Αναθεώρηση VideoPad – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση VideoPad

Το VideoPad είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής που αποτελεί παράδειγμα της ιδέας ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αν και κάνει ό, τι κάνει αρκετά καλά, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε ένα πιο στρογγυλό εργαλείο παρά αυτό. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του VideoPad για τις λεπτομέρειες.


σχόλια επεξεργαστή βίντεο

Το λογισμικό VideoPad by NCH είναι ένα βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εφόσον είναι για μη εμπορικούς σκοπούς. Ωστόσο, το πρόγραμμα ταιριάζει με αυτήν την τιμή. Διαθέτει πολλά από τα εργαλεία που θα βρείτε με τους άλλους συντάκτες βίντεο που έχουμε ελέγξει, αλλά υπολείπεται του καλύτερου λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

Η διεπαφή είναι απαρχαιωμένη και αντίθετη. Οι νέοι συντάκτες θα δυσκολευτούν να το μάθουν σε σύγκριση με άλλα προγράμματα και οι βετεράνοι θα αισθάνονται σαν να έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα κάτω με τη ροή εργασίας. Επιπλέον, το πρόγραμμα σταματάει και καταρρέει απροσδόκητα, προκαλώντας την ανάγκη να επαναληφθεί η εργασία σας.

Το VideoPad είναι μια μικτή τσάντα. Εάν μπορείτε να ανεχτείτε αυτό που του λείπει και τα εύθραυστα όσα έχει, δεν πρέπει να σας εμποδίζει να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το VideoPad

Χαρακτηριστικά

ΒίντεοPad_001

Όσοι έχουν ήδη επεξεργαστεί βίντεο θα είναι εξοικειωμένοι με το χρονοδιάγραμμα του VideoPad και τη ροή εργασιών του storyboard. Οι δύο λειτουργίες αλληλοσυμπληρώνονται επειδή μπορείτε να παρουσιάσετε τη γενική ιδέα του έργου σας σε λειτουργία storyboard και να κάνετε την τελειοποίηση στο χρονοδιάγραμμα.

Το VideoPad σας παρέχει απεριόριστα κομμάτια βίντεο για να εργαστείτε. Αυτό είναι εξαιρετικό για περίπλοκα έργα, γιατί κάνει το πρόγραμμα αρκετά ευέλικτο. Εάν το έργο σας απαιτεί πολλά οπτικά στοιχεία, θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια.

Το ποσό των κομματιών ήχου που λαμβάνετε στο VideoPad εξαρτάται από το πόσο πληρώνετε για αυτό. Το Home Edition σας παρέχει απεριόριστα κομμάτια επεξεργασίας βίντεο, αλλά μόνο δύο κομμάτια ήχου. Η Κύρια Έκδοση σάς προσφέρει απεριόριστα κομμάτια ήχου.

Μας αρέσει αυτή η ευελιξία, διότι σας κάνει να πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε. Τα περισσότερα απλά έργα δεν απαιτούν περισσότερα από δύο κομμάτια ήχου, καθιστώντας το VideoPad εξαιρετικό για πράγματα όπως τα οικιακά βίντεο. Εάν ένα έργο είναι πολύπλοκο, όπως θα ήταν ένα μουσικό βίντεο ή ταινία, θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο.

Εφέ βίντεοPad

Η λήψη κειμένου στα βίντεό σας είναι πιο περίπλοκη από ό, τι θα έπρεπε. Κάνοντας κλικ στα κουμπιά “προσθήκη κειμένου” ή “προσθήκη τίτλου” ξεκινά ένα ξεχωριστό παράθυρο επεξεργασίας όπου εισάγετε το κείμενό σας και σχεδιάστε τον τρόπο που θέλετε. Η διαδικασία δεν είναι διαισθητική. Άλλα προγράμματα επεξεργασίας παρέχουν έναν απλούστερο, καθαρότερο τρόπο για να εισάγετε πράγματα όπως τίτλους, πιστώσεις και άλλο κείμενο στα έργα σας.

ΒίντεοPad_002

Η βιβλιοθήκη οπτικών εφέ και μεταβάσεων στο VideoPad είναι αρκετά βασική. Μπορείτε να περικόψετε το πλαίσιο του πλάνα σας, να μετακινήσετε και να κάνετε ζουμ, να προσθέσετε θόλωση κίνησης και να προσαρμόσετε τις τιμές της εικόνας, όπως απόχρωση, κορεσμός, έκθεση και άλλα. Είναι καλοί για ό, τι κάνουν, αλλά δεν προχωρούν πολύ.

Η βιβλιοθήκη εφέ περιλαμβάνει έναν αριθμό προ-προγραμματισμένων φίλτρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στο βίντεό σας μια ξεχωριστή εμφάνιση. Τα φίλτρα περιλαμβάνουν «μαύρο» & λευκό, “” σέπια “,” νυχτερινή όραση “,” ακτινογραφία “,” παλιά ταινία “και άλλα. Είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε στα κλιπ σας μια ενιαία εμφάνιση, αλλά δεν έχουν κοντά τη χρησιμότητα των εργαλείων διόρθωσης χρωμάτων και επαύξησης που βρίσκονται σε άλλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

ΒίντεοPad_003

Ένα άλλο μέρος όπου πέφτει το VideoPad είναι στην ενότητα επεξεργασίας ήχου. Δεν διαθέτει μίκτη ήχου, επειδή διαθέτει ένα αδελφό πρόγραμμα, το MixPad, το οποίο χειρίζεται την σε βάθος εργασία ήχου. Είστε μόνο με τη δυνατότητα να κόβετε κλιπ ήχου, να ρυθμίζετε την ένταση και να προσθέτετε ξεθωριάσεις και εφέ. Για οτιδήποτε άλλο, θα χρειαστείτε άλλο πρόγραμμα.

ΒίντεοPad_004

Η βιβλιοθήκη εφέ ήχου αφήνει επίσης πολλά να είναι επιθυμητά. Μπορείτε να προσθέσετε πράγματα όπως αντήχηση, ηχώ και παραμόρφωση, αλλά όχι πολύ περισσότερα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα του ήχου και ακόμη και να το αναπαράγετε αντίστροφα, αλλά αυτό είναι στάνταρ για τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο

Το VideoPad συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με ήχους αποθεμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες ήχους από καμπάνες, τηλέφωνα, κέρατα και πυροβολισμούς έως θόρυβο περιβάλλοντος και ήχους ρύθμισης της διάθεσης. Φροντίστε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη ήχων πριν πληρώσετε για το στοιχείο που αναζητάτε.

Η βιβλιοθήκη με ήχο διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή επιλογή μουσικής. Λαμβάνετε δεκάδες τραγούδια σε είδη όπως μπλουζ, κλασικό, χορό και ροκ. Κάθε τραγούδι είναι οργανικό και διαρκεί περίπου 30 έως 40 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι υπέροχο αν εργάζεστε σε ένα έργο, αλλά δεν έχετε πολλά χρήματα για την άδεια μουσικής.

ΒίντεοPad_005

Πράσινη οθόνη VideoPad

Ένα από τα βασικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο είναι το πλήκτρο χρώματος. Σας επιτρέπει να τραβήξετε πλάνα που έχετε γυρίσει μπροστά από μια πράσινη οθόνη (ή μπλε οθόνη) και να βάλετε ό, τι θέλετε πίσω. Αυτό είναι υπέροχο για την τοποθέτηση ανθρώπων σε έναν ξένο πλανήτη ή ακριβώς μπροστά σε έναν χάρτη καιρού.

Όπως και το πλήκτρο χρώματος, η επεξεργασία 3D ήταν κάτι που μόνο τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ μπορούσαν να κάνουν. Το VideoPad σάς επιτρέπει να εισάγετε, να επεξεργάζεστε και να εξάγετε πλάνα που έχουν καταγραφεί σε μορφή 3D, καθώς και να μετατρέπετε 2D βίντεο σε 3D. Είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο, ακόμα κι αν θέλετε να ξαναζήσετε τις οικογενειακές σας διακοπές στην τρίτη διάσταση.

Αν και το VideoPad είναι συμβατό με πλάνα 360 μοιρών, τα εργαλεία που προσφέρει είναι λιγοστά σε σύγκριση με άλλα προγράμματα στο σημείο τιμής του. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί παραβίαση συμφωνίας, επειδή το βίντεο 360 μοιρών δεν χρησιμοποιείται από πολλά άτομα. Τούτου λεχθέντος, η μορφή αποκτά δυναμική, οπότε το VideoPad θα πρέπει να ενημερώσει τις προσφορές του σύντομα.

Επισκόπηση λειτουργιών του VideoPad

Λογότυπο VideoPadwww.nchsoftware.com

Ξεκινά από 167 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα

Μακ

Linux

Χαρακτηριστικά

Επεξεργασία 4K

Εργαλεία κάμερας δράσης

Πλήκτρο Chroma (πράσινη οθόνη)

Επεξεργασία βίντεο 360 μοιρών

Επεξεργασία πολλαπλών καμερών

Εξαγωγή στο YouTube

Εξαγωγή στο Facebook

Εξαγωγή στο Vimeo

Βελτιστοποίηση συσκευής

Εγγραφή σε DVD

Εγγραφή σε Blu-ray

Τιμολόγηση

Το VideoPad διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Home Edition και Master’s Edition. Το Home Edition κοστίζει περίπου 60 $ και είναι το μόνο που χρειάζεστε για τα περισσότερα έργα. Ωστόσο, ο περιορισμός σε δύο κομμάτια ήχου θα παρεμποδίσει την πρόοδό σας για πιο περίπλοκα έργα. Επιπλέον, η Αρχική έκδοση δεν είναι συμβατή με προσθήκες από προγραμματιστές τρίτων, επομένως περιορίζεστε σε ό, τι προσφέρει το VideoPad.

Η αναβάθμιση στην Κύρια Έκδοση σάς προσφέρει απεριόριστα κομμάτια για να εργαστείτε και τη δυνατότητα εργασίας με προσθήκες. Η τιμή φαίνεται να πληρώνει πολύ για αυτήν την επιπλέον λειτουργικότητα, αλλά αν διαπιστώσετε ότι το VideoPad είναι το πρόγραμμα για εσάς και σκοπεύετε να κάνετε σύνθετα έργα βίντεο, αξίζει τα επιπλέον μετρητά.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε 99 $ εκ των προτέρων, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε την πλήρη εμπειρία του VideoPad, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή στην Έκδοση Master για 5,50 $ το μήνα. Αυτό φτάνει τα 66 $ το χρόνο. Λαμβάνετε ενημερώσεις καθώς κυκλοφορούν επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιμένετε (ή πληρώνετε) για την επόμενη ενημέρωση έκδοσης. Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν γνωρίζετε ότι θα το χρειαστείτε μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πλήρως λειτουργική έκδοση VideoPad δωρεάν. Είναι τεχνικά μια δοκιμαστική έκδοση, επομένως το VideoPad σάς ζητά να αγοράσετε μια άδεια όποτε προσπαθείτε να κάνετε εξαγωγή. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε το VideoPad δωρεάν για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Ευκολία στη χρήση

Η διεπαφή του VideoPad φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί 10 χρόνια από το παρόν. Οι βετεράνοι χρήστες θα αισθάνονται σαν να έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα κάτω και θα αγωνιστούν με την ξεπερασμένη διάταξη. Είναι ακόμη χειρότερο για τους αρχάριους που πρέπει να μάθουν να επεξεργάζονται με τη χρονολογική διεπαφή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρχάριοι δεν μπορούν να το πάρουν, αλλά άλλα προγράμματα το κάνουν καλύτερα.

Το πρόγραμμα δεν διαθέτει επίσης πολλά εργαλεία που θα το κάνουν πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν προ-προγραμματισμένα θέματα ή πρότυπα. Επίσης, δεν διαθέτει αυτόματο δημιουργό βίντεο, όπως κάνουν άλλα προγράμματα. Εάν το VideoPad περιελάμβανε κάτι που το έκανε γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε ένα βίντεο, θα ήταν πολύ πιο άξιο αγοράς.

Ωστόσο, το λογισμικό NCH λαμβάνει μέτρα για να βεβαιωθεί ότι οι χρήστες γνωρίζουν πώς λειτουργεί το πρόγραμμα. Ο ιστότοπός του περιλαμβάνει αξιοπρεπή αριθμό μαθημάτων και απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις. Επιπλέον, το κανάλι YouTube της εταιρείας διαθέτει εκατοντάδες εκπαιδευτικά βίντεο που καλύπτουν όλα τα προϊόντα της. Είναι χρήσιμα, αλλά όχι τόσο περιεκτικά όσο αυτά που παρέχουν άλλα προγράμματα.

Μορφές αρχείων & Υποστήριξη ανάλυσης

Το VideoPad είναι σε θέση να λειτουργεί με τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο. Μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε βίντεο σε .3gp, .asf, .avi, .dv, .flv, .gif, .apng, .mkv, .mov, .mp4, .mpg, .ogv, .rm, .swf,. webm και .wmv. Αυτό δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά όσο δεν εργάζεστε με επαγγελματικές μορφές, θα πρέπει να είναι εντάξει.

ΒίντεοPad_006

Εάν αντιμετωπίζετε μια μορφή αρχείου που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το VideoPad, ίσως χρειαστεί να το μετατρέψετε με το Prism Video Converter του λογισμικού NCH. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερο λογισμικό μετατροπής βίντεο.

Αν και μπορείτε να εισαγάγετε μια καλή λίστα μορφών ήχου, συμπεριλαμβανομένων των .wav, .mp3, .m4a, .aac και άλλων, το πρόγραμμα δεν έχει τη δυνατότητα εξαγωγής αρχείων μόνο ήχου. Αυτό είναι μια τεράστια παράλειψη και ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνετε στο MixPad.

Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο χρονολογείται μερικές φορές το πρόγραμμα, η ικανότητα επεξεργασίας βίντεο υψηλής ανάλυσης 4K υψηλής ευκρίνειας αποτελεί όφελος για το VideoPad. Αναρωτιόμαστε, ωστόσο, πόσοι χρήστες που καταγράφουν βίντεο σε αυτήν την ανάλυση θα ανέχονται το πρόγραμμα.

Εξαγωγή VideoPad

Το VideoPad σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα ολοκληρωμένα έργα σας απευθείας στο Διαδίκτυο χωρίς να αφήνετε τη διεπαφή του προγράμματος. Από το μενού εξαγωγής, μπορείτε να δημοσιεύσετε σε υπηρεσίες κοινής χρήσης, όπως το YouTube, το Facebook και το Flickr. Αυτό είναι υπέροχο, επειδή εξαλείφει πολλά βήματα στη διαδικασία δημοσίευσης.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ολοκληρωμένα βίντεο απευθείας σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox και το Google Drive. Αυτό είναι βολικό επειδή τα αρχεία βίντεο που συσσωρεύονται στον σκληρό σας δίσκο μπορούν να καταναλώνουν γρήγορα τον αποθηκευτικό σας χώρο. Επιπλέον, είναι πάντα καλή ιδέα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πραγμάτων στο cloud.

Εάν γνωρίζετε ότι το βίντεό σας θα προβληθεί σε μια συγκεκριμένη συσκευή, το VideoPad διαθέτει προ-προγραμματισμένα προφίλ εξαγωγής που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το έργο σας για αναπαραγωγή σε smartphone, tablet και συστήματα παιχνιδιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να παρακολουθήσετε και να κάνετε κλικ στην εξαγωγή.

Ωστόσο, οι επιλογές είναι κεντρικές για την Apple. Σας δίνει συγκεκριμένα προφίλ για κάθε επανάληψη του iPhone, του iPod και του iPad, αλλά μόνο γενικές προεπιλογές “συσκευής Android”. Παίρνετε μια αξιοπρεπή επιλογή από κονσόλες παιχνιδιών, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένων των PSP, PSP Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και Nintendo 3DS.

Μπορείτε επίσης να εγγράψετε τα έργα βίντεο σε οπτικά μέσα δίσκων, όπως DVD και Blu-ray. Αυτό είναι τόσο εύκολο όσο οποιαδήποτε άλλη μέθοδο εξαγωγής. Απλώς κάντε κλικ στα κουμπιά Blu-ray ή DVD στο μενού εξαγωγής. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δίσκο που θα λειτουργεί όπως αυτός που αγοράζετε στο κατάστημα ή δίσκος δεδομένων για λόγους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αρχειοθέτησης.

Εκτέλεση

Αν και το VideoPad διαθέτει πολλά εργαλεία και δυνατότητες που αναζητούμε στο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, δεν τα συνδυάζει με τον απρόσκοπτο τρόπο που κάνουν προγράμματα όπως το PowerDirector και το Adobe Premiere.

Η διεπαφή αισθάνεται μια δεκαετία εκτός χρόνου, και αισθάνθηκε έτσι για πολύ καιρό. Παρόλο που η πιο πρόσφατη επανάληψη έχει κάνει λίγο για να εξομαλυνθεί το πρόγραμμα, εξακολουθεί να μην είναι το είδος που πρέπει να αγοράσετε τον 21ο αιώνα. Είναι αδέξια, αντίθετα διαισθητικά και απλά μια συνολική εμπειρία.

Είχαμε επίσης προβλήματα απόδοσης κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. Το πρόγραμμα κατά καιρούς πάγωσε και κατέρρευσε, απαιτώντας μας να αναγκαστεί να κλείσουμε και να φορτώσουμε ξανά την εφαρμογή. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύετε το έργο σας συχνά, ώστε να μην χάνετε ώρες εργασίας. Επιπλέον, κάθε φορά που η εφαρμογή καθυστερεί, θα έχετε μια μικρή καρδιακή προσβολή που αναρωτιέται αν έχετε αποθηκεύσει τα τελευταία λεπτά.

Όταν δοκιμάσαμε το VideoPad για αυτήν την κριτική, χρησιμοποιήσαμε βίντεο που αρχικά τραβήχτηκαν για να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Το πρόγραμμα εισήγαγε, επεξεργάστηκε και εξήγαγε το υλικό καθώς και αναμενόμενο. Όταν τελειώσαμε, εξαγάγαμε ένα δοκιμαστικό βίντεο 14 λεπτών και χρειάστηκαν περίπου 66 λεπτά. Αυτό είναι αργό σε σύγκριση με τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που δοκιμάσαμε.

Παρακολουθήσαμε το τελικό προϊόν πίσω και αναζητήσαμε ατέλειες, όπως pixelation, blur και άλλες παραμορφώσεις. Η εικόνα ήταν κρυστάλλινη και πανομοιότυπη με το υλικό της πηγής, οπότε παρόλο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης ενώ χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα, αυτό δεν μεταφράζεται σε χειρότερο τελικό προϊόν.

Εξαγάγαμε επίσης πολλαπλά κλιπ ενός λεπτού σε διάφορες μορφές για να πάρουμε μια ιδέα για το πόσο καιρό χρειάζεται το πρόγραμμα για την παραγωγή αρχείων και πόσο μεγάλα θα ήταν αυτά τα αρχεία. Τα αποτελέσματα βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.

Μορφή: Χρόνος εξαγωγής (min / sec) Μέγεθος αρχείου (MB)
1080p (30fps)3:1899.1
1080p (60fps)4:25112.4
720p (30fps)2:3691.1
720p (60fps)3:1075.3

Εργαλεία

Το VideoPad διαθέτει άλλα εργαλεία που αξίζει να σημειωθούν. Πρώτον είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο και ήχου απευθείας από τη διεπαφή του. Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με την κάμερα του υπολογιστή σας, να ακούσετε ήχο με μικρόφωνο και ακόμη και τι συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτά τα εργαλεία είναι ιδανικά για vlogging, για μαθήματα, διαλέξεις και άλλα.

ΒίντεοPad_007

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κλιπ από κείμενο σε ήχο, που σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε λέξεις που θέλετε να ακούσετε και το VideoPad θα δημιουργήσει ένα αρχείο ήχου από αυτά. Η φωνή είναι αρκετά ρομποτική, αλλά είναι βολικό εάν χρειάζεστε φωνή αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας. Το VideoPad είναι το μόνο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που έχουμε ελέγξει που έχει αυτήν την ικανότητα.

ΒίντεοPad_008

Ένα άλλο εργαλείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ο σταθεροποιητής βίντεο. Σας επιτρέπει να εξομαλύνετε τα κουνήματα πλάνα. Αυτό είναι υπέροχο για βίντεο που έχουν ληφθεί με φορητές συσκευές ή από κάμερες που δεν ήταν σε τρίποδο.

Το VideoPad είναι ένα από τα λίγα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο σε επίπεδο καταναλωτή που σας επιτρέπουν να εισάγετε υπότιτλους για τα άτομα με προβλήματα ακοής στα βίντεό σας. Οι υπότιτλοι διαφέρουν από τους υπότιτλους, καθώς μπορείτε να τους ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε. Αυτό είναι υπέροχο, ειδικά αν γνωρίζετε ότι ορισμένοι στο ακροατήριό σας μπορεί να είναι δύσκολο να ακουστούν.

Υπάρχουν παραλείψεις εργαλείων που μειώνουν το VideoPad σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει μονάδα multi-cam. Αυτό θα σας επιτρέψει να τραβήξετε βίντεο της ίδιας εκδήλωσης και να τα συγχρονίσετε και να τα επεξεργαστείτε εύκολα, κάτι που είναι καλό για τη συγκέντρωση συναυλιών, αθλητικών εκδηλώσεων και οτιδήποτε άλλο πιθανό να έχει τραβηχτεί από περισσότερες από μία γωνίες.

Το VideoPad δεν διαθέτει επίσης μια μονάδα δράσης cam. Θα ήταν καλό για πλάνα που έχουν τραβηχτεί με εξειδικευμένες κάμερες, όπως το GoPro Hero ή το Rylo 360. Αυτές οι κάμερες καταγράφουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας που απαιτούν ειδική φροντίδα και εργαλεία. Δυστυχώς, το VideoPad δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να αφαιρέσει το φαινόμενο fish-eye σε αυτόν τον τύπο βίντεο.

Το VideoPad είναι διαθέσιμο για υπολογιστές macOS και Windows. Ωστόσο, η έκδοση macOS δεν έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό. Η έκδοση των Windows είναι μια πλήρης έκδοση μπροστά από την προσφορά macOS.

Η ετυμηγορία

Εάν χρησιμοποιείτε το VideoPad δωρεάν, πληρώσατε τη σωστή τιμή. Αν και είναι γεμάτο με χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα υπέροχο έργο, υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσον αφορά τη ροή εργασίας, την απόδοση και το σχεδιασμό. Εάν έχετε έλλειψη μετρητών και θέλετε να δημιουργήσετε ένα βίντεο, χρησιμοποιήστε το VideoPad. Εάν μπορείτε να πληρώσετε για ένα καλύτερο προϊόν, κάντε το.

Τι πιστεύετε για το VideoPad; Σκοπεύετε να το δοκιμάσετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map