Εντυπωσιακή κριτική – Ενημερώθηκε το 2020

Εντυπωσιακή κριτική

Ένα σταθερό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων που έχει πολλά δικαιώματα, το Strikingly είναι ιδανικό για άτομα που σχεδιάζουν μικρότερους ιστότοπους ή χρειάζονται μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορεί να θέλουν να κοιτάξουν αλλού, ωστόσο, διαβάστε την πλήρη εντυπωσιακή κριτική μας για να μάθετε γιατί.


Το Strikingly είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στην ευκολία χρήσης του. Παίρνει την κανονική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και αφαιρεί ορισμένες επιλογές για τον εξορθολογισμό του σχεδιασμού. Η εταιρεία βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, ιδρύθηκε το 2012. Ακόμα κι έτσι, ο προσεγμένος σχεδιασμός και η φθηνή τιμολόγηση της κερδίζουν εύκολα την κατάταξη μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστοτόπων μας.

Μερικές φορές η νεολαία δίνει πλαίσιο για την τρέχουσα κατάσταση και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό εδώ. Εντυπωσιακά φέρνει μαζί του το ηλεκτρονικό εμπόριο για όλα τα σχέδια, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο εφαρμογών και ενσωμάτωση με πρόσθετα POWr, όλες τις δυνατότητες που διατηρούν οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων για σχέδια υψηλού επιπέδου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εντυπωσιακής αναθεώρησης, θα μιλήσουμε για αυτές τις λειτουργίες, αναδεικνύοντας τις καλύτερες στιγμές και τις παγίδες της υπηρεσίας. Μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να τον δοκιμάσετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή για 14 ημέρες πριν βγείτε από την τσέπη σας.

εντυπωσιακή διεπαφή

εντυπωσιακά ταμπλό

εντυπωσιακά ρυθμίσεις ιστολογίου

εντυπωσιακά κατάστημα εφαρμογών

εντυπωσιακά ρυθμίσεις seo

Προηγούμενος

Επόμενο

Εναλλακτικές λύσεις για εντυπωσιακά

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα χαρακτηριστικών στο Strikingly, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος του. Έχετε πρόσβαση σε πολλά εργαλεία για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, τη διαχείριση μέσω συσκευών iOS και ένα αρκετά γενναιόδωρο σύστημα ανταμοιβών, για εκκίνηση. Για πολλούς, αυτές οι δυνατότητες μπορεί να μην είναι απαρατήρητες, αλλά εξακολουθούν να βελτιώνουν την εμπειρία με τρόπο που λίγοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων μπορούν να ανταγωνιστούν.

Για την κατασκευή του ιστότοπού σας, το Strikingly προσφέρει μια “άμεση” λειτουργία. Αυτή η δυνατότητα εξετάζει είτε τη σελίδα σας στο LinkedIn είτε το Facebook και δημιουργεί έναν ιστότοπο γύρω από αυτό. Μοιάζει πολύ με το δελφίνι του Jimdo (διαβάστε την κριτική μας στο Jimdo) καθώς αναζητά πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τοποθετεί σε έναν ιστότοπο. Δεν μπορούν όλοι να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα, αλλά οι προσωπικοί ιστότοποι μπορούν να ξεκινήσουν γρήγορα με αυτό.

εντυπωσιακά ένας ιστότοπος με ένα κλικ

Κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών μόλις ξεκινήσει και λειτουργεί ένας ιστότοπος. Παρόλο που δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το κατάστημα εφαρμογών στο Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly) εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές επιλογές. Εργαλεία όπως η έκδοση εισιτηρίων Eventbrite και η ενσωμάτωση PayPal βοηθούν τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ οι χάρτες Baidu βοηθούν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Μιλώντας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, κάθε ιστότοπος μπορεί να αναφέρει έναν αριθμό προϊόντων. Υπάρχουν περιορισμοί στα φθηνά σχέδια, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουμε δει από πολύ λίγους κατασκευαστές ιστότοπων. Εντυπωσιακά υποστηρίζει μόνο φυσικά προϊόντα έξω από την πύλη, αλλά εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό λαμβάνοντας υπόψη την τιμή.

Εάν θέλετε να προσφέρετε ψηφιακές λήψεις, μπορείτε να το κάνετε αλλά χρειάζεστε μια προσθήκη τρίτου μέρους. Το POWr είναι ένα κατάστημα εφαρμογών κατασκευασμένο για δημιουργούς ιστότοπων και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσθηκών για το Strikingly. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόσθετο ψηφιακής λήψης για να ξεκινήσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή.

εντυπωσιακή ενσωμάτωση powr

Κανονικά, δεν θα αγγίξαμε ένα σύστημα ανταμοιβών από οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων, αλλά το Strikingly είναι τόσο καλό που πρέπει να το επισημάνουμε. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε μια συνδρομή Pro ή περισσότερο από ένα έτος χωρίς να πληρώσετε δεκάρα. Απλώς συνδέστε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn και συγχρονίστε τις επαφές σας μέσω email και μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν ένα χρόνο υπηρεσίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο παραπομπής, σε ένα μήνα Pro για κάθε εγγραφή που δημιουργείτε.

Επισκόπηση εντυπωσιακών λειτουργιών

Εντυπωσιακό λογότυποwww.strikingly.com

Ξεκινά από 800 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Σχέδιο

Θέματα Premade

Φόρμα δημιουργίας
Φόρμες Google

Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML
Μόνο για σχέδια

Υποστήριξη φόρουμ

Διάνυσμα Art Gallary

Ήχος

Βίντεο HD

Ευχρηστία

Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης

Επεξεργαστής SEO

Υποστήριξη για κινητά

Κέντρο εφαρμογών

Υποστήριξη ιστολογίου

Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων
Μόνο για επαγγελματικό σχέδιο

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Πρόσθετα

Πιστοποιητικό SSL

Ονομα τομέα

Συντελεστές διαφήμισης

Αξιολόγηση ιστότοπου

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εκμάθηση κειμένου

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το εντυπωσιακό είναι πολύ φθηνό σε γενικές γραμμές. Η ταπεινή σύνθεση τριών σχεδίων ξεχωρίζει από όπου οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων ξεκινούν την καμπύλη τους. Παρόλο που ορισμένες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα πώλησης προϊόντων, φτάνουν και στα τρία σχέδια, ένας περιορισμένος αριθμός επιλογών σχεδίασης μπορεί να σας αφήσει να νιώσετε ότι δεν πήρατε τα χρήματά σας.

Ένα δωρεάν πακέτο φέρνει τον τυπικό ναύλο δημιουργού ιστότοπων. Λαμβάνετε έναν δωρεάν υποτομέα strikeingly.com, απεριόριστους δωρεάν ιστότοπους και εύρος ζώνης 5 GB. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το σχέδιο, ωστόσο, είναι η ικανότητα πώλησης προϊόντων. Σίγουρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μόνο καταχώριση, αλλά είναι πολύ πιο πάνω από αυτό που προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, ακόμη και με κάποια προγράμματα επί πληρωμή.

Τα περιορισμένα σχέδια είναι εκπληκτικά παρόμοια με τα δωρεάν. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα στον ιστότοπο ή απλά να αποκτήσετε έναν δωρεάν από το Strikingly όταν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους δωρεάν ιστότοπους καθώς και δύο περιορισμένους ιστότοπους. Αυτοί οι δύο επιπλέον χώροι σας δίνουν πέντε προϊόντα σε αντίθεση με ένα και 50 GB μηνιαίου εύρους ζώνης.

Ολοκληρώνοντας τη σύνθεση είναι σχέδια Pro. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κατάλληλο ιστότοπο, με όλο το επώνυμο branding, το απεριόριστο εύρος ζώνης και την υποστήριξη έως και 300 προϊόντων στο κατάστημά σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε προσαρμοσμένο HTML / CSS / JavaScript, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να σπάσετε το καλούπι του δημιουργού ιστότοπων.

Τα σχέδια Pro εκθέτουν προβλήματα στις φθηνές προσφορές, ωστόσο. Για παράδειγμα, το Strikingly έχει ένα κέντρο εφαρμογών, αλλά ορισμένες προσφορές περιορίζονται σε χρήστες Pro. Επιπρόσθετα, σε οποιοδήποτε σχέδιο εκτός Pro επιτρέπεται μόνο ένας ιστότοπος μίας σελίδας, καθιστώντας τη διαδικασία σχεδιασμού λίγο περίεργη.

Το εντυπωσιακό είναι φθηνό, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί εάν δεν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα Pro. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές με τους περιορισμούς σελίδων. Οι κατασκευαστές όπως το Wix (διαβάστε την κριτική Wix) προσφέρουν απεριόριστες σελίδες, ακόμη και σε δωρεάν σχέδια. Η προσφορά περιορισμένου αριθμού σελίδων θα βοηθούσε εντυπωσιακά σε αντίθεση με την κράτηση τυχόν πρόσθετων σελίδων για την πρώτη βαθμίδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια ή οποιοσδήποτε άλλος αριθμός επιχειρήσεων θα πάνε καλά με ένα σχεδιασμό μιας σελίδας. Ωστόσο, ο περιορισμός εξακολουθεί να υπάρχει και σίγουρα θα πρέπει να είναι κάτι που σκέφτεστε εάν δεν σκοπεύετε να πληρώσετε το Pro premium. Αν πιστεύετε ότι θα επωφεληθείτε από μια αναβάθμιση, μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο για 14 ημέρες.

Σχέδιο & Εργαλεία

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι μη επαγγελματίες χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο μίας σελίδας. Ευτυχώς, το Strikingly έχει ρυθμιστεί για να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτήν τη μεμονωμένη σελίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα ενσωματωμένα θέματα και τα εργαλεία σάς ωθούν προς μια μεγάλη, εκτεταμένη σελίδα που, παρά τους περιορισμούς της, εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχη.

Όπως και με τους περισσότερους δημιουργούς ιστότοπων, θα ξεκινήσετε με ένα πρότυπο. Το Strikingly έχει μια καλή επιλογή, αν και όχι τεράστια, για να ξεκινήσετε. Το καλύτερο μέρος για αυτά τα πρότυπα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να τα διαχωρίσετε για να ξεκινήσετε την κατασκευή. Είναι πλήρως λειτουργικά εκτός πόρτας και απλά πρέπει να μετακινηθείτε και να προσθέσετε νέα στοιχεία για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

εντυπωσιακά πρότυπα

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, θα μεταβείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Είναι μια τυπική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, που σας επιτρέπει να μετακινείτε γρήγορα στοιχεία γύρω από τη σελίδα σύροντας το ποντίκι σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σύρετε τίποτα, οπουδήποτε. Για τις διαφορετικές ενότητες του, το Strikingly χρησιμοποιεί μία από τις τρεις διατάξεις και μπορείτε να σύρετε μόνο στοιχεία μέσα στη στήλη από την οποία ξεκίνησε.

εντυπωσιακά ρυθμίσεις διάταξης

Οι ενότητες είναι ο τρόπος δημιουργίας μιας σελίδας. Μπορείτε να προσθέσετε μια νέα ενότητα από τη γραμμή εργαλείων στην αριστερή πλευρά και να τις σύρετε με τη σειρά που θέλετε. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε ένα blog, μια κοινωνική ροή ή μια φόρμα επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενότητα “κατάστημα εφαρμογών” για να περιηγηθείτε στη λίστα προσθηκών τρίτων για τον ιστότοπό σας.

εντυπωσιακά κατάστημα εφαρμογών

Στο κατάστημα εφαρμογών, θα βρείτε Disqus, Google Forms, Pinterest, EventBrite και άλλα. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά για να γίνει αυτό ένα κέντρο εφαρμογών bonafide. Τα δωρεάν πακέτα θα έχουν πρόσβαση σε όλα εκτός από το MailChimp, το προσαρμοσμένο HTML και το ECWID, τα οποία προορίζονται μόνο για προγράμματα Pro.

Εκτός των ενοτήτων, έχετε κάποιες καθολικές επιλογές για τον ιστότοπό σας μέσα στον πίνακα στυλ. Αυτό περιλαμβάνει τα χρώματα της επωνυμίας σας, ένα καθολικό συνδυασμό χρωμάτων για τον ιστότοπό σας και τις γραμματοσειρές για κάθε ενότητα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε νέα θέματα απευθείας στη διεπαφή χωρίς να χάσετε την εργασία σας ή να στείλετε το νέο σχέδιο ζωντανά.

εντυπωσιακά καθολικές ρυθμίσεις ιστότοπου

Η καρτέλα ρυθμίσεων είναι όπου θα βρείτε βασικές πληροφορίες ιστότοπου, όπως το όνομα και τη μετα-περιγραφή, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις προβολές σελίδας σας. Οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν νέες σελίδες εδώ και να προσκαλέσουν συνεργάτες να εργαστούν στον ιστότοπο. Στην καρτέλα “σύνθετες”, θα βρείτε επίσης μια ενότητα SEO, όπου μπορείτε να στείλετε στην Google όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για την ευρετηρίαση της σελίδας σας.

Η περιοχή σχεδίασης του Strikingly αισθάνεται αρκετά περιορισμένη από την πύλη. Οι τρεις επιλογές διάταξης και το περιορισμένο εύρος ενοτήτων φαίνονται πρώτα σαν μια αρκετά ήπια σειρά. Ωστόσο, στην πράξη, αυτά τα λίγα εργαλεία οδηγούν σε τεράστιες επιλογές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας που δεν εμποδίζει τη διαδικασία με πάρα πολλές περιττές επιλογές.

Ευκολία στη χρήση

Το εντυπωσιακό είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω. Διαχειρίζεται ένα κλειστό σύστημα με περιορισμένο αριθμό επιλογών, ενώ παρουσιάζει τόνους πιθανότητας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να αποκτήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο, χωρίς να θυσιάζετε καμία λειτουργικότητα.

Είναι αρκετά αντίθετο, αλλά η εντυπωσιακή μικρή παλέτα επιλογών αυξάνει την ισχύ διατηρώντας ταυτόχρονα την ευκολία χρήσης. Χρησιμοποιείτε ενότητες για τη δημιουργία της σελίδας σας, κάθε μία με μερικές διαφορετικές επιλογές διάταξης. Υπάρχουν τρεις προτεινόμενες από το Strikingly, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας με εργαλεία τοποθέτησης και μεγέθους.

Για ευρείες αλλαγές, το μενού στην αριστερή πλευρά χειρίζεται όλη την εργασία. Μπορείτε να προσθέσετε νέες ενότητες εδώ και να σύρετε γύρω από τις υπάρχουσες, ώστε όλα να είναι εντάξει. Όλα κάθονται το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας μια διαδικασία γραμμικής σχεδίασης που δεν χρειάζεται υπερβολική γνώση για να γίνει σωστή.

εντυπωσιακά ρυθμίσεις ενότητας

Οι ενότητες χειρίζονται όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε καθολικά χρώματα και κείμενα στο μενού στυλ, αλλά η πραγματική καρδιά του σχεδιασμού βρίσκεται εδώ. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια εφαρμογή από το κατάστημα εφαρμογών σύροντας απλώς την ενότητα στη σελίδα. Από εκεί, είναι θέμα εύρεσης αυτού που θέλετε και εγκατάστασής του.

Αυτό μεταφέρεται και σε ιστολόγια και καταστήματα. Και οι δύο αυτές περιοχές έχουν τις δικές τους ενότητες που τοποθετούνται κάπου στη σελίδα. Επεξεργάζεστε τα προϊόντα ή τις αναρτήσεις σας από την ίδια την ενότητα αντί να χρησιμοποιείτε μια διεπαφή backend όπως το WordPress ή το Shopify.

εντυπωσιακά ρυθμίσεις ιστολογίου

Ωστόσο, τμήματα αναδεικνύουν επίσης την επιφύλαξη ολόκληρης της δοκιμασίας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι μη επαγγελματίες χρήστες περιορίζονται σε έναν ιστότοπο μίας σελίδας. Αν και αυτό σίγουρα βοηθά στην ευκολία χρήσης, δεν είναι ιδανική διαμόρφωση. Θα έχετε έναν απλούστερο χρόνο δημιουργίας του ιστότοπού σας, ναι, αλλά μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως το θέλετε.

Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε τον συντάκτη του Strikingly. Είναι ένας ρευστός σχεδιασμός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με λίγη ή καθόλου ταλαιπωρία. Δεν υπάρχει συντριπτικός αριθμός επιλογών ή στοιχείων για να τρομάξετε τους αρχάριους, διατηρώντας παράλληλα τη δύναμη ενός πλήρους δημιουργού ιστότοπων.

Υποστήριξη

Το Strikingly έχει μια ισχυρή σειρά υποστήριξης DIY μέσω του φόρουμ γνώσεων και ιδεών. Υπάρχουν οδηγοί για σχεδόν οτιδήποτε, με τα φόρουμ διαθέσιμα για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις. Ωστόσο, για τεχνικά ζητήματα, το Strikingly θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών επικοινωνίας.

Ξεκινώντας από τη βάση γνώσεων, ωστόσο, το Strikingly έχει αρκετά άρθρα, ακόμη περισσότερο από ό, τι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Υπάρχουν βασικά μαθήματα όπως η σύνδεση του τομέα σας ή η χρήση του εργαλείου δημιουργίας, αλλά υπάρχουν και περισσότερα εξειδικευμένα σεμινάρια. Για παράδειγμα, βρήκαμε ακριβείς προδιαγραφές μεταφόρτωσης εικόνων, ενσωμάτωση βίντεο για ιστότοπους με έδρα την Κίνα και ακόμη και αναφορές στην πολιτική απορρήτου της Strikingly.

εντυπωσιακά γνώση

Η βάση γνώσης κερδίζει έλξη σε επιλογές όπως το GoCentral (διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral) με οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων προσθέτουν απλά εκπαιδευτικά προγράμματα στη βάση γνώσεων, με ελάχιστες ή καθόλου πληροφορίες για το πότε κάτι πάει στραβά. Αντίθετα, το Strikingly έχει μια μεγάλη λίστα θεμάτων αντιμετώπισης προβλημάτων από τη φιλοξενία κινέζικων έως τη διόρθωση σφαλμάτων μεταφόρτωσης αρχείων.

εντυπωσιακά οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων

Εντυπωσιακά περιλαμβάνει επίσης μια λίστα με βίντεο εκκίνησης, για να σας οδηγήσει στην οικοδόμηση. Αυτά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα, ακόμη και για όσους έχουν κάποια εμπειρία με τους δημιουργούς ιστότοπων. Τα 43 διαφορετικά βίντεο θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε πτυχή του κατασκευαστή και της υπηρεσίας, ακόμη και σε ό, τι αφορά τους όρους παροχής υπηρεσιών και την αναβάθμιση σε σχέδιο υψηλότερης βαθμίδας.

εντυπωσιακά βίντεο εκκίνησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εντυπωσιακά φόρουμ για να θέσετε εξειδικευμένες ερωτήσεις, αλλά δεν φαίνεται ιδανικό. Ενώ είναι μια χρήσιμη διεπαφή, η κοινότητα δεν είναι πολύ ενεργή. Κατά τη διάρκεια της σύνταξης αυτής της κριτικής, υπήρχε μόνο μία απάντηση στην πρώτη ερώτηση, με απαντημένες απαντήσεις. Τα μέλη υποστήριξης με εντυπωσιακό τρόπο απαντούν σε θέματα από καιρό σε καιρό, αλλά αυτό φαίνεται σαν η λιγότερο ιδανική διαδρομή για υποστήριξη.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Strikingly. Είναι απλώς μια φόρμα, χωρίς να υπάρχει άλλη διαδρομή επαφής. Ενώ μια ζωντανή συνομιλία θα προχωρούσε πολύ, η έλλειψη επιλογών επαφής του Strikingly πονάει πολύ λιγότερο από άλλους κατασκευαστές. Η βάση γνώσεων καλύπτει σχεδόν τα πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι, μόνο σε μικρό αριθμό περιπτώσεων, θα χρειαστεί ποτέ να επικοινωνήσετε απευθείας με την υποστήριξη.

Η ετυμηγορία

Είναι δύσκολο να μην προτείνεις το Strikively λόγω του πόσο σωστά γίνεται σωστά. Ωστόσο, στο τέλος, η πλατφόρμα δεν είναι για όλους. Το να περιορίζεσαι σε έναν σχεδιασμό σελίδας είναι υπερβολικός φόρος για πολλούς, παρά τη χαμηλή τιμή. Όσοι χρειάζονται περισσότερο εμπλεκόμενο σχεδιασμό θα ήταν καλύτερα με το Wix ή το Weebly.

Ωστόσο, μπορεί να βρείτε ένα καλό σπίτι με το Strikingly. Είναι φθηνό, εύκολο στη χρήση και, πάνω απ ‘όλα, γεμάτο με χαρακτηριστικά. Θα λάβετε ένα ισχυρό σχέδιο, κατάλληλο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την υποστήριξη ιστολογίου και ένα κέντρο εφαρμογών, ενώ θα μείνετε ντροπαλοί από τις τιμές άλλων κατασκευαστών ιστότοπων.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μόνοι σας με ένα δωρεάν πρόγραμμα ή να εγγραφείτε στο Pro με μια δοκιμή 14 ημερών.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε με μια πλατφόρμα όπως το WordPress, μπορείτε να κοιτάξετε και τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι πιστεύετε για το Strikingly; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map