγαίνετε στους αγώνες. Η εκπληκτική αρχή στην πραγματικότητα μας έφυγε από την επιφυλακή κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής και έπρεπε να ακολουθήσουμε στιγμιότυπα οθόνης.

αρχική σελίδα του jimdo

Υπάρχουν τρεις επιλογές για να ξεκινήσετε τη δημιουργία: έναν ιστότοπο, ένα κατάστημα ή ένα blog. Αφού διαλέξετε το σωστό, μπορείτε να επιτρέψετε στον Jimdo να δημιουργήσει τον ιστότοπο βάσει μερικών ερωτήσεων ή να βυθιστείτε απευθείας στα εργαλεία για εσάς. Το αυτοματοποιημένο σύστημα (γνωστό ως Jimdo Dolphin) θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και θα δημιουργήσει ένα σημείο εκκίνησης για να εργαστείτε.

επιλογή ιστότοπου jimdo

Θα λάβετε έναν εντελώς λειτουργικό ιστότοπο από το Dolphin, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερο να κάνετε περαιτέρω τροποποιήσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Βεβαίως, το Dolphin είναι λίγο ανατριχιαστικό, καθώς θα αναζητήσει το όνομά σας στο διαδίκτυο και θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για εσάς. Είναι χρήσιμο, αλλά και αρκετά ενοχλητικό.

jimdo δελφίνι

Στην πραγματικότητα, είναι ίσως καλύτερο να αποφύγετε εντελώς το Dolphin, καθώς ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας είναι πολύ εύκολος από μόνος του. Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα, το Jimdo είναι μια εντελώς διαδραστική διεπαφή, τόσο ώστε όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία του ιστότοπού σας να διαμορφώνονται στην ίδια την ιστοσελίδα.

Με κάποιους τρόπους, είναι λίγο ξίφος. Έχοντας τόσα πολλά επεξεργάσιμα στοιχεία σε τόσο μικρό χώρο κάνει την αρχική χρήση του Jimdo αρκετά συντριπτική. Παρόλα αυτά, μετά από λίγο χρόνο με τον συντάκτη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς να χρησιμοποιεί οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά με το πού βρίσκεται μια συγκεκριμένη λειτουργία, επειδή μπορείτε κυριολεκτικά να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω του απευθείας στην ιστοσελίδα.

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το τι κάνει μια συγκεκριμένη λειτουργία, ο Jimdo περιλαμβάνει μια γρήγορη αναφορά για κάθε εργαλείο. Θα παρέχει μια σύντομη περιγραφή του τι κάνει το στοιχείο, καθώς και σύνδεσμο προς ένα πιο περιεκτικό άρθρο στο κέντρο υποστήριξης.

jimdo βοήθεια

Ο Jimdo μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη χρήση όταν πηδάς. Ωστόσο, γίνεται μια από τις πιο διαισθητικές διεπαφές εκεί έξω καθώς ο χρόνος εξελίσσεται. Ενώ οποιοσδήποτε δημιουργός ιστοτόπων έχει καμπύλη εκμάθησης, αυτό αισθάνεται ιδιαίτερα χαμηλό, αποδίδοντας πολύ πιο γρήγορα από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Υπάρχει σίγουρα περιθώριο βελτίωσης, αλλά είναι σαφές ότι ο Jimdo είναι ένας από τους ευκολότερους κατασκευαστές εκεί έξω.

Υποστήριξη

Ο Jimdo έχει ένα από τα καλύτερα κέντρα υποστήριξης που έχουμε δει από αυτούς τους δημιουργούς ιστότοπων. Είναι μια καθαρή, εύχρηστη διεπαφή γεμάτη πληροφορίες σχετικά με την εκκίνηση και τη συντήρηση του ιστότοπού σας. Ωστόσο, η κατοχή του Jimdo έχει μερικές επιπλοκές.

Ξεκινώντας από το κέντρο υποστήριξης, ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε ένα smorgasbord άρθρων, που εστιάζουν κυρίως στη χρήση του δημιουργού Jimdo. Υπάρχουν πολύ λίγα θέματα που αφορούν την υποστήριξη, όπως η αύξηση του ορίου μνήμης. Το κέντρο υποστήριξης μοιάζει περισσότερο με ένα κέντρο εκμάθησης, χτυπώντας τα κύρια μέρη της λειτουργίας ενός ιστότοπου όπως η ευρετηρίαση Google.

κέντρο υποστήριξης jimdo

Αυτό όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Σε αντίθεση με την τυπική φιλοξενία ιστοσελίδων, ο Jimdo και όλοι οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων είναι κλειστά συστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα για να μπλέξουμε στον τρόπο της τεχνικής πλευράς ενός ιστότοπου. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτό θα είναι στο πλευρό του Jimdo και είναι απίθανο να γνωρίζετε καν ότι συμβαίνουν.

Η πλειοψηφία αυτών που θα χρειαστείτε θα βρείτε μέσω του κέντρου υποστήριξης, ακόμα κι αν το όνομα είναι λίγο παραπλανητικό. Τα άρθρα είναι πολύ λεπτομερή, ταιριάζουν με στιγμιότυπα οθόνης και βήμα προς βήμα οδηγίες. Πολλά από τα θέματα έχουν επίσης συνοδευτικά βίντεο, γεγονός που καθιστά πολύπλοκα τα μαθήματα όπως τη δημιουργία μιας “υπό κατασκευή” σελίδας πολύ πιο απλή.

άρθρο υποστήριξης jimdo

Για τυχόν τεχνικά ζητήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Jimdo. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι μια ιδανική διαδικασία. Ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει υποστήριξη μέσω email μόνο μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, δημιουργώντας μια αδέξια διαδικασία υποστήριξης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε τον Jimdo, με εξαίρεση εκείνους με σχέδια Premium που έχουν άμεση υποστήριξη.

φόρμα επικοινωνίας jimdo

Το ίδιο το κέντρο υποστήριξης είναι αρκετά καλό, αλλά επικεντρώνεται περισσότερο στη δημιουργία και την ανάπτυξη του ιστότοπού σας αντί να τον αντιμετωπίσει. Για οποιαδήποτε προβλήματα, η επικοινωνία με τον Jimdo είναι απαραίτητη, αλλά η δυσκίνητη διαδικασία σημαίνει ότι τα προβλήματά σας πιθανότατα θα παραμείνουν περισσότερο από ό, τι θα θέλατε.

Μια απλή ζωντανή συνομιλία θα ανακουφίσει όλο αυτό το πρόβλημα. Στην τρέχουσα κατάσταση, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε την αδέξια διαδικασία που έχει εφαρμόσει ο Jimdo. Μια καλύτερη μορφή επαφής θα έκανε το κέντρο υποστήριξης να φαίνεται καλύτερο, αλλά, ως έχει, κανένα από αυτά δεν είναι ιδανικό.

Η ετυμηγορία

Ο Jimdo είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν δημιουργό ιστότοπων Έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα εργαλείων από την αρχή, με ενσωμάτωση σε εφαρμογές όπως το Ημερολόγιο Google και το Eventbrite. Η αρχική αναβάθμιση είναι πολύ φθηνή, αλλά θα πληρώσετε λίγο περισσότερο από άλλους κατασκευαστές εάν χρειάζεστε ένα πιο ισχυρό σχέδιο.

Όσοι αναζητούν έναν γρήγορο δημιουργό ιστοτόπων που μπορεί να σας συνδέσει σε λίγα λεπτά θα πρέπει σίγουρα να εξετάσουν τον Jimdo. Είναι εύκολο στη χρήση αν ξεκινάτε από το μηδέν, αλλά το Dolphin AI διασφαλίζει ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με λίγη έως καθόλου εργασία στα πόδια.

Επιπλέον, θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα CMS όπως το WordPress χρησιμοποιώντας έναν οικοδεσπότη Ιστού. Δείτε τη λίστα με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μετάβαση σε αυτήν τη διαδρομή.

Τι πιστεύεις για τον Jimdo; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map