Αναθεώρηση λογιστικής Sage Business Cloud – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση λογιστικής Sage Business Cloud

Το Sage Business Cloud Accounting είναι ένα αξιοπρεπές λογισμικό που κάνει τη δουλειά, αλλά δεν ξεχωρίζει πραγματικά από το πλήθος. Ενώ μπορούμε σίγουρα να δούμε τους ανθρώπους να είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτό, έχουμε την υποψία ότι οι ανταγωνιστές θα έβγαιναν καλύτερα το γλυκό σημείο. Διαβάστε την πλήρη κριτική Λογιστικής Sage για τις λεπτομέρειες.


Best-Λογιστική-Λογισμικό-Κριτικές

Το Sage Accounting είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται τακτικά τη λίστα μετοχών τους. Διαθέτει μια βολική δυνατότητα απογραφής και έναν ιχνηλάτη για τη διαχείριση της ποσότητας των αντικειμένων σας. Το Sage Intelligence, ένα από τα δωρεάν πρόσθετα της Sage Accounting, είναι επίσης κατάλληλο για επιχειρήσεις που πρέπει να ανανεώσουν τις αναφορές τους με χρώματα και γραφήματα.

Παρόλο που είναι εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις τυπικές λειτουργίες που διαθέτουν άλλες πλατφόρμες, έχει περιορισμένες επιλογές αυτοματισμού. Επιπλέον, οι δυνατότητες του φθηνότερου πακέτου της, το Accounting Start, δεν αξίζουν την τιμή, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε τα περισσότερα από αυτά δωρεάν με τον ανταγωνιστή της, Wave Accounting.

Εάν το Sage Accounting ακούγεται σαν η καλύτερη πλατφόρμα για εσάς, ελέγξτε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών ή συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική λογισμικού Sage Accounting για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, εάν το Sage Accounting δεν είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να περιηγηθείτε στο καλύτερο λογισμικό λογιστικού άρθρου για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το Sage?

Η Sage είναι μια εταιρεία που παρέχει λογισμικό για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους πόρους τους. Το Sage Business Cloud Accounting, ή το Sage Accounting, είναι η λογιστική πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειριστούν τα οικονομικά τους. 

Εκτός από το Sage Accounting, η Sage παρέχει επίσης εργαλεία υποστήριξης για τις υπηρεσίες και πλατφόρμες για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Προς το παρόν, όμως, ας μιλήσουμε για την πιο προσιτή πλατφόρμα του Sage, το Sage Accounting.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Sage Business Cloud Accounting

Χαρακτηριστικά

Οι λειτουργίες του Sage είναι εύχρηστες και η παρακολούθηση αποθέματος είναι πολύ χρήσιμη. Ωστόσο, δεν διαθέτει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, όπως μισθοδοσία και επαναλαμβανόμενους λογαριασμούς, γεγονός που αναγκάζει τη Sage να μην έχει τόσο επιπλέον γροθιά που να ταιριάζει με τους ανταγωνιστές της.  

Οι επιλογές αυτοματισμού του Sage είναι σχεδόν ανύπαρκτες, γεγονός που καθιστά το Sage μια κακή επιλογή εάν θέλετε να αυξήσετε την απόδοση. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες μέσω των πρόσθετων και των ενσωματώσεων του Sage.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό με το Sage είναι ο ιχνηλάτης του αποθέματος. Το Sage σάς επιτρέπει να διατηρείτε τρεις τύπους αντικειμένων στο απόθεμά σας: απόθεμα, χωρίς απόθεμα και υπηρεσία. Για να προσθέσετε ένα στοιχείο στο απόθεμά σας, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “νέο αντικείμενο” στις υπηρεσίες του Sage & προϊόντα “ή κάντε κλικ στο κουμπί” + “στη δεξιά πλευρά της γραμμής πλοήγησης για να ανοίξετε το μενού γρήγορης προσθήκης.

Το Sage παρακολουθεί την ποσότητα του αντικειμένου σας μέσω των τιμολογίων και των λογαριασμών που δημιουργήσατε. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη συνολική κατάσταση του αποθέματός σας μέσω των προϊόντων & υπηρεσίες », η οποία εμφανίζει έναν λεπτομερή πίνακα των αντικειμένων σας.

φασκόμηλο-απόθεμα

Κατά τη δημιουργία ή την προσθήκη ενός νέου στοιχείου αποθέματος, το μενού του Sage σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις λεπτομέρειες που θα περιλαμβάνονται στα τιμολόγια και τους λογαριασμούς σας. Μπορείτε να προσθέσετε έως και τρεις τιμές πώλησης για ένα προϊόν, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ των τιμών με ένα κλικ κατά τη δημιουργία ενός νέου τιμολογίου.

φασκόμηλο-νέο-απόθεμα

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα σημείο αναδιάταξης. Υπάρχει μια περίληψη στην κορυφή των “προϊόντων & υπηρεσίες »που θα σας ενημερώνει για την κατάσταση του αποθέματός σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με το QuickBooks Online, το Sage δεν σας επιτρέπει να κάνετε επανεκκίνηση από αυτήν τη σελίδα. Πρέπει να ξανακλειδώσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα στοιχείο χρεώνοντάς το μέσω της σελίδας “έξοδα”.

Μισθοδοσία Sage

Εκτός από τις διαθέσιμες δυνατότητες στο Sage Accounting, το Sage προσφέρει και άλλες βασικές δυνατότητες, όπως μισθοδοσία και επεξεργασία πληρωμών. Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες είναι πρόσθετα για τον λογαριασμό σας. Άλλες πλατφόρμες, όπως το Xero, προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες σε ένα πρόγραμμα συνδρομών, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κριτική μας στο Xero.

Παρόλο που η Sage διαθέτει τη δική της υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών, μπορείτε να αποδεχτείτε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας συνδέοντας το πρόγραμμα Λογαριασμού Sage με το Stripe μέσω της σελίδας “Ρυθμίσεις”, την οποία κάνουν και άλλες πλατφόρμες, όπως το Wave και το FreshBooks. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών μέσω του Stripe.

ρυθμίσεις φασκόμηλου

Τιμολόγηση

Παρόλο που η τιμή της Sage Accounting φαίνεται χαμηλή με την πρώτη ματιά, η υπηρεσία της Sage έχει λιγότερη αξία από άλλες πλατφόρμες. Το πρόγραμμα εκκίνησης λογιστικής σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τα τιμολόγια και τις λειτουργίες τραπεζικής σύνδεσης του Sage. Συγκριτικά, το Wave σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε και τις δύο λειτουργίες δωρεάν (διαβάστε την κριτική Wave για να μάθετε περισσότερα).

Πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Sage για να λάβετε την τιμή για επιπλέον λειτουργίες, ώστε να μην μπορείτε να εκτιμήσετε πόσα χρήματα θα πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε την πλήρη υπηρεσία του Sage.

Η τιμολόγηση της Sage Accounting είναι χαμηλότερη από τις περισσότερες λογιστικές πλατφόρμες. Έχει δύο σχέδια τιμολόγησης: Έναρξη Λογιστικής και Λογιστική. Οι μόνες λογιστικές πλατφόρμες που έχουν χαμηλότερη τιμή για το αρχικό τους πρόγραμμα είναι το Xero, με $ 9 το μήνα στο πρόγραμμα εκκίνησης και το Wave, το οποίο είναι δωρεάν για τη βασική του έκδοση.

Ωστόσο, εάν εστιάσετε στις λειτουργίες, θα διαπιστώσετε ότι το Sage δεν είναι τόσο φθηνό σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Έναρξης Λογιστικής, το οποίο κοστίζει 10 $ ανά μήνα, σας παρέχει μόνο πρόσβαση στις δυνατότητες τιμολόγησης και συμφιλίωσης τραπεζών της Sage. 

Sage εναντίον Xero

Συγκριτικά, το πρόγραμμα εκκίνησης του Xero ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του Xero (με ορισμένους περιορισμούς), συμπεριλαμβανομένου του αποθέματος και των αναφορών. Με το Sage, αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο επόμενο σχέδιο, Λογιστική, η οποία κοστίζει 25 $ ανά μήνα. Αυτή η αναβάθμιση ξεκλειδώνει πρόσθετες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων εκτιμήσεων και λογαριασμών. 

Το Sage είναι μια από τις καλύτερες επιλογές λογισμικού για παρακολούθηση αποθεμάτων – μαζί με το QuickBooks Online και το Xero – οπότε αν χρειάζεστε μια δυνατότητα αποθέματος, η τιμή είναι δίκαιη. Διαφορετικά, μπορείτε να αποκτήσετε τις περισσότερες από τις λειτουργίες του Sage μέσω του Wave δωρεάν.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο του Sage για επεξεργασία μισθοδοσίας και πληρωμής, ζητήστε μια επίδειξη μέσω του ιστότοπου της Sage. Άλλες λογιστικές πλατφόρμες προσθέτουν επίσης συχνά τη μισθοδοσία ως επιπλέον. Ωστόσο, επειδή πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Sage, δεν είναι σαφές πόσα χρήματα θα χρειαστεί να πληρώσετε για το πλήρες δυναμικό της Sage.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Η δημιουργία λογαριασμού με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών του Sage Accounting είναι εύκολη. πρέπει να συμπληρώσετε μόνο τη διεύθυνση email σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. 

Ωστόσο, εάν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε το Sage, είναι λίγο μπερδεμένο γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές λογισμικού για να διαλέξετε. Η Sage προσφέρει τις επιπλέον υπηρεσίες της ξεχωριστά, οπότε πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Sage για περισσότερες πληροφορίες.

Για να δημιουργήσετε μια δωρεάν δοκιμή, επιλέξτε το κουμπί “δωρεάν δοκιμή” στη σελίδα “τιμολόγηση” και, στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσετε μια σειρά από φόρμες, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο κωδικός πρόσβασης, τα στοιχεία της επιχείρησής σας και τα φορολογικά στοιχεία.

Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε, θα δείτε μια σελίδα καλωσορίσματος όπου η Sage προτείνει τι πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας. Σε σύγκριση με το FreshBooks ή το QuickBooks Online, η σελίδα καλωσορίσματος του Sage δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη ή διαισθητική. Όπως το Xero, υπάρχει πολύ κείμενο και πολλοί σύνδεσμοι για κλικ, οι οποίοι μπορούν να κατακλύσουν έναν νέο χρήστη.

Καλώς ήλθατε

Παρόλο που η σελίδα καλωσορίσματος είναι γεμάτη, οι άλλες σελίδες είναι πιο κατανοητές, φαίνονται πιο καθαρές και επαγγελματικές. Υπάρχει άφθονος χώρος σε κάθε σελίδα και όλοι εμφανίζουν έναν λεπτομερή πίνακα των δεδομένων σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους πίνακες μέσω του εικονιδίου γραναζιού στην αριστερή πλευρά της κεφαλής της στήλης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια στήλη θέλετε να δείτε για κάθε πίνακα.

Θα βρείτε τη γραμμή πλοήγησης του Sage στο επάνω μέρος του παραθύρου που περιέχει όλες τις λειτουργίες του Sage, τον σύνδεσμο βοήθειας και τις ρυθμίσεις. Το Sage οργανώνει τη γραμμή πλοήγησης τακτοποιημένα, με τα χαρακτηριστικά ομαδοποιημένα ανάλογα με τις λειτουργίες τους. Το κουμπί “+” στη δεξιά πλευρά της γραμμής πλοήγησης σάς επιτρέπει να προσθέτετε γρήγορα καταχωρήσεις, όπως τιμολόγια ή λογαριασμούς.

φασκόμηλο-γρήγορο

Η σελίδα «περίληψη» διατηρεί μια επισκόπηση όλων των οικονομικών σας σε ένα μέρος. Αυτή η σελίδα χωρίζει τα δεδομένα σας σε διάφορες κατηγορίες: “πωλήσεις”, “έξοδα”, “καταστάσεις ταμειακών ροών” και “προβλέψεις ταμειακών ροών”. Η περίληψη παρουσιάζει τα δεδομένα της επιχείρησής σας μέσω γραφημάτων, διευκολύνοντας την κατανόησή σας.

περίληψη φασκόμηλου

Τιμολόγηση

Η δυνατότητα τιμολόγησης του Sage είναι εύχρηστη. Η σελίδα “τιμολόγια” εμφανίζει έναν λεπτομερή πίνακα των τιμολογίων σας και ένα κουμπί “νέο τιμολόγιο” στην επάνω αριστερή πλευρά. Η δημιουργία τιμολογίου είναι γρήγορη και εύκολη, εάν έχετε ήδη τους πελάτες και τα αντικείμενα σας στη λίστα επαφών και το απόθεμα του Sage. 

Ο πίνακας στη σελίδα «τιμολόγιο» του Sage είναι ελαφρώς πιο λεπτομερής από το Xero, καθώς δείχνει τους αριθμούς τηλεφώνου των πελατών σας. Εάν επικοινωνείτε κυρίως με τους πελάτες σας μέσω τηλεφώνου, αυτή η μορφή είναι χρήσιμη, επειδή δεν χρειάζεται να ανοίξετε κάθε τιμολόγιο για να ανακτήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη σας.

σελίδα φασκόμηλου-τιμολογίου

Ωστόσο, η Sage δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις τιμολογίων ή επαναλαμβανόμενα τιμολόγια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο τιμολόγιο, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “+” στη γραμμή πλοήγησης και να επιλέξετε την επιλογή “τιμολόγιο πωλήσεων” είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “νέο τιμολόγιο” στη σελίδα “τιμολόγια”. Εάν έχετε αποδεχτεί εισαγωγικά ή εκτιμήσεις, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα ένα τιμολόγιο μέσω του κουμπιού “δημιουργία τιμολογίου” στις σελίδες κατάστασης κάθε τιμής ή εκτίμησης.

sage-quote-statuspng

Το Sage θα σας μεταφέρει στη σελίδα “νέα τιμολόγια” αφού κάνετε κλικ στην επιλογή “νέο τιμολόγιο” στο μενού “+” ή στη σελίδα “τιμολόγια”. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του τιμολογίου σας σε αυτήν τη σελίδα «νέο τιμολόγιο», συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων, του πελάτη και της ημερομηνίας. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη φόρμα “πελάτης” για να επιλέξετε έναν πελάτη από τις υπάρχουσες επαφές σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο μέσω του κουμπιού “Προσθήκη πελάτη”. 

Για να επιλέξετε ένα στοιχείο για το τιμολόγιό σας, πληκτρολογήστε στο πλαίσιο με την ένδειξη “item” και μπορείτε να επιλέξετε ένα στοιχείο από το απόθεμά σας ή να προσθέσετε ένα νέο μέσω του κουμπιού “create item”.

sage-new-τιμολόγια

Εάν το στοιχείο βρίσκεται ήδη στο απόθεμά σας, το Sage θα συμπληρώσει αυτόματα τα πάντα σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αποθέματός σας, εκτός από τη στήλη “έκπτωση”. Δεν είναι κλειδωμένο, οπότε αν έχετε μια ειδική συνθήκη για μια συγκεκριμένη πώληση, μπορείτε να την αλλάξετε χειροκίνητα. 

Ένα μειονέκτημα της λειτουργίας “τιμολόγιο” του Sage είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε επαναλαμβανόμενα τιμολόγια ή υπενθυμίσεις τιμολογίου. Για ορισμένες επιχειρήσεις, αυτές οι λειτουργίες είναι σημαντικές, ειδικά αν ο κύριος στόχος σας είναι να αυτοματοποιήσετε τα περισσότερα οικονομικά της επιχείρησής σας. Ωστόσο, η Sage σάς επιτρέπει να εκτυπώσετε δελτία συσκευασίας για τα τιμολόγιά σας, κάτι που είναι χρήσιμο εάν συχνά χρειάζεται να στέλνετε παραγγελίες πελατών.

sage-τιμολόγιο-κατάσταση

Εξοδα

Παρόμοια με τη λειτουργία «τιμολόγια», η λειτουργία «λογαριασμοί» του Sage είναι εύχρηστη, αλλά δεν διαθέτει τις λειτουργίες αυτοματισμού που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την παρακολούθηση των εξόδων σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού: το κουμπί “+” στη γραμμή πλοήγησης ή μέσω της σελίδας “λογαριασμοί προμηθευτή” κάνοντας κλικ στο κουμπί “νέα χρέωση”, που σας μεταφέρει στη σελίδα “νέα χρέωση προμηθευτή”. 

λογικοί λογαριασμοί

Όπως και με τα τιμολόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο προμηθευτή ή να επιλέξετε έναν από τη λίστα προμηθευτών σας όταν κάνετε κλικ στο πλαίσιο “προμηθευτής”. Όταν πληκτρολογείτε τη φόρμα “αντικείμενο”, μπορείτε να επιλέξετε ένα στοιχείο από το απόθεμά σας, το οποίο θα εμφανίζεται κάτω από τη φόρμα. Το Sage συμπληρώνει αυτόματα τις λεπτομέρειες του αντικειμένου σας εάν χρησιμοποιείτε το απόθεμά σας.

φασκόμηλο-νέα-λογαριασμούς

Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να πάρετε από τη λειτουργία “έξοδα” του Sage. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε ένα επαναλαμβανόμενο τιμολόγιο ή μια υπενθύμιση τιμολογίου, όπως μπορείτε με το QuickBooks Online, ούτε μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο (διαβάστε την κριτική QuickBooks Online εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα). 

Η λειτουργία “λογαριασμοί” του Sage είναι ιδανική για την παρακολούθηση των εξόδων σας, αλλά παρόμοιες πλατφόρμες, όπως το QuickBooks Online ή το Xero, το κάνουν ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας λειτουργίες αυτοματισμού, όπως επανάληψη λογαριασμών ή υπενθυμίσεις λογαριασμών. Διαβάστε τη σύγκριση Xero έναντι QuickBooks Online για να μάθετε ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη.

Αναφορά

Το Sage προσφέρει 23 πρότυπα αναφορών και πρόσβαση στο Sage Intelligence, την υπηρεσία αναφοράς του. Η δυνατότητα αναφοράς της Sage Accounting, από μόνη της, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Περιορίζει την επιλογή προσαρμογής αναφοράς στο εύρος ημερομηνιών και τη σειρά ταξινόμησης για τις περισσότερες αναφορές. 

Ωστόσο, ένα πρόσθετο στο Sage Intelligence κάνει τις αναφορές του Sage να φαίνονται πιο ελκυστικές και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο αναφοράς.

Τα 23 πρότυπα αναφορών του Sage χωρίζονται σε επτά κατηγορίες: “βασικές αναφορές”, “λεπτομερείς αναφορές”, “αναφορές μετρητών”, “φορολογικές εκθέσεις”, “προϊόν & αναφορές υπηρεσιών, “” αναφορές διαδικτυακών πληρωμών “και” αναφορές δεδομένων “.

αναφορές φασκόμηλου

Η κατηγορία “βασικές αναφορές” περιέχει τις κύριες αναφορές που χρησιμοποιείτε για την παρακολούθηση της επιχείρησής σας, όπως “κέρδος & ζημία “,” ισολογισμός “και” εισπρακτέοι λογαριασμοί “. 

Η επιλογή “λεπτομερείς αναφορές” προσφέρει περισσότερες σε βάθος γνώσεις σχετικά με τα οικονομικά σας, όπως “γενικό καθολικό”, “ανάλυση κερδών” και “έσοδα από πωλήσεις”.

Οι “αναφορές μετρητών” περιέχουν αναφορές – όπως “κατάσταση ταμειακών ροών” – σχετικά με τις ταμειακές ροές και τις συναλλαγές σας, ώστε να μπορείτε να δείτε πού κινούνται τα χρήματά σας.

Η κατηγορία “φορολογικές αναφορές” έχει δύο αναφορές, την “αναφορά φόρου πωλήσεων” και “αναφορά προμηθευτή 1099”, οι οποίες είναι χρήσιμες όταν πλησιάζει η φορολογική περίοδος των ΗΠΑ.

Τα προϊόντα & Η επιλογή “υπηρεσίες” έχει μόνο μία αναφορά, “κινήσεις αποθεμάτων”, η οποία σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση του αποθέματός σας κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου.

Οι “αναφορές διαδικτυακών πληρωμών” έχουν επίσης μόνο ένα πρότυπο, “Paya”, το οποίο είναι μια υπηρεσία πληρωμών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Sage για να δει τις πληρωμές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το Paya. 

Η τελευταία κατηγορία, “αναφορές δεδομένων” περιέχει την αναφορά “προσωπικά δεδομένα επαφών”, η οποία σας επιτρέπει να καταργήσετε επαφές που δεν χρειάζεστε πλέον.

φασκόμηλο-λογιστική-απόθεμα

Εκτός από τη λειτουργία αναφοράς του Sage Accounting, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Sage Intelligence μέσω του συνδέσμου “Sage Intelligence” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας “Reporting”. Οι μορφές αναφορών της Sage Intelligence είναι πιο ελκυστικές από τις τυπικές αναφορές της Sage Accounting.

Τα χρώματα και τα γραφήματα στα πρότυπα του Sage Intelligence το κάνουν να φαίνεται καλύτερο σε σύγκριση με την τυπική αναφορά του Sage Accounting. Το Sage Intelligence σάς επιτρέπει επίσης να εξάγετε τις αναφορές σας σε ένα αρχείο XLSX ή σε αρχείο PDF.

φασκόμηλο-ευφυΐα-απόθεμα

Από τον Δεκέμβριο του 2019, υπάρχουν λιγότερα από 20 πρότυπα αναφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη αναφορά μεταβαίνοντας στην καρτέλα “οι αναφορές μου” και κάνοντας κλικ στο κουμπί “δημιουργία προσαρμοσμένης αναφοράς”.

φασκόμηλο-ευφυΐα-απόθεμα

Υποστήριξη

Το Sage προσφέρει πληθώρα πληροφοριών για να το εξερευνήσουν οι χρήστες του, όπως ιστολόγιο, σελίδες βοήθειας και μαθήματα επί πληρωμή.

Για να φτάσετε στην υποστήριξη του Sage, κάντε κλικ στο κουμπί “βοήθεια” στη δεξιά πλευρά της γραμμής πλοήγησης, η οποία θα ανοίξει το προφίλ σας στην Κοινότητα πελατών Sage. Στην επάνω γραμμή, θα δείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης όπου μπορείτε να αναζητήσετε συζητήσεις και άρθρα στην Κοινότητα πελατών Sage.

λογική-υποστήριξη-κοινότητα

Μέσω της κοινότητας πελατών Sage, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα άρθρα βοήθειας, στη συζήτηση και στο Πανεπιστήμιο Sage, όπου μπορείτε να αγοράσετε μαθήματα που προσφέρονται από τη Sage. Υπάρχουν μαθήματα για τα προϊόντα της Sage, αλλά υπάρχουν επίσης μαθήματα για γενικές δεξιότητες, όπως λογιστική και λογιστική.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Sage, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί “συνομιλία εκτός σύνδεσης δημιουργήστε μια θήκη” στη δεξιά πλευρά της σελίδας προφίλ. Στη συνέχεια, συμπληρώστε μια φόρμα για να διευκρινίσετε το πρόβλημά σας και η υποστήριξη πελατών της Sage θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών.

υποστήριξη φασκόμηλου

Η ετυμηγορία

Η Sage δεν διαθέτει τα επιπλέον χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να νικήσει τους ανταγωνιστές της. Η έλλειψη υπενθυμίσεων και επαναλαμβανόμενων λογαριασμών ή τιμολογίων μπορεί να αποτελεί διακοπή της συμφωνίας για ορισμένες επιχειρήσεις, ειδικά για εκείνους που θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους. 

Ωστόσο, η δυνατότητα απογραφής είναι εξαιρετική και έχει λειτουργία παρακολούθησης, την οποία σπάνια έχουν άλλες πλατφόρμες. Το Sage Intelligence – το πρόσθετο αναφορών – δημιουργεί αναφορές που φαίνονται υπέροχες και μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές.

Η τιμή του Sage μπορεί να φαίνεται αρχικά φθηνή, αλλά δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες για 10 $. Πολλές από τις δυνατότητες που προσφέρονται σε αυτήν την τιμή είναι επίσης διαθέσιμες με το Wave, ένα δωρεάν, λογιστικό εργαλείο μικρών επιχειρήσεων. 

Οι σελίδες του Sage έχουν μια τακτοποιημένη διεπαφή, η οποία διευκολύνει την πλοήγηση. Ωστόσο, ορισμένες σελίδες είναι γεμάτες με συνδέσμους, οι οποίοι μπορούν να κατακλύσουν τους χρήστες. Η υποστήριξη της Sage Accounting προσφέρει μεγάλο περιεχόμενο, όπως επί πληρωμή μαθήματα, άρθρα βοήθειας και ένα φόρουμ συζήτησης.

Αν σας αρέσει αυτό που έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Sage για να διαπιστώσετε εάν το Sage είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας.

Έχετε χρησιμοποιήσει το Sage στο παρελθόν; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map