Αξιολόγηση FunctionFox • LEGIT ή SCAM; • Ενημερώθηκε τον Απρίλιο 2020

Αναθεώρηση FunctionFox

Το FunctionFox έχει υπέροχες δυνατότητες και μια εύχρηστη διεπαφή, αλλά φαίνεται να είναι περισσότερο μορφή από τη λειτουργία. Η πλατφόρμα είναι ελκυστική, αλλά με λίγα ζητήματα όσον αφορά τη χρηστικότητα και την έλλειψη πόρων υποστήριξης, εξακολουθεί να αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά.


best-project-management-software

Έχουμε δει μερικές πλατφόρμες διαχείρισης έργων που κάνουν τα πράγματα διασκεδαστικά, αλλά το FunctionFox θα μπορούσε να είναι το πρώτο που έχουμε δει ότι κάνει τα πράγματα, τολμούμε να το πούμε, εντυπωσιακά. Ίσως να πηγαίνει πολύ μακριά, αλλά έχει προσωπικότητα και αίσθηση του χιούμορ.

Σε αυτήν την κριτική FunctionFox, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του και θα δούμε αν η προσέγγισή της του δίνει πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών.

Χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση από τα περισσότερα εργαλεία που έχουμε εξετάσει εστιάζοντας περισσότερο στην παρακολούθηση χρόνου από τη διαχείριση εργασιών. Εάν ψάχνετε μια πλατφόρμα για να οργανώσετε τους πελάτες, το προσωπικό και τα έργα σας, καθώς και να παρακολουθείτε τον χρόνο και το κόστος σας, είναι μια καλή επιλογή.

Για όσους θέλουν πιο τυπικές λειτουργίες διαχείρισης έργων, όπως λεπτομερή έλεγχο των εργασιών, προτείνουμε να ανατρέξετε στην αναθεώρηση monday.com.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το FunctionFox

Χαρακτηριστικά

Τα περισσότερα λογισμικά διαχείρισης έργων που εξετάζουμε επικεντρώνονται σε εργασίες, αλλά το FunctionFox αφορά περισσότερο τη διατήρηση πληροφοριών πελάτη και έργου σε ένα μέρος και τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας σας.

functionfox-εργασίες

Η διαχείριση εργασιών περιλαμβάνεται στα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας, αλλά είναι περισσότερο μια περίπτωση κατηγοριοποίησης του τι ξοδεύετε το χρόνο σας από την οργάνωση των λεπτομερειών κάθε στοιχείου.

Εάν θέλετε μια πλατφόρμα που σας δίνει τον έλεγχο των λεπτομερειών εργασιών και σας επιτρέπει να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες και να διαχειριστείτε εξαρτήσεις, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Wrike.

Το FunctionFox διαθέτει ένα πλαίσιο πλοήγησης στα αριστερά που σας δίνει πρόσβαση στις διάφορες ενότητες του.

functionfox-πλοήγηση

Η προβολή ημερολογίου σάς επιτρέπει να βλέπετε τι έρχεται. Εκτός από τις μηνιαίες και εβδομαδιαίες προβολές, μπορείτε να κάνετε κλικ οποιαδήποτε μέρα για να λάβετε μια ανάλυση ανά ώρα για αυτό που έχει προγραμματιστεί. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό ημερολόγιο ομάδας, το οποίο διατηρεί τις κοινές δραστηριότητες ξεχωριστές από το προσωπικό σας πρόγραμμα.

functionfox-ημερολόγιο

Η επιφάνεια εργασίας του CEO της FunctionFox σάς παρέχει μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου για τα πάντα και σας επιτρέπει να βλέπετε πράγματα όπως ώρες που αφιερώνονται σε κάθε πελάτη, κόστος και τις καταστάσεις των έργων. Το να μπορείτε να δείτε αν έχετε υπερβεί τον προϋπολογισμό ή θα προσελκύσει τα αφεντικά παντού.

Οι σκληροπυρηνικοί τύποι επιχειρήσεων που αναζητούν καλό λογισμικό θα μπορούσαν να κάνουν χειρότερα από το να δούμε και την κριτική μας στο Mavenlink.

Το FunctionFox διαθέτει μια ολοκληρωμένη γεννήτρια αναφορών. Υπάρχουν πολλοί τύποι, συμπεριλαμβανομένων αναφορών δαπανών, εκτιμήσεων, αναλύσεων εργασιών και πολλών άλλων. Αυτό θα κάνει τον λογιστή σας χαρούμενο, αν δεν τους βγάλει από τη δουλειά. Εάν συμβεί αυτό, ο καλύτερος λογιστικός οδηγός λογισμικού μας μπορεί να τους βοηθήσει να τους ενθουσιάσει ξανά.

functionfox-αναφορά

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε το προσωπικό σας, το FunctionFox σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τη διαχείρισή τους. Μπορείτε να ταξινομήσετε άτομα ανά τμήματα, να τους δώσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης και να επιλέξετε εάν έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους ορίσετε ως διαχειριστές ή να τους επιτρέψετε να εισέλθουν στην ώρα.

Διαχείριση Πελατών FunctionFox

Ομοίως, μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε πελάτες και να αποθηκεύετε διάφορους τύπους πληροφοριών σχετικά με αυτούς. Υπάρχει επίσης ένα λεπτομερές σύστημα παρακολούθησης πελατών που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πολλά δεδομένα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα τιμολόγια με βάση τα δεδομένα σας και να επεξεργαστείτε τα πεδία τους πριν τα στείλετε στους πελάτες σας.

Δεν υπάρχουν πολλά στον τρόπο ενοποίησης, αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε πράγματα όπως αναφορές ως αρχεία Excel. Εάν αναζητάτε ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε άλλες πλατφόρμες, διαβάστε την αναθεώρηση Podio για να δείτε ένα παράδειγμα.

Όσον αφορά τις επιλογές προσαρμογής, υπάρχουν δύο θέματα: «φως» και «σκοτάδι». Το μόνο που φαίνεται να αλλάζουν είναι τα κουμπιά στην κορυφή, ωστόσο, που δεν έχει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση.

Μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπό σας για να δώσετε στον χώρο εργασίας σας μια αίσθηση ταυτότητας. Εάν αναζητάτε τρόπους για να δημιουργήσετε την παρουσία της ομάδας σας στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα εργαλεία εικονικής ομάδας λογισμικού για ιδέες.

Υπάρχουν περισσότερες επιλογές όσον αφορά την προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας, με επιλογές που καλύπτουν προσαρμοσμένα πεδία, μορφές ονομάτων και λεπτομέρειες φύλλου χρόνου.

functionfox-επιλογές

Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση των πραγμάτων, ανατρέξτε στην αναθεώρηση του Taskworld για μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δικές σας φωτογραφίες ως φόντο εάν δεν σας αρέσουν οι πολλές ενσωματωμένες προσφορές της.

Όσον αφορά την επικοινωνία εντός της ομάδας σας, το FunctionFox έχει ένα εταιρικό blog σχετικά με τα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας για να ενημερώνει όλους.

Μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θα λάβει επίσης ένα αντίγραφο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας, αλλά δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς να το στείλουμε ή εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατό εντός της πλατφόρμας. Εάν η επικοινωνία είναι σημαντική για εσάς, διαβάστε την κριτική Basecamp για να δείτε ένα εργαλείο που το καθιστά εύκολο.

Το FunctionFox προσφέρει πολλούς τρόπους για να παραμείνετε οργανωμένοι και να παρακολουθείτε τη δουλειά. Δεν διαθέτει αρκετά πράγματα που είναι στάνταρ αλλού, οπότε σας συνιστούμε να ακολουθήσετε μια δοκιμαστική προσέγγιση πριν από την αγορά για να δείτε εάν είναι κατάλληλη για την ομάδα σας.

Επισκόπηση λειτουργιών FunctionFox

Λογότυπο FunctionFoxwww.functionfox.com

Ξεκινά από 3500 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα
Μόνο Premier επίπεδο

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Λογότυπο

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
10 GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα, παραγγελίες αγοράς & ελέγχει για ετήσιες συνδρομές

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
14 ημέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
SSL

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Η εγγραφή στο FunctionFox είναι ακατάλληλη, αλλά αποστέλλεται γρήγορα στην αρχική του σελίδα. Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος και έξυπνος, κλίνει προς φιλικό προς tablet, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να πάρει πολλά στην οθόνη.

Δεν υπάρχει εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά την πρώτη σύνδεση, αλλά υπάρχει ένα πλήρες δείγμα έργου για εξερεύνηση. Αν θέλετε καθοδήγηση κατά την έναρξη, μπορείτε να βρείτε μια γρήγορη εκκίνηση .pdf στη σελίδα υποστήριξης. Υπάρχουν επίσης πολλά βίντεο. Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε την επισκόπηση για όποιο επίπεδο είστε.

Το FunctionFox έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ, την οποία απολαύσαμε. Το δείγμα του έργου δεν ήταν το συνηθισμένο placeholder της επιχείρησης, αλλά ένα έργο Shelf Danglers για το MuuMuu Dairy, με επικεφαλής τον ίδιο τον Johnny Fox.

functionfox-main

Πάνω από αυτό, τα πλαίσια που δείχνουν το κόστος του έργου μας και τις ώρες που έχουν καταγραφεί στο φύλλο χρόνου δείχνουν ότι η αλεπού έχει επίσης νύχια.

Διεπαφή FunctionFox

Η διεπαφή είναι γρήγορη και γρήγορη απόκριση, με ένα μενού με σαφή σήμανση στα αριστερά που σας προσφέρει πολλές κατηγοριοποιημένες επιλογές πλοήγησης. Μπορείτε να ορίσετε μερικές επιλογές για χρήση ως μεγαλύτερα προσαρμόσιμα κουμπιά που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης, οπότε δεν χρειάζεται να συνεχίσετε το κυνήγι για να βρείτε τις περιοχές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Η επεξεργασία του τι να κάνετε φαίνεται εύκολη, επειδή η διεπαφή φαίνεται καλά σχεδιασμένη και διαισθητική. Υπάρχουν πολλά, όμως, και το να καταλάβεις πώς ταιριάζουν όλα είναι πιο δύσκολο. Βρήκαμε μεμονωμένες περιοχές εύκολη στην πλοήγηση, αλλά μετά βρήκαμε ότι κινούνται ότι οι αλλαγές που κάναμε δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζονται σε άλλες περιοχές.

Για παράδειγμα, προσθέσαμε έναν νέο πελάτη και μετά δημιουργήσαμε ένα έργο. Κατά τη μετάβαση στο φύλλο χρόνου, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τον πελάτη, αλλά το έργο μας δεν φαίνεται να υπάρχει. Έχουμε δει άλλους να αναφέρουν ζητήματα χρηστικότητας στα φόρουμ και σε σχόλια.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια πλατφόρμα που διατηρεί τα πράγματα ωραία και απλή, διαβάστε την κριτική μας στο Asana. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε εκεί, ο οδηγός για αρχάριους της Asana έχει συμβουλές για να ξεκινήσετε.

functionfox-εκτιμήσεις

Οι εκτιμήσεις είναι εύκολο να ρυθμιστούν. Κατά τη δημιουργία ενός έργου, επιλέγετε από μια σειρά εργασιών που πιστεύετε ότι θα χρειαστούν. Κάθε εργασία έχει σχετική ωριαία τιμή και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Από εκεί εισάγετε πόσες ώρες νομίζετε ότι θα χρειαστούν για κάθε μία.

Το FunctionFox κάνει το έργο για εσάς και υπολογίζει το συνολικό εκτιμώμενο κόστος για το έργο σας.

Αργότερα, τα στοιχεία σας μπορούν να συγκριθούν με τις ώρες που πραγματικά καταγράψατε, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς συσσωρεύονται οι εκτιμήσεις σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη βελτίωση της ακρίβειας σας με την πάροδο του χρόνου.

Για να παρακολουθείτε τον χρόνο, μπορείτε να τον εισαγάγετε χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο χρονόμετρο του FunctionFox, το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε και να σταματήσετε όταν εργάζεστε σε κάτι. Η μόνη ένδειξη ότι λειτουργεί, ωστόσο, είναι ότι το εικονίδιο χρονοδιακόπτη γίνεται μπλε, οπότε είναι εύκολο να ξεχάσετε. Κάποιο είδος ορατού μετρητή μπορεί να λειτουργεί καλύτερα.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε τα φύλλα χρόνου, επομένως δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Έχουμε δώσει στο FunctionFox καλή βαθμολογία για φιλικότητα προς τον χρήστη. Η διεπαφή του είναι αναγνώσιμη και ανταποκρίνεται. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλα για εμάς και έχουμε δει παρόμοια σχόλια από άλλους χρήστες.

Αν και αντιμετωπίσαμε προβλήματα, ο σχεδιασμός είναι καλός και αν μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε να καταλάβετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο με μια εύκολη και διαισθητική διεπαφή που λειτουργεί πιο συχνά από ό, τι όχι, ρίξτε μια ματιά στην κριτική TeamGantt.

Κόστος

Το FunctionFox ακολουθεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση στην τιμολόγηση, με μεγάλη χρέωση για τον πρώτο χρήστη και, στη συνέχεια, μικρότερη χρέωση για επιπλέον μέλη της ομάδας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μικρές ομάδες, αλλά είναι μια δίκαιη αντανάκλαση του τρόπου κλιμάκωσης του κόστους.

Στη θετική πλευρά, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για δύο εβδομάδες χωρίς να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις, αλλά θα πρέπει να συζητήσουν τις λεπτομέρειες με την ομάδα πωλήσεων της FunctionFox. Το FunctionFox προσφέρει επίσης ένα μήνα δωρεάν για κάθε χρήστη στον οποίο αναφέρεται.

Είναι επίσης δωρεάν για τους μαθητές, που παίρνει το χτύπημα από την τιμή και παρέχει δωρεάν εκπαίδευση και διαδικτυακά σεμινάρια σε όσους βρίσκονται ακόμη στην εκπαίδευση.

Το FunctionFox αφορά περισσότερο την παρακολούθηση του χρόνου από τη διαχείριση εργασιών και το κλασικό επίπεδο δεν προσφέρει μεγάλο μέρος του τελευταίου. Εάν εστιάζετε στην οργάνωση και την οργάνωση εργασιών, σας συνιστούμε να αποφύγετε τη φθηνότερη επιλογή της.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι επίσης περιορισμένος, με 10 GB διαθέσιμα στο πιο ακριβό πακέτο του και επιπλέον χώρο διαθέσιμο για 10 $ ανά μήνα ανά 10 GB σε όλα τα πακέτα. Αν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Μπορείτε να πληρώσετε για ετήσια προγράμματα με πιστωτική κάρτα, επιταγή ή εντολή αγοράς. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το FunctionFox, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εάν παρακολουθείτε τις πένες και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι με δωρεάν βαθμίδα και χαμηλότερες τιμές, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Freedcamp.

Το FunctionFox έχει αξιοπρεπή βαθμολογία στο κόστος. Έχετε πολλές επιλογές για να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, καθώς και μια δωρεάν δοκιμή και μια σειρά παραχωρήσεων. Ωστόσο, δεν είναι η φθηνότερη πλατφόρμα.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Το FunctionFox έχει μια σελίδα στον ιστότοπό της που αντιμετωπίζει ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου, η οποία μας διαβεβαιώνει ότι δεν μπερδεύει τα δεδομένα ή τις πληροφορίες σας, εκτός εάν σας ζητηθεί.

Συμπληρώνει όμως την πόλη και τη χώρα σας με βάση την εκτίμηση της τοποθεσίας σας. Χρησιμοποίησε επίσης τη διεύθυνση email μας για να προσδιορίσει τον ιστότοπό μας. Δεν ενδιαφερόμαστε για εφαρμογές που αποθηκεύουν δεδομένα για εμάς που δεν έχουμε παράσχει ρητά.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση των πληροφοριών σας ασφαλή, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο προστασίας του άρθρου απορρήτου σας.

Από τη θετική πλευρά, προσφέρει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε μια εγκατάσταση εκτός ασφάλειας υψηλής ασφάλειας. Χρησιμοποιεί επίσης SSL για δεδομένα υπό διαμετακόμιση, δίνοντάς σας κάποια προστασία από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Δυστυχώς, δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί αυτό έχει σημασία, διαβάστε τον οδηγό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Για να δείτε μια εναλλακτική λύση που κάνει καλά την ασφάλεια και το απόρρητο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Smartsheet.

Το FunctionFox έχει καλό σκορ στην ασφάλεια και το απόρρητο. Δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και δεν έχετε πολλές επιλογές για να διαχειριστείτε τα πράγματα μόνοι σας, αλλά τα βασικά είναι διαθέσιμα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί “επαφή”, θα σας δοθεί ένας αριθμός τηλεφώνου, μια διεύθυνση email και μια φόρμα επικοινωνίας για να διαλέξετε. Πολλές πλατφόρμες αποκρύπτουν τα στοιχεία άμεσης επαφής τους, αν και τα προσφέρουν, οπότε είναι ωραίο να βλέπεις μια πλατφόρμα να σου δίνει πολλές επιλογές υποστήριξης χωρίς να χρειάζεται να τα κυνηγάς.

Το FunctionFox δεσμεύεται να ανταποκρίνεται άμεσα σε κλήσεις και αιτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μόνο κατά τις ώρες γραφείου των ΗΠΑ. Εκτός από αυτά, υπόσχεται να σας απαντήσει το πρώτο πράγμα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το δοκιμάσαμε με μια έρευνα σχετικά με το ζήτημά μας με τα πρόσφατα δημιουργημένα έργα που δεν εμφανίζονται στην οθόνη φύλλου χρόνου. Ήταν αργά το απόγευμα στις ΗΠΑ όταν ρωτήσαμε, οπότε περιμέναμε μια απάντηση το επόμενο πρωί.

Η απάντηση φάνηκε να λείπει, αλλά το σφάλμα που αναφέραμε διορθώθηκε την επόμενη φορά, όμως, συνδεθήκαμε, οπότε ίσως το προσωπικό υποστήριξης περίμενε να ακούσει από τους προγραμματιστές να διορθώσουν το πρόβλημα.

Για να μάθετε για μια εναλλακτική πλατφόρμα με γρήγορη υποστήριξη, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας monday.com. Είναι το αγαπημένο μας εργαλείο σε αυτήν την κατηγορία.

Κάνοντας κλικ στο μενού βοήθειας εμφανίζεται μια αναδυόμενη ιστοσελίδα με μια λεπτομερή περιγραφή κειμένου της σελίδας που βλέπετε στη διεπαφή. Είναι μια αραιή προσέγγιση και φαίνεται χρονολογημένη, αλλά το βρήκαμε αποτελεσματικό. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν βίντεο ή εικόνες, αλλά το κείμενο είναι λεπτομερές, οπότε λαμβάνετε πολλές πληροφορίες.

Έχει, ωστόσο, καθοδήγηση μέσω βίντεο, αν το ψάχνετε, με αρκετά, λεπτομερή βίντεο YouTube που σας δείχνουν στην πλατφόρμα.

Η αναζήτηση για κάτι συγκεκριμένο είναι πιο δύσκολη, ωστόσο, και προσπαθήσαμε να βρούμε πράγματα σε πολλές περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό ήταν ακόμη πιο σοβαρό γιατί βρήκαμε πράγματα που δεν λειτουργούσαν και υποψιαζόμασταν ότι ήταν σφάλματα.

Το FunctionFox παίρνει ένα καλό σκορ για τις υπηρεσίες και την υποστήριξή του. Έχει τρόπους για να πάρει βοήθεια, αλλά δεν είναι τόσο διεξοδικοί όσο θα μπορούσαν.

Η ετυμηγορία

Το FunctionFox έχει εξαιρετικές δυνατότητες για παρακολούθηση του κόστους σε πολλά έργα και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο υψηλού επιπέδου για τους διευθυντές και τα στελέχη να παρακολουθούν τα πράγματα. Η διαχείριση των εργασιών της είναι πιο περιορισμένη, οπότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού εάν αυτό είναι το επίκεντρό σας.

Η συλλογή μας για το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε αν θέλετε να συγκρίνετε τι υπάρχει εκεί έξω. Διαβάστε την αναθεώρηση ClickUp για ένα προϊόν που έχει πολλά πράγματα σωστά όσον αφορά τη βασική διαχείριση εργασιών.

Το FunctionFox φαίνεται καλό. Είναι γενικά ελκυστικό και καλά σχεδιασμένο, αλλά δυσκολευτήκαμε να το κάνουμε να λειτουργεί όπως θέλαμε. Όταν χάσαμε, οι επιλογές υποστήριξης δεν πρόσφεραν αρκετά για να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στον δρόμο.

Το FunctionFox προσφέρει κάτι διαφορετικό από τις περισσότερες πλατφόρμες που έχουμε δει, αλλά σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε πριν αγοράσετε για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εάν έχετε δοκιμάσει το FunctionFox, ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map