Todoist Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αξιολόγηση Todoist

Το Todoist είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης εργασιών που σας επιτρέπει να ελέγξετε τη λίστα υποχρεώσεων και επίσης να σας ανταμείβει με τη μορφή κάρμα. Αν και δεν είναι τέλειο, μπορούμε εύκολα να δούμε γιατί έχει τόσο πιστή παρακολούθηση, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτήν την κριτική Todoist.


best-project-management-software

Αν έχετε πράγματα να κάνετε, ο Todoist θέλει να βοηθήσει. Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο εργασίες να ξεκινούν, είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές λίστας εργασιών στον κόσμο. Θα δούμε τι έχει να προσφέρει σε αυτήν την κριτική Todoist.

Χτισμένο από μια παγκόσμια κατανεμημένη ομάδα, το Todoist λειτουργεί από το 2007, οπότε είναι μια καθιερωμένη πλατφόρμα.

Έχει επίσης μεγάλες εταιρείες στα βιβλία της, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Facebook και Netflix. Εάν είστε πελάτης του Netflix που θέλει να το κλωτσήσει μπροστά στην οθόνη, διαβάστε πώς να παρακολουθείτε το Netflix στον τηλεοπτικό οδηγό σας.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Todoist

Χαρακτηριστικά

Όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές λίστας εργασιών, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες και να τις σημειώσετε καθώς τις ολοκληρώνετε. Μπορείτε να ορίσετε προθεσμία και προτεραιότητα για κάθε μία και να ορίσετε υπενθυμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε να κάνετε τα πράγματα εγκαίρως.

Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλα άτομα να μοιραστούν τα έργα σας και να τους αναθέσουν εργασίες, καθιστώντας το ένα χρήσιμο εργαλείο για την οργάνωση έργων βάσει ομάδων, καθώς και προσωπικές υποχρεώσεις.

Εάν χρειάζεστε κίνητρα, ο Todoist ακολουθεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση. Εκτός από το να σας αφήσει να ξεκλειδώσετε εργασίες, έχει ένα σύστημα κάρμα για να σας συνεχίσει και να παρακολουθείτε πόσα έχετε κάνει.

todoist-κάρμα

Σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν καθημερινό στόχο, στον οποίο εργάζεστε καθώς ολοκληρώνετε τα πράγματα. Παίρνετε επίσης μπόνους κάρμα για την επίτευξη των στόχων σας και τη χρήση διαφόρων δυνατοτήτων. Εάν αφήσετε τις καθυστερημένες εργασίες να αναιρεθούν, η βαθμολογία σας μπορεί να μειωθεί, οπότε προσέξτε. 

Ευτυχώς, μπορείτε να το ρυθμίσετε να μην μετρά τα σαββατοκύριακα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναστάτωση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τα οφέλη της απομακρυσμένης εργασίας εάν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό.

Είναι ένα καλό σύστημα και είναι το πρώτο του είδους που έχουμε δει. Συμμετέχει περισσότερο από τα Wings της Wunderlist και συνδέεται στενότερα με την απόδοσή σας από τις γιορτές της Asana. Διαβάστε σχετικά με αυτά στην κριτική Wunderlist και την κριτική Asana.

Εάν δεν σας αρέσει το κάρμα και προτιμάτε να κάνετε πράγματα με τον δικό σας ρυθμό, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Υπάρχουν πολλά κατηγοριοποιημένα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Υπάρχουν πολλά για τομείς όπως η διαχείριση, η ανάπτυξη, η εκπαίδευση και άλλοι. Αν δεν είστε σίγουροι πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Todoist, μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά.

todoist-πρότυπα

Ενσωματώνεται με περισσότερες από 50 πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε δεδομένα με ακόμα περισσότερες εφαρμογές μέσω της υπηρεσίας Zapier. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε με εργασίες στο Ημερολόγιο Google.

Οι χρήστες που πληρώνουν μπορούν να επισυνάψουν αρχεία και να έχουν όσα χρειάζονται. Ωστόσο, υπάρχει όριο μεγέθους αρχείου 100 MB. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μεγάλα αρχεία.

Υπάρχουν πολλά σχήματα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός σκοτεινού θέματος, εάν θέλετε να μειώσετε το έντονο φως από την οθόνη σας.

Το Todoist είναι διαθέσιμο στις περισσότερες πλατφόρμες, με εκδόσεις επιτραπέζιου υπολογιστή για Windows και macOS, εκδόσεις για κινητά για Android και iOS, υπολογιστές-πελάτες τρίτων μερών και εκδόσεις φορετών, εάν έχετε έξυπνο ρολόι. Υπάρχουν επίσης προσθήκες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εργασίες αυτόματα και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, Safari και Mozilla Firefox.

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανατρέξτε στην κριτική μας Chrome ή στην κριτική Firefox για να δείτε ποιος είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το πιο ασφαλές άρθρο του προγράμματος περιήγησης ιστού έχει ακόμη περισσότερες συμβουλές.

Ασφάλεια και απόρρητο

Το Todoist αποθηκεύει δεδομένα στις Υπηρεσίες Ιστού του Amazon και κρυπτογραφεί δεδομένα κατά τη μεταφορά και σε ηρεμία. Διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης για να μάθετε γιατί είναι σημαντικό.

Έχει μια αναγνώσιμη από τον άνθρωπο πολιτική απορρήτου που λέει ότι συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως και τρίτα μέρη με τα οποία μοιράζεται τα δεδομένα σας. Διαβάστε το άρθρο μας για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους που σας περιμένουν στο διαδίκτυο.

Το Todoist έχει πολλές δυνατότητες για μια εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων και ισχυρή ασφάλεια. Αν θέλετε να εργαστείτε με κάτι παραπάνω από μια απλή λίστα, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Todoist

Λογότυπο Todoisttodoist.com

Ξεκινά από $ 300 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Θέματα

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα, Paypal, Τιμολόγηση διαθέσιμα σε ετήσια σχέδια με 5+ χρήστες

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android, Third-Party, Windows, Mac OS

Δωρεάν δοκιμή

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC
Μέσω AWS

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το Todoist σας καλωσορίζει στην εφαρμογή με ένα δείγμα έργου που έχει μερικές εργασίες. Χρήσιμα, αυτές οι εργασίες σας δείχνουν τα βασικά χαρακτηριστικά του και λειτουργούν ως πρακτικό σεμινάριο. Συμπληρώστε τα και θα καταλάβετε πολλά από αυτά που μπορεί να κάνει.

καλωσόρισμα

Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, το Todoist είναι απλό, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να καταλάβετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην εξερεύνηση. Αντιδρά γρήγορα στην εισαγωγή και δεν αντιμετωπίσαμε σφάλματα κατά τη χρήση του.

Ωστόσο, δεν είναι τέλειο. Μερικές φορές, θέλαμε να βγούμε από ένα μενού κάνοντας κλικ αλλού και οι ενδεικτικές εικόνες στο δείγμα έργου μοιάζουν με πράγματα που πρέπει να κάνουν κλικ και όχι πράγματα που πρέπει να κυνηγούν, αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά ζητήματα.

Για παράδειγμα μιας εφαρμογής με εξαιρετική διεπαφή, ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση monday.com.

Η δημιουργία εργασιών είναι γρήγορη και μπορείτε να τις σύρετε για να αλλάξετε τη σειρά τους ή να την σύρετε η μία στην άλλη για να δημιουργήσετε μια δευτερεύουσα εργασία. Υπάρχει ένα κουμπί αναίρεσης που εμφανίζεται αφού κάνετε μια αλλαγή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βλάβη.

todoist-συντομεύσεις

Εάν θέλετε να εργαστείτε σαν ninja, διαθέτει ένα σύνολο συντομεύσεων πληκτρολογίου, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω από τη διεπαφή χωρίς να χρειάζεται να φτάσετε το ποντίκι.

Κόστος

Το Todoist έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, καθώς και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο μηνών εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα premium χαρακτηριστικά του. Πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας για τη δοκιμή αλλά όχι για το δωρεάν πρόγραμμα. Τα πληρωμένα προγράμματα είναι φθηνά, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Όταν δημιουργούσαμε το δωρεάν πρόγραμμα, ο Todoist προσπάθησε να μας καθοδηγήσει να εισαγάγουμε τα στοιχεία της κάρτας, αλλά υπάρχει ένας σύνδεσμος “ανοιχτής εφαρμογής web” που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Τα προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά το δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο επιτρέπει έως και 80 έργα και πέντε μέλη της ομάδας, είναι ιδανικό για άτομα ή μικρές ομάδες που εργάζονται μαζί σε ένα έργο. Χρειάζεστε ένα πληρωμένο πρόγραμμα για σχετικά βασικά πράγματα, όπως σχόλια και μεταφορτώσεις αρχείων, αλλά δεν το χρειάζονται όλοι. Λαμβάνετε επίσης αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα Premium. 

Σε επίπεδο επιχείρησης, λαμβάνετε υποστήριξη προτεραιότητας, χρέωση ομάδας και δυνατότητα καθορισμού ρόλων για τα μέλη της ομάδας σας.

Το Todoist δέχεται πιστωτικές κάρτες και PayPal. Εάν έχετε 50 ή περισσότερα μέλη της ομάδας, η τιμολόγηση είναι επίσης διαθέσιμη.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές έχουν έκπτωση 70%, ενώ οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν έκπτωση 50%. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί επίσης να θέλουν να διαβάσουν την αναθεώρηση Basecamp, επειδή το λαμβάνουν δωρεάν. Για περισσότερα δωρεάν, δείτε το καλύτερο άρθρο δωρεάν λογισμικού διαχείρισης έργων.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Το Todoist δεν είναι δύσκολο στη χρήση και παρέχει έναν απλό οδηγό χρήσης για να σας βοηθήσει. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα εκκίνησης που σας δείχνει πώς να κάνετε τα βασικά. Πέρα από αυτό, είναι τόσο απλό που πιθανότατα μπορείτε να το καταλάβετε μόνοι σας.

Εάν κολλήσετε, υπάρχει ένας σύνδεσμος υποστήριξης στο μενού που σας μεταφέρει σε μια σελίδα βοήθειας. Από εκεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συχνές ερωτήσεις και σε μια καλή επιλογή άρθρων με δυνατότητα αναζήτησης που εξηγούν τις λειτουργίες του Todoist. Υπάρχουν πολλά εκεί, αλλά εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Todoist μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας.

Υποβάλαμε μια ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και λάβαμε μια απάντηση σε λιγότερο από μία ώρα που είπε ότι θα μπορούσαμε να το λάβουμε μέσω Google εάν συνδέσουμε τον λογαριασμό μας με το Todoist. Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός χρόνος απόκρισης, αλλά αν θέλετε ακόμη πιο γρήγορο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Wrike.

Το Todoist σάς παρέχει άφθονη καθοδήγηση και ανταποκρίνεται γρήγορα σε ερωτήματα, οπότε έχει καλή βαθμολογία εδώ.

Τελικές σκέψεις

Το Todoist είναι απλό, αποτελεσματικό και διαθέτει πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα. Όλα λειτουργούν καλά και έχουν αρκετά επιπλέον για να ξεχωρίζουν από τις πολλές εφαρμογές που πρέπει να κάνουν στην αγορά.

Είναι επίσης χωρίς σφάλματα και αισθάνεται στιβαρό και γρήγορο να ανταποκρίνεται στις εισόδους σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν όλες τις συσκευές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν τα πράγματα γρηγορότερα.

Το Todoist είναι ένα φανταστικό εργαλείο, αλλά το λογισμικό διαχείρισης εργασιών είναι βασικό.

Εάν έχετε δοκιμάσει το Todoist, ενημερώστε μας σχετικά με τη γνώμη σας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map