Αχα! Κριτική – Ενημερώθηκε το 2020

Αχα! Ανασκόπηση

Το Aha είναι ένα ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης έργου με τιμή που ταιριάζει. Ενώ οι δυνατότητες κάνουν την τιμή αξίζει τον κόπο, όσοι πρέπει να εστιάσουν συγκεκριμένα στη διαχείριση εργασιών ενδέχεται να μην βλέπουν την προστιθέμενη αξία.


best-project-management-software
Το Aha είναι ένα λεπτό εργαλείο διαχείρισης και συνεργασίας έργων που έχει ως στόχο την ανάπτυξη προϊόντων και το μάρκετινγκ. Υπάρχουν εκδόσεις του και στις δύο περιοχές, αλλά δεν διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα. Δεν είναι φθηνό, αλλά προσφέρει πολλά και σε αυτήν την κριτική Aha, θα εξετάσουμε εάν η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του δικαιολογούν την υψηλή τιμή.

Έχει ισχυρές φιλοσοφικές αρχές, με την «μέθοδο απόκρισης» να εμφανίζεται σε όλο τον ιστότοπό της. Πολλοί μεγάλοι πελάτες εμπιστεύονται επίσης την Aha με την επιχείρησή τους. Έχει μια σελίδα με περισσότερες από 100 μαρτυρίες πελατών όπως η Red Hat, η Siemens και το LinkedIn.

Εντυπωσιάσαμε με αυτό που είδαμε, βρίσκοντας πολλές χρήσιμες λειτουργίες και επιλογές για προσαρμογή. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το Aha, θα πρέπει να βρίσκεται στο ραντάρ σας, επειδή διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα σύνολα χαρακτηριστικών και χωρίς πραγματικές αδυναμίες.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Aha!

Χαρακτηριστικά

Η Aha διατίθεται σε δύο γεύσεις: Aha για μάρκετινγκ και Aha για προϊόν, και οι δύο έχουν ξεχωριστές περιοχές στον ιστότοπό της. Περιλαμβάνουν, ωστόσο, τις δυνατότητες του άλλου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για το που θα επιλέξετε. Είναι περισσότερο θέμα εστίασης.

Η Aha έχει τη δική της ορολογία για να περιγράψει πώς είναι δομημένα τα έργα της. Μεμονωμένα αντικείμενα, που συχνά ονομάζονται “εργασίες” σε άλλο λογισμικό, αναφέρονται ως “δυνατότητες”. Ένας «πίνακας δυνατοτήτων» περιέχει δυνατότητες, χωρισμένες σε «εκδόσεις», καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της στήλη.

Εάν δεν σας αρέσει το lingo του Aha, μπορείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε να μετονομάσετε επτά από τις ετικέτες της για διαφορετικούς τύπους χαρακτηριστικών και να τις καλέσετε ό, τι θέλετε. Αυτή είναι μια χρήσιμη επιλογή προσαρμογής και όχι αυτή που έχουμε δει αλλού, εκτός εάν μετράτε λογισμικό ανοιχτού κώδικα όπως το Redmine (διαβάστε την κριτική μας Redmine).

Ο πίνακας δυνατοτήτων του Aha είναι παρόμοιος με την προβολή εργασιών σε άλλες πλατφόρμες. Περιλαμβάνει δυνατότητες, που εμφανίζονται ως κάρτες, που μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι δυνατότητες μπορούν να μεταφερθούν από στήλη σε στήλη, καθώς και να μετακινηθούν πάνω και κάτω μέσα σε στήλες, αν θέλετε να τις δώσετε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο. Χωρίζονται περαιτέρω σε κατηγορίες με χρωματική κωδικοποίηση.

Υπάρχει μια στήλη για μη προγραμματισμένες λειτουργίες στα δεξιά και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες κατηγορίες όπως χρειάζεστε. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε έναν απλό πίνακα καναλών τριών στηλών αν θέλετε επίσης. Αυτό δεν είναι το προσανατολισμό του Aha, οπότε αν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, διαβάστε την κριτική μας για την Asana για μια απλούστερη εναλλακτική λύση. Αν σας αρέσει, ο οδηγός για αρχάριους της Asana θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια καλή αρχή.

Σε κάθε δυνατότητα στο Aha μπορεί να δοθεί μια λίστα υποχρεώσεων, όπως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε να τα σχολιάσετε, να τα αναθέσετε σε κάποιον, να επισυνάψετε αρχεία και να τα κατηγοριοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό, στην πραγματικότητα, γίνεται σύγχυση.

Σε ένα χαρακτηριστικό μπορεί να δοθεί ένας τύπος, μια κατάσταση, ένας στόχος, ετικέτες, μια πρωτοβουλία και μια βαθμολογία Aha. Όλα αυτά μπορούν να προσαρμοστούν και μπορείτε να προσθέσετε νέα πεδία από το μενού ρυθμίσεων. Η προσαρμογή υπερβαίνει την απλή ρύθμιση χρωμάτων και κειμένου – πολλές πλατφόρμες το προσφέρουν – και σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα κουμπιά για μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη διεπαφή σας ώστε να αντικατοπτρίζει τις ροές εργασίας που χρησιμοποιείτε συνήθως και να διευκολύνετε την πραγματοποίηση των ίδιων αλλαγών. Κάτι τέτοιο μπορεί επίσης να βοηθήσει τους νέους χρήστες να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια.

Θα χρειαστεί δουλειά και γνώση της πλατφόρμας για να επωφεληθούν από τέτοιες δυνατότητες, αλλά το εύρος είναι εκεί για να το προσαρμόσουμε ώστε να κάνει ό, τι χρειάζεται η επιχείρησή σας. Εάν προτιμάτε προσαρμογή, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Podio. Το Podio σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν όπως θέλετε.

αα-απόψεις

Εκτός από τις κανονικές προβολές με καρτέλες, υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζει προβολές που σχετίζονται με αυτό που κοιτάτε. Περιλαμβάνουν μια επιλογή γραφημάτων και πινάκων στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ένα κλικ. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να απεικονίσετε το έργο σας με εναλλακτικούς τρόπους χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε κάτι από μόνοι σας.

aha-scorecard

Προηγμένες δυνατότητες του Aha

Το “Aha σκορ” είναι ένα σύστημα βασισμένο σε πόντους που αποτελείται από βαθμούς στους 10 για διάφορες υποκατηγορίες. Δεν το πουλήσαμε στην αρχή, αλλά μετά συνειδητοποιήσαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aha ως τρόπο βαθμολόγησης και κατάταξης οτιδήποτε από τα μέλη της ομάδας έως και το λογισμικό διαχείρισης έργων.

αχα-gantt

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προβολή ημερολογίου του Aha για να δείτε τι θα εμφανιστεί τον τρέχοντα μήνα ή εβδομάδα. Υπάρχει επίσης μια προβολή Gantt, η οποία σας δίνει μια προβολή βάσει χρονολογίου για το πώς τα καθήκοντα ταιριάζουν μαζί. Μπορείτε να σύρετε βέλη μεταξύ αντικειμένων για να δημιουργήσετε εξαρτήσεις και να μετακινήσετε πράγματα για να αναδιατάξετε το πρόγραμμά σας.

αχα-στρατηγική

Εκτός από τη διαχείριση των λεπτομερειών των έργων, μπορείτε να λάβετε μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου. Το Aha έχει μια στρατηγική άποψη που σας δείχνει το συνολικό σας σχέδιο.

Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν πολλά για άτομα μάρκετινγκ που θα εκτιμήσουν τα «προσωπικά» και «ανταγωνιστές» του Aha, τα οποία σας επιτρέπουν να ορίσετε το τυπικό κοινό σας καθώς και τον ανταγωνισμό σας. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για να ορίσετε στόχους και να σχεδιάσετε πράγματα για να κάνετε τις ομάδες μάρκετινγκ και ανάπτυξης στην ίδια σελίδα.

Το Aha ενσωματώνεται σε πολλές πλατφόρμες, όπως Trello, Asana, Dropbox και Slack. Υπάρχουν πάνω από 30 διαθέσιμα και, επειδή το Zapier είναι ένα από αυτά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα από πολύ περισσότερα. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε δεδομένα απευθείας από πολλά από αυτά ή από ένα αρχείο .csv.

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Trello, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ρυθμίσεις λογαριασμού Aha

Ορισμένες από τις λειτουργίες του Aha είναι κρυφές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της. Μπορείτε να προσκαλέσετε νέους χρήστες από εκεί, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας, μπορείτε να προσθέσετε όσα άτομα θέλετε, αλλά θα πρέπει να πληρωθούν μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής. Πρέπει μόνο να πληρώνετε για άτομα που μπορούν να κάνουν ενεργές αλλαγές, ωστόσο, και μπορούν να έχουν όσους περισσότερους θεατές θέλετε στο επίπεδο Enterprise.

aha-add-χρήστες

Υπάρχει ένα αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων για να παρακολουθείτε ποιος έχει κάνει τι. Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε και απαιτήσεις ελέγχου, επειδή θα έχετε αρχεία όλων. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση ProWorkflow για να μάθετε για μια άλλη πλατφόρμα με ισχυρές δυνατότητες ελέγχου.

Όσον αφορά την ομαδική επικοινωνία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε “εκπομπές” για να προσθέσετε μηνύματα στο πάνω μέρος της οθόνης κάθε χρήστη. Ωστόσο, η Αχα δεν έχει ενσωματωμένη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα που κάνει καλή επικοινωνία, διαβάστε την κριτική Basecamp.

Το Aha περιλαμβάνει σχεδιασμό χωρητικότητας και παρακολούθηση χρόνου. Πρέπει να τα ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να παρακολουθείτε προσεκτικά την οικονομική πλευρά των πραγμάτων, μπορείτε να διαβάσετε για μια άλλη καλή επιλογή στην κριτική μας στο Mavenlink.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο και ένα άλλο λογότυπο για να μεταβείτε σε αρχεία .pdf. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές οπτικής προσαρμογής εκτός αυτής. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Taskworld εάν θέλετε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα φόντα.

Το Aha δεν επιβάλλει όρια μεγέθους αρχείου ή χώρου αποθήκευσης, αλλά μας ενημέρωσε η υποστήριξη ότι δεν είναι εργαλείο κοινής χρήσης αρχείων και ότι η χρήση εξωτερικής υπηρεσίας ήταν πιο τυπική. Σε αυτήν την περίπτωση, μια περιήγηση στον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για ομάδες μπορεί να είναι χρήσιμη.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Aha όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Aha έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά, μόλις είχαμε χώρο για να τα συζητήσουμε όλα. Μπήκαμε στον πειρασμό να χτυπήσουμε τα σημάδια επειδή έχουμε πάρα πολλά, αλλά δεν το κάναμε. Κάναμε πόντους λόγω έλλειψης εργαλείων επικοινωνίας, αλλά αυτό εξακολουθεί να αφήνει τον Aha με εξαιρετικό σκορ.

Αχα! Επισκόπηση λειτουργιών

Αχα! Λογότυποwww.aha.io

Ξεκινά από 492 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά διαχείρισης

Καθήκοντα

Δευτερεύουσες εργασίες

Διαχείριση εξάρτησης

Προσαρμοσμένα υπόβαθρα

Άλλες επιλογές προσαρμογής
Προσαρμοσμένο λογότυπο

Όριο μεγέθους ομάδας
5

Χώρος αποθήκευσης
Απεριόριστο GB

Γενικός

Πληρωμή
Πιστωτική κάρτα, τιμολόγηση διαθέσιμη σε ετήσια σχέδια με 5+ χρήστες

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Υποστήριξη για φορητά λειτουργικά συστήματα
iOS, Android

Δωρεάν δοκιμή
30 μέρες

Ασφάλεια

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κρυπτογράφηση
AES-256

Πιστοποίηση SOC

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το Aha είναι εύκολο να ξεκινήσετε και η εγγραφή διαρκεί λίγα λεπτά. Σας δίνεται η επιλογή να προσκαλέσετε συναδέλφους και μετά να ρωτήσετε πώς θέλετε να ξεκινήσετε. Οι περισσότερες εφαρμογές σας διοχετεύουν μέσω μιας εισαγωγικής διαδικασίας ή απλώς σας ρίχνουν στο βάθος, οπότε είναι αναζωογονητικό να προσφέρετε μια επιλογή.

αχα-προσκαλώ

Μπορείτε να μιλήσετε με έναν ειδικό ή να λάβετε υποστήριξη από την αρχή, καθώς και να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που εξηγεί τα βασικά. Για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να επιλέξετε ένα προσυμπληρωμένο έργο επίδειξης. Τα στοιχεία της επίδειξης σας δίνουν μια γείωση στα βασικά του Aha και σας βοηθούν να σας διδάξουν για τις δυνατότητές του.

αχα-demo

Επιλέξαμε να εργαστούμε μέσω του σεμιναρίου του, το οποίο ακολουθεί μια βήμα προς βήμα προσέγγιση για να σας δείξει τι να κάνετε. Σε ένα σημείο, μας είπαν να προσθέσουμε περισσότερες στήλες με “κύλιση προς τα δεξιά”, οι οποίες δεν φαίνονται σωστές. Θα μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς να το κάνουμε – κάνοντας κλικ στο κουμπί προσθήκης στήλης – αλλά ήταν ένα εκπληκτικό σφάλμα δεδομένης της τιμής του Aha.

Το σεμινάριο εξαφανίστηκε και μετά, έτσι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε όλα τα βήματα, αν και οι συμβουλές εμφανίστηκαν αργότερα καθώς περιηγηθήκαμε στο εργαλείο.

Οι πρώτες εντυπώσεις μας από τη χρήση του ήταν ότι όλα λειτουργούσαν καλά. Φαίνεται λειτουργικό και όχι ελκυστικό, αλλά η διεπαφή του καταφέρνει να μεταφέρει πολλές πληροφορίες. Υπάρχουν πολλά στοιχεία ελέγχου, αλλά η διεπαφή ανταποκρίνεται και μπορείτε να παίξετε για να καταλάβετε τα πράγματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα πάει στραβά.

Υπάρχουν πολλές ενότητες και προκαλεί σύγχυση προσπαθώντας να καταλάβω πώς ταιριάζουν μαζί, ειδικά στην αρχή. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, οπότε ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η προσέγγιση που ακολουθεί ο Aha, μπορείτε να την προσαρμόσετε ώστε να λειτουργεί όπως χρειάζεστε.

Εκτός από τη μετονομασία όλων, μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία πλοήγησης θα εμφανίζονται, ώστε να μπορείτε να το απλοποιήσετε απαλλασσόμενα από ό, τι δεν θέλετε. Εάν ξοδεύετε χρόνο με το Aha, μπορείτε να το κάνετε πιο εστιασμένο.

Εάν θέλετε ένα προϊόν με διεπαφή που κάνει την πολυπλοκότητα να φαίνεται εύκολη, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο εργαλείο διαχείρισης έργων στην κατηγορία μας στο monday.com review.

Υπάρχει πολλή γλώσσα ομιλίας και μάρκετινγκ επιχειρήσεων στο Aha, την οποία κάποια θα απολαύσουν και άλλα θα βρουν απροσδόκητα, αλλά μπορείτε να στρέψετε το εργαλείο μακριά από αυτό, αν δεν σας ταιριάζει.

Ο ιστότοπός του διαθέτει ποιότητα και είναι όνειρο ενός κριτικού, παρέχοντας σε μας όλες τις πληροφορίες που αναζητούμε και διευκολύνοντας την αναζήτησή μας. Υπήρχαν στιγμές που θέλαμε να μάθουμε πώς να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούσαμε να βρούμε αυτό που χρειαζόμασταν αναζητώντας τη γνώση του.

Διαπιστώσαμε ότι η Aha λειτούργησε καλά, αλλά δεν ήταν το λεπτό, χωρίς λάθος προϊόν που η τιμή μας οδήγησε να ελπίζουμε. Είναι ακόμα καλό, ωστόσο, και τα μεμονωμένα στοιχεία λειτουργούν καλά, παρά τη συνολική δομή που χρειάζεται χρόνο για να καταλάβουμε. Παίρνει ένα καλό σκορ εδώ.

Κόστος

Το Aha παίρνει πολλά σωστά, αλλά έχει κόστος, με την τιμή της Aha να κυμαίνεται από 59 έως 149 $ ανά χρήστη ανά μήνα (και αυτό ισχύει με την έκπτωση 20 τοις εκατό για την πληρωμή ετησίως). Είναι η πιο ακριβή πλατφόρμα που εξετάσαμε.

Στα προγράμματα Enterprise and Enterprise +, πρέπει να πληρώνετε μόνο για συνεισφέροντες και κατόχους προϊόντων. Μπορείτε να έχετε όσους θεατές και αναθεωρητές θέλετε, γι ‘αυτό σκεφτείτε το όταν αποφασίζετε ποιο επίπεδο θα προχωρήσετε. Είναι πιθανό το Enterprise να είναι καλύτερη τιμή για εσάς από το επίπεδο Premium.

Αν ψάχνετε για κάτι φθηνότερο, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από το Freedcamp (διαβάστε την κριτική μας στο Freedcamp), αλλά σχεδόν τα πάντα στις κριτικές λογισμικού διαχείρισης έργων είναι φθηνότερα από το Aha.

Η Aha προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών χωρίς κάρτα, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε τα πάντα και να λάβετε μια απόφαση.

Έρχεται σε δύο γεύσεις: μία για ανάπτυξη προϊόντων και μία για μάρκετινγκ. Πρέπει να επιλέξετε ένα κατά την εγγραφή, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε αν αλλάξετε γνώμη αργότερα. Επειδή μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών τους, δεν χρειάζεται να χάσετε τον ύπνο για να επιλέξετε.

Το Aha είναι πολύ ακριβό για να σκοράρει εδώ, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Είναι μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Η Aha διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων ασφάλειας και απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων όλων όσων αναζητούμε σε αυτόν τον τομέα. Η ενότητα ασφαλείας του ιστότοπού της μας άφησε τρομοκρατημένη για οποιονδήποτε υποψήφιο εγκληματία.

Χρησιμοποιεί SSL για την προστασία της σύνδεσης σύνδεσης, κρυπτογραφεί δεδομένα σε διαμετακόμιση με AES 128-bit και χρησιμοποιεί AES 256-bit για δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας στους διακομιστές του.

Όσον αφορά τις πιστοποιήσεις, έχει την ισχυρότερη επιλογή που έχουμε δει στα εργαλεία διαχείρισης έργων. Διαθέτει τρεις τύπους πιστοποίησης SOC, πιστοποιήσεις ISO και μερικές ακόμη.

Συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Privacy Shield και ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων, για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας GDPR.

Επιπλέον, προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, η οποία σας προσφέρει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας εάν παραβιαστεί ο κωδικός πρόσβασής σας. Διαβάστε το τι είναι το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για περισσότερα σχετικά με αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία σύνδεση μέσω SAML 2.0 ή Google.

Έχει εφαρμόσει πρακτικές κατά της διαφθοράς, της δωροδοκίας και ακόμη και της καταπολέμησης της δουλείας. Δεν μπορείτε να στείλετε στο προσωπικό του ένα δώρο χωρίς να περάσετε από μια αυστηρή διαδικασία. Εάν ανησυχείτε για τους ανταγωνιστές σας που πληρώνουν για να ρίξουν μια ματιά στις πληροφορίες σας, το Aha είναι μια καλή επιλογή.

Τα κέντρα δεδομένων προστατεύονται 24 ώρες την ημέρα από εκπαιδευμένους φύλακες, οι οποίοι, αν και δεν το λένε, θεωρούμε ότι είναι καλά οπλισμένοι.

Όσοι στο πρόγραμμα Enterprise + μπορούν να επωφεληθούν από τον έλεγχο πρόσβασης IP, κάτι που θα καταστρέψει την ημέρα πολλών πιθανών χάκερ. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με την ασφάλεια του ιστότοπου για περισσότερα σχετικά με τα μέτρα που μπορείτε να λάβετε για την πρόληψη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Δίνουμε κορυφαία βαθμολογία στο Aha εδώ και το θεωρούμε το καλύτερο στην κατηγορία για την ασφάλεια και το απόρρητο. Καλύπτει κάθε βάση και προχωράει περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς σε κάθε σημείο που ελέγξαμε.

Υπηρεσία & Υποστήριξη

Εάν κολλήσετε και θέλετε να επικοινωνήσετε με το Aha, η πρώτη σας επιλογή είναι μια απλή φόρμα επικοινωνίας, η οποία είναι προσβάσιμη σε όλη την εφαρμογή και σας επιτρέπει να στείλετε ένα ερώτημα εύκολα. Υπάρχει επίσης μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν προτιμάτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία.

Η υποστήριξή του υπόσχεται να επιστρέψει στις περισσότερες ερωτήσεις μέσα σε μια ώρα και όταν το δοκιμάσαμε, με μια ερώτηση σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο, απάντησε σε μόλις 25 λεπτά, αποδεικνύοντας ότι είναι τόσο καλή όσο η λέξη του. Η απάντησή της ήταν επίσης λεπτομερής και χρήσιμη, ξεπερνώντας μια απλή απάντηση στο ερώτημά μας.

Απογοητευτήκαμε που το προεξέχον κουμπί «συνομιλία με έναν ειδικό» οδήγησε μόνο στη φόρμα επικοινωνίας, αντί να μας δώσει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, αλλά με υποστήριξη τόσο γρήγορα που δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα. Αν προτιμάτε τη ζωντανή συνομιλία, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Wrike.

Εάν προτιμάτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ο ιστότοπος υποστήριξης της Aha διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υλικών βοήθειας για εσάς. Υπάρχουν δεκάδες άρθρα με δυνατότητα αναζήτησης στη βάση γνώσεων και διαθέτει μια καλή γκάμα βίντεο. Λεπτομερείς σημειώσεις έκδοσης σάς ενημερώνουν επίσης για νέες δυνατότητες.

Η σελίδα της κοινότητας σάς επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις. Ωστόσο, δεν αποκτούν όλοι απάντηση. Υπάρχει επίσης μια πύλη ιδεών, οπότε μπορείτε να ενημερώσετε την ομάδα του Aha εάν έχετε προτάσεις. Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε τις ιδέες των άλλων.

Υπάρχει μια σελίδα που δείχνει επίσης το χρόνο λειτουργίας και την κατάσταση των υπηρεσιών της Aha, η οποία είναι χρήσιμη.

Η Aha έχει καλή βαθμολογία εδώ, επειδή η ομάδα της ανταποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια και προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή υλικού υποστήριξης.

Η ετυμηγορία

Το Aha είναι ένα premium προϊόν με τιμή που ταιριάζει, αλλά έχει πολλά πράγματα σωστά. Αισθάνεται σαν κάτι για το οποίο έχετε πληρώσει καλά χρήματα.

Έχει εξαιρετικές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου και έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία με μια ολοκληρωμένη συλλογή πιστοποιήσεων, δεν θα βρείτε πολλές καλύτερες επιλογές από την Aha.

Η διεπαφή είναι επίσης ισχυρή και παρόλο που η πολυπλοκότητα και η ορολογία της συνηθίζουν, μπορείτε να συντονίσετε τα πάντα για να λειτουργήσει όπως θέλετε.

Δεν είναι τόσο επικεντρωμένο στην καλή διαχείριση εργασιών όσο και άλλα εργαλεία, αλλά κάνει μια φανταστική δουλειά να σας αφήσει να σχεδιάσετε πράγματα σε διαφορετικά επίπεδα και να δείτε πώς ταιριάζουν από κοινού. Εάν θέλετε απλώς να επικεντρωθείτε στη διαχείριση εργασιών, το επιπλέον κόστος δεν αξίζει τον κόπο, αλλά αν εκτιμάτε ότι οι άνθρωποι μοιράζονται ένα όραμα από πάνω προς τα κάτω του έργου σας, θα μπορούσε να είναι ιδανικό.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε τη δοκιμή του για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει πριν από τη δέσμευσή σας, επειδή οι διαφοροποιητικές λειτουργίες του απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Όσοι δεν τα χρειάζονται θα μπορούν να βρουν μια καλύτερη εφαρμογή για λιγότερα στη λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων.

Αν έχετε δοκιμάσει το Aha, μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map