CyberLink PowerDirector Review – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση PowerDirector CyberLink

Το CyberLink PowerDirector είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές βίντεο μεσαίας κατηγορίας που έχουμε συναντήσει. Παρόλο που δεν διαθέτει κάποια προηγμένα χαρακτηριστικά, σε αυτήν την τιμή θα δυσκολευόσασταν να βρεις μια καλύτερη επιλογή. Ελέγξτε την πλήρη κριτική CyberLink PowerDirector για όλες τις λεπτομέρειες.


σχόλια επεξεργαστή βίντεο

Το PowerDirector 18 είναι το τελευταίο σε μια μακροχρόνια σειρά επεξεργαστών βίντεο από την εταιρεία της Ταϊβάν CyberLink. Είναι πολύ χρήσιμο με πολλές δυνατότητες και καλή τιμή για εκκίνηση. Για την καθημερινή επεξεργασία βίντεο και τη δημιουργία περιεχομένου, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ λάθος με αυτό.

Μας άρεσε να το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο από ένα εργαλείο όσο οι κορυφαίες επιλογές για επεξεργασία βίντεο. Εάν είστε σοβαροί για την παραγωγή ταινιών και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρήματα για τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

Για την τιμή του PowerDirector, ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται και είναι ένας υποψήφιος ως ο καλύτερος επεξεργαστής βίντεο με λιγότερα από 100 $. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν βρίσκεστε στην αγορά για έναν καλό, μεσαίου εύρους συντάκτη.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το CyberLink PowerDirector

Χαρακτηριστικά

Το PowerDirector 18 του CyberLink διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, ειδικά αν θέλετε να εργαστείτε με εξειδικευμένες τεχνικές, όπως βίντεο 360 μοιρών, κάμερες πολλαπλών φωτογραφιών ή δράσης. Έχει μερικές αδύναμες περιοχές, όπως το χρώμα και τον ήχο, αλλά καλύπτονται από άλλες εφαρμογές του CyberLink.

Περιλαμβάνει ένα χρονοδιάγραμμα με πολλά κομμάτια, καθώς και περιοχές για εφέ βίντεο και ήχου. Το κομμάτι που αντιπροσωπεύει το ανώτερο επίπεδο βρίσκεται στην πραγματικότητα στο κάτω μέρος της οθόνης, το οποίο είναι ελαφρώς σύγχυση στην αρχή, αλλά η μεταφορά και η μετακίνηση κλιπ είναι αρκετά απλή.

Εφέ PowerDirector

Εκτός από το κανονικό χρονοδιάγραμμα, το PowerDirector 18 περιλαμβάνει μια λειτουργία storyboard που εμφανίζει κλιπ ως μικρογραφίες. Εάν έχετε μια μεγάλη ταινία με έναν τόνο κλιπ, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι, δίνοντάς σας μια απλή επισκόπηση «μεγάλη εικόνα». Ωστόσο, για πιο λεπτομερή εργασία, το χρονοδιάγραμμα είναι καλύτερο.

best-video-editor-power-director

Έχει μια ισχυρή επιλογή εφέ, τα οποία περιλαμβάνουν τα συνηθισμένα θολά και στιλιστικά εφέ, μαζί με πράγματα όπως πυροτεχνήματα και εικονικούς καταρράκτες. Τα εφέ είναι κατηγοριοποιημένα και υπάρχει ακόμη και μια ρομαντική κατηγορία, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για βίντεο γάμου.

δύναμη-σκηνοθέτης-εφέ

Υπάρχουν πολλές επικαλύψεις βίντεο, όπως λεζάντες και μερικές μικρές κινούμενες εικόνες, οι οποίες περιλαμβάνουν λαμπτήρες, περιστρεφόμενα αστέρια και, ναι, πολλές ρομαντικές επιλογές. Υπάρχει επίσης μια ειδική ενότητα για εφέ σωματιδίων. Υπάρχουν περίπου 20 προκαθορισμένες επιλογές, αλλά μπορείτε να τις ελέγξετε μέσω μιας λεπτομερούς οθόνης επιλογών, βελτιώνοντας περαιτέρω την έξοδο σας.

δύναμη-σκηνοθέτης-σωματίδια

Επιπλέον, υπάρχουν προσθήκες τύπου AI, οι οποίες κάνουν τα βίντεό σας να μοιάζουν με βαμμένα σε ένα συγκεκριμένο στυλ. Αυτά είναι απαιτητικά στο σύστημά σας, αλλά πολύ αποτελεσματικά. Για ένα άλλο εργαλείο με πολλά εφέ, ανατρέξτε στην κριτική μας για το Corel VideoStudio Ultimate.

δύναμη-σκηνοθέτης-βίντεο-επικάλυψη

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο και λεζάντες και μπορείτε να δημιουργήσετε κείμενο 3D, μαζί με διάφορους προεπιλεγμένους τίτλους. Έχετε επίσης πολλές μεταβάσεις διαθέσιμες, από διακριτές ξεθωριάσεις έως πιο εμφανή εφέ, οπότε αν θέλετε να καταγράψετε αυτήν την εμφάνιση του παιχνιδιού της δεκαετίας του ’80, μπορείτε.

δύναμη-σκηνοθέτης-κείμενο

Είναι ισχυρό σε επεξεργασία 360 μοιρών με καλές δυνατότητες σταθεροποίησης και περιλαμβάνει επίσης πολλές δυνατότητες για χρήστες παρακολούθησης κίνησης και κάμερας δράσης.

Επεξεργασία ήχου και χρώματος PowerDirector

Υπάρχει αίθουσα μίξης ήχου, αλλά θεωρήσαμε ότι τα ηχητικά χαρακτηριστικά του είναι επιθυμητά, σε σύγκριση με πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Εάν χρησιμοποιείτε την πλήρη σουίτα CyberLink, ωστόσο, διαθέτετε AudioDirector για να πάρετε το χαλαρό.

Το PowerDirector διαθέτει λειτουργίες χρωματικής ταξινόμησης και προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να συντονίσετε την εμφάνιση των ταινιών σας. Αυτά δεν εμπλέκονται τόσο με τους κορυφαίους επεξεργαστές βίντεο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ColorDirector του CyberLink για να έχετε περισσότερο έλεγχο εάν το χρειάζεστε.

Όλες οι εκδόσεις του PowerDirector διαθέτουν βιβλιοθήκη μουσικής και κλιπ ήχου, μαζί με διάφορα εφέ και πρόσθετα. Οι πιο ακριβές επιλογές αγοράς σας δίνουν περισσότερα από αυτά, αλλά υπάρχουν πολλά για τις περισσότερες ανάγκες των χρηστών.

Εάν αγοράσετε το PowerDirector εντελώς, θα έχετε 25 GB αποθήκευσης cloud για ένα έτος. Με την έκδοση συνδρομής, λαμβάνετε 50 GB. Εάν θέλετε να διαχωρίσετε τον δικό σας αποθηκευτικό χώρο ή χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για βίντεο.

Το PowerDirector σάς επιτρέπει να τραβάτε βίντεο από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης σας, μιας εξωτερικής συσκευής, του μικροφώνου ή της κάμερας web. Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε πλάνα από ένα τηλεοπτικό σήμα εάν έχετε συνδέσει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Αν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους, υπάρχει και ένας ειδικός χώρος για να το κάνετε αυτό. Αυτό κάνει το PowerDirector μια καλή επιλογή για άτομα με προβλήματα ακοής ή για όσους δημιουργούν ταινίες για διεθνές κοινό.

Απόδοση με PowerDirector

Όσον αφορά την απόδοση του βίντεό σας, υπάρχει μια ξεχωριστή περιοχή για την παραγωγή αρχείων βίντεο και για την εγγραφή δίσκων. Η οθόνη απόδοσης βίντεο περιέχει μια ευρεία επιλογή μορφών με πολλές επιλογές. Υπάρχουν επίσης ρυθμίσεις εξόδου για συγκεκριμένες συσκευές, που σας επιτρέπουν να επιλέξετε από μια σειρά συσκευών με επιπλέον επιλογές σε κάθε επιλογή.

Η οθόνη δημιουργίας δίσκων σας επιτρέπει να προσθέσετε κεφάλαια και μενού, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε διαδραστικά DVD, Blu-ray και AVCHD.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ταινίες απευθείας στο YouTube και στο Vimeo. Περιέργως, το Facebook δεν υποστηρίζεται, αλλά έχει μερικές ασυνήθιστες επιλογές στα Dailymotion, Niconico και Youku, καθιστώντας το ένα χρήσιμο πρόγραμμα επεξεργασίας για όσους θέλουν να μοιραστούν το έργο τους σε υπηρεσίες πιο δημοφιλείς στην Ασία από τις ΗΠΑ..

Εάν βρίσκεστε στην Ασία, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα ή τους καλύτερους οδηγούς VPN για την Ταϊβάν για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να παραμείνει ασφαλής στο διαδίκτυο.

Συνολικά, το σύνολο δυνατοτήτων του PowerDirector 18 είναι ισχυρό, με τις μεγάλες αδυναμίες του να είναι ήχος και χρώμα. Εάν έχετε το πλήρες σύνολο εφαρμογών CyberLink, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ.

CyberLink PowerDirector

Λογότυπο CyberLink PowerDirectorwww.cyberlink.com

Ξεκινά από $ 3042 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα

Μακ

Linux

Χαρακτηριστικά

Επεξεργασία 4K

Εργαλεία κάμερας δράσης

Πλήκτρο Chroma (πράσινη οθόνη)

Επεξεργασία βίντεο 360 μοιρών

Επεξεργασία πολλαπλών καμερών

Εξαγωγή στο YouTube

Εξαγωγή στο Facebook

Εξαγωγή στο Vimeo

Βελτιστοποίηση συσκευής

Εγγραφή σε DVD

Εγγραφή σε Blu-ray

Τιμολόγηση

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του PowerDirector 18 για άμεση αγορά, καθώς και το PowerDirector 365 βάσει συνδρομής, το οποίο συνοδεύεται από πρόσθετα πρόσθετα, εφέ και μια βιβλιοθήκη ήχων και μουσικής. Μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε ως μέρος του Director Suite του CyberLink, το οποίο περιλαμβάνει επίσης PhotoDirector, AudioDirector και ColorDirector. 

Το μοντέλο συνδρομής 365 είναι πολύ φθηνότερο από το αντίστοιχο της Adobe, αν και το λογισμικό δεν είναι τόσο γνωστό και, ειλικρινά, όχι τόσο καλό, στην περίπτωση του PowerDirector. Ωστόσο, εάν θέλετε να λάβετε ένα πλήρες σύνολο εφαρμογών σε καλή τιμή, αξίζει να το σκεφτείτε.

Εάν αγοράσετε το PowerDirector εντελώς, διατίθεται επίσης σε λογικές τιμές. Και οι δύο εκδόσεις PowerDirector 18 – “ultra” και “ultimate” – έρχονται με μια βιβλιοθήκη ήχων και μουσικής, αλλά λαμβάνετε περισσότερα πρόσθετα και εφέ με την “απόλυτη” έκδοση. Υπάρχουν επίσης μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως επεξεργασία 4K και ορισμένες πρόσθετες μορφές εισαγωγής που υποστηρίζονται.

Δωρεάν CyberLink PowerDirector

Οποιαδήποτε έξοδος που παράγεται χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή του PowerDirector περιέχει υδατογράφημα, οπότε αν σκοπεύετε να σπεύσετε το αριστούργημά σας πριν από τη λήξη της δοκιμής, σκεφτείτε ξανά. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα δωρεάν ποιοτικό εργαλείο, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο του δωρεάν προγράμματος επεξεργασίας βίντεο.

Το PowerDirector του CyberLink είναι διαθέσιμο μόνο για Windows. Οι ιδιοκτήτες Mac μπορούν να διαβάσουν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην κριτική μας HitFilm. Οι ιδιοκτήτες Linux θα μπορούσαν να δοκιμάσουν το Blender ή να διαβάσουν την κριτική μας στο DaVinci Resolve.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση Android του PowerDirector, αν και δεν την καλύπτουμε εδώ και θα πρέπει να περιμένετε να προσφέρει λιγότερα από την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Συνολικά, το PowerDirector 18 της CyberLink είναι ένας από τους ισχυρότερους συντάκτες μεσαίων τιμών και διαθέτει ένα συμπαθητικό συνολικό πακέτο που προσφέρει πολλή ποιότητα σε καλή τιμή.

Ευκολία στη χρήση

Το PowerDirector έχει μια σκοτεινή, επαγγελματική εμφάνιση διεπαφή χρήστη, που γεμίζει πολλά εργαλεία και χειριστήρια χωρίς να είναι πολύ γεμάτη. Υπάρχουν διάφορα «δωμάτια» που σας επιτρέπουν να εστιάζετε σε διαφορετικές εργασίες, όπως εφέ και μεταβάσεις.

Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις διάφορες περιοχές από το επάνω μέρος της οθόνης. Εκτός από την οθόνη επεξεργασίας, υπάρχουν οθόνες “σύλληψη”, “παραγωγή” και “δημιουργία δίσκου”.

Το PowerDirector 18 συνοδεύεται από μερικούς διαφορετικούς τύπους μέσων στη βιβλιοθήκη του από την αρχή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητές του μόλις το ανοίξετε.

Υπάρχει μια επιλογή ηχητικών εφέ και μουσικής από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και να κατεβάσετε αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, γεγονός που σας δίνει μια ισορροπία μεταξύ επιλογής και χώρου στο δίσκο.

Το CyberLink κάνει καλή δουλειά στον κατακερματισμό των εργασιών του σε διαφορετικές περιοχές της διεπαφής χρήστη. Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε μεταξύ περιοχών και να καταλάβετε τι να κάνετε από εκεί. Ορισμένες περιοχές διαθέτουν άφθονες οθόνες επιλογών που συνδέονται με αυτές, αν και όχι όλες.

Βοήθεια και υποστήριξη

Προχωρώντας στην υποστήριξη, το διαδικτυακό κέντρο εκμάθησης του CyberLink είναι γεμάτο σεμινάρια για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το λογισμικό. Υπάρχουν περισσότερα από 100 σεμινάρια που καλύπτουν διάφορες δυνατότητες και μέρη της διεπαφής. Είναι ξεκάθαρα και ως προς το σημείο, αν και πολλά από αυτά προέρχονται από παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού.

Η ενότητα “Ξεκινώντας”, όπως θα περίμενε κανείς, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην ταχύτητα με τις πιο κοινές εργασίες. Υπάρχουν επίσης περιστασιακά διαδικτυακά σεμινάρια και παρόλο που δεν υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά, μπορείτε να ελέγξετε τα παλιά στο YouTube.

Υπάρχει ένα πολυσύχναστο φόρουμ με πολλή δραστηριότητα και χρήσιμα άτομα που δίνουν λεπτομερείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας με το CyberLink, μπορείτε να το κάνετε μέσω email ή τηλεφώνου. Η τηλεφωνική υποστήριξη απαντά μόνο σε ερωτήσεις που βασίζονται στην εγκατάσταση, αν και μπορείτε να πληρώνετε περίπου 15 $ ανά μήνα για να λάβετε μια πιο σε βάθος υπηρεσία.

Το PowerDirector είναι ένα σχετικά εύκολο στη χρήση λογισμικό με ισχυρό περιβάλλον εργασίας χρήστη και μεγάλη βοήθεια διαθέσιμη για όσους είναι νέοι στην επεξεργασία βίντεο.

Εισαγωγή μορφών:
βίντεοH.265 / HEVC (8-bit, 10-bit, 10-bit με HDR10 & HLG),
MVC (MTS),
Βίντεο δίπλα-δίπλα,
Κορυφαίο βίντεο,
Διπλής ροής AVI, FLV (H.264),
MKV (πολλαπλές ροές ήχου),
3GPP2,
AVCHD (M2T, MTS),
AVI,
DAT,
WTV σε H.264 / MPEG2 (πολλαπλά βίντεο & ροές ήχου),
Βίντεο κλιπ DSLR σε H.264 με ψηφιακό ήχο LPCM / AAC / Dolby,
WebM (VP9),
HDR (HEVC HDR10 & HLG),
MXF AVC 4: 2: 0,
MOD,
MOV (H.264 / HEVC / alpha PNG / Apple ProRes 10-bit 4: 2: 2),
MPEG-1,
MPEG-2,
MPEG-4 AVC (H.264),
MP4 (XAVC S, XAVC 8-bit 4: 2: 0),
TOD,
ΦΟΒΟΣ,
VRO,
WMV,
WMV-HD,
DV-AVI,
DVR-MS,
MXR (8-bit 4: 2: 0 H.264),
ProRes 4: 2: 2,
XAVC 4: 2: 0,
360 βίντεοΙσοδύναμη μορφή MP4 (H.264)
Λήψη βίντεο Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης, συσκευή λήψης CI ή USB συμβατή με το πρότυπο WDM
ΉχοςWAV, MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, AAC, AMR-NB, Opus, AAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, WAVE, MPEG-1, Layer III, FLAC, ALAC
φωτογραφίαMPO, JPS, RAW, GIF, BMP, JPG, TIF, PNG, Animated GIF, HEIC
360 φωτογραφίαΙσογραμμική μορφή JPG / TIF σε αναλογία διαστάσεων 2: 1
Πίνακας αναζήτησης3DL, MGA, M3D, CUBE, CSP, CMS, RV3DLUT, VF
Μορφές εξαγωγής:
βίντεο Υψηλή ευκρίνεια: AVCHD, AVCHD 2.0 (3D / Progressive), MPEG-2 HD, WMV-HD
MKV H.264, AVC / H.265, HEVC (.MKV) με LPCM / ACC / DTS / Dolby Digital Audio
M2TS H.264, AVC / H.265 HEVC (.M2TS) με LPCM / Dolby Digital Audio
XAVC S (.MP4 με ήχο AAC)
Windows AVI / DV-AVI (.AVI)
3GPP2 για κινητά τηλέφωνα 3G
Ακολουθία εικόνας (JPG / PNG)
Ανάλυση 2K / 4K: H.264 AVC, WMV, H.265 HEVC, XAVCS
MPEG-2 (.MPG) με ψηφιακό ήχο LPCM / Dolby
MPEG-4 H.264 AVC (.MP4) με ψηφιακό ήχο LPCM / AAC / Dolby
Windows Media (.WMV)
AVCHD2.0 για κάρτα μνήμης SD / SDHC / SDXC / MS ή μνήμη flash
3D βίντεοMVC, δίπλα-δίπλα, Anaglyph
360 βίντεοΙσοδύναμη μορφή MP4 (H.264 AVC / H.265 HEVC)
ΉχοςAAC (.M4A), WMA, LPCM (.WAV)
ΣυσκευήiPad, iPhone, τηλέφωνα Android, PlayStation Portable, PlayStation 3 και 4, PlayStation VITA και VITA TV, XBox 360, XBox One, Zune
ΔίσκοςΕγγραφή τρισδιάστατου δίσκου: DVD / AVCHD / BD
DVD
Κάψιμο BD: BDMV
Εγγραφή δίσκου AVCHD
Εγγραφή δίσκων DVD και BD με κανάλι LPCM 2 και ήχο καναλιών DTS 5.1

Το PowerDirector σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εντυπωσιακή ποικιλία μορφών εισαγωγής, με ολοκληρωμένη υποστήριξη για πίνακες αναζήτησης και εξαιρετική επιλογή των συνηθισμένων τύπων αρχείων βίντεο και ήχου. Είναι εξίσου ισχυρή κατά την εξαγωγή, με πολλές μορφές βίντεο που υποστηρίζονται, μαζί με ρυθμίσεις για συγκεκριμένες συσκευές. 

Μπορεί επίσης να παράγει έξοδο για DVD και Blu-ray. Δεν διαθέτει έξοδο MP3 αλλά έχει άλλες επιλογές εξαγωγής ήχου. Έχει εξαιρετικές επιλογές για τις περισσότερες μορφές και σας επιτρέπει ακόμη και να χρησιμοποιείτε υψηλούς ρυθμούς καρέ, όπως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αν και δεν το δοκιμάσαμε.

Εάν πρέπει να εργαστείτε με έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου, ρίξτε μια ματιά σε ποια έκδοση PowerDirector αγοράζετε, επειδή το “ultimate” υποστηρίζει μερικές μορφές που δεν είναι διαθέσιμες στην έκδοση “ultra”. Ίσως θέλετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο μετατροπής βίντεο, εάν έχετε αρχεία που δεν υποστηρίζονται.

Το PowerDirector 18 διαθέτει μερικές από τις καλύτερες μορφές υποστήριξης στο εύρος τιμών του και αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα του λογισμικού.

Εκτέλεση

Θα χρειαστείτε μια έκδοση 64-bit των Windows 7, 8 ή 10 για να εκτελέσετε το PowerDirector 18, αλλά οι απαιτήσεις συστήματος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές. Εφόσον έχετε επεξεργαστή i-series ή AMD Phenom II ή παραπάνω, με κάρτα γραφικών 128 MB και 4 GB μνήμης RAM, θα πρέπει να είστε εντάξει. Ορισμένες προσθήκες έχουν υψηλότερες προδιαγραφές. Για παράδειγμα, χρειάζεστε μια κάρτα γραφικών 2 GB για την προσθήκη AI.

Δοκιμάσαμε το PowerDirector 18 του CyberLink με τη συνηθισμένη επιλογή κλιπ για να δούμε πόσο γρήγορα είναι με την απόδοση. Χρησιμοποιήσαμε την έξοδο H.264 AVC με το προφίλ MPEG-4, καθώς μας επέτρεψε να επιλέξουμε όλα τα προτιμώμενα μεγέθη και ρυθμούς καρέ. 

Το δοκιμαστικό μας σύστημα διαθέτει επεξεργαστή i5-7600 με 16 GB RAM και κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060, 6GB. Διαθέτουμε Windows 10.

Ρυθμίσεις: F1 ClipMusic ClipInview Interview Clip
720p 30fps15.0516.9418.6016.86
720p 60fps23.3422.6020.6722.20
1080p 30fps28.8731.7024.1628.24
1080p 60fps49.7451.4443.8048.33

Υποκειμενικά, η ποιότητα εξόδου είναι καλή και, σε αντίθεση με ορισμένους συντάκτες, καταφέρνει να εναλλάσσεται μεταξύ των ρυθμών καρέ χωρίς να μπερδεύεται με την ταχύτητα αναπαραγωγής. Ένα αναδυόμενο παράθυρο χωρίς περιεχόμενο εμφανίζεται μετά την απόδοση, για κάποιο λόγο, αλλά δεν πειράζει.

Λιγότερο υποκειμενικά, οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές, οπότε αν σας ενδιαφέρει ο χρόνος απόδοσης, το PowerDirector 18 είναι μια κορυφαία επιλογή. Συνολικά, είναι το ταχύτερο που έχουμε δει στις δοκιμές μας μέχρι στιγμής, με την απόδοση 1080p να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Το Corel VideoStudio είναι ελαφρώς ταχύτερο στα 720p, αλλά η παραγωγή του ήταν κακής ποιότητας. 

Παρατηρήσαμε ότι το PowerLink εγκαθιστά μια διαδικασία που εκτελείται κατά την εκκίνηση ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το λογισμικό του, αλλά δεν μοιάζει με μια που θα σταματήσει τον υπολογιστή σας.

Θα πρέπει επίσης να δώσουμε πίστωση όταν οφείλεται στο Final Cut Pro X, το οποίο υστερεί μόνο λίγο, παρά το ότι το δοκιμάζουμε σε μέτριο υλικό. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Final Cut Pro X. Για ένα φθηνότερο εργαλείο που αποδίδει επίσης καλά, ρίξτε μια ματιά στην κριτική MAGIX Movie Edit Pro.

Εργαλεία

Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να ταξινομήσετε τις διακοπές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας προβολών διαφανειών για να τα μετατρέψετε γρήγορα σε ταινία με επαγγελματική εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε τις εικόνες σας, να ορίσετε μερικές επιλογές – όπως την προσθήκη μουσικής – και στη συνέχεια να εξάγετε την προβολή διαφανειών σε διάφορες μορφές ή να την κάψετε κατευθείαν στο δίσκο.

power-director-slideshow-δημιουργός

Χρήσιμα, μπορείτε επίσης να το εξαγάγετε κατευθείαν στο τυπικό χρονοδιάγραμμα PowerDirector, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε τα βασικά μέσα σε δευτερόλεπτα, προτού αναλάβετε τον έλεγχο των λεπτομερειών μόνοι σας.

Διάφορες προσθήκες περιλαμβάνονται στο PowerDirector 18, και αυτές περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως μια συσκευή εγγραφής οθόνης που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο από παιχνίδια ή εφαρμογές. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν οδηγό βίντεο ή μια κριτική λογισμικού.

Υπάρχουν αποκλειστικά πρόσθετα για κάμερες multicam και δράσης, καθώς και σχεδιαστής θεμάτων και σχεδιαστής χρωμάτων.

Εάν αποκτήσετε το PowerDirector 18 ως τμήμα του Suite Suite του CyberLink, θα λάβετε επίσης το ColorDirector και το AudioDirector, τα οποία βοηθούν στην κάλυψη των βασικών αδύναμων περιοχών του PowerDirector.

Η ετυμηγορία

Το PowerDirector 18 του CyberLink είναι ο καλύτερος επεξεργαστής μέσης τιμής. Είναι γεμάτο χαρακτηριστικά και είναι εξαιρετικό σχεδόν σε όλα όσα κάνει. Έχει επίσης τις ταχύτερες ταχύτητες απόδοσης των συντακτών που εξετάσαμε. 

Λειτουργεί καλά κατά την επεξεργασία, και δεν αντιμετωπίσαμε σφάλματα ή σημαντικά σφάλματα κατά τη χρήση του. Αν θέλετε να είστε στην ασφαλή πλευρά, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του οδηγού βίντεο.

Δεν είναι τόσο επαγγελματικός προσανατολισμός όσο οι βαρέων βαρών Adobe Premiere CC ή Final Cut Pro X, αλλά αν δεν έχετε ανάγκη για το βάθος που παρέχουν, είναι απίθανο να απογοητευτείτε με το PowerDirector.

Έχει μερικά κενά στο σύνολο χαρακτηριστικών του, αλλά καλύπτονται κυρίως από άλλα εργαλεία στη βιβλιοθήκη του CyberLink. Εάν προτιμάτε κάτι που διαθέτει ολοκληρωμένα εργαλεία βαθμολόγησης ήχου και χρώματος, ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση του Adobe Premiere Pro CC.

Εάν έχετε δοκιμάσει το PowerDirector και έχετε σχόλια, ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map