Easy Project Review – Ενημερώθηκε το 2020

Εύκολη αναθεώρηση έργων

Το Easy Projects είναι ένα εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης έργων που σας επιτρέπει να οργανώνετε γρήγορα μεγάλες ομάδες. Θα ήταν τέλειο, ακόμη και αν δεν υπήρχε το υψηλό κόστος και η φοβερή υποστήριξη. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Easy Projects για τις λεπτομέρειες.


best-project-management-software

Το Easy Projects είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο που εστιάζει στην ολοκλήρωση των πραγμάτων και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τις ομάδες. Κατασκευασμένο από τον προγραμματιστή Logic Software που εδρεύει στο Τορόντο, υπάρχει από το 2004. Σε αυτήν την κριτική Easy Projects, θα το συγκρίνουμε με τον ανταγωνισμό.

Οι πελάτες της περιλαμβάνουν HP, Goodyear και Reuters, οπότε είναι ένας καθιερωμένος παίκτης που εμπιστεύεται πολλές μεγάλες εταιρείες.

Εντυπωσιάσαμε από τα χαρακτηριστικά του, καθώς και από τη γενική του ποιότητα. Όλα λειτουργούν καλά και είναι γεμάτο χρήσιμους τρόπους για να παρακολουθείτε το έργο σας. Η διαχείριση εργασιών συμβαδίζει με την παρακολούθηση του χρόνου και τη χρέωση και τα Easy Projects θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν πολλά χαρτιά.

Ήμασταν λιγότερο εντυπωσιασμένοι με την υποστήριξή του, η οποία δεν απάντησε στις ερωτήσεις μας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα πωλήσεών της βρήκε το χρόνο να επικοινωνήσει μαζί μας πολλές φορές.

Εκτός από την αργή υποστήριξη και το κόστος, ωστόσο, δεν τα καταφέραμε πολύ λάθος. Θα το συνιστούσαμε σε οποιονδήποτε αναζητά ένα ποιοτικό, εύχρηστο πρόγραμμα. Δεν είναι το πιο ελκυστικό οπτικά λογισμικό, αλλά η διεπαφή του είναι αναγνώσιμη και ολοκληρώνει τη δουλειά χωρίς να είναι φανταχτερή.

Εναλλακτικές λύσεις για εύκολα έργα

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το Easy Projects διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών και τα εργαλεία και η διεπαφή του λειτουργούν καλά. Δεν είχαμε τεχνικά προβλήματα ή προβλήματα κατά τη χρήση του.

Το κέντρο δραστηριοτήτων έχει μια λίστα εργασιών στα αριστερά και ένα γράφημα Gantt στα δεξιά που δείχνει πώς ταιριάζουν οι εργασίες. Μπορείτε να το αλλάξετε σε προβολή καναλών πολλαπλών στηλών, αν προτιμάτε. Εάν η προβολή kanban ικανοποιεί τις ανάγκες σας, ίσως αξίζει να δείτε τον οδηγό για αρχάριους του Trello για να μάθετε για μια απλούστερη εναλλακτική λύση.

Η δημιουργία αναφορών του Easy Projects σας επιτρέπει να δημιουργείτε πίνακες, γραφήματα πίτας και γραφήματα ράβδων χρησιμοποιώντας όλα τα είδη μετρήσεων. Έχει πολλές επιλογές και φίλτρα και είναι δυναμικό, επομένως είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μετατροπή των δεδομένων σας σε πληροφορίες.

Εάν πρέπει να δημιουργείτε τακτικά αναφορές, ανατρέξτε στην κριτική Smartsheet για μια άλλη πλατφόρμα που το κάνει καλά.

easy-projects-time-logs

Μπορείτε να δείτε αρχεία καταγραφής χρόνου που δείχνουν τι κάνουν τα μέλη της ομάδας ή τουλάχιστον τι έχουν καταγράψει. Εάν θέλετε να βρείτε μια ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των μελών της ομάδας σας, δεν έχετε καμία έλλειψη επιλογών.

easy-projects-time-screen

Περιλαμβάνονται αναφορές χρέωσης για πελάτες και μπορείτε να δημιουργήσετε φιλικούς εκτυπωτές, λεπτομερή γραφήματα Gantt που θα επισημαίνουν ζητήματα προγραμματισμού για εσάς.

Υπάρχουν προσαρμοσμένες φόρμες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον υπολογισμό διαφορετικών τύπων πληροφοριών. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις έτοιμες επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν φόρμες για την παρακολούθηση δυνητικών πελατών, υποψηφίων θέσεων εργασίας, σπριντ και άλλων.

Μπορείτε να μετατρέψετε στοιχεία φόρμας σε διάφορους τύπους δεδομένων έργου, επομένως πρόκειται για μια καλή μέθοδο για να επιτρέψετε στα άτομα να εισάγουν πληροφορίες με αξιόπιστο τρόπο.

Ρόλοι χρηστών Easy Projects

Τα Easy Projects σας προσφέρουν τεράστιο περιθώριο για τον καθορισμό ρόλων. Πέντε τύποι είναι διαθέσιμοι από προεπιλογή και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους. Υπάρχουν περισσότερες από 15 ρυθμίσεις για να καθορίσετε τι μπορούν να κάνουν διαφορετικοί τύποι χρηστών στο λογαριασμό σας στο σύνολό του, καθώς και επιλογές για να καθορίσετε τι μπορούν να κάνουν σε συγκεκριμένα έργα.

Μπορείτε να ορίσετε τις ώρες ανά ημέρα, να διαχειριστείτε τις διακοπές και να επιλέξετε την έναρξη του έτους εργασίας. Εάν είστε πραγματικό τέρας, μπορείτε να επιλέξετε να αντιμετωπίζετε τα σαββατοκύριακα ως εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να καθορίσετε τις αργίες ή ακόμα και να δημιουργήσετε τις δικές σας.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το λογότυπο της ομάδας σας, έτσι ώστε ο χώρος εργασίας σας να μοιάζει περισσότερο με το σπίτι σας. Υπάρχουν όμως μερικές άλλες επιλογές οπτικής προσαρμογής.

Διαθέτει ένα εύκολα προσαρμοσμένο σύστημα ειδοποιήσεων που σας επιτρέπει να επιλέξετε πόσο συχνά οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις. Αυτό είναι χρήσιμο αν θέλετε να επιλέξετε εάν θα γοητεύσετε τους ανθρώπους για τα πάντα ή αφήστε τους μόνοι τους να εστιάσουν.

Εκτός από την παροχή περισσότερων επιλογών ειδοποίησης από τα περισσότερα εργαλεία, το Easy Projects σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 20 είδη από αυτά. Η επεξεργασία τους είναι τεχνική, αλλά είναι ένας ισχυρός τρόπος να προσαρμόσετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης της ομάδας σας με την πλατφόρμα.

Ο αποθηκευτικός χώρος εξαρτάται από το επίπεδο σας, με 50 GB διαθέσιμα στο πρόγραμμα ομάδας και 500 GB για χρήστες Enterprise. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για το καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για ομάδες ή σκεφτείτε μια υπηρεσία με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να διαβάσετε για ένα από αυτά στην αναθεώρηση monday.com.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα από άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να το κάνετε μέσω των ενσωματώσεων της Easy Projects. Εκτός από την άμεση συνεργασία με το Gmail, το Evernote και μερικά άλλα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων μερικών εργαλείων της Microsoft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zapier για να συνδεθείτε με περισσότερες από 1.000 εφαρμογές.

Το Easy Projects διαθέτει εφαρμογές για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει καθώς και στο πρόγραμμα περιήγησης.

Συνολικά, είναι γεμάτο από υψηλής ποιότητας δυνατότητες που λειτουργούν καλά. Κάνει ό, τι χρειάζεστε και το κάνει καλά, οπότε παίρνει υψηλούς βαθμούς εδώ.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Easy Projects

Λογότυπο Easy Projectswww.easyprojects.net

Ξεκινά από 2400 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
500 GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
15 μέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
SSL

Πιστοποίηση SOC
SOC 1 & SOC 2

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το Easy Projects δεν είναι ένα απλό εργαλείο, αλλά έχει σχεδιαστεί αρκετά καλά για να κάνει το ισχυρό του σύνολο λειτουργιών. Δεν είναι οπτικά ελκυστικό, αλλά παίρνει σταθερά τα πράγματα από την άποψη της χρηστικότητας.

Η εγγραφή είναι απλή, αν και η φόρμα της γλιστρά σε μερικά επιπλέον πεδία αφού της δώσετε τα πρώτα σας κομμάτια πληροφοριών. Ζητά έναν αριθμό τηλεφώνου, αλλά δεν σας υποχρεώνει να δώσετε έναν. Οι όροι και οι προϋποθέσεις του φαίνονται σχεδόν ευανάγνωστοι και στους ανθρώπους.

Υπάρχει ένα εισαγωγικό βίντεο 10 λεπτών που σας δείχνει τα βασικά, αλλά έχει μια αίσθηση PowerPoint σε αυτό. Μόλις μπείτε στην εφαρμογή αφού λάβετε το email επιβεβαίωσης, σας προσφέρεται μια επιλογή κατηγοριοποιημένων σεμιναρίων.

Υπάρχουν πολλά από αυτά, και παρόλο που τα αναδυόμενα παράθυρα είναι μικρά και φρικτά, είναι ακριβή και στο σημείο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά όπως απαιτείται κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

easy-projects-tutorial

Το δείγμα του έργου περιλαμβάνει εργασίες που σας βοηθούν να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε. Έχουμε δει τη μέθοδο σε μερικά εργαλεία και παραμένει η αγαπημένη μας για να μάθουμε να χρησιμοποιούμε νέες πλατφόρμες.

Η προεπιλεγμένη προβολή του είναι το κέντρο δραστηριοτήτων, το οποίο, ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισής του, μπορεί να περιλαμβάνει μια λίστα εργασιών, γράφημα Gantt ή προβολή kanban.

εύκολο-έργο-κέντρο-δραστηριότητα

Κάντε κλικ σε μία από τις εργασίες του και μπορείτε να δείτε τις επιλογές που έχετε. Οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε μέλη της ομάδας, να κατηγοριοποιηθούν και να δοθούν προτεραιότητες. Είναι εύκολο να προσθέσετε εξαρτήσεις. Περιλαμβάνει να κάνετε κλικ στο κουμπί συν, να επιλέξετε από μια λίστα με τις εργασίες σας και να επιλέξετε έναν από τους διάφορους τύπους εξάρτησης.

Έχει μια ιεραρχική δομή, με τις δευτερεύουσες εργασίες να είναι εύκολο να προσθέσετε και να προβάλετε σε μια επεκτάσιμη λίστα. Πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε πολλές δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε και να επισυνάψετε αρχεία σε κάθε εργασία.

Μπορείτε να ορίσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, κάτι που είναι χρήσιμο εάν έχετε τακτικές εργασίες που πρέπει να εκχωρηθούν επειδή σας εξοικονομεί από τη δημιουργία πολλών πανομοιότυπων στοιχείων.

Εάν δεν χρειάζεστε την πολυπλοκότητα των δευτερευουσών εργασιών ή των εξαρτήσεων, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Podio. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο παρά την απλή δομή του.

Εύκολα έργα Gantt View

Όπως και οι προβολές εργασιών, η προβολή Gantt σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα εξαρτήσεις σύροντας γραμμές από τα εργαλεία στο τέλος κάθε εργασίας. Αυτό μερικές φορές θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη μετακίνηση τους για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα είναι εφαρμόσιμο.

Αν σας αρέσει να εργάζεστε με την προβολή Gantt, ένα άλλο εργαλείο που αξίζει να δείτε είναι το TeamGantt. Διαβάστε την κριτική TeamGantt για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Τα Easy Projects έχουν επίσης μια εξαιρετική λειτουργία “audit trail” που δείχνει τις αλλαγές που έχουν κάνει όλοι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ποιος κάνει αυτό και να κρατά τους ανθρώπους σε λογοδοσία. Αν μη τι άλλο, είναι λίγο πολύ λεπτομερές. Θα ανησυχούσαμε για να αποθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν αλλαγές, αφού το αφεντικό μπορεί να δει κάθε δράση τους. Ακόμα, είναι εκεί αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Αν έχετε ανησυχίες σχετικά με το ποιος παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στο PRISM, τον Edward Snowden και το κυβερνητικό άρθρο επιτήρησης για ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

εύκολο έργο-έργο

Τα έργα περιλαμβάνουν την παρακολούθηση του χρόνου και τις σχετικές με το κόστος πληροφορίες από την αρχή. Πολλά εργαλεία σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε αυτές τις δυνατότητες, αλλά αν τις θέλετε από το κουτί, το Easy Projects είναι μια καλή επιλογή.

Για ένα άλλο εργαλείο που ταιριάζει στην επιχείρηση, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Mavenlink.

Τα Easy Projects κάνουν ό, τι υπόσχεται, είναι εύκολο στη χρήση, κυρίως χωρίς σφάλματα και επιτρέπουν την εισαγωγή και παρακολούθηση χρήσιμων πληροφοριών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν απλούστερες πλατφόρμες, αλλά τα Easy Projects κάνουν καλή δουλειά κάνοντας την πολυπλοκότητα διαχειρίσιμη και βαθμολογεί καλά εδώ.

Κόστος

Η Easy Projects ισχυρίζεται ότι θα πληρώσει για τρεις μήνες. Για να σας επιτρέψει να ελέγξετε την αξίωσή του, παρέχει μια αριθμομηχανή απόδοσης στην επένδυση στη σελίδα τιμολόγησης, η οποία μεταφράζει τον εκτιμώμενο χρόνο που θα εξοικονομήσετε σε μετρητά.

Για μια ομάδα 11, συμπεριλαμβανομένου ενός διευθυντή, που φτάνει τα 7.000 $ χρησιμοποιώντας τα προεπιλεγμένα στοιχεία του Easy Projects. Αυτή είναι μια καλή εικόνα για το πώς τα εργαλεία που βασίζονται σε σύννεφο μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα στοιχεία του δεν φαίνεται να περιλαμβάνουν το υποχρεωτικό πρόγραμμα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης είναι απλό, με μόλις δύο επίπεδα. Το ομαδικό πρόγραμμα κοστίζει $ 24 ανά χρήστη ανά μήνα και η τιμή της επιχείρησης είναι διαπραγματεύσιμη. Δεν είναι το φθηνότερο εργαλείο, αλλά υπάρχει δωρεάν δοκιμή, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ασυνήθιστα, το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα «Path to Success» είναι υποχρεωτικό εάν έχετε περισσότερους από 10 χρήστες στο πρόγραμμα ομάδας. Θα πρέπει να λάβετε μια προσφορά από την ομάδα πωλήσεων για την τιμή.

Είναι πιθανό να επικοινωνήσετε με πωλητές κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας και, επειδή δεν μπορείτε να δείτε τι κοστίζει η εκπαίδευσή του στη σελίδα τιμολόγησης, θα πρέπει να τους μιλήσετε εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Από την έρευνά μας, είναι πιθανώς μια εφάπαξ πληρωμή περίπου 1.000 $ για 10 χρήστες.

Τα Easy Projects προσφέρουν επίσης μεγάλες εκπτώσεις εάν εγγραφείτε για περισσότερο από ένα χρόνο, επομένως είναι λογικό να δεσμευτείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν αυτό είναι αυτό που θέλετε. Οι εκπαιδευτικοί και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν επίσης να λάβουν εκπτώσεις εάν επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων.

Αν θέλετε να δείτε τι θα κοστίσει εκ των προτέρων, υπάρχουν πλατφόρμες με σαφέστερη τιμολόγηση. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με μια εναλλακτική λύση που εστιάζει στην επιχείρηση στην αναθεώρηση LeanKit.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, βρήκαμε τους πωλητές του Easy Projects χρήσιμους. Απάντησαν στα ερωτήματα που δεν έκανε η ομάδα υποστήριξης Η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας, στο βαθμό που μπορούσαμε να πούμε.

Τα Easy Projects έχουν αξιοπρεπή βαθμολογία στην τιμή. Δεν είναι φθηνό, αλλά προσφέρει πολλά. Ωστόσο, φροντίστε να λάβετε υπόψη το κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος κατά το μέγεθος.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Τα εργαλεία που εστιάζουν στις επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα των πελατών τους είναι ασφαλή και τα Easy Projects κάνουν πολλά για να σας καθησυχάσουν.

Χρησιμοποιεί το Microsoft Azure για την υποδομή του και αυτό του παρέχει πολλές δυνατότητες, όπως εξισορρόπηση φόρτου δικτύου και ενσωματωμένη ενημέρωση κώδικα λογισμικού. Η Easy Projects διαθέτει επίσης πολλές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των SOC 1, SOC 2 και HIPAA.

Χρησιμοποιεί συνεχόμενα αντίγραφα ασφαλείας, τα οποία είναι γεω-περιττά, και υπόσχεται να επαναφέρει τα δεδομένα σας από οποιοδήποτε σημείο τις τελευταίες 30 ημέρες, μέχρι το ακριβές δευτερόλεπτο. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό επίπεδο ακρίβειας και σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια δεδομένων.

Μπορείτε να επιλέξετε εάν τα δεδομένα σας φιλοξενούνται στις Η.Π.Α., τον Καναδά ή την Ευρώπη, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν προτιμάτε τους νόμους περί απορρήτου μιας συγκεκριμένης δικαιοδοσίας. Ωστόσο, στις Συχνές ερωτήσεις αναφέρονται ασφαλή κέντρα δεδομένων στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, επομένως τα έγγραφά της είναι παλιά ή τα ευρωπαϊκά κέντρα δεδομένων δεν είναι ασφαλή.

Πολιτική απορρήτου Easy Projects

Έχει μια μακρά αλλά ευανάγνωστη από τον άνθρωπο πολιτική απορρήτου και μια ξεχωριστή σελίδα που περιγράφει λεπτομερώς τις προσπάθειές της να συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων έως τον Μάιο του 2018. Φαίνεται ότι και αυτή η σελίδα έχει καθυστερήσει για ενημέρωση. Δεν βρήκαμε αναφορά για την ΕΕ-ΗΠΑ. ή Ελβετικές ΗΠΑ πλαίσια προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν φαίνεται να ενημερώνεται για αυτά.

Ο ιστότοπος της Easy Projects δεν είναι ενημερωμένος, αλλά καλύπτει τις περισσότερες βάσεις όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια. Το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο προστασίας του απορρήτου σας προσφέρει επίσης συμβουλές.

Μέσα στην εφαρμογή, οι ρυθμίσεις ασφαλείας της παρέχουν άφθονο έλεγχο. Έχετε μια φανταστική επιλογή επιλογών και μπορείτε να αλλάξετε τις απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης των χρηστών σας, να δημιουργήσετε μια λίστα απαγορευμένων κωδικών πρόσβασης και να διαχειριστείτε τη λήξη κωδικού πρόσβασης.

easy-projects-password-ρυθμίσεις

Μπορείτε να κλειδώσετε τους χρήστες μετά από οποιονδήποτε αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης και να επιλέξετε αν θα τους ξεκλειδώσετε αυτόματα μετά από μια καθορισμένη ώρα ή να κάνετε τον χρήστη να περάσει από την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κλείσουν μετά από μια περίοδο αδράνειας.

Η σύνδεση μέσω SAML single sign-on είναι επίσης διαθέσιμη για όσους επιλέγουν το εταιρικό πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ήμασταν ικανοποιημένοι με τις επιλογές μας εδώ. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων θα ήταν ένα πλεονέκτημα, αλλά έχετε πολλές ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα σας αλληλεπιδρά με την πλατφόρμα. Εκτός από την ύπαρξη πολλαπλών πιστοποιήσεων, τα Easy Projects παρέχουν ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής στην προσοχή που τους αξίζει.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Τα Easy Projects προσφέρουν υποστήριξη μέσω διαφόρων μεθόδων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω τηλεφώνου, email ή άμεσων μηνυμάτων, καθώς και να του δώσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στα έργα σας, έτσι ώστε εκείνοι που προτιμούν την ανθρώπινη αφή να έχουν πολλές επιλογές.

Διατίθεται εβδομαδιαία περίοδος επιβίβασης, αν και ξεκινά πάντα την ίδια ώρα, επομένως η τοποθεσία και οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν.

Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ κοινότητας, αλλά δεν απαντούν πολλές ερωτήσεις, οπότε δεν μοιάζει με κάτι στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Κάτω δεξιά στην οθόνη, ένα αναδυόμενο παράθυρο προσφέρει συμβουλές και βίντεο όταν μπαίνετε σε περιοχές της πλατφόρμας για πρώτη φορά. Πολλές οθόνες έχουν επίσης ένα λεπτομερές αναδυόμενο παράθυρο που δείχνει ένα παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει η οθόνη με συμβουλές για το πώς να το κάνει.

Υποβάλαμε μια ερώτηση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής που χρησιμοποιούν το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής, αλλά δεν λάβαμε απάντηση, παρά το άτομο που ζητήσαμε να συνεχίσει να μας στέλνει, προφανώς αυτοματοποιημένες, προτάσεις βοήθειας.

Υπάρχει επίσης μια φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Προσπαθήσαμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ρωτήσουμε σχετικά με το κόστος του προγράμματος «Path to Success» και να διευκρινίσουμε μερικά άλλα πράγματα που δεν ήμασταν σίγουροι. Δεν λάβαμε επίσης απάντηση εκεί, οπότε αφού περιμέναμε υπομονετικά μερικές μέρες, προσπαθήσαμε να θέσουμε ξανά τις ερωτήσεις μας, αλλά αυτή τη φορά ήταν απάντηση σε ένα email πωλήσεων που λάβαμε από τον σύμβουλο προϊόντων του.

Αυτό το άτομο επέστρεψε σε εμάς με απαντήσεις στις περισσότερες από τις ερωτήσεις μας, αλλά ήταν απογοητευτικό να μην λάβουμε απάντηση μέσω των δύο καναλιών υποστήριξης που δοκιμάσαμε, ειδικά επειδή το φόρουμ λείπει. Λάβαμε επίσης πολλά μηνύματα πωλήσεων μέσω email και του messenger εντός εφαρμογής, το οποίο ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό μετά τη λήψη της σιωπηλής μεταχείρισης από την υποστήριξη.

Εάν θέλετε να δείτε μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται γρήγορα, διαβάστε την κριτική Basecamp. Απάντησε στο ερώτημά μας σε μόλις τρία λεπτά, που είναι η ταχύτερη απάντηση που έχουμε δει από μια ομάδα υποστήριξης διαχείρισης έργου.

Απογοητευτήκαμε με τα Easy Projects σε αυτόν τον τομέα. Δεν λάβαμε απάντηση όταν επικοινωνήσαμε με την ομάδα υποστήριξής της και στις δύο μεθόδους που δοκιμάσαμε. Η κοινότητά του δεν είναι τόσο ισχυρή. Υπάρχει επιβίβαση, αλλά είναι υποχρεωτικό και ακριβό. Τα αναδυόμενα παράθυρα και τα βίντεό του στην εφαρμογή δεν είναι κακά, αλλά γενικά αισθανθήκαμε ότι δεν είμαστε σε αυτήν την περιοχή και η βαθμολογία μας αντικατοπτρίζει αυτό.

Τελικές σκέψεις

Τα Easy Projects μας εξέπληξαν με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του και μια διεπαφή που λειτουργεί καλά και σας δίνει πολλούς τρόπους για τη διαχείριση των έργων σας. Παρά το ότι δεν φαίνεται το καλύτερο, είναι ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο.

Οι χρόνοι απόκρισης υποστήριξης ήταν απογοητευτικοί, οπότε αν εκτιμάτε μια υπηρεσία που σας επιστρέφει γρήγορα και αξιόπιστα, προτείνουμε να κοιτάξετε αλλού.

Αυτό είναι κρίμα γιατί εκτός από αυτό, τα Easy Projects ταιριάζουν στα περισσότερα πράγματα και έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η βασική πλατφόρμα είναι ισχυρή και αποτελεσματική, με εξαιρετική παρακολούθηση χρόνου και έλεγχο. Η δημιουργία αναφορών είναι καλή, οι σύνθετες σχέσεις μεταξύ εργασιών είναι εύκολο να ρυθμιστούν και έχετε άφθονο έλεγχο στις ειδοποιήσεις και την ασφάλεια.

Εάν μια πλατφόρμα είναι καλή αλλά έχει αδύναμη υποστήριξη, συνήθως μπορούμε να την προτείνουμε σε όσους προτιμούν να καταλάβουν τα πράγματα μόνοι τους. Τούτου λεχθέντος, δεν μπορούμε να δούμε αυτό το είδος ατόμου που καλωσορίζει τις επαναλαμβανόμενες επαφές πωλήσεων και την υποχρεωτική εκπαίδευση. Παρόλο που δεν μας άρεσε το Easy Project, πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα βρουν μια καλύτερη προσαρμογή στη συλλογή του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων.

Εάν έχετε δοκιμάσει τα Easy Projects και έχετε κάτι να μοιραστείτε μαζί μας, κάντε τα στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map