Αναθεώρηση Mavenlink – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Mavenlink

Ένα πολύ επιχειρηματικό κομμάτι λογισμικού διαχείρισης έργων, το Mavenlink πιθανότατα θα βρει ένα πολύ εκτιμημένο κοινό μεταξύ του πλήθους χωρίς ανοησίες χάρη στην αποτελεσματική κατανομή εργασιών και τις ενσωματωμένες λογιστικές λειτουργίες. Λίγο πιο ιδιότροποι χρήστες θα το αρέσουν λιγότερο, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη κριτική Mavenlink.


best-project-management-software

Το Mavenlink είναι σαν το μεγαλύτερο μέρος του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων, καθώς προσφέρει τα συνηθισμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το έργο σας και να συνεργαστείτε με άλλους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, καθώς περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες που καθιστούν τη δαπάνη, τον προϋπολογισμό και τη χρέωση βασικό μέρος της διαδικασίας. Η προσθήκη κάποιας πολυπλοκότητας, ενώ παραμένει χρησιμοποιήσιμη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να μάθετε εάν παρέχει, διαβάστε για την αναθεώρηση Mavenlink.

Το Mavenlink δείχνει ότι δίνει δουλειά πριν παίξει με το πολυάσχολο λογότυπό του και τις εστιασμένες εκφράσεις στο υλικό μάρκετινγκ. Η υπηρεσία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να πετύχετε και παρέχει δωρεάν επιχειρηματικούς οδηγούς και συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα στον ιστότοπό της. Εάν είστε σοβαροί για να κερδίσετε χρήματα, μπορεί να σας ταιριάζει.

Πολλά από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης έργου αισθάνονται ότι είναι κατασκευασμένα από ταλαντούχους σχεδιαστές και προγραμματιστές, αλλά η Mavenlink αισθάνεται ότι σχεδιάστηκε από ανθρώπους με γνώμονα τις επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει πληθώρα χαρακτηριστικών που αποσκοπούν στην ολοκλήρωση των πραγμάτων. Δεν είναι το πιο εύκολο στη χρήση, αλλά για όσους αναζητούν ένα σοβαρό, πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο, το Mavenlink είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Όπως θα δούμε, οι οικονομικές ικανότητές της είναι το ισχυρότερο κατά πολύ, αν και δεν έχουν την πλήρη ισχύ του καλύτερου λογιστικού λογισμικού. Έχει μερικά ζητήματα διεπαφής χρήστη και η υποστήριξή του δεν είναι το καλύτερο, αλλά το σύνολο χαρακτηριστικών του είναι αρκετά καλό για να εξισορροπήσει τις αδυναμίες του.

Εναλλακτικές λύσεις για το Mavenlink

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το Mavenlink είναι ένα επίπεδο πάνω από πολλά εργαλεία από την άποψη των επιχειρηματικών χαρακτηριστικών και περιλαμβάνει πράγματα, όπως τα αυτόματα χρηματοοικονομικά, που του δίνουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του και την καθιστούν κορυφαία επιλογή εάν ενδιαφέρεστε να αυτοματοποιήσετε την παρακολούθηση κόστους του έργου σας, αν και ίσως να χρησιμοποιήσετε υπηρεσία όπως το OneUp, το οποίο συμβαίνει το αντίστροφο, ίσως είναι μια καλύτερη ιδέα για μερικούς. Διαβάστε την κριτική μας στο OneUp για περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Το Mavenlink μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτόματα τιμολόγια PayPal για να λάβετε άμεσες πληρωμές στα περισσότερα, αν και όχι όλα, νομίσματα. Για παράδειγμα, οι ινδικές ρουπίες είναι έξω.

Όπως και άλλα εργαλεία διαχείρισης έργων, το Mavenlink σάς επιτρέπει να οργανώνετε έργα και να δημιουργείτε εργασίες, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να σχολιάσετε και να παρακολουθήσετε. Όπου προχωρά είναι η παρακολούθηση του χρόνου και η παραγωγή τιμολογίων. Μπορείτε να μετρήσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε έργα και να ορίσετε ωριαίες τιμές για εργασίες, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε στενά το κόστος σας.

Οι εργασίες μπορούν να επεκταθούν με λίστες ελέγχου αντικειμένων για να ξεχωρίσουν, ώστε να μπορείτε να σπάσετε αυτό που πρέπει να κάνετε σε κομμάτια και να επισημάνετε τα πράγματα καθώς πηγαίνετε.

mavenlink-εργασίες

Όταν εκχωρείτε μια εργασία σε κάποιον, λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που το ενημερώνει, οπότε όλοι οι οποίοι έχουν αναλάβει μια εργασία ειδοποιούνται αυτόματα καθώς σχεδιάζετε το έργο σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

Προσφέρει μεγάλη ποικιλία προβολών, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε διαφορετικές πτυχές του έργου σας.

Δραστηριότητα Mavenlink

Η προβολή δραστηριότητας δείχνει τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν, όπως η προσθήκη εργασιών. Το πρόγραμμα παρακολούθησης εργασιών σας δείχνει τι πρέπει να γίνει και ποιος πρέπει να το κάνει και προσφέρει πολλές επιλογές ταξινόμησης, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πρέπει να κάνετε.

mavenlink-δραστηριότητα

Η προβολή gantt σας δίνει μια εικόνα για το πώς εκτελούνται οι εργασίες μαζί. Σας επιτρέπει να τα σύρετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες.

mavenlink-gantt

Η προβολή χρόνου και δαπανών σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τον χρόνο που αφιερώνετε σε συγκεκριμένες εργασίες και να αντιστοιχίζετε ένα κόστος σε κάθε κομμάτι του χρόνου που προσθέτετε, ώστε να μπορείτε να το χρεώσετε αργότερα και να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας.

Ειδοποιήσεις Mavenlink

Πιστεύαμε ότι η Mavenlink πήρε το υπόλοιπο σωστά με μηνύματα ειδοποίησης. Μας έστειλε μόνο τα μηνύματα που θέλαμε, αντί να μας βομβαρδίζει με ειδοποιήσεις για πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν. Υπήρχε ένα μήνυμα που μας έλεγε ότι είχαμε αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις προσαρμογής μας, τις οποίες δεν χρειαζόμασταν, αλλά υπάρχουν επιλογές που επιτρέπουν ελέγχετε αυτό που λαμβάνετε.

Περιλαμβάνεται η διαχείριση της εξάρτησης, αλλά αυτή η κριτική ήταν η πρώτη φορά που χρειαζόμασταν να αναζητήσουμε πώς να προσθέσουμε βασικές εξαρτήσεις. Είναι ένα προηγμένο σύστημα που σας επιτρέπει να προσθέσετε διάφορα είδη σχέσεων και να σχεδιάσετε πράγματα λεπτομερώς.

mavenlink-έθιμο

Το Mavenlink διαθέτει πληθώρα επιλογών προσαρμογής. Μπορείτε να ορίσετε το λογότυπο, το συνδυασμό χρωμάτων και το favicon. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διεύθυνση URL, τη διεύθυνση URL υποστήριξης και να δώσετε στην ομάδα σας ένα προσαρμοσμένο μήνυμα σύνδεσης. Δεν διαθέτει προσαρμοσμένο υπόβαθρο στην κύρια περιοχή, αλλά σας δίνει πολλούς τρόπους για να το κάνετε να νιώσετε σαν το δικό σας.

Είναι πιο αθόρυβο από άλλα εργαλεία, ωστόσο, και η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι συνηθισμένη. Αντιμετωπίσαμε αρκετά μικρά σφάλματα με αυτό, αλλά σπάνια παρουσιάστηκαν και, μόλις καταλάβαμε τα πράγματα, γενικά μπορούσαμε να σημειώσουμε πρόοδο. Τα ζητήματα δεν είναι καταστροφικά, αλλά ο διαγωνισμός προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία.

Μόλις ξεπεράσετε το snafus και καταλάβετε τα πράγματα, υπάρχει ένα ισχυρό σύστημα που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά και να διαχειριστείτε πολλές πτυχές του έργου σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ξεκινήσετε.

Ωστόσο, η πολυπλοκότητά του δεν θα είναι για όλους. Για κάτι απλούστερο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εργασίες και να επικοινωνείτε χωρίς τόσα προβλήματα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Basecamp.

Παρά τα ελάχιστα μειονεκτήματα, το Mavenlink έχει ένα εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών με πολλούς πόντους που αξίζουν υψηλή βαθμολογία σε αυτήν την κατηγορία.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Mavelink

Λογότυπο Mavenlinkwww.mavenlink.com

Ξεκινά από 1900 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
1000 GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
10 ημέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC
SOC1 Type II, SOC2 Type II

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Αφού μας έκανε να χτυπήσουμε τα δόντια μας στη διαδικασία εγγραφής, η Mavenlink μας καλωσόρισε στην εφαρμογή της με μια σύντομη περιοδεία.

mavenlink-καλωσόρισμα

Η περιήγησή της παρουσίασε τα βασικά στα απλά αγγλικά και μας πήγε στον πίνακα εργαλείων, την πρώτη σελίδα του Mavenlink.

Τούτου λεχθέντος, μετά τη δεύτερη αναδυόμενη φυσαλίδα ενημερωτικού κειμένου, η περιοδεία μας σταμάτησε απότομα, αφήνοντας μας να αναρωτηθούμε τι κάναμε λάθος. Ήταν σαν να το καλωσορίζεις στο κτίριο από κάποιον με ένα κλασσικό κοστούμι που χαμογελάει και επισημαίνει μερικά πράγματα, στη συνέχεια εξαφανίζεται, ποτέ δεν θα το ξαναδεί, αφήνοντάς σου μόνο στο λόμπι.

Διεπαφή Mavenlink

Αριστερά για εξερεύνηση, θα διαπιστώσετε ότι το Mavenlink διαθέτει μια επαγγελματική, απλή διεπαφή που μοιάζει με κάτι που έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να ολοκληρώσουν τα πράγματα χωρίς να παρεμποδιστεί το λογισμικό.

Οι οθόνες είναι εύκολες στην πλοήγηση και περιλαμβάνουν πολλές πληροφορίες. Δεν είναι ένα εργαλείο με το οποίο χρησιμοποιείτε μερικές απλές λειτουργίες ως δομικά στοιχεία για να φτιάξετε αυτό που θέλετε, αλλά είναι πιο προδιαγραφικό.

Μόλις δημιουργήσαμε το πρώτο μας έργο, εμφανίστηκε κάποιο κείμενο βοήθειας, το οποίο ήταν το ίδιο για το μάθημα. Παράξενα όμως, υπήρχαν δύο αναδυόμενα παράθυρα σε διαφορετικά στυλ, ένα στη μέση της οθόνης και ένα στην κάτω δεξιά γωνία.

Το κάτω δεξί παράθυρο περιείχε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Υπήρχαν τρία εικονίδια στο κάτω μέρος, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο τι έκαναν. Το κείμενο μας συμβούλεψε να προσκαλέσουμε άτομα να συνεργαστούν, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε αν το εικονίδιο αντίχειρας σήμαινε ότι θα το κάναμε ή θα δείξαμε ότι μας άρεσε η συμβουλή.

Ήταν συγκεχυμένο και δεν υπήρχε επεξηγηματικό κείμενο για να αποσαφηνιστεί η ασάφεια. Ακόμη και κάνοντας κλικ δεν βοήθησε. Απλώς επισήμανε το εικονίδιο χωρίς να δώσει περαιτέρω σχόλια.

Πρότυπα Mavenlink

Δεν υπάρχουν πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Πρέπει να τα ρυθμίσετε μόνοι σας. Άλλα εργαλεία με πρότυπα προσφέρουν μια ποικιλία έτοιμων ρυθμίσεων.

Αφού δημιουργήσαμε το πρώτο μας έργο, προσπαθήσαμε να προσθέσουμε μια εργασία, αλλά, αφού συμπληρώσαμε το όνομα, την ημερομηνία έναρξης και την ημερομηνία λήξης, δεν μπορέσαμε να το αποθηκεύσουμε.

Δεν μπορούσαμε να το αναθέσουμε σε κανέναν. Δεν μπορούσαμε καν να προσθέσουμε τον εαυτό μας στη στήλη “πόροι”, η οποία μας επέτρεψε να επιλέξουμε μόνο από αυτούς που είχαν προστεθεί σε αυτήν. Ο προεπιλεγμένος χρήστης μας δεν ήταν εκεί.

Δεν υπήρχε κείμενο που να εξηγεί γιατί δεν ήταν δυνατή η αποθήκευση. Προσθέσαμε έναν άλλο χρήστη στο έργο, αλλά, όταν προσπαθήσαμε να προσθέσουμε ξανά την εργασία, καταφέραμε να το κάνουμε χωρίς να αναθέσουμε κανέναν.

Αυτό το είδος ζητήματος δεν είναι καταστροφή, αλλά δεν συγκρίνεται καλά με άλλα εργαλεία. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση monday.com για ένα παράδειγμα διεπαφής χρήστη που είναι τόσο καλό σχεδόν ό, τι κάνετε είναι αυτονόητο.

Παρόλο που το Mavenlink είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε στην αρχή, δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε μόλις το καταλάβετε. Ωστόσο, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια γενική αναθεώρηση των αναδυόμενων παραθύρων και των οδηγών. Ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος σε αυτό.

Ο τόνος που χρησιμοποιείται είναι επαγγελματικός και επαγγελματικός. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τους επιχειρηματικούς όρους θα διαπιστώσουν ότι η Mavenlink μιλά τη γλώσσα τους. Θα μπορούσε να είναι δυσάρεστο για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρείας, οπότε, αν ψάχνετε για κάτι πιο φιλόξενο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Asana.

Πρέπει να δώσουμε στον Mavenlink χαμηλό σκορ σε αυτήν την κατηγορία επειδή συναντήσαμε τόσα πολλά πράγματα που δεν λειτούργησαν σωστά. Τούτου λεχθέντος, ήταν ως επί το πλείστον δευτερεύοντες προβληματισμοί, όχι μεγάλα προβλήματα και δεν θα έπρεπε να σας αποβάλλουν πάρα πολύ εάν σκοπεύετε να επενδύσετε χρόνο στην εκμάθηση της πλατφόρμα.

Κόστος

Η Mavenlink ακολουθεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση στην τιμολόγηση, καθώς δεν σας λέει τι κοστίζει το πιο δημοφιλές πακέτο, εκτός εάν επικοινωνήσετε μαζί του. Έχουμε δει άλλες εταιρείες να το κάνουν αυτό με τις κορυφαίες προσφορές τους στο παρελθόν, αλλά ποτέ για το πρότυπο.

Το επίπεδο Teams προσφέρει μόνο εργαλεία συνεργασίας και διαχείρισης εργασιών. Η επαγγελματική βαθμίδα προσθέτει παρακολούθηση χρόνου. Για προγραμματισμό πόρων και οικονομικά, θα χρειαστείτε το πρόγραμμα Premier και, εάν χρειάζεστε επιχειρηματική ευφυΐα και προηγμένες υπηρεσίες, το εταιρικό σχέδιο είναι για εσάς.

Το επίπεδο Teams προσφέρει 10 GB αποθηκευτικού χώρου και τα επόμενα δύο επίπεδα προσφέρουν 50 GB και 100 GB, αντίστοιχα. Το εταιρικό σχέδιο σας δίνει 1TB για να παίξετε. Για να δείτε πώς συγκρίνονται με ειδικές πλατφόρμες αποθήκευσης, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για τον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Δεν εγγραφείτε, ζητάτε πρόσβαση. Αντί για τη συνηθισμένη επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης αφού δώσετε τα στοιχεία σας, λαμβάνετε ένα μήνυμα που λέει ότι ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει εντός 24 ωρών. Τούτου λεχθέντος, λαμβάνετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και ένα άλλο σύνολο λεπτομερειών για συμπλήρωση, οπότε πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας σε δύο φόρμες.

Αποτυχία επιλογής κωδικού πρόσβασης που να ταιριάζει με τους κανόνες του – ο οποίος θα παρέχεται μόνο εάν αποτύχετε – και θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας για τρίτη φορά. Δεν είμαστε σίγουροι αν το Mavenlink παίζει σκληρά, αλλά αυτό είναι ατημέλητο από την άποψη της χρηστικότητας.

Ωστόσο, δεν απαιτεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας να αποκτήσει πρόσβαση στη δοκιμή 10 ημερών της, οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.

Το Mavenlink είναι ένα από τα πιο ακριβά εργαλεία εκεί έξω, οπότε το συνειδητό πορτοφόλι μπορεί να θέλει να κοιτάξει αλλού. Το επίπεδο Teams είναι ένας καλός τρόπος για να το δοκιμάσετε, ωστόσο.

Συγκριτικά, το Wrike έρχεται σε λιγότερο από 10 $ ανά χρήστη στο τυπικό του πρόγραμμα, οπότε ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Wrike αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Η Mavenlink ακολουθεί μια ισχυρή προσέγγιση για την ασφάλεια και το απόρρητο. Χρησιμοποιεί TLS 1.2 για μετάδοση δεδομένων και AES 128-bit για αποθήκευση. Διαπιστώνει τα διαπιστευτήριά του ασφαλείας ανεξάρτητα, σύμφωνα με τα πρότυπα για SOC1 Type II και SOC2 Type II.

Συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. και Ελβετικές ΗΠΑ πλαίσια προστασίας της ιδιωτικής ζωής και του γενικού κανονισμού προστασίας δεδομένων. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, διαβάστε το άρθρο GDPR, το οποίο εξηγεί τι είναι και πώς σας επηρεάζει.

Διαθέτει σύστημα ανίχνευσης εισβολής και είναι προσεκτικό με τα δεδομένα σας. Το προσωπικό που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας πρέπει να περάσει τους ελέγχους ιστορικού.

Συμμετέχει επίσης σε προγράμματα αποκάλυψης σφαλμάτων, επιτρέποντας στην κοινότητα να συμβάλει στο να γίνει πιο ασφαλές. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κάτι που είναι ατυχές, αλλά ο πίνακας ρυθμίσεων ασφαλείας είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει, προσφέροντας μια καλή επιλογή πληροφοριών και χρήσιμους τρόπους για να παρέχετε στην ομάδα σας το επίπεδο προστασίας που χρειάζεστε.

mavenlink-security-ρυθμίσεις

Μπορείτε να ελέγξετε τις ενεργές συνεδρίες σας, για παράδειγμα, κάτι που είναι χρήσιμο εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχει κακόβουλη δραστηριότητα σχετικά με τον λογαριασμό σας. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με την ασφάλεια του ιστότοπου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απειλές που εντοπίζονται στο διαδίκτυο.

Επιλογές κωδικού πρόσβασης Mavenlink

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών λήξης, των περιόδων αδράνειας, της ελάχιστης διάρκειας του κωδικού πρόσβασης και των περιόδων κλειδώματος. Θα προτιμούσαμε μια μέγιστη περίοδο κλειδώματος μεγαλύτερη από 60 λεπτά, αλλά αυτό είναι επιλεκτικό.

Εάν τα μέλη της ομάδας σας αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διαχείριση ασφαλών κωδικών πρόσβασης, κατευθυνθείτε τους στο καλύτερο άρθρο του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, το οποίο περιλαμβάνει πολλές επιλογές για να τους βοηθήσετε.

Ήμασταν ικανοποιημένοι με την ασφάλεια του Mavenlink. Οι επιλογές προσαρμογής είναι καλές. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, αλλά εξακολουθούμε να της δίνουμε υψηλά σημάδια σε αυτήν την κατηγορία.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Κέντρο βοήθειας» για πρώτη φορά μας έστειλε ένα μήνυμα που μας είπε να επαληθεύσουμε το email μας προτού το επισκεφτούμε. Είχαμε ήδη περάσει από τη διαδικασία εγγραφής, έτσι ήταν μια ανεπιθύμητη έκπληξη. Η επαλήθευση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε όταν χρειάζεστε βοήθεια.

Η προσπάθεια πρόσβασης στον σύνδεσμο άνοιξε ξανά ένα αντίγραφο της σελίδας στην οποία βρισκόμασταν χωρίς να μας δώσει μήνυμα σφάλματος.

Όταν φτάσαμε στο κέντρο βοήθειας, είδαμε επιλογές για να ξεκινήσουμε μια ζωντανή συνομιλία ή να υποβάλουμε ένα εισιτήριο. Συνεχίζοντας τη συνήθεια του Mavenlink να κάνει περιττά UI, κάνοντας κλικ στο κουμπί ζωντανής συνομιλίας, εμφανίστηκε μια φόρμα με δύο κουμπιά επιλογής: email ή chat.

Όταν κάναμε κλικ στο κουμπί email, το ερώτημά μας δύο γραμμών ανεβάστηκε με μια γραμμή προόδου που παρακολουθεί το μικρό χρονικό διάστημα που χρειάστηκε. Λάβαμε μια απάντηση σχεδόν αμέσως, αλλά ήταν ένα μήνυμα που μας ζητούσε να δημιουργήσουμε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για το σύστημα βοήθειας.

Ωστόσο, δεν χρειαζόταν να το ρυθμίσουμε πριν λάβουμε απάντηση. Ο Mavenlink απάντησε στην ερώτησή μας σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ρωτώντας τι εννοούσαμε με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η ομάδα υποστήριξής της μπορεί να θέλει να ρίξει μια ματιά στον οδηγό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, ο οποίος τον εξηγεί λεπτομερώς.

Αφού εξηγήσαμε ποιος ήταν ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, μας ενημέρωσαν ότι δεν προσφέρθηκε.

Ζητήσαμε από το σύστημα ζωντανής συνομιλίας αν η Mavenlink προσέφερε τρόπους πληρωμής εκτός από πιστωτικές κάρτες και χρειάστηκαν τρία λεπτά για να μας δώσει ένα όχι.

Η βάση γνώσης της είναι καλή, ωστόσο, και περιλαμβάνει λεπτομερείς απαντήσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αναμφίβολα θα έχετε. Αυτό είναι τυχερό γιατί το Mavenlink είναι το εργαλείο διαχείρισης έργων που χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη βοήθεια για να ξεκινήσουμε.

Η υποστήριξη του Mavenlink θα μπορούσε να βελτιωθεί. Τούτου λεχθέντος, η γνώση της βάσης είναι καλή, οπότε παίρνει ένα αξιοπρεπές σκορ.

Τελικές σκέψεις

Το Mavenlink είναι ένα φανταστικό επιχειρηματικό εργαλείο που μπορεί να κάνει πάρα πολλά για εσάς. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες και κάνει πράγματα που οι άλλες πλατφόρμες δεν έχουν.

Οι επιλογές οικονομικής και τιμολόγησης είναι μεγάλα πλεονεκτήματα και θα μπορούσαν να αξίζουν την τιμή εισόδου μόνο εάν είναι χαρακτηριστικά που σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε τακτικά. Ωστόσο, είδαμε πολλά λάθη στις ροές εργασίας του, κάτι που δεν είναι υπέροχο. Όταν χρησιμοποιείτε οικονομικά χαρακτηριστικά, θέλετε τα πράγματα να συμπεριφέρονται όπως τα περιμένετε.

Αν και είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας, μας άφησε επανειλημμένα να αναρωτιόμαστε τι να κάνουμε όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα διαχείρισης έργων που έχουμε εξετάσει. Υπάρχουν επίσης πολλά λάθη UI, αλλά είναι μικρά και το Mavenlink είναι ακόμα καλό στη χρήση.

Στις χειρότερες στιγμές της, δίνει την εντύπωση ότι οι σχεδιαστές είχαν το περιστασιακό επιχείρημα και δεν έλυσαν ποτέ τις διαφορές τους. Μερικές φορές, η πλατφόρμα αισθάνεται ότι χτίστηκε από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Ποιος ξέρει, όμως, με την πάροδο του χρόνου οι ιδιορρυθμίες του μπορεί να γίνουν ακόμη και χαριτωμένοι. Εάν η Microsoft έκανε τα ίδια πράγματα, θα το μισούσαμε, αλλά δεν μπορούμε να σας αρέσει να προτιμάτε το Mavenlink παρά τα ελαττώματα του. Κάτω από την εμπειρία του χρήστη, υποψιαζόμαστε ότι χτυπά μια καρδιά χρυσού.

Με στιλβωτική ουσία, το Mavenlink θα μπορούσε να πάει από το να είναι καλό σε εξαιρετικό. Έχει περάσει λίγο καιρό, οπότε ποιος ξέρει τι ισχύει για το μέλλον του. Πιστεύουμε ότι αξίζει μια ματιά και αξίζει να επιμείνουμε στα προβλήματα οδοντοφυΐας που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε.

Πιστεύουμε ότι ένα προϊόν που διαχειρίζεται τα οικονομικά σας θα εμπνεύσει περισσότερη αυτοπεποίθηση εάν πήρε τα σωστά πράγματα, ωστόσο.

Έχουμε μιλήσει πολλά για σφάλματα και ζητήματα διεπαφής χρήστη σε αυτήν την κριτική και υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά η βασική εμπειρία είναι ακόμα ισχυρή. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Mavenlink είναι αρκετά καλά για να σας αξίζει τον χρόνο σας. Κανένα από τα προβλήματά του δεν είναι τόσο σοβαρό.

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το καπέλο ταξινόμησης μπορεί να σας έβαλε στο Slytherin, το Mavenlink είναι το λογισμικό για εσάς. Είναι επιχειρηματικό και εξαιρετικό για το σχεδιασμό και την κοστολόγηση όλων των πτυχών των έργων σας. Ωστόσο, οι Hufflepuffs που αναζητούν περισσότερη βοήθεια μπορεί να θέλουν να κάνουν αγορές.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Mavenlink, ενημερώστε μας εάν συμφωνείτε με την αξιολόγησή μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map