Huddle Review – Ενημερώθηκε το 2020

Ανασκόπηση Huddle

Μια υπηρεσία που είναι τόσο μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών όσο ένας πάροχος EFSS, το Huddle πιθανότατα θα κερδίσει πιστούς θαυμαστές με μερικούς, ενώ θα απομακρύνει τους άλλους εξίσου γρήγορα. Διαβάστε την πλήρη κριτική Huddle για λεπτομέρειες.


Καλύτερο EFSS

Το Huddle είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία με έδρα το Λονδίνο, που στοχεύει στη συνεργασία και τη διαχείριση εγγράφων. Θα ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλες εταιρείες που δεν πειράζουν να πληρώνουν πολλά για ένα εξαιρετικό εργαλείο συνεργασίας. Παρόλο που είναι παρόμοιο με τις καλύτερες υπηρεσίες μας EFSS, το Huddle δεν είναι ένα πραγματικό EFSS, οπότε φροντίστε να το έχετε υπόψη κατά τη διάρκεια της κριτικής.

Εάν πιστεύετε ότι, εξαιτίας αυτού, μπορεί να μην είναι το καλύτερο εργαλείο για εσάς, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία EFSS ή μία από τις υπηρεσίες στην καλύτερη αποθήκευση cloud για συλλογές ομάδων.

Τούτου λεχθέντος, το Huddle δεν είναι χωρίς τα δυνατά του σημεία. Συνδυάζει αποθήκευση περιεχομένου με δυνατότητες διαχείρισης αρχείων και εργασιών, οι οποίες θα προσελκύσουν επιχειρήσεις που θέλουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι ομάδες τους σε έργα. 

Διαθέτει επίσης καλή εμπειρία χρήστη, ικανή κοινή χρήση αρχείων και φακέλων, εγγενή εργαλεία παραγωγικότητας και ενοποίηση του Microsoft Office. Επιπλέον, η εξαιρετική του υποστήριξη θα σας βοηθήσει εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. 

Ωστόσο, υπάρχουν μειονεκτήματα, όπως μια μεγάλη τιμή, περιορισμένη δυνατότητα συγχρονισμού και λίγες δυνατότητες διαχείρισης χρηστών. Εάν αυτά δεν σας φαίνονται μεγάλες αποτυχίες, διαβάστε καθώς ανατρέχουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με το Huddle στις παρακάτω κατηγορίες.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Huddle

Τιμολόγηση

Το Huddle δεν έχει τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Στην πραγματικότητα, δεν πλησιάζει τις καλύτερες υπηρεσίες. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σχέδια που αντισταθμίζουν την υψηλή τιμή τους προσφέροντας δωρεάν εξωτερικές άδειες χρήσης. Επιπλέον, εάν είστε μια μεγαλύτερη επιχείρηση, το πιο ακριβό σχέδιο μπορεί να είναι η σωστή εφαρμογή, κάτι που σας δίνει περισσότερα χρήματα για τα χρήματα σας.

Οι τιμές του Huddle ξεκινούν από 10 $ ανά μήνα ανά χρήστη και εξαρτώνται από το μέγεθος της εταιρείας σας. Προσφέρονται τέσσερα σχέδια: Huddle Starter, Huddle Huddle, Huddle Plus και Huddle Premier.

Το πακέτο Huddle Starter ξεκινά από 180 $ ανά μήνα ανά χρήστη, παρέχοντας μόνο 100 GB αποθηκευτικού χώρου και την επιλογή δημιουργίας 100 χώρων εργασίας. Μπορεί να φιλοξενήσει από 10 έως 99 υπαλλήλους και να καλύψει το μέγιστο μέγεθος αρχείου στα 2 GB.

Για περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου και άλλες δυνατότητες, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Huddle Huddle. Με αυτό, έχετε 500 GB αποθηκευτικού χώρου, μέγιστο μέγεθος αρχείου 20 GB, 500 ομαδικούς χώρους εργασίας και δωρεάν εξωτερικές άδειες χρήστη συνολικού έως και τρεις φορές τον αριθμό των υπαλλήλων σας. Απαιτεί τουλάχιστον 15 χρήστες και είναι 240 $ ανά μήνα ανά χρήστη.

Το πακέτο Huddle Plus αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο σε 1 TB και παρέχει απεριόριστους χώρους εργασίας και δωρεάν εξωτερικές άδειες χρήστη συνολικά έως και πέντε φορές τον αριθμό των χρηστών σας. Για αυτό, θα πρέπει να χωρίσετε με $ 360 ανά μήνα ανά χρήστη.

Premier Plan

Εάν οι ανάγκες σας είναι ακόμη υψηλότερες, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Huddle Premier. Απαιτεί τουλάχιστον 100 χρήστες, παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστους χώρους εργασίας και απεριόριστες εξωτερικές άδειες χρήσης. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα σχέδια, πρέπει να πληρώσετε για να προσθέσετε εξωτερικούς χρήστες. Ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Huddle για να λάβετε μια εκτίμηση τιμής για αυτό το πρόγραμμα.

Όλα τα σχέδια διαθέτουν έκπτωση όσο περισσότερους υπαλλήλους έχετε, οπότε μπορεί να πληρώσει για να στοχεύσετε στο μέγιστο αριθμό χρηστών που μπορεί να χρειαστείτε. Επίσης, τα σχέδια έχουν περισσότερες δυνατότητες, τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σελίδα.

Αυτές οι τιμές είναι απότομες, τουλάχιστον. Κερδίζετε περισσότερα αξιοποιώντας τις δωρεάν εξωτερικές άδειες που έχετε με τα σχέδια Huddle Huddle και Huddle Plus. 

Αν νομίζετε ότι αυτό δεν το κάνει πολύ καλύτερο ή ότι δεν θα μπορείτε να κερδίσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το OneDrive για επιχειρήσεις. Είναι φθηνότερο, παρέχει ξεχωριστό χώρο για κάθε χρήστη, ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές της Microsoft και έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική του OneDrive για επιχειρήσεις.

Εμπειρία χρήστη

Το Huddle κάνει καλή δουλειά παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη σε υπολογιστές-πελάτες, υπολογιστές ιστού και κινητές συσκευές. Οι διεπαφές είναι καθαρές και ελκυστικές, οπότε θα ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια.

Το Huddle δεν είναι μια καθαρή λύση EFSS, αλλά παρέχει σε όλους τους απαραίτητους πελάτες όπως αυτές τις λύσεις. Ωστόσο, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας δεν ακολουθεί το τυπικό μοντέλο συγχρονισμού, το οποίο περιέχει ένα φάκελο συγχρονισμού και ένα εικονίδιο δίσκου συστήματος. Το εικονίδιο υπάρχει, αλλά ο φάκελος συγχρονισμού δεν είναι. Αντ ‘αυτού, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας εμφανίζει το αρχείο σας σε κατάλληλο παράθυρο.

huddle-desktop-client

Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια κάπως πιο αργή λύση από τη χρήση του εξερευνητή αρχείων σας για να διαβάσετε αρχεία. Ωστόσο, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας εμφανίζει τα πιο πρόσφατα αρχεία σας, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε αρχεία για ταχύτερη πρόσβαση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα αρχεία σας μόνοι σας, μπορείτε να βασιστείτε στη λειτουργία αναζήτησης, η οποία αναζητά αρχεία μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε.

Ομοίως, η μεταφόρτωση αρχείων απαιτεί να επιλέξετε και να επιλέξετε αρχεία αντί να τα μεταφέρετε και να τα αποθέσετε, όπως μπορείτε με κανονικούς φακέλους συγχρονισμού. Αν θέλετε, ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο στον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας.

κουβέντα-web-πελάτη

Ο πελάτης ιστού διευκολύνει τη μεταφόρτωση αρχείων, επειδή μπορείτε απλά να μεταφέρετε και να αποθέσετε οπουδήποτε. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν μεγάλη υπόθεση, αλλά πολλές υπηρεσίες απαιτούν να στοχεύσετε μια συγκεκριμένη περιοχή ή παράθυρο. Για όσους θέλουν μια τέτοια προσέγγιση, το Huddle την προσφέρει επίσης. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε έναν φάκελο.

Προβολή αρχείων

Αφού ανεβάσετε τα αρχεία σας, το Huddle τα εμφανίζει σε ένα κεντρικό παράθυρο σε προβολές λίστας ή πλέγματος. Η αριστερή πλευρική γραμμή σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή, ενώ η επάνω γραμμή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα πρόσφατα αρχεία, τους σελιδοδείκτες και την αναζήτηση αρχείων. Η δεξιά πλευρική γραμμή σάς επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στον τρέχοντα φάκελο και να δημιουργείτε νέα αρχεία και φακέλους. 

Μπορείτε να εκτελέσετε ενέργειες αρχείων κάνοντας δεξί κλικ, κάνοντας κλικ στις τρεις κουκκίδες που σχετίζονται με ένα αρχείο ή επιλέγοντας πολλά αρχεία και εκτελώντας μια ενέργεια από τη δεξιά πλευρική γραμμή.

Ο πελάτης Ιστού είναι καθαρός, λεπτός, ελκυστικός και χρησιμοποιεί άφθονο αρνητικό χώρο. Χάρη σε αυτό, δεν θα χάσετε τί να κάνετε.

Εάν είστε εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας, να τα ανεβάσετε ή να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο, αλλά όχι να δημιουργήσετε αρχεία. Αυτό μειώνει τη χρησιμότητά του, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού όταν δεν βρίσκεστε στην επιφάνεια εργασίας για να δημιουργήσετε αρχεία.

Τούτου λεχθέντος, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πρόσφατα αρχεία σας, τις δραστηριότητες στο χώρο εργασίας και τις εργασίες που σας έχουν ανατεθεί. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία, να προβάλετε ειδοποιήσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες σας. Η εφαρμογή είναι σαφής και εύχρηστη.

Διαχείριση χρηστών

Το Huddle δεν διαθέτει ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης χρηστών, επειδή τα βασικά του στοιχεία λείπουν, όπως η ανάθεση διαφορετικών ρόλων στους χρήστες, η διαχείριση των αδειών χρήστη σε επίπεδο χρήστη και η δημιουργία αναφορών. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, τα οποία περιγράφουμε παρακάτω.

huddle-πρόσκληση-χρήστες

Όπως και με τις υπηρεσίες EFSS, πρέπει να προσκαλέσετε χρήστες να συμμετάσχουν μαζί σας για να μπορούν να τις διαχειρίζονται. Το Huddle έχει μια απλή διεπαφή για να προσκαλεί άτομα. Αφού αποδεχτούν την πρόσκλησή σας, θα είναι μέλη της ομάδας σας. 

Μπορείτε να προσκαλέσετε χρήστες σε πολλές ομάδες ταυτόχρονα, αλλά δεν μπορείτε να ορίσετε καμία από τις άδειές τους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ρυθμίσεις” στην αριστερή πλευρική γραμμή και στη συνέχεια στην καρτέλα “Χρήστες”. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τροποποιήσετε τις ομάδες στις οποίες συμμετέχουν οι χρήστες, να τις κάνετε διαχειριστές και να τις καταργήσετε από το χώρο εργασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να τροποποιήσετε τα δικαιώματα χρήστη, τα οποία ελέγχουν τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες σε επίπεδο χώρου εργασίας. Αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν τη δημιουργία φακέλων, τη δημιουργία δημόσιων συνδέσμων από συντάκτες και την ενεργοποίηση του Office online, των emoticon και της σύγκρισης του Word.

Σε σύγκριση με τις λύσεις EFSS, ωστόσο, η διαχείριση χρηστών του Huddle αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Ο ρόλος “διαχειριστής” είναι ο μόνος που μπορείτε να εκχωρήσετε, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα δικαιώματα ανά χρήστη και δεν υπάρχουν αναφορές που μπορείτε να δημιουργήσετε για να λάβετε μια επισκόπηση του τι κάνουν οι χρήστες σας. Για αυτό, θα πρέπει να βασιστείτε στη ροή δραστηριότητας, αλλά αυτό είναι ένα αδύναμο υποκατάστατο.

Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες επιλογές διαχείρισης χρηστών, εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε το Citrix ShareFile. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Citrix ShareFile.

Ντοσιέ & Κοινή χρήση αρχείων

Το Huddle παρέχει μια απλή λειτουργία κοινής χρήσης, η οποία κάνει τη δουλειά, αλλά δεν σας επιτρέπει να εφαρμόσετε επιλογές ελέγχου περιεχομένου στις κοινοποιήσεις σας. Ωστόσο, μπορείτε να καθορίσετε ποιες ομάδες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους κοινόχρηστους φακέλους σας εκχωρώντας ένα από τα πολλά δικαιώματα.

Πηγαίνετε για να μοιραστείτε αρχεία και φακέλους χρησιμοποιώντας τον ιστό ή τους πελάτες για κινητά. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο και να επιλέξετε “κοινή χρήση”. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό ανοίγει ένα παράθυρο, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας.

κουβέντα-web-share

Είναι εύκολο να προσθέσετε χρήστες, επειδή πρέπει μόνο να κάνετε κλικ σε έναν χρήστη από τη λίστα. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τους χρήστες γρήγορα πληκτρολογώντας το όνομά τους στη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μήνυμα που συνοδεύει την κοινή χρήση. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “κοινή χρήση”. 

Δεν υπάρχει τρόπος να καθορίσετε δικαιώματα για την κοινή χρήση σε ατομικό επίπεδο. Αυτό είναι λογικό, δεδομένου ότι το Huddle περιστρέφεται γύρω από ομάδες χρηστών, αλλά θα ήταν ένα χρήσιμο πρόσθετο όταν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία με χρήστες που δεν έχουν τα ίδια προνόμια με την ομάδα τους. 

Χώροι εργασίας

Δεν υπάρχει επίσης τρόπος να ασφαλίσετε αρχεία όταν κάνετε κοινή χρήση σε εξωτερικούς χρήστες, αλλά το Huddle χωρίζει τους χρήστες σε ειδικούς «χώρους εργασίας» στους οποίους πρέπει να προσκαλέσετε χρήστες. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ασφάλειας και στον έλεγχο του ποιος μπορεί να δει και να επεξεργαστεί αρχεία, γεγονός που καθιστά τις επιλογές ελέγχου κλασικού περιεχομένου όχι τόσο απαραίτητες. 

Επιπλέον, ένας χώρος εργασίας σας επιτρέπει να προσκαλέσετε εξωτερικούς συνεργάτες. Θα μιλήσουμε περισσότερα για τους χώρους εργασίας στην ενότητα “Εργαλεία παραγωγικότητας” παρακάτω.

κουβέντα-πρόσβαση-ομάδα

Μπορείτε, ωστόσο, να καθορίσετε την πρόσβαση της ομάδας για συγκεκριμένους φακέλους. Εάν το κάνετε, μπορείτε να ορίσετε ένα από τα πολλά δικαιώματα για ομάδες χρηστών:

 • Χωρίς πρόσβαση: δεν μπορεί να δει ή να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν φάκελο και τους υποφακέλους του
 • Viewer (μόνο στο διαδίκτυο): μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο μόνο στο Huddle και δεν μπορεί να κάνει λήψη, αντιγραφή ή μετακίνηση περιεχομένου
 • Πρόγραμμα προβολής: μπορεί να προβάλει, να κατεβάσει και να ανοίξει περιεχόμενο σε εφαρμογές εκτός από το Huddle
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας: μπορεί να προβάλει, να κατεβάσει, να προσθέσει και να ενημερώσει περιεχόμενο σε άλλες εφαρμογές

αιτήματα συσσώρευσης αρχείων

Εάν θέλετε να λάβετε μερίδιο από άλλους, μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας ένα αίτημα αρχείου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να καθορίσετε ποια αρχεία θέλετε, πού πρέπει να πάνε, ποιος πρέπει να παρέχει τα αρχεία και πόσο καιρό θα πρέπει να είναι διαθέσιμα τα αρχεία. Είναι μια χρήσιμη και πιο προηγμένη λειτουργία σε σύγκριση με τα τυπικά αιτήματα αρχείων.

Η εφαρμογή για κινητά δεν σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις πρόσβασης φακέλου, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση αρχείων. Θα πρέπει να ανοίξετε ένα αρχείο, να πατήσετε το κουμπί βέλους και να επιλέξετε τα άτομα με τα οποία θέλετε να το μοιραστείτε.

Εάν χρειάζεστε μια πιο ολοκληρωμένη λύση για κοινή χρήση, προτείνουμε το FileCloud. Σας επιτρέπει να ασφαλίσετε τις κοινοποιήσεις σας χρησιμοποιώντας επιλογές ελέγχου περιεχομένου και σας επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση από την επιφάνεια εργασίας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση και άλλες δυνατότητες, διαβάστε την κριτική FileCloud.

Συγχρονισμός

Το Huddle δεν χρησιμοποιεί το κλασικό μοντέλο συγχρονισμού και ο υπολογιστής-πελάτης έχει προβλήματα με τη μεταφόρτωση αρχείων με φερμουάρ. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς και απόθεσης των αρχείων σας, επομένως θα πρέπει να τα επιλέξετε και να τα επιλέξετε χειροκίνητα.

Επειδή το Huddle δεν χρησιμοποιεί ένα φάκελο συγχρονισμού, δεν θα μπορείτε να επιλέξετε ποια αρχεία ή φακέλους θα συγχρονίσετε στο cloud. Στην πραγματικότητα, το Huddle λειτουργεί σαν μονάδα δίσκου δικτύου, με την έννοια ότι μεταδίδει περιεχόμενο στον υπολογιστή σας μόλις ζητήσετε να το ανοίξετε. Αυτό σας βοηθά να εξοικονομήσετε χώρο, αλλά επίσης δεν σας επιτρέπει να εργαστείτε στα αρχεία σας ενώ είστε εκτός σύνδεσης.

κουβέντα-desktop-upload

Επειδή δεν μπορείτε απλά να κάνετε μεταφορά και απόθεση αρχείων, πρέπει να ανοίξετε τον υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας και να κάνετε κλικ στο μικρό εικονίδιο μεταφόρτωσης κοντά στην κορυφή. Αυτό ανοίγει έναν διάλογο, ο οποίος σας επιτρέπει να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να ανεβάσετε. Για να ελέγξουμε πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός και πόσο γρήγορα ανεβάζει αρχεία, επιλέξαμε τον φάκελο με φερμουάρ 1 GB για αποθήκευση στο cloud.

Ωστόσο, ο Huddle δεν μπόρεσε να το ανεβάσει χωρίς εμπόδια και λάβαμε ένα μήνυμα που έλεγε «κάτι πήγε στραβά». Ακόμα, ανεβάσαμε άλλα αρχεία χωρίς προβλήματα.

Μόλις συγχρονίσετε αρχεία με την επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να τα ανοίξετε σε λειτουργία “μόνο για ανάγνωση” και “επεξεργασία και κλείδωμα”. Η επεξεργασία αρχείων θα είναι γρήγορη χάρη στη χρήση ενός αλγορίθμου συγχρονισμού σε επίπεδο μπλοκ. Αυτό μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τη μεταφόρτωση αρχείων, επειδή ανεβάζει μόνο τα αλλαγμένα τμήματα του αρχείου, και όχι ολόκληρο το αρχείο.

Εργαλεία παραγωγικότητας

Το Huddle δεν παρέχει βιβλιοθήκη εφαρμογών παραγωγικότητας, όπως κάνουν οι υπηρεσίες EFSS, αλλά ενσωματώνεται με το Office Online και τον αντίστοιχο υπολογιστή. Σημειώστε ότι χρειάζεστε μια ενεργή άδεια του Office 365 για να χρησιμοποιήσετε είτε. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρους εργασίας γύρω από συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες σας βοηθούν να είστε πιο οργανωμένοι και παραγωγικοί.

συνωστισμός

Επιπλέον, το Huddle παρέχει εγγενείς δυνατότητες διαχείρισης εργασιών. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια εργασία και να την τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αρχικά, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα “εργασίες” από την αριστερή πλευρική γραμμή του προγράμματος-πελάτη ιστού. Στη συνέχεια, μπορείτε να ονομάσετε την εργασία, να την δώσετε μια κατάσταση, να την αναθέσετε σε ένα άτομο και να δώσετε ημερομηνίες έναρξης και λήξης.

Αφού δημιουργήσετε εργασίες, εμφανίζονται σε μια λίστα, την οποία μπορείτε να φιλτράρετε κατά άτομο στο οποίο έχει ανατεθεί, την κατάστασή του και την ημερομηνία λήξης. Εάν έχετε πολλές εργασίες και πρέπει να τις εξαγάγετε, μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας ένα CSV μαζί τους. Επιπλέον, όταν ασχολείστε με πολλές εργασίες, είναι εύκολο να ξεχάσετε ποιος έκανε τι, οπότε ο Huddle παρέχει ένα ίχνος ελέγχου, το οποίο περιγράφει τις ενέργειες των εργασιών.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να συγκρίνετε τις επιλογές διαχείρισης εργασιών του Huddle με μια άλλη λύση, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο για το λογισμικό διαχείρισης έργων.

Το Huddle παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης σημειώσεων, παρόμοια με τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων. Το πρόγραμμα επεξεργασίας σημειώσεων δεν παρέχει πολλές επιλογές, αλλά οι άλλες ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε περιλαμβάνουν τη δημιουργία εργασιών που συνδέονται με τη σημείωση, την προσθήκη σχολίων, τη διαχείριση εκδόσεων και την προεπισκόπηση δραστηριοτήτων στη σημείωση. 

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε έγκριση, να την κλειδώσετε για να αποτρέψετε την επεξεργασία και να αποκτήσετε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο. Όλες οι αναφερόμενες ενέργειες είναι διαθέσιμες και για άλλα αρχεία.

Όλες αυτές οι ενέργειες και τα χαρακτηριστικά είναι ένθετα σε έναν λογικό χώρο που ο Huddle αποκαλεί «χώρο εργασίας». Μπορείτε να δημιουργήσετε χώρους εργασίας που επικεντρώνονται σε ομάδες, έργα ή πελάτες. Έχετε πρόσβαση σε έναν χώρο εργασίας κάθε φορά, αλλά μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ χώρων εργασίας στους οποίους είστε μέρος ή να δημιουργήσετε νέους. 

Οι χώροι εργασίας σάς επιτρέπουν επίσης να αλληλεπιδράτε με ασφάλεια με πελάτες που βρίσκονται εκτός του οργανισμού σας, χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε δικαιώματα και δικαιώματα πρόσβασης.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια στο cloud του Huddle είναι ισχυρή χάρη στο ότι διαθέτει σταθερή κρυπτογράφηση, πρωτόκολλο διέλευσης και σκληρυμένα κέντρα δεδομένων. Αυτό, μαζί με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα σας βοηθήσει να μην πέσετε θύμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

συσσώρευση ασφαλείας

Το Huddle χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit ή 256-bit – ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης – με το πρωτόκολλο TLS για την προστασία των αρχείων σας κατά τη μεταφορά στα κέντρα δεδομένων του και AES 256-bit για την προστασία τους σε κατάσταση ηρεμίας. 

Η ιδιωτική κρυπτογράφηση δεν είναι διαθέσιμη, αλλά αν το θέλετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε το Egnyte Connect. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες ασφαλείας του στην αναθεώρηση Egnyte Connect.

Τα κέντρα δεδομένων του Huddle βρίσκονται στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή όπου θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας. Ανάλογα με την περιοχή που θα επιλέξετε, θα ισχύουν διαφορετικοί νόμοι και κανονισμοί cloud. Ωστόσο, τα κέντρα δεδομένων είναι πιστοποιημένα κατά ISO 27001, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουν επαρκή ασφάλεια πληροφοριών. 

Επιπλέον, τα κέντρα δεδομένων έχουν πιστοποιήσεις SAS 70 Type II και SSAE 16. Έχουν επίσης 24/7 επιτήρηση, προσωπικό ασφαλείας επιτόπου, βιομετρικά σαρωτές και σύστημα κάρτας που περιορίζει την κίνηση εντός του κέντρου δεδομένων.

Η ασφάλεια και η κρυπτογράφηση του κέντρου δεδομένων δεν θα σας προστατεύσουν εάν κάποιος κλέψει τα διαπιστευτήριά σας. Για να το αποτρέψετε, θα πρέπει να έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, αντί για έναν αδύναμο. Δυστυχώς, το Huddle δεν σας βοηθά με αυτό, επειδή δεν σας επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένες απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης. 

Μπορείτε, ωστόσο, να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ο οποίος προστατεύει τον λογαριασμό σας απαιτώντας από τους χρήστες να εισάγουν έναν κωδικό ασφαλείας κατά τη σύνδεση από μια άγνωστη συσκευή. Το Huddle παρέχει επίσης μοναδική σύνδεση, η οποία σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Huddle χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στα άλλα επιχειρησιακά σας συστήματα.

Εάν κάποιος κλέψει μια συσκευή από έναν από τους χρήστες σας, μπορείτε να καταργήσετε τον χρήστη από το χώρο εργασίας για να απενεργοποιήσετε τυχόν μελλοντικούς συγχρονισμούς αρχείων. Αυτό δεν θα καταργήσει τα αρχεία που είναι ήδη συγχρονισμένα σε αυτήν τη συσκευή, αλλά ένα απομακρυσμένο σβήσιμο θα γίνει και το Huddle σάς δίνει τη δυνατότητα να το εκτελέσετε.

Υποστήριξη

Η γνωστή βάση του Huddle είναι ανοιχτή σε όλους τους πελάτες, ενώ η συνομιλία, η τηλεφωνική και 24ωρη υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές των προγραμμάτων Huddle Plus και Huddle Premier. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα αίτημα μέσω email και να λάβετε βοήθεια με αυτόν τον τρόπο. Λάβαμε μια απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα.

κουβέντα-βοήθεια

Μπορείτε να ανοίξετε τη βάση γνώσεων από τον πελάτη ιστού κάνοντας κλικ στο εικονίδιο λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία. Μπορείτε να αναζητήσετε τη βάση γνώσεων για τα άρθρα που χρειάζεστε ή να την περιηγηθείτε ανά κατηγορία. 

Τα άρθρα είναι συνοπτικά, εύκολο στην παρακολούθηση και έχουν πολλά στιγμιότυπα οθόνης για να σας βοηθήσουν. Η βάση γνώσης σάς επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε για προπόνηση, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε ηχογραφήσεις κατά παραγγελία εκπαιδευτικών συνεδριών. Ωστόσο, το να έχετε βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε τους χρήστες.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα βοήθειας. Το κάναμε στις 12:40 π.μ. και λάβαμε μια απάντηση σε περίπου μία ώρα, που είναι ένας εξαιρετικός χρόνος απόκρισης. Δεν υπάρχει τρόπος συγκέντρωσης απαντήσεων από πολλούς χρήστες, επειδή δεν υπάρχουν φόρουμ κοινότητας.

Η ετυμηγορία

Το Huddle είναι μια καρώ υπηρεσία. Έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μια καλή εμπειρία χρήστη, εγγενή εργαλεία παραγωγικότητας, ισχυρή ασφάλεια και εξαιρετική υποστήριξη. Ωστόσο, έχει επίσης πολλές αδυναμίες, όπως ακριβά σχέδια, περιορισμένο συγχρονισμό και λίγες δυνατότητες διαχείρισης χρηστών. Η πρόοδος σε αυτούς τους τομείς θα το καθιστούσε μια πιο ελκυστική υπηρεσία.

Ωστόσο, εταιρείες που δεν πειράζουν να πληρούν την τιμή της και που απαιτούν δυνατότητες διαχείρισης, μαζί με αποθήκευση περιεχομένου, θα βρουν το Huddle ως μια ικανή λύση. Όσοι χρειάζονται συγχρονισμό αρχείων και δυνατότητες κοινής χρήσης θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Τι πιστεύεις για το Huddle; Παρέχει αυτό που χρειάζεστε ή έχετε άλλη υπηρεσία που να ταιριάζει με την επιχείρησή σας; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map