Κριτική Basecamp – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Basecamp

Το Basecamp είναι μια ισχυρή, ισχυρή υπηρεσία που κάνει ό, τι πρέπει, αλλά δεν διαθέτει την πίτσα των ανταγωνιστών της. Τούτου λεχθέντος, η τιμολόγηση του είναι αξιοπρεπής, οπότε αν η δουλειά είναι αυτό που χρειάζεστε, μπορεί να είναι το εργαλείο διαχείρισης έργου για εσάς. Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Basecamp για όλες τις λεπτομέρειες.

best-project-management-software

Το Basecamp εμφανίζεται ως ένα ολοκληρωμένο εργαλείο, με κάθε δυνατότητα σε ένα μέρος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για ένα ολόκληρο φορτίο άλλων υπηρεσιών. Αν θέλετε να είναι το αντικείμενο αυτής της κριτικής Basecamp.

Έχει σταθερά θεμέλια, δημιουργείται από την ομάδα πίσω από τον Ruby on Rails. Παλαιότερα γνωστή ως 37 σήματα, η εταιρεία μετονομάστηκε πριν από λίγα χρόνια για να αντικατοπτρίζει την εστίασή της στην εφαρμογή διαχείρισης έργων της, Basecamp.

Μετά το ντεμπούτο του το 2004, αυξήθηκε σε 100.000 χρήστες μέσα σε λίγα χρόνια. Από τότε έχει συγκεντρώσει 2,8 εκατομμύρια λογαριασμούς, οπότε η ανάπτυξή του ήταν εντυπωσιακή.

Η Basecamp είχε πολύ καιρό για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στη σφαίρα διαχείρισης έργων, οπότε θα δούμε πώς συγκρίνεται. Είμαστε ιδιαίτερα περίεργοι πώς ο σεβάσμιος παλιός σκύλος συσσωρεύεται ενάντια στα νέα παιδιά του μπλοκ.

Για να σας δώσουμε μια δοκιμασία, πιστεύαμε ότι το Basecamp ήταν καλό, αλλά μη θεαματικό. Έχει μια αξιοπρεπή επιλογή χαρακτηριστικών, αλλά ποτέ δεν θέλουμε να τρέξουμε τις καρδιές μας. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο διαχείρισης έργων εάν ψάχνετε κάτι με περισσότερο va-va-voom.

Εναλλακτικές λύσεις για Basecamp

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Με μια ισχυρή επιλογή χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης αρχείων και της επικοινωνίας, το Basecamp μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση all-in-one για εργαλεία όπως το Slack, το Asana και το Dropbox. Ωστόσο, πρέπει να είναι ισχυρή σε όλους αυτούς τους τομείς για να συγκεντρωθεί το βασικό σημείο πώλησης.

Το Basecamp είναι καλό για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ των μελών της ομάδας και η κατ ‘αποκοπή τιμή το καθιστά καλύτερη αξία καθώς η ομάδα μεγαλώνει. Εάν υπάρχουν μόνο δύο ή τρεις από εσάς, μια ειδική υπηρεσία μπορεί να λειτουργεί καλύτερα. Ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση άρθρου για να δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάτι κατάλληλο.

Το Campfire είναι ένα από τα βασικά συστατικά του και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ομαδικές συνομιλίες ανά πρόγραμμα. Σας επιτρέπει επίσης να επισυνάψετε ήχους και βίντεο. Βρήκαμε ότι η κοινή χρήση βίντεο είναι ακατάλληλη, καθώς το δοκιμαστικό μας βίντεο έδειξε ότι μπορεί να αναπαραχθεί στο παράθυρο συνομιλίας του μεταφορτωτή, αλλά ήταν διαθέσιμο μόνο ως λήψη για άλλα άτομα.

Ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη αποθήκευση cloud για το Slack κομμάτι για ένα παράδειγμα του πόσο καλά μπορεί να λειτουργεί η κοινή χρήση αρχείων με ένα διαδικτυακό εργαλείο επικοινωνίας.

basecamp-campfire

Εκτός από αυτό, το campfire λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά όχι αρκετά καλά που θα θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε σε άλλα πράγματα. Αισθάνεται επίσης περιοριστικό γιατί έχετε μόνο μία πυρά προσκόπων ανά έργο.

Υπάρχει επίσης ένας πίνακας μηνυμάτων που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε όλους στην ομάδα σας. Μοιάζει πολύ με τις πυρκαγιές, είναι αρκετά αξιοπρεπές, αλλά θα ήταν ωραίο εάν είχε περισσότερη ευελιξία. Οι επιλογές ταξινόμησης είναι περιορισμένες και η αλλαγή τους επηρεάζει κάθε χρήστη της ομάδας.

Η λίστα υποχρεώσεων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εργασίες, να τις αναθέσετε σε μέλη της ομάδας, να προσθέσετε προθεσμίες και σημειώσεις και να καθορίσετε άτομα που θα ειδοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί μια εργασία. Αυτό είναι χρήσιμο, αλλά θα ήταν ωραίο να έχουμε και δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης.

basecamp-εργασίες

Μπορείτε να κάνετε εκδηλώσεις με το ημερολόγιό του. Μπορούν να επαναλάβουν αν θέλετε και μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα ειδοποιηθεί όταν δημιουργούνται. Μπορείτε να εγγραφείτε σε εκδηλώσεις μέσω του Ημερολογίου Google, του Ημερολογίου Apple ή του Microsoft Outlook.

Παίρνετε επίσης ένα εύχρηστο χώρο αποθήκευσης cloud 500 GB για να μοιραστείτε τα αρχεία του έργου σας, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από κάποια προσφορά υπηρεσιών cloud storage. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέρη για να το αποκτήσετε. Εξετάζουμε μερικά από αυτά στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud.

Όταν άλλα μέλη της ομάδας κάνουν σχετικές αναρτήσεις, λαμβάνετε ειδοποίηση με μια κόκκινη κουκκίδα στο πάνω μέρος της οθόνης και στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης Basecamp. Αυτό σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε χρειάζεστε για να ελέγξετε ή να απαντήσετε.

Εκτός από τη διεπαφή που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Basecamp εν κινήσει με την εφαρμογή Android ή iOS. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις για υπολογιστές για Windows και macOS.

Τα περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Basecamp είναι επαρκή και κάνει ό, τι χρειάζεστε. Δεν διαθέτει δυνατότητες δολοφόνων, αλλά αυτή είναι η διαχείριση έργων. Δεν πρόκειται να ενθουσιάσει κανέναν, αλλά αν θέλετε μια λειτουργική, απλή εμπειρία, θα σας προσφέρει.

Ορισμένα εργαλεία έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Εάν θέλετε κάτι που δεν σας επιτρέπει και κρατά τα πράγματα απλά, το Basecamp το κάνει καλά. Εάν χρειάζεστε κάτι πιο πλήρες, διαβάστε την κριτική Wrike, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία διαχείρισης έργων.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Basecamp

Λογότυπο Basecampbasecamp.com

9900 $ ανά μήνα

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Όριο μεγέθους ομάδας
Απεριόριστος

Χώρος αποθήκευσης
500 GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Ο σχεδιασμός της Basecamp είναι προσανατολισμένος στη φιλικότητα προς το χρήστη και στην προσιτότητα. Το χαμογελαστό λογότυπό του και οι φιλικές, χειροποίητες εικόνες σας καλωσορίζουν και σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Σκοπεύει σαφώς να είναι μια ζεστή, αγκαλιά εφαρμογή που οι άνθρωποι θα χαρούν να χρησιμοποιούν.

εγγραφή basecamp

Όταν εγγραφείτε, ζητά λεπτομέρειες σχετικά με την ομάδα σας για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας τις πληροφορίες. Έχετε επίσης την ευκαιρία να προσκαλέσετε συναδέλφους μέσω email, το οποίο μπορείτε να κάνετε αργότερα αν το προτιμάτε.

Αν σας προσφέρει ένα σύντομο βίντεο καλωσορίσματος κατά την εκκίνηση, αλλά το UI μας απέτυχε εκεί, με το μέγεθος του βίντεο να μην προσαρμόζεται σωστά στο τυπικό μας παράθυρο Firefox και το ηχείο να κόβεται κάτω δεξιά στην οθόνη.

basecamp-εισαγωγή

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς να κλείσουμε βίντεο, τα οποία μας άφησαν να κάνουμε κλικ αβοήθητα πριν τελικά το ξεφορτωθούμε με το κουμπί διαφυγής. Είχαμε παρόμοια προβλήματα και με άλλα αναδυόμενα στοιχεία. Πιο ανησυχητικό, πολλά στοιχεία στην οθόνη που μοιάζουν σαν να έπρεπε να κάνουν κλικ μερικές φορές δεν είναι. Για παράδειγμα, μία φορά, μετά το κλείσιμο ενός βίντεο, τα στοιχεία μενού στο επάνω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίθηκαν στα κλικ.

Κατά τη δημιουργία νέων ομάδων και έργων, η Basecamp συχνά προσφέρει βοήθεια. Εάν αποδεχτείτε, θα σας οδηγήσει σε μερικές ερωτήσεις για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε εύκολα.

οδηγός basecamp

Είναι μια ωραία προσέγγιση που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο.

εκδηλώσεις basecamp

Δημιουργεί επίσης μηνύματα για εσάς. Για παράδειγμα, θα συντάξει ένα μήνυμα καλωσορίσματος που θα δουν τα μέλη της ομάδας σας όταν τους προσκαλούνται στα έργα σας. Ξεπερνά τη συνηθισμένη πρόταση ή δύο και περιλαμβάνει μερικές παραγράφους που καλωσορίζουν τους ανθρώπους και τους παρέχουν χρήσιμες υποδείξεις.

Είναι σχεδόν σαν να το σχεδιάζετε γραμματέας για εσάς ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το καλύτερο λογισμικό ομιλίας σε κείμενο αν προτιμάτε να υπαγορεύετε να πληκτρολογείτε.

basecamp-μήνυμα

Το UI στην επάνω οθόνη αισθάνεται στενό, με όλα συμπιεσμένα στο κέντρο της οθόνης. Αυτό του δίνει μια αίσθηση με ημερομηνία και δυσκολεύεται να βρει πράγματα. Όταν μεταβαίνετε στις εφαρμογές που εστιάζουν στην εργασία, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Είναι κρίμα που η κορυφαία οθόνη είναι χάος επειδή δεν δίνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Τα υποσυστήματα λειτουργούν όμως καλά και είναι αρκετά διαισθητικά για να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Ο σχεδιασμός είναι χοντροειδής, με μεγάλα κουμπιά που μεταφέρουν τη λειτουργία τους καθαρά.

basecamp-ομάδα

Η περιοχή της ομάδας δείχνει τα μέλη στην κορυφή και διαθέτει μεγάλα κουμπιά σε στυλ tablet για να ανοίγουν στοιχεία, όπως φωτιά σε campf ή to-dos. Μια ενότητα ομαδικής δραστηριότητας παρακάτω που δείχνει την πρόσφατη δραστηριότητα από εσάς και τους συναδέλφους σας. Θα ήταν καλύτερα να το βάλετε στην κορυφή, ωστόσο, γιατί δεν θα κουράσουν όλοι να κάνουν κύλιση προς τα κάτω για να το δουν (ξέρετε ποιοι είστε).

Μερικές φορές, οι συνεισφορές των ατόμων θα έχουν ένα κουμπί συζήτησης που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε έναν διάλογο. Υπάρχει επίσης ένας μικρός πύραυλος στον οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να δώσετε ώθηση στους συμπαίκτες σας.

basecamp-ώθηση

Είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που κάνει το Basecamp πιο διασκεδαστικό στη χρήση και μας θυμίζει τις «γιορτές» της Asana, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το Asana.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, που χρησιμοποιείται σε πολλά σημεία, είναι καλό και έχει απλή, καθαρή διάταξη με ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Η λειτουργία αναίρεσης φαινόταν τυχαία, μερικές φορές διαγράφοντας πολλές γραμμές κάθε φορά, αλλά η λειτουργία επανάληψης μας έσωζε πάντα.

Σας στέλνει ειδοποιήσεις για σχεδόν όλα από προεπιλογή. Θα λάβετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν το αφήσετε έτσι, οπότε η μετάβαση στις επιλογές και η αλλαγή των ρυθμίσεων ειδοποιήσεων είναι καλή ιδέα.

Το Basecamp είναι μια καλά εξελιγμένη πλατφόρμα με ροή εργασίας που παρέχει πολλά ωθήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Λαμβάνετε συμβουλές όταν τις χρειάζεστε και τα πράγματα γίνονται για εσάς με τρόπο που βοηθά. Για παράδειγμα, λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ζητούν να συμπληρώσετε το καθημερινό ημερολόγιο εργασίας σας. Όλα είναι φιλικά και κυρίως λειτουργικά. Είδαμε το περίεργο σφάλμα, αλλά το πρόγραμμα ήταν ευχάριστο στη χρήση. Αν θέλετε κάτι πολύ απλό, μπορείτε να δοκιμάσετε το Trello. Συγκεντρώσαμε έναν χρήσιμο οδηγό για αρχάριους για να ξεκινήσετε.

Κόστος

Η Basecamp ακολουθεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση στην τιμολόγηση, καθώς έχει σταθερό μηνιαίο κόστος ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας σας. Με 99 $ ανά μήνα, μπορεί να φαίνεται ακριβό αν έχετε μια μικρή ομάδα, αλλά είναι μια απίστευτη αξία για μεγάλες ομάδες.

Πολλά εργαλεία χρεώνουν περίπου 10 $ ανά χρήστη, επομένως η εξοικονόμηση με το Basecamp θα μπορούσε να είναι σημαντική καθώς δεν περιορίζει το μέγεθος της ομάδας ή τον αριθμό των έργων που μπορείτε να έχετε.

Ευτυχώς, υπάρχει μια δοκιμή 30 ημερών, οπότε αν αποβάλλετε τη σχετικά υψηλή τιμή εκκίνησης, μπορείτε να το δοκιμάσετε για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε στη δοκιμή και μπορείτε να την επεκτείνετε εάν ζητήσετε υποστήριξη.

Υπάρχουν επίσης καλά νέα για τους εκπαιδευτικούς. Το Basecamp είναι δωρεάν για χρήση στην τάξη. Δεν μπορείτε να το κερδίσετε για αξία. Οι ΜΚΟ κερδίζουν έκπτωση 10 τοις εκατό, το οποίο, αν και δεν είναι δωρεάν, είναι μια καλή συμφωνία. Ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας, η τιμή μπορεί να είναι αρνητική ή το καλύτερο για το Basecamp, οπότε θα πρέπει να κάνετε τα μαθηματικά και να κρίνετε ανάλογα.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Αν και έχει φιλικό σχεδιασμό, η Basecamp παίρνει μια σκληρή στάση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Συμμορφώνεται με το νόμο, αλλά υπόσχεται να μην παραδώσει δεδομένα σε κανέναν χωρίς ένταλμα και να ενημερώσει τους χρήστες εάν συμβεί αυτό, εκτός εάν εμποδιστεί νομικά.

Τα δεδομένα σας καθίστανται απρόσιτα όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας και θα διαγραφούν εντός 30 ημερών. Η Basecamp συμμορφώνεται επίσης με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Privacy Shield, δίνοντάς σας ένα άλλο επίπεδο προστασίας. Λέει σε μία από τις σελίδες βοήθειας ότι μπορεί να διαβάσει τις συζητήσεις των χρηστών, αλλά δεν το κάνει. Τα μηνύματά σας δεν είναι ιδιωτικά, αλλά λίγα είναι αυτά τα χρόνια.

Χρειάζεται μια ισχυρή προσέγγιση για την ασφάλεια, με αρχεία που αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256 / SHA-256. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα bug bounty, οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε τη διείσδυση, θα μπορούσατε να βοηθήσετε στη βελτίωση της ασφάλειάς του.

Τα αρχεία της βάσης δεδομένων δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας ανά ώρα και κρυπτογραφούνται. Αυτό είναι πάντα καλό να ακούμε. Αν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας έχει σημασία, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό άρθρο εφεδρικών υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κάτι που είναι κρίμα. Συνήθιζε να υποστηρίζει την επαλήθευση τηλεφώνου, αλλά καταργήθηκε νωρίτερα το 2018. Αυτό διευκολύνει κάποιον που έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής σας να κλέψει τον λογαριασμό σας. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να μάθετε γιατί αυτό έχει σημασία.

Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων της Google για έλεγχο ταυτότητας. Εάν αυτός είναι ένας αποδεκτός συμβιβασμός πρέπει να κρίνετε. Θα ήταν ωραίο να έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός Google και να λάβετε την πρόσθετη ασφάλεια.

Δεν έχουμε δει στοιχεία για ζητήματα ασφάλειας ή διαρροές απορρήτου με το Basecamp, το οποίο είναι ένα καλό σημάδι για μια πλατφόρμα με τόσο μεγάλη ιστορία. Προφανώς, η προσέγγισή της στην ασφάλεια λειτουργεί.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το Basecamp έχετε μερικές καλές επιλογές. Μπορεί να μην έχει ό, τι θέλετε, αλλά αυτό που υπάρχει είναι εξαιρετικό.

Στην εφαρμογή, υπάρχει ένα ερωτηματικό κάτω δεξιά στην οθόνη που προσφέρει μια επιλογή επιλογών βοήθειας και υποστήριξης. Περιέργως, χρειάζεται ένα δευτερόλεπτο περίπου για να συμπληρωθεί η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν σύνδεσμοι για σελίδες βοήθειας και σεμινάρια στο μενού, καθώς και μια λειτουργία αναζήτησης και η επιλογή επικοινωνίας με την υποστήριξη. Τα μαθήματα είναι καλογραμμένα και προσφέρουν πολλές χρήσιμες συμβουλές. Υπάρχουν επίσης βίντεο αν προτιμάτε να μάθετε με αυτόν τον τρόπο, αν και τα βρήκαμε αδέξια.

Όπως με μερικές από τις άλλες οθόνες του Basecamp, είναι δύσκολο να επιστρέψετε στο επάνω μενού αφού κάνετε κλικ στα θέματα βοήθειας. Υπάρχει ένα κουμπί κλεισίματος επάνω δεξιά από αυτά, αλλά πρέπει να κλείσετε κάθε θέμα που έχετε εξετάσει ξεχωριστά πριν επιστρέψετε.

Η υποστήριξη προσφέρεται μέσω φόρμας επικοινωνίας. Το προσωπικό ανταποκρίνεται γρήγορα, αλλά υπόσχεται να το πράξει μόνο κατά τις ώρες γραφείου CST. Ρωτήσαμε για τη ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Στείλαμε το ερώτημά μας στις 3.30 π.μ. την Παρασκευή το πρωί και λάβαμε μια απάντηση εντός τριών λεπτών, η οποία είναι η ταχύτερη απάντηση που θυμόμαστε να λάβουμε.

Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη και, παρόλο που παρέχεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας υποστήριξής του, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επισημαίνεται ως επιλογή υποστήριξης. Εάν προτιμάτε να μιλήσετε απευθείας με κάποιον, δεν έχετε τύχη. Δεδομένης της εξαιρετικά γρήγορης ανταπόκρισης στη φόρμα επικοινωνίας, ωστόσο, δεν έχουμε πολλά να διαμαρτυρηθούμε.

Τελικές σκέψεις

Το Basecamp είναι καλό σε αυτό που κάνει και προσφέρει μια επιλογή εργαλείων που λειτουργούν χωρίς να είναι θεαματικά. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του μοιάζουν να ήταν εντυπωσιακά ταυτόχρονα, αλλά έκτοτε έχουν γίνει στάνταρ. Υπάρχουν επίσης μερικά τραχιά άκρα στο περιβάλλον χρήστη.

Συνολικά, η χρήση του δεν είναι κακή εμπειρία, αλλά πιστεύουμε ότι έχει δουλειά να κάνει για να καλύψει τον ανταγωνισμό. Έχει μια αίσθηση εννέα έως πέντε, απλώς κάνει ό, τι χρειάζεται χωρίς να κάνει το επιπλέον μίλι.

Ισχυρό, αλλά ατελές, το Basecamp έχει πολλά να προσφέρει και περιθώρια βελτίωσης. Αξίζει να το ελέγξετε, ειδικά για τους εκπαιδευτικούς γιατί το παίρνουν δωρεάν, αλλά και για εκείνους με μεγάλες ομάδες που θέλουν αξία για τα χρήματά τους.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Basecamp, ενημερώστε μας για τις εμπειρίες σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me