monday.com Review 2020: Τιμολόγηση, δυνατότητες και σύγκριση

Αναθεώρηση monday.com

Το monday.com είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που χειρίζεται καλά, είναι πολύ αποδοτικό και επίσης προσιτό, για εκκίνηση. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι το έργο είναι δύσκολο να καταρρεύσει, αλλά διαφορετικά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι αυτό το πρόγραμμα για εσάς. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση monday.com για όλες τις λεπτομέρειες.

best-project-management-software

Ξεκίνησε το 2014, το monday.com είναι ένας σχετικά νέος παίκτης στην αγορά διαχείρισης έργων. Σε αυτήν την κριτική monday.com θα δούμε πώς διαμορφώνεται στον ανταγωνισμό.

Κατασκευασμένο από ομάδες που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη και το Ισραήλ, μπορεί να υπερηφανεύεται για χρήστες σε 141 χώρες και να χρησιμοποιεί 80.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως οι Carlsberg, Philips και DHL.

Ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικός και το σετ χαρακτηριστικών του είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι και πολύ ακριβό. Θα ρίξουμε μια ματιά για να δούμε αν έχει ουσιαστική σημασία με το στυλ. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν να διαβάσουν, θα σας δώσουμε μια γρήγορη προεπισκόπηση και θα πούμε ότι η monday.com προσφέρει πάνω και πέρα ​​από αυτό που περιμέναμε από αυτό.

Εντυπωσιάσαμε με τη συνολική του ποιότητα. Προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα χαρακτηριστικών σε προσιτές τιμές και πρέπει να εξεταστεί από οποιονδήποτε στην αγορά για ένα νέο εργαλείο διαχείρισης έργου. Καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό, καθώς και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το πολύτιμο πλεονέκτημα για τους χρήστες του.

Εναλλακτικές λύσεις για το monday.com

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το monday.com είναι μια βαριά κλιμακωτή υπηρεσία, με σημαντικά χαρακτηριστικά που διατίθενται μόνο στα πιο ακριβά σχέδιά της. Το βασικό του σχέδιο περιλαμβάνει την προβολή καναλιών και το αρχείο καταγραφής δραστηριότητας, με το χρονοδιάγραμμα, το ημερολόγιο και τις προβολές χάρτη να ξεκλειδώνουν στην τυπική βαθμίδα.

Η προβολή kanban σας επιτρέπει να μετακινείτε αντικείμενα από τόπο σε μέρος, παρόμοιο με το λογισμικό Trello που βασίζεται στο kanban. Για περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello.

Δευτέρα-θέα

Σε επίπεδο Pro, λαμβάνετε την παρακολούθηση του χρόνου και τις προβολές γραφημάτων, ενώ οι εταιρικοί χρήστες λαμβάνουν υποστήριξη VIP, εκπαίδευση ένας-προς-έναν και πολλές άλλες δυνατότητες. Οι προβολές μπορούν να προστεθούν όπως απαιτείται, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον χώρο εργασίας σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν κάποιο χώρο αποθήκευσης, με τη βασική υπηρεσία να προσφέρει 5 GB, το τυπικό πρόγραμμα που παρέχει 50 GB και Pro και Enterprise να σας δίνει όσα θέλετε. Με 59 $ για πέντε χρήστες στο πρόγραμμα Pro, ο αποθηκευτικός χώρος από μόνο του το κάνει εξαιρετική αξία.

Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο του διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης για ομάδες για να δείτε πώς οι εξειδικευμένοι πάροχοι ταιριάζουν με αυτό που σας δίνει η monday.com.

Ενσωματώνεται επίσης με πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Dropbox, Slack, Trello και Zapier. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Slack με το monday.com, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud για να υπερβείτε το όριο μεγέθους των 500 MB του monday.com. Διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για Slack για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δευτέρα-ενοποιήσεις

Τα έργα σας στο monday.com βασίζονται σε πίνακες. Μια πλακέτα είναι μια ανεξάρτητη οθόνη που αποτελείται από ομαδοποιημένα αντικείμενα ή «παλμούς» όπως τα περιγράφει η monday.com. Οι παλμοί μπορεί να είναι οτιδήποτε από σφάλματα που χρειάζονται διόρθωση έως εργασίες που χρειάζονται επίλυση. Μπορείτε να τους καλέσετε και τις ομάδες τους ό, τι θέλετε.

Μπορείτε να ορίσετε ομάδες ώστε να συμπεριλαμβάνουν διαφορετικά πράγματα σε κάθε στοιχείο. Μπορούν να περιλαμβάνουν ημερομηνίες, άτομα, ετικέτες και άλλα πράγματα. Μεγάλο μέρος της ισχύος του συστήματος είναι ότι μπορείτε να αντιστοιχίσετε όσα αντικείμενα θέλετε, καθώς και να χρησιμοποιήσετε πολλές εμφανίσεις κάθε στοιχείου.

Μπορείτε να προσθέσετε δύο ημερομηνίες, για παράδειγμα, εάν θέλετε μια ημερομηνία έναρξης και λήξης για κάτι. Προσθέστε ένα άτομο εάν θέλετε να εκχωρήσετε εργασίες σε κάποιον ή προσθέστε δύο εάν θέλετε να ανατεθεί ένας διαχειριστής πάνω από αυτό.

Οι έγχρωμες ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα κατάστασης. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τίτλο κατάστασης, τις ετικέτες και τα χρώματα τους, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για να κάνετε πολλά.

Το monday.com καθιστά εύκολο να κάνετε τα βασικά, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε περισσότερη λειτουργικότητα στους πίνακες σας, αν αυτό είναι που θέλετε. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία και σας επιτρέπει να μεγαλώσετε τις σανίδες σας σε ένα εργαλείο τόσο απλό ή τόσο περίπλοκο όσο χρειάζεστε.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορούμε να δούμε ενθουσιασμένους διευθυντές να γεμίζουν τα διοικητικά τους συμβούλια με πράγματα που πρέπει να ξεκινούν, αλλά είναι δύσκολο να επικρίνουμε το monday.com για αυτό. Αυτό θα ήταν σαν να κατηγορούμε τη Lego όταν οι άνθρωποι αφήνουν τούβλα στο χαλί.

Μπορείτε να αντιγράψετε πίνακες, στο σύνολό τους ή απλώς τη δομή, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύστημα και να το διαθέσετε στον οργανισμό σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε μια ομάδα και, στη συνέχεια, να στείλετε αυτό που δημιουργήσατε σε άλλες ομάδες. Οι πίνακες μπορούν να εξαχθούν και στο Excel, έτσι ώστε να μην είστε κλειδωμένοι στην πλατφόρμα.

Δεν διαθέτει διαχείριση εξάρτησης, κάτι που είναι ατυχές, διότι θα το έκανε ισχυρό υποψήφιο για την καλύτερη κατηγορία στην κατηγορία διαχείρισης έργου. Το monday.com προτείνει λύσεις στις σελίδες υποστήριξης, αλλά είναι δυσκίνητες.

Αν θέλετε ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο όπως το monday.com που περιλαμβάνει διαχείριση εξάρτησης, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το Asana.

Οι δευτερεύουσες εργασίες λείπουν επίσης, αλλά το monday.com ισχυρίζεται ότι είναι σχεδιασμένο επειδή θεωρεί ότι οι δευτερεύουσες εργασίες είναι κακές. Δεν είμαστε πεπεισμένοι, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσέγγισή της είναι αποτελεσματική και σας επιτρέπει να κάνετε πολλά. Εγκρίνουμε επίσης προγραμματιστές που είναι πρόθυμοι να φέρουν τα κακά μωρά στη συζήτηση όταν δικαιολογούν τις αποφάσεις σχεδιασμού τους. Τα κακά μωρά είναι κακά.

Το monday.com προσφέρει μερικές δυνατότητες προσαρμογής, όπως την προσθήκη μιας προσαρμοσμένης κεφαλίδας στο μενού σας. Θα θέλαμε να δούμε μερικές ακόμη επιλογές, όπως η επιλογή του συνδυασμού χρωμάτων σας ή η ρύθμιση του φόντου του σκάφους σας.

monday.com Επισκόπηση δυνατοτήτων

Λογότυπο monday.comΔευτέρα.com

Ξεκινά από 2500 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το monday.com είναι μια κύρια τάξη διεπαφής χρήστη. Όποιος θέλει να κάνει ένα χρησιμοποιήσιμο εργαλείο θα πρέπει να το ρίξει μια ματιά. Ο σχεδιασμός του είναι φιλόξενος, καθαρός και μοντέρνος. Διαθέτει ευκρίνεια φιλική προς τα tablet χωρίς να αισθάνεται σαν παιχνίδι Fisher-Price όταν χρησιμοποιείται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Η διάταξη χρησιμοποιεί πολύ λευκό χώρο και απαλά χρώματα για επισήμανση. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι λεπτό, με καλά σχεδιασμένα εικονίδια που διευκολύνουν την πλοήγηση. Ο ιστότοπός του περιγράφει πολλές περιπτώσεις χρήσης και αντιστοιχίζονται με πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε. Τα πρότυπα σάς επιτρέπουν να ξεκινήσετε γρήγορα.

Η εγγραφή στη δοκιμή είναι απλή. Αφού επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα βρείτε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το μέγεθος της ομάδας σας και τι κάνει. Η ομάδα σας αποκτά τον δικό της υποτομέα, με βάση το όνομα της ομάδας σας, το οποίο διευκολύνει την πρόσβαση.

Κατά την εκκίνηση, λαμβάνετε χρήσιμες κινούμενες οδηγίες που σας λένε τι να κάνετε κλικ και κείμενο που εξηγεί πώς να ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να χαθείτε.

Δευτέρα-έναρξη

Σας δίνει επίσης μια επιλογή προτεινόμενων προτύπων. Η επιλογή τους είναι γρήγορη και γρήγορη και μπορείτε να δείτε γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης και πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του καθενός. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε μια πιο ενημερωμένη επιλογή από τις πλατφόρμες που σας δίνουν μια λίστα με τίτλους προτύπων για να διαλέξετε.

Δευτέρα-πρότυπο

Με πάνω από 70 από αυτά, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα εύρεσης ενός που να ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Η διεπαφή χρήστη κάνει καλή δουλειά να πιέζει πολύ στην οθόνη χωρίς να είναι άβολη στην πλοήγηση. Τα στοιχεία ελέγχου και τα εικονίδια κάνουν ό, τι περιμένετε και ένα χρήσιμο αναδυόμενο κείμενο εμφανίζεται για να εξηγήσει οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι όταν μετακινείτε το δείκτη του πάνω του.

Η εμφάνιση των στοιχείων ελέγχου αλλάζει χρώμα καθώς μετακινείστε σε μια διεπαφή είναι στάνταρ, αλλά το monday.com προχωρά περαιτέρω με λεπτές λεπτομέρειες και μικρές κινούμενες εικόνες που δείχνουν τι θα συμβεί αν κάνετε κλικ σε κάτι.

Για παράδειγμα, το ποντίκι πάνω από ένα στοιχείο ελέγχου επεξεργασίας θα θέσει ένα διακεκομμένο πλαίσιο γύρω από το κείμενο προς επεξεργασία. Ένα στοιχείο ελέγχου που ανοίγει έναν αναδυόμενο διάλογο θα έχει μια μικρή κινούμενη εικόνα στροφής σελίδας στη γωνία. Αυτές οι πινελιές είναι παντού και επιτρέπουν στο εργαλείο να παρουσιάζει μια ισχυρή διεπαφή σε εσάς χωρίς να γίνεται συντριπτική.

Σε αντίθεση με αυτό με το Wrike, το οποίο είναι ισχυρό αλλά συχνά σας αφήνει να πειραματιστείτε για να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα. Μας αρέσει πολύ αυτό το πρόγραμμα, αλλά θα μπορούσε να μάθει από το monday.com όσον αφορά το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Wrike αν θέλετε να δείτε τι έχει να προσφέρει.

Τα εργαλεία που προσφέρουν τόσο μεγάλο εύρος είναι σπάνια εύκολο στη χρήση. Το monday.com κερδίζει κορυφαίες βαθμολογίες σε αυτήν την κατηγορία.

Κόστος

Το monday.com έχει τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή, με τιμές που αυξάνονται καθώς η ομάδα σας μεγαλώνει. Το βασικό πρόγραμμα είναι μόλις 25 $ ανά μήνα για μια ομάδα πέντε ατόμων. Αυτό διπλασιάζεται αν διπλασιάσετε το μέγεθος της ομάδας σας. Το τυπικό πακέτο με 39 $ ανά μήνα σάς προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες και είναι ακόμα φθηνότερο από τα 9,99 $ ανά χρήστη που χρεώνουν πολλά εργαλεία.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για τις τιμές της monday.com για πέντε χρήστες:

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, που σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε προτού δεσμευτείτε. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς πιστωτική κάρτα. Σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε σαν να έχετε επιλέξει το πρόγραμμα Pro, αλλά δεν περιλαμβάνει τις λειτουργίες Enterprise. Παρατηρήσαμε ότι δεν περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες Pro. Για παράδειγμα, ο έλεγχος ταυτότητας εφαρμογών Google απενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Δευτέρα-καλώς ήλθατε

Το monday.com συγκρίνεται καλά με τους ανταγωνιστές του στην τιμή. Εάν έχετε μόνο μια ομάδα δύο ή τριών, η κλιμακωτή τιμολόγηση μπορεί να μην είναι συμφέρουσα, αλλά με 9,99 $ ανά χρήστη να είναι η τυπική τιμή για άλλες υπηρεσίες, είναι σε καλή τιμή.

Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα και η τιμή είναι ένας παράγοντας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο Basecamp, το οποίο είναι εξαιρετική αξία για μεγαλύτερες ομάδες. Η αναθεώρηση Basecamp έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είναι συνηθισμένο με τα εργαλεία διαχείρισης έργων, το monday.com δεν διστάζει να σας στείλει email. Λάβαμε μια προσφορά από έναν από τους συνεργάτες της μία ή δύο ημέρες μετά την εγγραφή, προσφέροντας οδηγούς στα Αγγλικά και τα Ιαπωνικά (τη χώρα διαμονής του αναθεωρητή σας). Αυτό δεν ήταν πολύ ανεπιθύμητο, αλλά αν δεν σας αρέσουν τα email πωλήσεων, προειδοποιήστε.

Το monday.com είναι μια εξαιρετική αξία. Είναι κρίμα που δεν διαθέτει δωρεάν προσφορά. Είναι τόσο καλό προϊόν, θα ήταν ωραίο αν όλοι είχαν πρόσβαση σε αυτό. Τούτου λεχθέντος, δεν πιστεύουμε ότι κανένας που το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς σκοπούς θα αναβληθεί από την τιμή.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Για την ασφάλεια και το απόρρητο, το monday.com έχει πολλές συμβολοσειρές. Συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και τις ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου. Διαθέτει επίσης δύο πιστοποιήσεις ασφαλείας ISO, μαζί με ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SOC2 Type II, και τα διαπιστευτήρια ασφαλείας του επαληθεύονται ανεξάρτητα.

Η κρυπτογράφηση TLS v1.2 χρησιμοποιείται για την προστασία δεδομένων στο δίκτυό της και AES 256-bit για αποθήκευση. Διεξάγει δοκιμές διείσδυσης για να διασφαλίσει ότι μπορεί να αντέξει και σε επιθέσεις.

Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων ανά ώρα και διατηρεί τα αντίγραφα ασφαλείας για 25 ημέρες. Είναι συνετό να έχετε αντίγραφα των σημαντικών σας δεδομένων, επομένως ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να μάθετε πώς να προστατεύετε τα αρχεία σας από απώλεια δεδομένων.

Οι διαχειριστές μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας τους από τον πίνακα ρυθμίσεων. Πολλές από τις επιλογές juicier είναι διαθέσιμες μόνο στο πρόγραμμα Enterprise, επομένως όσοι θέλουν το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου θα πρέπει να αναβαθμίσουν.

Δευτέρα-διαχειριστής

Μπορείτε να περιορίσετε τις εγγραφές σε έναν συγκεκριμένο τομέα και να χρησιμοποιήσετε το SAML, καθώς και τον έλεγχο ταυτότητας εφαρμογών Google. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε πόσο αυστηρή θέλετε να είναι η πολιτική κωδικού πρόσβασης. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης όλων αυτών των περίεργων στοιχείων σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα αρχείο καταγραφής ελέγχου εάν βρίσκεστε και στο εταιρικό σχέδιο, οπότε μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα με τον λογαριασμό του.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσφέρεται στάνταρ, παρέχοντας ένα μέτρο προστασίας εάν κάποιος αποκτήσει τον έλεγχο του λογαριασμού email σας. Εάν δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό ή γιατί έχει σημασία, το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων μας θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα πράγματα.

Το monday.com σας δίνει πολλές επιλογές για προσαρμογή ασφάλειας, ειδικά για τα πιο ακριβά σχέδια. Προστατεύει τα αρχεία σας με ισχυρή κρυπτογράφηση και τα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τακτικά, επομένως δεν έχουμε καμία ανησυχία σχετικά με το απόρρητο ή την ασφάλειά του.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Το monday.com είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο από άποψη σκοπιμότητας. Μας εντυπωσιάστηκε από το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθεί και πόσο καλά λειτουργεί η καθοδήγηση που παρέχει. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε υποστήριξη, έχετε πολλές επιλογές.

Η κύρια μέθοδος επικοινωνίας είναι μέσω μιας φόρμας. Παρέχονται επίσης μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας αριθμός τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε απευθείας σε κάποιον εάν είστε σε άσχημα στενά.

Δευτέρα-επαφή

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά θα πρέπει να είστε εταιρικός χρήστης για να λάβετε εγγυημένη απάντηση σε λιγότερο από 30 λεπτά. Απαιτεί έναν τυπικό χρόνο απόκρισης επτά λεπτών, ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τύπο του λογαριασμού σας, θα πρέπει να λάβετε μια γρήγορη απάντηση.

Στείλαμε ένα ερώτημα για υποστήριξη στις 3 π.μ. Κεντρική τυπική ώρα στα μέσα της εβδομάδας και λάβαμε μια απάντηση τέσσερα λεπτά αργότερα. Δεν μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα από αυτό. Μας ζήτησαν σχόλια στην απάντηση, κάτι που κάνει και η λειτουργία άμεσης βοήθειας και αποσπά την προσοχή.

Υπάρχουν πολλοί πόροι για να σας βοηθήσουν να μάθετε σχετικά με το εργαλείο, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης βάσης γνώσεων με απαντήσεις σε μια μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων. Η λειτουργία άμεσης βοήθειας του monday.com σάς επιτρέπει να εισαγάγετε ένα ερώτημα και να σας παρουσιάζουμε μια χούφτα δυνητικά χρήσιμων άρθρων από τη βάση γνώσεων καθώς πληκτρολογείτε. Το ποσοστό επιτυχίας είναι καλό, αλλά όχι τέλειο. Οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι σαφείς και λεπτομερείς.

Δευτέρα-διαδικτυακό σεμινάριο

Υπάρχουν τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια, που σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε άλλους για εκπαιδευτικές συνεδρίες. Περιλαμβάνουν τη διερεύνηση των βασικών, καθώς και των συνεδριών QA και εκείνων που στοχεύουν συγκεκριμένα θέματα, όπως η εξέταση νέων λειτουργιών ή η συνεργασία με πολλές ομάδες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια στο YouTube, οπότε υπάρχουν πολλές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε το δρόμο σας.

Η υποστήριξη είναι γρήγορη και διεξοδική, με πολλούς τρόπους για να λάβετε βοήθεια εάν έχετε κολλήσει και γενική καθοδήγηση. Ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτό που είδαμε και αξιολογήσαμε πολύ το monday.com σε αυτόν τον τομέα.

Τελικές σκέψεις

Το monday.com είναι ένα κομψό, μοντέρνο προϊόν που προσφέρει πολλές δυνατότητες και δίνει στους χρήστες μια καλή ποιότητα εμπειρίας. Η χρήση του είναι απόλαυση και καταφέρνει να παραμείνει απλός, ενώ προσφέρει πολλή δύναμη. Η ευκολία στη χρήση και το εύρος του είναι εντυπωσιακά και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχουμε δει ένα εργαλείο να παρέχει τόσα πολλά με ένα τόσο απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Όχι μόνο δεν συναντήσαμε σφάλματα που το χρησιμοποιούσαν, αλλά δεν χρειαζόταν ποτέ να κοιτάξουμε τις σελίδες υποστήριξης για οτιδήποτε άλλο εκτός από δοκιμαστικούς σκοπούς. Αυτό το είδος χρηστικότητας απαιτεί αφοσίωση για να επιτευχθεί, έτσι ξεκινάει στη monday.com για τη διαχείρισή του.

Δεν διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά, συγκεκριμένα δευτερεύοντα καθήκοντα και διαχείριση εξάρτησης, τα οποία ορισμένα θεωρούν απαραίτητα. Εάν τα χρειάζεστε, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για εναλλακτικές λύσεις.

Μας εντυπωσίασε με την ποιότητα και την ευχρηστία του. Εάν το έχετε δοκιμάσει ή παρόμοιες πλατφόρμες, ενημερώστε μας για τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map