Επανεξέταση Duda – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Duda

Το Duda είναι ένας πολύ καλός δημιουργός ιστοτόπων που δημιουργεί γρήγορα όμορφες σελίδες. Ωστόσο, η αναδιάταξη των πραγμάτων είναι δύσκολη και είναι λίγο ελαφριά στα χαρακτηριστικά. Συνολικά, ωστόσο, αισθανόμαστε αρκετά αυτοπεποίθηση που το προτείνουμε στις περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη κριτική μας για το Duda.


Το Duda διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή κώδικα, ένα καλό εργαλείο SEO και μια μεγάλη ποικιλία προσαρμόσιμων μπλοκ και στοιχείων. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του δεν είναι ιδιαίτερα εξαντλητικά, αλλά ως επί το πλείστον θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν όταν προσπαθείτε να αλλάξετε δραστικά τη διάταξη μιας σελίδας, επειδή κάθε στοιχείο που χρησιμοποιείτε μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε προκαθορισμένες ενότητες.

Προσθέστε στο μείγμα την έλλειψη αγοράς εφαρμογών και τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται άσχημα για το εργαλείο. Ανεξάρτητα, οι περισσότερες μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις ή προσωπικά έργα μπορούν να επωφεληθούν από έναν όμορφο ιστότοπο που δημιουργήθηκε με αυτόν τον κατασκευαστή. Για να δείτε αν το Duda είναι κατάλληλο για εσάς, διαβάστε το ή δοκιμάστε το μόνοι σας με τη δωρεάν δοκιμή.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Duda

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά του Duda είναι εξαντλητικά. Είναι χρήσιμο να μπορείτε να προσθέσετε αποσπάσματα HTML και CSS ανά πάσα στιγμή, είναι εύκολο να διαχειριστείτε ένα ιστολόγιο και οι στατιστικές του και οι λειτουργίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης πλησιάζουν έναν πλήρη βοηθό SEO. Έχοντας αυτό κατά νου, έχει μειονεκτήματα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα Duda

Κάντε κλικ στο σύμβολο “” στην επάνω γραμμή του προγράμματος επεξεργασίας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κωδικό για τον ιστότοπό σας.

duda-code-editor

Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων, το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα της Duda είναι χρήσιμο. Εξακολουθείτε να χρειάζεστε προηγμένες γνώσεις HTML και CSS για να επωφεληθείτε από τα εργαλεία προγραμματιστή, αλλά το πλεονέκτημα της Duda είναι ότι είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στον κώδικα και να τον χειριστείτε σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος.

Όλες οι ενότητες ιστότοπων χωρίζονται σε κατηγορίες, οπότε αν, για παράδειγμα, θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος ενός στοιχείου, μπορείτε να μάθετε πώς να τροποποιήσετε ένα float και να επεξεργαστείτε αυτό το στοιχείο, ακόμα κι αν δεν έχετε πλήρη κατανόηση HTML ή CSS.

Εάν η κωδικοποίηση είναι κάτι που θα κάνατε μαζί με την τακτική επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης, διαβάστε την κριτική μας για το Mobirise. Το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα δεν είναι τόσο απρόσκοπτο όσο το Duda, αλλά η υποστήριξη προγραμματιστών του είναι κορυφαία.

Duda Blogging

Το εργαλείο blogging είναι επίσης καλοφτιαγμένο.

duda-blogging

Εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό, ο διαχειριστής ιστολογίου σάς επιτρέπει να προσθέτετε, να αφαιρείτε ή να επεξεργάζεστε γρήγορα δημοσιεύσεις. Όλα όσα δημοσιεύετε συνοδεύονται από RSS, αλλά δεν μπορείτε να ενσωματώσετε σχόλια με τίποτα.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό για το εργαλείο blogging της Duda είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διάταξη του ιστολογίου σας ανά πάσα στιγμή. Αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων σάς κάνουν να επιλέξετε ένα θέμα ιστολογίου ή να σας κολλήσει με το θέμα του ιστολογίου ενός προτύπου, το Duda σάς επιτρέπει να κάνετε μικρές αλλαγές στη δομή του ιστολογίου σας ακόμα και μετά τη δημοσίευση ενός ιστότοπου.

Οι τροποποιήσεις ισχύουν για όλες τις αναρτήσεις, ωστόσο, που είναι ένα δίκοπο σπαθί. Αν και αυτό σημαίνει μειωμένη προσαρμοστικότητα, διατηρεί τον ιστότοπό σας συνεπή, κάτι που είναι καλό για την κατάταξη υψηλότερων στο Google.

Duda SEO

Αφού αναφέραμε την κατάταξη στο Google, ας μιλήσουμε SEO. Το Duda είναι φτιαγμένο για να διευκολύνει την καλή κατάταξη. Παίρνετε δωρεάν κρυπτογράφηση SSL με όλα τα σχέδια και μπορείτε να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα. Προσθέστε έναν εξαιρετικό επεξεργαστή κώδικα και τα περισσότερα άτομα με γνώσεις σχετικά με τον αλγόριθμο της Google θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα για την πρώτη θέση.

Εάν είστε αρχάριος, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσετε. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε να λειτουργεί με έρευνα, αλλά η διαδικασία δεν έχει βελτιστοποιηθεί για νέους χρήστες.

Εάν θέλετε έναν οδηγό SEO που θα σας κρατήσει στη διαδικασία, διαβάστε την κριτική Wix. Εκτός από την κορυφαία επιλογή μας, διαθέτει επίσης έναν καταπληκτικό οδηγό SEO.

Για να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν τον ιστότοπό σας, η Duda συμπεριέλαβε ένα εργαλείο στατιστικών. Δυστυχώς, είναι ως επί το πλείστον άχρηστο, επειδή είναι στοιχειώδες και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα ενσωματώνοντας στο Google Analytics.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Duda

Εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινάτε έναν ιστότοπο, αποφύγετε το Duda. Δεν διαθέτει κακό σύστημα καταστήματος, αλλά η λειτουργία είναι ελλιπής.

Ντουδά-κατάστημα

Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να προσθέσετε περισσότερα από 10 προϊόντα στον ιστότοπό σας. Έχοντας αυτό κατά νου, η λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου θα λειτουργούσε εξαιρετικά για όσους πωλούν μόνο μερικά μαθήματα ή ψηφιακά προϊόντα, ειδικά επειδή οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να πουλήσουν στο διαδίκτυο.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εύχρηστη – η Duda δημιουργεί ένα κατάστημα για εσάς, με εικονικό περιεχόμενο και κουμπιά αγοράς – αλλά δεν αποτελεί πλατφόρμα για την κατασκευή μεγάλων διαδικτυακών καταστημάτων.

Το κατάστημα της Duda μπορεί να λειτουργήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να εξετάσετε το Shopify. Είναι κατασκευασμένο για πώληση στο διαδίκτυο, αλλά είναι πιο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε, οπότε ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους στο Shopify προτού το δοκιμάσετε.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Duda

Λογότυπο Dudawww.duda.co

Ξεκινά από 1400 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Εάν επρόκειτο να κάνετε μια ατομική ανάλυση σχετικά με το αν θα αγοράσετε το Duda, αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, σε σύγκριση με το πρότυπο της αγοράς, είναι ακριβό.

Το βασικό σχέδιο είναι ο συντάκτης που μπορείτε να δοκιμάσετε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών μείον τα εργαλεία συνεργασίας, όπως η καρτέλα σχολίων. Εάν είστε bootstrapper, θα πρέπει να είστε εντάξει με αυτό το σχέδιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας. Είναι ιδιαίτερα καλό για ιστότοπους χαρτοφυλακίου ή για εσάς.

Το ομαδικό σχέδιο φέρνει τη συνεργασία στο τραπέζι. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τη συμφωνία αν σας αρέσει η Duda, αλλά χρειάζεστε βαθιά προσαρμογή και κάποιον για να σας βοηθήσει με την κωδικοποίηση ή τις σύνθετες ρυθμίσεις.

Το σχέδιο εταιρείας δεν αξίζει τον κόπο. Για 74 $ το μήνα, με χρέωση ετησίως, κερδίζετε μόνο λίγο περισσότερο από ό, τι στο επίπεδο ομάδας. Εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο δημιουργίας widget, θα πρέπει να είστε καλύτερα με μια διαφορετική πλατφόρμα όπως το Wix ή το Weebly.

Σχέδιο & Εργαλεία

Ο συντάκτης της Duda είναι εντυπωσιακός και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφους ιστότοπους.

duda-συντάκτης

Μόλις εγγραφείτε για την υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρότυπα. Είναι όλα όμορφα, ανταποκρινόμενα και εύκολα στη δουλειά. Επιπλέον, συνοδεύονται από δομές ιστοτόπων για συγκεκριμένο κλάδο και εικονικό περιεχόμενο, που διευκολύνουν τη δημοσίευση κάτι γρήγορα.

Σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στα θέματα πριν λάβετε μια απόφαση. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα σας αργότερα, αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επαναλάβετε όλο το περιεχόμενο από την αρχή. Είναι εύκολο να κλείσεις τα μάτια σου και να πιάσεις το πρώτο πράγμα γιατί τα πρότυπα είναι καλοφτιαγμένα.

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, θα σταλεί στον επεξεργαστή.

Η επάνω μπάρα διαθέτει δροσερά εργαλεία. Για παράδειγμα, το αριστερότερο μενού κύλισης προς τα κάτω σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε υπάρχουσες σελίδες. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή οι περισσότεροι δημιουργοί ιστότοπων σάς κάνουν να επιστρέφετε στον πίνακα ελέγχου για να επεξεργάζεστε σελίδες. Με το Duda, η διαδικασία βελτιστοποιείται.

Δίπλα σε αυτήν την καρτέλα βρίσκονται τα εικονίδια της συσκευής. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δείτε πώς θα εμφανίζεται μια αλλαγή σε μια συσκευή. Θα ήταν το συνολικό πακέτο εάν θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να μην εμφανίζονται ορισμένα στοιχεία σε μία συσκευή ή στην άλλη, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο πρόσθετο.

Αυτή η καρτέλα είναι εκεί όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και σε εργαλεία προγραμματιστών. Αν και το εικονίδιο μπορεί να είναι αντίθετο, αν γνωρίζετε αρκετά για το CSS, θα καταλάβετε ότι “” σας επιτρέπει να κωδικοποιήσετε.

Τέλος, η Duda αποθηκεύει τις αναθεωρήσεις σας. Εάν κάνετε κάποιο λάθος, κατά την ίδια περίοδο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “αναίρεση” ή στο “επανάληψη” για να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας για γρήγορες αναθεωρήσεις. Το Duda δεν διαθέτει πλήρες ιστορικό αναθεωρήσεων όπως το Elementor, αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμο.

Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Duda είναι τα σχόλιά του.

Στη δεξιά πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας, υπάρχει μια μικρή γραμμή εργαλείων που σας επιτρέπει να προσθέτετε και να διαχειρίζεστε σχόλια.

duda-σχόλια

Μπορείτε να ελέγξετε ένα πλήρες αρχείο καταγραφής σχολίων για να παρακολουθείτε την εργασία της ομάδας σας. Αυτό βοηθά αν συνεργάζεστε με κάποιον στον ιστότοπό σας, κάτι που είναι πιθανό να λάβετε υπόψη τον επεξεργαστή κώδικα.

Το πάνελ Duda

Θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας με το αριστερό πλαίσιο. Διαθέτει τις περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων, οπότε ας τα αντιμετωπίσουμε ένα προς ένα.

Η καρτέλα “σχεδίαση” σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τυπογραφία και οπτικές πτυχές, όπως η παλέτα χρωμάτων ή η διάταξη του ιστότοπου. Ωστόσο, σας επιτρέπει να κάνετε παγκόσμιες αλλαγές. Για συγκεκριμένες επιλογές σχεδίασης, θα πρέπει να αντιμετωπίζετε κάθε ενότητα ξεχωριστά. Τούτου λεχθέντος, σε σύγκριση με το Mobirise, το χαρακτηριστικό της Duda είναι ισχυρό. Μπορείτε να επεξεργαστείτε πολλές πτυχές, ακόμη και πράγματα όπως το βάρος γραμματοσειράς ή το ύψος γραμμής.

Η καρτέλα “σελίδες” είναι αυτονόητη. Το χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των υποσελίδων του ιστότοπού σας. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι το Duda σάς επιτρέπει να εντοπίζετε σελίδες από αυτήν την καρτέλα. Η προσθήκη διαφορετικών εκδόσεων ιστότοπου με βάση τη γλώσσα είναι απλή και γρήγορη, έτσι οι διεθνείς μάρκες με τοπικούς χάρτες θα έχουν έναν εύκολο χρόνο να συνεργάζονται με την Duda.

Ωστόσο, εάν η τοπική προσαρμογή είναι σημαντική για εσάς, διαβάστε την κριτική Voog. Αν και γενικά δεν είναι ένας εξαιρετικός κατασκευαστής, είναι εξαιρετικό για τη μετάφραση του ιστότοπού σας.

Η καρτέλα “περιεχόμενο” λειτουργεί σαν διαχειριστής αρχείων. Από εκεί, μπορείτε να διαχειριστείτε περιεχόμενο που ανεβάζετε στον ιστότοπό σας, όπως αρχεία, απαντήσεις φόρμας και τις επιχειρηματικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε.

Η καρτέλα “εξατομίκευση” είναι ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Duda. Εκεί, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες δημιουργώντας κανόνες. Βασικά, επιλέγετε έναν κανόνα ετικέτας, ο οποίος θα μπορούσε να είναι τόσο απλός όσο ένα άτομο που επισκέπτεται τον ιστότοπό σας και ενέργειες που πραγματοποιούνται όταν εντοπίζεται αυτός ο κανόνας ετικέτας.

Duda-εξατομίκευση

Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι οι περισσότερες ενέργειες που μπορείτε να αυτοματοποιήσετε, όπως εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων ή εξατομίκευση περιεχομένου για πρώτη φορά και τακτικοί επισκέπτες, έχουν ήδη δημιουργηθεί από τους προγραμματιστές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το περιεχόμενο placeholder σε κάτι που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας.

Η καρτέλα “Ρυθμίσεις” σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε δεδομένα παρασκηνίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε με τα μεταδεδομένα των σελίδων σας, να επεξεργαστείτε ενότητες HTML ή να αλλάξετε το μήνυμα σφάλματος 404 του ιστότοπού σας.

Σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές με καρτέλες ρυθμίσεων, το Duda’s βελτιστοποιείται για να βοηθήσει τους αρχάριους να κατανοήσουν τι μπορούν και δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Δεν έχει περίπλοκες κεφαλίδες ή αντίθετη δομή. Απλώς χωρίζεται σε πράγματα που μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Η καρτέλα “widgets” είναι απλή.

duda-widgets

Είναι μια ενότητα για να προσθέσετε μπλοκ και στοιχεία προετοιμασίας. Τους σύρετε απλώς στον επεξεργαστή και τροποποιείτε στη σελίδα όπου χρειάζεται.

Σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, τα στοιχεία της Duda είναι άφθονα και στιλβωμένα, οπότε οι περισσότερες ανάγκες δημιουργίας ιστοσελίδων θα αντιμετωπιστούν. Όλα είναι στη διάθεσή σας, από κουμπιά δωρεάς PayPal έως καρουζέλ εικόνας και ενότητες μαρτυρίας.

Τέλος, υπάρχουν οι καρτέλες “store” και “blog”. Αντιμετωπίσαμε τι μπορούν να κάνουν κάτω από χαρακτηριστικά, αλλά θέλαμε ακόμα να αναφέρουμε ότι, όπως και όλες οι ενότητες του προγράμματος επεξεργασίας Duda, είναι όμορφα σχεδιασμένα.

Ακόμα κι αν αυτό δεν ακούγεται σαν η πιο σημαντική πτυχή, διευκολύνει την ενίοτε δύσκολη δουλειά της δημιουργίας ενός ιστότοπου.

Πάνω από όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη σελίδα. Για πράγματα όπως τα αναδυόμενα παράθυρα, μπορείτε να προσαρμόσετε στοιχεία με λίγα μόνο κλικ. Αυτό δεν είναι επαναστατικό, αλλά δημιουργεί μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας.

Ευκολία στη χρήση

Τα πάντα για το Duda είναι εύκολο στη χρήση. Ακόμη και ο επεξεργαστής κώδικα χωρίζεται σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι το Duda είναι εύκολο στη χρήση παρά τα ισχυρά χαρακτηριστικά του. Δεν υπάρχουν πολλές πτυχές που δεν μπορείτε να τροποποιήσετε ως αρχάριος και με γνώσεις HTML και CSS, το όριο του ουρανού.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Duda είναι καλά οργανωμένη και επισημασμένη. Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα για να μάθετε ποιες επιλογές ανήκουν σε ποια κατηγορία. Επιπλέον, επιλογές όπως επανάληψη και αναίρεση, επεξεργασίες στη σελίδα και διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή εργασίας.

Το μόνο πράγμα που δεν είναι εύκολο να κάνετε είναι να οργανώσετε στοιχεία στη σελίδα με τον τρόπο που τα φαντάζεστε. Για να αποφύγετε την ακαταστασία του κώδικα του ιστότοπού σας, μπορείτε να στοιβάζετε αποκλειστικά μπλοκ σε προκαθορισμένες ενότητες μιας σελίδας, οπότε βεβαιωθείτε ότι ο ιδανικός σχεδιασμός αρχικής σελίδας σας μπορεί να χωρέσει σε πλέγμα πριν εγγραφείτε στο Duda.

Εάν η ευκολία χρήσης είναι σημαντική για εσάς, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι φθηνότερο, διαβάστε την κριτική μας στο Site123. Δεν διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, αλλά είναι εύκολο στη χρήση.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη της Duda δεν είναι εξαιρετική, αλλά κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν διαφορετικά οφέλη και ενημερώσεις στην υποστήριξή σας, ανάλογα με το πρόγραμμα που αγοράζετε, αλλά ας μιλήσουμε για το τι παίρνει ο καθένας.

Για αρχάριους, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κέντρο βοήθειας του Duda.

Duda-help-center

Εκεί, θα βρείτε επτά κατηγορίες Q&Ως και σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Αν και χρήσιμο, δεν χρειαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε το κέντρο βοήθειας, επειδή το Duda είναι εύκολο στη χρήση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το εργαλείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προγραμματιστές μέσω email. Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι μερικές ώρες κατά τις εργάσιμες ώρες των Η.Π.Α. και περίπου μία ημέρα αν αγωνιστείτε στη μέση της νύχτας.

Εάν κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Team ή Agency, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους αντιπροσώπους της Duda μέσω συνομιλίας ή τηλεφώνου. Επιπλέον, κάθε email που στέλνετε θα επισημαίνεται και θα αντιμετωπίζεται με προτεραιότητα.

Η υποστήριξη της Duda είναι ισχυρή. Καλύπτει τις βάσεις του, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη καινοτομία ή κάτι εξαιρετικό για να αναφέρουμε.

Η ετυμηγορία

Το Duda είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για όποιον θέλει να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Είναι περιορισμένο όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση ή πρακτορείο θα πρέπει να ταιριάζει με το εργαλείο. Λόγω του όμορφου σχεδιασμού, των ισχυρών χαρακτηριστικών και της ευκολίας χρήσης, η Duda κατατάσσεται εκεί με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων.

Αν θέλετε να κάνετε blogging, διαβάστε το καλύτερο άρθρο για τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το Duda έχει μια καλή δυνατότητα blogging, αλλά το WordPress μπορεί να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με αυτό που χρειάζεστε. Σε αυτήν την περίπτωση, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress και τον ενδιάμεσο οδηγό μας για τη χρήση του WordPress.

Συμφωνείτε με την κριτική μας για το Duda; Εάν όχι, βεβαιωθείτε ότι μεταβαίνετε στην ενότητα σχολίων και ενημερώστε μας. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map