Αναθεώρηση Podio – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Podio

Το Podio είναι ένα ισχυρό, ευέλικτο εργαλείο που βρίσκεται ψηλά μεταξύ του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων. Είναι εύκολο στη χρήση, έχει διαισθητική διάταξη και απλοποιεί τον προγραμματισμό μεγάλων επιχειρήσεων. Όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτήν την αναθεώρηση Podio, ωστόσο, λείπουν ορισμένες πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες και η υποστήριξη θα μπορούσε να βελτιωθεί.


best-project-management-software

Το Podio είναι μια πολύτιμη πλατφόρμα διαχείρισης έργων που προσφέρει πολλά εργαλεία για συνεργασία και επικοινωνία με την ομάδα σας. Είναι επίσης ευέλικτο, με πολλά διαθέσιμα πρότυπα και ενσωματώσεις. Σε αυτήν την κριτική Podio, θα μάθετε αν οι δυνατότητές του ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

Το Podio κυκλοφόρησε στη Δανία το 2009 ως ανεξάρτητο προϊόν, αλλά αγοράστηκε από τον αμερικανικό γίγαντα λογισμικού Citrix το 2012. Από τότε, από τη δύναμη σε δύναμη από τότε, με πάνω από 500.000 ομάδες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Είστε σε καλή παρέα αν επιλέξετε να το αφήσετε να διαχειριστεί την επιχείρησή σας. Η Podio διαθέτει μια σειρά από γνωστούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Sony, Volvo και NFL (δείτε το άρθρο μας σχετικά με την παρακολούθηση του NFL online)..

Ρίχνουμε μια ματιά για να δούμε πώς συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό. Το tl; dr είναι ότι μας άρεσε πολύ ο Podio. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν διαθέτει πράγματα που έχουν άλλες πλατφόρμες. Για ορισμένες επιχειρήσεις, θα είναι τέλεια και, εκτός και αν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη λειτουργία που δεν περιλαμβάνει, αξίζει να δείτε.

Εναλλακτικές λύσεις για το Podio

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το Podio είναι χτισμένο γύρω από χώρους εργασίας, οι οποίοι περιλαμβάνουν έργα και εφαρμογές. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε πρότυπα προσαρμοσμένα να κάνουν ό, τι χρειάζεστε.

Το προεπιλεγμένο έργο περιλαμβάνει ένα πεδίο για να ορίσετε ένα υπεύθυνο μέλος της ομάδας, το οποίο μπορείτε να μετονομάσετε ό, τι θέλετε και μπορείτε να προσθέσετε πεδία μέλους ομάδας.

Μπορείτε να το κάνετε με οποιονδήποτε τύπο πεδίου, από πεδία κειμένου έως διάφορα είδη στατιστικών και αρχείων.

Υπάρχουν επίσης πεδία υπολογισμού, που σας επιτρέπουν να μετράτε τα δεδομένα. Αυτό είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μεταβλητές που δημιουργεί αυτόματα από άλλα πεδία. Σας δίνει πολλές χρήσιμες προτάσεις καθώς πληκτρολογείτε, οι οποίες βγάζουν και μερικές από τις εικασίες από τη διαδικασία.

υπολογισμός podio

Δεν διερευνήσαμε το χαρακτηριστικό όσο θα θέλαμε λόγω της πολυπλοκότητάς του, αλλά όσοι συνεργάζονται με το Podio θα μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογισμούς για να ξεπεράσουν τις προσφορές πολλών άλλων εργαλείων. Ωστόσο, είχε περιορισμούς. Δεν ήταν δυνατή η προσθήκη ή η αφαίρεση ημερομηνιών, για παράδειγμα, αλλά υπάρχει μια καμπύλη εκμάθησης με μια τέτοια δυνατότητα.

Η ικανότητα να προσαρμόζετε ιδιαίτερα αυτό που κάνετε μας υπενθύμισε το monday.com το οποίο είναι επίσης καλό σε αυτό. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση monday.com για περισσότερα.

Εάν θέλετε να συνδεθείτε με άλλες υπηρεσίες, έχετε διαθέσιμες δώδεκα επιλογές, όπως το Evernote, το Dropbox και το Office 365. Διαβάστε την κριτική μας στο Evernote και την κριτική του Dropbox εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτές.

Για να επεκταθείτε περαιτέρω στο σύνολο χαρακτηριστικών του, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επεκτάσεις για την προσαρμογή του Podio, αν και οι περισσότεροι χρεώνουν μια επιπλέον χρέωση.

Το Podio προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ακόμη και στη δωρεάν έκδοση, γεγονός που το καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ των μελών της ομάδας. Υπάρχει μέγιστο μέγεθος αρχείου 100MB, αλλά αν έχετε μεγάλα αρχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη υπηρεσία για να ξεπεράσετε το όριο.

Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση cloud storage εάν αναζητάτε άλλη υπηρεσία για χρήση με το Podio.

Διαχείριση εργασιών Podio

Η διαχείριση εργασιών της δεν ταιριάζει με τις δυνατότητες ορισμένων πλατφορμών, επειδή δεν διατίθενται διαχείριση εξαρτήσεων και δευτερεύουσες εργασίες. Ωστόσο, διαθέτει ροές εργασίας, οι οποίες σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε σχέσεις αιτίας και αποτελέσματος μεταξύ των εκδηλώσεων, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τη δομή των έργων σας.

Εάν χρειάζεστε διαχείριση εξάρτησης, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Wrike για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Το Podio σάς προσφέρει μεγάλη ευελιξία για να ελέγχετε τον τρόπο ανάθεσης των εργασιών, οπότε λειτουργεί καλά ως διαχειριστής κοινών εργασιών. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν είναι καθυστερημένες οι εργασίες. Για παράδειγμα, μπορεί να σας στείλει ένα email 24 ώρες πριν από την προθεσμία σας.

Περιλαμβάνεται μια εύχρηστη πλευρική γραμμή συνομιλίας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και οι διαφάνειες της πλευρικής γραμμής προβάλλονται, επιτρέποντάς σας να ανταλλάσσετε εύκολα μηνύματα με όλους στην ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε προσκλήσεις από την περιοχή συνομιλίας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε το σύνολο των επαφών σας.

Για να μάθετε σχετικά με μια άλλη πλατφόρμα διαχείρισης έργων που διευκολύνει τη συνομιλία με συναδέλφους, διαβάστε την κριτική Basecamp.

Το Podio διαθέτει επίσης ένα ημερολόγιο που δείχνει τι πρέπει να κάνετε τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και εφαρμογές για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει.

ημερολόγιο podio

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε λογισμικό ή αρκετά μεγάλο για να έχει τους δικούς της προγραμματιστές, το Podio διαθέτει API για πολλές γλώσσες προγραμματισμού, καθώς και SDK για πλατφόρμες για κινητά, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές που λειτουργούν εύκολα. Οι περισσότεροι χρήστες δεν θα το χρειάζονται, αλλά είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό για εκείνους που μπορούν να επεκτείνουν την πλατφόρμα περαιτέρω.

Το Podio έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχει μερικά πράγματα που κάποιοι θα θέλουν να έχουν. Δίνουμε υψηλές βαθμολογίες εδώ, διότι πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει ορισμένοι χρήστες, αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας πριν εγγραφείτε σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Podio

Λογότυπο Podiopodio.com

Ξεκινά από 900 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Ευέλικτα πρότυπα

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
Μόνο μέσω του ShareFile

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Η εγγραφή είναι απλή. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, αποστέλλετε μια σύντομη διαδικασία καλωσορίσματος που εξηγεί τα βασικά στοιχεία του Podio. Είναι οργανωμένο γύρω από «χώρους εργασίας». Μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορες δικές τους εφαρμογές. Όταν ξεκινάτε, διατίθενται τρεις χώροι εργασίας για εσάς με διαφορετικές εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να παίξετε μαζί τους και να δείτε τι έχουν να προσφέρουν.

podio-app-market

Οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να οργανώσετε αντικείμενα, τα οποία μπορεί να είναι έργα, συναντήσεις, επαφές ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Λειτουργούν ουσιαστικά ως πρότυπα, επομένως το να τους ονομάζεις εφαρμογές είναι λίγο παραπλανητικό. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες σε μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, δίνοντάς σας μια τεράστια ποσότητα προκαθορισμένων λειτουργιών για να διαλέξετε.

podio-εισαγωγή

Η εισαγωγή σας οδηγεί σε μια νέα οθόνη έργου όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε κάτι δικό σας.

podio-new-project

Μπορείτε να δώσετε σε κάθε έργο μια προθεσμία και να αναθέσετε στους ανθρώπους να είναι υπεύθυνοι για αυτό. Υπάρχει μια κατάσταση για να σας δείξει τι έχει ξεκινήσει και τελειώσει, καθώς και ετικέτες που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε τα έργα σας.

Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες σε έργα και να δείτε μια λίστα με αυτά που έχετε απομείνει να κάνετε. Εκτός από τη χρήση της τυπικής οθόνης δημιουργίας εργασιών, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες ανά πάσα στιγμή πατώντας “T”, το οποίο είναι βολικό να γνωρίζετε.

podio-εργασίες

Οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε ένα συγκεκριμένο μέλος της ομάδας, καθώς και να δοθεί προθεσμία. Τα αρχεία μπορούν να επισυναφθούν και οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταξινόμηση εργασιών σε ομάδες. Οι εργασίες μπορούν επίσης να ανατεθούν σε διαφορετικούς χώρους εργασίας μετά τη δημιουργία τους, επιτρέποντάς σας να αναδιατάξετε τα πράγματα εύκολα αν χρειαστεί να το κάνετε αργότερα.

Ιδιωτικές εργασίες Podio

Τα περισσότερα λογισμικά διαχείρισης έργων καθιστούν τα πάντα ορατά σε όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά το Podio σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδιωτικές εργασίες που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Αυτό είναι χρήσιμο αν διοργανώνετε πάρτι γενεθλίων ή δεν θέλετε το αφεντικό σας να γνωρίζει ακριβώς τι θέλετε.

Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ιδιωτικές ετικέτες σε δημόσιες εργασίες, αν θέλετε. Ίσως θέλετε να αντιστοιχίσετε μια μέρα σε όλα, αλλά δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με όλους τους άλλους, για παράδειγμα.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει όλους να μην χρειαστεί να παρακολουθήσουν τις λεπτομέρειες του τι κάνουν οι άλλοι, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις δικές τους εργασίες, καθώς και σε αυτές που μοιράζονται σε όλη την ομάδα.

Οι εργασίες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να επαναλαμβάνονται, έτσι ώστε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε τακτικά μπορούν να εκχωρηθούν αυτόματα. Εάν έχετε μια περιστρεφόμενη πόρτα από πράγματα που πρέπει να γίνουν, αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει τεράστιο χρόνο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αρχεία από τον υπολογιστή σας και τις υπηρεσίες αποθήκευσης, όπως το Google Drive, το Dropbox, το Evernote και άλλες μισές άλλες (διαβάστε την κριτική μας στο Google Drive). Για να δείτε πώς αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας και να μάθετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για τη δική σας, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Το σεμινάριο σας στέλνει στο σύστημα προσαρμογής έργου στη συνέχεια, σας καθοδηγεί στην απλή διαδικασία προσθήκης του δικού σας πεδίου κειμένου. Μετά από αυτό, σας αφήνει να ξεκινήσετε μόνοι σας.

Κοιτάζοντας γύρω από το Podio, θα δείτε ότι η διεπαφή είναι τακτοποιημένη και επαγγελματική εμφάνιση. Το κείμενο και τα εικονίδια είναι μικρά αλλά ευανάγνωστα και υπάρχει αρκετό αναδυόμενο κείμενο που εξηγεί τι κάνουν.

αναδυόμενο παράθυρο

Τις περισσότερες φορές, εμφανίζεται βοήθεια όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία για πρώτη φορά. Τα αναδυόμενα παράθυρα σας δίνουν μια σύντομη εξήγηση για το τι πρέπει να κάνετε, καθώς και χρήσιμους δείκτες, όπως συντομεύσεις πληκτρολογίου.

podio-έργα

Η επάνω οθόνη διαθέτει πολλές καρτέλες που σας επιτρέπουν να βλέπετε έργα, δραστηριότητες, παραδοτέα και συναντήσεις, καθώς και πρόσβαση στα διάφορα μενού και επιλογές που προσφέρονται.

Διεπαφή Podio

Τα στοιχεία διεπαφής χρήστη είναι ξεκάθαρα και διατεταγμένα και το Podio σας προσφέρει πολλές οδηγίες. Ήταν ωραίο να βλέπουμε συμβουλές στην πλαϊνή μπάρα που μας παρέχουν επιπλέον πληροφορίες. Οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν ήταν γενικά χρήσιμες, καθιστώντας τον έναν καλό τρόπο για να μάθετε εν κινήσει.

Μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει το μεγαλύτερο μέρος του χωρίς υπερβολική δυσκολία. Όλα λειτούργησαν στην πρώτη προσπάθεια και δεν αντιμετωπίσαμε σημαντικά σφάλματα όταν το χρησιμοποιήσαμε. Παρατηρήσαμε μια μικρή καθυστέρηση, ενώ ορισμένα αναπτυσσόμενα μενού συμπληρώθηκαν, αλλά το περιβάλλον εργασίας χρήστη ανταποκρίθηκε γρήγορα και τις περισσότερες φορές.

Χάσαμε τις πληροφορίες που εισαγάγαμε σε μια φόρμα όταν κάναμε κλικ σε κάτι και μετακινήσαμε σε διαφορετική οθόνη. Θα ήταν ωραίο να λαμβάνετε προειδοποίηση σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αν και οι μεμονωμένες οθόνες του είναι καλές, δεν είναι πάντοτε προφανές πώς ταιριάζουν όλα, οπότε, ενώ μπορείτε να κάνετε τα πράγματα εύκολα, δουλεύοντας όταν πρέπει να κάνετε ό, τι χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Μεγάλο μέρος της βοήθειας που σας δίνει είναι μια χαρά, αλλά βρήκαμε στην αρχή ότι δημιουργήθηκαν πάρα πολλά δείγματα έργων, γεγονός που δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τη δουλειά μας όταν ξεκινήσαμε.

Για ένα καλό παράδειγμα μιας απλής χρήσης εφαρμογής διαχείρισης έργων, διαβάστε την κριτική μας στο Asana. Ίσως θέλετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό για αρχάριους του Trello, εάν ψάχνετε κάτι απλό που σας επιτρέπει να δείτε ολόκληρη τη ροή εργασίας σας με μια ματιά.

Το Podio είναι ισχυρό χωρίς να είναι συντριπτικό και καταφέρνει να προσφέρει πολλές δυνατότητες ενώ παραμένει φιλικό προς τον χρήστη. Παρουσιάζεται καλά και σας προσφέρει βοήθεια όταν χρειάζεται. Η διεπαφή χρήστη του είναι διαισθητική χωρίς να προστατεύεται. Έχει καλή βαθμολογία σε αυτόν τον τομέα.

Συνιστούμε το Podio εάν θέλετε κάτι με πολλές δυνατότητες που δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε και να λειτουργήσετε.

Κόστος

Το Podio είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά. Το δωρεάν πρόγραμμα σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε και περιλαμβάνει έως και πέντε μέλη της ομάδας. Τα προγράμματα επί πληρωμή κυμαίνονται από 9 $ έως 24 $ ανά χρήστη ανά μήνα που κερδίζει πολλούς από τους αντιπάλους του. Εάν πληρώνετε ετησίως, μπορείτε επίσης να ξυρίζετε μερικά δολάρια το μήνα από τις αναγραφόμενες τιμές.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις εφαρμογές, τους χώρους εργασίας και τις λειτουργίες διαχείρισης εργασιών. Το Podio είναι καλό σε αυτά, οπότε είναι εύκολο να βυθίσετε το δάχτυλό σας στο νερό και να πάρετε μια αίσθηση για τα βασικά.

Το βασικό πρόγραμμα επί πληρωμή σάς επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστους εξωτερικούς χρήστες στον ιστότοπο, οπότε, εάν έχετε πολλούς ανθρώπους που χρειάζονται μόνο να δουν πληροφορίες, θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Καταργεί επίσης τους περιορισμούς στα στοιχεία και προσθέτει δυνατότητες διαχείρισης χρηστών. Στο επίπεδο Plus, μπορείτε να ρυθμίσετε ροές εργασίας, δίνοντάς σας ένα άλλο επίπεδο οργάνωσης.

Τέλος, στο επίπεδο Premium, αποκτάτε οπτικές αναφορές και συγχρονισμό επαφών. Παίρνετε επίσης τους εντυπωσιακούς διαδραστικούς πίνακες πωλήσεων, επιτρέποντάς σας να δείτε πόσο κοντά είστε στους ημερήσιους και μηνιαίους στόχους πωλήσεών σας.

Έπρεπε να επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη για να μάθουμε ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεται η Podio επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε τις πληροφορίες στον ιστότοπό της. Μετά από αυτό, μπορούμε να σας πούμε ότι χρειάζεται μόνο πιστωτικές κάρτες.

Η Podio κερδίζει καλά το κόστος λόγω των λογικών τιμών και των απεριόριστων εξωτερικών χρηστών.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Σύμφωνα με τη λευκή βίβλο ασφαλείας, το Podio χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για αποθήκευση, η οποία θα διατηρήσει τα αρχεία σας ασφαλή. Όλες οι συνδέσεις σε αυτό απαιτούν SSL, οπότε έχετε προστασία όταν το χρησιμοποιείτε μέσω του διαδικτύου. Για περισσότερα σχετικά με το SSL, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με την ασφάλεια του ιστότοπου.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απαιτεί μια πληρωμένη επέκταση, η οποία δεν είναι ιδανική. Εάν η προστασία των δεδομένων σας είναι σημαντική για εσάς – και θα έπρεπε – ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για συμβουλές.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων δεν είναι διαθέσιμος από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενοποίηση του ShareFile για να τον αποκτήσετε. Για περισσότερα σχετικά με το γιατί είναι καλό να διαβάσετε, διαβάστε τον οδηγό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις καλύτερες εφαρμογές 2FA για να δείτε ποιες επιλογές έχετε εάν χρειάζεστε τη δυνατότητα.

Απόρρητο Podio

Η Podio έχει μια μακρά πολιτική απορρήτου που σας λέει ότι σας παρέχει δικαιώματα όσο απαιτεί ο νόμος. Δεν είμαστε δικηγόροι, αλλά φαινόταν πιο προσανατολισμένο να μας ενημερώσει τι επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσει η Citrix παρά να διασφαλίσει το απόρρητό μας.

Για παράδειγμα, λέει ότι δεν πουλάει ή αποκαλύπτει τα δεδομένα σας, εκτός από αυτά που περιγράφονται, και στη συνέχεια περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους κάνει πάνω από 11 σημεία που καλύπτουν σχεδόν κάθε βάση που μπορούμε να σκεφτούμε. Αναφέρει ότι κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα με τους κοινούς συνεργάτες μάρκετινγκ και πωλήσεων, για παράδειγμα.

Αναφέρει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, ΕΕ-ΗΠΑ. Privacy Shield και Swiss-U.S. Privacy Shield, αλλά οι ενότητες είναι γεμάτες νομικά που φαίνεται να αφορούν περισσότερο τον περιορισμό των υποχρεώσεών της από το να δηλώνουν ότι κάνει ό, τι μπορεί για την προστασία των δεδομένων σας. Δεν βρήκαμε ούτε αποδεικτικά στοιχεία πιστοποίησης SOC.

Εάν θέλετε να κρατήσετε τις πληροφορίες σας μακριά από εταιρείες και κυβερνήσεις, διαβάστε τον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου μας για καλές συμβουλές.

Όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια, το Podio έχει εφαρμογή κρυπτογράφησης, αλλά δεν φαίνεται να επικεντρώνεται σε αυτές τις περιοχές και δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων από προεπιλογή. Η πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας είναι ότι μπορεί να κοινοποιήσει τα δεδομένα σας σε όποιον επιλέξει.

Παρά αυτά τα ζητήματα, δεν βρήκαμε ιστορικό παραβιάσεων. Παίρνει μια αξιοπρεπή βαθμολογία για αυτό, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Εάν πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης, υπάρχει μια απλή φόρμα για να το κάνετε. Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχει ένα φόρουμ, αλλά είδαμε πολλές αναπάντητες ερωτήσεις και παράπονα σχετικά με τους αργούς χρόνους απόκρισης από την υποστήριξη. Η ομάδα υποστήριξης απάντησε γρήγορα στο άμεσο ερώτημά μας, αλλά η ομάδα πωλήσεών της δεν μας ενημέρωσε σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Υπάρχουν 19 καλά βίντεο εκμάθησης που σας διδάσκουν πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του Podio. Τα διαδικτυακά σεμινάρια υπόσχονται, αλλά, ενώ είναι διαθέσιμα βίντεο παλαιότερων, το πιο πρόσφατο ήταν το 2016, οπότε μην κρατάτε την ανάσα σας εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτά.

Υπάρχει επίσης μια συχνή ερώτηση, αλλά δεν περιλαμβάνει πολλές ερωτήσεις, οπότε καλή τύχη να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε εκεί.

Καταργήσαμε μια δοκιμαστική ερώτηση για να ελέγξουμε τον χρόνο απόκρισης του Podio. Το ερώτημά μας σχετικά με την έλλειψη ενσωματωμένων εφεδρικών επιλογών έλαβε μια απάντηση σε περίπου δύο ώρες και προσέφερε μερικές προτάσεις για τρόπους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων από εμάς. Μια άλλη ερώτηση σχετικά με τις επιλογές πληρωμής έλαβε μια γρήγορη απάντηση, αλλά η απάντηση δεν ήταν τόσο χρήσιμη.

Συνολικά, πιστεύαμε ότι η υποστήριξη δεν ήταν κακή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό γι ‘αυτό. Παίρνει ένα υψηλότερο μέσο όρο λόγω των γρήγορων απαντήσεων στα ερωτήματα υποστήριξης.

Τελικές σκέψεις

Το Podio σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ισχυρά πρότυπα για τη διαχείριση των δεδομένων σας. Θεωρούμε ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία που έχουμε χρησιμοποιήσει επειδή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών σας. Για να δείτε πώς συγκρίνεται με άλλες πλατφόρμες, ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη συλλογή λογισμικού διαχείρισης έργων.

Υπάρχουν μερικά κενά όσον αφορά τις δυνατότητες που θα θέλαμε να δούμε και η υποστήριξη θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά είναι μια εντυπωσιακή πλατφόρμα συνολικά.

Αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί και προσφέρει προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής, το Podio είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η δυνατότητα προσθήκης πεδίων βάσει κώδικα στα πρότυπά της είναι μια ξεχωριστή δυνατότητα για εμάς, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιήσετε με τρόπους που θα ήταν αδύνατο σε εργαλεία που σας προσφέρουν μόνο χωριστά πεδία.

Εάν έχετε πάρει το Podio για μια γρήγορη περιστροφή ή εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες δυνατότητές του, ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map