BullGuard Antivirus Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση του BullGuard Antivirus

Το BullGuard Antivirus είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία που θα μπορούσε να κάνει λίγο καλύτερα σχεδόν σε κάθε μέτωπο. Η διεπαφή του δεν είναι πολύ διαισθητική, το προσωπικό υποστήριξης είναι αδρανές και όταν πρόκειται για προστασία δεν είναι και το καλύτερο. Διαβάστε για όλα τα ευρήματά μας σε αυτήν την πλήρη κριτική του BullGuard.


best-antivirus-σχόλια
Το BullGuard Antivirus είναι ένα αρκετά εύκολο στη χρήση πακέτο προστασίας από ιούς που χρειάζεται εργασία. Έχει καλές λειτουργίες, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και γονικούς ελέγχους, αλλά διατίθενται μόνο σε πακέτα υψηλότερης τιμής. Η προστασία τείχους προστασίας, η οποία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους τομείς, πάσχει από τους ίδιους περιορισμούς.

Σε αυτήν την κριτική του BullGuard Antivirus, θα καλύψουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των λειτουργιών, την υποστήριξη πελατών, την προστασία και τις τιμές. Θα σας καθοδηγήσουμε, ώστε να γνωρίζετε τι αντιμετωπίζετε εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε. Για υψηλότερο επίπεδο προστασίας, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα προγράμματα προστασίας από ιούς.

Εναλλακτικές λύσεις για το BullGuard Antivirus

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Στο πρόσωπό του, το BullGuard Antivirus έχει ένα ωραίο σύνολο χαρακτηριστικών. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για το τι προσφέρει, αλλά φαίνεται να είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής στην αγορά (διαβάστε την κριτική Trend Micro Antivirus για να δείτε πώς φαίνεται η πλούσια σε χαρακτηριστικά).

Η κύρια οθόνη διαθέτει επτά κατηγορίες προστασίας, αλλά μόνο οι τρεις πρώτες – «antivirus», «ευπάθειες» και «game booster» – είναι ενεργοποιημένες. Οι άλλες δυνατότητες απαιτούν αναβάθμιση στην επόμενη βαθμίδα.

BullGuard-01-κύρια οθόνη

Κάνοντας κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων στο “antivirus” εμφανίζεται μια σειρά από υπομενού που είναι διαισθητικά. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “βασικό” σας ενημερώνει εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «προηγμένο» για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, όπως σάρωση αρχείων και συμπεριφοράς, προστασία κυκλοφορίας ιστού και προστασία email, επιλέγοντας πλαίσια για να τις ενεργοποιήσετε ή να τις απενεργοποιήσετε. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί για σάρωση προφίλ όπου μπορείτε να ορίσετε τον τύπο και τη συχνότητα μιας σάρωσης, τι πρόκειται να σαρωθεί και ούτω καθεξής.

BullGuard-02-antivirus-ρυθμίσεις

Οι επιλογές ρύθμισης προστασίας από ιούς παρουσιάζουν πολλά πλαίσια ελέγχου για σάρωση ή παράλειψη διαφόρων τύπων αρχείων και μέσων.

Ρυθμίσεις BullGuard-03-tuning

Υπάρχει μια διαφορετική επιλογή που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ευρετική ανίχνευση και το λογισμικό υποκλοπής spyware. Μια κατηγορία ασφαλούς περιήγησης περιλαμβάνει την επιλογή διαχείρισης λευκής λίστας για ασφαλείς ιστότοπους και μια μαύρη λίστα για μη ασφαλείς ή σκόπιμα αποκλεισμένες. Είναι εύκολο στη χρήση και αντί των γονικών ελέγχων θα μπορούσε να είναι ένας γρήγορος και βρώμικος τρόπος για να κρατήσετε τα παιδιά μακριά από ακατάλληλους ιστότοπους.

Εάν θέλετε γονικούς ελέγχους, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το λογισμικό σας ή να αποκτήσετε ένα πρόγραμμα που να είναι εξοπλισμένο μαζί τους, όπως το Bitdefender Antivirus ή το Webroot SecureAnywhere (διαβάστε την κριτική Bitdefender Antivirus και την αναθεώρηση Webroot SecureAnywhere).

Το δοκιμάσαμε σε έναν ακίνδυνο ιστότοπο λήψης γραμματοσειρών και το BullGuard Antivirus μας σταμάτησε κρύα όταν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό.

BullGuard-04-αποκλεισμένος ιστότοπος

Εάν αντιγράψετε και επικολλήσετε τη διεύθυνση URL ενός ιστότοπου που θέλετε να τοποθετήσετε σε μία από τις λίστες, λάβετε υπόψη ότι το BullGuard Antivirus απορρίπτει το τμήμα “http: //”. Εκτός από αυτό, είναι εύκολο να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία από τις λίστες.

Το λογισμικό παρακολουθεί στενά τις ευπάθειες του συστήματος, όπως ασφάλεια ασύρματου δικτύου, αυτόματη εκτέλεση προγραμμάτων σε αφαιρούμενες μονάδες δίσκου, ελλιπείς ενημερώσεις των Windows και αρχεία διαμόρφωσης. Επιθεωρεί επίσης ψηφιακά υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών.

Υπάρχει μια ωραία δυνατότητα ενίσχυσης παιχνιδιών που σας κρατά ασφαλείς ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς να σας υποβάλλετε σε ατελείωτα μηνύματα τείχους προστασίας. Βελτιστοποιεί το παιχνίδι σας για να λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον χωρίς υποβάθμιση του συστήματος.

Κάτω από τις γενικές ρυθμίσεις, υπάρχουν δύο υπότιτλοι: «κύρια» και «ενημερώσεις». Στην κύρια επικεφαλίδα, θα βρείτε πλαίσια ελέγχου για εκτέλεση κατά την εκκίνηση στα Windows, επαναφορά των προεπιλογών, ρυθμίσεις σύνδεσης διακομιστή μεσολάβησης και αυτόματες ενημερώσεις.

Οι διακομιστές μεσολάβησης δεν είναι VPN, αλλά μπορούν να είναι χρήσιμοι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές, ανατρέξτε στο άρθρο VPN εναντίον Proxy έναντι Tor.

BullGuard-05-γενικές-κύριες ρυθμίσεις

Επισκόπηση δυνατοτήτων BullGuard

BullGuard Antivirus Λογότυποwww.bullguard.com

Ξεκινά από 250 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Χαρακτηριστικά

Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

Καταστροφέας εγγράφων

Υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών

Γονικός έλεγχος

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ δισκου

VPN

Προφίλ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προστασία από λογισμικό λογισμικού

Προστασία κάμερας Web

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Λήψη προστασίας

Προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος

Τείχος προστασίας

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα

macOS

Linux

Android

iOS

Ευχρηστία

UI επιφάνειας εργασίας

Εφαρμογή κινητού

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Υποστήριξη

Κέντρο βοηθείας

Δικαστήριο

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Εκπαιδευτικό βίντεο

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το μεγάλο άλμα στην αξία έρχεται μεταξύ του BullGuard Antivirus και του BullGuard Internet Security, με την προσθήκη του τείχους προστασίας, των γονικών ελέγχων και του ενσωματωμένου αντιγράφου ασφαλείας του cloud. Εάν θέλετε προστασία για τη συσκευή σας Android ή για Mac, θα πρέπει να αγοράσετε το πακέτο Ασφάλειας Διαδικτύου, επειδή το Antivirus δεν το συμπεριλαμβάνει στις λειτουργίες του.

Η διαφορά μεταξύ του Internet Security και Premium περιορίζεται στην προσθήκη σάρωσης οικιακού δικτύου και προστασίας ταυτότητας.

Η προστασία ταυτότητας προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία σαρώνοντας στο Διαδίκτυο τα ονόματα χρήστη, το email, τους αριθμούς τηλεφώνου, τους αριθμούς πιστωτικών καρτών, τους κωδικούς πρόσβασης και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες παρέχετε. Όταν ανιχνεύει ότι οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, τότε ειδοποιεί προσφέρει συμβουλές για μια πορεία δράσης.

Ο σαρωτής οικιακού δικτύου έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων θερμοστατών, των μόνιτορ μωρών και όλων των συνδεδεμένων συσκευών. Όταν προστίθεται μια νέα συσκευή στο δίκτυο, την ανιχνεύει και σαρώνει αυτόματα για ζητήματα ασφαλείας.

Το χαμηλό επίπεδο στο πακέτο Premium είναι για 10 συσκευές για $ 16 περισσότερες από πέντε συσκευές για τη μεσαία βαθμίδα στην ασφάλεια Internet. Αυτό σας προσφέρει πρόσθετη προστασία για επιπλέον πέντε συσκευές. Σε ένα νοικοκυριό με τρία ή περισσότερα άτομα, το καθένα με τηλέφωνο και υπολογιστή, θα εξοικονομήσετε χρήματα αναβαθμίζοντας το λογισμικό Premium.

Το Antivirus βελτιστοποιεί το σύστημά σας όταν φορτώνεται, αλλά αξίζει να σκεφτείτε την προσθήκη του PC Tune Up με το Internet Security. Τα μικρά τσιμπήματα μπορούν να προσθέσουν μεγάλη ανταπόκριση στο σύστημά σας και μπορεί να το αξίζει μακροπρόθεσμα.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Κατά την εγκατάσταση, το BullGuard Antivirus αρχίζει να βελτιστοποιεί το σύστημά σας για απόδοση χωρίς να ζητά. Είναι μια ωραία λειτουργία, στάνταρ στα περισσότερα antivirus, αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει την ευκαιρία να καθυστερήσετε την χρονοβόρα δράση. Αντ ‘αυτού, ξεκινά αυτόματα ως μέρος της εγκατάστασης χωρίς προφανή τρόπο εξαίρεσης.

Η εγκατάσταση διαρκεί περισσότερο από ό, τι θα θέλαμε, όπως και η αρχική σάρωση. Το δοκιμαστικό μηχάνημά μας δεν έχει εγκαταστήσει πολλά σε αυτό και το BullGuard Antivirus χρειάστηκε ακόμη περισσότερο από μια ώρα για να το σαρώσει.

Εάν εντοπίσει ένα μολυσμένο αρχείο, αλλάζει σε δράση. Μόλις σταματήσει, διορθωθεί ή καραντίνα ένα αρχείο, πρέπει να μεταβείτε στο κέντρο ανταλλαγής μηνυμάτων για να δείτε την αναφορά.

Οι πληροφορίες που παρέχει εδώ είναι ελάχιστες. Η υπερφόρτωση πληροφοριών είναι πρόβλημα στον σημερινό κόσμο, αλλά αναγκάζοντας τους χρήστες να το κυνηγήσουν είναι επίσης πρόβλημα.

Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπί ή καρτέλα για την προβολή των αρχείων σε αυτές τις κατηγορίες. Αυτό είναι εντάξει, αλλά το εικονίδιο του κέντρου ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ένα μικρό μαύρο τετράγωνο στη μία γωνία που δεν δείχνει τις λειτουργίες του έως ότου περάσετε το ποντίκι πάνω του. Δεν είναι κρυμμένο, αλλά δεν είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη όσο και άλλα antivirus.

Ελέγξτε την κριτική Avira ή την αναθεώρηση Avast Pro για να δείτε πώς πρέπει να λειτουργεί μια διεπαφή.

Κουμπί κεντρικού μηνύματος BullGuard-06

Οι λειτουργίες σάρωσης βρίσκονται στη σελίδα προστασίας από ιούς. Υπάρχει ένα κουμπί “διαχείριση προφίλ” στην κάτω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ σε αυτό και θα σας σταλεί σε μια οθόνη όπου μπορείτε να ορίσετε τα στοιχεία ελέγχου για το τι πρέπει να σαρωθεί και πότε να το κάνετε. Το κουμπί “σύνθετες επιλογές” σάς μεταφέρει σε μια περαιτέρω υποσελίδα με περισσότερες ρυθμίσεις πλαισίου ελέγχου.

Το κουμπί για την εκτέλεση μη αυτόματης σάρωσης δεν είναι προφανές. Πρέπει να κάνετε κλικ στις μικρές οριζόντιες γραμμές στη γραμμή για πλήρη σάρωση ή γρήγορη σάρωση για να την ξεκινήσετε. Το BullGuard Antivirus δεν προσπαθεί να κρύψει τα πράγματα όσο δεν τα κάνει τόσο διαθέσιμα ή προφανή όσο θα θέλαμε. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για ένα κουμπί ή υπομενού, αλλά σας κάνει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Κουμπί BullGuard-07-manual-scan

Η σάρωση ξεκινά με το μητρώο και μπορείτε να ακολουθήσετε μαζί με κάθε αρχείο στο κέντρο ανταλλαγής μηνυμάτων καθώς εκτελείται η σάρωση. Ένα κουμπί παύσης / συνέχισης περιλαμβάνεται εάν πρέπει να κάνετε παύση της σάρωσης, καθώς χρειάζεται τεράστιος πόρος συστήματος, κατά μέσο όρο μεταξύ 50 και 75 τοις εκατό τις περισσότερες φορές, με περιστασιακές πτώσεις κάτω από το 50 τοις εκατό και αυξάνεται έως και 95 ή 100 τοις εκατό.

BullGuard-08-CPU-χρήση-κατά τη διάρκεια της σάρωσης

Στην κύρια οθόνη εμφανίζεται μια γραμμή κατάστασης για τη σάρωση ή μπορείτε να κάνετε κλικ στις ειδοποιήσεις για να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες. Σε έναν φορητό υπολογιστή Windows 10 με εγκατεστημένο το βασικό λογισμικό του Office, μαζί με μια χούφτα προγραμμάτων όπως το GIMP και το Skype, η πλήρης σάρωση χρειάστηκε πάνω από μία ώρα.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής πλήρους σάρωσης, η γραμμή προόδου έμεινε στο σημάδι 99 τοις εκατό για πάνω από 30 λεπτά, από τον συνολικό χρόνο σάρωσης μιας ώρας και 16 λεπτών. Το BullGuard Antivirus δεν είναι το μοναδικό ένοχο σε αυτό το θέμα – όλα τα ιούς το κάνουν σε κάποιο βαθμό – αλλά αυτό υπερβαίνει. Οι γραμμές προόδου πρέπει να είναι τουλάχιστον λίγο ακριβείς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η προστασία από ιούς είναι εκεί όπου εστιάζουμε πολύ την προσοχή μας. Οι λήψεις κακόβουλου λογισμικού, είτε είναι χειροκίνητες είτε μέσω Drive, phishing, ransomware, ασφαλούς περιήγησης και σαρωτές ευπάθειας αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ανησυχιών μας.

Οι εργαστηριακοί ιστότοποι που χρησιμοποιούμε πιο συχνά, AV-Test και AV-Comparatives, έχουν δοκιμάσει το BullGuard Internet Security το οποίο είναι μια αναβάθμιση από το BullGuard Antivirus. Ένας άλλος ιστότοπος που εμείς εμείς, ο MRG Effitas, δεν έχουμε δοκιμάσει το BullGuard Antivirus. Τα αποτελέσματα του MRG Effitas πρέπει να είναι παρόμοια, αλλά, χωρίς ξεχωριστή δοκιμή, δεν υπάρχει τρόπος να είναι σίγουροι. Τα άλλα δύο βρήκαν αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Τα AV-Comparatives τοποθετούν το BullGuard Internet Security στο πρώτο τρίτο του πακέτου κατά τη δοκιμή για ψευδώς θετικά. Οι χαμηλότερες βαθμολογίες είναι καλύτερες επειδή σημαίνουν λιγότερα ψευδώς θετικά. Από τα 18 antivirus που δοκιμάστηκαν, τα αποτελέσματα κυμαίνονταν από χαμηλή βαθμολογία από ένα έως υψηλό 59. Το BullGuard Internet Security είχε 13.

Σε μια δοκιμή απόδοσης με προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο, το BullGuard Internet Security σημείωσε «πολύ γρήγορα» σε όλους τους τομείς, εκτός από μία κατηγορία. Σημείωσε «μέτρια» κατά την πρώτη εκτέλεση της αντιγραφής αρχείων, αλλά σημείωσε «πολύ γρήγορα» στις επόμενες διαδρομές. Σημείωσε 80 στα 100 για την κατάργηση του υπάρχοντος κακόβουλου λογισμικού και το 99,89% για την προστασία από τις διαδικτυακές απειλές.

Το AV-Test έδωσε στο BullGuard Internet Security βαθμολογία 100 τοις εκατό για την προστασία από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού μηδενικής ημέρας και απειλές μέσω email, καθώς και για τον εντοπισμό και την πρόληψη κακόβουλου λογισμικού. Για απόδοση, το εργαστήριο του έδωσε βαθμολογία 6 από 6.

Κάναμε επίσης τις δικές μας δοκιμές, αλλά οι μέθοδοι δοκιμών μας δεν είναι τόσο εκτεταμένες όσο αυτές που κάνουν τα εργαστήρια. Το Anti-Malware Testing Standards Organisation είναι ένας από τους αγαπημένους μας ιστότοπους για τη χρήση βιομηχανικών τυπικών δοκιμαστικών αρχείων Eicar για να προσδιορίσετε εάν ένα antivirus έχει ρυθμιστεί σωστά και λειτουργεί. Τα αρχεία Eicar είναι ψεύτικο κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε πολλές πλατφόρμες.

Το BullGuard Antivirus απέτυχε 10 από τις 15 διαφορετικές δοκιμές στον ιστότοπο του AMTSO. Σταμάτησε το .zip και μερικά αρχεία .exe αλλά αγνόησε τα μολυσμένα .cab, .jar, .zipx και άλλα. Δεν εντόπισε πιθανώς ανεπιθύμητες εφαρμογές και δεν μας εμπόδισε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια σελίδα ηλεκτρονικού ψαρέματος. Άφησε επίσης το σύστημα δοκιμών μας ευάλωτο στο cloud.

BullGuard-09-σταματήσει-μολυσμένο-zip-αρχείο-λήψη

Σε έναν άλλο ιστότοπο δοκιμών που χρησιμοποιούμε, το Wicar, το Firefox παρείχε περισσότερη προστασία από ό, τι το BullGuard Antivirus. Αρχικά πιστεύαμε ότι μπορεί να έχει εγκαταστήσει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης χωρίς να μας ειδοποιεί, αλλά αυτό αποδείχθηκε γρήγορα.

BullGuard-10-firefox-επεκτάσεις-σελίδα

Για να βεβαιωθούμε, επισκεφθήκαμε το Wicar με ένα καθαρό μηχάνημα χωρίς λογισμικό προστασίας από ιούς και ο Firefox μας σταμάτησε ξανά, υποδηλώνοντας ότι έκανε τη δουλειά και το BullGuard Antivirus δεν ήταν.

BullGuard-11-κόκκινη οθόνη-καθαρό-σύστημα

Πάνω από τα δύο τρίτα του χρόνου, το BullGuard Antivirus απέτυχε να προστατεύσει το δοκιμαστικό μας σύστημα. Τα αντιφατικά αποτελέσματα μεταξύ των δοκιμών μας και των εργαστηρίων τρίτων κατασκευαστών, που του έδωσαν αξιοπρεπή βαθμολογία, δημιουργούν λίγο παράξενο. Συνήθως, είμαστε δίπλα στα εργαστήρια, επομένως αποτελούν μια ισχυρότερη ένδειξη για το πόσο καλά θα προστατευτείτε με το BullGuard.

Υποστήριξη

Δοκιμάσαμε τη γραμμή συνομιλίας υποστήριξης πελατών στέλνοντας μια ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα ενίσχυσης παιχνιδιών. Το σύστημά του μας είπε ότι συνομιλούσαμε με το “Alisa”. Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να έρθει στο διαδίκτυο για να απαντήσει. Ρωτήσαμε εάν υπήρχαν ειδικές απαιτήσεις για τη χρήση του ενισχυτή παιχνιδιών και απάντησε ότι δεν υπάρχουν.

Αφού της υπενθύμισε ότι το BullGuard Antivirus λέει ότι απαιτεί τουλάχιστον τέσσερις πυρήνες CPU, είπε ότι αυτές ήταν συνιστώμενες προδιαγραφές και θα λειτουργούσε σε έναν πυρήνα άνω των 4,0 GHz. Στο σύστημα δοκιμών μας, αν και το BullGuard Antivirus λέει συγκεκριμένα ότι η επιλογή είναι απενεργοποιημένη επειδή είναι αποτελεσματική μόνο σε συστήματα με τουλάχιστον τέσσερις πυρήνες CPU.

Απαιτήσεις BullGuard-12-game-booster

Η υποστήριξη της ζωντανής συνομιλίας δεν γνώριζε αυτό το σκορ και, στη συνέχεια, συναντήσαμε περισσότερα προβλήματα. Μετά τη λήψη και εγκατάσταση μιας δωρεάν έκδοσης του BullGuard Antivirus, αποφασίσαμε να πληρώσουμε για μια αναβάθμιση στην κανονική πλήρη έκδοση. Χρειάστηκαν πάνω από 24 ώρες για να λάβετε τους κωδικούς ενεργοποίησης. Όταν προσπαθήσαμε να βάλουμε τον κωδικό, δεν μπορέσαμε ποτέ να τον αποδεχτούμε, στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο.

Περπατήσαμε γύρω μας, με δύο από εμάς να ομαδοποιήσουμε τη γραμμή υποστήριξης σε διάστημα αρκετών ωρών και ποτέ δεν λάβαμε μια αποδεκτή απάντηση. Τελικά το καταλάβαμε μόνοι μας, αλλά η υποστήριξη πελατών της BullGuard άφησε μια κακή γεύση στο στόμα μας.

Η ετυμηγορία

Το BullGuard Antivirus δεν μας εντυπωσίασε. Η απομάκρυνση από την εμπειρία μας είναι ότι αυτό το πακέτο χαμηλού κόστους είναι ένας τρόπος για να πάρει η εταιρεία την πόρτα, και στη συνέχεια να σας προκαλέσει σφάλμα μέχρι να κάνετε αναβάθμιση στο πιο ακριβό πακέτο BullGuard Internet Security. Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στα πακέτα και τις λειτουργίες μειωμένου συντελεστή, αλλά περιμένουμε να λειτουργούν όπως διαφημίζεται.

Αυτό δεν συνέβαινε εδώ. Τα αποτελέσματα των δοκιμών τρίτου μέρους ήταν αξιοπρεπή, αλλά οι δοκιμές μας έδειξαν απαράδεκτα υψηλό ποσοστό αποτυχίας. Η διεπαφή χρήστη που εναλλάσσεται μεταξύ σκοτεινών και μέτριων και εξυπηρέτησης πελατών ήταν ένας εφιάλτης.

Το BullGuard Antivirus είναι ένα αξιοπρεπές πακέτο προστασίας από ιούς, αλλά έχουμε επιφυλάξεις σχετικά με αυτό. Ίσως το BullGuard Internet Security να έχει καλύτερη απόδοση, ή μπορείτε να δείτε τις άλλες κριτικές για ιούς.

Συμφωνείτε με την εκτίμησή μας για το BullGuard Antivirus; Ενημερώστε μας γιατί ή γιατί όχι στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map