Αναθεώρηση OneUp – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση OneUp

Το OneUp έχει πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες, αλλά υποφέρει όταν πρόκειται για χρηστικότητα. Ωστόσο, το σύστημα απογραφής του είναι το καλύτερο που έχουμε δει σε οποιοδήποτε λογισμικό λογιστικής στο διαδίκτυο, το οποίο μπορεί να το καταστήσει ιδανικό για ορισμένες επιχειρήσεις. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του OneUp για όλες τις λεπτομέρειες.


Best-Λογιστική-Λογισμικό-Κριτικές

Το OneUp είναι ένα μοναδικό λογισμικό λογιστικής στο διαδίκτυο που είναι ιδανικό για μια μικρή επιχείρηση που πουλά φυσικά προϊόντα. Τα ισχυρότερα σημεία του είναι το χαρακτηριστικό διαχείρισης αποθέματος και η ενσωματωμένη λειτουργία CRM, μαζί με τα γενναιόδωρα σχέδιά του. Εάν αυτό ακούγεται κατάλληλο για εσάς, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την πλήρη κριτική του OneUp.

Για 9 $ ανά μήνα, το OneUp σάς παρέχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές του, αλλά περιορίζει τον αριθμό των χρηστών και την υποστήριξη που λαμβάνετε από τους εκπροσώπους των πελατών της. Ένα άλλο μειονέκτημα του OneUp είναι ότι δεν διαθέτει δυνατότητα μισθοδοσίας, ούτε προσφέρει ενοποίηση με εφαρμογές τρίτων – που περιλαμβάνει ακόμη και το Stripe, οπότε δεν μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Η λειτουργία τιμολόγησης είναι αρκετά καλή και λειτουργεί καλά με τη δυνατότητα απογραφής. Ωστόσο, δεν υπάρχουν υπενθυμίσεις ή επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις για τη χρέωση και την τιμολόγηση. Η διάταξη είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι οι ανταγωνιστές της, επειδή χωρίζεται σε πολλές διαφορετικές σελίδες.

Τα πρότυπα αναφοράς, αν και αρκετά για απλή ανάλυση, δεν διαθέτουν τις επιλογές προσαρμογής ή φίλτρου που απαιτούνται για μια πιο εμπεριστατωμένη επιθεώρηση.

Αν αναζητάτε αυτοματοποιημένες λειτουργίες και μια ισχυρή λογιστική λειτουργία, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο λογισμικού λογισμικού για να βρείτε κάτι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το OneUp

Χαρακτηριστικά

Το OneUp είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις βάσει αποθέματος. Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία αποθήκευσης, το OneUp ολοκληρώνεται με μια απλή ενσωματωμένη λειτουργία CRM. Και τα δύο λειτουργούν καλά με τις δυνατότητες πωλήσεων και αγορών της OneUp.

Ωστόσο, το OneUp δεν προσφέρει δυνατότητα μισθοδοσίας ή ενσωματώσεις. Εκτός από την αυτόματη παραγγελία αποθέματος, δεν παρέχει πολλές αυτοματοποιημένες λειτουργίες, γεγονός που μειώνει την αξία του εάν αναζητάτε κάτι για να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας. Το OneUp επίσης δεν διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης χρόνου, γεγονός που το καθιστά ακατάλληλο για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες βάσει έργου.

OneUp CRM

Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία CRM του OneUp μέσω του κουμπιού “ευκαιρίες” στη γραμμή πλοήγησης. Αυτή η σελίδα χωρίζεται σε τέσσερις καρτέλες: “δυνητικοί πελάτες”, “ευκαιρίες”, “εργασίες για ευκαιρίες” και “κλήσεις”.

Μέσω της σελίδας “δυνητικός πελάτης”, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία επιχείρησης και επικοινωνίας του δυνητικού πελάτη σας. Στη σελίδα “ευκαιρία”, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες για έναν συγκεκριμένο δυνητικό πελάτη μέσω του κουμπιού “νέα ευκαιρία”. Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν παράγοντα πιθανότητας σε αυτήν τη σελίδα.

oneup_new-opp

Οι σελίδες “εργασίες για ευκαιρίες” και “κλήσεις” σάς επιτρέπουν να οργανώσετε τις εργασίες και τις κλήσεις σας για να αυξήσετε την πιθανότητα να κερδίσετε ευκαιρίες. Όταν δημιουργείτε καταχωρίσεις, μπορείτε να τις επισημάνετε είτε ως “να κάνετε” είτε ως “ολοκληρωμένες”. Εάν πρέπει να επισημάνετε μια εργασία ή μια κλήση ως “ολοκληρωμένη”, κάντε κλικ στο όνομα και αλλάξτε την κατάσταση μέσω του κουμπιού εναλλαγής, το οποίο θα καταγράφει επίσης την ημερομηνία της αλλαγής.

oneup_new-opp

Η ενσωματωμένη λειτουργία CRM του OneUp είναι εξαιρετική εάν πραγματοποιείτε πολλές πειστικές πωλήσεις, ώστε να μπορείτε να έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε σε μία πλατφόρμα. Μπορείτε να μετατρέψετε αμέσως μια ευκαιρία σε ένα απόσπασμα μέσω της σελίδας “ευκαιρία”. Οι τιμολογημένοι δυνητικοί πελάτες θα μετατραπούν επίσης αυτόματα σε πελάτη, εξοικονομώντας σας από την εισαγωγή αυτών των δεδομένων δύο φορές.

Απόθεμα OneUp

Η διαχείριση αποθεμάτων της OneUp είναι μία από τις πιο προηγμένες επιλογές λογισμικού σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, όπως τα βιβλία Sage ή Zoho.

Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία διαχείρισης αποθέματος κάνοντας κλικ στο κουμπί “απόθεμα” στη γραμμή πλοήγησης. Η δυνατότητα διαχείρισης αποθέματος του OneUp έχει πολλές λειτουργίες, οπότε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Στην καρτέλα “απόθεμα”, μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα στοιχεία του αποθέματός σας, την τιμή, το κόστος και την ποσότητα τους. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις λεπτομέρειες του αντικειμένου σας κάνοντας κλικ στο όνομα του αντικειμένου. Ωστόσο, για να προσθέσετε ένα νέο στοιχείο, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα “νέο προϊόν” κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής πλοήγησης αποθέματος και επιλέγοντας “νέο προϊόν”.

oneup_new-opp

Η προσαρμογή της ποσότητας ενός αντικειμένου στο OneUp είναι ελαφρώς πιο δύσκολη από ό, τι με τους ανταγωνιστές του. Μεταβείτε στη σελίδα “καταχωρήσεις αποθέματος” ή στη “απόσυρση αποθέματος”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “νέα καταχώριση” και τοποθετήστε την τελική ποσότητα αντικειμένου για να κάνετε προσαρμογές.

Μπορείτε να καταγράψετε μια αγορά ή πώληση που επηρεάζει το απόθεμά σας μέσω της σελίδας “εντολή αγοράς” ή “εντολή πώλησης”. Κατά τη δημιουργία μιας καταχώρισης, προσδιορίστε τον προμηθευτή ή τον πελάτη σας και τα στοιχεία της παραγγελίας. Κάντε κλικ στο “λήψη” για να δημιουργήσετε αυτόματα μια σημείωση λήψης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτόματα μια χρέωση μέσω της σελίδας “λήψη σημειώματος” κάνοντας κλικ στο κουμπί “χρέωση” στην κάρτα.

εφάπαξ-αγορά-παραγγελία

Το ίδιο σύστημα ισχύει για την «παραγγελία πώλησης» και τη «σημείωση παράδοσης». Αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αντικείμενά σας και να βεβαιωθείτε ότι κάθε στοιχείο έχει ληφθεί υπόψη.

Το OneUp είναι επίσης μία από τις λίγες πλατφόρμες που προσφέρει διαχείριση έργου, την οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα “πωλήσεις” στην καρτέλα “περισσότερα”. Μπορείτε να οργανώσετε τις καταχωρίσεις σας – όπως τιμολόγια, λογαριασμούς και εργασίες – ανά έργο. Ωστόσο, δεν προσφέρει παρακολούθηση χρόνου, επομένως δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο οι ανταγωνιστές του, όπως το FreeAgent ή το FreshBooks.

Τιμολόγηση

Το OneUp έχει πέντε σχέδια τιμολόγησης για να διαλέξετε: Self, Pro, Plus, Team και Unlimited. Παρόμοια με το Xero, το OneUp επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές του αμέσως. Ωστόσο, περιορίζει τον αριθμό των χρηστών για κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης, το οποίο είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται.

Το πρόγραμμα Self κοστίζει 9 $ το μήνα, αλλά σας περιορίζει σε έναν χρήστη και δεν σας παρέχει πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών του OneUp. Αν πιστεύετε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά την υποστήριξη πελατών του OneUp, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro, το οποίο κοστίζει 19 $ το μήνα. Εκτός από την παροχή υποστήριξης πελατών, το Pro διπλασιάζει επίσης τον αριθμό των χρηστών σε δύο.

Τα επόμενα σχέδια αυξάνουν μόνο τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OneUp, κάτι που δεν έχει νόημα, καθώς υπάρχει μεγάλο κενό τιμών μεταξύ των σχεδίων. 

Το πρόγραμμα Plus κοστίζει 29 $ ανά μήνα και σας επιτρέπει να έχετε έως και τρεις χρήστες. Το επόμενο πρόγραμμα, Team, κοστίζει 69 $ ανά μήνα και σας επιτρέπει να έχετε έως και επτά χρήστες. Το τελευταίο πρόγραμμα, Απεριόριστο, σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστους χρήστες και κοστίζει $ 169 ανά μήνα.

Συγκριτικά, το πιο ακριβό πρόγραμμα της Xero, που καθιερώνεται, κοστίζει 60 $ ανά μήνα, σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστους χρήστες και να έχετε μια δυνατότητα διαχείρισης έργου (διαβάστε την κριτική μας για το Xero για να μάθετε περισσότερα). Ωστόσο, η δυνατότητα απογραφής του OneUp είναι πιο προηγμένη και συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη λειτουργία CRM.

Το πιο ακριβό πρόγραμμα του QuickBooks Online, Advanced, κοστίζει 150 $ ανά μήνα και είναι ένα καλύτερο λογιστικό πρόγραμμα συνολικά. Μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς και να επεξεργαστείτε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της πλατφόρμας QuickBooks Online. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης έναν ιχνηλάτη χρόνου και διαχειριστή έργου και το QuickBooks Online μπορεί να σας βοηθήσει να υποβάλετε τους φόρους σας εάν η μικρή επιχείρησή σας έχει έδρα στις ΗΠΑ..

Ωστόσο, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρότερος από αυτόν, το OneUp προσφέρει καλύτερα σχέδια, επειδή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και υποστήριξη πελατών του OneUp για 19 $ ανά μήνα. Τα πακέτα QuickBooks Online ξεκινούν από 25 $ ανά μήνα και ακόμη και σε αυτήν την τιμή δεν προσφέρει παρακολούθηση αποθέματος ή λογαριασμούς.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Μπορείτε να βρείτε τη γραμμή πλοήγησης του OneUp στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Διαθέτει οκτώ κατηγορίες: “σπίτι”, “ευκαιρίες”, “πωλήσεις”, “αγορές”, “απόθεμα”, “λογιστική”, “αναφορές” και “εφαρμογές”. Οι περισσότερες κατηγορίες έχουν καρτέλες στις δυνατότητές τους στο επάνω μέρος της σελίδας.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές του, ο πίνακας εργαλείων της OneUp είναι κρυμμένος στην κατηγορία “λογιστική”, η οποία καταστρέφει το σκοπό της ύπαρξης πίνακα ελέγχου. Αντ ‘αυτού, έχετε μια λειτουργία αναζήτησης για να κοιτάξετε τα τιμολόγιά σας και γρήγορη πρόσβαση στις άλλες σελίδες στην “αρχική” σελίδα σας, κάτι που δεν έχει νόημα γιατί μπορείτε να τα βρείτε όλα στη γραμμή πλοήγησης.

ένα ταμπλό

Εάν πιστεύετε ότι το OneUp διαθέτει λειτουργίες που δεν χρειάζεστε στη μικρή επιχείρησή σας, μπορείτε επίσης να τις απενεργοποιήσετε μέσω της κατηγορίας “εφαρμογές” στη γραμμή πλοήγησης.

Συνολικά, το OneUp είναι εύκολο στη χρήση μόλις το συνηθίσετε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιπλέον σελίδες που θα μπορούσαν εύκολα να αντικατασταθούν με ένα απλό κουμπί. Αυτές οι πρόσθετες σελίδες το καθιστούν πιο συγκεχυμένο όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά, οπότε ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε το OneUp πριν μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε τέλεια για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Τιμολόγηση

Για να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα τιμολόγιο, μεταβείτε στην καρτέλα “τιμολόγια” στην κατηγορία “πωλήσεις” στη γραμμή πλοήγησης και κάντε κλικ στο κουμπί “νέο τιμολόγιο”. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του τιμολογίου, όπως πελάτη, ημερομηνία και στοιχεία.

oneup-new-τιμολόγιο

Αφού κάνετε κλικ στο “ολοκληρωμένο” στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας “νέο τιμολόγιο”, το OneUp θα σας ρωτήσει εάν θα ενημερώσετε το απόθεμα των τιμολογίων. Ένα τιμολόγιο που παρακολουθεί το απόθεμα θα δημιουργήσει αυτόματα ένα νέο σημείωμα παράδοσης. Ωστόσο, η ακύρωση ενός τιμολογίου δεν θα διαγράψει αυτόματα τη σημείωση παράδοσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποια ανάμειξη στο απόθεμά σας.

Μπορείτε να καταγράψετε πληρωμές μέσω της σελίδας “πληρωμές πελατών” στην ενότητα “περισσότερα” της καρτέλας “πωλήσεις”. Το OneUp σάς επιτρέπει επίσης να καταγράφετε μια πληρωμή μέσω της σελίδας του τιμολογίου, την οποία μπορείτε να ανοίξετε κάνοντας κλικ στην κάρτα στη σελίδα “τιμολόγιο”. Μπορείτε να μεταβείτε στη δεύτερη σελίδα κάνοντας κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας τιμολογίου και κάνοντας κλικ στην επιλογή “λήψη οφειλόμενης πληρωμής”.

oneup-invoicep2

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτόματα ένα τιμολόγιο μέσω της καρτέλας “εισαγωγικά” στη σελίδα “πωλήσεις” και “σημειώσεις παράδοσης” στη σελίδα “τιμολόγια”.

Ωστόσο, η τιμολόγηση του OneUp δεν διαθέτει ιχνηλάτη τιμολογίου, επαναλαμβανόμενο τιμολόγιο ή ενσωματωμένο επεξεργαστή πληρωμών και δεν μπορεί να ενσωματωθεί ούτε με το Stripe. Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες είναι ακόμη διαθέσιμες με δωρεάν λογιστικό λογισμικό, όπως το Wave. 

Λαμβάνοντας υπόψη το λογιστικό λογισμικό, η έλλειψη δυνατοτήτων και η περίπλοκη ροή εργασίας έθεσε το OneUp σε μεγάλο μειονέκτημα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, όπως το QuickBooks Online ή το FreshBooks. Διαβάστε την κριτική μας για τα FreshBooks εδώ.

Εξοδα

Μπορείτε να παρακολουθείτε τους λογαριασμούς και τα έξοδά σας μέσω της κατηγορίας “αγορές” στη γραμμή πλοήγησης. Για να δημιουργήσετε μη αυτόματα ένα κόστος, κάντε κλικ στην καρτέλα “έξοδα”. 

Κάνοντας κλικ στην επιλογή “νέα δαπάνη”, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα κόστος είτε να ανεβάσετε μια απόδειξη στο OneUp. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξής σας μέσω της εφαρμογής Android του OneUp, η οποία είναι πολύ βολική επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια της απόδειξης.

oneup-upload-exp

Παρόμοια με τη λειτουργία τιμολόγησης, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα μια χρέωση μέσω της καρτέλας “παραλαβή παραγγελίας” στην κατηγορία “απόθεμα”. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη σελίδα “έργα” στην κατηγορία “πωλήσεις” και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή “ώρα χρέωσης” για να πραγματοποιήσετε χρέωση για τις εργασίες σας.

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με μη αυτόματο τρόπο, κάντε κλικ στην καρτέλα “περισσότερα” και επιλέξτε “λογαριασμοί” από τη γραμμή πλοήγησης στην κατηγορία “αγορές”. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό κάνοντας κλικ στο κουμπί “νέος λογαριασμός” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού απαιτεί το αντικείμενο, τον προμηθευτή και την ημερομηνία λήξης. Εκτός από τα “προϊόντα και υπηρεσίες”, μπορείτε επίσης να προσθέσετε “έξοδα” ως αντικείμενο.

oneup-newbill

Όπως και στα “τιμολόγια”, υπάρχουν δύο τρόποι καταγραφής πληρωμών. Το πρώτο είναι να μεταβείτε στη σελίδα “πληρωμή λογαριασμού”, η οποία βρίσκεται στην καρτέλα “περισσότερα” στην κατηγορία “αγορές”. Διαφορετικά, μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό κάνοντας κλικ στο όνομα στη σελίδα “λογαριασμοί” και μεταβαίνοντας στη δεύτερη σελίδα μέσω των κουμπιών στο κάτω μέρος της σελίδας.

εφάπαξ λογαριασμός

Εκτός από την παρακολούθηση των εξόδων και των λογαριασμών σας, η δυνατότητα χρέωσης του OneUp δεν κάνει πολλά. Η δυνατότητα καταγραφής απόδειξης από την εφαρμογή σας Android είναι ωραία. Ωστόσο, δεν έχει επαναλαμβανόμενη επιλογή λογαριασμού ή υπενθύμιση λογαριασμού. Επίσης, δεν μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο, όπως μπορείτε με το QuickBooks Online. Διαβάστε την κριτική μας στο QuickBooks Online για να μάθετε περισσότερα.

Αναφορές επιχειρήσεων

Το OneUp έχει μόνο οκτώ πρότυπα αναφορών, το οποίο είναι πολύ λιγότερο από τους ανταγωνιστές του. Δεν υπάρχει αναφορά για τη λειτουργία του αποθέματος, η οποία είναι εκπληκτική, δεδομένου ότι είναι πολύ πιο προηγμένη από τους ανταγωνιστές της.

Μπορείτε να βρείτε τα πρότυπα αναφορών του OneUp στην κατηγορία “αναφορές” στη γραμμή πλοήγησης. Υπάρχουν τρεις καρτέλες σε αυτήν την κατηγορία: «λογιστική», «πωλήσεις» και «αγορά». Υπάρχουν δύο αναφορές στην ενότητα “πωλήσεις”: “Αναφορά εισπρακτέας A / R” και “δήλωση πελάτη”. Η ενότητα “αγορά” έχει μόνο μία αναφορά: την “Πληρωτέα αναφορά γήρανσης A / P”.

oneup-aging-report

Η αναφορά “Κατάσταση πελάτη” εμφανίζει μια λίστα με τα τιμολόγια και τις πληρωμές ενός πελάτη. Στο επάνω μέρος της σελίδας, θα δείτε το συνολικό υπόλοιπο που σας οφείλει ο πελάτης. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πελάτη κάνοντας κλικ στο κουμπί “αλλαγή πελάτη”. Εκτός από τη λήψη της αναφοράς, μπορείτε επίσης να την στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία είναι μια μοναδική επιλογή για αυτήν την αναφορά.

oneup-cust-δήλωση

Η «Αναφορά εισπρακτέας γήρανσης Λ / Ε» και «Αναφορά πληρωτέας γήρανσης Λ / Π» έχουν παρόμοιο πρότυπο. Και οι δύο αναφορές διαιρούνται ανά προμηθευτές / πελάτες και ημερομηνίες λήξης, συμπεριλαμβανομένου ενός συνόλου για κάθε επιχείρηση στη δεξιά πλευρά της αναφοράς. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές φίλτρου, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου αναφοράς και της μορφής.

Οικονομικές δηλώσεις

Μπορείτε να βρείτε τις οικονομικές αναφορές του OneUp στην ενότητα “λογιστική” της κατηγορίας “αναφορές”. Υπάρχουν συνολικά πέντε αναφορές: «κέρδος και ζημιά», «ισολογισμός», «γενικό καθολικό», «δοκιμαστικό υπόλοιπο» και «έκθεση φόρου πωλήσεων». Ωστόσο, εξακολουθεί να λείπει ορισμένα σημαντικά πρότυπα, όπως μια αναφορά ταμειακών ροών.

Οι περισσότερες αναφορές, συμπεριλαμβανομένου του “κέρδους και ζημίας”, “δοκιμαστικό υπόλοιπο” και “γενικό υπόλοιπο”, έχουν μια περίληψη στην κορυφή της σελίδας. Η αναφορά “κέρδος και ζημία” και “ισολογισμός” σάς επιτρέπει να προσθέσετε πολλές περιόδους ώστε να μπορείτε να τις συγκρίνετε. Οι επιλογές φίλτρου σε αυτές τις αναφορές είναι πολύ καλύτερες από τις επιχειρηματικές αναφορές. 

oneup-profit-loss

Παρόλο που οι μορφές αναφοράς δεν είναι προσαρμόσιμες, η μορφή είναι αρκετά σαφής εάν χρειάζεστε μόνο μια επισκόπηση της οικονομικής σας κατάστασης.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του OneUp περιλαμβάνει ένα κέντρο βοήθειας και υποστήριξη μέσω email. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο κέντρο βοήθειας, κάντε κλικ στο κουμπί ερωτηματικού στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας σας και θα ανοίξει ένα παράθυρο συνομιλίας. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα άρθρο βοήθειας με τη γραμμή αναζήτησης. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο “Αφήστε μας ένα μήνυμα” στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου συνομιλίας για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του OneUp.

Το υλικό που παρέχει το OneUp είναι αρκετό για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, τα άρθρα βοήθειας είναι διαθέσιμα μόνο σε μορφή κειμένου, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθηθεί για ορισμένα άτομα. Μπορείτε να μεταβείτε στο κέντρο βοήθειας του OneUp από την κύρια σελίδα του κάνοντας κλικ στο κουμπί “βοήθεια” στο επάνω μέρος της σελίδας.

Η ετυμηγορία

Το OneUp έχει μια εξαιρετική δυνατότητα απογραφής, η οποία είναι πολύ πιο προηγμένη από τους ανταγωνιστές της, όπως το QuickBooks Online ή το Sage. Η απλή λειτουργία CRM είναι επίσης μια καλή προσθήκη σε οποιοδήποτε λογισμικό λογιστικής. Ωστόσο, η έλλειψη ενσωμάτωσής της μπορεί να είναι μια λύση για ορισμένους, ειδικά επειδή δεν παρέχει δυνατότητα μισθοδοσίας και επεξεργασίας πληρωμών.

Το χαρακτηριστικό τιμολόγησης και χρέωσής του – αν και είναι καλά ενσωματωμένο στο απόθεμά του – δεν διαθέτει χαρακτηριστικά και είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί λόγω της διάσπαρτης φύσης του. Δεν υπάρχουν υπενθυμίσεις πληρωμής και για τις δύο δυνατότητες, ούτε επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις.

Τα προγράμματα τιμολόγησης της OneUp είναι γενναιόδωρα, επειδή – παρόμοια με το Xero – ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητές της με το φθηνότερο πακέτο της, το οποίο κοστίζει 9 $ το μήνα. Περιορίζει τον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες του OneUp, αλλά αν είστε αποκλειστικός ιδιοκτήτης, το OneUp είναι αρκετά.

Το OneUp είναι μια καλή επιλογή για μια μικρή επιχείρηση που βασίζεται σε προϊόντα που χρειάζεται μόνο κάπου για να παρακολουθεί τα οικονομικά και τα αποθέματά της. Ωστόσο, δεν θα βοηθήσει πολύ αν χρειαστεί να αυτοματοποιήσετε τις περισσότερες από τις λογιστικές σας ανάγκες. Αν αυτό ακούγεται τέλειο για τη μικρή σας επιχείρηση, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών του OneUp.

Έχετε χρησιμοποιήσει το OneUp στο παρελθόν; Πείτε μας τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτήν την κριτική του OneUp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map