Comodo Internet Security Suite Review – Ενημερώθηκε το 2020

Comodo Internet Security Suite Review

Αν και είναι λίγο επιλεκτικό σχετικά με την επιλογή του προγράμματος περιήγησής σας και τις ρυθμίσεις DNS, το Comodo Internet Security Suite είναι ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό εργαλείο προστασίας από ιούς που σας επιτρέπει να σαρώσετε διεξοδικά και σχετικά γρήγορα για μια αξιοπρεπή τιμή. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Comodo για λεπτομέρειες.

best-antivirus-σχόλια

Το Comodo Internet Security είναι λογισμικό ασφαλείας για οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες σε Windows, macOS και Linux. Η εταιρική έκδοση προσφέρει επίσης υποστήριξη Android. Μπορεί να μην είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους λογισμικού προστασίας από ιούς, αλλά είναι υποψήφιος.

Έχει μερικές ιδιοτροπίες. Μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και τις ρυθμίσεις DNS, αλλά μόλις το ξεπεράσετε, είναι ένα καλό πακέτο με μια δωρεάν έκδοση που είναι καλύτερη από τις περισσότερες. Είναι επίσης ένα από τα λίγα πακέτα προστασίας από ιούς που εκτελούνται σε Linux.

Σε αυτήν την κριτική Comodo Internet Security, θα συζητήσουμε λειτουργίες, τιμές, φιλικότητα προς το χρήστη, προστασία και υποστήριξη. Θα το υποβάλουμε επίσης σε δοκιμές, χρησιμοποιώντας αποτελέσματα εργαστηρίου και πρακτική εμπειρία, για να εκτιμήσουμε την απόδοσή του προτού εκδώσουμε την ετυμηγορία μας.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Comodo Internet Security Suite

Χαρακτηριστικά

Για δωρεάν antivirus, το Comodo Internet Security διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών. Δεν διαθέτει διαχειριστή κωδικού πρόσβασης ή προστασία για την κάμερα web ή το μικρόφωνό σας (διαβάστε πώς να ασφαλίζετε τον οδηγό της κάμερας web), αλλά είναι ένα πλήρες πακέτο ασφαλείας. Παίρνετε τείχος προστασίας, προστασία ransomware, anti-rootkit, ασφαλείς αγορές για διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και τεχνολογία sandbox που ονομάζεται Valkyrie για την απομόνωση και τον έλεγχο ύποπτων αρχείων.

Comodo-02-προηγμένη ρύθμιση-πρώτη οθόνη

Το “Secure shopping” είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας που δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για online τραπεζικές συναλλαγές και αγορές, συμπεριλαμβανομένου ενός εικονικού πληκτρολογίου για να νικήσει τους keyloggers. Εάν η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά σας, το Comodo Internet Security θα μπορούσε να είναι το λογισμικό για εσάς.

Comodo-03-ασφαλή-ψώνια

Η προστασία από ιούς και κακόβουλα προγράμματα είναι ισχυρή και μετά την αλλαγή ορισμένων ρυθμίσεων, βρήκαμε ότι προστατεύει τη δοκιμαστική μηχανή μας από σχεδόν όλα εκτός από το ηλεκτρονικό ψάρεμα. Έχει επίσης το ατυχές αποτέλεσμα της επιβράδυνσης του συστήματος όταν ξεκινάτε εφαρμογές ή ανοίγετε δημοφιλείς ιστότοπους, αλλά η λίστα των δυνατοτήτων αντιστοιχεί σε αυτό.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες είναι η επιλογή δημιουργίας ενός δίσκου διάσωσης, τον οποίο μια εικόνα δίσκου με δυνατότητα εκκίνησης που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν σαρώσεις ιών σε περιβάλλον πριν από την εκκίνηση. Είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού ιών, spyware και rootkit.

Έρχεται επίσης με μια λειτουργία προφίλ, αλλά δεν είναι καλά τεκμηριωμένη στην εφαρμογή. Θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο Comodo για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε προφίλ με διαφορετικές προτεραιότητες σάρωσης για αρχεία και ιστότοπους, επιλέγοντας τα κατάλληλα πλαίσια.

Χαρακτηριστικά Comodo Internet Security Suite

Λογότυπο Comodo Internet Security Suitewww.comodo.com

Ξεκινά από 333 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά

Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

Καταστροφέας εγγράφων

Υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών

Γονικός έλεγχος

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ δισκου

VPN

Προφίλ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προστασία από λογισμικό λογισμικού

Προστασία κάμερας Web

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Λήψη προστασίας

Προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος

Τείχος προστασίας

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα

macOS

Linux

Android

iOS

Ευχρηστία

UI επιφάνειας εργασίας

Εφαρμογή κινητού

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικό βίντεο

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Η δωρεάν έκδοση του Comodo Internet Security συγκρίνεται ευνοϊκά με τη δωρεάν έκδοση του AVG. Στην πραγματικότητα, το Comodo Internet Security το ξεπερνά με τη συμπερίληψη ενός τείχους προστασίας και μιας ασφαλούς δυνατότητας αγορών. Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία sandbox που δεν έχουν οι περισσότεροι ιοί, οπότε είναι σε καλή θέση από αυτή την άποψη.

Το Comodo Internet Security Pro δεν περιλαμβάνει την προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή την προστασία της κάμερας web που προσφέρει η πληρωμένη έκδοση της AVG, αλλά επειδή είναι η μισή τιμή για τρεις υπολογιστές, είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Η εγγύηση 500 $ από την Comodo δεν προσφέρεται από τους περισσότερους παρόχους προστασίας από ιούς, επομένως το πακέτο μεσαίου επιπέδου βγαίνει επίσης στην κορυφή.

Το πακέτο AVG Ultimate κερδίζει το βραβείο στην πρώτη βαθμίδα, ωστόσο, κυρίως λόγω της απεριόριστης επιλογής συσκευής, αλλά το Comodo Internet Security Complete δεν είναι καθόλου ασφαλές. Προσφέρει 50 GB διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης, καθώς και τη δυνατότητα ασφάλειας WiFi “trust connect”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AVG, διαβάστε την κριτική AVG.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Μόλις ξεπεράσετε κάποιες αρχικές ενοχλήσεις, το Comodo Internet Security είναι φιλικό και εύκολο στη χρήση.

Η λήψη και η εγκατάσταση είναι απλή. Χρειάστηκαν μόνο 12 λεπτά για να εγκατασταθεί στη δοκιμαστική μηχανή μας, και στη συνέχεια άλλα 10 λεπτά για να ενημερώσετε τους ορισμούς του ιού και να εκτελέσετε μια γρήγορη σάρωση του σκληρού δίσκου.

Υπήρχαν όμως μερικές εκπλήξεις. Από προεπιλογή ο ορισμός του Yahoo ως αρχικής σελίδας, της νέας καρτέλας και του προεπιλεγμένου κινητήρα, εκτός εάν καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου. Σε μια άλλη οθόνη εγκατάστασης, θέλει να αλλάξει τον παροχέα DNS και να στείλει στατιστικά στοιχεία από τον υπολογιστή σας στο Comodo, οπότε μην κάνετε απλώς κλικ στην εγκατάσταση. Διαβάστε τι λέει. Αυτή είναι μια από τις ενοχλήσεις που πρέπει να ξεπεράσετε.

Comodo-04-second-install-screen-yahoo

Σε αρκετές περιπτώσεις, διαπιστώσαμε ότι ρίχνει πάρα πολύ ακαταστασία στην οθόνη, κρύβοντας άλλα εικονίδια και πράγματα που κάνετε. Η απόδοση στο μηχάνημα δοκιμής μας πήρε επίσης επιτυχία. Το Comodo το επιβραδύνει. Δεν είναι αρκετό να παραλύσει το σύστημα, αλλά να είναι αισθητό. Οι εφαρμογές χρειάζονται περισσότερο χρόνο φόρτωσης από ό, τι πριν από την εγκατάσταση του προγράμματος προστασίας από ιούς.

Comodo-05-πολλαπλή οθόνη-ακαταστασία

Ωστόσο, είναι εύκολο να διαμορφωθεί. Οι οθόνες κάτω από τις ρυθμίσεις αποτελούνται από πλαίσια ελέγχου ή αναπτυσσόμενα μενού. Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε, αλλά μερικά έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι η επιλογή αλλαγής του θέματος της διεπαφής.

Να είστε προσεκτικοί αλλάζοντας το θέμα, επειδή δεν αλλάζει απλώς το συνδυασμό χρωμάτων. Αλλάζει τη διάταξη της διεπαφής. Όλα είναι ακόμα εκεί, αλλά δεν είναι πλέον στο ίδιο μέρος, αναγκάζοντάς σας να το κυνηγήσετε ξανά. Η αλλαγή του θέματος δεν είναι μια φιλική προς το χρήστη λειτουργία και δεν λαμβάνετε καμία προειδοποίηση για τη συμπεριφορά.

Comodo-06-προηγμένο-ρυθμίσεις-θέμα

Το Comodo Internet Security αναγκάζει επίσης πολλές επανεκκινήσεις του συστήματος όταν ενημερώνεται. Η προεπιλεγμένη συμπεριφορά είναι η αυτόματη εγκατάσταση των ενημερώσεων, αλλά στη συνέχεια σας ενοχλεί να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος, ώστε οι ενημερώσεις να τεθούν σε ισχύ.

Υπάρχουν άλλοι ιοί που δεν το κάνουν. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση Malwarebytes Antivirus ή την αναθεώρηση BullGuard Antivirus για να δείτε μερικά παραδείγματα.

Τούτου λεχθέντος, το Comodo Internet Security σάς δίνει την επιλογή να του πείτε να μην ελέγχει για ενημερώσεις εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες συνδέσεις, όπως όταν χρησιμοποιείτε μπαταρία ή κατά την αυτόματη συντήρηση των Windows.

Η επεμβατικότητά του επεκτείνεται στην αποστολή όλων των αρχείων καταγραφής στο Comodo «ανώνυμα» από προεπιλογή, τα οποία στη συνέχεια υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Comodo. Μια ενότητα λέει συγκεκριμένα ότι συλλέγει το όνομα και τα προσωπικά σας στοιχεία και μια άλλη αναφέρει ότι οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν στη διαφήμιση. Πιθανότατα θα πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εάν εκτιμάτε το απόρρητό σας.

Υπάρχουν τρεις διαμορφώσεις: «ασφάλεια διαδικτύου», «προληπτική ασφάλεια» και «ασφάλεια τείχους προστασίας». Μόνο ένα από αυτά μπορεί να είναι ενεργό κάθε φορά, αλλά το Comodo δεν τα τεκμηριώνει στο λογισμικό. Πρέπει να επισκεφθείτε τα αρχεία ηλεκτρονικής βοήθειας για αυτό. Υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο βοήθειας στο κάτω μέρος της διεπαφής που θα σας μεταφέρει εκεί.

Comodo-07-βοήθεια-εικονίδιο

Η προσθήκη, η επεξεργασία και η κατάργηση διαφορετικών τύπων σαρώσεων είναι ένα απλό θέμα ελέγχου των πλαισίων και, στη συνέχεια, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σάρωσης. Σας ενημερώνει επίσης πότε πραγματοποιήθηκε η τελευταία σάρωση αυτού του τύπου.

Οι ρυθμίσεις του τείχους προστασίας είναι απλές, επίσης, με πλαίσια ελέγχου και αναπτυσσόμενα μενού για τη ρύθμιση κανόνων εφαρμογής, καθολικών κανόνων, ζωνών δικτύου, συνόλων θύρας και άλλων. Όλα είναι εύχρηστα.

Οι ρυθμίσεις κακόβουλου λογισμικού για την ενεργοποίηση του Host Intrusion Protection System έχουν πολλές επιλογές που είναι εύκολο να καθοριστούν χρησιμοποιώντας τη σειρά των πλαισίων ελέγχου. Η διαδικτυακή βοήθεια είναι καλή, αλλά θα θέλαμε να δούμε περισσότερα έγγραφα στον πελάτη μέσω της χρήσης κυμαινόμενων πλαισίων κειμένου όταν κάνετε ποντίκι πάνω από ένα εικονίδιο πληροφοριών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χρησιμοποιούμε αμερόληπτα εργαστήρια τρίτων για να αξιολογήσουμε το επίπεδο προστασίας που προσφέρει το λογισμικό προστασίας από ιούς. Ένα από αυτά είναι το AV-Test. Τα αποτελέσματα των δοκιμών του για το Comodo Internet Security είναι ενδιαφέροντα.

Η Comodo Internet Security πέτυχε βαθμολογία 100 τοις εκατό για προστασία από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού μηδενικής ημέρας, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων μέσω διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σημείωσε επίσης 100 τοις εκατό κατά τον εντοπισμό εκτεταμένου κακόβουλου λογισμικού που ανακαλύφθηκε τις τέσσερις εβδομάδες πριν από τη δοκιμή. Το συνδυασμένο σκορ κέρδισε το τέλειο 6 στα 6.

Πήρε όμως επιτυχία στην απόδοση, κερδίζοντας 5 στα 6 επειδή επιβραδύνει τον υπολογιστή κατά την εκκίνηση δημοφιλών ιστότοπων και τυπικού λογισμικού. Η λήψη και η εγκατάσταση εφαρμογών ήταν πιο αργή από το βιομηχανικό πρότυπο, όπως και η αντιγραφή αρχείων.

Αυτό συμβαδίζει με τις πρακτικές δοκιμές μας. Είδαμε μια αισθητή επιβράδυνση στο σύστημά μας κατά την εκκίνηση του λογισμικού ή την αντιγραφή αρχείων στο δίσκο.

Όσον αφορά τις ψευδείς προειδοποιήσεις, η Comodo Internet Security κατέγραψε ψευδείς εντοπισμούς νόμιμου λογισμικού ως κακόβουλο λογισμικό κατά τη σάρωση του συστήματος. Το παρατηρήσαμε επίσης. Όταν πραγματοποιήσαμε μια πλήρη σάρωση συστήματος στη δοκιμαστική μηχανή μας, η οποία χρειάστηκε μια ώρα και 10 λεπτά, ανέφερε ότι το GIMP, ένα δημοφιλές πρόγραμμα χειραγώγησης εικόνας, ήταν απειλή.

Χρησιμοποιούμε το GIMP για περικοπή εικόνων, προσθήκη κειμένου σε αυτές, αλλαγή των χρωμάτων τους κ.λπ. Είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό που δεν είναι κακόβουλο λογισμικό, επομένως είναι απογοητευτικό να βλέπουμε το Comodo Internet Security να το επισημαίνει ως τέτοιο. Αφού κάνετε σάρωση, ελέγξτε ξανά τα αποτελέσματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει επισημάνει ένα νόμιμο πρόγραμμα.

Ένα άλλο εργαστήριο τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε είναι τα AV-Comparatives, αλλά αφού εξετάσαμε τα αποτελέσματα των δοκιμών που χρονολογούνται από τον Φεβρουάριο του 2004, δεν βρήκαμε κανένα ρεκόρ της Comodo Internet Security που να συμμετέχει στις δοκιμές του.

Το τελευταίο εργαστήριο τρίτου μέρους που ελέγξαμε είναι το MRG Effitas, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που είχε δοκιμάσει το Comodo Internet Security. Σε αυτήν την περίπτωση, αποφασίσαμε να κάνουμε πρακτικές δοκιμές.

Κατά τη σάρωση πλήρους συστήματος που πραγματοποιήσαμε, βρήκε αρχεία EICAR στον σκληρό μας δίσκο, τα οποία χρησιμοποιούνται για δοκιμές κακόβουλου λογισμικού. Η χρήση αυτών των αρχείων έχει συμφωνηθεί παγκοσμίως από τον κλάδο προστασίας από ιούς ως τυποποιημένος τρόπος δοκιμής της λειτουργικότητας του λογισμικού προστασίας από ιούς.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, το Comodo Internet Security μας ζήτησε να προσδιορίσουμε κάθε αρχείο που θέλαμε να προσθέσουμε στη λίστα αξιόπιστων αρχείων. Δεν μας έδωσε την επιλογή να προσθέσουμε όλα τα αρχεία σε έναν συγκεκριμένο φάκελο στη λίστα, κάτι που θα ήταν πολύ πιο εύκολο και πιο φιλικό προς το χρήστη από το να χρειαστεί να τα κάνουμε ένα κάθε φορά.

Comodo-08-πλήρες σύστημα-σάρωση-ολοκληρωμένες επιλογές

Όταν ξεκινήσαμε τις ζωντανές δοκιμές με αρχεία EICAR από τον ιστότοπο Anti-Malware Testing Standards Organisation που χρησιμοποιούμε για τις εσωτερικές μας δοκιμές, η Comodo Internet Security μας προστατεύει από τη λήψη κακόβουλων προγραμμάτων, λήψεων μέσω Drive, πιθανώς ανεπιθύμητων εφαρμογών και στο cloud. Ωστόσο, δεν μας προστατεύει από μια δοκιμαστική σελίδα ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Όταν προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε συμπιεσμένο λογισμικό που μολύνθηκε, το Comodo Internet Security απέτυχε 9 στις 11 δοκιμές. Αναγνώρισε τα αρχεία EICAR αλλά δεν εντόπισε λοιμώξεις στα περισσότερα συμπιεσμένα αρχεία. Τα αποτελέσματα των δοκιμών με αρχεία EICAR ήταν τα ίδια είτε χρησιμοποιούσαμε το Firefox είτε το Comodo Dragon, το πρόγραμμα περιήγησης στο Web που συνοδεύει το antivirus.

Το Comodo Internet Security σάς επιτρέπει να προσθέτετε επεκτάσεις, όπως .zip ή .zipx, σε μια λίστα τύπων αρχείων που θα αποσυμπιέσει και θα σαρώσει κατά τη λήψη. Αφού προσθέσαμε αυτές τις επεκτάσεις στη λίστα της και προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε ξανά τα μολυσμένα συμπιεσμένα αρχεία, τις έπιασε.

Κατά τη διαδικασία δοκιμής αυτής της δυνατότητας, βρήκαμε ένα περίεργο quirk.

Όταν προσθέτετε μια επέκταση, είναι φυσικό να το γράφετε ως “* .zip” ή “* .zipx”. Μην βάλετε το “.” εκεί, ωστόσο, επειδή προσθέτει αυτόματα μια περίοδο κατά την οποία την αποθηκεύετε. Θα τελειώσετε με “* .. zip”, το οποίο δεν θα λειτουργήσει. Εισαγάγετε το ως “* zip” και θα είναι καλά.

Συνολικά, αυτές οι δοκιμές μας δίνουν εμπιστοσύνη ότι θα προστατεύεστε από τα περισσότερα κακόβουλα προγράμματα με το Comodo Internet Security, εκτός εάν υπάρχει σε συμπιεσμένο αρχείο που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα εξαιρέσεων. Δεν προσφέρει προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing), επομένως να το γνωρίζετε. Συνολικά, έχει καλή προστασία, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Υποστήριξη

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο για τις πληρωμένες εκδόσεις, επομένως δοκιμάσαμε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο βοήθειας στη διεπαφή σάς μεταφέρει σε μια απλή οθόνη συνομιλίας. Μας είπαν ότι μας βοήθησαν οι “Mike”.

Κάναμε μια απλή ερώτηση σχετικά με την αλλαγή του θέματος και των χρωμάτων της διεπαφής. Μας ρωτήθηκαν ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιούσαμε (Windows 10) και αφού απαντήσαμε, μας ζητήθηκε να κάνετε “δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας” στις ιδιότητες. ” Αυτό, συν το χρονικό διάστημα μεταξύ ερώτησης και απάντησης, μας οδήγησε να πιστέψουμε ότι μιλούσαμε με ένα μηχάνημα.

Όταν προσπαθήσαμε να διευκρινίσουμε την ερώτηση, οι απαντήσεις άλλαξαν στο χρονοδιάγραμμα και τον τόνο, οδηγώντας μας να πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος είχε αναλάβει. Ωστόσο, ήταν δύσκολο να είμαστε σίγουροι. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν εντυπωσιάσαμε.

Το Comodo προσφέρει ένα διαδικτυακό φόρουμ, καθώς και την ηλεκτρονική βοήθεια. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα φόρουμ χρηστών μπορούν να χτυπηθούν σε σχέση με το πόσο συναφείς είναι οι διαθέσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες μας.

Comodo-09-online-φόρουμ

Προσπαθήσαμε να βρούμε μια απάντηση στην ερώτησή μας σχετικά με την αλλαγή θεμάτων ξανά και βρήκαμε geeky απαντήσεις σχετικά με τη δημιουργία προσωπικών θεμάτων που δεν αφορούσαν άμεσα.

Η διαδικτυακή επιλογή βοήθειας, η πρόσβαση από το εικονίδιο στη διεπαφή, ήταν πολύ πιο χρήσιμη από τη συνομιλία ή το φόρουμ. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εντυπωσιακό. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Comodo Internet Security, είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.

Η ετυμηγορία

Το Comodo Internet Security διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών, αλλά θα είχαμε ανταλλάξει ασφαλείς αγορές για προστασία κατά του ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Ωστόσο, εντυπωσιάσαμε συνολικά.

Υπάρχει μια καλή δωρεάν έκδοση του Comodo Internet Security για Windows, macOS και Linux. Πήρε εξαιρετικές βαθμολογίες από το εργαστήριο ενός τρίτου μέρους που το δοκίμασε, καθώς και αξιοπρεπή αποτελέσματα από τις δοκιμές μας. Υπάρχουν μερικοί λόξυγκας, αλλά δεν πρέπει να σας εμποδίσουν να το λάβετε σοβαρά υπόψη.

Αυτό είναι ένα antivirus για το οποίο μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι. Μπορείτε να κατεβάσετε το Comodo Internet Security και να το δοκιμάσετε χωρίς να ανησυχείτε.

Τι πιστεύετε για το Comodo Internet Security; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me