Επανεξέταση Freedcamp – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Freedcamp

Ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη, ζεστό εργαλείο, το Freedcamp προσφέρει χαμηλές τιμές και καλή λειτουργικότητα. Έχει επίσης αξιοπρεπή αποθήκευση και καλή υποστήριξη, καθιστώντας τον κορυφαίο υποψήφιο για τη νούμερο ένα θέση στο λογισμικό διαχείρισης έργων. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση του Freedcamp για λεπτομέρειες.


best-project-management-software

Το Freedcamp υπόσχεται δωρεάν, αβίαστη συνεργασία για ομάδες και προσφέρει στους χρήστες του πολλά εργαλεία για να τους βοηθήσουν να συνεργαστούν σε έργα. Προέρχεται από την Καλιφόρνια και είναι μια νέα, μοντέρνα πλατφόρμα. Διαβάστε τι σκεφτήκαμε σε αυτήν την κριτική του Freedcamp.

Είναι φιλικό προς το χρήστη και στοχεύει στον σεβασμό των πελατών του. Εάν δεν σας αρέσει η σκληρή πώληση και εκτιμάτε ότι το email σας δεν περιέχει προσφορές προϊόντων και ανεπιθύμητα μηνύματα, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο ιστότοπός του είναι ζεστός και ευχάριστος – περισσότερο σαν να βρίσκεστε σε καφετέρια από την επιχειρηματική ατμόσφαιρα υψηλής πίεσης που κάποια εργαλεία προσπαθούν να δημιουργήσουν ξανά.

Εάν προτιμάτε κάτι πιο εστιασμένο στις επιχειρήσεις, ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση LeanKit για μια πλατφόρμα που ακολουθεί μια εναλλακτική προσέγγιση.

Αν και είναι η πρώτη φορά που κοιτάξαμε στο Freedcamp, είναι δημοφιλές και έχει βαριά βάρη στα βιβλία του, συμπεριλαμβανομένων των Google, Apple, PayPal και Airbnb, οπότε αν εγγραφείτε, θα είστε σε καλή παρέα.

Μας εντυπωσιάστηκαν και το βρήκαμε φθηνό και εύκολο στη χρήση, παρά το περιστασιακό ελάττωμα της διεπαφής. Αξίζει να δείτε, ειδικά αν παρακολουθείτε τις πένες. Οι εκπαιδευτικοί και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί λαμβάνουν ειδικές προσφορές, οπότε έχουν ακόμη περισσότερους λόγους να το δοκιμάσουν. Εάν δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτό, ρίξτε μια ματιά στην επιλογή του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων.

Εναλλακτικές λύσεις για το Freedcamp

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Παίρνετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης με το Freedcamp, το οποίο είναι εξαιρετικό, αλλά το όριο μεγέθους αρχείου για τους δωρεάν χρήστες είναι μόλις 10 MB. Αυτό θα είναι αρκετά περιοριστικό. Το βίντεο είναι εκτός λειτουργίας, για παράδειγμα και τα αρχεία έργου λογισμικού και ακόμη και οι μεγάλες εικόνες ενδέχεται να είναι πολύ μεγάλες. Το όριο αυξάνεται με επίπεδα συνδρομής, έως και 250MB κατ ‘ανώτατο όριο στο εταιρικό πρόγραμμα.

Αυτό είναι πολύ καλύτερο, αλλά θα χρειαστείτε ακόμα περισσότερα εάν εργάζεστε με μεγαλύτερους τύπους αρχείων. Εάν πρέπει να αποκτήσετε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης αρχείων, διαβάστε το άρθρο μας για το καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για ομάδες για μια συλλογή των επιλογών.

Το Freedcamp διαθέτει μια αγορά εφαρμογών για την επέκταση της λειτουργικότητάς του. Οι πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές απαιτούν πάνω από 2 εκατομμύρια εγκαταστάσεις και μερικές από τις εφαρμογές επί πληρωμή έφτασαν τα 20.000 περίπου. Οι σελίδες διαμόρφωσής του, προσπελάσιμες μέσω του κουμπιού «σύστημα διαχείρισης» στον πίνακα ελέγχου, σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ενότητες, προσθέτοντάς τις εύκολα στα έργα σας.

Ο συντονισμός αυτού που είναι διαθέσιμος σας επιτρέπει να διατηρείτε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται, ενώ συμπεριλαμβάνετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Οι βασικές προβολές επιλέγονται μέσω εικονιδίων στη φωτεινή οριζόντια γραμμή εργαλείων.

Τα στοιχεία προστίθενται σε μια σκοτεινή πλευρική γραμμή στα αριστερά της οθόνης. Η αριστερή γραμμή εργαλείων δεν ήταν ορατή σε πολλές περιοχές, στερώντας μας από εύκολους συνδέσμους προς στοιχεία που προσθέσαμε, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σελιδοδεικτών για να το ξεπεράσετε.

Υπάρχει ένα API για προγραμματιστές εάν θέλουν να επεκταθούν στο Freedcamp. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε με το Zapier για να δώσετε στο Freedcamp πρόσβαση σε δεδομένα σε τεράστιο αριθμό πλατφορμών. Διαβάστε για μερικά παραδείγματα στην κριτική μας στο Google Drive, στην κριτική Evernote και στην κριτική Asana.

Η προβολή widget εμφανίζει τα widget που έχετε συμπεριλάβει, αλλά τα στοιχεία που δείχνει δεν συνδέονται πάντα με τις ίδιες τις οθόνες, κάτι που προκαλεί σύγχυση. Προσθέσαμε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης προβλημάτων. Παρακολούθησε ζητήματα χωριστά από αυτά που προσθέσαμε στην προβολή εργασιών, κάτι που μας πήρε λίγο χρόνο για να το καταλάβουμε.

Freedcamp Wikis

Το Freedcamp διαθέτει wiki, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων γύρω από το έργο σας, το οποίο είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν νήματα συζήτησης για να επικοινωνήσουν οι ομάδες τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές που να δείχνουν ποιες εργασίες έχουν γίνει, αλλά δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές προσαρμογής για αυτούς.

τιμολόγιο freedcamp

Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα τιμολόγησης, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα τιμολόγια και εκτιμήσεις και να αποθηκεύετε λεπτομέρειες πελατών. Εάν σας ενδιαφέρει να δείτε περισσότερες επιλογές όσον αφορά την αυτοματοποίηση των τιμολογίων σας, ρίξτε μια ματιά στις λογιστικές υπηρεσίες λογισμικού για ιδέες.

Τα περισσότερα από τα γραφικά στοιχεία φαίνονται καλά, αλλά μερικές φορές αισθάνονται χαμηλά όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Μερικοί από αυτούς φαινόταν αυτόνομοι, χρησιμοποιώντας τα δικά τους δεδομένα χωρίς προφανή τρόπο να τα ενσωματώσουν στο ευρύτερο έργο. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί θα τους βρουν χρήσιμοι, και προτείνουμε να πειραματιστούμε για να βρούμε αυτά που μπορούν να είναι χρήσιμα.

γράφημα freedcamp

Εκτός από την εκτέλεση στο πρόγραμμα περιήγησης, το Freedcamp διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τα έργα σας τόσο στο τρένο όσο και στο γραφείο. Υπάρχει μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές για Windows στον ιστότοπό της, καθώς και μια ακόμη καλύτερη κρυφή έκδοση macOS, την οποία βρήκαμε μόνο συνδεδεμένες στη βάση γνώσης της.

Η σελίδα έκδοσης των Windows περιλαμβάνει μια προειδοποίηση ότι θα χρειαστεί να κάνετε κλικ σε μια οθόνη “μη αναγνωρισμένης εφαρμογής” για να την εγκαταστήσετε, κάτι που είναι κάπως ανησυχητικό. Εκτιμούμε ότι η απόκτηση πιστοποίησης για εφαρμογές σε επιτραπέζιους υπολογιστές είναι μια ακατάστατη διαδικασία, αλλά αναμένουμε ακόμα μια επιχείρηση με εκατομμύρια πελάτες να είναι σε θέση να το κάνει.

Μας αρέσει ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος του Freedcamp. Έχει επίσης πολλά widget και επεκτάσεις, αλλά πιστεύαμε ότι μερικά από αυτά θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Χτυπάει πολλά κουτιά, αλλά έχει επίσης μερικά τραχιά άκρα. Το Freedcamp είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο, ωστόσο, με πολλά διαθέσιμα, οπότε παίρνει μια αξιοπρεπή βαθμολογία εδώ.

Επισκόπηση δυνατοτήτων του Freedcamp

Λογότυπο Freedcampfreedcamp.com

Ξεκινά από 149 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
14 ημέρες (εκτός επιχείρησης)

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
Μόνο για επιχειρήσεις

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC
Έμμεσα, μέσω AWS

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Από τον ιστότοπό του έως τις εφαρμογές του, τα πάντα στο Freedcamp ακολουθούν μια κεντρική για τον χρήστη προσέγγιση. Η εφαρμογή βγαίνει από το δρόμο της για να κάνει τα πράγματα σωστά.

freedcamp-καλωσόρισμα

Η εγγραφή είναι εύκολη και, μόλις το κάνετε, σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε το πρώτο σας έργο. Το Freedcamp χρησιμοποιεί μια απλή προσέγγιση δύο πάνελ, με το αριστερό πλαίσιο να περιέχει πεδία για ενημέρωση και το δεξί πλαίσιο να δείχνει πώς πρέπει να οργανωθεί το έργο σας. Το κείμενο του παραδείγματος θα αντικατασταθεί από αυτό που πληκτρολογείτε.

Μας άρεσε αυτό και πιστεύαμε ότι ήταν μια τακτοποιημένη προσέγγιση σε ένα πρόβλημα που βρίσκουμε σε πολλά εργαλεία, όπου η εισαγωγή μας ωθεί να ρυθμίσουμε τα πράγματα πριν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνδέσμους σε μερικά εισαγωγικά βίντεο λίγο μετά την εγγραφή σας. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε το εργαλείο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους δούμε να δείχνουν πώς λειτουργούν τα πράγματα, χωρίς να σας κάνουμε να παρακολουθείτε το υλικό πλήρωσης στην αρχή και σας προτείνουμε να τα παρακολουθήσετε για μια γρήγορη επισκόπηση όλων.

Από εκεί, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να δείτε τις ανατεθείσες εργασίες, ενημερώσεις, έργα και μια εβδομαδιαία επισκόπηση. Υπάρχουν επίσης διάφορα χειριστήρια και μενού στην οθόνη. Είναι ένας ισχυρός σχεδιασμός που είναι ελκυστικός και ελκυστικός, δίνοντάς σας πολλές επιλογές χωρίς να φανείτε συντριπτικός.

ταμπλό freedcamp

Οι εργασίες μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα και να εκχωρηθούν ιδιότητες, όπως προτεραιότητες και ημερομηνίες έναρξης και λήξης, και μπορούν να ανατεθούν σε ένα μέλος της ομάδας. Εμφανίζονται σε μια λίστα από προεπιλογή και μπορούν να φιλτραριστούν και να ταξινομηθούν.

Δευτερεύουσες εργασίες Freedcamp

Μπορούν να δημιουργηθούν δευτερεύουσες εργασίες, καθώς και εξαρτήσεις, οι οποίες σας δείχνουν τι πρέπει να γίνει πρώτα και τι περιμένει να ολοκληρωθούν άλλα πράγματα.

Εκτός από την καλά σχεδιασμένη νέα φόρμα εργασιών, υπάρχουν ετικέτες στα δεξιά που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε υπάρχουσες εργασίες. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τα σύρετε στη νέα φόρμα εργασιών, η οποία προκαλεί σύγχυση στην αρχή.

freedcamp-εργασίες

Μπορείτε να σχολιάσετε κάθε εργασία και να επισυνάψετε αρχεία σε αυτές. Αυτό μπορεί να γίνει απευθείας ή μέσω υπηρεσιών όπως το Google Drive, το Microsoft OneDrive ή το Dropbox. Ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας στο Dropbox εάν είστε ένας από τους λίγους που δεν το έχουν δοκιμάσει.

ημερολόγιο freedcamp

Πέρα από την προβολή εργασιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προβολή ημερολογίου για να δείτε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Εύκολα, το Freedcamp σάς επιτρέπει να μετακινείτε εργασίες κάνοντας μεταφορά και απόθεση.

Το ημερολόγιο έχει επιλογές προβολής, όπως σκοτεινή λειτουργία και διάφορα επίπεδα αντίθεσης. Μπορείτε να αλλάξετε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας σε Κυριακή ή Δευτέρα, καθώς και να προσαρμόσετε τις ώρες εργασίας σας με βάση τον τρόπο λειτουργίας.

Η προβολή kanban χωρίζει τις εργασίες σας σε τρεις στήλες, δείχνοντάς σας ποια έχετε ξεκινήσει, ποια έχετε τελειώσει και ποια ακόμη περιμένουν να γίνουν. Αυτός είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος οργάνωσης των πραγμάτων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τις στήλες όπως μπορείτε με ορισμένα εργαλεία.

Ένα άλλο καλό εργαλείο που βασίζεται σε μια προβολή καναβάν είναι το Trello. Το χρησιμοποιούμε εδώ στο Cloudwards και σας συνιστούμε να ανατρέξετε στον οδηγό για αρχάριους του Trello, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Η προβολή Gantt σας δείχνει πώς τα καθήκοντα ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξαρτήσεις μαζί του σύροντας μεταξύ διαφορετικών στοιχείων. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε τα έργα σας και να διασφαλίσετε ότι όλα μπορούν να γίνουν εγκαίρως.

freedcamp-gantt

Σελιδοδείκτες του Freedcamp

Ένα χαρακτηριστικό ποιότητας ζωής που εκτιμούμε είναι η λίστα σελιδοδεικτών του Freedcamp. Σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε σελίδα ή προβολή σε μια αναπτυσσόμενη λίστα, η οποία είναι χρήσιμη κατά την πλοήγηση. Θα θέλαμε να το εφαρμόζει σε όλα τα εργαλεία διαχείρισης έργων, γιατί διευκολύνει την εύρεση του δρόμου σας.

σελιδοδείκτες freedcamp

Είδαμε μερικά σφάλματα στον ιστότοπό του, όπως κενά, ορθογραφικά λάθη και ανακριβείς πληροφορίες. Για παράδειγμα, κάποιο κείμενο αναφέρει ότι η εφαρμογή Android της είναι σχεδόν έτοιμη, παρόλο που είναι διαθέσιμη στο Play Store. Κανένα από αυτά δεν είναι σημαντικά πράγματα, αλλά δείχνουν ότι το Freedcamp έχει πολλά τραχιά άκρα, παρά το ότι φαίνεται γυαλισμένο και είναι διαισθητικό στη χρήση.

Η πλοήγηση είναι όμορφη και λεία και ανταποκρίνεται γρήγορα. Δεν έχει ροή κατά καιρούς και η πρόσβαση σε συγκεκριμένες οθόνες είναι συχνά πιο δύσκολη από ό, τι θα έπρεπε, επειδή μερικές φορές τα πάνελ πλοήγησης λείπουν. Ωστόσο, οι σελιδοδείκτες κάνουν τη διαφορά και μετριάζουν το πρόβλημα.

Η χρήση του Freedcamp είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχουν πολλές ωραίες πινελιές, αλλά έχει και το δίκαιο μερίδιο των μικρών ζητημάτων. Παίρνει ένα καλό σκορ συνολικά.

Κόστος

Σύμφωνα με το όνομά του, το Freedcamp είναι δωρεάν για απεριόριστους χρήστες και σας επιτρέπει να έχετε όσα αρχεία και έργα θέλετε. Η σελίδα τιμολόγησης υπόσχεται “απλή και ειλικρινή” τιμολόγηση, και αυτό κερδίζετε.

Οι λογαριασμοί Freedcamp είναι μόνο για ενεργούς χρήστες. Μπορείτε να προσκαλέσετε όσα άτομα θέλετε να δείτε τα έργα σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για τα προγράμματα επί πληρωμή, με εξαίρεση το επίπεδο Enterprise. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Freedcamp εάν θέλετε να το δοκιμάσετε.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να λάβουν ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις. Εάν έχουν λιγότερους από 30 χρήστες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μινιμαλιστικό επίπεδο δωρεάν και υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις στα άλλα σχέδια. Το Freedcamp έχει μια λίστα εξαιρέσεων για ΜΚΟ, οπότε ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό του για λεπτομέρειες.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του είναι και κάτι επικό, επομένως, αν είστε ο τύπος του ατόμου που του αρέσει να διαβάζει τη μικρή εκτύπωση, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να τα διαβάσετε.

Η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα.

Για την αποδεκτή δωρεάν προσφορά, τις χαμηλότερες τιμές στα περισσότερα από τα σχέδιά της και τις εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δίνουμε στο Freedcamp υψηλά σήματα.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Το Freedcamp δεν παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στην ενότητα πωλήσεων του ιστότοπού του και είναι ασυνήθιστο από αυτή την άποψη. Έχει μια πολιτική απορρήτου, αλλά είναι περισσότερο ένα έγγραφο νομικής συμμόρφωσης παρά μια φιλική προς τον πελάτη εξήγηση για το τι κάνει για την προστασία των δεδομένων σας.

Μόλις εγγραφείτε, υπάρχει ένα χρήσιμο άρθρο στη βάση γνώσεων που σας παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεσμεύεται να μην προβάλλει τα δεδομένα των χρηστών σας εκτός εάν είναι απαραίτητο, κάτι που θα θέλαμε να θεωρούμε δεδομένο, επομένως είναι καλό να βλέπουμε τον Freedcamp να δεσμεύεται. Εάν ανησυχείτε για το ποιος άλλος μπορεί να σας παρακολουθεί, διαβάστε τον τρόπο προστασίας του απορρήτου σας για δείκτες.

Συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. και Ελβετικές ΗΠΑ πλαίσια ασπίδας απορρήτου. Αναφέρει επίσης τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων, αλλά δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, σε αντίθεση με εμάς στο άρθρο μας για το GDPR, το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Λέει ότι υποστηρίζει τις “τελευταίες σουίτες και πρωτόκολλα ασφαλούς κρυπτογράφησης”, αλλά δεν προσδιορίζει ποια κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί για δεδομένα κατά τη μεταφορά ή σε κατάσταση ηρεμίας. Ίσως να μας σώσετε τις λεπτομέρειες κάνει τη ζωή πιο δύσκολη και για τους κακούς. Διαβάστε το άρθρο μας για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για περισσότερα σχετικά με το θέμα.

Εκτός από την πραγματοποίηση τακτικών αντιγράφων ασφαλείας, ελέγχεται εξωτερικά και διαθέτει ένα αυτόματο σύστημα ανίχνευσης εισβολής για να εντοπίσει επίδοξους χάκερ.

Εάν η ασφάλεια και το απόρρητο είναι προτεραιότητες για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Smartsheet. Το Smartsheet είναι ισχυρό και στις δύο περιοχές, καθώς και εύκολο στη χρήση.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσφέρεται μόνο στο εταιρικό του σχέδιο. Θα προτιμούσαμε να το δούμε διαθέσιμο σε όλους, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να μην το έχουμε καθόλου. Διαβάστε το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί το εκτιμούμε.

Δεν βρήκαμε πολλά στον τρόπο επιλογών ασφαλείας στην εφαρμογή, αλλά υπάρχει ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασης ομάδας.

Το Freedcamp προσφέρει αυτό που θα περίμενε κανείς όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, με υψηλά πρότυπα, καθώς και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όσους βρίσκονται στο πιο ακριβό πακέτο του. Θα προτιμούσαμε να δούμε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που υπάρχει, οπότε το Freedcamp παίρνει ένα καλό σκορ.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Το Freedcamp υπόσχεται διαφορετικές ταχύτητες απόκρισης ανάλογα με το σχέδιό σας. Οι δωρεάν χρήστες λαμβάνουν τυπική υποστήριξη, ενώ όσοι βρίσκονται στην κατηγορία Enterprise μπορούν να αναμένουν μια γρήγορη ανταπόκριση.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη υποστήριξης” στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και θα εμφανιστεί μια φόρμα επικοινωνίας. Είναι γρήγορο, λειτουργικό και αποδοτικό και δεν σας υποχρεώνει να περάσετε από τα υλικά υποστήριξής του πριν στείλετε ένα μήνυμα. Μας αρέσει η ανοησία προσέγγιση.

Υποβάλαμε μια ερώτηση σχετικά με την προσθήκη προσαρμοσμένων στηλών στην προβολή kanban και λάβαμε μια απάντηση σε λίγο περισσότερο από μισή ώρα, κάτι που είναι εξαιρετικό. Η απάντηση ήταν λεπτομερής και πρότεινε μερικές λύσεις για το ζήτημα που είχαμε, μαζί με την παροχή ενός διαγράμματος, έτσι κορυφαία σημάδια στην ομάδα υποστήριξης του Freedcamp.

Επιλέξτε τα «μαθήματα & υποστήριξη »στο κύριο μενού και θα σας σταλεί σε μια καλά σχεδιασμένη σελίδα γνώσης. Περιλαμβάνει συνδέσμους σε μερικά βίντεο του YouTube. Υπάρχουν περίπου 20 στο κανάλι του Freedcamp.

Τα άρθρα της γνώσης είναι ξεκάθαρα, με πολλές εικονογραφήσεις με ετικέτα για να σας δείξουν πώς να κάνετε πράγματα. Υπάρχουν όμως μερικά κενά και η σελίδα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα πεδίο αναζήτησης. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση ενός άρθρου σχετικά με τον τρόπο προσθήκης στηλών στην προβολή καναβάν, για παράδειγμα ή οτιδήποτε σχετικά με την προβολή καναβάν.

Έξυπνα, υπάρχει ένα κουμπί “επαναφορά όλων των συμβουλών”. Αυτή είναι μια ακόμη καλή ιδέα. Πολλά εργαλεία περιλαμβάνουν πολλές χρήσιμες συμβουλές και αναδυόμενα παράθυρα για νέους χρήστες, αλλά τα εμφανίζουν μόνο μία φορά, ώστε να μπορούν εύκολα να χαθούν αν είστε απασχολημένοι με την ολοκλήρωση ή την ξεχάσετε. Έχοντας ένα κουμπί για να τα επαναφέρετε έχει πολύ νόημα.

Δυστυχώς, η εκτέλεση δεν είναι τόσο καλή, καθώς δεν λάβαμε συμβουλές και αναδυόμενα παράθυρα, ακόμη και αφού κάναμε κλικ στο κουμπί. Είναι όμως μια υπέροχη ιδέα και είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε και άλλες πλατφόρμες.

Μας εντυπωσιάστηκαν με την υποστήριξη του Freedcamp. Η ομάδα της επέστρεψε γρήγορα σε εμάς όταν θέσαμε μια ερώτηση και έχει μια καλή επιλογή υλικού υποστήριξης, αλλά η βάση γνώσης της θα μπορούσε να κάνει με περισσότερα άρθρα. Παίρνει ένα καλό σκορ.

Τελικές σκέψεις

Μας εντυπωσιάστηκαν με αυτό που είδαμε όταν χρησιμοποιούσαμε το Freedcamp. Εκτός από τα σωστά βασικά, είναι γεμάτο καλές ιδέες. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση και φθηνό.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το εξετάσαμε, αλλά θα μπορούσε να συμπεριληφθεί όταν καταρτίσουμε την επόμενη συλλογή μας για το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων. Έχει μερικά μικρά λάθη διάσπαρτα στη διεπαφή και τον ιστότοπό του, αλλά τα πράγματα λειτουργούν καλά συνολικά.

Εάν έχετε δοκιμάσει το Freedcamp, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί του στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map