Review Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αξιολόγηση πραγμάτων

Τα πράγματα είναι μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης έργων που θα χαρούμε να ζήσουμε σε οποιοδήποτε σύστημα macOS. Ωστόσο, η έλλειψη χαρακτηριστικών ασφαλείας και η υψηλή τιμή μπορεί να σας απομακρύνουν. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτήν την πλήρη ανασκόπηση των πραγμάτων.

best-project-management-software

Το Things είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για υπολογιστές και συσκευές Apple. Δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα που εδρεύει στη Γερμανία και έχει ληφθεί εκατομμύρια φορές. Έχει κερδίσει επίσης πολλά βραβεία. Σε αυτήν την κριτική των πραγμάτων, θα δούμε πώς διαμορφώνεται.

Σε αντίθεση με πολλές από τις πλατφόρμες που βλέπουμε, λειτουργεί τοπικά και όχι στο πρόγραμμα περιήγησης. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε αυτό, όπως θα δούμε. Ωστόσο, διαθέτει δυνατότητες cloud που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε δεδομένα σε πολλές συσκευές.

πράγματα-κριτική-καλωσόρισμα

Τα πράγματα επικεντρώνονται στα βασικά της διαχείρισης εργασιών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε λίστες εργασιών και να τις σημειώσετε καθώς τις ολοκληρώνετε. Είναι ένα απλό, αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης εργασιών που κάνει ό, τι κάνει καλά. 

Υπάρχουν μερικά επιπλέον, αλλά δεν υπάρχουν πάρα πολλά. Επικεντρώνεται στο βασικό του χαρακτηριστικό και το κάνει αποτελεσματικά. Η διεπαφή του είναι ομαλή και καθαρή και δεν σας εμποδίζει. Ζήσαμε το περιστασιακό σφάλμα μαζί του, αλλά τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για πράγματα

Χαρακτηριστικά

Τα πράγματα είναι διαθέσιμα μόνο για προϊόντα Apple και δεν διαθέτουν έκδοση ιστού. Οι χρήστες των Windows ίσως θέλουν να ρίξουν μια ματιά στην αναθεώρηση Wunderlist για μια εναλλακτική λύση. 

Η βασική ροή εργασίας, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα εργαλεία διαχείρισης εργασιών, είναι η δημιουργία εργασιών και η απενεργοποίησή τους όταν τα ολοκληρώσετε. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά έργα, το καθένα από τα οποία περιέχει το δικό του σύνολο εργασιών. Οι εργασίες μπορούν να ομαδοποιηθούν σε λίστες με επικεφαλίδες. Μπορείτε ακόμη και να ομαδοποιήσετε έργα αν έχετε πολλά παρόμοια είδη.

πράγματα-κριτική-λίστα ελέγχου

Μπορείτε να διαχωρίσετε περαιτέρω τις εργασίες με λίστες ελέγχου, οι οποίες μπορούν να σημειωθούν όπως οι εργασίες. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο, όταν τελειώσετε, θα δημιουργηθεί ένα νέο, εξοικονομώντας σας ταλαιπωρία. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, εάν έχετε πολλές τακτικές δουλειές που πρέπει να ξεκινήσετε.

Οι εργασίες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν μέσω ετικετών. Υπάρχουν μερικά από αυτά από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης με την οποία μπορείτε να πληκτρολογήσετε κείμενο και να βρείτε εργασίες ή ετικέτες που το περιλαμβάνουν. Δεν λειτούργησε αρκετά για εμάς, επειδή δεν επέλεξε όλες τις εργασίες που θα έπρεπε να έχει.

Εάν είστε γενναίοι και έχετε καθαρή ομιλία, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες μιλώντας στο Siri. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού ομιλίας σε κείμενο, εάν αυτό το χαρακτηριστικό σας ενδιαφέρει.

Εάν στείλετε ένα μήνυμα σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία cloud του Things, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εργασίες χωρίς να εισέλθετε στην εφαρμογή. 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αρχεία ή χώρο αποθήκευσης. Αυτά δεν είναι προβλήματα με την απλή εφαρμογή διαχείρισης εργασιών, αλλά περιμένετε να τα δείτε στο καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων. Εάν χρειάζεστε κάπου για κοινή χρήση αρχείων, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud.

Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Στην εφαρμογή macOS για επιτραπέζιους υπολογιστές, μεταβαίνετε στο κέντρο ειδοποιήσεων και επιλέγετε τα πράγματα από τις εφαρμογές που αναφέρονται εκεί.

Η εισαγωγή εργασιών είναι διαθέσιμη για μερικές εφαρμογές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να κατεβάσετε ένα σενάριο για να λειτουργήσει η ειδοποίηση των πραγμάτων. Αυτό είναι πιο απότομο από πολλές εφαρμογές, αλλά η επιλογή είναι εκεί αν τη χρειάζεστε.

Υπάρχει ένα κουμπί ημερολογίου σε κάθε εργασία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε προθεσμίες. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε ώρες και ημερομηνίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε ποιες εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την τρέχουσα ημέρα και να δείτε τις επόμενες εργασίες σε μια λίστα.

Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε στα μάτια σας, μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα από το συνδυασμό ανοιχτού χρώματος σε σκούρο. Παρουσιάστηκε σφάλμα την πρώτη φορά που το αλλάξαμε, αλλά δεν χάσαμε καμία από τις πληροφορίες μας.

Αυτό είναι από άποψη χαρακτηριστικών. Διατηρεί τα πράγματα απλά με μία μόνο προβολή. Αν σας αρέσει η απλή προσέγγιση, αλλά προτιμάτε να οργανώσετε τις εργασίες σας σε έναν πίνακα καναμπάνων, ανατρέξτε στην κριτική μας για το Trello. Αν σας αρέσει, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello για βοήθεια για να ξεκινήσετε.

Τοπική ασφάλεια

Επειδή δεν υπάρχει έκδοση προγράμματος περιήγησης, το Things αποθηκεύει τα δεδομένα σας τοπικά, αλλά υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες cloud για κοινή χρήση δεδομένων.

Εάν εκτελείτε τοπικά πράγματα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ανθρώπους που κάνουν hacking στον λογαριασμό σας. Ο μόνος τρόπος να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι εάν έχουν πρόσβαση στο μηχάνημά σας. Ωστόσο, η τοπική έκδοση δεν διαθέτει σύστημα σύνδεσης, οπότε αν κάποιος κλέψει τη συσκευή σας, είστε πιο ευάλωτοι από ό, τι με μια διαδικτυακή υπηρεσία που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, διαβάστε το άρθρο μας για τον Edward Snowden και την κυβερνητική επιτήρηση.

Εάν χρησιμοποιείτε το σύννεφο Things για κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ συσκευών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit για δεδομένα κατά τη μεταφορά και σε κατάσταση ηρεμίας. Διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, καθώς και με τον Γερμανικό Ομοσπονδιακό Νόμο Προστασίας Δεδομένων και τον Νόμο περί Τηλεμέσων. Για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε το απόρρητό σας, διαβάστε τον ηλεκτρονικό μας οδηγό απορρήτου.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών πραγμάτων

Λογότυπο πραγμάτωνCulturedcode.com

Ξεκινά από 999 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα
Σκούροι και ανοιχτοί χρωματικοί συνδυασμοί

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
1

Χώρος αποθήκευσης

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα, Paypal, Apple Pay, IDEAL, χρέωση μέσω κινητού

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Mac OS

Δωρεάν δοκιμή
15 μέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC
ΟΧΙ

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Τα πράγματα είναι εύκολο να κατεβάσετε και να εκτελέσετε. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δώσετε τη διεύθυνση email σας. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή και ανοίξτε την.

Η ληφθείσα εφαρμογή εκτελείται απευθείας από την τοποθεσία λήψης, αντί να την εγκαταστήσετε, επομένως θα πρέπει να τη μετακινήσετε κάπου και να ρυθμίσετε μόνοι σας τις συντομεύσεις.

πράγματα-αναθεώρηση-δείγμα

Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Things, σας καλωσορίζει με μια σύντομη περιήγηση στα χαρακτηριστικά και τις προσφορές του για να δημιουργήσετε ένα εισαγωγικό έργο για εσάς. Το εισαγωγικό έργο έχει αρκετούς καταλόγους εργασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Το πρώτο σάς μεταφέρει στα βασικά της εφαρμογής και οι άλλοι σας δείχνουν πιο προηγμένες, προαιρετικές δυνατότητες. 

Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά να δούμε. Όπως οι περισσότερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών, τα βασικά είναι βασικά και τα πρόσθετα είναι πιο προηγμένα, αλλά τα πράγματα είναι ένα εργαλείο χωρίς προβλήματα. Είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που δεν θα σας προκαλέσει πονοκεφάλους.

Τα χειριστήρια είναι στη μικρή πλευρά. Όλα λειτουργούν καλά, αλλά υπήρχαν περιστασιακά προβλήματα. Το ημερολόγιο απέτυχε να εμφανιστεί σε ένα σημείο ενώ ακολουθούσε το σεμινάριο, για παράδειγμα. Είναι εύκολο στη χρήση και να καταλάβω, αλλά δεν είναι τόσο λείο βούτυρο που η χρήση του είναι εύκολη.

Συνολικά, βρήκαμε ότι η διεπαφή της ήταν αρκετά καλή αλλά όχι τέλεια.

Κόστος

Τα πράγματα ακολουθούν την παλιομοδίτικη προσέγγιση για την ιδιοκτησία λογισμικού. Πληρώνετε ένα εφάπαξ τέλος για να αποκτήσετε την εφαρμογή εντελώς. Η έκδοση macOS έχει μια δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών που δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να χρησιμοποιήσετε.

Κοστίζει μεταξύ 9,99 και 49,99 $, ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία χρησιμοποιείτε. Η έκδοση macOS, που δοκιμάσαμε, δεν είναι φθηνή, αλλά συγκρίνεται καλά με τις μηνιαίες χρεώσεις άλλων εργαλείων. Οι εκδόσεις iOS έχουν πολύ καλύτερη αξία.

Τα χαρακτηριστικά του cloud διατίθενται χωρίς επιπλέον χρέωση, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις στα πράγματα, αλλά αν το καταφέρεις, προσφέρεται άφθονη υποστήριξη. Υπάρχει μια συχνή ερώτηση και μια βάση γνώσεων στην κύρια σελίδα υποστήριξης, καθώς και ένα κουμπί για να επικοινωνήσετε εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια μετά από αυτό. Θα σας μεταφέρει σε μια φόρμα επικοινωνίας. 

Η φόρμα επικοινωνίας σας ζητά μερικές επιπλέον λεπτομέρειες, όπως την έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος, αλλά δεν σας αναγκάζει να τα παράσχετε εάν βιάζεστε..

Προσπαθήσαμε να ρωτήσουμε για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και λάβαμε μια απάντηση μετά από πέντε ώρες. Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής χρόνος απόκρισης και η απάντηση ήταν η πιο περιεκτική που είχαμε σε ένα από τα ερωτήματα υποστήριξης.

Εάν σας ενδιαφέρει μια πλατφόρμα με ακόμη γρηγορότερους χρόνους υποστήριξης, διαβάστε την κριτική Basecamp για να μάθετε σχετικά με μια υπηρεσία που μας επιστράφηκε σε τρία λεπτά.

Τελικές σκέψεις

Τα πράγματα είναι εύχρηστα και έχουν μεγάλη υποστήριξη. Δεν είναι η φθηνότερη εφαρμογή και η διεπαφή της δεν είναι τέλεια, αλλά λειτουργεί καλά και κάνει ό, τι θα περίμενε κανείς από αυτήν.

Συνολικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους θαυμαστές της Apple. Οι κάτοχοι Mac που αναζητούν λογισμικό με μεγαλύτερο βάθος μπορούν να διαβάσουν το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac. 

Εάν έχετε δοκιμάσει τα πράγματα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me