Ανασκόπηση Taskworld – Ενημερώθηκε το 2020

Ανασκόπηση Taskworld

Το Taskworld είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο διαχείρισης έργου που χρησιμοποιείται από πολλά μεγάλα εταιρικά ονόματα. Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί: η χρήση του είναι ομαλή και έχει τόνους χαρακτηριστικών, καθώς και αξιοπρεπή τιμολόγηση. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Taskworld για να δείτε αν είναι για εσάς.


best-project-management-software

Το Taskworld είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης έργου που σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε ομαδική εργασία σαν το zen. Αυτή είναι μια πολύ καλή προσφορά. Αν και δεν φτάσαμε στη νιρβάνα κατά τη χρήση, το βρήκαμε ευχάριστο και αποτελεσματικό.

Το πνευματικό παιδί του δισεκατομμυριούχου Fred Mouawad, Taskworld κυκλοφόρησε το 2012, καθιστώντας το σχετικά νέο παίκτη στην αγορά. Θα δούμε πώς συγκρίνεται με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων σε αυτήν την κριτική Taskworld.

Είναι αξιόπιστο από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως η Sony, η Samsung και η Volkswagen, οπότε θα είστε σε καλή παρέα αν εγγραφείτε.

Μας εντυπωσιάστηκε γιατί ήταν εύκολο στη χρήση, ενώ εξακολουθούσαμε να προσφέρουμε πολλές δυνατότητες. Αξίζει να δείτε όποιον θέλει να οργανώσει έργα στο διαδίκτυο.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Taskworld

Χαρακτηριστικά

Το Taskworld οργανώνεται από το «έργο». Τα έργα χωρίζονται σε «λίστες εργασιών» και «εργασίες». Πέρα από αυτό, εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πίνακας καναμπάν ή ως λίστα εργασιών που πρέπει να σημειωθούν καθώς εργάζεστε μέσω αυτών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες εύκολα μέσα στην εφαρμογή ή στέλνοντας ένα email σε μια διεύθυνση που παρέχεται για κάθε χώρο εργασίας. Εάν πρόκειται να κάνετε το τελευταίο, ανατρέξτε πρώτα στον οδηγό μας για την ασφάλεια μέσω email.

Οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε διαφορετικά άτομα, με δεδομένες προθεσμίες, επισημάνσεις, ετικέτες και παρακολούθηση. Μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις για καθένα από αυτά, να παρακολουθήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε και να τους δώσετε πόντους (που δεν έχουμε δει πουθενά αλλού). Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε το χρόνο των χρηστών σας και θέλετε να παρακολουθείτε τα οικονομικά, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Mavenlink.

taskworld-task

Οι εργασίες είναι εύκολο να φιλτραριστούν στο Taskworld. Μπορείτε να δείτε αυτά που έχετε δημιουργήσει, ακολουθήσει ή εκχωρηθεί σε εσάς. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε κατά χρονική περίοδο.

taskworld-φίλτρα

Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε το καθένα, καθώς και να επισυνάψετε αρχεία. Έχουν λίστες ελέγχου, οι οποίες λειτουργούν ως δευτερεύουσες εργασίες.

Αποθήκευση Taskworld

Τα αρχεία έχουν επίσης τη δική τους περιοχή σε περίπτωση που θέλετε να ανεβάσετε κάτι για κοινή χρήση σε όλο το έργο. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, έχετε 100 GB στο επαγγελματικό πρόγραμμα της Taskworld και απεριόριστο cloud storage σε επίπεδο Enterprise. Όσοι συμμετέχουν στο επαγγελματικό σχέδιο που χρειάζονται ακόμη περισσότερο χώρο θα πρέπει να διαβάσουν το καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Δυστυχώς, το Taskworld δεν διαθέτει διαχείριση εξάρτησης. Εάν αυτό είναι απαραίτητο για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Wrike για να μάθετε για μια πλατφόρμα που διαθέτει.

Η κύρια προβολή του Taskworld είναι η προβολή εργασιών, αλλά υπάρχει επίσης ένα ημερολόγιο και χρονοδιάγραμμα. Η προβολή λίστας μπορεί να ταξινομηθεί σε στήλες, κάνοντάς την να λειτουργεί ως πίνακας καναβάν. Η προβολή ημερολογίου σας δείχνει τι έχετε κάνει και σας επιτρέπει να συγχρονίσετε το έργο σας με εξωτερικές εφαρμογές, όπως το Ημερολόγιο Google, το Outlook.com και το ημερολόγιο macOS X.

Το χρονοδιάγραμμα δείχνει πότε εκτελούνται οι εργασίες σας σε σχέση μεταξύ τους. Επισημαίνονται σύμφωνα με την κατάσταση, οπότε, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε εάν έχουν καθυστερήσει ή έχουν ολοκληρωθεί.

taskworld-χρονοδιάγραμμα

Η σελίδα αναλυτικών στοιχείων του Taskworld σάς επιτρέπει να βλέπετε πόσες εργασίες έχουν προγραμματιστεί, ολοκληρωθεί και καθυστερήσει και τις ταξινομεί σε κατηγορίες. Μπορείτε να δείτε τι σας έχει ανατεθεί, καθώς και αυτό που ακολουθείτε, επομένως είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε εάν όλα είναι σωστά.

taskworld-analytics

Εάν η επισκόπηση της επιχειρηματικής πλευράς του έργου σας φαίνεται χρήσιμη, ανατρέξτε στην κριτική μας LeanKit, για μια εναλλακτική λύση.

Το Taskworld διαθέτει μια περιοχή συνομιλίας που σας επιτρέπει να μιλήσετε με τους συμπαίκτες σας, όπου κι αν βρίσκονται. Μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα και υπάρχουν πολλά κανάλια. Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα και υπάρχει μια καλή επιλογή emoji, ώστε να εκφραστείτε.

Ανατροφοδότηση Taskworld

Είναι επίσης δυνατό να δώσετε σχόλια σε άτομα και να προσθέσετε τιμές στην εταιρεία σας που μπορούν να δουν όλοι. Τα σχόλια είναι ιδιωτικά από προεπιλογή, αλλά μπορούν να κοινοποιηθούν με κοινή συναίνεση. Συνολικά, είναι ένα ωραίο μέρος για επικοινωνία. Είναι καλύτερο από πολλές προσφορές των ανταγωνιστών της Taskworld και μοιάζει με το να έχεις μόνο ένα μέλος για συζήτηση έργου.

Οι επιλογές προσαρμογής του Taskworld είναι καλές. Μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο του χώρου εργασίας σας σε μία από πολλές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ή να επιλέξετε μία από τις απαλές ντεγκραντέ του. Εάν δεν σας αρέσει κανένα από αυτά, μπορείτε να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία.

Στα άτομα και στα κανάλια συνομιλίας μπορούν να δοθούν και οι δικές τους φωτογραφίες, οπότε για εσάς που σας αρέσει η αίσθηση ιδιοκτησίας, το Taskworld σας δίνει. Εάν προτιμάτε προσαρμογή, διαβάστε την κριτική Podio. Το Podio σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα πρότυπα, τα οποία είναι χρήσιμα εάν έχετε παρόμοια έργα που απαιτούν πολλή δουλειά για να ρυθμιστούν.

Τα έργα Taskworld μπορούν να αντιγραφούν και να εξαχθούν στο .csv εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας αλλού. Υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων που σας δείχνει τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί και πότε.

Οι ενσωματώσεις είναι λεπτές στο έδαφος, αλλά μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα από το Trello εάν εξάγετε ένα αρχείο .json από αυτό. Διαθέτει το δικό του API, οπότε μπορείτε να επεκτείνετε μόνοι σας την πλατφόρμα εάν έχετε τα κομμάτια ανάπτυξης. Η τεκμηρίωσή του φαίνεται λεπτομερής, παρά το περιστασιακό ορθογραφικό λάθος.

Εκτός κι αν σκοπεύετε να το επεξεργαστείτε μόνοι σας, ωστόσο, δεν υπάρχουν πολύ περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που βγείτε από το κουτί. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτά.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Google Play Store, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει.

Το Taskworld έχει καλή βαθμολογία στις δυνατότητες λόγω της ισχυρής επιλογής προβολών και των καλών επιλογών προσαρμογής και επικοινωνίας. Οι ενοποιήσεις είναι το κύριο αδύνατο σημείο της.

Εάν ακολουθείτε μια πλατφόρμα που είναι εύχρηστη αλλά διαθέτει πολλές ενσωματώσεις, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το Asana.

Επισκόπηση λειτουργιών Taskworld

Λογότυπο Taskworldtaskworld.com

Ξεκινά από 1099 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Εικόνες για κανάλια συνομιλίας

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα, Paypal

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
15 μέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
TLS 1.2 (διαμετακόμιση)

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη
Παρέχεται αριθμός πώλησης

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το Taskworld είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα με σχεδόν όλα λειτουργούν όπως αναμενόταν. Η διεπαφή του είναι γρήγορη και ευανάγνωστη και τα περισσότερα πράγματα μπορούν να εντοπιστούν την πρώτη φορά που τα χρησιμοποιείτε.

Η εγγραφή είναι γρήγορη και ανώδυνη. Αφού επιβεβαιώσετε το email σας, θα σας ζητηθούν μερικές λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, θα έχετε την επιλογή να προσκαλέσετε συναδέλφους μέσω email ή συνδέσμου. Στη συνέχεια, σας ζητείται να συναινείτε σε ορισμένες αλλαγές απορρήτου που σχετίζονται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Το άρθρο μας σχετικά με το GDPR εξηγεί περισσότερα σχετικά με το τι είναι.

taskworld-gdpr

Μετά από αυτό, σας καλωσορίζει η εφαρμογή με μια κινούμενη εικόνα ενός καλοντυμένου άνδρα σε ένα αερόστατο ζεστού αέρα. Αυτός είναι ένας καλός δείκτης του τόνου του Taskworld. Το χρησιμοποιείτε για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην απολαύσετε τη διαδικασία.

taskworld-καλωσόρισμα

Από εκεί, μπαίνετε στην εφαρμογή, όπου σας παρουσιάζεται ένας σύντομος οδηγός. Σας καθοδηγεί στα βασικά και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε μερικές από τις λειτουργίες του Taskworld. Αφού το επεξεργαστείτε, θα ανταμειφθείτε με μαζορέτες και λάμψεις, οπότε αξίζει τον κόπο.

taskworld-δείγμα

Η δημιουργία ενός έργου είναι απλώς θέμα συμπλήρωσης των λεπτομερειών και επιλογή ενός προτύπου. Υπάρχουν τέσσερα από αυτά, συν ένα κενό, και το καθένα προσφέρει διαφορετικές προσεγγίσεις και έχει μια σύντομη εισαγωγή που εξηγεί τι προσφέρουν.

taskworld-new-project

Υπάρχει ένας απλός πίνακας καναμπάν με τρεις στήλες: “to-do”, “doing” και “done”. Αν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για αρχάριους του Trello για να μάθετε για μια απλή εφαρμογή που βασίζεται σε καναμπάν.

Υπάρχει επίσης ένα πρότυπο με βάση την ημέρα της εβδομάδας με λίστες που ονομάζονται μετά από ημέρες της εβδομάδας (τα σαββατοκύριακα είναι προαιρετικά στο Taskworld), καθώς και δύο πρότυπα με λίστες εργασιών για άτομα και τμήματα.

Διεπαφή Taskworld

Η διεπαφή ανταποκρίνεται, με τις περισσότερες ενέργειες να σας παρέχουν άμεσα σχόλια. Αισθάνεται τόσο γρήγορη όσο μια εφαρμογή για υπολογιστές τις περισσότερες φορές, και αυτό αποτελεί πίστωση για τους προγραμματιστές της.

Ένα πρόβλημα που βρήκαμε είναι ότι είναι πολύ εύκολο να χάσετε πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που έχετε εισάγει, κάνοντας κλικ σε κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου, θα χάσετε όλα τα δεδομένα που εισάγετε εάν κάνετε κλικ έξω από το παράθυρο στο οποίο εργάζεστε. Προσέξτε να μην πιάσετε αυτό.

Ένα άλλο μικρό ζήτημα είναι ότι η επισκόπηση και οι περιοχές του έργου παρουσιάζουν παρόμοιες λίστες απόψεων, αλλά οι απόψεις είναι ελαφρώς διαφορετικές. Την πρώτη φορά που το παρατηρήσαμε, νομίζαμε ότι το ημερολόγιο είχε εξαφανιστεί. Ωστόσο, αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα.

Το Taskworld έχει καλή βαθμολογία στη χρηστικότητα με σχεδόν όλα όσα λειτουργούν όπως αναμενόταν. Είναι επίσης γρήγορο, γεγονός που καθιστά εύκολη την εξερεύνηση και σας βοηθά να παραμείνετε αφοσιωμένοι όταν το χρησιμοποιείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνει υψηλές βαθμολογίες.

Κόστος

Το Taskworld έχει μια απλή δομή τιμολόγησης με δύο μόνο σχέδια. Το πρόγραμμα Professional έχει λογικές τιμές και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες διαχείρισης εργασιών του Taskworld. Η βαθμίδα Enterprise περιλαμβάνει όλα τα είδη πρόσθετων στοιχείων, προσφέροντάς σας καλύτερη υποστήριξη και ασφάλεια. Παίρνετε επίσης εκπαίδευση, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μια επιλογή από 16 κέντρα δεδομένων για αποθήκευση, μεταξύ άλλων.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα με δωρεάν βαθμίδα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Freedcamp για μία τέτοια επιλογή.

Αν θέλετε να δείτε το Taskworld, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα κατά την εγγραφή σας. Εάν θέλετε να πληρώσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.

Η Taskworld έχει καλή τιμή λόγω των απλών σχεδίων της και της φθηνής τυποποιημένης επιλογής. Ένα δωρεάν επίπεδο θα ήταν ωραίο, αλλά δεν μπορείτε να έχετε τα πάντα και το Taskworld προσφέρει πολλά για τα χρήματά σας.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Το Taskworld χρησιμοποιεί το Amazon Web Services για να φιλοξενήσει τα δεδομένα σας και κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας κατά τη μεταφορά και σε ηρεμία. Εκτός από την τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε πού βρίσκονται τα δεδομένα σας, κάτι που είναι χρήσιμο εάν μια συγκεκριμένη χώρα έχει νόμους που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Συμμορφώνεται με τον GDPR και την ΕΕ-ΗΠΑ. Πλαίσιο ασπίδας απορρήτου. Εάν θέλετε να μάθετε με ποιον μοιράζεται δεδομένα, η εκτεταμένη πολιτική απορρήτου της διαθέτει μια λίστα που σας λέει.

Εάν έχετε προβληματισμούς σχετικά με το απόρρητο, διαβάστε τον τρόπο προστασίας του άρθρου απορρήτου σας για συμβουλές.

Υπάρχουν επίσης χρήσιμες επιλογές στην εφαρμογή Taskworld. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα επιτρέψετε την πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα σας και να ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που σχετίζονται με το χώρο εργασίας Καταστήματα Taskworld.

Στο εταιρικό σχέδιο, μπορείτε να ρυθμίσετε το SAML single sign-on για πρόσθετη ασφάλεια. Αυτό θα σας δώσει περισσότερη προστασία από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Δεν υπάρχουν πολλά άλλα, οπότε αν χρειαστεί να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Το monday.com σας δίνει πολλά να παίξετε με ασφάλεια. Διαβάστε για αυτό στην αναθεώρηση monday.com.

Το Taskworld δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο κομμάτι ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Airtable για να δείτε μια εφαρμογή που την προσφέρει, μαζί με πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Το Taskworld έχει αξιοπρεπή βαθμολογία στην ασφάλεια και το απόρρητο. Τα βασικά είναι σωστά, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια σε χαρακτηριστικά.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Το Taskworld είναι ωραίο και εύκολο να το καταλάβεις, αλλά αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, υπάρχει αρκετή υποστήριξη. Το μενού βοήθειας έχει χρήσιμες επιλογές. Το σεμινάριο για το οποίο μιλήσαμε νωρίτερα μπορείτε να έχετε πρόσβαση εκεί εάν θέλετε να το ξαναδιαβάσετε (ή, όπως εμείς, να το απορρίψετε κατά λάθος την πρώτη φορά που παρουσιάζεται).

Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση ClickUp για να δείτε μια πλατφόρμα που κάνει καλή δουλειά να σας καλωσορίσει με μια ξενάγηση στις δυνατότητές της.

Ο οδηγός χρήσης του Taskworld έχει δεκάδες κατηγοριοποιημένα άρθρα που εξηγούν πώς να κάνετε απλά και όχι τόσο απλά πράγματα. Περιλαμβάνουν κείμενο και κινούμενα σχέδια, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς γίνονται τα πράγματα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από πρόσφατα άρθρα.

Μπορείτε να τους αφήσετε σχόλια εάν έχετε περαιτέρω προβλήματα και, από αυτό που έχουμε δει, η ομάδα υποστήριξης του Taskworld ανταποκρίνεται πάντα και βοηθά οποιονδήποτε έχει προβλήματα.

συμβουλές taskworld-workflow

Έχει μια επιλογή συμβουλών ροής εργασίας που εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο με τέσσερα βίντεο. Παρουσιάζονται καλά, αλλά δεν υπάρχουν πολλά και είναι σύντομα.

Κάντε κλικ στην επιλογή “επικοινωνήστε μαζί μας” και θα σας ζητηθεί να αναζητήσετε το υλικό υποστήριξης του Taskworld προτού επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής του. Μόλις το κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί μια απλή φόρμα για υποβολή. Υποβάλαμε μια ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και λάβαμε μια λεπτομερή απάντηση σε μόλις 19 λεπτά, η οποία είναι γρήγορη.

Εάν οι γρήγοροι χρόνοι υποστήριξης είναι σημαντικοί για εσάς, η Taskworld σας έχει καλύψει, αλλά για μια ακόμη ταχύτερη εξυπηρέτηση, ανατρέξτε στην κριτική Basecamp. Μας επέστρεψε σε μόλις τρία λεπτά.

Με καλές στιγμές απόκρισης και άφθονη τεκμηρίωση, το Taskworld έχει καλή εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Ωστόσο, είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα, οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε πολλή βοήθεια.

Τελικές σκέψεις

Το Taskworld είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες που εξετάσαμε πρόσφατα και προσφέρει πολλές δυνατότητες σε καλή τιμή. 

Η διεπαφή του είναι εξαιρετική. Όταν κάνετε κάτι, λειτουργεί. Είναι γρήγορο, γρήγορο και εύκολο να τα καταλάβετε. Το προτείνουμε ως μία από τις καλύτερες επιλογές διαχείρισης έργων εκεί έξω.

Η έλλειψη ενσωματώσεων ή ασυνήθιστων χαρακτηριστικών είναι τα μόνα του ζητήματα. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε, αλλά έχει ένα API εάν θέλετε να το επεκτείνετε μόνοι σας. Ωστόσο, υπάρχει καλή ποιότητα και αξίζει να δείτε.

Εάν έχετε πάρει το Taskworld για ένα γύρισμα, πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map