Wondershare Filmora9 Review – Επεξεργασία & περικοπή με ευκολία – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση Wondershare Filmora9

Το Wondershare Filmora9 είναι ένας ισχυρός, εύχρηστος επεξεργαστής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ελάχιστο τίποτα. Μεταξύ του δωρεάν προγράμματος και της ευελιξίας του, υπάρχουν πολλά να το προτείνουμε. Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Wondershare Filomora9 για όλες τις λεπτομέρειες.


σχόλια επεξεργαστή βίντεο

Το Wondershare Filmora9 είναι μια δραματική αλλαγή από τις προηγούμενες επαναλήψεις του λογισμικού. Τα τελευταία χρόνια, η Wondershare έχει εστιάσει περισσότερο τη Filmora σε μη εκδότες. Αν και η τελευταία έκδοση εξακολουθεί να είναι εύκολη για τους αρχάριους, προσφέρει πιο προηγμένες επιλογές για βετεράνους και επαγγελματίες χρήστες, κερδίζοντας τη θέση μεταξύ του καλύτερου λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα τιμολόγησης που επιλέγετε, έχετε κάθε εργαλείο που προσφέρει το βασικό πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα ήχου-βίντεο 200 κομματιών, βιβλιοθήκη εφέ και μεταβάσεων και εργαλεία ήχου, χρώματος και κειμένου. Το πρόγραμμα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου σε τιμή επιπέδου καταναλωτή.

Το Wondershare σάς επιτρέπει να αγοράσετε αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο στην τιμή που είναι καλύτερη για εσάς – ακόμη και δωρεάν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώνετε ένα ετήσιο τέλος συνδρομής, να αγοράζετε το πρόγραμμα εντελώς ή να λάβετε την έκδοση Ultimate, η οποία σας προσφέρει όλα στο πρόσθετο κατάστημα.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το χρονοδιάγραμμα του Filmora9 σάς επιτρέπει να προσθέσετε έως και 100 κομμάτια βίντεο και 100 κομμάτια ήχου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε πολύπλοκα έργα. Τα απλά βίντεο πιθανότατα δεν θα απαιτούν περισσότερα από δύο ή τρία, αλλά αν επεξεργάζεστε μια ταινία μεγάλου μήκους, ένα μουσικό βίντεο ή άλλο περίπλοκο προϊόν, είναι υπέροχο να έχετε την ευελιξία.

Filmora9_003

Το βασικό πρόγραμμα διαθέτει περισσότερα από 200 εφέ βίντεο. Είναι ως επί το πλείστον φίλτρα και επικαλύψεις, αλλά παίρνουν πολλά από την εικασία για να δώσουν στο βίντεό σας τη σωστή εμφάνιση. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δώσετε στο έργο σας μια ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του ’70, απλώς τραβήξτε αυτό το εφέ στο κλιπ που θέλετε. Υπάρχουν επίσης εφέ που αναπαράγουν ένα κακό τηλεοπτικό σήμα, κινηματογραφικές αναλαμπές, τηλεοπτικούς τοίχους και άλλα.

Λαμβάνετε επίσης περίπου 200 μεταβάσεις για τα βίντεό σας, οι οποίες είναι εξαιρετικές αν θέλετε να δώσετε μια αίσθηση του χρόνου που περνά ή απλά να σηματοδοτήσετε ότι η σκηνή έχει τελειώσει. Περιλαμβάνουν απλές ξεθωριάσεις, ρολά και πετσετάκια, καθώς και σαρώσεις, στρέβλωση και άλλα. Είναι εύκολο να έχετε την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε ανάμεσα σε σκηνές.

Filmora9_004

Εργαλεία ήχου Filmora

Τα εργαλεία ήχου στο Filmora9 είναι αρκετά ανθεκτικά για την κατηγορία του. Τα βασικά εργαλεία περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, εξασθένιση κλιπ μέσα και έξω, ρύθμιση του βήματος, μείωση του θορύβου στο παρασκήνιο και εξίσωση του ήχου σας. Παίρνετε επίσης μια αξιοπρεπή βιβλιοθήκη με ηχητικά εφέ, όπως ατομική βόμβα, κέρατα αυτοκινήτου και λήψεις λέιζερ. Αν και αυτά τα εργαλεία είναι βασικά, κάνουν τη δουλειά.

Διαθέτει 50 δωρεάν μουσικά κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με είδη όπως ροκ, ηλεκτρονικά και λαϊκά. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίσετε τη βιβλιοθήκη iTunes και να εισαγάγετε μουσική από εκεί. Απέχει πολύ από το περιεκτικό, αλλά είναι αρκετά καλό για να ξεκινήσετε.

Filmora9_011

Εργαλεία όπως το πλήκτρο chroma (πράσινη οθόνη) ήταν περιορισμένα στα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, αλλά τώρα είναι τυπικός ναύλος. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση στο Filmora9. Απλώς εισαγάγετε το βίντεο της πράσινης οθόνης, ρίξτε το στο χρονολόγιο και εισαγάγετε την εικόνα που θέλετε πίσω από αυτό. Δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε ποιοτικά χρώματα Star Wars, αλλά είναι αρκετά καλό για YouTube και ερασιτεχνικές ταινίες.

Επιπλέον χαρακτηριστικά Filmora

Το Filmora9 περιλαμβάνει επίσης ελέγχους κίνησης και χρώματος. Σας επιτρέπουν να επιτύχετε τη σωστή αίσθηση. Η διόρθωση χρώματος είναι βασική αλλά χρήσιμη, κάτι που αναμένεται με ένα πρόγραμμα σε αυτό το σημείο τιμής. Ωστόσο, σας επιτρέπει να επιτύχετε μια συνεπή εμφάνιση από πυροβολισμό σε πυροβολισμό.

Το Filmora9 κάνει τη δημιουργία τίτλων όσο το δυνατόν πιο απλή. Μπορείτε να επιλέξετε από περίπου 140 προ-προγραμματισμένα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων ανοίγματος και κλεισίματος, τίτλων, χαμηλότερων τρίτων και υπότιτλων. Είναι εξαιρετικοί για τη δημιουργία κινηματογραφικής, δημοσιογραφικής και διασκεδαστικής εμφάνισης για το βίντεό σας.

Μπορείτε επίσης να χειριστείτε την ταχύτητα και την κίνηση των έργων βίντεο. Είναι εύκολο να μάθετε πώς να επιβραδύνετε ή να επιταχύνετε το βίντεο και τον ήχο σας, καθώς και να τα κάνετε να αντιστρέφονται. Επιπλέον, μπορείτε να μετακινηθείτε και να κάνετε ζουμ σε ολόκληρο το υλικό σας χρησιμοποιώντας την καρτέλα ελέγχου κίνησης.

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο Filmora9 είναι υπέροχα, αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο, το Wondershare προσφέρει πρόσθετα πακέτα με εργαλεία που απευθύνονται σε εταιρικούς και επαγγελματίες χρήστες. Εάν σας αρέσει αυτό που παίρνετε με το βασικό πρόγραμμα, αξίζει να δοκιμάσετε τα πρόσθετα πακέτα δωρεάν εάν προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο επεξεργασίας.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Wondershare Filmora9

Τιμολόγηση

Filmora9_008

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, το Filmora9 έχει πολλές επιλογές τιμολόγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει. Ορισμένα προγράμματα, όπως το Adobe Premiere Pro CC, έχουν μόνο προγράμματα συνδρομής. Η δυνατότητα αγοράς του προγράμματος είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για άτομα που δεν τους αρέσει η ενοικίαση λογισμικού. Είναι ωραίο να μην χρειάζεται να συνεχίζετε να πληρώνετε όταν οι καιροί είναι περιορισμένοι, ακόμη και αν δεν λαμβάνετε τις ενημερώσεις.

Δωρεάν έκδοση Filmora

Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή για το λογισμικό και σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που προσφέρουν περιορισμένες δωρεάν δοκιμές, έχετε όλα τα εργαλεία που προσφέρει το πρόγραμμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα εξαγόμενα βίντεό σας θα έχουν υδατογράφημα Filmora9. Είναι αποσπά την προσοχή, αλλά αν δεν σας πειράζει τα βίντεό σας, συμπεριλαμβανομένου του τι ισοδυναμεί με μια διαφήμιση, δεν είναι κακή συμφωνία.

Η άδεια ενός έτους για το Filmora9 θα σας προσφέρει περίπου 45 $. Αυτό δεν είναι κακό για το πρόγραμμα. Εκτός από τη λήψη όλων των εργαλείων, το υδατογράφημα εξαφανίζεται και λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για το λογισμικό. Εάν η ενοικίαση λογισμικού δεν σας ενοχλεί, αυτό είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.

Η επιλογή Lifetime είναι ο τρόπος με τον οποίο αγοράζετε το πρόγραμμα εντελώς. Παίρνετε τα πάντα στο πρόγραμμα ενός έτους, εκτός εάν πληρώνετε μόνο μία φορά. Θα πληρώσετε περίπου 20 $ επιπλέον, αλλά αξίζει να μην χάσετε την πρόσβαση στο πρόγραμμα εάν έρθει η ώρα ανανέωσης και έχετε χαμηλά μετρητά.

Το Απεριόριστο πρόγραμμα σας δίνει ολόκληρο το shebang. Παίρνετε τα πάντα στο βασικό πρόγραμμα, καθώς και όλα από το πρόσθετο πακέτο. Είναι ακριβό, αλλά αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά 164 $ ετησίως, αξίζει τον κόπο.

Ευκολία στη χρήση

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, θα αναγνωρίσετε τη διάταξη και τη ροή εργασίας, αλλά το Filomora’s είναι απλοποιημένο σε σύγκριση με άλλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο σε επίπεδο καταναλωτή. Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία είναι προσβάσιμα από το κύριο παράθυρο της διεπαφής, επομένως είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Ένα περίεργο πράγμα για το Filmora9 είναι ότι δεν υπάρχει λειτουργία storyboard. Η λειτουργία Storyboard, σε αντίθεση με το χρονοδιάγραμμα, δείχνει κάθε στοιχείο του έργου σας εξίσου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι. Είναι ένας καλός τρόπος για να καθορίσετε τις ευρείες πινελιές του έργου σας και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στο χρονοδιάγραμμα για τη ρύθμιση. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για αρχάριους και οι προηγούμενες εκδόσεις του Filmora το είχαν, οπότε είναι περίεργο ότι δεν συμπεριλαμβάνεται.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι και το δρομέα για να κάνετε τα πάντα στο Filmora9. Διαθέτει βολικές συνδέσεις πληκτρολογίου που σας επιτρέπουν να κόψετε, να περικόψετε, να μεγεθύνετε και να περιστρέψετε τα πλάνα με ευκολία. Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου περιλαμβάνουν επίσης γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργικές μονάδες διόρθωσης χρωμάτων και χρωμάτων. Είναι αποτελεσματικοί εξοικονομητές χρόνου.

Όπως οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, θα πρέπει να περάσετε τουλάχιστον μερικές ώρες και να περάσετε τις διαδικασίες μερικές φορές, για να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Filmora9, ειδικά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκμάθηση ή τη χρήση ενός συγκεκριμένου εργαλείου, το Wondershare διαθέτει ένα εξαιρετικό κανάλι YouTube που εξηγεί πώς λειτουργεί κάθε εργαλείο και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Μορφές αρχείων & Υποστήριξη ανάλυσης

Το Filmora9 λειτουργεί με τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο που είναι πιθανό να έχετε. Οι συμβατές μορφές βίντεο περιλαμβάνουν .mp4, .m4v, .mov, .wmv, .avi, .mkv και άλλα. Η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη, επομένως οι σκοτεινές ή ιδιόκτητες μορφές ενδέχεται να μην λειτουργούν, αλλά αν δεν βρίσκεστε σε ένα πολύ εξειδικευμένο πεδίο ή εργάζεστε σε επίπεδο βιομηχανίας του Χόλιγουντ, είναι απίθανο να λάβετε μια μορφή βίντεο που δεν μπορείτε να εισαγάγετε στο πρόγραμμα.

Filmora9_006

Μόνο τα τελευταία χρόνια, προγράμματα σε επίπεδο καταναλωτών όπως το Filmora9 απέκτησαν τη δυνατότητα εισαγωγής ανάλυσης 4K υψηλής ευκρίνειας. Αυτό είναι υπέροχο, διότι ανοίγει το πρόγραμμα για να μεταμορφώσει μεγάλα, όμορφα, λεπτομερή πλάνα σε ένα τελικό προϊόν που βρίσκεται στο ίδιο οπτικό επίπεδο με οτιδήποτε μπορούν να παράγουν σε μεγάλα στούντιο σπίτια.

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία του βίντεό σας, το Filmora9 σας δίνει πολλές επιλογές εξαγωγής. Έχετε μια μεγάλη λίστα με μορφές βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των .mp4, .mov, .mkv, .f4v, .webm και άλλων. Επιπλέον, μπορείτε να εξαγάγετε μορφές μόνο ήχου, όπως .mp3 και .ogg. Εάν πρέπει να κάνετε εξαγωγή σε μορφή που δεν υποστηρίζει το Filmora9, θα πρέπει να λάβετε ένα από τα εργαλεία από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο.

Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε βίντεο για αναπαραγωγή σε συγκεκριμένες συσκευές. Για παράδειγμα, εάν γνωρίζετε ότι το βίντεό σας θα προβληθεί σε iPhone ή smartphone Android, απλώς επιλέξτε αυτό το προφίλ από την καρτέλα της συσκευής στο μενού εξαγωγής. Λαμβάνετε επίσης προφίλ για κονσόλες παιχνιδιών, όπως το Xbox και το PlayStation, καθώς και έξυπνες τηλεοράσεις και Apple TV.

Φόρτωση YouTube Filmora

Μία από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες εξαγωγής είναι η δυνατότητα αποστολής ολοκληρωμένων έργων απευθείας σε υπηρεσίες κοινής χρήσης βίντεο, όπως το YouTube και το Vimeo. Αυτό είναι υπέροχο επειδή σας επιτρέπει να παραλείψετε πολλά βήματα στη διαδικασία δημοσίευσης. Επιπλέον, οι διαδικτυακές υπηρεσίες έχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις που φαίνονται καλύτερα στις πλατφόρμες τους. Το Filmora9 βγάζει την εικασία από αυτό.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα DVD του βίντεό σας, υπάρχει μια επιλογή εξαγωγής για αυτό. Το μενού δημιουργίας δίσκων είναι βασικό αλλά λειτουργικό. Όχι μόνο μπορείτε να εγγράψετε τα έργα σας απευθείας σε ένα δίσκο, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φακέλους DVD και ένα αρχείο ISO.

Τα αρχεία ISO είναι βασικά ένα σχεδιάγραμμα για ένα DVD. Όταν δημιουργείτε έναν στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εγγράψετε έναν νέο δίσκο όποτε θέλετε. Αυτό είναι υπέροχο για αρχειοθέτηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, τα αρχεία ISO χρειάζονται πολύ χώρο αποθήκευσης, οπότε αν σκοπεύετε να αρχειοθετήσετε έργα σε αυτήν τη μορφή, θα πρέπει να εξετάσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή έναν από τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους cloud για υπηρεσίες βίντεο.

Το μενού εγγραφής δίσκου σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα μενού DVD. Έχετε 11 πρότυπα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων για συγκεκριμένες διακοπές, όπως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα Χριστούγεννα, καθώς και απλά κομψά υπόβαθρα. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε διαλείμματα κεφαλαίων ή επιπλέον λειτουργίες, αλλά αυτό δεν είναι απρόσμενο σε αυτό το επίπεδο λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

Filmora9_010

Ένα άλλο πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε με το Filmora9 είναι να δημιουργήσετε δίσκο Blu-ray. Αυτό είναι περίεργο επειδή το πρόγραμμα είναι συμβατό με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και 4K. Η αλλαγή μεγέθους αυτού του μεγάλου, όμορφου βίντεο σε τυπική ανάλυση μοιάζει με επαίσχυντη σπατάλη.

Εκτέλεση

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο σε επίπεδο καταναλωτή, το Filmora9 είναι διαθέσιμο για Windows και macOS. Σχεδόν όλα τα άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα για Windows, λίγα είναι διαθέσιμα για macOS. Αυτό κάνει το Filmora9 μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε δωρεάν προγράμματα, όπως το iMovie και εφαρμογές επαγγελματικού επιπέδου, όπως το Adobe Premiere Pro CC και το Final Cut Pro X.

Δοκιμάσαμε το Filmora9 με υλικό που είχε καταγραφεί στο παρελθόν για να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Ήταν σε θέση να εισαγάγει κάθε στοιχείο, ήχο, βίντεο και με άλλο τρόπο. Καταφέραμε να κόψουμε ανεπιθύμητα πλάνα, να τακτοποιήσουμε στοιχεία στο χρονοδιάγραμμα και να προσαρμόσουμε τον ήχο και το χρώμα με τόσο ευκολία και αποτελεσματικότητα, όπως στο λογισμικό επαγγελματικού επιπέδου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της αρχικής ταινίας.

Αν και δεν μπορέσαμε να αναπαραγάγουμε την αρχική ταινία ακριβώς επειδή το Filmora9 δεν είναι συμβατό με ορισμένα από τα πρόσθετα που χρησιμοποιήσαμε για τη δημιουργία προηγμένων οπτικών εφέ, καταφέραμε να το προσεγγίσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τελικό προϊόν που θα μπορούσε να προβληθεί σε ένα φεστιβάλ ταινιών.

Όταν εξήγαμε το τελικό έργο δοκιμής, χρειάστηκε περίπου 25 λεπτά για να ολοκληρωθεί το Filmora9, κάτι που δεν είναι κακό για ένα βίντεο 15 λεπτών. Πιθανότατα θα ήταν μικρότερο εάν ο υπολογιστής δοκιμής μας ήταν πιο όμορφος. Όταν παρακολουθήσαμε το βίντεο που προέκυψε, ήταν καθαρό. Δεν υπήρχε pixelation, θαμπάδα κίνησης ή άλλη παραμόρφωση σε αυτό. Ο ήχος ήταν επίσης ευκρινής και καθαρός.

Εξαγάγαμε επίσης μια σκηνή δοκιμής ενός λεπτού σε διάφορες αναλύσεις και ρυθμούς καρέ, συμπεριλαμβανομένων 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, 1080p στα 60 fps, 720p στα 30 fps και 720p στα 60 fps. Συγκρατήσαμε τις εξαγωγές για να δούμε πόσο καιρό θα χρειαζόταν το πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί κάθε ένα και πόσο μεγάλα ήταν τα αρχεία βίντεο. Τα αποτελέσματα βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.

Μορφή: Χρόνος εξαγωγής (ελάχ. Δευτ.) Μέγεθος αρχείου (MB)
1080p (30fps)1:3863.2
1080p (60fps)2:2963.6
720p (30fps)1:1239.8
720p (60fps)1:4540

Εξαγάγαμε βίντεο σε .mp4 (H.264) σε 1,4 GHz Intel Core i5 iMac με MacOS Mojave έκδοση 10.14.15

Εργαλεία

Το Filmora9 προσφέρει διόρθωση φακού, κάτι που είναι ιδανικό για βίντεο που έχουν τραβηχτεί με κάμερες δράσης, επειδή έχουν αυτό το φαινόμενο fisheye που μπορεί να αποσπά την προσοχή. Το εργαλείο διόρθωσης φακών διαθέτει προεπιλογές για μοντέλα δράσης cam από κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών όπως GoPro, Panasonic, Ricoh, Sony και iON. Αυτό καθιστά το πρόγραμμα μια καλή εναλλακτική λύση στο ελεύθερο λογισμικό, όπως το GoPro Quik.

Ένα άλλο καλό εργαλείο είναι η ανίχνευση σκηνής. Όταν εισάγετε τα αρχεία σας στο Filmora9, μπορείτε να πείτε στο πρόγραμμα να σαρώσει αυτόματα το υλικό σας για ξεχωριστές λήψεις και να τα οργανώσετε μαζί στον κάδο πολυμέσων σας για εύκολη τοποθέτηση στο χρονολόγιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλες λήψεις από εκδηλώσεις όπως αθλητικές εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες.

Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τι συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να κάνετε ένα σεμινάριο για λογισμικό, να σχολιάσετε ένα άρθρο ειδήσεων ή να κάνετε εγγραφή ζωντανής ροής ή διαδικτυακού βίντεο.

Filmora και κάμερες

Έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο από την κάμερα web και ήχου από ένα μικρόφωνο στο πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά είναι χρήσιμο επειδή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον λογισμικό για να εγγράψετε μοναδικά βίντεο και ήχο και να τα εισαγάγετε. Απλώς καταγράψτε το από το Filmora9 και αυτό αυτόματα στον κάδο πολυμέσων σας, έτοιμο για επεξεργασία.

Λείπουν μερικά προηγμένα εργαλεία από το Filmora9 που βρίσκονται σε άλλα προγράμματα σε επίπεδο καταναλωτή. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εισαγάγετε ή να επεξεργαστείτε πλάνα 360 μοιρών. Δεν πρόκειται για τεράστια συμφωνία, καθώς αυτή η τεχνολογία είναι ακόμη σχετικά νέα.

Επίσης, λείπει μια μονάδα επεξεργασίας με πολλές κάμερες, η οποία θα ήταν καταπληκτική για γρήγορη επεξεργασία μαζί, όπως και από διαφορετικές οπτικές γωνίες – όπως μια ζωντανή συναυλία που ηχογραφήθηκε από πολλά smartphone. Αυτό θα ήταν καλό να συμπεριληφθεί, αλλά όχι μια διακοπή συμφωνίας για αρχάριους.

Εάν υπάρχει μια δυνατότητα που θέλετε ή χρειάζεστε που δεν είναι διαθέσιμη στο Filmora9, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Wondershare χρησιμοποιώντας την επιλογή “new feature request” στο μενού “help”. Το Wondershare είναι εξαιρετικό στην ενσωμάτωση των σχολίων των χρηστών και στην παροχή στους εκδότες αυτό που θέλουν και χρειάζονται.

Η ετυμηγορία

Το Filmora9 είναι μια καλή αγορά για αρχάριους και ενθουσιώδεις. Παίρνετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποδώσετε επαγγελματικά αποτελέσματα σε τιμή καταναλωτή. Περιορίζεστε μόνο από την ικανότητά σας να μάθετε τα εργαλεία στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Αν σας αρέσουν τα προϊόντα Wondershare, ανατρέξτε και στην αναθεώρηση Wondershare Data Recovery. Μας άρεσε και μπορεί να σας βοηθήσει έξω από ένα στενό σημείο.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε την κριτική μας. Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμή για εσάς και πείτε μας τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια ή εάν χάσαμε κάτι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map