GoDaddy GoCentral Website Builder Review – Ενημερώθηκε το 2020

GoDaddy GoCentral κριτική

Το GoCentral είναι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy, το οποίο πιθανώς γνωρίζετε ως τομέα και φιλοξενούμενος ιστότοπου. Παρόλο που το GoCentral είναι καλά ενσωματωμένο στην υπερκατασκευή του GoDaddy, δεν διαθέτει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να δείτε στην αναλυτική κριτική GoDaddy GoCentral.


Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων GoCentral του GoDaddy αποτελεί μια πρόσφατη προσθήκη στη σειρά του, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν γρήγορα έναν ιστότοπο χωρίς καμία γνώση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η εταιρεία είναι πιο γνωστή ως ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και καταχωρητή τομέα (είναι ακόμη και ο νούμερο ένα καταχωρητής τομέα στον κόσμο) και πιθανώς για καλό σκοπό: ενώ δεν είναι κακό, υπάρχουν καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω.

Σε σύγκριση με τους άλλους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων, ο δημιουργός ιστότοπων της Godaddy δεν έχει τη διάτρηση που έχουν οι άλλοι, αν και η τιμολόγηση είναι τουλάχιστον δίκαιη, είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη. Ορισμένοι χρήστες, ωστόσο, μπορεί να το προτιμούν για αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολία, ας ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στο GoCentral, ή μπορείτε να κάνετε κλικ στην κριτική μας στο GoDaddy, εάν εκεί θέλατε να είστε πρώτοι.

Εναλλακτικές λύσεις για το GoDaddy GoCentral

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το GoCentral αισθάνεται λίγο προσκολλημένο στις υπόλοιπες υπηρεσίες του GoDaddy. Αυτή είναι μια τάση που θα συνεχιστεί σε όλη αυτήν την κριτική, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση στο σύνολο λειτουργιών. Ωστόσο, παρόλο που ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν προσφέρει πολλά, υπάρχουν ακόμα πολλά χαρακτηριστικά γύρω του.

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα δημιουργίας, ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε μερικά ευέλικτα εργαλεία για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Ενότητες όπως ο προγραμματισμός ραντεβού, τα μενού, το ημερολόγιο εκδηλώσεων και οι κρατήσεις OpenTable κάνουν τις λειτουργίες να αισθάνονται αρκετά καλά στρογγυλεμένες έξω από την πύλη. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα.

Η λίστα που παίρνετε από την αρχή είναι το μόνο που έχετε. Δεν υπάρχει κέντρο εφαρμογών, τμήματα premium ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση εκτός της βασικής σειράς. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Το lineup δεν είναι απογοητευτικό με κανένα τρόπο, αλλά είναι κλειδωμένο σε αυτό. Εάν ο ιστότοπός σας κινείται εκτός των ορίων που θέτει το GoDaddy, δεν υπάρχει απλώς καμία λύση.

Αν όμως σχεδιάσετε μέσα στις γραμμές, θα βρείτε μια αρκετά πυκνή λίστα χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, ο προγραμματισμός ραντεβού είναι τόσο εύκολος όσο ποτέ. Οι πελάτες σας απλώς συμπληρώνουν μια φόρμα στον ιστότοπό σας και το ραντεβού συγχρονίζεται με ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο.

Διαδικτυακά καταστήματα έχουν επίσης αρκετή δύναμη στη διάθεσή τους. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 1.500 προϊόντα, αποδεχόμενα όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal και ακόμη και Apple Pay. Η GoDaddy παρέχει επίσης τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο και υπενθυμίσεις αγοράς σε περίπτωση που κάποιοι πελάτες εγκαταλείψουν το καλάθι τους.

Δεδομένου ότι το GoDaddy κάνει πολύ περισσότερα από την απλή φιλοξενία ιστοσελίδων, έχετε κάποιες επιπλέον δυνατότητες γύρω από το πρόγραμμα δημιουργίας. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την ασφάλεια του ιστότοπου με την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού έως το διαδικτυακό μάρκετινγκ με ειδικούς SEO. Σίγουρα, μπορείτε να βρείτε αυτές τις δυνατότητες αλλού, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί σχετικά με το να έχετε τα πάντα κάτω από μια στέγη.

Μπορείτε να κάνετε πολλά με το GoCentral. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την οικοδόμηση του ιστότοπού σας και για τη λειτουργία της επιχείρησής σας, αλλά η περιορισμένη επιλογή σημαίνει ότι οι επιλογές σας ξεθωριάζουν. Η λίστα είναι ισχυρή, αλλά κάποιο είδος κέντρου εφαρμογών θα συμβάλει πολύ στη διαφοροποίηση των τύπων ιστότοπων που έχουν δημιουργηθεί στο GoDaddy.

Τιμολόγηση

Το μοντέλο τιμολόγησης είναι λίγο μπερδεμένο στο GoDaddy. Ενώ το βασικό σχέδιο ευθυγραμμίζεται όμορφα με το Wix (διαβάστε την κριτική Wix), οι άλλοι είναι δύσκολο να αξιολογηθούν. Όπως αναφέρεται στην παραπάνω ενότητα, δεν υπάρχει κέντρο εφαρμογών στο GoDaddy, πράγμα που σημαίνει ότι τα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας καταλήγουν σε υψηλότερη τιμή για δυνατότητες που παρέχονται δωρεάν με άλλους παρόχους.

Ξεκινώντας με ένα προσωπικό σχέδιο, ωστόσο, έχετε πρόσβαση στο βασικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, την υποστήριξη ιστολογίου και την πλήρη φιλοξενία ιστοσελίδων. Δεν είναι ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό σχέδιο, αλλά αυτό που σας κάνει να ξεκινήσετε χωρίς πολλά προβλήματα. Η τιμή ταιριάζει επίσης με το Wix και το Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly), οπότε η τιμή είναι σίγουρα εκεί.

Το επιχειρηματικό σχέδιο κοστίζει σχεδόν διπλάσιο από το κόστος μόνο για λίγα επιπλέον χαρακτηριστικά. Λαμβάνετε πιστοποιητικό SSL στον τομέα σας, κουμπιά δωρεάς PayPal και πρόσβαση στο εργαλείο SEO για το οποίο θα μιλήσουμε στην παρακάτω ενότητα. Δυστυχώς, με το διπλάσιο κόστος, οι λειτουργίες δεν φαίνονται πολύτιμες.

Πριν προχωρήσετε στο τελευταίο μισό της σειράς, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτές οι λίγες λειτουργίες είναι το μόνο που έχετε. Για παράδειγμα, οποιοδήποτε είδος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν υποστηρίζεται στα τρία πρώτα σχέδια. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να τραβήξετε το κουμπί PayPal για ένα μόνο προϊόν, αλλά αυτό είναι. Ακόμη και ένα απενεργοποιημένο σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως περιορισμένα προϊόντα και υψηλότερες χρεώσεις συναλλαγών, θα βοηθούσε πάρα πολύ.

Μια μικρή αναβάθμιση, το “business plus” προσθέτει και πάλι μερικές επιπλέον δυνατότητες στο βασικό επιχειρηματικό σχέδιο. Αυτό περιλαμβάνει το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και μια επιχειρηματική καταχώριση στο Google. Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η κράτηση ραντεβού στο διαδίκτυο, η οποία συγχρονίζεται σε οποιοδήποτε σημαντικό διαδικτυακό ημερολόγιο.

Η ολοκλήρωση της λίστας είναι το σχέδιο “ηλεκτρονικό κατάστημα”. Είναι ένα κατάλληλο όνομα, καθώς αυτό είναι το μόνο σχέδιο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες μέτωπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν είναι πολύ ακριβό ούτε μια τιμή, που έρχεται σε λίγα δολάρια φθηνότερα από ένα κατάστημα με το SquareSpace (διαβάστε την κριτική μας στο SquareSpace).

Ωστόσο, σε αντίθεση με το SquareSpace, δεν έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες. Μια ειδική βιτρίνα, όπως το Shopify είναι μια καλύτερη επιλογή σχεδόν σε κάθε περίπτωση, αλλά η έλλειψη χαρακτηριστικών στο GoDaddy δεν το θέτει καν σε λειτουργία. Σίγουρα, έχετε εγκαταλείψει την ανάκτηση καλαθιού, την υποστήριξη έκπτωσης και προώθησης και κριτικές προϊόντων, αλλά δεν υπάρχουν πολλά από αυτά.

Θα συζητήσουμε πώς αυτοί οι περιορισμοί επηρεάζουν την εμπειρία στις επόμενες ενότητες. Όσον αφορά την τιμολόγηση, ωστόσο, τα χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνονται πολύ εξειδικευμένα για να δικαιολογήσουν το κόστος. Για παράδειγμα, η κράτηση ραντεβού με πρόγραμμα Business Plus είναι χρήσιμη, αλλά μόνο σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για κρατήσεις ραντεβού.

Ακόμα κι έτσι, οι τιμές των σχεδίων είναι αρκετά δικαιολογημένες. Ωστόσο, η παράλειψη οποιουδήποτε είδους κέντρου εφαρμογών κάνει κάθε σχέδιο να αισθάνεται πιο περιοριστικό και, συνεπώς, λιγότερο πολύτιμο σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές.

Σχέδιο & Εργαλεία

Το οικοδόμο είναι περιορισμένο στο GoDaddy, για να πούμε το λιγότερο. Σαφώς, ήταν μια προσθήκη στην καθιερωμένη φιλοξενία Ιστού και όχι το αντίστροφο. Παρόλο που μπορείτε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο, δεν θα φαίνεται πολύ διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που δημιουργείται μέσω του εργαλείου δημιουργίας.

Ιδιαίτερα, αυτό οφείλεται στην επιλογή θέματος. Το GoDaddy σας δίνει μια επιλογή από οκτώ συνολικά θέματα και δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Η αλλαγή του θέματος βρωμίζει μόνο με την παλέτα χρωμάτων και τις γραμματοσειρές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις αργότερα, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση το σημείο των θεμάτων.

Είναι λίγο κακός όρος εδώ. Τα θέματα λειτουργούν περισσότερο ως προτεινόμενα σημεία εκκίνησης και όχι πλήρη επανασχεδιασμός του ιστότοπού σας. Υπάρχουν μερικές αλλαγές μεταξύ τους, όπως η τοποθέτηση κεφαλίδας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια θλιβερή διαφορά, κάνοντας τον οικοδόμο να αισθάνεται λίγο σαν το MS Paint του web design.

Για να προσθέσετε στη σύγχυση, υπάρχουν διαθέσιμα μοναδικά θεματικά premade, όχι μόνο μέσα στο πρόγραμμα δημιουργίας. Το GoDaddy αποκαλεί αυτά τα «πρότυπα» και όχι τα «θέματα», μια διάκριση που είναι προφανώς σημαντική εδώ. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι γιατί υπάρχει διαφορά στην πρώτη θέση.

Θα πρέπει να μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο από την αρχή αντί να συζητάτε με τη μέτρια σειρά θεμάτων. Τα πρότυπα είναι πολύ πιο κατάλληλα σημεία εκκίνησης, τα οποία, δυστυχώς, συνήθως θα ανακαλυφθούν αργότερα κατά τη διαδικασία σχεδιασμού.

Το GoDaddy κλειδώνει τη βασική εμφάνιση του ιστότοπού σας, αλλά εξακολουθείτε να έχετε επιλογές για να εργαστείτε σύμφωνα με τις παραμέτρους που ορίζονται. Επεξεργάζεστε τον ιστότοπό σας μέσω μιας διαδραστικής διεπαφής, στοιβάζοντας νέες ενότητες το ένα πάνω στο άλλο. Δεν είναι μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, αλλά είναι εξίσου διαισθητική.

Το ποντάρισμα πάνω από μια ενότητα σας επιτρέπει να προσθέσετε μια άλλη, δημιουργώντας τη σελίδα με γραμμικό τρόπο. Ενώ θα θέλαμε να δούμε περισσότερα στον τρόπο προσαρμογής, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια μοναδική σελίδα από τον περιορισμένο αριθμό επιλογών.

Ρυθμιστικά, η επιλογή είναι περιορισμένη, αλλά εκπληκτικά κατάλληλη. Για παράδειγμα, το GoDaddy περιλαμβάνει ένα εργαλείο SEO που σας καθοδηγεί στην επεξεργασία του μετα-τίτλου και της περιγραφής σας απευθείας στον πίνακα ρυθμίσεων. Προσπαθήσαμε να σπάσουμε το εργαλείο κατατάσσοντας τη λέξη-κλειδί “cupcakes” για το πλαστό κατάστημα υπολογιστών μας “Computers McGee” και λειτούργησε αρκετά καλά.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό σας και ενώ τα εργαλεία εκτελούν μόνο βασικές λειτουργίες SEO, είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για όσους δεν έχουν ιδέα για τις κατατάξεις αναζήτησης.

Παρά την έλλειψη επιλογών, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο με το GoDaddy. Για πολλούς, μερικά εργαλεία είναι το μόνο που απαιτείται, ειδικά όταν η ευκολία χρήσης είναι στη γραμμή. Ωστόσο, για όσους θέλουν περισσότερο έλεγχο, είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού.

Ευκολία στη χρήση

Ωστόσο, υπάρχει μια ανοδική τάση στο περιορισμένο σύνολο εργαλείων. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά στο πρόγραμμα δημιουργίας και, λόγω αυτού, η διαδικασία δημιουργίας του ιστότοπού σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Ωστόσο, το να φτάσετε σε αυτό το σημείο είναι λίγο ταλαιπωρία.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο διαχωρισμό θεμάτων και προτύπων. Αυτοί οι δύο όροι θα ήταν εύκολα εναλλάξιμοι με οποιονδήποτε άλλο δημιουργό ιστότοπων, αλλά υπάρχει μια διάκριση μεταξύ τους εδώ. Τα θέματα αναφέρονται στο συνδυασμό χρωμάτων και η επιλογή γραμματοσειράς και τα πρότυπα είναι μοναδικά σημεία εκκίνησης.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η επιλογή προτύπου είναι αρκετά μεγάλη, με πολλές επιλογές για σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο. Το GoDaddy θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτά τα πρότυπα ως βάση για τους χρήστες. Το χωρισμό των δύο απλώς προσθέτει σύγχυση στη διαδικασία και συχνά σημαίνει ότι ξοδεύετε λίγο χρόνο στο σχεδιασμό πριν ανακαλύψετε ένα πιο κατάλληλο σημείο εκκίνησης.

Αφού γίνει αυτή η διάκριση, το GoDaddy είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί. Η κύρια σελίδα δημιουργίας σάς δίνει τρεις επιλογές: θέμα, σελίδες και ρυθμίσεις ιστότοπου. Το πρώτο είναι αρκετά απλό. Μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα από τα οκτώ «θέματα» ή να επιλέξετε μόνοι σας τις γραμματοσειρές και το συνδυασμό χρωμάτων. Οι σελίδες είναι απλώς μια απλή ιεραρχία σελίδων που είναι αρκετά απλή.

Η δύναμη του οικοδόμου έρχεται μέσω της τελευταίας επιλογής. Το μενού ρυθμίσεων διαχειρίζεται όλες τις εσωτερικές λειτουργίες του ιστότοπού σας. Εδώ, θα βρείτε ευρείες επιλογές όπως σύνδεση κοινωνικών μέσων και τοποθέτηση διαφημίσεων, αλλά υπάρχουν και εξειδικευμένες επιλογές. Μερικές από τις σημειώσεις είναι μια δήλωση αποποίησης cookie για τους επισκέπτες, το ενσωματωμένο εργαλείο SEO και αυτόματη μετάφραση με τη Μετάφραση Google.

Κανένα από τα εργαλεία εδώ δεν ασχολείται με το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Το χειρίζεστε μέσω ενός διαδραστικού προγράμματος επεξεργασίας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ποντίκι σε οποιαδήποτε ενότητα σας επιτρέπει να προσθέσετε μια άλλη. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιλογών, αλλά οι ενότητες για προσαρμοσμένες HTML, καταχωρίσεις ακινήτων MLS και κρατήσεις OpenTable σας δίνουν αρκετή ευελιξία για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για τις ανάγκες σας.

Από την περιορισμένη επιλογή, η ευκολία χρήσης λάμπει ξεκάθαρα. Για πολλούς, η δημιουργία ενός ιστότοπου με το GoDaddy είναι εύκολη, με πολλές επιλογές για να συντονίσετε τον ιστότοπο για τις ανάγκες σας. Ωστόσο, εάν δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε από τη λίστα που περιλαμβάνεται, δεν έχετε τύχη.

Υποστήριξη

Αυτός ο καταχωρητής τομέα που γύρισε τον οικοδεσπότη ιστού που μετατράπηκε στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει αρκετά χρόνια κάτω από τη ζώνη του. Εξαιτίας αυτού, το GoDaddy δεν είναι ξένο να υποστηρίξει και ενώ αισθάνεται έλλειψη σε άλλους τομείς, το τμήμα υποστήριξης αισθάνεται πλήρως υλοποιημένο.

Η υποστήριξη χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές ενότητες. Έχετε μαθήματα, ένα φόρουμ και, φυσικά, προσωπικό υποστήριξης. Τα σεμινάρια χωρίζονται ξανά σε βίντεο και άρθρα, και τα δύο είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει.

Μπορείτε να αναζητήσετε άρθρα όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε βάση γνώσεων. Ωστόσο, το GoDaddy περιλαμβάνει επίσης μια λίστα με άρθρα «κατάδυσης», μια συλλογή που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε με διαφορετικούς τομείς φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, τα βασικά άρθρα για πιστοποιητικά SSL περιλαμβάνουν την επαλήθευση του πιστοποιητικού σας, τη λήψη του και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Υπάρχει ακόμη και μια λίστα βίντεο ειδικά για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Καθώς το GoDaddy είναι μια εταιρεία με ποικίλη γκάμα προϊόντων, η προσθήκη μιας συγκεκριμένης ενότητας για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την εύρεση υποστήριξης γρήγορα.

Στο κάτω μέρος κάθε άρθρου και βίντεο υπάρχουν μερικά σχετικά θέματα στα φόρουμ. Εδώ, θα βρείτε ενότητες για κάθε τομέα υπηρεσιών που προσφέρει το GoDaddy, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων. Είναι αποκλειστικά κοινοτικό, με εξαίρεση τους συντονιστές, οπότε οι περισσότερες απαντήσεις δεν θα προέρχονται απευθείας από το GoDaddy. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πολύ οδυνηρό, δεδομένου ότι η GoDaddy φιλοξενεί περιστασιακά AMA με διαφορετική ομάδα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μεταξύ των φόρουμ και της βάσης γνώσεων, η άμεση υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Το GoDaddy προσφέρει αποκλειστικά ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε επαφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εκτός πίνακα. Εταιρείες όπως το Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost) έχουν επίσης απομακρυνθεί από την υποστήριξη μέσω email και, ενώ είναι ελαφρώς απογοητευτικό, η έλλειψη δεν βλάπτει τη συνολική εμπειρία.

Παρόλα αυτά, το GoDaddy λάμπει με υποστήριξη DIY. Η βάση γνώσεων είναι ισχυρή με πληροφορίες και τα φόρουμ παρέχουν σύνδεση με την κοινότητα. Η ζωντανή συνομιλία και η τηλεφωνική υποστήριξη αρκούν, αλλά η απευθείας γραμμή φαίνεται ελαφρώς απογοητευτική με την έλλειψη υποστήριξης μέσω email.

Η ετυμηγορία

Η GoDaddy προωθεί σίγουρα τη σειρά προϊόντων της πέρα ​​από τη βασική φιλοξενία ιστοσελίδων. Παρόλα αυτά, η τρέχουσα επανάληψη του GoCentral builder υπολείπεται όταν εναντιωθεί σε άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Είναι ένα λειτουργικό κομμάτι κιτ, αλλά σίγουρα δεν είναι ιδανικό.

Φαίνεται ότι η καλύτερη χρήση αυτού του παρόχου είναι αυστηρά web hosting. Η υποστήριξη και η ευκολία χρήσης είναι κορυφαίας ποιότητας, με αξιοπρεπούς χρόνους απόκρισης για εκκίνηση.

Τι πιστεύετε για το GoDaddy; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map