Αναθεώρηση ClickUp – Ενημερώθηκε το 2020

Αξιολόγηση ClickUp

Το ClickUp είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που μας εξέπληξε το πόσο καλά μπορούσαμε να συντονίσουμε τις εργασίες και να διαχειριστούμε τη ροή εργασίας. Έχει επίσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα τιμολόγησης. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση ClickUp για τις λεπτομέρειες.


best-project-management-software

Το ClickUp προσφέρει για να αλλάξει τη ζωή σας και να σας κάνει 46% πιο παραγωγικούς. Αυτές είναι τολμηρές και ενδιαφέρουσες ακριβείς αξιώσεις, τις οποίες ελπίζουμε να δοκιμάσουμε σε αυτήν την κριτική ClickUp.

Διαθέτει πελατειακή βάση πάνω από 25.000 ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών όπως η Google, η Nike και η Samsung. Οι πελάτες όπως αυτό προτείνουν ότι έχει πολλά να προσφέρει.

Μας εξέπληξε ευχάριστα το ClickUp. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και τα περισσότερα λειτουργεί καλά. Είναι φθηνό και εύκολο στη χρήση, αλλά προσφέρει άφθονο βάθος. Κατατάσσεται εκεί με το αγαπημένο μας λογισμικό διαχείρισης έργων. Ωστόσο, βρήκαμε μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν λειτουργήσει καλύτερα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί μας άρεσε η υπηρεσία.

Εναλλακτικές λύσεις για το ClickUp

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Όπως και με τα περισσότερα λογισμικά διαχείρισης έργων, θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας με τη δημιουργία και την τροποποίηση εργασιών ClickUp.

Κάθε εργασία έχει τη δική της ειδική σελίδα για την προσθήκη σχολίων και αρχείων. Μπορείτε να εκχωρήσετε σχόλια σε ένα άτομο, δίνοντάς του μια ειδοποίηση και μια επιπλέον εργασία για να ξεκινήσετε. Αυτό το κάνει καλό για αφεντικά που θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα μέλη της ομάδας τους θα δουν τι πρέπει να κάνουν.

clickup-task

Οι εργασίες έχουν μίνι λίστες υποχρεώσεων, οι οποίες λειτουργούν ως δευτερεύουσες εργασίες. Μπορούν να σημειωθούν ένα προς ένα καθώς τα κάνετε. Μπορείτε να προσθέσετε εξαρτήσεις από την προβολή εργασιών ανοίγοντας το αναπτυσσόμενο μενού, κάνοντας κλικ στην επιλογή εξαρτήσεις και επιλέγοντας εργασίες στις οποίες εξαρτάται η επιλεγμένη ή εκείνες που εξαρτώνται από αυτήν.

Οι εργασίες μπορούν να εκχωρηθούν προτεραιότητες, κάτι που σας δίνει έναν τρόπο να ελέγξετε τι πρέπει να γίνει επειγόντως. Μπορούν επίσης να συγχωνευτούν, οπότε αν έχετε κάνει μια χαρά, μπορείτε να ενοποιήσετε και να απλοποιήσετε το έργο σας. Οι προτεραιότητες αντιπροσωπεύονται από χρωματιστές σημαίες που είναι εύκολα κατανοητές.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μια εκτίμηση χρόνου για κάθε εργασία. Μπορείτε να συγκρίνετε τις εκτιμήσεις σας με αυτό που συνέβη αργότερα, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις προγραμματικές σας δεξιότητες από έργο σε έργο. Λειτουργίες όπως αυτές είναι καλές για να βοηθήσουν την ομάδα σας να βελτιώσει τις επιδόσεις της μακροπρόθεσμα.

Έλεγχος εργασιών ClickUp

Η προβολή εργασιών σας δίνει πολλές επιλογές. Οι εργασίες βρίσκονται στον πυρήνα του λογισμικού διαχείρισης έργων, οπότε είναι καλό να βλέπετε το ClickUp να σας προσφέρει τόσο πολύ έλεγχο σε αυτά.

Εάν χρειάζεστε κάτι απλούστερο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Asana. Το Asana είναι απλό, εύκολο στη χρήση και μια καλή επιλογή εάν εκτιμάτε τη φιλικότητα προς το χρήστη σε σχέση με τις δυνατότητες.

Το ClickUp έχει τρεις βασικές προβολές και μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο πάνω μέρος της οθόνης.

λίστα κλικ

Η προβολή λίστας είναι η πιο απλή και εμφανίζει τις εργασίες σας σε σειρές. Υπάρχουν στήλες που δείχνουν διάφορες λεπτομέρειες, τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε αν θέλετε.

κλικ-στήλες

Η προβολή ώρας είναι ένα ημερολόγιο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε εργασίες και να επαναπρογραμματίζετε τα πάντα.

click-board

Η προβολή του πίνακα σας δίνει μια διεπαφή τύπου καναμπάν, αλλά έχει μόνο δύο στήλες από προεπιλογή. Υπάρχει ένα για ανοιχτή εργασία και ένα για κλειστό. Μπορείτε, ωστόσο, να δημιουργήσετε όσες στήλες θέλετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ClickUp ως έναν αποτελεσματικό πίνακα καναβάν.

Για ένα άλλο εργαλείο που βασίζεται σε κανάν και είναι εύκολο στη χρήση, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για αρχάριους του Trello.

Η προβολή πλαισίου του ClickUp χωρίζει την οθόνη σε πλαίσια που αντιπροσωπεύουν τα μέλη της ομάδας σας. Κάθε πλαίσιο περιέχει τις εργασίες που έχουν ανατεθεί σε αυτό το άτομο. Υπάρχει επίσης ένα πλαίσιο που δεν έχει ανατεθεί, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιες εργασίες πρέπει ακόμη να εκχωρηθούν.

Αυτή είναι μια καλή άποψη για χρήση εάν θέλετε να εστιάσετε σε άτομα και να δείτε τι κάνουν συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχει επίσης μια άψογη προβολή, η οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πώς τα καθήκοντα ταιριάζουν μεταξύ τους και που εξαρτώνται από άλλους.

Εάν η προβολή gantt είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να οργανώσετε πράγματα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που βρίσκεται στο κέντρο. Διαβάστε την κριτική TeamGantt για λεπτομέρειες.

Αναφορές ClickUp

Το ClickUp προσφέρει μια εύχρηστη οθόνη αναφοράς, με πολλούς τύπους αναφορών προσβάσιμους μέσω γρήγορων συνδέσμων. Περιλαμβάνουν λίστες με το τι έχουν δουλέψει οι άνθρωποι, παρακολουθούνται ο χρόνος και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε δεδομένα για διαφορετικές περιόδους και να ελέγχετε τον τρόπο παρουσίασης των στατιστικών.

Η παρακολούθηση του χρόνου μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια προσθήκη Chrome ή μία από πολλές εξωτερικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Everhour, Harvest και άλλων.

κλικ-σημειωματάριο

Κάτω δεξιά της οθόνης περιέχει ένα εικονίδιο σημειωματάριου. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται το σημειωματάριο, το οποίο επιτρέπει στον εαυτό σας να γράφει σημειώσεις και υπενθυμίσεις.

Κάθε σημείωση μπορεί να επεκταθεί και να σχολιαστεί χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μίνι. Οι σημειώσεις μπορούν να εκτυπωθούν ή να μετατραπούν σε εργασίες στο κύριο έργο σας, καθιστώντας τους έναν χρήσιμο τρόπο πειραματισμού με ιδέες προτού τις μοιραστείτε με την ομάδα σας. Ταυτόχρονα, ωστόσο, η λειτουργία δεν ταιριάζει με τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα από άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να τα εισαγάγετε από Asana, Trello ή Jira. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε χρησιμοποιώντας αρχεία .csv. Ωστόσο, η λειτουργία εξαγωγής του ClickUp δεν λειτούργησε για εμάς. Το δοκιμάσαμε δύο φορές και δεν τελείωσε ποτέ, παρά την αναμονή πάνω από 30 λεπτά στη δεύτερη προσπάθεια. Μπορεί να έχετε καλύτερη τύχη.

Οι ενσωματώσεις του σάς επιτρέπουν να εργαστείτε με πολλά άλλα εργαλεία, όπως το GitHub και το Slack. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε περισσότερες από 1.000 άλλες εφαρμογές.

κλικ-εισαγωγή

Η προσαρμογή των διαθέσιμων επιλογών γίνεται μέσω του “ClickApps”. Υπάρχουν 10 από αυτούς και προσθέτουν λειτουργικότητα, όπως παρακολούθηση χρόνου ή επαναπρογραμματισμό αυτόματης εξάρτησης. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε μέσω της οθόνης επιλογών, αλλά θα ερωτηθείτε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε κατά την εκκίνηση, οι οποίες θα κάνουν μερικές επιλογές για εσάς αυτόματα.

Το ClickUp υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες. Εκτός από τις εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, διαθέτει εφαρμογές για υπολογιστές για Windows και macOS, μια επέκταση για το Chrome και μια εφαρμογή για το Amazon Fire TV.

Το ClickUp διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο λειτουργιών που παρέχει πολλούς τρόπους για τον έλεγχο και τη διαχείριση των εργασιών σας. Επίσης ενσωματώνεται καλά με άλλες πλατφόρμες. Είχαμε προβλήματα με τη δυνατότητα εξαγωγής του, αλλά αυτό που εξετάσαμε γενικά λειτούργησε καλά, οπότε παίρνει μια ισχυρή βαθμολογία εδώ.

Επισκόπηση δυνατοτήτων ClickUp

Λογότυπο ClickUpclickup.com

Ξεκινά από $ 500 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Προσαρμοσμένα είδωλα για ομάδες. Διαλέξτε το προσωπικό σύστημα χρωμάτων

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC
Δεν αναφέρθηκε

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το ClickUp εντυπωσιάζει από τη λέξη go, με έναν κομψό, μοντέρνο ιστότοπο που χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια αποτελεσματικά και σας καθοδηγεί στη διαδικασία εγγραφής του. Οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εύκολα και γενικά χωρίς φασαρία.

Αφού επιβεβαιώσετε το email σας, θα σταλεί να επιλέξετε το avatar και το συνδυασμό χρωμάτων σας, καθώς και τις ενσωματώσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ και την ομάδα σας με διαφορετικά χρώματα ή να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπό σας, το ClickUp σας επιτρέπει να το κάνετε.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε και να επιλέξετε μερικές από τις δυνατότητές του κατά τη ρύθμιση, οπότε αν θέλετε να αναθέσετε εργασίες σε πολλά μέλη της ομάδας, μπορείτε. Οι προτεραιότητες εργασίας, η παρακολούθηση χρόνου και πολλές άλλες δυνατότητες μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά. Απλώς επιλέξτε τις λειτουργίες που χρειάζεστε και αποφύγετε την ακαταστασία αυτών που δεν θέλετε.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στην αρχική ρύθμιση αν θέλετε. Θα μπορούσε να είναι δυσάρεστο σε όσους δεν είναι σίγουροι πώς θέλουν να το χρησιμοποιήσουν και προτιμούν να πειραματιστούν με μια κενή πλάκα στην αρχή.

Αφού ολοκληρώσετε το κουίζ εγγραφής, το ClickUp σας προσκαλεί να ξεκινήσετε το πρώτο σας έργο. Προσφέρει πληθώρα προτύπων, ταξινομημένων σε περισσότερες από 20 κατηγορίες.

clickup-new-project

Υποστηρίζει διεθνείς γραμματοσειρές, οπότε αν χρησιμοποιείτε Κινέζικα ή Κορεάτικα, θα πρέπει να εξυπηρετηθείτε. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτή η δυνατότητα είναι μοναδική για το ClickUp, αλλά είναι η πρώτη πλατφόρμα που μας έχει πει ότι έχει.

κλικ-διεθνές

Όπως το LeanKit’s, το δείγμα έργου του ClickUp λειτουργεί ως ξενάγηση do-it-yourself, με ονόματα εργασιών που σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε διαφορετικές λειτουργίες και σχόλια που σας δίνουν συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας LeanKit εάν αυτό σας ενδιαφέρει. Το LeanKit είναι μια άλλη ισχυρή πλατφόρμα, με πολλά να προσφέρει επιχειρηματικές ομάδες.

Το δείγμα έργου του ClickUp είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε και σας συνιστούμε να το ρίξετε μια πρώτη ματιά την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Διεπαφή ClickUp

Η φωτεινή και ευχάριστη διεπαφή χρήστη μπορεί να μετακινηθεί σε σκοτεινή λειτουργία αν θέλετε να ξεκουραστείτε στα μάτια ή να προτιμήσετε μια διαφορετική αισθητική.

Καθώς κοιτάζετε γύρω από το δείγμα του έργου, θα εμφανιστούν αναδυόμενες συμβουλές που θα σας παρέχουν συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά και τα χειριστήρια.

συμβουλές για κλικ

Υπάρχει πολλή βοήθεια διαθέσιμη για να σας διδάξει πώς λειτουργεί η πλατφόρμα. Το ClickUp είναι εξαιρετικό όσον αφορά τη χρηστικότητα. Παρουσιάζει πολλές δυνατότητες με σαφή τρόπο και μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα πράγματα χωρίς να ελέγξετε τις σελίδες βοήθειας. Εκτός από το να διευκολύνετε τα βασικά, τα μενού του περιλαμβάνουν πιο χρήσιμες επιλογές, οπότε υπάρχουν πολλές προηγμένες δυνατότητες για να βρείτε αν κυνηγάτε.

Για ένα εναλλακτικό εργαλείο που καρφιάζει επίσης τη χρηστικότητα, διαβάστε την αναθεώρηση monday.com.

Το ClickUp βαθμολογεί καλά τη χρηστικότητα, επειδή προσφέρει πολλές δυνατότητες χωρίς να συντρίβει τον χρήστη. Μπορεί να γίνει κατανοητό γρήγορα, αλλά και επιβραβεύει την εξερεύνηση. Μας άρεσε να το χρησιμοποιούμε και πιστεύουμε ότι θα το κάνετε.

Κόστος

Η δομή τιμολόγησης του ClickUp φαίνεται απλή στον ιστότοπό της, με ένα δωρεάν πρόγραμμα και ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ονομάζεται Unlimited. Η δωρεάν προσφορά σας δίνει 100MB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και απεριόριστους χρήστες και έργα. Αυτή είναι η συμφωνία αν έχετε μια μεγάλη ομάδα, με την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεστε πολύ χώρο.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πακέτο αλλά χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για την ομάδα σας, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης για ομάδες στο διαδίκτυο, το οποίο συνοψίζει μερικές από τις επιλογές.

Με σύγχυση, δύο ακόμη προγράμματα επί πληρωμή είναι ορατά στην εφαρμογή μετά την εγγραφή: Business and Enterprise. Προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας και πολλά άλλα.

Ζητήσαμε υποστήριξη για τη διαφορά μεταξύ αυτών στον ιστότοπο και στην εφαρμογή και είπε ότι το ClickUp βρίσκεται στη διαδικασία ενημέρωσης του ιστότοπού του. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι να το κοιτάξετε, θα είναι συνεπές. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να πληρώσει για να ελέγξετε τα πάντα προσεκτικά.

Η επιλογή Απεριόριστα είναι τόσο καλή όσο το όνομά της, με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, προηγμένες αναφορές, δικαιώματα και απεριόριστες δυνατότητες και ενσωματώσεις. Με μόνο $ 5 ανά χρήστη ανά μήνα, το ClickUp είναι ένας από τους φθηνότερους παίκτες στην αγορά.

Ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό λογισμικού διαχείρισης έργων για να δείτε πώς διατίθεται ο ανταγωνισμός.

Εάν 5 $ ανά μήνα εξακολουθούν να είναι πάρα πολλά για εσάς, μπορείτε να κάνετε μια δική σας προσφορά. Κάντε κλικ στο κείμενο “ας κάνουμε μια συμφωνία” και μπορείτε να προτείνετε μια τιμή για ορισμένους χρήστες που επιλέγετε. Η ομάδα του ClickUp πιθανότατα θα επικοινωνήσει μαζί σας με ναι ή όχι, οπότε αν σας αρέσει η διαπραγμάτευση, ίσως μπορείτε να πάρετε μια ακόμη μεγαλύτερη συμφωνία για την ομάδα σας.

Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με πιστωτική κάρτα, αλλά μια επιλογή PayPal μπορεί να προστεθεί σύντομα.

Το ClickUp σκοράρει καλά στην τιμή, με δωρεάν επιλογή και φθηνά πακέτα επί πληρωμή. Ελέγξτε τον ιστότοπό του για τις πιο πρόσφατες τιμές, ωστόσο, καθώς κάνει αλλαγές.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Το ClickUp συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του HIPAA, οπότε έχετε κάποιες εγγυήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Φιλοξενείται στο Amazon Web Services, μια τεράστια εταιρεία με καλά αναπτυγμένες πρακτικές ασφάλειας. Τα δεδομένα υπό διαμετακόμιση χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση SSL 256-bit, οπότε κανείς δεν θα μπορεί να το διαβάσει.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και η ενιαία σύνδεση διατίθενται στα προγράμματα επί πληρωμή. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μία σύνδεση μέσω Google ή Microsoft εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα σχέδια.

Για περισσότερα σχετικά με το γιατί αυτό είναι χρήσιμο, ρίξτε μια ματιά στο τι είναι το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

έλεγχος ταυτότητας clickup

Όσοι έχουν τα προγράμματα επί πληρωμή μπορούν επίσης να λάβουν κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες. Το ClickUp δεν εξήγησε τον τύπο της κρυπτογράφησης, ακόμη και όταν ρωτήθηκε, αλλά ίσως είναι καλύτερο να κρατήσει κανείς την εικασία.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή, ρίξτε μια ματιά στο συμβαλλόμενο μέρος ασφαλείας του ιστότοπού μας για συμβουλές.

Το ClickUp διαθέτει μια εκτεταμένη πολιτική ασφάλειας, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τι κάνει και τι αναμένει από το προσωπικό της. Δεν θα αναφερθούμε λεπτομερώς στα περιεχόμενα, αλλά το παίρνουμε από εμάς, η υπηρεσία λαμβάνει σοβαρά την ασφάλειά σας.

Εάν η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά σας, μια άλλη πλατφόρμα που ίσως θέλετε να δείτε είναι το Wrike. Προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και είναι ισχυρή σε σχεδόν κάθε περιοχή. Διαβάστε την κριτική Wrike για να μάθετε περισσότερα.

Το ClickUp παίρνει σχεδόν τα πάντα σωστά όσον αφορά την ασφάλεια, οπότε παίρνει μια ισχυρή βαθμολογία εδώ. Θα ήταν ωραίο να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κρυπτογράφηση, αλλά η διατήρηση των χαρακτηριστικών κάτω από τη ζώνη της είναι αναμφισβήτητα πιο ασφαλής.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Το ClickUp ισχυρίζεται ότι έχει την υψηλότερη βαθμολογία υποστήριξη πελατών στον κλάδο, οπότε πιστεύαμε ότι θα θέλαμε μερικές ερωτήσεις για να το δοκιμάσουμε.

Η σελίδα βοήθειας περιλαμβάνει έναν αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, φόρμα υποστήριξης και φυσική διεύθυνση. Υπάρχει επίσης μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, οπότε έχετε το πλήρες φάσμα επιλογών για να έρθετε σε επαφή.

Εάν προτιμάτε να επιλύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, διαθέτει μια βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης με περίπου 200 άρθρα. Περιλαμβάνουν κείμενο, βίντεο και κινούμενα σχέδια για να σας δείξουν πώς να κάνετε κάθε είδους πράγματα.

Αν και το περιεχόμενο είναι καλό, ορισμένες σελίδες δεν είναι ενημερωμένες και αναφέρουν ότι υπάρχουν διαθέσιμες λειτουργίες σε σχέδια που δεν αναφέρονται στη σελίδα τιμολόγησης, κάτι που προκαλεί σύγχυση.

Εκτός από την τυπική καθοδήγηση, περιλαμβάνει συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της πλατφόρμας για διαφορετικούς σκοπούς – για παράδειγμα παρακολούθηση αποθέματος ή πρόσληψη.

Αν σας αρέσει να μαθαίνετε μέσω βίντεο, θα εκτιμήσετε το κανάλι του στο YouTube, το οποίο διαθέτει περίπου 100 βίντεο που σας δείχνουν πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της πλατφόρμας, καθώς και οδηγούς για συγκεκριμένες εργασίες και διαφορετικές κατηγορίες χρηστών. Υπάρχουν βίντεο για ομάδες πωλήσεων, ομάδες ανάπτυξης και ομάδες μάρκετινγκ.

Παρατηρήσαμε ένα ατυχές σφάλμα στη φόρμα επικοινωνίας του. Κάνοντας κλικ στο enter για να επιλέξετε πεδία αυτόματης συμπλήρωσης (το οποίο κάναμε για τη διεύθυνση email μας) στέλνει τη φόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι στείλαμε στην ομάδα υποστήριξής της μερικά κενά μηνύματα προτού καταλάβουμε πώς λειτούργησε. Ωστόσο, ήταν ευγενικοί.

Μόλις το καταλάβαμε, το ερώτημά μας σχετικά με την κρυπτογράφηση έλαβε μια απάντηση σε περίπου 15 ώρες.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια υπηρεσία με ταχύτερους χρόνους απόκρισης, διαβάστε την κριτική Basecamp. Χρειάστηκαν μόνο τρία λεπτά για να μας απαντήσει.

υποστήριξη-κλικ

Το μενού βοήθειας της εφαρμογής ClickUp περιέχει χρήσιμες επιλογές. Υπάρχει μια σελίδα προτάσεων όπου μπορείτε να ζητήσετε λειτουργίες. Πολλές από τις προτάσεις έχουν ενεργές συζητήσεις γύρω τους και επισημαίνονται ως σε εξέλιξη, ώστε να μπορείτε να δείτε αν αυτό που θέλετε είναι στον ορίζοντα.

Έχει επίσης μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, αν και δεν είναι πάντα στελεχωμένο. Η ερώτησή μας εδώ έλαβε μια απάντηση που εξηγεί τη διαφορά μεταξύ των σελίδων τιμολόγησης που συζητήθηκαν νωρίτερα σε περίπου μιάμιση ημέρα.

Η υπηρεσία και η υποστήριξη του ClickUp είναι ισχυρές. Οι χρόνοι απόκρισης του είναι καλοί, αν και πολύ μακριά από τον πιο γρήγορο που έχουμε δει. Δεν θα το βαθμολογούσαμε ως το «καλύτερο στον κλάδο», αλλά εξακολουθεί να έχει ένα καλό σκορ εδώ.

Τελικές σκέψεις

Απολαύσαμε τη χρήση του ClickUp. Είναι εξαιρετικό στη διαχείριση των καθηκόντων και την ανάθεση σχέσεων μεταξύ τους. Διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και ποιότητα διεπαφής χρήστη, καθώς και πολλές επιλογές ασφαλείας. Σας έχει καλύψει επίσης βοήθεια και υποστήριξη, με πολλές διαθέσιμες επιλογές εάν κολλήσετε και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Εκτός από τη δωρεάν έκδοση, οι προσφορές επί πληρωμή του ClickUp είναι από τις φθηνότερες εκεί έξω, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν προϋπολογισμό.

Βρήκαμε μερικά πράγματα που δεν λειτούργησαν τέλεια, αλλά η πλατφόρμα φαίνεται να προσθέτει τακτικά νέες δυνατότητες και το περίεργο λόξυγγας είναι η τιμή που πληρώνετε για αυτό. Ανεξάρτητα, σας το προτείνουμε αν θέλετε ένα φτηνό, αποτελεσματικό εργαλείο που φαίνεται καλό και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εργασίες σας με κάθε είδους τρόπο.

Εάν το έχετε δοκιμάσει, θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τη γνώμη σας. Ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map